6 thoughts on “Faces & Hands

  1. Ha, akorát jsem tyhle fotky chtěla poslat na mail :))) Ta první mě totálně fascinuje, mohla bych na ní pořád koukat a hledat podobnosti i drobné rozdíly 🙂 Každopádně jsem odvařená z toho, že když se dají takhle dvě poloviny jejich obličejů k sobě, opravdu to dává dohromady jednoho člověka :)))

  2. K té první fotce už ani nevím co napsat, ale taky mě neustále fascinuje…
    K té druhé – pokaždé, když vidím tu Billovu ruku, tak se mi i za něj kroutí prsty bolestí… Osobně vím, jak to bolí na lopatkách, tak si ani nechci představovat, jaké to muselo být tady přes ty kosti a klouby…au au.
    Ale čím dál více se mi ta jeho ruka líbí.

  3. Jůů <3 tutututututuc… pardon nechávám se unášet na vlnách Genesise, nejlepšího Beatboxera… a tohle není reklama! PODÍVEJTE SE NA NĚJ JE BOŽÍÍ.
    Ehm.. dvojčátka <3 (nekecéj, fakt Say)ANO! <3 :* To jsou boží fotky, miluju takové fotky! Hodinu hraju hru najdi pět rozdílů :DD <3

  4. Tá prvá ma fascinuje už dlho a tá druhá… ja to Billove kostričkové tetovanie neznášam, ale tie dátumy sú nádherne symbolické a aj Tomove bodky na palci aj keď vraj tá najväčšia patrí jemu, ale ja si aj tak myslím, že je to Bill:)

  5. Ta první fotka ♥♥ Nemůžu se na to vynadívat a to ji mám už pěkně dlouho na ploše v laptopu, ale stejně mě pokaždé děsně fascinuje a já na ni po dlouhé sekundy jen civím a civím!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics