Work Out 42. (1/3)

autor: mohanrocks
Na konci léta…

„Prosím? Teď tě potřebuju,“ zašeptal Bill Tomovi do ucha a pak olízl jeho lalůček. „Podívej, jak jsem z tebe tvrdej.“ Popadl Tomovu ruku a vtiskl ji pod přikrývku přímo do svého rozkroku. Tom se roztřeseně nadechl z toho, co dobrého a teplého cítil v dlani. Byl sobotní večer a Tom a Bill byli v letadle na cestě do Disney Worldu. Měli pozdní let, a tak byla světla kolem nich zhasnutá a lidé se ukládali k spánku. Nicméně Bill byl zcela vzhůru a držel vzhůru i Toma, zatímco se pilně snažil donutit ho k tomu, aby se dotýkal jeho penisu. Ano, byl to prostě další sobotní večer v jejich vztahu.

„Zlato…“ Dredáč si opřel čelo o to Billovo. „Tady to nemůžeme dělat.“

„Ty jsi nikdy neslyšel o Mile High Club?“ zeptal se černovlásek překvapeně. „Lidi to dělají v letadlech pořád,“ prohlásil věcně.
„Jak to, že jsi nikdy neslyšel o zákazu používání mobilů v letadle, zatímco o Mile High Club ano?“ Než letadlo vzlétlo, Bill psal Tomově mámě, děkoval jí za svačinový balíček, jež mu Anna přibalila do tašky. Tom ve svém zavazadle žádný nenašel – ke své nelibosti a zmatení. Vždyť to byla jeho máma. Každopádně letuška slušně Billa požádala, aby si vypnul telefon, a on ohledně toho začal být naštvaný a nedůtklivý. Trval na tom, že nutit ho vypínat mobil je proti jeho občanským právům. Zkrátka a dobře byli s Tomem málem vykázáni z letadla, což by bylo na prd, jelikož se dostali do první třídy díky tomu, že Tomův táta často létal. Ovšem i když Tom vzpomínal na tuhle stresující chvíli, nemohl zastavit svou ruku, jež si s Billem něžně pohrávala.

Protože, no, měl Billův penis vážně rád.

Mladší z chlapců zavzdychal a Tom mohl cítit jeho horký dech na svých rtech. „Možná protože to pravidlo o mobilech je totálně invazivní a proti mým právům jakožto uživatele mobilního telefonu, takže bych si ani nemyslel, že taková věc může existovat. A vím o Mile High Club, protože jsem si vyhledával všechna možná místa, kde bych s tebou mohl mít sex, a sex v letadle mi na googlu vyskakoval dost často,“ pokrčil rameny Bill.

„Ty sis to googlil?“ zasmál se Tom.
„Jistěže. Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu… ale s některými věcmi mi Wikipedia prostě nemůže pomoct, takže jsem musel rozšířit vyhledávání.“ Černovlásek potřásl hlavou, očividně stále tímhle faktem udivený.
Tom potlačil zasténání, když ho Billova ruka začala hladit tam dole. Rozhlédl se po potemnělé kajutě a zjistil, že skoro všichni spí… a oni měli koneckonců přikrývku… „Jenom buď tiše a jdi na to pomalu, lásko.“ Zvrátil hlavu dozadu, opřel se o sedadlo a ponořil se do Billových doteků.


Bill zabořil hlavu do Tomova ramene a prsty se dobýval do jeho pásku. „Přímo se ho nedotýkej. Uděláš mě,“ protestoval Tom šeptem.
„Chci se ho dotknout. Prosím? Nebudu to dělat silně nebo rychle a můžeš mě prostě varovat, když budeš cítit, že se uděláš. Zastavím, slibuju,“ zaškemral černovlásek.
„Kurva…“ zasyčel rozpolcený Tom. Ale Billovy prsty na jeho odhalené kůži a tak blízko jeho tvrdnoucímu penisu ho přesvědčily. „Oukej, ale dodržíš slib.“ Vzdal se – znovu. A jeho břicho se stáhlo, jakmile Billova dlaň pronikla do pod jeho kalhoty i boxerky a uchopila jeho erekci.

Bill zvedl hlavu a jeho rty spočinuly na Tomově krku a věnovaly mu krátké pusinky, zatímco Bill Toma pomalu honil. Dredáč byl tak strašně nažhavený tím, jaké tabu bylo, že to dělali na veřejnosti, a také samozřejmě Billovými doteky a jeho rty. Z Billa mu zvládl ztvrdnout během vteřiny a on se nestyděl to přiznat. Vlastně to miloval. Bill občas vystrčil jazyk, aby mohl polibky prokládat olíznutími. Díky tomu se Tomovým tělem šířil třes. Tom sotva myslel na to, že jeho vlastní ruka spočívá na Billově penisu, jelikož byl tolik ponořený do toho, co s ním Bill prováděl. Už se chystal mu dotyky oplácet, když najednou černovlásek ukončil hru.

„Tak moc tě chci, Tome,“ zašeptal Bill svému trenérovi do ucha. „Chci tě vsát do svých vlhkých a teplých úst a vzít si tě hluboko a ochutnávat tě jazykem, dokud se mi neuděláš do pusy.“

Tom sebou škubl. „Tohle mi nemůžeš říkat,“ zavyl. „Z toho exploduju,“ zašeptal.
„Přál bych si, aby ses mohl udělat do mě,“ vzdychl roztřeseně Bill a jeho dech ovanul Tomovo ucho.
„Já taky, zlato,“ odpověděl dredáč upřímně.
„Možná bychom to měli udělat na záchodě,“ oznámil náhle Bill a odtáhl se.
„Co? Ne. To je ten druh věcí, u nich vždycky ve filmech vidíš, že nefungujou. Doopravdy to lidi nedělají,“ argumentoval Tom.
„Ve filmech to nefunguje jenom proto, že to má být legrační, Tome. Tohle je realita, ne scénář,“ kývl Bill a zíral na Toma svýma rozkošnýma a neuvěřitelně svůdnýma očima.
„Proč musíš být tak zatraceně sexy? Pro mě je nemožný říct ti ne,“ popíchnul ho Tom, ale ve skutečnosti byl trochu naštvaný za to, jak zatraceně pravdivá jeho slova byla.
„Jsi jediný, kdo má tělo, co mě automaticky nutí si strhat šaty a nechat tě dělat si se mnou, co chceš.“ Bill si olízl rty a ušklíbl se.
„Jak vůbec dokážeme opustit ložnici?“ zeptal se zvědavě Tom.
„To je jeden z těch malých zázraků v životě, hádám,“ trhl rameny černovlásek. „Prosííím? Pojďme, dokud všichni spí.“ Ukázal směrem k záchodkům.
„Kurva, nemyslím si, že nám to bez problémů projde. Však víš, co se nám vždycky děje,“ argumentoval Tom.

Dávat vinu sobě stejně jako Billovi se stalo v jejich vztahu postupem času mnohem jednodušší. Na začátku bylo pro Toma vážně těžké držet jazyk za zuby a nechat Billa věřit, že on není ten nemotora, to Tom. Ale teď už to bylo v bodě, kdy bylo jeho druhou přirozeností nechat, aby se mu děly divné věci. Všechno, co mohlo udělat Billův život snazší, by Tom bez zaváhání udělal. Což byl důvod, proč měl tolik pochybností o celé záležitosti se sexem v letadle. Prostě věděl, že to nepůjde hladce.

„Kurva, zariskuj se mnou. A jestli to bude na hovno, už to neuděláme. A jestli to bude úžasný, uděláme to znovu na cestě domů,“ usmál se Bill a přikývl.

Tom si pořád myslel, že je to příšerný nápad, ale Billova ruka na jeho penisu a jeho rozkošné rty přímo před ním ho nutily jít proti jeho instinktu. „Fajn. Jdi první, budu tam za pár minut,“ kývl.
„Radši nebuď za pár minut,“ opáčil Bill šokovaně.
„Heh? Měl jsem na mysli, že přijdu na záchody, Bille,“ potřásl hlavou dredáč.
„Oh! Fantastické. Tak za chvíli.“ Bill Toma políbil na tvář a odendal ruku. Postavil se a zamířil na záchod, přičemž provokativně vyšpulil zadek, když procházel kolem Toma. Když odcházel, potutelně se ohlédl přes rameno. Tom si odkašlal a pokusil se působit nonšalantně, zatímco hledal v tašce lubrikant, jenž s sebou vzal. Neplánoval si vrznout s Billem v letadle, ale rád měl lubrikant vždycky po ruce. S Billem Tom nikdy nevěděl, kdy nebo kde by mohli mít sex, takže byl prostě vždy připraven.

Vstal a protáhl se, zatímco se rozhlédl po kajutě, aby se ujistil, že ho nikdo nesleduje. Když se rozhodl, že vzduch je čistý, pohodově došel k záchodu. Jakmile dorazil, zjistil, že jsou tam dvě kabinky a že on nemá nejmenší tušení, ve které z nich je Bill. Rozhodl se zaklepat na tu vpravo. „Uhm. Haló?“

„Obsazeno,“ ozval se nosově znějící hlas.
„Oh… pardon,“ zamumlal Tom.
„Nemluvte na mě, když vykonávám potřebu!“ opáčil hlas.
Tom se málem omluvil znovu, ale pak se kousl do rtu, aby nezpůsobil, že mu hlas ze záchodu zase odpoví. Otočil se a zaklepal na další dveře. „Bille?“ Dveře se pomalu otevřely a Tom úlevou vydechl, když uviděl, že je za nimi opravdu Bill.
„Nejmenuju se Bill!!“ ozval se hlas z protější kabinky.
„Kdo to, kurva, je?“ zašeptal Bill.
„Nemám, doprdele, tušení. Asi se mnou nepřestane mluvit,“ postěžoval si Tom. „Pusť mě dovnitř.“
„Tohle je neskutečně nevhodné! Nepustím vás do své kabinky!“ řekl znovu hlas.
„Nemluvím s vámi, pane,“ zavrčel dredáč.
„A jak nazýváte to, co jste právě udělal? Rozhodně jste se mnou mluvil,“ opáčil hlas.

Tom si všiml, že Bill se chystal něco odseknout, takže mu přikryl rukou pusu a zatlačil ho do kabinky. Zavřel za nimi dveře. „Jestli chceš, aby se to stalo, nemluv moc nahlas, nebo si s náma ten blbec bude pořád povídat,“ zašeptal a pak odkryl Billovi ústa. Ne zrovna ohromeně se rozhlédl kolem. „Musím říct… že tohle se mnou nic nedělá.“ Gestikuloval rukama.

„Pak se zaměř na mě,“ odpověděl černovlásek a silně Toma políbil. Rozevřel rty a jazykem přejel přes Tomův spodní ret a pak se ponořil do Tomových úst.
„Žádný problém,“ vydechl trenér a polibek oplatil. Přitáhl si Billa k sobě, čímž zrušil vzdálenost několika centimetrů, které od něj stál. Bylo to tam vážně stísněné, ale to Tom vytlačil z mysli a prostě proti sobě Billa tiskl a ochutnával jeho sladké rty. Vždycky chutnaly jako sladkosti… hlavně proto, že Bill konzumoval sladkosti víc než jakékoliv jiné jídlo.

„Zlato, jak to uděláme?“ Tom se odtáhl a posuzoval omezený prostor kolem nich.

Bill se rozhlédl s přimhouřenýma očima. „Můžu si sednout na tuhle pulto-umyvadlo věc a dát ti nohy na ramena?“
„Budeš prakticky napůl zlomenej,“ argumentoval Tom, ale už vytahoval lubrikant z kapsy.
„Jo, ale představ si, jak hluboko ve mně budeš moct být.“ Bill zdvihl obočí a olízl si rty.
„Sundej si kalhoty,“ zašeptal Tom v odpověď.
„Rád,“ zasmál se černovlásek a stáhl si kalhoty, zatímco si Tom sundával ty svoje. Dredáč sledoval, jak si Bill přetahuje kalhoty přes svou erekci a pod vlivem toho pohledu se musel přes boxerky lehce pohladit.
„Vylez tam, zlato,“ instruoval Billa Tom, když si stáhl kalhoty i spodní prádlo právě tak, aby odhalil svůj penis. Roztáhl Billovi nohy a natáhl ruku, aby pohladil Billovo přirození po celé délce. Černovlásek pod tím dotekem zavzdychal a Tom potom zaslechl, jak se spustila voda v umyvadle. „To umyvadlo…“ začal se ptát.
„Je pod mým zadkem? Jo. Jo, je,“ opáčil nepohodlně Bill a škubnul sebou.

Tom si nemohl pomoct, zasmál se. „Tohle je vážně stupidní nápad.“ Podíval se na svou lásku před sebou. „Jsi si jistý, že to chceš?“

„Kurva, jo?“ usmál se Bill. „Nepoužívej prsty. Měli jsme sex, než jsme odjeli na letiště… takže myslím, že jsem v pohodě,“ kývl.
„Jo, měli jsme hodně sexu,“ řekl Tom. „A fakt, že jsi díky tomu na mě pořád připravený, je zatraceně úžasný vedlejší efekt.“
„To opravdu je!“ vypískl Bill. „A teď pojď do mě,“ prohlásil vážně.
„Políbíš mě nejdřív?“ požádal ho Tom a lehce našpulil rty. Bill omotal ruce kolem jeho krku, Tom opatrně vzal jednu z Billových hladkých nohou a umístil ji na své rameno. Líbal Billa a jemně rukou přejížděl po vnitřní straně Billova stehna, nahoru a dolů.
Konečně otevřel lahvičku s gelem a namazal si penis. Pak přehodil druhou Billovu nohu přes svůj loket a pronikl do svého kluka.
„Ohhhh, bože,“ zasyčel Bill a přestal s líbáním. „Jo, to je přesně to, co jsem chtěl cítit.“

Tom přivřel oči nad tím, jak nemožně dobré bylo cítit Billa kolem sebe. Ačkoliv měli sex už mockrát, nikdy se toho pocitu nemohl nabažit. „Je to tak dobrý,“ kývl a mírně se povytáhl, aby se znovu mohl ponořit dovnitř.

„Teď jsme rozhodně členy klubu, Tome! Miluju kluby!“ usmál se Bill a vydechl.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

9 thoughts on “Work Out 42. (1/3)

  1. Celý díl byl vlastně o sexu v letadle, ale super. jsem zvědavá, kde to budou dělat příště a co zas Bill vymyslí 😀 Děkuji za překlad.

  2. To by nebol Bill, aby si na internete (a dokonca na Googli – taký zločin proti wikipedii :D) nenašiel Mile High Club! A keďže je samozrejme stále nadržaný, tak musel presvedčiť Toma, aby sa stali jeho členmi 😀
    Som vážne zvedavá na pokračovanie, lebo ako vravel Tom, u nich je zákonitosť, že sa niečo stane 😀
    Ďakujem za preklad.

  3. Oh, toto… no skrátka Bill je Bill a oni dvaja… im sa určite ten sex len tak neprepečie:D teším sa na pokračovanie.

  4. Haha, sice je fajn, že si užívají, ale tuším, že jim to jen tak neprojde 😀
    Moc se těším na Disney world!
    Děkuju za super překlad.! 🙂

  5. Je neuveritelne, ze Bill a Tom dokazi byt porad tolik nadrzeni 😀 ne, ze by mi nebylo jasne, ze Bill to bude chtit delat na vsech moznych i nemoznych mistech, ale teda zachodky v letadle, jeste se sousedem vedle sebe… 😀 jsou proste neuveritelni. Nebo lepe receno Mohanrocks je neuveritelna 😀 opravdu, tak blaznivou povidku snad nikdo jiny jeste nenapsal! Moc dekuji za preklad tohoto skvostu 🙂

  6. Já teď už jen čekám na příští díl, abych věděla, co se podělá. Neboť nepochybuju, že se NĚCO podělá, to by totiž nebyli Bill a Tom. :DDD Ti dva jsou v téhle povídce prostě neskuteční! Ale tlemím se jako blbec. 😀
    Děkuju za překlad 🙂

  7. Stejně jako holky čekám, co se v příštím díle stane! 😀 Protože jak je u něčeho Bill, NIC není normální! 😀
    Každopádně moc moc děkuji za překlad a další týden už netrpělivě očekávám! 🙂

  8. Jelikos uz jsem parkrat zminila svou novou adresu v blazinci u skoly, do ktere chodim…. Mohanrocks tam nekde musi byt taky! 😀 Miluju tohodle sladkeho Billa! VY SE TOHO NEBOJITE KLUCI! 😀 U zadne povidky jsem se snad nikdy nenasmala tolik, jako u WorkOutu! :3 <3 A myslim, ze se te 115 vazne doziju 😀 pac… smich prodluzuje zivot 😀
    Sex v letadle?! 😀 To opravdu vzdy poukazuje na neco hrozneho.. i kdyz Billy muze udelat neco trapneho i z pobytu v restauraci 😀 nrbo pred ni u automatu s hrackami, nebo v telocvicne s mici a zkratka vsude! 😀 Ale je to spis k smrti vtipne a rozkosne, nez trapne, coz je kouzelne! ♥ Tenhle Billy mi bude hooodne chybet az o nej prijdeme :'(
    I jejich sex v letadle a aute a sprse a v centru a v posteli a troubeliny ve skrince a monstra ve skrini, ruzova koupelna, Coming out, palentka naked 😀 A Annino trhani oboci, Billuv nakup ve stavebni helme 😀 a kaluz, opice a McGee, troll decko a Nat, Gumovi cervy a duch z stromoveho domku, livance v Sobotu a Disney postavy, klobouk a koralkoveocko 😀 Kiran a kralicci :3, zas*ani ptaci a Billova strestenost 😀 Tohle vsechno, co WorkOut dela Work outem je proste boziii! :3 a vazne jedna z nejvtipnejsich povidek! :3 silenejsi uz jsem snad necetla! :O ♥ zapomnela jsem na Larryho! :O 😀 To je taky pasak a tohle vse je proste k zulibani! Uz se tesim na Diesney Wirld s Billikem a Tomim! :3
    doufam, ze je nikdo nenacapa pri tom nejlepsim 😀 nebo ze to nedopadne katastrofou… neco jako v hadi v letadle -_- trrr nechutnej film! :'( 😀
    Dekuju moc, ze jsem diky tobe a tve dlouhe praci dostala prilezitost si tuhle bozi povidku precist v cestine, Alli! 🙂 :3 Vzdy stoprocentne zlepsi naladu! :3 A taky nakopne energii! :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics