Without your knowledge 6.

autor: Iason

Bill sledoval, jak se Tomova ruka – téměř jako ve zpomaleném záběru – natahuje k pásce. Je konec, zašeptal Bill ve své hlavě. Chtěl křičet, zastavit svého bratra, ale nemohl se pohnout.

Tom se zarazil. Vlastně si tu pásku nechtěl sundávat. Věděl, že kdyby to udělal, kouzlo by bylo pryč, Warren by se stal prostě záležitostí na jednu noc. Chtěl, aby to bylo něco víc. Chtěl Warrena celého pro sebe, žárlil na každého, s kým Warren kdy byl, ačkoliv netušil, kdo to byl nebo kolik lidí to bylo.

Místo sundání pásky poslepu nahmatal Warrenovu tvář. Tomovy prsty jemně přejely po Warrenových očních víčkách, pak dolů po nosu až k jeho rtům. Uchopil Warrenovu tvář a natáhl se, aby druhého chlapce znovu políbil. Cítil, jak se Warren trochu zachvěl.

Bill se skoro rozplakal úlevou, když ho Tom políbil místo toho, aby si sundal pásku. Proč, to bylo nad jeho chápání. Nestaral se o to, zajímalo ho jenom to, že se k němu Tom ještě neotočil zády. Měl další den života. Bill roztřeseně vydechl, tiskl se k bratrovu teplému tělu. Cítil se vyčerpaně – fyzicky i psychicky. Mrknul na Tomův budík: bylo 6:44. Bill byl v šoku. Podíval se na závěsy a opravdu, prosvítalo jimi světlo.

Černovlásek věděl, že musí odejít. Byla jenom otázka času, kdy si Tom sundá pásku, a teď, když měl Bill čas o tom popřemýšlet, opravdu nechtěl, aby to bratr zjistil. Ale jak se mohl vytratit? Zkusil přijít s plánem. Musel něco rychle udělat.

Tom měl v plánu oplatit Warrenovi jeho péči. Vlastně se na to dost těšil, jen si přál, aby nebyl tak neuvěřitelně unavený. Warren se otočil, zhasl světlo a přetáhl přes ně oba přikrývku. Tomovi už začínala být zima, jak tam tak ležel úplně nahý. Posunul se k Warrenovi ještě blíž. Ten k němu byl teď otočený zády. Chtělo se mu spát?

Tom si pomalu sundal pásku. Uviděl světlo prosvítající skrz závěsy a podíval se na hodinky – bylo skoro sedm ráno. Byl vzhůru víc jak pětadvacet hodin. Jakmile si to uvědomil, cítil se ještě unavenější než předtím. Podíval se na Warrena, byl k němu zády a jediné, co mohl Tom opravdu vidět, byly jeho rozcuchané havraní vlasy a to, že má obličej schovaný pod polštářem. Tom se usmál, přitulil se k němu a ovinul ruku kolem jeho útlého pasu. Cítil, jak Warren klidně vydechl. Tom by mohl přísahat, že předtím měl na sobě tričko bez rukávů… V duchu pokrčil rameny.


„Nechceš, abych pro tebe něco udělal?“ zašeptal Tom druhému chlapci do ucha. Ale Warren jenom zatřepal hlavou a pevně omotal prsty kolem Tomovy dlaně, přitiskl si ji k hrudníku. Tom se něžně usmál, možná že pro Warrena znamenal něco víc, jinak by tu jistě nechtěl strávit noc a spát v propocené a spermatem znečištěné posteli. Nemluvě o tom, že určitě nemohl být uspokojený jenom z toho, že uspokojil Toma… Dredáč políbil Warrena do vlasů, přál si, aby takhle mohl usínat každou noc – přitulený k Warrenově krásné postavě, která tak perfektně zapadala do jeho.

Bill úlevně vydechl, když se Tom uvelebil za ním. Všechno, co musel teď udělat, je počkat, než usne, aby mohl nerušeně proklouznout.

Netrvalo to dlouho, brzy slyšel Tomovo hluboké oddychování, jež tak dobře znal. Tom byl vždycky tichý a klidný spáč – na rozdíl od Billa, jenž se vrtěl a spal v těch nejnemožnějších pozicích, až někdy skončil na zemi vedle postele.
Černovlásek počkal ještě dalších pár minut, jenom aby se ujistil, že Tom dřímá tvrdě a nevšimne si jeho nepřítomnosti. Zkusil se trochu pohnout, aby otestoval, jestli to Tom zaznamená. Žádná reakce. Bill pomalu vyklouzl z Tomova objetí a po špičkách došel ke dveřím. Zastavil se a naposledy se ohlédl na spícího bratra. Věděl, že se sem nebude moct nikdy vrátit. Později toho dne se vraceli do svého bytu v Berlíně a Tom už nikdy neuvidí Warrena, což znamenalo, že Bill nebude mít další šanci se za něj vydávat.

Bill cítil, jak mu z té myšlenky pokleslo srdce. Věděl, že by nikdy nemohli být spolu, ale teď to bylo prostě reálnější než kdy předtím. Tiše zavřel dveře a vrátil se do své ložnice. Věděl, že za pár hodin bude muset vstávat, protože se vracejí do Berlína. Byl vyčerpaný a zoufalý. Hodil svoje oblečení na podlahu a vlezl si do postele, do své prázdné, studené postele. Zatoužil po Tomově teplém těle, jež by mu dělalo společnost. Plně si uvědomoval, že to se nikdy nestane. Bill přebýval v chladném hořkém osamocení po pár minut, než ho konečně přepadl spánek vtahující ho do neklidného snění.

Toma vzbudilo naštvané bušení na dveře. První věc, které si všiml, bylo to, že leží v posteli sám. Warren byl – opět – pryč.

„Tome, vstávej, odjíždíme!“ zaslechl Billův hlas z druhé strany. Teď mohl slyšet i další hlasy. Zasténal a podíval se na hodinky. Bylo jenom devět, nespal víc než dvě hodiny. Dveře se otevřely a do místnosti vpadl Georg.
„Těžká noc, kámo?“ zazubil se a rozhlédl se po Tomově rozházeném pokoji: jeho oblečení bylo rozeseté všude po podlaze a Tom vypadal, že spal ještě hůř než špatně. Tom si přetáhl deku přes hlavu.
„Nech mě bejt,“ zamumlal zpod přikrývky. Georg je z něj stáhnul, nechávaje ho zkrouceného a úplně nahého.
„Ups, promiň,“ řekl Georg trochu zahanbeně a rychle přes Tomovo vystavené tělo opět přehodil deku. Tom na něj pohlédl. Opravdu se nestaral o to, jestli ho Georg uvidí nahého, byl se svým tělem naprosto v pohodě, jenom byl naštvaný, že mu Georg vzal deku. Druhý chlapec vypadal dost nervózně a Tom by mohl přísahat, že na něj zíral o vteřinu déle, než bylo zdrávo. Dredáče by zajímalo, jestli bylo něco, co o členovi jejich kapely nevěděl.

Bill právě v tomhle okamžiku strčil hlavu do dveří. „Už jste hotoví, kluci? Budeme odjíždět.“ Pohlédl na Toma. Ve tváři měl zvláštní výraz, jenž Tom nemohl přečíst. Pak Bill zase zmizel a na půli cesty utrousil: „Pospěšte si.“

Billa stálo všechny síly, aby nezůstal stát a nezíral. Tomovy dredy trčely do všech směrů a jeho bratr vypadal jako rozcuchaná nabručená a delikátní vafle. Bill se na něj chtěl vrhnout a znásilnit ho, jako by neexistoval zítřek, ale místo toho rychle odešel, než si Georg nebo Tom všimnou, jak civí.

Poté, co Bill a Georg odešli, Tom pomalu opustil pohodlí svojí postele. Byl tak unavený, že by mohl usnout na podlaze. Zamířil do sprchy, málem klopýtal přes svoje oblečení rozházené všude po podlaze.

Po sprše Tom naházel bez ladu a skladu do tašek věci, jež měl ještě nesbalené, aniž by se zajímal, jak dopadnou. Když konečně dokončil balení, zašel do obývacího pokoje, kde všude kolem pobíhali lidé, pomáhali Billovi s taškami a sbírali posledních pár věcí, jež se pořád povalovaly po jejich apartmá.
Tom snesl dolů svoje zavazadla a zbytek svých věcí a o půl hodiny později měl každý sbaleno v dodávce mířící na letiště. Tom se ohlédl na hotel. Někde tam byl Warren.

„Něco jsem zapomněl,“ řekl dredáč, vyskočil z auta a běžel zpátky do budovy.

„Tome, co to, sakra, děláš?“ zakřičel někdo z týmu.
Tom utíkal k recepci. Recepční na něj nevěřícně zírala.
„Zdravím, hledám svého kamaráda, jeho jméno je Warren a někde tady bydlí, ale nevím, v jakém pokoji,“ vyhrkl chlapec.
„Budu potřebovat jeho příjmení, pane,“ usmála se na něj recepční. Sakra, pomyslel si Tom. Netušil, jak se Warren jmenuje příjmením.
„Uhm, to neznám. Bydlí tu se svým otcem.“ Tom si připadal opravdu stupidně. Hledám kamaráda a neznám jeho příjmení? Musí si myslet, že jsem totálně retardovanej.
Recepční chvíli klikala v počítači. Po době, jež vypadala jako věčnost, konečně něco našla.
„Warren Romwell, bydlí v pokoji 265, je to druhé patro,“ řekla žena a sledovala, jak Tom uhání k výtahu.

Tom vyskočil z kabiny a utíkal chodbou, hledal to správné číslo pokoje. Po pár zahnutích konečně dorazil k pokoji číslo 265. Tom znejistěl, co mu řekne? Ani neměl plán. Cítil se totálně hloupě, jak tam jen tak stojí. Někdo kolem něj prošel a zvědavě ho pozoroval. Tom se zhluboka nadechl a zaklepal.

Warren otevřel dveře a šokovaně vykulil oči.

„T-Tome, co tady děláš?“ vykoktal ze sebe.
„Vracím se do Berlína, myslel jsem, že kdybys tam někdy byl, mohl by ses zastavit, kdybys chtěl…“ Tomovi bylo tak trapně, ve skutečnosti nikdy předtím nikoho nežádal, aby se s ním sešel. Byl zvyklý, že lidé umírali touhou s ním být, ne opačně.
Warren na něj jen civěl. Nechtěl Toma už znovu vidět? Tom trochu znervózněl a nadskočil, když mu mobil oznámil novou zprávu. Tom si prošacoval kapsy, hledal papír a pero, rychle naškrábal adresu a telefonní číslo. Věděl, že dávat to Warrenovi je trochu riskantní, ale musel tuhle šanci využít.
„Jestli někdy budeš v Berlíně, mohl bys mi zavolat, kdybys chtěl.“ Tom se z neznámého důvodu trochu styděl. „Nebo se jenom zastavit nebo tak něco,“ rychle dodal.
Warren si vzal papírek a podíval se na něj. Na souhlas přikývl. Tom zrušil krátkou vzdálenost mezi nimi a věnoval druhému chlapci rychlý polibek, načež se rozběhl chodbou pryč. Doufal, že ho nikdo neviděl.

Bill sledoval, jak Tom běží zpátky do auta, prakticky poskakoval štěstím. Billa zajímalo, kde Tom byl, ale nebyl čas se ptát, měli zpoždění. Vozidlo se rozjelo v okamžiku, kdy za sebou Tom zavřel dveře.

O pár hodin později obědvali v letadle do Berlína. Bill byl stejně unavený, jako vypadal Tom, oba byli jako dva polo-zombíci šťourající se v jídle.

„Oukej, takže všichni víme, co dělal v noci Tom, ale z čeho jsi unavený ty, Bille?“ zavtipkoval Gustav s plnou pusou oběda. Bill zaslechl, jak se Tom a Georg hihňají. Cítil, jak se mu hrne do tváří červeň a rychle opáčil: „Tom byl minulou noc pěkně hlasitý, nemohl jsem spát.“
Gustav i Georg vybuchli smíchy, zatímco Tom se snažil zamaskovat výraz hrůzy. Na vteřinu by Bill mohl přísahat, že zahlédl Tomovu rudou tvář.
„To jsem nebyl já, byla to ta holka z párty,“ odfrkl dredáč, ale Bill mohl vidět jeho stud a musel skrýt úsměv.
„Tak jako tak to bylo pěkně hlasitý.“
Bill zajímalo, proč Tom prostě nepřizná, že byl minulou noc s mužem. Věděl, že Georg a Gustav by z toho nedělali problém, ale jediný člověk, jemuž se Tom kdy s touhle informací svěřil, byl Bill.

Zbytek letu byl na události chudý. Kluci si povídali o největších zážitcích tour a o svých plánech na nadcházející týden volna, než se pustí do nového projektu. Georg plánoval navštívit svou přítelkyni a celý týden strávit s ní. Tom si nahlas odfrkl, když to slyšel. Všichni věděli, že si kytarista myslí, jak je skvělé, že má Georg stálou přítelkyni, ale nikdy by to otevřeně nepřiznal. Gustav plánoval navštívit rodinu a Billův jediný plán bylo spát. Sám. Bez Toma, dodal dramaticky v duchu. Tom taky neměl nic v plánu.

Dvojčata konečně dorazila do svého bytu v Berlíně. Už bylo pozdě odpoledne a Tom si vážně chtěl jít lehnout. Bill sdílel podobný názor.

„Jdu do postele,“ oznámil poté, co dovnitř dostali všechna zavazadla. Konečně byli zase doma, Tom se nemohl dočkat, až si ustele ve své vlastní posteli a usne. Samozřejmě to se nestalo, jelikož se ozval zvonek.
„Dobře, hoši, připraveni vyrazit?“ zeptal se David, když vešel do bytu. Bill i Tom se na něj podívali tak, jako kdyby mu narostla druhá hlava. „Hoši, právě jste se vrátili, lidi chtějí vědět, jaké bylo turné, za hodinu máte interview pro Bravo, připravte se. Bille, vypadáš příšerně. Stejně jako ty, Tome, co jste, kluci, dělali?“
Měl jsem sex, pomysleli si oba kluci najednou, ale ani jeden z nich nic neřekl.
„Umřu,“ oznámil Bill.
Tom přikývl na souhlas. Vážně se právě teď necítil na interview.
„Můžeš umřít později, právě teď se musíš jít oblíct. Šup šup,“ popoháněl kluky David.
Bill hlasitě zakňučel na protest, ale pak zmizel ve svém pokoji, aby se oblékl. Tom udělal to samé. Někdy vážně nenáviděl být slavný. Ale vážně jenom někdy.

„Dobře, teď už jdu vážně spát,“ prohlásil pevně Tom, jakmile toho večera vešli do bytu. Bylo skoro deset večer, Bill byl na pokraji zhroucení a Tom nevypadal o moc lépe.

„Jo, jenom rychle něco sním, mám takový hlad,“ opáčil černovlásek a zamířil do kuchyně.
„Nebyli jsme tu dva měsíce, moc tam toho nenajdeš,“ připomněl mu bratr. Bill ucítil, jak jeho žaludek hlasitě zaprotestoval. Skvěle.
„Taky mám hlad, můžeme si objednat pizzu, byla by tu fakt rychle,“ navrhl Tom. Bill přikývl a šel najít nějakou pizza donášku.
Oba si objednali velkou pizzu a teď seděli v kuchyni a čekali. Tom měl hlavu položenou na stole a oči zavřené. Bill se cítil nepohodlně. Chtěl něco říct, ale nevěděl, co.
Oba tam potichu seděli. Bill byl očividně na mluvení příliš unavený. Tom se rozhodl, že tohle je správný moment na to informovat bratra o Warrenovi. Konec konců mu dal jejich adresu a Bill si zaslouží o tom vědět.

„Hej, uhm…“ Tom opravdu nevěděl, co říct. Nikdy nevyprávěl Billovi o nikom ve svém životě – taky nebylo o kom vyprávět, alespoň ne takhle. „Pamatuješ si toho kluka… toho, kterého jsem potkal na Maledivách? Asi ne. Warren?“ Tom se pokusil znít co nejvíc v pohodě, ale ve skutečnosti byl trochu nervózní.

Billovi se rozbušilo srdce, jakmile Tom zmínil Warrena. Možná, že teď je ten správný čas, aby mu to řekl, měl by ho přerušit právě teď a povědět mu o té noci, tohle byla jeho šance.
„Jo, na rozdíl od tebe si pamatuju některé z lidí, se kterými jsi spal.“ Bill se snažil, aby se mu netřásl hlas. Právě teď. Řekni to! Křičel na sebe v duchu. Otevřel pusu, ale nevyšel z něj žádný zvuk. A tak Tom pokračoval.
„No, viděl jsem ho znovu, minulou noc. Bydlel v našem hotelu.“ Tom vypadal, že pečlivě volí slova. „A no… Tak nějak… jsem mu dal naši adresu a tak…“ Tom se ze své pozice opatrně podíval na svého bratra. Bill jenom zíral. On dal Warrenovi jejich adresu?!
„Proč?“ bylo všechno, na co se mladší z dvojčat zmohlo.
Tom vypadal trochu nesvůj. „Nevím, prostě byl fakt milej a myslel jsem si, že kdyby byl někdy v Berlíně, mohli bychom spolu strávit trochu času.“

Bill měl dojem, že špatně slyší. Strávit spolu trochu času? Co to znamenalo? Cítil Tom k Warrenovi něco? Nebo spíš… k Billovi?

„Proč bys to dělal?“ Tom nikdy nechtěl trávit s někým čas, s nikým, kdo nepatřil do jejich už existující party přátel. Bill se bál skoro tak, že nechtěl slyšet odpověď. Praly se v něm dvě naděje – tahle proti naději, že mu Tom alespoň trochu opětuje city.
„Nevím.“ Dredáč se posadil a zahýbal prsty na stole. Pokrčil rameny a pokračoval. „Je prostě milej a mně se tak nějak líbilo… být s ním.“
Bill si nemohl pomoct, rozesmála ho Tomova volba slov. Obvykle by Tom použil výrazy jako ´šukat s ním´, ´mrdat s ním´ nebo alespoň ´dělat to s ním´, ale ´být s ním´ bylo v jeho slovníku rozhodně nové. Tom na něj mrkl.
„Sklapni, Bille, prostě… jestli se tady ukáže, pusť ho dovnitř.“ Bill nikdy neviděl svého bratra tak stydlivého.
„Době, dobře,“ zasmál se černovlásek, ačkoliv měl v plánu poslat Warrena do pekel, jestli by se někdy objevil u jejich dveří.

„Takže… jak to, že Warren dostal tvou adresu a nikdo jiný ne?“ Bill na bratra přitlačil, chtěl vědět, co si Tom myslí nebo cítí. On byl doteď toho názoru, že to pro něj nic neznamenalo, ale možná se mýlil. Bylo možné, že by k němu jeho bratr opravdu alespoň něco cítil? Díky pouhé myšlence na to se Billovým břichem rozlétli motýlci.

„No, má šikovnou pusu, takže stojí za to si ho u sebe držet.“ Tom se vrátil ke svému obvyklému já a uličnicky se na Billa zazubil, ale černovlásek věděl, že lže, jelikož… no, on Toma nikdy nekouřil. Bill rychle vstal a šel si nalít něco k pití, myšlenka na orální sex s Tomem mu vháněla červeň do tváří.
„Oh, jo, to je fakt skvělej důvod pro to zůstat s někým v kontaktu,“ prohlásil sarkasticky, zatímco otvíral lahev s kolou.
„Jo, je to jedinej důvod,“ zalhal Tom. Cítil se špatně za to, že takhle mluví, proč prostě nemohl Billovi říct, co pro něj Warren znamená? Bill by to chápal, samozřejmě že ano, byl to Bill. Ale z nějakého důvodu se bál, že když o tom bude mluvit, celá záležitost s Warrenem bude zničená.

Jejich pizza dorazila. Jedli hlavně potichu, příliš vyčerpaní na to, aby mluvili. Když byl pryč i poslední kousek jídla, oba se odebrali do postele. Tom vcházel do svého pokoje, když si všiml, jak se na něj Bill zase tak zvláštně dívá. Bill se rychle podíval jinam a zavřel za sebou dveře. Tom pokrčil rameny. Bill se už předtím choval divně, kdo ví, co se mu honí hlavou teď.

Mladší z bratrů pocítil osamělost, zatímco sledoval, jak se Tom odebírá do své ložnice. Tolik si přál, aby se k němu mohl připojit, byl tak unavený a prostě se chtěl k někomu přitulit. Připadal si jako hlupák. Jeho bratr by se nikdy k někomu netulil.

Kluci byli doma další dva dny, v nichž byli hlavně v bytě, hráli hry a relaxovali. Ven chodili jenom se psy nebo koupit jídlo, ačkoliv většinou si něco objednávali.

Bill se trhnutím probudil. Byl celý zpocený a ztěžka oddechoval. Zdálo se mu o Tomovi. Zase. Cítil, jak se mu erekce bolestivě tře o přikrývky. Poraženě si povzdychl. Otočil se, osvobodil se z těžkých propocených dek a sáhl dolů, aby se pohladil. Byla to třetí noc v řadě, kdy se Bill vzbudil uprostřed noci s tvrdým penisem, který ho nenechal usnout, dokud s ním něco neudělá.

Černovlásek byl frustrovaný. Byla to Tomova chyba. Kdyby nepozval Billa, no, tedy Warrena, do svojí postele, nic z toho by se teď nedělo.
K vyvrcholení Billovi stačilo pár silných pohybů. Dělal to nerad, prostě chtěl zase usnout.
Šel do koupelny, aby se umyl. Podíval se na sebe do zrcadla. Co se to z něj stalo? Budil se noc za nocí, prahl po svém bratrovi. Cítil se strašně. Možná by měl vyhledat psychiatra nebo tak něco. Vydechl a vrátil se do postele. Tohle byla noční můra.

Po půlhodině se Billovi stále nedařilo usnout, takže se rozhodl vstát a poohlédnout se po něčem sladkém v kuchyni. Prošmejdil zásuvky a našel napůl snědený pytlík Skittles. Bill ani nechtěl vědět, jak dlouho tam ležel. Snědl pár bonbonů, ale chutnaly divně, takže zbytek vyhodil.

Zamířil zpátky do svého pokoje a před Tomovými dveřmi se zarazil. Možná když na ně bude dlouho zírat, uvidí skrz a zjistí, co Tom dělá. Spí, co by asi dělal v téhle nekřesťanské hodině? zamudroval si pro sebe. Mrkl na hodinky – bylo po jedné ráno.

Tom ucítil, jak se něco měkkého dotklo jeho nahého hrudníku, a usmál se. Oh, zase ten sen, pomyslel si. Najednou byl zcela vzhůru. Minutu počkal. Tohle se opravdu dělo, byl vzhůru, nesnil. Tom zkusil vstát, ale zjistil, že jsou jeho ruce svázané nějakým provazem nebo tkaninou.

„Co to, kurva?!“ vykřikl v panice ospale chraplavým hlasem. „Kdo, do hajzlu, jsi a co chc-?“ Tomovy protesty utichly, umlčel je známý jazyk, jenž vklouznul do jeho pusy. „Warrene,“ vydechl Tom mezi divokými polibky.
Počkat… co tady Warren dělal uprostřed noci?
„Co… tady… děláš?“ Dredáč ze sebe šeptem vyrážel každé slovo mezi polibky. Až teď si uvědomil, proč je všude taková tma – měl zase pásku přes oči. „Jak ses sem dostal? Bill ti otevřel?“ Tom se ani nezajímal o odpověď, byl vyřízený z toho, že na něm Warren obkročmo sedí a vysává mu vzduch z plic.
Warren nic neříkal, jenom přikývl proti Tomovým ústům. Toma zajímalo, kdy si svlékl tričko. Cítil, jak se o něj třou jeho nahé paže, a zatoužil po větší ploše nahé kůže.

„Rozvaž mě,“ zašeptal Tom Billovi do ucha. Bill chtěl, ale věděl, že nemůže. Ignoroval Toma a dál ho líbal. Tolik mu chyběla bratrova ústa. Přejel jazykem po Tomových delikátních rtech a zastavil se na piercingu.

Tom zatahal za pouta, protestoval, ale Bill nezamýšlel něco měnit. Bill tohle chtěl skoro víc než posledně, ty tři dny pauzy byly pro něj mučením. Mít Toma pořád na očích a nemoct se ho dotknout bylo naprosté peklo. Bill byl mnohem sebevědomější než posledně, teď si byl jistý, že si Tom užívá jeho pozornost.

Warren záměrně seděl v Tomově klíně a dráždil jeho tvrdnoucí penis. Tentokrát se už Warren tak nestyděl, okusoval a líbal celý Tomův hrudník i krk, občas se zastavil, aby tu a tam udělal značku. Tom si vzpomněl, že na sobě posledně napočítal čtrnáct cucfleků pokrývajících jeho tělo od krku po boky.

Tom cítil, jak se Warren pohupuje dopředu a dozadu, jak se vrtí v jeho klíně. Mírně zasténal, jeho penis byl tvrdší a tvrdší s každým pohybem. Warren ho políbil a propletl jejich prsty. Tom si vážně užíval tuhle záležitost se spojenýma rukama, bylo to něco, co dělal dřív jen zřídka, ale bylo to překvapivě příjemné.
Warren se posunul dolů, líbal Tomův hrudník, zalechtal ho na břiše a zamířil ke gumě jeho spacích kalhot. Tom ucítil jeho ruku, která ho jemně pohladila přes tenkou látku, jež ho začala nepříjemně obtahovat. Dredáč se párkrát pro uklidnění nadechl. Tohle bylo mnohem lepší než jeho sny, které měl posledních pár dní.

Warrenovy prsty váhavě vklouzly pod Tomovo prádlo a dosáhly svého cíle. Všechno se dělo mnohem rychleji než minule, kdy Toma Warren mučil. Kytaristovi se ulevilo, že to týrání nebude muset zažít znovu. Někde vzadu v hlavě Tom s touhle situací nesouhlasil. Mělo by to být obráceně, proč ho Warren nenechá, aby mu všechnu péči oplatil?

Tom se rozhodl zeptat později, právě teď byl příliš zaneprázdněný snahou zůstat potichu. Uvědomoval si, že Bill by jinak všechno slyšel.
Warren mu začal stahovat oblečení. Tom nadzvedl boky, aby mu pomohl. Zaslechl, jak Warren odhodil prádlo někam do rohu a pak začal pomalu vyjíždět po Tomových nohou.
Warrenův jazyk přejel po jeho pravé noze, jemně tu a tam skousl. Přešel přes koleno až k boku. Tomovi očekáváním zaškubalo v penisu, ale Warren ho přeskočil a políbil Tomovu kyčelní kost. Dredáč podrážděně zakňoural.
Warrenova ruka se vrátila k jeho erekci a pohladila ji prsty nahoru a dolů, zase prozkoumávaly tu očividně ještě neprobádanou oblast.
Tom hlasitě zalapal po dechu, když Warren najednou nechal vklouznout špičku jeho penisu do svých úst. Warren použil naráz svoje prsty i pusu, zatímco stále nehybně seděl vedle Tomových nohou.
Bill se zhrozil. Udělal něco špatně? Bolelo to Toma? Nebo bratr nechtěl, aby to dělal? Bill se chtěl omluvit, ale věděl, že nemůže, jelikož by ho Tom hned poznal.
„Ne, ne, je to v pohodě, promiň,“ zamumlalo nesouvisle starší z dvojčat. Co ne…? pomyslel si Bill zmateně. Nedělej to, nebo nepřestávej?
Tom vypadal, že si všiml jeho zmatení. „Neudělal jsi nic špatně,“ řekl měkce. „Děláš všechno správně,“ vydechl. „Možná až moc správně.“ Tom působil pobaveně a zmateně zároveň.
Bill se váhavě natáhnul, aby se Toma znovu dotknul rukou. Podíval se bratrovi do tváře – jeho rty byly mírně pootevřené a suché kvůli přerývanému dýchání. Tichý sten, jenž vzniknul někde v Tomově hrudníku, Billa povzbudil.

Tom cítil Warrenův chladný dech na svém vlhkém penisu, a pak zaznamenal, jak Warren opatrně přejel jazykem přes žalud. Ochutnával ho. Tom chtěl hlasitě zasténat, ale bál se, aby Warrena nevyděsil, takže se místo toho kousl do jazyka.

Dredáče zajímalo, jestli ho byl Warrenův první orální sex – stejně jako ty polibky. Bylo to bolestně pomalé a průzkumnické. Warren olizoval celý jeho penis, zkoušel, jaké zvuky z Toma vyloudí. Tom přicházel o rozum. Warrenův jazyk se ho občas dotknul tak jemně, že to sotva cítil, a o chvilku později ho jeho ústa vsála tak, že se mu chtělo křičet.
Stejně jako v líbání byl i v tomhle Warren naprosto nezkušený a vypadalo to, že nemá tušení, co dělá, ale jeho dychtivá zvědavá ústa Tomovi i tak dopřávala nejlepší orální sex jeho života. Tom zažil dosud průměrná kouření – do něčí pusy a zase ven, dokud se neudělal, ale tohle bylo naprosto jiné. Warren prostě experimentoval, aby zjistil, co Toma nejvíc dostane a jak hluboko si ho do sebe může vzít, aniž by se pozvracel.

Tom se skoro musel usmívat nad Warrenovou hravou zvědavostí. „Musíš uvolnit hrdlo,“ napověděl mu.

Dredáč si nebyl jistý, jak dlouho ho Warren kouřil, ale vypadalo to na nejdelší orální sex, který kdy zažil. Začal být až moc citlivý a doufal, že Warrenova zvědavost bude brzy u konce. Nebyla.
Warrenovi zabralo další alespoň půlhodinu, než se unavil. V té chvíli už byl Tom tak citlivý, že by mu k orgasmu stačil snad dotek peříčka.
Warren jemně nechal Tomovu erekci vklouzávat a vyklouzávat z pusy. Tom netušil, že se může udělat z takových mírných doteků, ale teď to vypadalo, že jsou perfektní. Dredáče napadlo, jestli by měl Warrena varovat, neměl tušení, jestli to chtěl spolknout nebo ne, a pokud ano, nechtěl, aby to Warrena zaskočilo a udusil se spermatem.

Bill nepřítomně zaslechl Tomův hlas kdesi nad ním. „Warrene?“ Jeho hlas byl chraplavý a rozechvělý. „Za moment se udělám…“ zasténal. Billova zvědavost ještě vzrostla a on pokračoval v tom, co začal, zajímalo ho, jak bratr chutná.
Tom hlasitě zasténal a jeho tělo se trochu zachvělo. Bill ucítil jeho hořkosladkou i slanou tekutinu, jež mu plnila pusu. Zkoušel to spolknout a zároveň držet rytmus. Pořád pohyboval jazykem a stahoval kolem Toma rty, dokud všechno neslízal a Tom jenom nezůstal ležet bez hnutí, zatímco se mu rychle zdvihal hrudník.

Bill pomalu zvedl hlavu až k Tomově, chtěl ho políbit, ale nebyl si jistý, jestli s tím Tom teď bude souhlasit.
Očividně s tím byl v pohodě, protože natočil hlavu a vyhledal Billovy rty. Černovlásek se opatrně nahnul, stále ne úplně přesvědčený.

Tom uvěznil Warrenovy rty mezi své. Stále popadal dech, ale líbat se chtěl. Cítil ve Warrenově puse svou chuť. Warren byl očividně ohledně toho polibku trochu nejistý. Tom mu chtěl ukázat, že je to naprosto v pohodě. Asi to fungovalo, jelikož Warren prohloubil polibek a ruku zabořil do Tomových dredů.

Warren se k Tomovi přitulil. Dredáč si přál, aby Warren nosil míň oblečení, chtěl, aby se jejich kůže dotýkala, ale Warren měl na sobě džíny. Alespoň že nemá tričko, pomyslel si pobaveně Tom, byl to od minula pokrok.
„Rozvážeš mě?“ zeptal se potichu po chvíli. Trochu ho bolely ruce. Ale hlavně se chtěl Warrena dotýkat.
Tom si osvobodil jednu ruku a chtěl si odendat pásku, ale Warrenova ruka ho zastavila a stáhla tu jeho zpátky dolů.
Tom se měkce zasmál. „Chceš, abych si ji nechal?“
Dredáč vzal Warrena kolem útlých ramen a začal ho líbat. Chtěl mu všechno oplatit, už dvakrát Warren upřednostnil jeho.

Warren ze sebe sundal Tomovy ruce a otočil ho zase na záda. Tom cítil, jak se Warren trochu pohnul a najednou bylo ticho. Tom zaslechl, jak se otevřely a zavřely dveře.

Dredáč si sundal pásku. V pokoji byla tma – až na světlo pronikající sem z ulice. Tom se rozhlédl – Warren byl pryč. Zase.
Tom vyskočil z postele a vyběhl ven, ale byt byl temný a opuštěný. Na moment jenom tak stál v hale a zíral na hlavní dveře. Warren odešel tak tiše a bez povšimnutí, jako přišel.
Tom se usmál. Ať už byla Warrenova hra jakákoliv, jemu se líbila a doufal, že bude trvat dlouho. Zamířil zpět do pokoje a už fantazíroval o dalším dni, kdy Warren vklouzne v noci do jeho postele – nepozvaný a neohlášený.

autor: Iason

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Without your knowledge 6.

  1. No pána! 😀 Bill sa nám pekne rozjel 😀
    Som rada, že si Tom na začiatku tú pásku nezložil a nezistil, že je to Bill. Síce sa tak Bill naďalej trápi tým tajomstvom, ale zároveň má možnosť si s Tomom užívať – hlavne, keď vie, že Tom dal Warrenovi ich adresu, takže je to perfektné krytie. 😀
    A mrzí ma, že si Tom stále myslí, že všetko to krásne prežíva s Warrenom, pretože sa bojím, ako bude potom reagovať, keď zistí pravdu.
    Ďakujem za preklad.

  2. Ohohou, mám radost, že Bill už sám od sebe tolik experimentuje 😀 bylo to opravdu zatraceně žhavé :)) ale ta návštěva u Warrena na pokoji, když mu předával ten lístek xD myslím, že Warren byl totálně v háji. Bill ho minulou noc vyrazil z jejich pokoje a Tom za ním potom přileze 😀 být na jeho místě, rozhodně si o sobě dost myslím. A chudák Tom, skončí svázaný, vykouřený a obelhaný 😀 😀 jsem vážně zvědavá kdy to konečně praskne. Btw. u toho momentu s Georgovým zíráním na nahého Toma jsem se vážně zasmála 🙂
    Moc děkuji za překlad!

  3. Takže tajemství pokračuje dál, ale na jak dlouho? Ale Tom si to docela užívá, ještě aby si stěžoval, že? 😀
    Warren musel být pěkně zmatený, když za nim potom Tom přilítnul. Ještě, že neměli čas si popovídat, asi by se oba dozvěděli dost zajímavých věcí 😀

  4. Tak nevim, jestli mam byt rada, ze Tom porad nic nevi a nebo naopak 😀 Jsem rada, pac jsem se cely tyden bala nechutne hadky a rozpadu kapely a teroristu…. kteri sem nepatri…
    Nicmene jsem na druhou stranu chtela, aby skocilo Billovo trapeni a zaroven se mi libi ta jejich – spis Billova – hra. Jak dlouho se bude vydavat za Warrena? Dokud skutecny Warren neprijde a rekne, ze s Tomem.nebyl ani jedinkrat v noci? A pak nez tomu posukovi neco dojde… 😀 Nebo takhlemrou, Bill bude v noci znasilnovat pod maskou Warrena sve dvojce. Ten Bill je jim vazne posedli 😀 Nee, je zamilovany a je mi ho lito 🙁 Vubec ale vubec nemam ani tuseni, jak tohle vse bude pokracovat! Uz tolikrat se to tvarilo, ze se Bill prozradi a nakonec? Billovi zlomil srdce nejakej Tom a Toma navstevuje nevedomky Warren. Uzasne :DD Takze… jak uz jsem psala, nemam poneti, kam se tahle povidka hne pristim dilem, ale uz se nemuzu dockat az to zjistim! :3
    dekuju moc za preklad! ♥
    Ps: no jop, jak se Billymu do hlavy dostala myslenka na oralni sex s Tomem, musel to uskutecnit! 😀 ♥♪ Jak krasne zvrhle! 😛

  5. me pobavilo:rozcuchana, nacechrana a delikatni vafle 😀 to musel tom vypadat opravdu k sezrani. tak jsem zvedava jak a kdy se tom dozvi pravdu. dekuju za preklad

  6. Je krásne ako si užívajú, ale je mi Billa strašne ľúto, že to musí tajiť a Tom básni a sníva o niekom úplne inom.
    Dúfala som, že sa to prevalí a budú si to vysvetľovať, ale potom by bol asi už koniec poviedky 😀 takže si budem užívať ďalej Toma s jeho tajomným Warenom:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics