Selling yourself 2/2

pokračování
O to víc byl Bill překvapený, když zapínání na kufru luplo a víko bylo odklopeno. V kufru byly 2 neškodné plastové napodobeniny penisů ve dvou různých velikostech a tuba, o které Bill předpokládal, ne, spíše doufal, že je lubrikant.
Bill sledoval, jak muž sahá po tubě s lubrikantem a přesouvá se za ním na postel. Víčko klaplo, jak byla tuba otevřena a matrace se prohnula u Billových kolen, která byla zabořena do matrace.
„Rozkročte se,“ řekl muž a přendal si tubu do levé ruky, aby prsty té pravé mohl pokrýt gelem. Bill stiskl v prstech prostěradlo a neochotně sjel koleny do strany. Díky tomu, co s ním muž prováděl v koupelně, už mu nebylo tak nevolno. Zvykl si na jeho přítomnost. Vypadalo to, že muž to bral pouze jako práci a neviděl v tom žádné potěšení. Bill si o sobě nemyslel, že by byl bůhví jak úchvatný, že by si z něj musel každý sednout na zadek, ale ten blonďák se zdál být naprosto imunní vůči všemu, co s Billem dělal. Mluvil, jako by se bavil o počasí, sahal na Billa, jako by sahal na nějakou běžnou věc a dělal mu všechny ty věci, jako by se nechumelilo. Jeho klín vypadal naprosto klidně. Žádné stopy po vzrušení, když se Billa dotýkal.
Bill se zamyslel. Buď byl sexuálně úplně odolný, protože i kdyby byl heterosexuál, jistě by se v jeho tváři objevil alespoň malý náznak nechuti. Kdyby byl bisexuál, jeho klín by byl jistě minimálně nateklý a připravený na péči, anebo… nebo už takhle na téhle posteli klečelo tolik lidí, že si proti tomuto chování vypěstoval citovou obranu.
Kolik Billovi podobným se nechalo osahávat? Kolik jich skončilo na všech čtyřech na téhle matraci? Kolik z nich takhle prodalo svoji nevinnost? Měl z toho tenhle chlápek nějaký zvrácený byznys? Skupoval panictví všech, kteří se dostali do zoufalé situace a odhodlali se k tomuto zoufalému činu?


Bill se lekl, když se hustá tekutina společně s teplým prstem objevila u vstupu do jeho těla. Převážil váhu dopředu, aby prst dostal ze svého dosahu, a posadil se na bok. Podíval se muži do tváře a poprvé mu ukázal vzdor. Klečel tam s pravou rukou ve vzduchu připravený bůhví k čemu.
„Ne, to ne…“ zavrtěl hlavou. Překousl všechno, co se doteď stalo, ale nedovolí, aby se jej někdo dotýkal uvnitř. Prodal se jednomu muži. Ne dvěma. Nehodlal své tělo poskytnout nějakému sluhovi. Muž ledabyle přikývl.
„Pak bude bolest, kterou ucítíte, jen vaše chyba,“ řekl a natáhl se pro ubrousky, do kterých si hodlal utřít ruce od gelu až o hodně později. Až po tom, co mladíka před sebou připraví.
„Počkat!“ zastavil jej Bill. Slovo bolest projelo jeho páteří a rezonovalo v jeho mozku. Muž se zasekl a otráveně se na Billa podíval. Neměl náladu na jeho hry. „Jak-jak jste to myslel?“
„Váš partner se přípravou zdržovat nebude, protože očekává, že to udělám já, a pokud mě nenecháte, riskujete daleko víc než jen nepříjemný zážitek. Podle toho, jak jste hubený, bude vaše tělo velmi úzké a fakt, že jste panic, by vám mohl ublížit daleko víc. Nemám na mysli jen bolest z vašeho spojení. V tomhle případě by vás mohl i ošklivě zranit. Nechám to na vás, ale rozmyslete se rychle. Už tak jsme překročili dobu obvyklé přípravy,“ zavrčel muž a čekal, jak se Bill rozhodne.

Strach, že by mužova slova mohla být pravdivá, donutila Billa vrátit se na kolena a otočit se zpět k muži zády. Billovy nohy se roztáhly a půlky se od sebe oddálily.

„Rozumné rozhodnutí,“ ucedil muž a přiložil ukazováček ke kroužku zvrásněných svalů. „Uvolnit, prosím,“ poprosil a zkušebně zatlačil. První článek vnikl dovnitř poměrně hladce, proto muž zatlačil a ocitl se v jeho těle celý prstem. Jediné, o co mu při této činnost šlo, bylo promazat Billovy útroby, aby mohl později přijmout postupně oba vibrátory a nakonec i svého milence. Několikrát opatrně zajel do Billova těla ukazováčkem, aby většinu gelu dostal dovnitř, a prst vytáhl, otírajíc zbytky do okolí Billovy dírky. Přitáhl si kufr blíž k sobě a do prstů uchopil užší z vibrátorů, který Billův vnitřek roztáhne natolik, aby mohl přijmout ten širší.
Nanesl na špičku plastu gel stejně jako před tím na své prsty a bez dlouhých prodlev přiložil erotickou pomůcku k namazaném otvoru.
„Znovu se uvolněte, prosím,“ zopakoval a vtlačil vibrátor do těla. Díval se, jak šířka umělého penisu roztáhla svaly do písmene O a jak pevně obepínají tělově zbarvený vibrátor. Přilnuly k jeho povrchu a vytvářely na něj rovnoměrný tlak. Mladík před ním pouze krátce usykl, ale nevydával žádné bolestné naříkání. Pomalu začal zajíždět hračkou do Billova těla, dokud v něm nebyl celý. Nedivil se, že to Billovo tělo přijmulo tak snadno. Pomůcka nebyla o moc širší, než byla intimní sprcha před chvílí. Nic co by mladíkovo tělo nezvládlo.

„Vedete si dobře,“ ukázal alespoň kousek citu a Billa pochválil. Jakmile si Billovo tělo zvyklo na cizí předmět uvnitř sebe, blonďák zatáhl a povytáhl hračku ven, aby ji stejnou cestou znovu plavně zatlačil dovnitř.

Bill byl stále vyděšený, co jej čeká, ale tohle tření uvnitř jeho těla mu způsobovalo mravenčení v podbřišku. Sevřel v pěst prostěradlo a cíp polštáře a snažil se ovládat. Nechtěl tu klečet jako pes na všech čtyřech a sténat jako laciná děvka, zatímco mu někdo projíždí zadek plastovými věcmi. Sténat pro někoho, kdo to ani neměl slyšet. On nebyl ten, kdo měl poslouchat Billovy projevy.
Jenže čím hladčeji atakoval plast jeho nitro, tím těžší bylo zadržet slastné vzdechy a zabránit narůstající erekci.
Krouživé pohyby napomáhaly uvolňování Billova zadečku, a proto v něm po chvíli předmět klouzal téměř bez pomoci.
„Ngh,“ zakňučel Bill, když umělotina pomalu vyjela z jeho těla a ještě pomaleji byla špička vyjmuta ven. Cítil, jak se uvolněné svaly stahují zpět a jeho tělo se zase zavírá. Stáhl svaly a nepohodlně zafňukal nad prázdnotou, která se v něm rozprostřela.
Menší z pomůcek byla odhozena stranou a na řadu přišla poslední neživá věc, která navštíví Billovo tělo.

Čas, po který blonďák mazal hračku lubrikantem, se Billovi zdál jako věčnost. Dokázal se soustředit pouze na ten známý pocit, kdy u svého otvoru ucítí tvrdý předmět. Brzy se tak stalo a mužova slova, aby se Bill znovu uvolnil, byla ignorována. Ztěžka vydechl, když špička širokého penisu roztahovala kroužek svalů více než předtím. Prohnul se v bedrech a zakroutil boky, aby svému tělu napomohl uvolnit se a přijmout do sebe širší předmět. Šlo to těžce, a když se do Billa dostala celá šířka, pocítil pár bolestných píchnutí, která však záhy ustala. Hračka zajela hluboko do Billových útrob a neomylně se otřela o Billovu prostatu.

„Ahh,“ vykřikl Bill a jeho tělem projel elektrický výboj. Bolelo to a bylo to úžasné. Muž přidržel vibrátor zajetý dovnitř a mírně s ním začal kroužit. Jednak uvolňoval vstup do Billova těla, jednak roztahoval stěny Billova zadečku a jednak stimuloval Billovu prostatu, což byla jen jeho dobrá vůle. Nedělal to proto, aby Billovi dělal dobře. Neměl za úkol se postarat o to, aby se Bill vzrušil, nebo aby dokonce vyvrcholil.

Když už se zvuky, které chlapec před ním vydával, staly příliš naléhavými, vytáhl blonďák vibrátor ven a pomalu s ním začal vnikat do Billova těla. Pravidelně zaplňoval a uvolňoval Billovo nitro, dokud neměl pocit, že vše klouže bez potíží, bez pomoci větší síly a že Billovo nitro cizí předmět přijímá bez odporu. Kvůli překročení obvyklé doby příprav, blonďatý muž vytáhl lesklý vibrátor ven a hodil jej do kufru. Lubrikant nechal ležet vedle Billova těla.

„Jste připravený. Dojdu pro vašeho společníka. Zůstaňte prosím v této pozici. Je jeho oblíbená. Na shledanou,“ rozloučil se a odešel z pokoje. Bill si otřel čelo a polkl. Hluboce dýchal. Jeho klín i zadeček byl přecitlivělý. Cítil se nadrženě. Jediné, co chtěl, bylo hmátnout po tom kufříku, který byl na rychlo zasunut pod postel, a dopomoct si k úžasnému orgasmu, ale nemohl. S odchodem jeho dosavadní společnosti se znovu dostavily obavy, protože s blonďákovým odchodem byl očekáván něčí příchod. Bill by dokonce svolil k tomu, aby si jej vzal blonďák. Bál se, že když uvidí toho, který za něj zaplatil, všechno bude pryč. Jeho penis změkne a jeho tělo zchladne. Svěsil hlavu mezi ramena a snažil se pravidelně dýchat.

*

Blonďák došel k ložnici svého zaměstnavatele a zaklepal na dveře. Po tichém vyzvání vstoupil dovnitř a pohledem vyhledal hnědovlasého muže. Stál ve svém županu u otevřeného okna, a zatímco vdechoval čerstvý vzduch, vydechoval ven kouř z téměř dokouřené cigarety.
„Dobrý večer,“ pozdravil slušně a vešel.
„Dobrý,“ zabručel muž nevrle. „Dnes ti to trvalo,“ poznamenal nedůtklivě. Čekal déle, než byl zvyklý.
„Omlouvám se. Na chvíli se objevily jisté komplikace, ale vaše společnost je plně připravená v pokoji pro hosty,“ ujistil jej.
„Komplikace? Nech mě hádat. Nechtěl pustit tvůj prst do svého těla,“ hádal. Zaměstnanec přikývl.
„Ano.“
„Protože jediný, kdo si zaplatil, aby mohl do něj, jsem já,“ připomněl mu.
„Samozřejmě,“ přikývl blonďák. „Budete ode mě ještě něco potřebovat?“ zeptal se. Jeho pán típl zbytek cigarety a otočil se ke svému pomocníkovi čelem.
„To bude všechno. Můžeš odejít,“ povolil mu. Bezostyšně sáhl pod svůj župan a pohladil svůj penis, který už nějakou chvíli udržoval vzrušený. Jeho zboží na něj čekalo v pokoji a on se nehodlal ničím zdržovat. Blonďák přikývl a odešel z pokoje a následně z domu.

Tom vydechl, když citlivý penis reagoval na nedostatečnou péči, která mu byla věnována. Mírně nadzvedával látku Tomova županu, pod kterou byl Tom nahý. Během doby, kdy jeho pomocník strkal do jeho výhodného obchodu plastové hračky, on si dopřál uvolňující koupel, díky které nabudil své tělo.

Chodbou zamířil k pokoji, kde na něj mladík čekal.

Bill sebou cukl, když někdo vzal za kliku a vešel do pokoje. Dveře se zavřely, ale nebyly zamknuty. První věc, kterou chtěl Bill podvědomě udělat, bylo otočit hlavu a podívat se, kdo přišel, ale strach jej zastavil. Nemohl se ohlédnout. Bál se.

„Bill, správně?“ promluvil k němu příchozí poměrně mužným zhrublým hlasem, ve kterém byly slyšet stopy vzrušení a nedočkavosti.

„Ano,“ odpověděl Bill. Hlas muže byl elektrizující. Odhadoval, že by nemusel být o tolik starší než Bill. Zvučnost mužova hlasu jej nutila se podívat, ale nemohl. Nechtěl zjistit, že k tak nádhernému hlasu příroda přiřadila ošklivou tvář nebo tělo. Zklamal by se.
„Jsem Tom.“ Bill pouze přikývl. Nevěděl, jak moc je mu dovoleno mluvit, proto mlčel a díval se na bílý polštář před sebou.
Tom pochodoval kolem postele a Billa si nepokrytě prohlížel. Rozsvítil všechny malé lampy, které se nacházely po místnosti, a toužebně zasténal, když mírné světlo osvětlilo Billovu stále vlhkou dírku. Tom zatahal za uzel na županu a nechal jej spadnout ze svých ramen v nohách postele na zem. Jeho penis se tyčil před jeho tělem, reagujíc na výjev, který se Tomovi nabízel na posteli.

Tom si pravou nohou klekl na okraj matrace a po čtyřech se doplazil až za Billovo tělo, které zůstávalo připravené. Tomovy dlaně se okamžitě přitiskly k Billovým bokům a užívaly si horkost jeho těla. Pohladily Billovy rozevřené půlky a zkoumavý ukazováček přejel po Billově citlivém vstupu. Bill zakňučel a mírně sebou škubl.

„Takže… jsi pro mě připravený?“ zeptal se Tom a hladil Billova hladká záda, zatímco se svým penisem otíral o zadní stranu Billova stehna.
„A-ano,“ vydechl Bill.
„Jsi pro mě roztažený?“
„Ano.“
„Jsi horký a roztoužený?“ Bill trochu frustrovaně popotáhl.
„Ano,“ vykvikl trochu. Styděl se. Klečel tam na matraci, nahý, kompletně vystavený a téměř bezmocný. Tom věděl, že by tuhle jejich škádlivou předehru neměl příliš prodlužovat, aby se Billovo tělo nestáhlo, ale všiml si, že jeho zaměstnanec na Billa použil černý kufřík, tudíž bude nějakou dobu trvat, než se jeho tělo znovu zavře, protože velikost vibrátoru nebyla zrovna zanedbatelná.

Tom se přitiskl podbřiškem k Billovým bedrům a rukama se dostal pod Billovo tělo. Zahákl dlaně za jeho útlá ramena a začal jimi pomalu sjíždět dolů. Spokojeně zaznamenal vzrušené bradavky a napnuté břicho, dokud dlaněmi nedoputoval do Billova klína. Kopíroval dlaněmi jeho slabiny a spokojeně mručel.
„Tak horký, hladký a vzrušený,“ pochvaloval si. „Pověz mi, holil tě?“ Bill pomalu přikývl. „Myslel jsem si to,“ řekl Tom a dráždivě téměř až surově hladil Billův napnutý klín. Pravá ruka zmizela z jeho těla a uchopila Tomův penis. Dostal se špičkou naproti Billovu otvoru. „Nestojím ti ani za jeden pohled?“ zeptal se zvědavě.
Ve chvíli, kdy se Bill odvážil otočit tvář k pravému rameni a podívat se dozadu, Tom prudce přirazil do Billova těla a nadzvukovou rychlostí zaplnil jeho zadeček.
„Ah!“ vykřikl Bill velmi hlasitě a horní polovinou těla klesl na matraci. Zhluboka dýchal a snažil se vzpamatovat. Vykřikl především překvapením. Nečekal, že do něj muž vnikne tak prudce a násilně. Děkoval blonďákovi, že jej přesvědčil, protože tohle proniknutí by bez předchozího roztažení pravděpodobně nepřežil.

„Oh, pane bože,“ vydechl Tom překvapeně a zapřel se o Billova bedra. Lapal po dechu, jak moc jej Billovo tělo svíralo, ačkoli bylo roztažené. „Kruci,“ nadával, když cítil ten nemožný tlak na svém penisu. „Musím se přiznat, maličký, pro jednou jsi mě překvapil,“ přiznal a ztratil na své suverenitě, kterou předtím oplýval. „Jsi tak kurevsky úzký,“ zasténal a silně stiskl Billovy boky, které se k němu vzpínaly. Nahnul se přes zhrouceného Billa, který dusil své zběsilé dýchání do polštáře a za ramena jej vytáhnul do kleku. Stiskl zadní stranu jeho krku a pravou dlaň přitiskl k Billovu břichu.
„Líbáš se, zlatíčko?“ zeptal se Tom a horce Billa políbil do ohybu mezi krkem a ramenem.
„N-nevím,“ přiznal Bill a zachvěl se, když ucítil Tomova ústa na svém rameni.
„Já ano,“ pronesl a natočil si Billův obličej k tomu svému. Jejich pohledy se střetly jen na pouhý okamžik před tím, než se do sebe zaklesli ústy v erotickém a vlhkém polibku, ve kterém Bill přivítal Tomův jazyk ve svých ústech. I ten jediný okamžik stačil k tomu, aby Billovi hlavou proběhla myšlenka, že ještě neviděl tolik přitažlivého mladého muže. Tom věděl, jak krásný Bill je. Když bylo jisté, že jeho nabídku už nikdo nepředčí, strávil hodiny a hodiny zkoumáním Billových fotek, které byly k nabídce připojeny, aby zvýšily zájem.
Tom prozkoumal tu sladkou pusinku před sebou a olízl Billův spodní ret.

„Svíráš mě tak silně, drobečku,“ postěžoval si mírně a zavlnil boky.
„Mmmm,“ zamumlal Bill a zavřel oči.
„Oh ano. Já vím. Naplňuju tě tak moc. Jsem pro tebe dostatečně velký?“ zeptal se Tom dráždivě. Nepotřeboval pochvalu na svoje přirození. Chtěl svůj protějšek jen vydráždit pouhými slovy.
„J-já…,“ zakoktal Bill neschopen slova. Tom byl větší, širší, horký a… tak dobrý uvnitř něj.
„Budu v tobě tak dlouho,“ zasténal Billovi do ucha. „Tak dlouho. Dokud nebudeš křičet, prosit, sténat, abych přestal a pak ti to udělal znovu,“ olízl Billovi ušní lalůček a potutelně se zasmál. Bill hlasitě zafňukal. Špička Tomova penisu šimrala jeho prostatu a jeho hlava bolela.
Tom povyjel z Billova těla a stejně prudkým pohybem přirazil k Billovu zadečku.
„Ach! Prosím!“ křikl Bill a propnul se v zádech.
„Začíná mě trochu mrzet, že jsem si tě nepřipravil sám. Kouřil bych tě, prstil bych tě a lízal bych tě, dokud bys neztratil rozum,“ šeptal Billovi a kroutil boky, aby v Billově zadečku vyvíjel ten správný tlak. Bill zalapal po dechu a byl schopný ze sebe vydávat jen podivné skřeky.

„Na všechny čtyři,“ rozkázal Tom a pomohl Billovi se opřít dlaněmi o matraci. Vyjel z Billova těla a v pravidelných přírazech začal projíždět zadeček před sebou. Bill poslušně držel a hlasitě naříkal, když penis uvnitř něj narážel do jeho prostaty. Nebyl schopný sténání ani křičení. Bylo jasné, že nevydrží dlouho. Byl drážděn už příliš dlouho na to, aby mohl orgasmus oddálit. Dech se mu zadrhl v hrdle a s táhlým výkřikem se udělal na prostěradlo před sebou, aniž by se dotýkal sám sebe. Třásl se a padl na předloktí, když jeho uspokojené tělo ztěžklo. Kňučel, když nebylo jeho orgasmu dovoleno v klidu doznít, protože penis, který v něm neúnavně jezdil, znovu a znovu šťouchal do jeho bodu a prodlužoval tak jeho slast až do jisté míry na hranici bolesti. Bill se natáhl do svého klína a párkrát zapumpoval dlaní kolem svého penisu, ze kterého vytékal jeho vrchol.
„Tvoje tělo, zdá se, miluje mít mě v sobě,“ hladil Tom své ego a lapal po dechu neschopen prudkých pohybů a mluvení zároveň. Viděl, jak je pod ním chlapec zkroucený. Vyjel z jeho těla a převalil jej na záda. Za stehna si jej přitáhl k sobě a znovu vniknul do jeho těla. Bill zaklonil hlavu a zasténal, když se mu poprvé naskytl pohled na mužovu tvář a tělo, které si jej tak vášnivě bralo. Přivíral unaveně víčka a prohlížel si každý kousek těla, které se k němu tak naléhavě přisouvalo. Tom s ním spojil pohled a sdíleje spolu něco zvláštního, se Tom sklonil mezi Billovy nohy a přitiskl se rty k Billovým ústům. Vzdychal do nich, sténal do nich a hledal v nich něco, co hledal už tak dlouho.

„Maličký Billi,“ zamumlal Tom a odklonil se. Cítil, že jeho vrchol se plíží přes jeho tělo. Zrychlil své pohyby a neomaleně bušil do drobného těla před sebou, dokud se neuvolnil hluboko v Billově těle.

„Ahhh, Bille!“ zakřičel při nejmocnější vlně orgasmu a bolestivě stiskl Billovy boky, když si svůj vrchol prodlužoval pronikáním do jeho těla znovu a znovu. Bill sebou trhl, když jeho útroby pohltilo teplo a zaplnilo jeho zadeček. Uvolnil nohy, které pro Toma doteď držel roztažené. Tom se po odeznění největších a nejsilnějších emocí zhroutil dolů na Billa. Prudce dýchal do jeho krku, pravou dlaní držíc Billovo levé rameno.
Zmatený Bill těkal pohledem po stropě pokoje a nevěděl, co dělat. Nakonec se osmělil a své paže omotal kolem horkých zad svého přitažlivého milence. Jeho mysl na chvíli zkřížila toužebná prosba, aby to nebylo naposled, kdy se jeho tělo spojilo s Tomovým.

Tom se na vratkých rukách zapřel vedle Billova hrudníku. Věděl, že jeho tělo je po sexu těžké a nechtěl Billovi ublížit. Stiskl svůj uspokojený penis u kořene a velmi opatrně jej vysouval z Billova těla. Krátce na to, co špička opustila Billovo tělo, z jeho zadečku začal pomalu vytékat Tomův vrchol. Klouzal po Billových hýždích, dokud se nevpil do prostěradla pod nimi. Nevadilo to. Ani jeden z nich v této posteli spát nebude. Tom se unaveně přesunul k Billovu pravému boku a položil se za něj. Překryl jeho hruď polovinou svého těla a natáhl se k jeho rtům. Bill překvapeně vydechl, když mu byl věnován téměř zamilovaný polibek. Měkká dlaň pohladila jeho rozehřáté tělo, které bylo záhy vtaženo do pevného hřejivého objetí.

„Maličký Billi, kolik budu muset zaplatit za tvoji lásku a zbytek tvého života stráveného po mém boku?“

Bill zavřel oči a schoval obličej do Tomova krku, aby skryl dojetí, že pro něj nebyl jen kus masa. Vrátil muži stejné objetí a tiše popotáhl.

Věděl, že tahle noc všechno změní.
Jen by nikdy neřekl, že tímto způsobem.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. 😮)

9 thoughts on “Selling yourself 2/2

  1. Tak to bola teda jazda! 😀
    Som rada, že nakoniec to Billovi  tak úžasne zlepšilo život, aj keď sa toho tak strašne bál. 🙂
    Ďakujem za super príbeh.

  2. Páni, to jsou zvraty… Mám pocit, že Tom obrátil trochu moc rychle, ale Billovi to samozřejmě přeju 🙂
    Muckátko, přiznej to, tobě to psaní vyloženě chybí. Rozhodně bych to viděla na další vícedílku! 😀

  3. [2]:Zuzu, ano psaní mi chybí, ale momentálně se nacházím v situaci, kdy nejsem schopná napsat ani řádek. Mám hned 3 nápady na 3 povídky, ale pak se posadím k prázdnému dokumentu ve wordu a nevypotím ani slovo. Možná by to šlo, kdyby se někomu podařilo vypnout všechno ostatní kolem…

  4. Ouuuu, takže… nějak nevím co napsat xD tohle byla paráda! Nejrealističtější sex, jaký kdy kdo popsal xD ta příprava vibrátory mě ohromila. Tom má sluhu opravdu na všechno 😀 😀 doufám, že příště si jej Tom skutečně připraví sám a nebude na něj sahat sluha… opravdu perfektní jednodílka, až je mi líto, že je to jen jeden jediný díl.
    Moc děkuji za perfektní jízdu a neuvěřitelně sexy zážitek :))))

  5. Oproti príprave bol sex skvelý. Samozrejme preto lebo Tom je boh sexu, že? ale aj tak sa mi zdalo, že sa Tomi zamiloval príliš rýchlo. Už som rozmaznaná kapitolovými poviedkami asi:D Aj z tohoto by mohla byť jedna taká možno kratšia… Som rada, že si Bill získal niekoho ako je Tom, ale aj tak by som si rada prečítala v Tomovej hlave viac myšlienok a emócií prečo práve Bill a ako to fungovalo pred Billom, prečo si nevybral nikoho s predošlých kúpených spoločníkov?
    Ďakujem za skvelú dychberúcu poviedku:)

  6. To bylo… hodně prudké :DDD Doufám, že se to autorky nijak nedotkne, protože ta povídka je rozhodně napsaná moc dobře, jen to asi nebyl můj šálek kávy. Ale rozhodně je plus ta realističnost, upřímně tohle se v twc povídkách zas tak často nevidí 🙂 A jsem ráda, že na konci přišel obrat, a to se Bill předtím tak bál 🙂

  7. To byl nářez! Obvykle povídky nekomentuju, ale tady jsem si nemohla pomoct. Nejúžasnější sex co jsem kdy četla. Výborná povídka!
    Díky za všechna tvé povídky, Muckatko.

  8. Příznám se, že dokud byl v Billově blízkosti ten blonďák, svíralo se mi srdce. Jednu chvíli se mi i chtělo strašně brečet, protože na Billově místě bych něco takového nejspíše nevydržela. Ne, nechci ani myslet, jaké myšlenky Billovi klovaly hlavou, protože jen to, co napadne mě, je naprosto děsivé. Doopravy se divím, že se Bill nezvedl, nevzdal to a neutekl z toho domu rychle pryč. I když chápu, že občas se lidé nachází v tak těžké životní situaci, že jim asi nic jiného ani nezbyde. Není to tak, že bych chtěla Billa odsuzovat za to, že do něčeho takového šel, jen je mi líto, že k tomuhle muselo dojít. Že na tom byl tak špatně, že na ěnco takového musel kývnout a upsal se někomu. Opravdu mi nebylo ani trošku dobře, když tam byl ten blonďák. Nedokázala jsem si to ani pořádně užít, protože mi bylo za Billa tak strašně zle!
    S Tomovým příchodem se to ale naštěstí zlepšilo. Konečně tam byl Tom, náš Tom! i když vím, že to klidně mohl být špatný člověk. Ale vědomí toho, že je u Billa konečně Tom, mi trochu ulevilo. A taky že ano. Ne že by se k Billovi choval bůh ví jak citlivě, ale rozhodně to všechno nebylo tak chladné a nucení jako s tamtím chlápkem.
    Taky věřím, že by se tahle povídka dala určitě rozepsát na pár kapitol, ale po pravdě jsem ráda, že nebyla moc dlouhá. nejsme si jista, zda bych všechny ty pocty Billa dokázala přetrpět.
    A šťastný konec mě vždy potěší! 🙂
    Děkuji za další povídku od Tebe! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics