Because I’m Batman 1/2

autor: Sayurii & Kanai

Tak a hlásím se opět do služby, já a moje pozdní Halloweenská povídka 😀 Která… neměla být seriózní a nebude seriózní… o.O Nein 😀 Vůbec, takže to berte s takovým malým nadhledem, koneckonců to píšu já, takže.. :D:D A vlastně mi i vypomohl sourozenecký příslušník rodinky, abych věděla, co na začátek napsat. Začátky jsou pro mě vždy hodně těžké :D. Takže mu pak poděkujte za ten začátek, aby se neurazil :DDD Vlastně to on neumí… je to zaštvanej flegmatik 😀 Ale i tak 😀 Páč bez začátku by ani nebylo co? No prostředek a konec 😀 a proto jsem ho i napsala jako spoluautora… 😀 Jsem dneska tak vysmátá… bože 😀 Přejeme pěkné počteníčko a krásnej den, týden, celej rok a život!

Banánová dieta

„Tome, co myslíš? Sexy Cat Woman, bojovnice Xena nebo uplakaná vdova?“ Chtěl znát černovlásek názor svého dvojčete. S nadšením držel v rukách 3 ramínka s kostýmy a vyčkával na odpověď.

„Ehm, cože? Ukaž to.“ Zareagoval Tom po chvíli, a až v ten moment se k Billovi otočil čelem. Mladší se otřásl zlostí a stiskl ramínka v pěstech. Ten idiot ho celou dobu neposlouchal!
„Co máš tak důležitého na práci, žes mi nemohl věnovat chvíli pozornost?“ zavrčel černovlásek.
„Upravuju si kostým.“ Odpověděl starší klidným hlasem a odvrátil se zpátky ke své práci.
„Za co vůbec půjdeš?“ zeptal se Bill ne až tak milým tónem.
„To se brzo dozvíš.“ Zazubil se Tom. Tohle bude dokonalý. Zaradoval se potichu.
„Fajn! Klidně si to nech pro sebe!“ dupnul Bill a následoval příkladu dvojčete. Otočil se k Tomovi zády a položil opatrně kostýmky na psací stůl. Láskyplně je pohladil. Tak nádherný převlek mít nikdo nebude.

Dvojčata zbožňovala Halloween. Nevynechali jediný šílený večírek plný vyřezávaných dýní, čarodějnic se špičatými klobouky na koštěti, pavučin, netopýrů, hromad sladkostí a litrů alkoholu od šesti let (dětský koutek stál taky za to). Což by mohlo vysvětlit to, že odjakživa měli slabost pro paralelno. Věřili kdejaké pověsti a nenechali si nic vymluvit. Pro ně existovala snad každá mytická bytost. Horory a fantasy filmy plnily funkci budíčku, odpoledního dýchánku i večerníčku. Pokud by vám prozradili, že na něčem pracují, tak počítejte s tím, že na Frankensteinovu monstru. A jediná důstojná smrt je ta, kterou by způsobily drápy vlkodlaka. Nebo tesáky. Nebo šok z něj. Na vesnici, ve které bydlí, se o nich často šeptá. Stali se téměř celebritami v okolí svého bydliště. Kdo by dokázal odolat sladkým, charismatickým, nezkrotným dvojčatům s hudebním talentem a neutuchající vášní k nadpřirozenu? (Sayurii ne…) Svedli by oživit celý hřbitov svým kouzlem, humorem a smyslem pro extravagantnost. Jsou zkrátka zázrační.


Takže pochopitelně, řekne-li někdo ‚Halloween‘, tihle dva jsou okamžitě na nohách, připraveni zazářit svým uměním. Když spojíte Billův styl, talent v líčení a vytváření masek s Tomovým důvtipem a schopností si vždy poradit a se vším si vyhrát, vznikne vám perfektní dvojice tvořící dokonalé Halloweenské kostýmy. Ano, ve 3 letech sice šli za tučňáky, poté za medvídky, ale jakmile získali vlastní rozum a názor, vyšli do ulic jako Zvonilka a Petr Pan, Pirát a prostitutka, Drákula a vlkodlak, Michael Jackson a Priscilla, Harry Potter a Voldemort, Jack Dawson a Rose Dewitt Bukater, Edward Cullen a Bella Swan, Arnold Schwarzenegger a Hello Kitty a tak dál a tak dál. To by mohlo objasnit těch 14 zlatých cen za převlek, 10 za originalitu a 9 stříbrných za odvahu. Zaštvaný Georg Listing a jeho masový převlek alá Lady Gaga! Proč to nenapadlo je?!

„Co si mám teda vzít?“ zatoužil Bill po radě s nádechem naprosté beznaděje v hlasu. Svou nerozhodností byl proslulý. Od výběru jídla v restauracích, pití ve Starbucks přes boty, šperky a oblečení až po rámečky pro to obří množství jeho fotek. Potřeboval vždy znát názor bratra, jinak se cítil ztracený mezi Buffalem a Rickem Owensem, nebo Ikeou a Targetem. Tom se sám pro sebe zakřenil. Přestal trucovat a už škemrá. Mladík se na kancelářské židli otočil k bráškovi. Nahodil vlídný úsměv a vybídl jej, aby ukázal, co má. V očích mu zajiskřila zvědavost.

„Bojovnice Xena.“ Představil Bill první černý kostým se zlatými prvky. Skládal se z korzetu, kožené minisukně, rudé kápi sahající až k zemi a doplňků na ruce. Xeniny zabijácké kruhy s přesnou, těžkou kopií meče byly samozřejmostí. Za takovou cenu ještě aby chyběly! Pomyslel si Bill.
„A co je tohle?“ zajímalo Toma. Ukázal směrem k černým ghotickým šatům s bohatou suknicí.
„To je černá vdova.“ Odpověděl Bill a zeširoka se usmál. Nasadil si na hlavu malý černý klobouček se síťkou přes tvář. Jakmile si Bill všiml Tomova výrazu, který jasně říkal ‚tohle ne‘, jeho úsměv se bleskurychle proměnil v ohrnutý horní ret. Jeho vlastní krev nemá žádný vkus, pokud se mu slečna uplakaná nelíbí!

Černovlásek odložil s nejvyšší opatrností šaty na stůl za sebe. Teď už zbývala jen Cat Woman. Na tu si Tom očividně udělal jasný, dost neslušný tichý názor. Bill se stále ohrnutým pyskem mlčky sledoval, jak šťouchá špičkou jazyka do kroužku ve spodním rtu, jak pošilhává po bičíku, který byl nezbytným pomocníkem kočičí ženy, stejně tak jako černá maska přes půl obličeje vyšperkovaná špičatýma ušima. Jenže jeho perverzní starší dvojče vůbec neoceňovalo to umění, tu krásu! Za vším viděl sex, sex a pouze sex! Je tohle zvíře jeho vlastní bratr?! Kde se sakra stala chyba? Bill čekal nehnutě, až Tomovi dojde, že na něj celou dobu zírá s výrazem ‚to si děláš kozy‘! Ale marně.

„Haló!“ připomněl se tedy Bill. Tom si hřbetem ruky setřel nepatrnou slinku, která mu unikla z koutku. „Takže?“ Jedno Billovo perfektně upravené obočí vylétlo vzhůru.
„Proč jsou všechny 3 kostýmy zase ženský?“ odběhl od tématu Tom.
„Abychom se k sobě hodili.“ Uculil se Bill sladce. Ani po těch letech mu to pořád nedochází.
„V tom případě jdi za Cat Woman.“ Přikývl Tom rozhodně. Bill si odfrkl.
„Proč?“ A zase narážka na sex! Můj bratr je idiot, typickej chlap.

Tom byl rád, že se na to Bill zeptal. Tajit cokoliv tomu druhému je pro dvojčata nemyslitelné, ať už se jedná o cokoliv. Vždy si říkají naprosto vše. Po celou dobu práce na převleku Tom trpěl touhou pochlubit se Billovi, ale nemohl. Dohodli se, že si kostýmy neukážou dřív než na Halloween. Domluvili se tak 6 měsíců dopředu, když začali obleky vybírat. Ano, za kostýmem Cat Woman viděl představu divokého sexu, co si budeme nalhávat? Zároveň jej však mile překvapilo, že si Bill vybral zrovna ji, protože…

Tom hrábnul po svém převleku, a tak, aby na něj Bill viděl v plné kráse, si jej rozprostřel podél těla.
„Because i’m Batman.“ Protáhl odpověď hlubokým chraplákem. Uh, klidně bych ho nosil denně, přidává mi na už tak dost epickým sexappealu! Zauvažoval Tom a zazubil se.
„Nic originálnějšího sis vybrat nemohl? Víš, kolik dětí bude mít na sobě právě netopýra?“ argumentoval Bill, ale ani za hůlku Voldemortovu by nedokázal zapřít, že Batman Tom je zatraceně sexy!
„Ale tenhle plášť je pokrytý hvězdami.“ Obrnil se Tom a plášť roztáhl. „Jsou uspořádány tak, jak to skutečně je!“
„A neobkreslil’s to náhodou z mých bot?“
„To… není důležité. Navíc… žádné dítě nebude mít po boku svou sexy Cat Woman, takže jsme opět už jasnými vítězi.“
„Zopakuj tu část o sexy Cat Woman.“

Tom se zvedl ze židle a přešel k Billovi. Zastrčil mu černý zbloudilý pramínek hedvábných vlasů za ucho. Mírně naklonil hlavu na stranu a za hraní si s piercingem ve rtu si jej prohlížel. Čokoládové, tmavě orámované oči, ve kterých žhnul plamínek. Byl v nich odjakživa a nikdy nevyhasnul. Netušil, odkud pochází, ale líbil se mu, a to že nevěděl, co znamená, čím Billovi hoří v očích, ho činilo ještě neodolatelnějším. Občas Billovi jen čuměl do očí a byl spokojený. Litoval každé chvíle, kdy šel Bill spát a schoval tak své neskutečné oči za víčka.

„Nezírej a líbej mě!“ Bill si přitáhl Toma za mikinu pro vášnivý polibek. Tom vydechl nosem a zavřel oči. Právě to v něm bubnovalo, ohňostroje se rozprskávaly ve všech barvách. Motýlci v břiše je slabá metafora, či co to je. Přímo draci. Draci a jejich obří křídla. Ale bylo to více méně příjemné. A jestli ne tohle, tak Billův zkušený jazyk. A chladné ruce putující pod tričkem jeho hrudí.
„Desetiminutovka?“ navrhl.
„Uhm… kolik je hodin?“ zašeptal černovlásek. Omotal ruce kolem Tomova krku a zabořil své štíhlé prsty do copánků.
„Něco po půl sedmé.“
„Ah, tak to ne. Byli bychom zpocení a smradlaví a museli bychom se osprchovat a pak bych nestíhal.“ Odmítl nabídku a odtáhl se. Pobral všechny své kostýmy a prokličkoval z místnosti mezi vším možným harampádím, které si Tom rozprostřel po koberci. Blbeček.

Když procházel chodbou vyzdobenou čarodějnicemi, pavučinami a pavouky visícími ze stropu, různými blikajícími světly a malbami vlkodlaků, kouzelníků a upírů na zdech, musel se uculit. Úžasná výzdoba!

Tři zaklepání. „Už můžu?“ nedočkavá otázka. No to mohl být jen Tom. Bill právě udělal poslední potřebnou věc pro svůj převlek. Rty si přetřel rudě červenou rtěnkou. Perfektní! Podíval se na sebe do zrcadla ze všech možných úhlů a usoudil, že pokud není sexy on, tak už nikdo! Prostě nikdo není sexy víc než on, okey? Ani ta blbka Ria, která se ochomýtá kolem Toma poslední dva měsíce. Už je trapně předvídatelná! Vykopnul by ji na Měsíc, ale bál se, že by mu rupnul kožený oblek a to opravdu nechtěl. Raději jí vytrhá z hlavy ty příčesky do posledního pramínku! A bude šťastnej. Až by zapředl!

„NE, JEŠTĚ NE!“ zavolal Bill dost hlasitě na to, aby ho slyšel Tom za dveřmi i sousedé za dvojitými zdmi.
„Co když je to stejné jako se svatebními šaty? Přinese nám smůlu, když mě uvidíš dřív než na večírku! Dostaneme málo kokin a žádnou cenu!“
„Bille? Jsi idiot, víš o tom?“ zasmál se Tom. Náhle se rozlétly dveře a v nich stál Bill alias kurva sexy kočičí žena!
„No. Do. Prdele.“ Vydechl. Bill zavřel dveře od svého pokoje a opřel se o ně. Stál v těsné blízkosti před Batmanem. Neviňoučce na něj koukal očima štěněte. Respektive kotěte. Tom se opřel jednou rukou vedle Billovy hlavy, kterou nyní do poloviny kryla maska, a druhou něžně chytl Billa za bradu. Ten pootevřel rty a vyzval Toma k polibku očima tak, jak to dělal často. Z tohohle gesta by se mohl starší zbláznit. A to přesně Bill chtěl. Hodlal jej přivést k šílenství. Na večírku po Billovi bude jen bezmocně slintat a Ria utře ten svůj plastickej nos!

Billovy ruce se rozeběhly po Tomově hrudi, přitom se mu pořád díval zpříma do očí. Pomaličku se dostával níž a níž přes dokonale vyrýsované břišní svaly, které díky upnutému převleku vynikly naprosto skvostně. Zastavil se dlaní až v rozkroku, kde líně vytvářel ukazováčkem malá kolečka. Tom se trhavě nadechl, čímž Billovi na tváři vykouzlil rošťácký úsměv. Klekl si, přichytil si Toma za boky a začal jej oblíbávat. Dostalo se k němu hlasité polknutí a zafunění. Jak snadné to bylo. Hihi. Zahihňalo se Billovo podvědomí.

„Oslintáš mi trenky a já přísahám že-„
„Že co?“ kočičí ‚žena‘ si stoupl a svádivě se na svého bratra podíval. Přejel si přes spodní plný ret špičkou narůžovělého jazyka. Odepnul bič a omotal ho kolem Tomova krku. Přitáhnul si jej blíž a věnoval mu jeden z naléhavějších polibků. Vnikl mezi rty Batmana a zamířil rovnou hravě šťouchnout do jeho jazyku. Na večírku se ho nebude moct ani dotknout, protože pak by za sebe ani jeden neručili, takže si musí něco nahnat do zásobárny, aby celý večer vydržel v klídku a chládku. Na druhou stranu by to teď neměli přehánět, protože kostýmy obou jsou dost těsné a ten Billův obzvlášť, takže jestliže se jeho Billaconda probere víc, než by chtěl, bude ji muset velmi rychle zase uspat, jinak mu praskne komplet v místech, kde by to bylo opravdu nežádoucí. Ne že by to bylo někde jinde žádoucí…

Když Tom stiskl jeho boky, Bill tlumeně zakňučel do jeho úst. Srdce mu právě doběhlo maraton a Cat Womanin obleček jej začal škrtit ještě víc než předtím. Nepraktická věc toto! Copak nemohla nosit nasrávačky?! Billaconda nemá vzduch! Vypusťte to zvíře!!

Bill věděl, že z vlastní vůle rozhodně nepřestane. Tom jemně nasál Billův jazyk a začal se věnovat jeho zadečku. Bill stáhnul bič z Tomova krku a práskl jím o zem. Kousal Toma do rtu a doufal, že když ne on sám, tak alespoň Tom najde dost síly na to se odtáhnout a neukazovat se do konce večírku Billovi na očích. To by mu však muselo dojít, že jsem na pokraji své sebekontroly. Což se nikdy nestane… Tomovi a něco dojít? Okey, Bille, večírek. Prošvihneme večírek, kokina a cenu a kokina a posbírej koule a zklidni testosteron! Jestli v tobě ještě nějaký zbyl. Bill se překonal a odstoupil od Toma. Dech mu nestačil, přesto se začal hihňat jako dítě.
„Co je?“ svraštil Tom obočí.
„Zaprvé máš mojí rtěnku pomazanou po celé čelisti,“ ukázal směrem k jeho rtům a zahihňal se. „A zadruhé jsem si teď uvědomil, že…“ odmlčel se. Zkontroloval svůj rozkrok, fajn. A pak si osahal uši na hlavě. Opět se zahihňal. „Oba máme uši.“ Zasmál se.
„Bóže, Bille.“ Protočil Tom očima.
„Přestaň nade mnou vyvracet oči nebo ti večer nezavrním!“ varoval Toma se vztyčeným ukazovákem.
„A kočička nedostane mlíčko.“ Zašišlal Tom. Bill zděšeně vyjekl.
„To mi nemůžeš udělat, netopýrku!“ řekl zraněně.
„Klidně.“ Pokrčil Tom rameny.
„Okey, jsem moc zvědavej na to, jak si Tomlulinka vykouříš sám!“ zkřížil Bill ruce na hrudi a ušklíbl se.
„Když já nebudu mít mlíčko, NIKDO nebude mít mlíčko!“ dupnul si a spěchal si do svého pokoje upravit make-up.

Tom ho opravdu rozzlobil. Teď se musel vypořádávat s dávkou vzrušení, smutku, vzteku a nadšení. Pracovali přece na pokusu ‚Banánová dieta pro semínka‘! Šlo o to, že Tom musí jíst 2 týdny jen banány a potom Bill zjistí, jestli to má jakýkoliv dopad na jeho sperma. Dost se na tenhle mýtus těšil! A 2 týdny už uběhly, takže dnes byl ten den D! Cítil se celý den D jako Jaime Hyneman. A Tom byl jeho Adam Savage. Tak to prrr, ptoč zrovna já mám mít mroží knír? Tak to si ještě promluvíme, drahý Batmane!

NA VEČÍRKU

Klub se velmi rychle plnil lidmi, mezi které patřil i Georg – Billův úhlavní kostýmový nepřítel, Gustav – dobrý přítel obou Kaulitzů, Andreas – městský blbeček, týpek, kterého každý pro jeho vtípky miluje i nenávidí, někdy to vážně dokáže posrat, Bushido – rváč, který holduje děvkám a hazardu a trpí slabostí pro Billa, který ho 3 roky odmítá a Ria – coura, které by mladší Kaulitz vytrhal vlasy, vyškrábal oči a nejradši odoperoval ty obří prsní implantáty, aby na ně Tom už nikdy víc nezíral! A pak by jí uzmul tu rozkošnou sbírku úžasně pigmentovaných červených laků na nehty. Ať dělá, co dělá, nikde tak krásné odstíny červené nemůže najít. Kdyby si pořídil něco jako prasátko na čmuchání lanýžů, tak akorát prasátko na čmuchání červených laků… nebo papouška, nebo ještě líp kočičku a nejlíp hada! Oh, jakou slabostí pro hady trpí on! Snad ještě větší než ten muslimovic Anis! Anis a Bill. Tss. Bushido a Bill. On a on. Pche. JÁ! On! My?! Nejsem trhlej. Bill nad tou myšlenkou mávnul rukou v překladu řečeno ‚Samo sebou, že je to blbost!‘.

Každopádně mohlo by tenhle podnik naplnit tisíce Halloweenských nadšenců, ale pro zlatonku si přišla Cat Woman. A ta je tu jen jedna. Bill. Bill v plné své kráse za doprovodu oslnivé záře vrhané na něj ze samotných nebes, páč i Bůh ví, jak je moje krása… boží. A jeho nudné, vedlejší dvojče, ne tak pěkné, ne tak chytré, někde vzadu. Kdo by mu věnoval pozornost? Bill zkřížil ruce na prsou a zašklebil se. Když jsem tu já, tak- Bill zaujmul útočnou pozici. Přimhouřil vztekle oči. S mým nádherňoučkým, dokonaloučkým Tomim žádná barmanka cukrovat nebude! Rudovlasá barmanka byla převlečená za čarodějnici a velice okatě s Batmanem flirtovala. Ona a její výstřih. Dost neoriginální, Hermiono prsatá! On je na pindíky! Dnes, zítra, pozítří, popopopozítří ani milionkráté popopoopopopozítří mého prince noci nepolíbíš! On je Cat Womanin a ta tasí drápky a ježí ocas!

„Ahooojky.“ Pozdravil černovlásek na baru všechny přítomné. Hlavně proto, aby Tomovi projevil svou přítomnost. Jsem hned vedle tebe, jakékoliv intimní prohřešky budou náležitě potrestány, nehledě na to, kdo se jich dopustí a proč! Zóna okolo mého miláčka je obsazená. Pro dnešek, zítřek a po zbytek jeho a mého života! Především toho jeho! Pařáty pryč, ty nesympatická třasořitko!

Bill se loktem opřel o skleněnou desku bíle zářícího baru, který zdobily blikající vyřezané dýně. Ha! Zbraň. Jediný dotek, třasořitko a já přísahám, že ta hořící svíčka společně s tou dýní ti přistane na těch rudých pačesech! A žádný špičatý klobouček ti nepomůže, ježiblbko. Jinak ženy s bradavicemi i bez nich, s bublajícím kotlem, koštětem a čarovnou mocí miluje! Uh-huh. Krátce probodl Batmana sedícího vedle něj kočičíma očima a poté promluvil slaďoučkým tónem, jakým běžně mluvil na své největší nemesis.

„Zvládla byste mi namíchat něco, co se dá pít a nesložím se z toho?“ usmál se nejvlídněji, jak to bylo v danou chvíli možné. Opravdu, opravdu mile. Na nepřátele se musí s tou největší jemností, to je vždy naprosto… zničí.
„Jistě.“ Pousmála se rudovláska.
„Tak šup, šup.“ A lehoučké koketování. Hihi, jsem ďábel! „Sice bych s vámi rád strávil své mládí, ale… to pochopitelně není možné. Svět na mě čeká.“ Vše se musí přehánět. Až na Tomovo zírání čarodějnicím do výstřihu, to opravdu nemusí být.

Bill si usrkával z brčka druhý koktejl namíchaný rudovlasou barmankou. Jedno se jí nechat muselo, svou práci odváděla dobře. A teď když se Tom ztratil z jejího dosahu je i docela snesitelná. Na světě je krásně. Billovi se naskytl pohled na všechno dění pod ním, když vyšel pár těch schodů nahoru do druhého patra. Mohl tak nepozorován číhat, kam se Tom vydává a s kým.

„Bylo kurva těžký tě tady najít.“ Ozval se hluboký mužský hlas za jeho zády.
„Škoda, že ne natolik, aby se ti to nepovedlo.“ Protočil oči až kamsi za okraj masky. Plánoval si jej ignorovat, dál usrkávat a špehovat bratra. Popřípadě zabránit styku s místní roštěknou.
„Batman si svou Cat Woman najde vždy.“ Zašeptal muž, roztáhl svá temná netopýří křídla a obalil do nich mladíkovo štíhlé tělo, takže ho tím zezadu objal.
„Batman?!“ vyjekl Bill. Začal sebou cukat. „To už si děláš prdel, Bushido!“ Bill nemohl uvěřit svým uším.
„Hádám, že se tomu neříká prdel, ale osud, kočičko.“
„Táhni ode mě, ty hinduisto!“ tak ten blbej, zvrácenej chlap navlékl své svalnaté, snědé tělo do obleku, který si na sebe vzal i jeho miláček?

Vesmír se spiknul a Bůh, který před deseti minutami ozařoval jeho krásu, ošatil tohohle šaška do roucha Tomova! PROOOOČ?!

„Kdybych jen tušil, že ti tvá víra dovolí vtrhnout na tenhle večírek, zažaloval bych ty mnichy a pak roztrhal Cat Woman a nastrojil se jako Xena, a to si zapiš!“ vřískal Bill.
„Už jsou tvoje narážky na moje náboženství dost oprejskaný, Bille.“ Řekl Anis vážně. „A jako Xena bys byl sexy taky.“ Zazubil se a přivinul si Billa blíž.
„Budu křičet, jestli mě hned nepustíš!“
„Začni.“ Šeptnul Bushido a nasál vůni mladšího. Tohle je vážně zvrácené prasátko! Ale Bill měl tišší řešení objímacích problémů. Odepnul bič a dle možností muže za sebou kamsi šlehnul.
„Au! Moje lýtko. Seš moc krutej kocour!“ Zanadával Batman číslo zvrácená dvojka. Pustil Billa a objal svou nohu, přičemž začal hopsat na té jedné nezraněné. Jak komické. Odfrkl si Bill.
„A pamatuj si, že se Bill zezadu ze zásady s muslimy neobjímá!“ prsknul, pečlivě zamotal bič a připnul jej k obleku. Když jej obcházel, prsknul na něj jako nahněvaná kočka. Sešel spěšně ze schodů, až se srazil s Georgem. Bože! Za co jde tentokrát?

autor: Sayurii & Kanai
betaread: J. :o)

9 thoughts on “Because I’m Batman 1/2

  1. Za pět minut mám vycházet z domu a místo toho tady slzím smíchy u téhle dokonalé šílenosti :DDD Nedokážu ani vyjmenovat čemu všemu jsem se tak smála, bylo toho moc, ale je to boží a já chci hned teď vědět, jak to bude dál!!!

  2. Tak to je moc toto…Každý dvě věty jsem si musela dát pauzu abych vydýchala ty záchvaty smíchu… Nemůžu z toho…Billaconda ?! 😀 Ježišikriste…
    Začátek, prostředek i konec perfektní a už se nemůžu dočkat finále…

  3. Tak od začátku-k úvodu 😀 bez začátku by nebyl prostředek a konec? :DDDD no nekecej 😀 a krásný den, rok a život ?? 😀 když se směju u začátku jako debil tak co mě čeká potom 😀 a proto raději komentuju po odstavcích :DD je nebezpečné nevědět kdo co psal 😀 a taky že tenhle komentář bude číst i někdo jiný než ty :O (Sayurii)

    Typická bratrská idylka a Bill alá primadona. Cat woman s…. mezi nohama 😀 no to by bylo sexy kdyby byl v úplých kožených džínách nebo sukni  😀
    vždyť přes Toma musí vidět :O nebo má záda jako rambo ?? 😀 a nebo to je ňáký titěrný lehký kostýmek co si tam Tom vyrábí 😀

    no  Bille a Tome 😀 alkohol v šesti :O štamgasti 😀 už vidím ty malé děti a jejich maminky – 'pusinku drahoušku a chovej se tam slušně'
    'ano mami.' Pak vejde do dveří se slovy: jdu na jedno a pořádný kočko…. no.. moje představy jsou někdy primitivní 😀
    a taky bych neodolala :O

    petr pan 😀 prostitutka :DDDDto musel být Bill 😀 a zkuste mi někdo z vás dvou říct že Tom 😀 lord voldemort? ♡ Say :O ty víš jakou mám pro toho muže slabost 😀 a kdo šel za koho??? Harry je moc malý :O a udělat z Billa voldemorta by se nepodařilo ani těm nejlepším světovým maskérům :\\\\ Ano!!! Georg a lady  gaga jsou si podobní a tak klidně mohl jít za ní 😀 :X

    teď mě tak napadlo že by Bill šel za  cat woman a Tom za batmana :O nechám se překvapit. a jsem divná když mě neuvěřitelně rajcuje představa Billa s oholenýma nohama a mini mini opravdu minimini sukní :3 snad si vybere něco sexy a ne oblek smutné vdovy. tam mu nepůjdou vidět nohy 🙁

    ohrnutý pysk :DDDDDD
    souhlasím s Tomem!!! 😀 a asi mi funguje více levá část mozku tak jako chlapům 😀 tenhle obleček je  navržený pro sex 😛

    takže půjdou za tuhle dvojici 😀 no nebylo to jasné od začátku?  😀 i když Tom v batman kostýmu… XD
    PS.. bude ta sukně cat woman krátká?? :O a hodně?? :O

    tak nic 😀 utřela jsem slinu společně s Tomem 😀 SEF nebude :''( bože !!! Bill je taková baba 😀

    nikdo nemá rád Riu a její plastický nos :'D
    Bill musí být vážně kurva sexy :O nebo sexy kurva :O jde o pouhou záměnu slov a máme tu dva významy 😀 jak já Tominovi závidím :\  😀

    dvojčecí pokouřeníčko začínalo vážně slibně 😀
    než jsem vyprskla smíchy u 'poslintáš mi trenky' :OO

    Tomlulinek 😀 jeeeeej 😀 tohle miluji 😀 a taky zbožňuju dvojsmysl sexy kočička & MLÍČKO 😀

    ty týpky adama atd… neznám  😀 ale to neva 🙁
    proč pod pojmy banán versus semínka vidím zase perverzitu :DD

    a za co šel Bushido? 😀 doufám že se to dozvím :O nj.. kdo netrpí slabostí vůči Billa 😀 chytnout zmáčknou zatáhnout :3

    Bill je vážně vůl :DD ta jeho žárlivost 😀
    Bille, Toma si musíš bedlivě hlídat protože kozatý zrzky jsou nebezpečně sexy a mohly by tě ohrozit :O

    Bill taktizuje :O to je ono 😀 Billouši sexouši-moje slova. pomalu, něžně a s úsměvem na tváři šťouráme a popichujeme 😀

    já si Bushida začínam oblibovat (skloňuje se to tak  vůbec?) díky takovým povídkám jako je tahle. Tomšulíne máš problém 😀 ale musím uznat že Bu a Bi se k sobě hodí :O :3

    za co jde Georg?? :O musíte to utnout takhle? 😀 který z vás dvou satanistů si to dovolil?? 😀 že Georg jde taky za batmana?? 😀 to by bylo.. už ani nevím co by to bylo?? HAHAHAH
    chudák Bu 😀 buď má v povídkách rozdrcený koule (Rough) nebo lýtko vejpůl 😀

    a rychle to pokračování :O je to bomba a já nehodlám čekat celé vánoce :O

  4. Bože, Sayurii, ty si fakt parádny prípad! 😀 A tentoraz si si dokonca zavolala posilu! To nás chceš zničiť?! 😀
    Od začiatku až do konca som sa musela smiať ako blázon. To sa ani nedá napísať, čo všetko tam bolo … proste VŠETKO!!! 😀 A ja chcem čo najskôr pokračovanie, nech viem, aký kostým ma Georg a ako bude Tom reagovať na druhého Batmana!!!! 😀

  5. Mám záchvaty smiechu:D To bolo tak dobré:DDDD Bill je rozkošné divé mačiatko a Tom tak trochu pripečený netopier. Kam sa ten pako stratil, ako to, že svoju mačičku nechal napospas hinduistovi??? Dúfam, že neskúša ponúknuť svoj banánový koktail nejakej ženskej??? Nie je s Riou??? To neprežijem. Dúfam, že si ho Bill čoskoro nájde. Som zvedavá ako dopadne tá banánová diéta:DDD to je ale uletený nápad.
    Veľmi pekne ďakujem za zlepšenie mojej odporne hnusnej nálady:D

  6. Holky 😀 😀
    Něco takhle praštěného mi tady chybělo! 🙂 Díky za zlepšení nálady o milion procet, protože Vaše povídka to rozhodně dokázala! Smála jsem se po celou dobu, Tom i Bill jsou děsně vtipní! 😀

    Nemáte tušení, jak moc se teď těším na pokračování! Takováhle povídka by mohla být vážně na pokračování a já bych se tomu rozhodně nebránila, protože takovéhle záchvaty smíchu bych brala klidně denně! 🙂

    Nemám tušení, kam na takové nápady chodíte, ale díky moc moc moc, protože se mi tahle povídka opravdu neskutečně líbila! Snad se tady pokračování objeví brzy! 🙂

  7. [7]: Jejdááá 😀 Omlouvám se za to oslovení ´holky´! 😀 Já jsem včera neměla moc času, takže jsem Tvou předmluvu ani nečetla a automaticky jsem počítala, že spoluautor bude holka, protože se tady moc kluků nevyskytuje. Moje chyba a moc se omlouvám!

    A zároveň bratra moc pozdravuj! 🙂 Můj bratr když se prvně dověděl, že čtu twincest, tak mi vynadal do čuňat! 😀 Po těch letech si už zvykl, ale pořád nade mnou vyvrací oči a představa, že by mi měl pomoct psát něco takového je opravdu nemyslitelná! 😀

    Takže se ještě jednou omlouvám a díky za super povídku! 🙂

  8. [8]: Kanai mi vynadal do deviantu 😀 a pak, jdyz jsem mu rekla, ze to i pisu zareagoval asi takhle:'Muzu se pridat?' 😀 Moc dekujeme! ^-^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics