Work Out 42. (3/3) (konec)

autor: mohanrocks

Ač se mi na začátku zdálo neuvěřitelné, že by k tomu mělo někdy dojít, dneska je to opravdu tady. Přináším vám poslední díl Work Out. Prožila jsem s touhle povídkou opravdu úžasný rok. Během toho roku se v mém životě stala spousta věcí a já jsem ráda, že mě v něm provázel právě tenhle trhlej Bill a nekonečně trpělivý Tom. A ačkoliv jsem někdy autorku proklínala za překladatelské oříšky, které si na mě přichystala, nikdy jsem nelitovala, že právě Work Out byl mým prvním během na dlouhou trať. Díky za všechny komentáře a brzo se uvidíme u dalšího překladu 🙂 Allka

P.S.: Work Out má ještě dvě dodatkové epizody, jelikož dle slov autorky: „Orgasmů není nikdy dost“ :-). Nepřijdete o ně, jen je přeložím až za nějakou dobu, teď si potřebuju vzít krátkou pauzu 🙂 Povídka bude dál v rozepsaných a až budou uveřejněny ty dva dodatky, celý komplet se dá do dokončených.


Tom a Bill šťastně dorazili a strávili celý první a druhý den v Disney Worldu v Království zvířat. Tom potěšeně sledoval, jak Bill nadšeně piští u každého nového zvířete, které viděli. A Tom vesele fotil, zatímco Bill pózoval u nejrůznějších tvorů a předváděl je… přesně jako to dělal v ZOO toho dne, kdy zemřeli jeho rodiče. Oba kluci se umně vyhýbali opicím – z důvodů, které ani jeden druhému nemuseli sdělovat. Prostě bylo mezi nimi porozumění. Tom se ze všech sil snažil být v klidu ohledně toho, jak monumentální to bylo. To, jak byl Bill ohledně všeho tak silný a bezstarostný. Ale nemohl se ubránit tomu, aby náhodně Billa chytal a objímal ho každých pár minut, díky čemuž se černovlásek smál… ale pak zabručel a odtáhl se, protože Tom ho rušil od pozorování zvířat.

Bill tolik vyrostl a změnil se během tohoto léta. Teď používal centrum jenom na odpočinek a někdy na sex. Vypral si přikrývky a teď spal v posteli… obvykle s Tomem vedle sebe, ale ne vždycky. A stejné množství času trávil k Tomově radosti i v jeho posteli. Dredáč nemohl ani vyjádřit, jak moc ho každý den Bill ohromoval. Pořád byl podivínský, ale zároveň byl ohledně všeho tak v pohodě, upřímný a otevřený. Kdykoliv se cítil smutný kvůli svým rodičům, s Tomem si o tom popovídal místo toho, aby to držel v sobě, jako to dělal dřív. A kromě zanedbatelných a nepotřebných informací, které Tom před Billem zatajil, aby zlepšil jejich vztah a ochránil Billovy city… Tom Billovi také v ničem nelhal.

Všechna jeho upřímnost byla ještě upevněná tím, že Tomovi rodiče Billa snadno přijali do rodiny. Vlastně… Dredáč by si troufnul říct, že ho přijali až moc. Příklad, jenž to dokazoval, byl ten, když Tom přišel jednoho večera domů z práce a našel Billa a svého tátu, jak sedí na gauči, mají pleťové masky a sledují maraton Amerika hledá topmodelku. Byli zaneprázdnění diskuzí o Tyře Banksové a vzlety a pády její kariéry. Tom pomalu vycouval ze dveří a utekl ke Georgovi, kde zůstal, dokud maraton neskončil. Hlavním důvodem bylo, že si nechtěl patlat žádnou zelenou sračku na obličej, což by ho určitě nutili dělat. A samozřejmě jeho matka Billa milovala. Mohla ho brát s sebou na nákupy a mohli si navzájem dělat manikúru. Upřímně – ačkoliv to nejdřív bylo divné, Tom byl vážně šťastný, že má Bill zase rodiče, i když nebyli jeho vlastní. A byl neuvěřitelně vděčný, že si jeho svěřenec vybral jeho i jeho rodinu.


Tom stále nemohl pochopit, jak cool a ohromná je Kiran. Byla doslova jako velká sestra, kterou nikdy neměl, a zároveň uměla uklidnit a poradit jako rodič. Tom se na ni mnohokrát obrátil, stejně jako se Bill obracel toho léta na jeho rodiče. A všichni Tomovi přátelé se stali i Billovými a Nat s Tomem se taky sblížili. Bylo úžasné, jak se všichni spojili… jako by to tak bylo odjakživa. Vlastně si byl Tom jistý, že jeho přátelé mají Billa raději než jeho. A ani trochu mu to nevadilo.

Bill navštěvoval svoje rodiče každý týden. Nosil jim květiny nebo divné věci, jež upekl nebo vyrobil… a často s sebou vzal i Toma. Seděli na trávě před jejich hroby celé hodiny a Bill vzpomínal, zatímco Tom lpěl na každém jeho slovu, zoufale chtěl vědět všechno o něm a jeho rodině. Poté, co slyšel mnoho příběhů o tom, jak úžasní máma s tátou byli, Tom cítil potřebu sdílet nějaké historky o tom, jak úžasný je Bill. A tak černovlásek seděl, vzrušeně se usmíval a občas dodal komentář, zatímco jeho kluk vyprávěl o veselých i sladkých událostech, které se staly od chvíle, kdy se ti dva potkali. A Tom opravdu doufal, že někde… Billovi rodiče naslouchali jeho slovům, a že mohli vidět, jak šťastný jejich syn je. Doufal, že jsou klidní, protože si Bill tak dobře vedl a tolik vyrostl.

Tom se nikdy necítil milovanější, zamilovanější, šťastnější, divnější a víc natěšený na to každé ráno vstát, víc absurdně a zároveň tolik sám sebou… než tohle léto. Jediný pocit, který si vybavil ze života před Billem, byl… normální. To bylo to, jaký jeho život byl: normální a průměrný. A s Billem byl všechno, jen ne tohle. Byl tak rozmanitý. Byl divný a trapný. Byl vzrušující a uspokojující. Byl plný získávání nových znalostí a dovedností, ačkoliv znalosti Tom získával jenom prostřednictvím Billa… a tudíž Wikipedie. Život nebyl perfektní, ale Tomovi naprosto vyhovoval. Zkrátka: Tom nikdy nebyl natolik vyrušený ze své pohodlnosti, jako byl v těch měsících, kdy znal Billa a byl s ním, ale ani za nic by nevyměnil ani jednu vteřinu, ani jeden trapný moment. Ačkoliv to znělo kýčovitě… S Billem Tom ožil.

***

„Nemůžu uvěřit, že je čas se s nimi setkat!“ Bill poskakoval nahoru a dolů, zatímco vstupovali do té části parku, kde se nacházely postavy z Disney filmů. Byl to jejich poslední den v Disney Worldu a oni konečně dělali to, kvůli čemu Bill a Tom strávili celé dny sledováním kreslených filmů, aby byli připraveni. „A teď: jak se jmenovaly Popelčiny nevlastní sestry?“ položil otázku černovlásek, zatímco kráčeli.

„Bille… jak jen mě bolí to říct, a věř, že to bolí hodně,“ kývl empaticky Tom, „znám všechny ty filmy jako svoje boty. Nemusíš mě testovat.“
„Tome, víš, že tohle nemůžeme posrat,“ vydechl černovlásek. „Tohle nejsou normální lidé jako já a ty. Tohle jsou princové a princezny!“
„Zlato, už jsme o tom mluvili… To JSOU normální lidé, ale hrají prince a princezny,“ řekl jemně trenér.
„Šššššš! Teď jsi úplně zkazil tu iluzi, Tome. Nevíš o hraní nic,“ potřásl hlavou Bill a šťouchl Toma do ramene. „Abychom jim pomohli s jejich prací, musíme se chovat, jako by jejich postavy byly reálné.“
Tom přimhouřil oči. „Ty prostě chceš pak vykládat, žes potkal opravdové prince a princezny.“
„Jo,“ přikývl černovlásek. „Oh, podívej! Tamhle je princezna Jasmína! A, oh můj bože, tamhle je její malý otec, Sultán! Byl k Jasmine vážně nefér, co se týče její lásky k Aladinovi,“ podotkl. „Chci se s ní vyfotit!“

Takhle to pokračovalo většinu dne. Bill si všiml nové postavy, pak k ní přispěchal a informoval ji o faktech z „jejího života“, které si nastudoval. Postava se na něj zdvořile usmála a vyfotila se s ním a pak pokračovala ve své práci. Bill byl zcela fascinovaný, ačkoliv… postavám opakoval, co mají říkat, a pak prohlašoval, že tohle říkat je v přirozenosti jejich charakteru.

„Jsem vážně šťastný, že si to tak užíváš, miláčku… ale chováš se, jako bys právě potkal Oprah nebo tak něco.“ Tom si nemohl pomoct, rozesmál se.

„Už jsem potkal Oprah,“ přikývl černovlásek. „Jednou v samoobsluze. Bylo to samozřejmě úžasné, ale ona se chovala jako kráva. Tohle je mnoooooohem víc cool,“ zazubil se. „Oni jsou královská rodina!!“
„Oh, bože…“ zamumlal Tom pod fousy nad jistotou Billova prohlášení, nicméně rozhodl se na nic neptat.
„Oukej, jen se podívám do svého seznamu…“ Bill vytáhl z kapsy kus papíru, kterého si Tom předtím nevšiml. Tom mrkl svému klukovi přes rameno a uviděl hesla jako „složit kompliment Krásce za to, že byla schopná odhlédnout od vnější podoby“ a „pochválit Popelku za to, že upozornila na stereotyp chudé dívky“. Vedle každého bodu byl malý čtvereček na odškrtnutí. Tom uviděl, že má Bill odškrtáno už hodně věcí od jejich příjezdu… ačkoliv to očividně dělal pěkně chytře, jelikož to Tom předtím nezaznamenal.
„Koupit si diadém… vážně, Bille?“ Tom přečetl jeden z bodů nahlas. Bill vzhlédl a podíval se na Toma, jenž měl zdvižené obočí.
„Myslím, že bych v něm vypadal kurva dobře,“ prohlásil vážně černovlásek. „Vlastně jsem támhle viděl stánek, kde je prodávají!“ zvolal a ukázal. „Budu tvoje krásná malá princezna!“ zasmál se a strčil do Toma, který tam stál se zmateným výrazem ve tváři.
„Ale… jsi kluk,“ argumentoval trenér.
„Který má rád krásné věci,“ trhl rameny Bill. „Jako tvýho ptáka. Ale tvýho ptáka si nemůžu oblíct, že?“
„Dobře, takže diadémy?“ rozhlédl se Tom a odváděl řeč od svého penisu.
„Vždycky je ti taaak trapně, když vytáhnu tvýho krasavce,“ popíchnul ho Bill, popadl ho za ruku a táhnul ho ke stánku.
„Jenom protože ho vždycky vytahuješ na veřejnosti,“ zasténal Tom. „A teď dokonce v Disney Worldu! Jsou tu děti, Bille,“ stál si za svým.
„Eh. Časem tak jako tak slovo pták uslyší. A mimochodem nemají co strkat nos do naší konverzace,“ hádal se černovlásek.
„Jo, ale ty to dost často křičíš,“ argumentoval Tom. „A pak si nikdo nemůže vybrat, jestli tě bude poslouchat.“

„Křičím jenom zřídka, Tome.“ Bill se na Toma z boku zadíval a odfoukl si zbloudilý pramen vlasů z obličeje. Tom předstíral, že má pusu na zip – prostě jako vždycky, když Bill říkal nějakou bezostyšnou lež, takže na to nemohl odpovídat. „Ooooooh! Podívej, jak jsou krásný!“ zalapal po dechu Bill a šel se na diadémy podívat blíž. „Myslím, že tenhle…“ Zvedl jeden stříbrný, na němž se vyřádil očividně někdo s úchylkou na drahokamy. „Co myslíš?“ Bill si ho nasadil na hlavu a s očekáváním se zadíval na svého společníka.

Tom to nechtěl přiznat a opravdu by tím neměl být překvapený, ale Bill vypadal úchvatně… jako vždycky. „Vypadáš nádherně,“ řekl stydlivě.
„Vezmu si ho!“ zazubil se černovlásek a zaplatil za diadém.
„Měl jsi mě nechat, abych ti ho koupil,“ namítl Tom.
„Fakt, že se mnou tady budeš chodit po zbytek dne, zatímco budu mít na hlavě diadém, je dost velká cena,“ usmál se Bill a udělal otočku. „Jsem princezna! A ty jsi můj princ.“ Uklonil se a pak zatáhl chichotajícího se Toma k nedaleké lavičce, na niž si sedli. Pak se Bill naklonil a zašeptal Tomovi do ucha: „Pokud skolíš draka a zachráníš mě z věže, myslím, že tě nechám mě pořádně večer zprznit.“ A pak políbil Toma na lalůček.

Tomovi bylo trapně z toho, že Billova směšná slova ho dokázala vzrušit. „Nevím… Jsem dost unavený ze všech vražd a záchran.“ Předstíral zívnutí a pokrčil rameny.

„No tak, Tome… Ukážu ti ´Celý Nový Svět´.“ Bill zahýbal obočím. „Můžeš prozkoumat mou jeskyni divů.“
„Oh, bože, Bille.“ Tom nakrčil nos, ale zasmál se Billovu výrazu.
„Co? Jenom říkám, že tě nechám vzít mě na výlet na létajícím koberci.“ Černovlásek se snažil být vážný, ale pak vybuchl smíchy.
„To je hovadina,“ zasténal Tom mezi salvami smíchu a potřásl hlavou. „Proč se omezuješ jenom na ´Aladina´? Je tolik dalších filmů na výběr.“
Bill se na Toma na moment zadíval. „Všechno, s čím teď můžu kromě ´Aladina´ přijít, je zasraná Marry Poppins,“ přiznal. „Snažím se najít způsob, jak by ´ Superhyperabrakadabrózní´ mohlo znít sprostě… ale nemůžu na to přijít,“ zasmál se.
„Myslím, že Mary Poppins by asi ocenila, že ti to nejde.“ Dredáč šťouchl svého společníka do ramene. „Ale vážně? Vzpomeneš si jenom na ´Aladina´a ´Mary Poppins´? Jsme doslova obklopení množstvím postav ze spousty filmů.“ Tom ukázal kolem nich.
Bill se rozhlédl v davu, rukou si chránil oči před sluncem. „OH!! Tamhle je Sněhurka!“ Ukázal na ni. „Vždycky jsem si myslel, že kdybych byl princezna, byl bych ona. Však víš – kvůli černým vlasům a bílé pleti,“ kývl vzrušeně.
„A faktu, že se kolem tebe objevujou zvířata a vždycky se na tebe seběhnou – přesně jako na ni v tom filmu.“ Tom si nemohl pomoct, viděl hodně podobností.
Bill se na něj zamračeně zadíval. „Zvířata se na mě sbíhají? Nevím, o čem to, do háje, mluvíš,“ odfrkl s viditelným odmítnutím. „Ale miluju zvířata… takže hádám, že je můžeme přidat do podobností.“
„Oukej, Bille, musel sis uvědomit, že se u tebe zvířata náhodně objevujou a chovají se ve tvé přítomnosti divně.“ Tom si nemohl pomoct, v tomhle nemohl držet pusu. Ne, prostě nemohl.
„Buttercupová.“ Bill Toma takhle nazýval, když ho chtěl pokárat. „Nic z toho se mi nedělo, dokud jsem si nezačal s tebou.“
„To je kravina,“ popíral Tom.
„Oooh! Možná si myslí, že jsi jeden z nich – kvůli tvým dredům. OH MŮJ BOŽE, JSI JAKO ZVÍŘE Z ´KRÁSKA A ZVÍŘE´!“ zvolal černovlásek a zatleskal. „Vidí tvoje vlasy a myslí si, že jsi jejich chlupatý přítel! Přesně jako v tom filmu, když se všichni ptáčkové snesli na zvíře!“
„To je vážně stupidní,“ odfrkl dredáč, především protože byl naštvaný tím přirovnáním, ale také proto, že ho naprosto ohromilo, že si Bill myslí, že ON je ten, kdo přitahuje zvířata.
„Oh, ale jsi vážně, vážně krásný zvíře,“ usmál se Bill. „A sexy zvíře,“ ušklíbl se a Tom si nemohl pomoct, úsměv oplatil. „Ale především jsi moje zvíře. Jenom moje.“ Bill se natáhl, aby Toma políbil, ale pak se zarazil, takže Tom jako blázen políbil vzduch. „SNĚHURKA PŘIVEDLA SEDM TRPASLÍKŮ. MUSÍM JÍT!!“ Zakřičel černovlásek a vydal se za princeznou.

Tom se zaraženě zasmál, ale pak se postavil a Billa svědomitě následoval. Popadl foťák a připravil ho na asi osmistou fotku, na níž byl Bill. Ale vážně mu to nevadilo, vlastně každá fotografie pro něj byla vzácnější než ta předchozí. Rozhlédl se a spatřil svého kluka, jak mluví se Sněhurkou. Pak se ujistil, že je fotoaparát připravený. Když se ani ne o pět sekund později vrátil pohledem k Billovi, vypadalo to, že je jeho svěřenec ve sporu s jedním z trpaslíků.

„Oh, Brumlo. Nežij svým jménem! Můžeš s tím bojovat a pak bude tvůj den plný duh a slunce!“ Tom zaslechl dalšího trpaslíka, jak tohle říká tomu, kdo se choval nepřátelsky k jeho Billovi.

„Sklapni Štístko!“ opáčil Brumla povědomým nosovým hlasem.
„Oh, doprdele…“ zašeptal Tom, jakmile si uvědomil, že to je ten malý muž z letadla, kdo hraje ´trpaslíka Brumlu´ v Disney Worldu. Přispěchal k němu, aby uklidnil situaci.
„Hej, nechtěli jsme vás v tom letadle naštvat,“ řekl Tom. „Teď vás necháme být.“
„V letadle?“ Bill se na něj zmateně ohlédl. „Ohhh! To je ten malej bastard, co se chtěl plést do našeho sexu!“ zvolal. „Upřímně jsem si myslel, že prostě tak dobře hraje svou roli, a proto je tak nevrlej,“ pokrčil rameny.
„Promiňte…“ ozval se sladký a nevinný hlas. Oba kluci se ohlédli a spatřili Sněhurku, která je oslovila. „Nazvali jste právě jednoho z mých trpasličích kamarádů bastardem?“

„Má vůbec povolení na to tohle říkat?“ zašeptal Bill Tomovi do ucha koutkem úst a pak se obrátil na princeznu. „Ne, omlouvám se, nemluvil jsem k vašemu trpaslíkovi… jenom k tomu debilnímu trpaslíkovi… který hraje vašeho trpaslíka,“ kývl Bill s úsměvem.

„MÁTE NĚCO PROTI MALÝM LIDEM?!“ zakřičela Sněhurka s šokovaným výrazem. Dav kolem ztichl, každý se zastavil a zíral na Toma a Billa s výrazem znechucení a pobouření. Nejhorší bylo sedm párů očí ve výšce jejich kolen, které metaly blesky.
„My, uhm…“ začal dredáč, ale utnulo ho známé heslo.
„VEM NOHY NA RAMENA!!!!“ zařval černovlásek a pak přeskočil přes hlavu jednoho z trpaslíků, aby utekl.
„Já, uhm… moc se mi líbil váš film!“ zavolal Tom přes rameno na naštvanou Sněhurku a následoval svého kluka, aby vše neskončilo zítřejšími novinovými titulky… „Zvíře sraženo k zemi Sedmi trpaslíky“.

Běžel skrz masu lidí a hledal Billovu hřívu, doufal, že ho najde. Ale nepotřeboval hledat dál než k dalšímu nepokoji, protože jakmile zahlédl další dav, uviděl Billa na zemi bojujícího s obrovskou myší. A ne, ne s jen tak nějakou myší… ale se zatraceným Mickey Mousem. „Co to, kurva, je?“ vyjevil se dredáč a spěchal na místo činu.

„Tome! Tenhle blbec mi právě řekl, že jenom malý holky nosí diadémy!“ zařval Bill, jakmile si Toma všiml.
„Takže jsi ho zlechtal?!“ ušklíbl se ohromeně trenér.
„Ne. No… jo! Ale nejdřív jsem zkusil jít pryč, jak jsi mi vždycky říkal… ale pak mi řekl, že nejsem dost hezký na to, abych byl princezna!“ prohlásil Bill a snažil se odtáhnout od myši, jež ho stále držela za nohu.
„Ty KRETÉNE!“ zakřičel Tom na Mickeyho.
„Hej! Tenhle vůl právě nazval Mickey Mouse kreténem!“ ozval se dětský hlas.
„Nepoužívej tohle slovo!“ pleskla ho matka po hlavě.
„Proč se Mickey pere s tím klukem? Myslel jsem, že praní se je špatný?“ vložilo se do toho další dítě.
„To je kluk? Vypadá jako holka… proč Mickey Mouse praštil holku? Myslel jsem, že kluci by neměli mlátit holky…“ Děti kolem pokračovaly v pokládání otázek. Tom a Bill právě otevřeli Pandořinu skříňku a oba věděli, že jsou v háji.

„Běž od něj!“ Tom popadl Billa za ruku a odtáhl ho od té útočné myši – nebo spíš útočného chlapa v myším obleku – a zklamaně se na ni podíval. „Myslel jsem si o tobě něco lepšího, Mickey Mousi,“ potřásl hlavou a ani si nevšiml, jak bláznivě jeho slova znějí.

„Jen bys měl vědět, že kdybych mohl v tom kostýmu ovládat prsty, vyhrál bych,“ zašeptala myš.
„Oh, no to ne!“ Bill se k myši snažil znovu dostat, ale Tom ho stáhl dozadu. „Vypadá to, že někdo se už dlouho od Minnie ničeho nedočkal! Nepustí tě pod svý puntíkatý šaty, co?“ vysmál se myšákovi z bezpečné vzdálenosti.
„Mami, co dělá Mickey pod Minniinými šaty??“ ozval se tenký hlásek a dav ztichnul.
„Ups,“ zašeptal Bill.

***

A tak Tom a Bill skončili v kanceláři ochranky a čekali na svůj trest. Cítili k Mickey Mousovi pořádnou porci nenávisti.
„Je mi to líto.“ Bill lehce šťouchl do Tomovy nohy. Seděli na lavičce, která byla vyzdobená padouchy z Disneyho filmů.
„Kdybys to neudělal ty, udělal bych to já,“ ujistil ho Tom. „Mickey Mouse byl kretén.“
„Jo, ale… co když nás vyhodí?“ kousl se Bill do rtu.
„Stejně to byl náš poslední den.“ Dredáč popadl svého svěřence za ruku. „Neboj se, zlato. Stihl jsi udělat všechno, co jsi měl na seznamu?“
„Na jakém seznamu?“ hrál si na hloupého Bill.
„Už jsem ho viděl,“ zachichotal se Tom.
„Oh, jo. Byl jsem neopatrný,“ vydechl černovlásek a vytáhl složený list papíru z kapsy. „Podíváme se…“ mluvil pro sebe. „Jo! Stihli jsme všechno!“ zazubil se. „Ačkoliv, myslím, že si tam dopíšu ´Nakopat zadek Mickey Mousovi´ a odškrtnu si to,“ zasmál se a dočetl až do konce. „OH, NE!“ zvolal.
„Co je?“ otočil se na něj ustaraně Tom.
„Já… já jsem chtěl… chtěl jsem tě políbit před Popelčiným hradem,“ vydechl Bill. „Byla to nejdůležitější věc na mém seznamu…“
„Oh, zlato… Je mi to tak líto,“ utěšoval ho Tom a ovinul paži kolem Billova ramene, přitáhl si ho blíž.
„No, teď jste s sebou nepřitáhli žádný zasraný opice, ne?“ ozval se další známý hlas od dveří. Oba kluci vzhlédli.
„No nene. Stanley?“
„Osobně,“ nafoukl hrudník muž.
„Co tady děláš?“ zeptal se ohromeně Bill.
„Vidíte, poté, co mě vyhodili… hledal jsem si práci, navštívil jsem pár dalších tělocvičen, ale nic se mi nezdálo jako to pravé,“ začal Stanley a posadil se na židli naproti. „A pak jedné noci, když jsem zabezpečoval dům proti opicím… mě to prostě trklo. Disney World. Nejveselejší místo na Zemi,“ usmál se něžně. „Zavolal jsem a dostal jsem práci tady u ochranky,“ přikývl a ukázal rukama kolem sebe. „A nikdy jsem nebyl šťastnější.“
„Takže… je pro tebe dobrá věc, že se ta opice objevila v tělocvičně?“ usmál se Bill.
„Aaa, kurva, ne. Zasranej malej bastard,“ potřásl hlavou Stanley. „Týdny jsem kvůli němu nespal,“ zachvěl se. „Ale dobrá věc je ta, že jsem opustil tělocvičnu,“ přiznal. „Ale zpátky k vašemu malému rendezvous. Proč jsi, proboha, lechtal Mickey Mouse? Nejmilovanějšího ze všech Disneyho postav?“ Stanley zvedl hlas.

„Taky miluju Mickeyho!!“ argumentoval Bill. „Ale… a ne že bych chtěl zničit iluzi té postavy… chlap, co hraje Mickeyho, je fakt debil,“ přiznal provinile.

Stanley se naklonil blíž. „Nesnáším toho chlápka,“ zašeptal. „Ale musím vás pokárat za to, že jste s ním bojovali a tak, s tím se musíme smířit.“
Tom a Bill si vyměnili úsměvy. „Díky, Stanley,“ odpověděl Tom.
„Taky vás musím požádat, abyste se zítra nevraceli do parku,“ řekl Stanley s omluvným výrazem ve tváři.
„Dnešek byl tak jako tak náš poslední den,“ vydechl Tom, předpokládal, že tohle přijde.
„A budu vás odsud muset vyvést,“ pokračoval Stanley.
Bill popotáhnul. „Oh… chápu.“ Zadíval se do klína.
„Co se děje, mladíku?“ zeptal se Stanley.
„Vážně chtěl vidět Popelčin hrad, ale to je v pohodě. Můžeme se sem vrátit jindy, jsem si tím jistý,“ zalhal Tom. Věděl, že uběhne hodně času, než si budou moct znovu dovolit výlet do Disney.
Stanley vypadal na chvíli rozjímavě a pak se rozhodně plácl dlaněmi do kolen. „Jděte na ten hrad. Pokud můžu žít se strachem z opic, jsem si jistě natolik silný, abych vám na to zajistil trochu času.“
„To myslíš… vážně?“ vzhlédl k němu ohromeně černovlásek.
„To si piš, že jo. Teď jděte,“ usmál se Stanley. Tom i Bill se postavili. Tom natáhl ruku, aby si potřásl se Stanleyho, právě když ho Bill chtěl obejmout, načež se všichni tři rozesmáli.

***

„Oooooh! Podívej na ta světla… tak krásný,“ povzdychl si Bill. Dívali se na hrad před sebou a choulili se k sobě. Toho dne bylo dost horko, ale slunce už zašlo a přenechalo vládu příjemnému chladnému vánku.
„Ne tak krásný jako ty.“ Toma nikdy nepřestalo bavit skládat Billovi komplimenty. Ačkoliv obvyklou reakcí bylo to, že s ním Bill souhlasil… někdy se trochu začervenal a to pak stálo za všechny ty domýšlivé komentáře. Podíval se dolů na svou lásku, aby zjistil, jak to fungovalo teď.
Billovy tváře byly rozkošně narůžovělé. Tom se usmál a jednu z nich políbil, načež Bill zrudnul ještě víc. „Přestaň,“ zavyl černovlásek, ale zubil se, zatímco Tom zíral na jeho ruměnec.
„Omlouvám se. Jsi prostě tak perfektní,“ usmál se zeširoka dredáč a Bill ještě víc zčervenal.
Bill objal Toma kolem pasu a vzhlédl k němu. „Můžeme si teď odškrtnout poslední věc na mém seznamu?“ Olízl si rty.
Tom kývl. „Jdem na to,“ vydechl a sklonil se v okamžiku, kdy se Bill natáhl, aby ho mohl políbit. A v téhle vážně kýčovité a neskutečně perfektní chvíli… oblohu rozčísl ohňostroj. Právě když kluci spojili rty.
„Oh, teď se vážně cítím jako princezna,“ zachichotal se černovlásek, když se odtáhli a podívali se na nebe.
„Ještě jsem neskončil s líbáním, princezno,“ usmál se Tom a Bill si ho vesele přitáhl k sobě a nabídl mu svoje měkké a růžové rty.
„Miluju, že musím stát na špičkách, když tě líbám,“ zaculil se Bill.
„To už dlouho trvat nebude. Dorůstáš mě,“ popíchl ho Tom a políbil ho na čelo.
„Aspoň péro by mi už nemělo růst. Tedy, doufejme, že ne,“ vykulil oči Bill.
„Aaaa vítěz kategorie ´zničení vzácné a romantické chvíle´ je…“ začal Tom a Bill ho jemně praštil do břicha.
„Víš, že by pro mě nebylo normální, kdybych nemluvil o tvým nebo o svým péru,“ prohlásil upřímně Bill.
„To je pravda,“ zachichotal se trenér. „A já to na tobě tak nějak miluju.“
„Miluju na tobě všechno,“ zazubil se Bill, načež Tom zčervenal. „Miluju tě víc než Disney World.“
„Miluju tě víc než cokoliv,“ opáčil Tom a znovu Billa políbil.
„Oukej. Můžeme se teď vrátit do hotelu, abys mě mohl vzít na výlet na létajícím koberci?“ zeptal se černovlásek a Tom se zachichotal. „Ne, vážně. Právě teď mi dost stojí.“
„Komu se postaví v Disney Worldu?“ zeptal se Tom a pak chytil Billovu ruku, zatímco kráčeli k východu.
„Někomu, kdo má tak žhavýho kluka, jako jsi ty,“ pokrčil rameny černovlásek a stiskl Tomovu ruku.

***

„Jo, zlato. Kurvaaaaaaa,“ zasténal Tom, zatímco zaujatě sledoval, jak na něm Bill nadskakuje. „Vážně sis tohle léto vybudoval pár svalů.“ Přejel dlaní přes Billovo břicho. „Musím být fakt dobrej trenér,“ řekl, potěšený sám sebou a taky Billem kolem sebe.
„Jo, určitě. Víš, že tyhle svaly vznikly z toho, jak na tobě jezdím. Jsi trenér na hovno,“ popíchl ho černovlásek a zhoupnul se pomalu nahoru a dolů.
„Hej,“ našpulil rty Tom, ale ve skutečnosti na nějaké naštvání neměl momentálně čas.
„Trénuješ mě jinými způsoby,“ ujistil ho Bill.
„Ty ses vytrénoval sám,“ zamumlal ohromeně Tom. Bill nabíral rychlost. „Lenivím, vždycky jsem ten dole.“
„Ten dole? Jo, určitě. Ty pro mě nikdy nebudeš ten dole,“ opáčil Bill trochu mrzutě.
„Měl jsem na mysli to, že na mě hodně jezdíš. A víš, jak se ohledně toho cítím. Kolikrát to budeme muset probírat?“ zasténal dredáč. Teď nebyl čas na diskuze. Ne s penisem pohřbeným hluboko v Billovi.
„Ale líbí se ti, když ti tam strkám prsty,“ argumentoval černovlásek a ačkoliv byli v pokoji sami dva, Tom zrudnul.
„Zlato, prosím. Můžeme si o tom promluvit později?“ Nebo nikdy, domyslel si Tom.
„Jenom myslím, že by se ti to líbilo,“ pokračoval Bill.
„Tak ty víš, co se mi líbí?“ vyzval ho Tom a pak Billa popadl a přetočil ho, takže byl rázem pod ním, aniž by z něj Tom vystoupil. „Líbí se mi se s tebou milovat, přesně takhle,“ řekl a mocně přirazil.
„Oooooh, bože,“ zanaříkal Bill a zaryl nehty do Tomových zad. „Oukej, promluvíme si později,“ přikývl a Tom úlevně vydechl nad tím, že diskuze skončila. A taky nad tím, jak zatraceně dobré bylo být uvnitř Billa.
Tom se opřel o lokty, takže byl přímo nad Billem, ale neležel na něm celou vahou, a střídal hluboké i mělké přírazy, snažil se vydržet. Ale s tím, jak Bill sténal a svíral se kolem něj, Tom věděl, že to nebude trvat dlouho. „Miláčku, je to tak dobrý.“
„Ty jsi taaaaak dobrej,“ kývl Bill. „Jsi tak dobrej v objevování mojí jeskyně divů.“
„Kurva, ne. Žádný Disney sprostý řečičky,“ zavrtěl rozhodně hlavou dredáč, ale zároveň nepřestával přirážet.
„Oukej,“ vydechl Bill a zasyčel, jakmile se do něj Tom dostal ještě hlouběji. „Joooo. To je ono,“ řekl a Tom provlékl ruku mezi ně, aby se dotkl Billova penisu. „Nepřestávej,“ sténal černovlásek.
„Nemohl bych, i kdyby chtěl,“ opáčil Tom roztřeseným hlasem a dál se třel o Billův slastný bod a tvrdě do něj narážel.
„Oh!“ vykřikl mladší z chlapců. Tom si myslel, že to bylo potěšením, ale ukázalo se to jako citoslovce objevu. „Přišel jsem na nejlepší Disney sprostou řečičku! Můžu, prosím?“
„Bille…“ zavyl Tom, ale pak se podíval do Billových očí, jež byly plné naděje a vzrušení. „Fajn,“ povzdychl si.
„Teď třeš mojí kouzelnou lampu!“ prohlásil Bill okamžitě a pak se rozesmál. „A jestli v tom budeš pokračovat, džin…“ začal, ale Tom ho umlčel polibkem.
„To bylo kurevsky stupidní a já tě prosím: nedokončuj tu větu,“ opáčil Tom, když se odtáhl, ale taky se začal smát. „Už žádný Disney sprosťárny, chci tě udělat a rád bych se udělal i sám… což nebude možný s těmahle Disney narážkami,“ prosadil si Tom a pak zdůraznil svoje tvrzení hlubokými přírazy.
„Už žádnej Disney,“ přikývl Bill a pak se jeho tvář zkřivila potěšením, zatímco do něj Tom opakovaně vjížděl a ve stejném rytmu dráždil jeho penis.
„Oh, do hajzlu. Dělej, lásko. Už to nevydržím,“ zaprosil dredáč a dělal, co mohl, aby zadržel svůj orgasmus, zatímco pokračoval v tempu, které směrovalo Billa k vrcholu.
„Joooo. Udělej se se mnou,“ řekl Bill a vlhce Toma políbil na rty. Jeho jazyk se dotkl Tomova a jejich těla se stala jedním spletencem.
„Teď,“ prohlásil Tom a počkal, dokud neucítil známou tekutinu na dlani, než popustil uzdu sobě a všechno, co měl, vystříkal do Billa.
„Oooooh, kurva,“ zasténal černovlásek a udělal se mezi ni. Tom se snažil Billa i přes svůj orgasmus líbat. Což bylo těžké při tom, jak úžasně se cítil a jak se mu třáslo tělo.
Tom vydechl a zůstal v Bill, i když už byli oba hotoví. Ještě nebyl připravený na to vzdát se jejich spojení. „To bylo tak…“ začal.
„Superhyperabrakadabrózní,“ dokončil větu černovlásek.
„Ty malej bastarde,“ pohlédl na něj šokovaně Tom, ale nemohl zadržet smích.
„Věděl jsem, že z toho dokážu udělat sexy řečičku!“ zvolal triumfálně Bill. „Jsem král!“
„Ne, jsi princezna. Moje princezna,“ popíchl ho trenér a políbil ho jemně na rty.
„Tooooolik tě miluju!“ zazubil se Bill a Tom otřel svůj nos o jeho. „Moc ti děkuju za tenhle výlet… a prostě za to, že jsi se mnou.“
„Miluju tě nepopsatelným množstvím…“ vydechl Tom, připravený Billovi vylít srdce.
„A jak bys to popsal?“ ozval se Bill.
„I když jsi idiot,“ pozměnil dredáč konec původní věty.
„Teď vážně, děláš mě tak šťastným.“ Bill položil dlaň na Tomovu tvář. „Nevím, co bych bez tebe dělal.“
„Asi by tě hodně napadala zvířata a neměl bys nikoho, kdo by tě zachránil,“ podotkl Tom.
„Oh, neříkej takový bludy! Ty jsi magnet na zvířata!“ opáčil Bill s pusou dokořán.
„Cože? Bille! Ty jsi ten…“ začal dredáč, ale pak se zarazil, když se zadíval na svého kluka pod sebou, uvnitř něhož stále byl, a byl ohromený tím, kolik lásky k němu cítil. „Já jsem magnet na zvířata,“ přikývl a vydechl. „Je to mnou.“
„Miluju, jak přijímáš svoje pády,“ usmál se Bill a Tom se, navzdory všem protestům, které se v něm vzmáhaly, usmál nazpět, hluboce ho políbil a pak se opatrně položil vedle něj. Věnoval svému svěřenci pusu na rameno a pohladil ho po boku.

„Co budeme dělat, až začne škola?“ ozval se překvapivě ustaraný Bill. „Myslím… chodíme každý na jinou školu a domácí úkoly a všechny zasraný věci spojený s učením nás budou dost zaměstnávat,“ vydechl zklamaně.

„Hej,“ zašeptal Tom a položil ruku na Billovu tvář, již si natočil, aby se na něj Bill podíval. Uvěznil jeho rty ve svých a vtiskl na ně polibek plný příslibů. „Když jsme se mohli dostat přes lítající ještěrky, homo opice, děsivý starý muže, přiznání se mým rodičům, tvoje přiznání se ohledně tvých rodičů, přes množství tvýho spermatu, centrum pravidla, divný textovky a zkrátka všechen ten chaos,“ vyjmenoval Tom, „nepochybuju o tom, že všechno ostatní bude naprosto jednoduchý. Vím to. Všechno bude fungovat,“ kývl do polštáře a narazil nosem do Billova ramene.
Bill se na něj zazubil. „Kurva, naše životy jsou tak strašně divný,“ prohlásil, načež se Tom zahihňal. „Ale máš pravdu. Bude to fungovat,“ souhlasil a sebevědomě se usmál. A svůj souhlas kluci stvrdili polibkem.

KONEC

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

10 thoughts on “Work Out 42. (3/3) (konec)

  1. A nejlepší z nejlepších na konec! U tohohle dílu jsem se nasmála úplně nejvíc z celé povídky. Miluju, jak se i přes to všechno divné a trapné pořád tak moc milujou! Oba dva byli v téhle povídce naprosto úžasní a normálně jim ten jejich vztah závidím!
    A tobě Allko moc děkuju, že jsem si tuhle povídku mohla vychutnat i v češtině a docela tě obdivuju, že sis ji k tomu překladu vůbec vybrala! Díky díky a těším se na další 🙂

  2. Tak tyhle dva blázinci už tady nebudou dál pokračovat ale až si budu potřebovat zvednout náladu tak si přečtu aspoň jednu kapitolku a bude mi fajn.Moc děkují za překlad.

  3. Heh, jediny , koho si dokazu predstavit jak urazi vsechny ty postavicy je Bill xD tohle bylo tak dokonale 😀 skvele jsem se pobavila, jako ostatne u cele tehle skvele povidky. Je mi lito, ze uz konci, rozhodne budu netrpelive vyhlizet ty dva mimozni dily 🙂
    Tom Billa musi vazne hodne milovat, kdyz na sebe vezme tu zvireci pritazlivost 😀 co vsechbo uz pro sveho 'princeznu' udelal! On je proste Buh! A mimochodem, vubec se mu nedivim, ze nechce byt pro Billa ten dole. Vzdyt by ho ten Biluv ultramegamaxipenis pretrhnul vejpul xD
    Allko, moc a moc dekuji za preklad tohohle skvostu. Mas muj uprimny obdiv, protoze obcas ta slovni spojeni musela byt silena na preklad. DIKY!

  4. A tak svoj výlet a celú poviedku zavŕšili so všetkou eleganciou, akej boli schopní 😀
    Tie Billove rozhovory s postavami z filmov, nosenie diadému, hádka so Snehulienkou a bitka s Mickeym 😀 Ešteže tam bol ten Stanley a doprial Billovi splniť si ten najdôležitejší bod zoznamu.
    Táto poviedka mi bude neuveriteľne chýbať, hlavne tí dvaja blázni a neskutočne komické situácie.
    Allka, ĎAKUJEM za skvelý preklad a teším sa na tie dve doplnkové časti.

  5. To bol ale úlet:D toho chlapa z lietadla som tam fakt nečakala 😀
    Títo dvaja šialení rozkošní chalani mi budú tak strašne chýbať, ale teším sa na tie dva dodatky, pretože toto je úplné duševné cvičenie. Už dávno som sa tak veľa nesmiala.
    Ďakujem za super mega výber a extra skvelý preklad, pretože prekladať vtipné veci tak aby aj zostali vtipné, musí byť sakra ťažké. ĎAKUJEM:)

  6. "Když jsme se mohli dostat přes lítající ještěrky, homo opice, děsivý starý muže, přiznání se mým rodičům, tvoje přiznání se ohledně tvých rodičů, přes množství tvýho spermatu, centrum pravidla, divný textovky a zkrátka všechen ten chaos…" – tenhle výčet to krásně shrnuje 😀 Věděla jsem, že se v tom Disney Worldu přihodí něco divného, ale že až takhe divného… 😀 A mimochodem, já nikdy neměla ráda Mickey Mouse, a teď už vím proč! Protože jsem věděla, že jednou urazí našeho malého, krásného Billa. Lotr jeden!
    Naštěstí tam byl Stanley, takže si přece jen mohli kluci užít i tu romantickou chvilku před Popelčiným hradem – i když ji Bill zase tak typickým způsobem překazil 😀 Díkybohu s ním má Tom tak nekřesťanskou trpělivost! 😀
    Tohle byla rozhodně ta nejpraštěnější, jeujetější a nejvtipnější věc, jakou jsem kdy v životě četla. Snad nikdy jsem se u ničeho nenasmála tak jako u Work Out. Proto jsem pochopitelně smutná, že už tu máme konec (-i když budou ještě nějaké "dodatky" :D), ale rozhodně jsem si to užila až do posledního řádku. Allko, děkuju moc

  7. Co k tomuhle dílu dodat? Snad jen to, že jsem na konci šíleně slzela! Doopravdy jsem se do téhle povídky zamilovala, protože jako jedna z mála mě dokázala vždycky pobavit. A dokázala mě tak rozesmát, až jsem občas smíchy brečela! 🙂 I přes to, že by, Bill neuvěřitelně šíleně trhlý, tak jsem si jej zamilovala. Je to takové zlatíčko! Všechny ty jeho úchylky, blbé řečičky, to, jak většinu věcí svádí na Toma, ale přitom je to on, kdo přitahuje všechny divné věci, je to obrovské zlatíčko! ♥ Pokaždé jsem se díky němu usmívala a rozněžňovala jsem se. A Tomova trpělivost mě ještě teď dostává! ♥ Je to báječný kluk a jsem ráda, že jej má Bill po boku, protože s ním se nikdy neztratí a hlavně bude milovaný a šťastný. Pokud Tomovi nevadí všechny ty šílené věci teď, nebudou mu vadit ani za pár let a vždycky se bude snait dělat Billa šťastným! Mám z jejich vztahu opravdu krásné pocity a možná Billovi malinko závidím to, že i přes to, že je tak divný, si našel někoho, kdo to na něm miluje! ♥

    Tenhle poslední díl byl opravdová třešnička na dortu! Myslím, že už je naprosto zbytečné to psát, ale já si to stejně neodpustím! 😀 Tolik jsem se násmála! Ta návštěva Disney Worldu byla bombastická a Bill byl jako vždycky dokonalý! 🙂 Jeho nadšení se mi neuvěřitelně líbilo. Když začal urážet trpaslíky, musela jsem se smát. pak ta příhoda se zlechtáním mickey Mouse, ale stejně bylo nejlepší, když se Tom naštval, že Mickey Mouse Billovi řekl, že není dost hezký na princeznu! 😀  Prostě jsem se jako vždycky nasmála, ale zároveň jsem se i rozplývala nad nádhernými chvilkami ♥ Prostě dokonalý díl se vším všudy! ♥

    Allko, doopravavdy obrovské díky za překlad téhle povídky! Myslím, že na tuhle povídku bych nikdy ani na THF nenarazila a navíc poslední dobou ani nemám moc času, takže bych se k téhle povídce nejspíše nikdy nedostala, a jsem ráda, že jsem o ni nemusela být ochuzena! Byla to naprosto nádherná povídka, kterou si hnedka vytisknu, a rozhodně vím, že se k ní budu v budoucnu ještě spoustykrát vracet. Dokážemě rozveselit a to je něco, co poslední dobou doopravdy potřebuji. DĚKUJI! ♥♥♥♥♥
    A budu se těšit ještě na dodatkové díly! 🙂

  8. Work Out je tak skvělá povídka, nemám slov!! ♥ U každého dílu jsem se musela vážně od srdce smát, až mamina chodila kolem mého pokoje a snažila se zjišťovat, co dělám tak vtipnýho. Joo, kdyby jen věděla! 😀

    Okamžitě jsem si zamilovala malého Billa, kterej byl sprostej jako dlaždič a mnohem víc v pohodě, co se týkalo sexu, než Tom. Vážně se mi to líbilo, jak se Tom styděl, když Bill vytahoval ty věci. A ty jejich hlášky, oh bože! Vážně skvělý, strašně moc!

    Jsem také hrozně ráda, že jak Tomovo přátelé tak rodiče Billa a jeho homosexualitu přijali! Bill musí být neskutečně šťastný, když má Tom tak skvělou rodinu a určitě se tam musí také cítit jako doma. Také jsem ráda, jak ho Tom měnil a on se mu se vším svěřoval, i s pro něj tak intimníma věcma jako byla smrt rodičů. Byl to neuvěřitelný pokrok a kluci se pořád navzájem učí! ♥

    A závěrečnej díl v Disney? Nádhera. ♥ ♥ Bill byl vážně jak dítě, totálně nadšený a šťastný. A z Toma bylo cítit, že je rád, že tam Billa vzal a užil si to s ním. I když jak se prali s postavičkama… No nic moc 😀 Vážně jsem už viděla, jak je okamžitě vyvedou. Tím pádem mi bylo Billa líto, když si postesknul, že chce dostat pusu před hradem Popelky, protože vážně, kdo by tam pusu dostat nechtěl?! 🙂 Tím pádem jsem byla ráda, když tam byl Stanley a ještě je to nechal udělat!!! ♥

    Allko, moc ti děkuji za překlad. Překlad je sám o sobě těžký, zvlášť, když je povídka takhle vtipná. Věřím tomu, že tam byly opravdu překladatelské oříšky a ty ses u toho zapotila. Líbám ti překladatelský mozek a ještě jednou moc děkuji!!! ♥ ♥

  9. Jak budu moct bez téhle povídky žít?! Můj život bude o tolik smutnější! 😭😂Vážně, tohle je jedna z nejlepších povídek!!! Tak bláznivá, absurdní, vtipná, vzrušující, dojemná.. Prostě nejlepší 😍 U žádné jiné povídky jsem se tolik nenasmála! Dokonalé charaktery!

  10. Ufff, tak tohle byla teda jízda 💪Definitivně největší úlet, co jsem kdy četla. Autorka musela mít asi dobrej matroš 🤣 Každopádně tohle se teda určitě zapomenout nedá 👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics