Look at me 20.

autor: Chii-chan
Tajemství

„Už ne… Prosím, nenuť mě dělat to znovu…“ Zakňučel Bill hlasitě a přitiskl hlavu na stůl.

„Otevři tu knihu, Bille. Jenom jsi zíral na přední obal,“ rozzlobil se Tom ze svého místa na posteli. Vzhlédl od svého vlastního sešitu a spatřil, jak na něj Bill vystrčil svůj prostředníček. Odfrkl si a podíval se na hodinky. „Myslím, že bychom mohli…“
„Dát si pauzu? Jsem pro!“ Bill vykřikl, zvedl hlavu ze stolu a pohlédl na Toma rozzářenýma očima.
„Vlastně jsem se chystal říct, že bychom si mohli vyměnit studijní materiál,“ Tom zvedl obočí a snažil se nerozesmát, když Bill začal opět kňučet.
Měli se učit na poslední zkoušku, kterou měli shodou okolností z chemie, jejich společné hodiny. Měli, protože jak již bylo řečeno, Bill knihu ani neotevřel a Tom se díky jeho neustálému stěžování nemohl soustředit. Proč jen souhlasil s tím, že se budou učit spolu?

„Tooomiii…“

Oh. Správně. Protože na něj Bill dělal tyhle štěněčí oči a Tom jej prostě nedokázal odmítnout, i když se snažil.
„Fajn. Pojďme si dát pauzu, ty otravný spratku,“ připustil. Tak jako tak, mohli si udělat přestávku.
Bill zavýskl radostí, odstrčil tu znepokojující knihu od sebe pryč, otočil se na židli směrem k Tomovi a díval se na něj s rozzářenýma očima, které neslibovaly nic dobrého.
Tom zvedl obočí a položil sešit vedle sebe na noční stolek, než odpověděl. „Co?“ Zeptal se zvědavě.
„Já nevím. Tvoje dredy jsou už pěkně dlouhé, mohli bychom třeba zapracovat znovu na kořenech,“ uvažoval černovlasý chlapec a kývl směrem k jeho vlasům.
„Jistě, jak myslíš…“ pokrčil rameny Tom a přejel si rukou přes rozpuštěné dredy. Bill se na něj díval, díval se a užíval si svého výhledu a cítil se u toho trochu nesvůj. Obviňoval se za tyhle myšlenky, které míval poslední dobou.


Vyskočil ze židle a třemi dlouhými kroky se dostal na postel vedle Toma, kterého popadl za ruce a přitáhl si jej blíž. Přinutil Tomovu hlavu, aby se opřela o jeho rameno a svými dlouhými prsty mu začal masírovat pokožku hlavy.
„Nejsem si jistý, jak moc toho dokážu udělat, možná budeš muset jít do salonu. Promluvím si s Natálií, jestli chceš, můžu tě objednat. Uf… vlastně nás oba, potřebuju znovu oholit boční strany.“
Tom se zasmál a promnul nos proti Billovu krku. Cítil jeho kolínskou, která se mu držela na kůži, protože dnes nepoužil lak na vlasy. Byla to příjemná změna, ačkoliv Tom byl již obeznámen s jeho přírodní vůní.
„Eh, Tome, ty mě očicháváš?“ Rozesmál se Bill a lehce jej strčil do ramene, aby jej odtlačil. „Ty jsi takový pes, Tomi!“
„Haf?“ Nabídl Tom a usmál se, když ho Bill podrbal na hlavě. „Vrrr…“
„Tak je hodný kluk,“ zachichotal se Bill tiše. S troufalým pocitem si lehl na postel, stáhnul Toma s sebou a položil si jeho hlavu na svou hruď. Tom se beze slov podvolil, užíval si stabilního tlukotu Billova křehkého srdce proti svému uchu. Možná křehké nebylo to správné slovo, ne po tom, co Bill všem ukázal, co mohl dělat i přes svoje onemocnění. „Nemysli na to. Vždycky přestaneš dýchat, když nad tím přemýšlíš,“ zamumlal Bill.

„Potřebuju se ujistit, že to slyším čistě. Že slyším, jestli bije správně, jestli nevynechává, nebo nezrychluje jako tikající bomba, nebo se nezastaví…“ přiznal Tom a pomalu hladil Billův hrudník. „Nemůžu ho nechat zastavit, nikdy ho nenechám zastavit.“

Bill chtěl podotknout, že oba dva nakonec zemřou, ale věděl, že Tom tím nemyslel smrt stářím. Namísto toho objal Tomovu hlavu a zašeptal mu do ucha: „Já vím, že nenecháš.“
V tu chvíli bilo jeho srdce pro Toma ještě více.

Tom se probudil o pár hodin později s hlavou stále na Billově hrudníku. Zasténal a tiše se proklínal za to, že usnul, když na něj čekaly zápisky z chemie. Zvedl hlavu, aby se podíval, jak je na tom Bill. Jak se dalo očekávat, spal taky, s ústy mírně otevřenými a hlavou skloněnou na stranu.

Tom se usmál nad jeho roztomilým výrazem a zvedl se z jeho těla. Billova ruka mu spadla ze zad a Tom okamžitě pocítil chlad bez ochranného tepla kolem něj. I přes to pořád ještě musel složit jednu zkoušku. Uvažoval, jestli má vzbudit i Billa, ale i přes jeho neustálé stěžování, Bill byl v chemii eso, nepotřeboval si nic opakovat. Byl u Toma hlavně proto, že byli přátelé a Bill mu mohl pomoct, kdyby uvízl na svých poznámkách, ne proto, aby se učil na zkoušku.
Ne příliš nadšeně se Tom zvedl a zapřel se o čelo postele, ramenem se stále dotýkal Billa. Sáhl po svém sešitu, nalistoval stránku, na které skončil, a pročítal všechna ta pravidla, rozčlenění a příšerné vzorce. Jak tyhle všechny věci Bill dokázal pochopit?

Hledal prázdnou stránku a napsal si několik tipů a spojení mezi molekulami. Pak ucítil, jak se Bill vedle něj pohnul a jeho paže se mu nakonec omotala kolem pasu. Tom odložil svůj sešit a spatřil, že Bill stále spí a jen u něj hledá pohodlí.

Vnitřnosti se mu stáhly tak, jak už to bylo v poslední době obvyklé, a Tom s jemným úsměvem na rtech přejel rukou přes Billovy měkké vlasy. Co to s ním ten kluk sakra provedl? A co s tím provede Tom?
„Mmm…“ zahučel Bill spokojeně a mnul si tvář o Tomovo tělo ve spánku. Tom zvedl jednu ruku a objal jej kolem ramen. Věděl, že by se tohohle nikdy dobrovolně nevzdal.
„K čertu s tebou, Kaulitzi,“ zašeptal tónem příliš láskyplným na to, aby v tom byla nějaká nenávist.

Spící chlapec v jeho náruči způsoboval, že Tom cítil věci, které k němu Tom nikdy předtím necítil. Znali se navzájem tak zatraceně dlouho a až teď začal Tom skutečně vidět tu osobu, kterou měl vedle sebe. Co by s tím měl dělat? Jak by měl vyjádřit své pocity, aniž by tím vyvolal otázku ´Proč teď?´. A nebylo pochyb o tom, že vyjádří své pocity poté, co přišel na to, jaké přesně ty pocity byly. Nebyl ten typ, co chodí kolem horké kaše a schovává věci, které jsou opravdu důležité. Vlastně vzhledem k tomu, jak moc tajnůstkářská osoba byl Bill, tak Tomův způsob jít do všeho střemhlav, zřejmě nebylo úplně to nejlepší. Ale jak říct něco takového svému prakticky ´odjakživa´ nejlepšímu kamarádovi? A co z toho nakonec vzejde?

Sakra. Tohle je úplně jiný typ chemie, nad kterým přemýšlím! Řekl si Tom a nutil své oči, aby se vrátily k naškrábaným vzorcům. Mohl přemýšlet nad tím, jak Billovo nahé tělo pasuje k tomu jeho až po zkoušce.
Počkat. Představoval si právě… Jo, představoval.
„Kurva!“ Zaklel hlasitě, až se Bill s leknutím probudil.

„Co? Co se stalo?“ Vyjekl a málem vyletěl z kůže. Podíval se na Toma a byl překvapený, když jej našel s rukou zakrývající si pusu a tváří ve sladkém odstínu růžové.

„Omlouvám se… nechtěl jsem tě probudit,“ zamumlal Tom zpoza ruky. Nakonec ruku dal pryč, když se na něj Bill stále díval. „Jen jsem zoufalý z chemie,“ vysvětloval, utěšoval se představou, že Bill neví, že ho trápily úplně jiné myšlenky.
„Ty hloupý… ukaž mi to, já ti pomůžu,“ usmál se Bill nevinně a natáhl ruku pro Tomův sešit. „To je taky důvod, proč jsem tady. Abych ti to pomohl dostat skrz tu tvou tlustou lebku.“
„Oh, ha ha,“ řekl Tom sarkasticky, s potěšením se vrátil do jejich obvyklého přátelského škádlení.

„V podstatě jsme s našimi zkouškami hotovi… Jo, výsledky by měly být do konce týdne,“ potvrdil Bill, když se zády opředl o Tomovu skříňku. Pro ten den už jim skončilo vyučování, tělocvikem jako obvykle, a Bill teď čekal na svého nejlepšího kamaráda, než se osprchuje, aby se mohli vrátil zpátky za Simone.

Byli tam z jejich třídy už jen oni dva, hlavně díky Tomovi a jeho touze relaxovat po dvou týdnech stresu. Nedokázal se zastavit, aby přestal běhat kolem hřiště, nestřílel koše, nebo nekopal do fotbalových míčů.
„Hmm?“ řekl, když zaregistroval, že se jej Aster na něco ptal. Mluvili spolu přes telefon už půl hodiny a mluvili o všem možném. Aster už byl venku z nemocnice a dělal své vlastní zkoušky. „Jo, jsem si jistý, že tentokrát všemi zkouškami projdeš. Co jiného bys dělal, když máš domácí vězení, než studoval?“

Sám pro sebe se zahihňal, když Aster odpověděl své typické ´honil si´ a vytáhl nohy na lavičku, aby je jednou rukou objal. Naslouchal Asterovu řečnění o jeho zkouškách, o jeho bratrovi a o Lelouchovi jen jedním uchem, druhým byl zaměřený na jedinou sprchu v provozu, ve které byl Tom.

„To je sprcha. Říkal jsem ti, že jsme měli tělocvik a Tom je tam, umývá ze sebe svůj smrad!“ Řekl nahlas a doufal, že ho Tom slyšel. „Hádám, že mě neslyšel…“ pokračoval, když neuslyšel žádnou kousavou odpověď. „Když už mluvíme o Tomovi, mluvil jsi s Cainem o tom, že byste se mohli venku poflakovat s námi? Nebo naopak, podle toho…“
Aster zahájil dlouhé řečnění o tom, jak jeho bratr shledal ten nápad k popukání a myslel si, že je to vtip. Potom se smál a smál a nakonec odešel pryč od svého mladšího bratra a jeho bláznivých nápadů. Lelouch nadzvedl obočí a přišel s argumentem, že možná by nebylo moudré jejich skupiny spojit, vzhledem ke Cainovým aktivitám.

„Ale to s námi nemá nic společného!“ Vykřikl Bill a zamával rukou kolem, i když ho nikdo neviděl. Přátelím se s vámi a v ničem z toho nejsem zapojený. A vy kluci máte mnohem více společného s Tomem a kluky než se mnou. Ve fotbale stojím za hovno, nevím nic o autech a podobně… Okay, fajn… Jo, počkám, než si Cain na tu myšlenku zvykne. Ale ty jsi s tím v pohodě, že?“

Aster souhlasil a řekl Billovi, že si dokáže představit, jak jejich gangy hrají basketbal proti sobě, s Billem v Cainově a Lelouchově týmu, a s Asterem jako rozhodčím. Bill se usmál nad jeho pokusy vidět stále pozitivní stránku basketbalu. I když podle Aceova názoru pozitivní stránka byla dělat sprosté vtipy o Billově matce s tím, že se Bill nebude moct bránit, protože blonďák bude rozhodčí.
„Jsi nemocný bastard, Acei. Kdyby jenom moje matka věděla…“ Rozzlobil se Bill hravě. Zastavil jejich přátelské škádlení, když uslyšel tichý sten, který nepocházel od něj ani od Astera. Potom si vzpomněl, že je tady taky Tom, a že je už ve sprše příliš dlouho.

„Počkej chvilku…“ řekl Asterovi, než zvýšil hlas a oddálil telefon od ucha. „Tome? Jsi v pořádku?“ Zvolal.

„Sakra… fajn. Budu venku za p-pár…“ odpověděl Tom napjatým hlasem.
Bill se zamračil ještě víc. „Není ti špatně, že ne? Jsi tam už dlouho… mohlo by to být z horka?“
„Není!“ Byla jediná odpověď, kterou mu Tom dal, jež Billovu zamračení opravdu nepomohla.
„Astere, já… zavolám ti později. Něco se děje s Tomem,“ řekl do telefonu a po krátké odpovědi zavěsil.
Vstal z lavičky a pomalu zamířil do sprch. „Tome? Potřebuješ pomocnou ruku?“ Zeptal se jemně, ale dost hlasitě na to, aby jej bylo slyšet přes zvuk vody dopadající na dlaždice.
„Bože, ne,“ odpověděl Tom s malým náznakem pobavení v hlase.

Nyní Billa opravdu zajímalo, co se s ním děje. Rychle přejel očima přes veřejné sprchy a nakrčil nos nad naprostým nedostatkem soukromí a hledal v páře Tomova široká záda a svázané dredy.

„Ngh…“ zadržovaný zvuk přinutil Billa otočit hlavu a poklesla mu čelist.
Tom měl zátylek opřený o kachlovou zeď, záda mírně prohnutá, takže horká voda se mu valila přes hruď. Stál čelem k Billovi, ne, že by si jej snad všimnul přes zavřené oči. Ale Bill si jej všiml od jeho zavřených očí přes skousnutý ret až po celou ruku pevně omotanou kolem jeho velmi tvrdého penisu.
Zvuk překvapení se zasekl v Billově krku a on si rychle zvedl ruku k ústům, aby zvuk nepustil ven. Tom si ho honil. První myšlenka, která mu proběhla hlavou, byla, že ten bastard mohl mít alespoň dobrou vůli říct mu, aby si vzal svůj telefonní hovor někde jinde, a ne aby postával a čekal na něj v šatně. Jestli chtěl mít soukromí, mohl jej o to zatraceně dobře požádat! Ježíši!

Ale potom si uvědomil, že Tom si ho honil před ním.

Do prdele! křičely jeho myšlenky překvapeně. Bill zíral na Tomovu činnost, viděl rozkoš v jeho obličeji a způsob, jakým se jeho ruka pohybovala. Svět se před Billovýma očima náhle zatočil. No, ne tak docela, protože jediné, na co mohl zírat, byla Tomova erekce. K čertu s obličejem, ten mohl vidět kdykoliv během dne. Ale Tomovo péro.

Zdravý rozum mu radil, aby odešel a nechal Tomovi soukromí. Ale Bill nikdy nebyl ten, kdo poslouchá svůj zdravý rozum, zvláště ne, když mu jeho vlastní penis začal napínat kalhoty. Byl tvrdý ze zírání na Toma…
No, samozřejmě, že byl! Zíral na svou životní lásku, zatímco ona… Ach, Bill nemohl ani pořádně dýchat. Jak se sakra dostal do téhle situace? Co by měl dělat? Určitě by si měl mnout vlastní erekci, zatímco koukal na Toma, to určitě! Ve skutečnosti by Toma vůbec neměl okukovat!

Nakonec ho praštila ještě horší realizace. Na koho Tom myslel? Která holka zachytila jeho pozornost?

Jeho vlastní erekce záhy zmizela, když se ta myšlenka usadila v jeho mysli. Tom fantazíroval o nějaké dívce a celá ta show, ve které se ocitl, náhle ztratila svou příjemnou jiskru.
Bill cítil, jak se mu srdce bolestivě stáhlo, a přemýšlel, kdo je ta holka a proč mu o ní Tom nic neřekl. Ztratí nakonec Toma kvůli holce, jak se celou tu dobu bál?
Otočil se, aby odešel a utěšil svou bolavou duši, když Tom vydal další zvuk. Bill si všiml, že Tom nebyl příliš hlasitý člověk během těchto sexuálních aktivit, ale pak se dalo zase předpokládat, že se snaží, aby jej Bill neslyšel.

„Bille…“

Billovy oči se rozšířily, když Tom zakňučel jeho jméno. Otočil hlavu a očekával, že spatří, jak na něj Tom zírá s provinilým výrazem, který by odpovídal tomu, jak řekl jeho jméno. Tom byl zřejmě v šoku a cítil se provinile, že to Bill zjistil.

Místo toho spatřil, že Tom měl stále zavřené oči, jeho paže se pohybovala rychleji, ale Bill se odmítl podívat dolů. Soudě podle rychlosti, už byl Tom dost blízko. Bill si myslel, že musel špatně slyšet, jméno dívky bylo pravděpodobně podobné s jeho vlastním nebo tak něco. Skvělé, další rána do srdce, nedobrovolně otočit hlavu pokaždé, když Tom bude volat svou budoucí přítelkyni jménem s myšlenkou, že Tom mluví s ním.

„Ach bože, Bille… Bille…“ zasyčel Tom znovu a sevřel oči ještě pevněji.

Bill přestal dýchat a couval pryč tak rychle, jak jen to šlo. Jeho jméno… Opravdu to bylo jeho jméno, které uniklo z Tomových rtů. Ach bože, svět se opravdu začal točit.

autor: Chii-chan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Look at me 20.

  1. Jupí, konečně krok směrem k poznání. Musím říct, že ta scéna se sprchou je velice pěkně napsaná, celé jsem to měla před očima <3 ufff Tom ve sprše honící svůj… o můj Bože! Jinak bylo moc hezké i to učení, Tom a Bill jsou prostě nejlepší dvojka 🙂 ale zaráží mě jak moc se navzájem uráží, ale tak u kluků je to asi klasika. Doufám, že se brzo dočkáme i nějakého polibku :-*
    Moc děkuji za překlad!

  2. Tak toto bolo vážne zaujímavé!! 😀
    Páčilo sami, ako Tom uvažoval o tom inom druhu chémie a ako Billovi povedal, že nikdy nenechá jeho srdce zastaviť 🙂
    Cainova reakcia pobavila. Myslím, že byť ním by som sa tiež smiala, ale som si istá, že pomaly si na ten nápad zvykne.
    No a potom… fuu, Tom sa pekne predviedol 😀 Tá Billova otázka, či nepotrebuje pomocnú ruku bola v tej chvíli inak trefná. 🙂
    Bill si predstavenie pekne užíval 😀 teda až kým ho nenapadla tá myšlienka o nejakej babe. Tom mu však tento nápad rýchlo vyvrátil. 🙂 A tak sa Bill dozvedel, že Tom naňho myslí, keď sa uspokojuje. Len podľa tých záverečných viet dúfam, že mu to nespôsobí nejaký kolaps. To by nebolo príjemné zakončenie Tomovej seansy.
    Ďakujem za preklad.

  3. Predsa mu len mal podať tú pomocnú ruku 😀 čakala som, že Bill tak trochu skolabuje a Tomovi prekazí jeho činnosť:D no ale teraz by sa už mohli veci pohnúť dopredu keď už Bill vie, že Tom šepká jeho meno pri tom…
    To učenie sa na chémiu bolo dokonalé 😀

  4. "Potřebuju se ujistit, že to slyším čistě. Že slyším, jestli bije správně, jestli nevynechává, nebo nezrychluje jako tikající bomba, nebo se nezastaví…" přiznal Tom a pomalu hladil Billův hrudník. "Nemůžu ho nechat zastavit, nikdy ho nenechám zastavit." ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Tak díky téhle Tomově větě jsem se málem dojetím rozbrečela! Nádherná slova! ♥
    Celkově byl dnešní díl nádherný od začátku až do konce. Troufám si říct, že bl tohle nejlepší díl celé povídky! naprosto jsem hltala všechny řádky a obzvláště začátek dílu byl rozkošný! 🙂 Představa toho, jak se spolu kluci ´učí´ je strašně krásná! Živě si dokážu představit znuděného Billa, který dělá všechno jiné než že by se učil a Toma, který se alespoň snaží do té hlavy něco dostat. 🙂 A pak i ten jejich odpočinek, kdy Bill masíroval Tomovu hlavu a pak jak si jej položil na hruď. Jednoduše nádhera! Tak strašně krásně se mi tohle četlo! 🙂 Přivodilo mi to strašně krásné pocity a z celého dílu jsem strašně šťastná! 🙂
    Jen jestli jsem pochopila dobře, tak Tom si teprve teď uvědomuje, že je do Billa asi zamilovaný?! :-O Noo, tak Tom má pěkně zpožděné reflexy, protože já si toho všimla hned v začátcích povídky! 😀 Ale tak chápu, že Tom partnerskou lásku zaměňoval za kamarádskou lásku. Tak ještě že si alespoň teď uvědomil, že Bill pro něj není už JEN kamarád!
    A ta scéna ve sprše byla nádherná! ♥ Ani se Billovi nedivím, že od Toma nedokázal odtrhnout oči a prostě tam zůstal stát a koukal se. Kdo by se na Toma nepodíval?! 😀 Pak mi jednu chvíli bylo Billa strašně líto. Jak začal přemýšlet nad tím, do které dívky se Tom zakoukal a na koho myslí, to bylo strašně smutné! 🙁 Ale jak začal Tom vzdychat Billovo jméno…myslela jsem, že padnu! A KONEČNĚ Bill ví, jak se věci mají! Strašně moc doufám, že díky tomu začne Bill jednat a konečně se věci mezi nimi alespoň trošku rozhoupou!
    Děkuji za překlad tohohle nádherného dílu! ♥♥♥

  5. Tak při tomhle díle jsem ani nedýchala! Nejdřív ta nádherná Tomova věta o srdci a pak to napětí ve sprše, to jsem byla napnutá jako kšandy, co se stane… Ještě že Bill neodešel a poslechl si, jak Tom sténá jeho jméno 🙂
    A teď bych Billovi radila se pěkně k Tomovi připojit 😛 🙂 Nemůžu se dočkat dalšího dílu, chvíli jsem chtěla nakouknout do originálu, ale pak jsem si řekla, že vydržím a radši si počkám na krásný překlad od tebe, zuzu 🙂
    Tak co, už bude sobota? :)))

  6. Chudacci 🙁 uceni se je to nejnechutnejsi muceni na svete!
    Porad obdivuju, jak jsou spolu tak sladci! Oba jsou zamilovani a snazi se skryt, co k sobe navzajem doopravdy citi, ale bez vycitek nebo strachu, ze je to prilis… spolu takhle spi a rikaji si takova rozkosna sluvka ♥ hlavne Tomovo prohlaseni o Billove srdci bylo nadherne! ♥
    Billy tak ty jsi eso v chemii? Vim, ze jsi jen fikce, ale… JA POTREBUJU DOUCIT!!! :'( 😀
    Vykecavani na drate bych priradila spis k zenam 😀 Ale Aster je sympatak. Vazne. I Lelouch a i Cain ma sve brutalni kouzlo. 😀 Ale myslela jsem, ze nebude problem… spis jsem doufala… ze se proste 'gangy' daji dohromady :/ a Cainovi to zase smrdi 😀 Lelouchu… musis ho k tomu dokopat! 😀 tebe prece posloucha! A porad Asterovi drzim palce, treba v budoucnu bude moct hrat Basketbal! 🙂 Ale i rozhoci muze byt zajimavy konicek 🙂 Ach jo… budou mi hosi chybet 🙁 netusim, kolik dilecku zbyva, ale uz ted mi chybi! 🙁 😀 Vazne si myslim (i kdyz je hooodne tezke to posoudit), ze tahle Billova parta/party jsou jedny z nejlepsich 'gangu', o kterych jsem v povidkach cetla :). Lelouch je vazne borec! 😀
    me bylo hned jasne, co se ve sprchach deje… Tome! 😀 Lepsi chvili sis vybrat nemohl? 😀 hned vedle mas kamose a onanujes si! 😀
    :O :O :O ja si rikala, ze k vyznani nebo skandalnimu propuknuti jejich lasky musi prijit nejak pikantne, ale touhle cestou…? :O No… bylo mi lito Billa, ktery si chudacek myslel, ze se Tom zamiloval do nejake pussycat doll… ale me bylo jasne, ze za timto vsim nebude zadna holka 😀 Presto… toto jsem vazne necekala a Bill uz vubec ne! 😀 nevim… chudacek 😀 takhle ho nacapat, div se z toho sam neudelal 😀 sladky… ♪♥ (asi mam nejaky fail at life… ze jsem uplne neposnapala slovo sladky :D, ale TOHLE PROSTE JE SLADKY!!) ♥
    Nemuzu se dockat az si prectu dnesni dil! :O
    Mersi, Gracia, Thank you, Danke, Arigato, Dekuju,

  7. Neskoncila jsem 😀
    Ďakujem ti…. a tak dale a tak dale…. v dalsim nareci to uz nedavam… 😀 🙁
    Takze ti Zuzu moc dekuju za tvou praci a preklad a za ty hodiny tveho zivota, ktery jsi nam obetovala. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics