Two is better than one 4.

autor: Kiki
Čas běžel neuvěřitelnou rychlostí a první měsíc školy byl pryč. Billovi se dařilo celkem dobře, známky byly taktéž dobré. Rin si ve školce našla kamarádky, občas zašly ke Kaulitzovým domů, když byl pátek, a večer si děvčata rodiče vyzvedli. Bill se s Tomem docela rychle skamarádil, ukázalo se, že Tom je naprosto v pohodě kluk. A Alex? Ten se pořád motal kolem černovláska, což Tomovi neskutečně moc vadilo. Ale co s tím mohl udělat? Naprosto vůbec nic.

„Oh, Bille, tady jsi!“ Mával Alex na Billa ode dveří třídy, čímž vyrušil Toma a Billa z rozhovoru. Kaulitz se usmál, omluvil se Tomovi a vydal se směrem k Alexovi. „Ahoj, potřeboval bych s tebou mluvit a je to důležité.“ Chytil Billa za ruku a táhl jej pryč od všech, do prázdné třídy, kde nikdo nebyl, protože byla obědová přestávka. Vlastně se blížila už ke konci.
„Uhm, dobře.“ Nevzdoroval Bill a nechal se táhnout.

Alex se posadil na lavici před černovláska, který seděl na židli.

„Tak… Bille… Víš… strašně se mi líbíš a já si nemůžu pomoct…“ Sledoval reakci černovláska a v duchu se šklebil. „Miluju tě.“ Vypadlo z něj. Miloval jej? To určitě ne, vždyť, kdo by se do něj zamiloval…? Do tak obyčejného kluka? Vlastně… až tak obyčejný nebyl. Jak svým vzhledem, tak i… chováním, kdy se stranil všech, odmítal všechny nabídky si vyrazit.


Bill nevěděl, co dělat.
„Já no…“ Zvonek. ‚Děkuju,‘ Pomyslel si v duchu. Byl zachráněn. „Já… promiň, už musím jít.“ Postavil se na nohy, ale Alex jej chytil za ruku.
„Já počkám,“ pousmál se a Bill byl obdarován polibkem na tvář. Poté byl propuštěn. Pár sekund mu trvalo, než se vzpamatoval, a hned nato vyběhl ze třídy do té své.
‚Co to sakra bylo…?‘ Ptal se sám sebe. Posadil se na místo vedle Toma, zíral před sebe a mlčel.

„Bille… Bille… Bille!“ Zvýšil jemně hlas Tom, aby mu dotyčný věnoval pozornost. Když Tom zjistil, že se na něj černovlásek otočil, pokračoval. „Děje se něco?“ Nelíbilo se mu, jak je mimo. Bill byl jako opařený, ještě před chvíli se usmíval jako sluníčko a teď? Určitě za to může-
„Alex,“ Vypadlo jednoduše z černovláska.
„Cože? Udělal ti něco…?“ Strachoval se, protože jej znal už déle
„Řekl mi, že mě miluje…“

Tentokrát zůstal jako opařený Tom.

„Cože ti-?“ Zasekl se. To snad nemůže být pravda. Takže jeho další úlovek je… Bill? Alex je… gay? No, vlastně pravděpodobně bisexuál. Tom zatřepal hlavou. To nemohl dopustit. „Poslouchej, Bille, vůbec nic si z toho nedělej, co jsem tak slyšel, tak je tady na škole… až moc známý svou pověstí sukničkáře a vlastně… jej i znám… drž se od něj dál, dobře? On to nemyslí vážně…“ Snažil se mu domluvit. Bill se mu svěřil se svou sexuální orientací, ale nikomu jinému ne. Alespoň si to myslel. Po tom měsíci, co se znají, zjistil, že Billovi chvíli trvá, než se někomu svěří. Vlastně Tom toho o něm taky mnoho nevěděl.
Bill přikývl.

***

„Bille, můžeš odpoledne-“ Tom nestihl ani doříct větu a Bill už měl sbalené věci. Dnes se ve škole trochu zdrželi a on spěchal do školky.
„Nemůžu, nezlob se, Tome, ahoj zítra.“ A byl pryč.
Tom si povzdechl. Celý měsíc jej odmítá. ‚Dělám snad něco špatně?‚ Povzdechl si. Věci si hodil do batohu a vydal se směrem domů. Nemohl s tím nic udělat.

***

„Omlouvám se, jdu pozdě,“ Otevřel dveře do třídy, kde byla jeho malá sestřička. Usmál se, jakmile ji uviděl, jak si kreslí u stolečku. Ostatní děti už ležely na lehátku nebo byly doma.
„To je v pořádku,“ Usmála se paní Rottigerová. „Jak to zvládáte?“ Koukla na Rin, jestli si už po sobě uklízí a pak svůj pohled směřovala opět na černovláska.
„Docela dobře, je to těžké, ale musíme vydržet,“ Usmíval se. „Rin jsem řekl, že rodiče jsou na dlouhé dovolené, ale někdy se stane, že se zeptá, kdy se maminka s tatínkem vrátí… Nechci jí ublížit ještě více a říct jí, že už je nikdy neuvidí.“
„To jistě, určitě by ji to ranilo v tak nízkém věku, ale jednou budete muset s pravdou ven.“
„Ale ne teď…“ Stál si za svým. „Ahoj, zlatíčko, měla ses dobře?“ Sehnul se k Rin, aby jí mohl dát pusu na čelo.
„Hm,“ přikývla s úsměvem. „Dneska jsme byli na procházce!“
„Teda, ty ses měla! Ale teď už musíme pospíchat, musíme jít s Tammy se projít, ať nám doma neudělá nepořádek, dobře?“
„Dobře!“ Poskočila a utekla se převléknout.
„Děkuji vám mnohokrát, nashledanou!“ Rozloučil se i s paní Rottigerovou a hned na to se vydal za svou malou sestrou.

***

„Kam se půjdeme projít?“ zeptal se černovlásek Rin, když doma douklízel nepořádek po Tammy. Dal štěněti obojek a otevřel dveře od domu na zahradu.
„Do parku!“ Odpověděla Rin a vyběhla za Tammy. Bill si povzdechl. Že se vůbec ptal. Zamkl dům, následně zahradu, s Tammy na vodítku a Rin za ruku se vydal do parku.
„Rin, ale jestli půjdeš na prolézačky, musíš být opatrná, dobře? Protože máme s sebou Tammy, já za tebou jít nemůžu, ale budu tě hlídat.“
„Proč tam Tammy nemůže?“ Zajímala se malá Rin.
„Protože Tammy je pejsek a pejsci do parku nesmí.“ Objasňoval starší bratr. „Pejsci do parku nesmějí proto, že by mohli někoho pokousat, například.“
„Aha… Ale Tammy je hodná!“
„Rin, to nevadí, žádný pejsek do parku nemůže, dobře? To si musíš pamatovat, až budeš velká a budeš mít vlastního pejska, tak s ním do parku nemůžeš.“
„Dobře Billy,“ Usmála se.

autor: Kiki

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Two is better than one 4.

  1. Velky skok v case, ale porad mam pocit, ze Alex je casovana bomba. Samozrejme, ze to s tim zamilovanim je jen hloupy pokus dostat se mu do trenek. Jak ubohe :-\ Tom se zase snazi s Billem sblizit, ale zda se, ze ani tak mu to cernovlasek zrovna neulehcuje. Doufejme, ze vse Tomovi povi za vcasu.
    Dekuji za dil 🙂

  2. Súhlasím s Lexi, že to bol parádny skok dopredu. Čakala som nejaké pomalšie spoznávanie sa Toma a Billa a ono naraz už mesiac preč a oni sú kamoši 😀 Ale tak aspoň niečo, keď vidím, že Bill je ešte stále dosť uzavretý. Som zvedavá, kedy Tomovi povie o malej Rin.
    A Alex…ten je stále hrozbou. Jasné, už Billa miluje, pričom ho ani nepozná a bla bla… pekné kecy. Ten ho chce len dostať do postele. Dúfam, Bill neurobí nič zlé alebo ho prípadne stihne Tom predtým zachrániť 😀
    Ďakujem za časť.

  3. To jsou zvraty… Měsíc pryč a najednou je všechno jinak 🙂 Jen doufám, že se Tom s Billem sblíží dřív, než mu stihne ublížit ten Alex…

  4. Alex by sa mohol niekam odsťahovať… vadí mi. A Billove správanie k Tomovi ma mrzí. Snáď si ho časom pustí bližšie…

  5. Je mi trochu lito, ze je to takove… strucne. Vzdy me bavi sledovat, jak spolu Tomi a Billy vychazeji, jak se seznamuju a tak. A vubec netusim o co jde Alexovi, ale abi trisku se mi to nelibi! Prosim, ze mu Billy nenaleti? Taky se mi zda, ze ma Alexe radsi. Mluvil prece s Tomem a jakmile se objevi ON, tak je jako na koni u nej! -_- Tomi nevzdavej se ale! 🙂 Doufam, ze Alex Billovi neublizi! :O Ale kdyby ho pak Tomi nejak patricne utesoval…. 3:DD NE! proste Billymu se nesmi nic zleho stat! Dost na to, ze musi Rin lhat o rodicich! 🙁 Coz bylo strasne smutne, ze ji musel rict, ze jsou na dlouhe dovolene. Tak to asi neni tak dlouho, co umreli. Umreli nebo je opustili. Rin je srdicko! :3 A ma stesti, ze ma tak uzasneho brasku jako je Billy. Nekdy by mohli zajit s Rin a Tomem spolu ven! :3 To by bylo sladky! :3 A nemusel by jej tak stale odkopavat! 😛 😀 :/ 😀 Ja byt Tom tak si zjistim, kde Bill bydli a proste ho ven vytahnu! 😀 Nemuze se o neho porad snazit dokud mu nenarostou fousy! 😀 Tak drzim palecky Rin a Billovi at to zvladaji 🙂 A Alexovi ty palecky prelamu!!! A Tomimu taky drzim vsechny prsty, aby uz Billa konecne nekam vytahnul! :3 Do cukrarny s malou Rin :3 No z toho bych mela cukrovku… 1. dostala bych cut na lizatko, 2. Rin 3. Tomi 4. Tomi a Billy…. 4 duvody, proc se v cukru utopim…. 😀 Konec sneni…. dekuju za dil a tesim se na pokracovani! 😀 🙂

  6. Mě je strašně líto, že už je měsíc fuč, kluci jsou sice kamarádi, ale Bill Toma neustále odmítá a nechce se s ním po škole scházet. Jasně že chápu proč a vím, že péče o dítě je těžké, ale strašně mě mrzí, že to Tomovi neřekl. On by to pochopil a myslím, že by ještě velice rád pomohl a Bill by tak mohl mít oporu alespoň v někom. Na druhou stranu ale zase chápu, že o tom co se jejich rodině stalo se mu musí mluvit těžce a možná ještě Bill není připravený na to, to s někým probírat..ale je mi to prostě líto, no.
    Jen by mě tedy zajímalo, co se s Billovými rodiči doopravdy stalo. Jestli doopravdy umřeli a nebo něco jiného? Taky mě trošku zaráží, že o tom Rin nic neví a myslí si, že se rodiče vrátí. Vím, že Bill nechce aby byla smutná a trápila se, ale jednou to stejně musí udělat a fakt mě překvapilo, že o tom Rin nic neví.
    Těším se na pokračování. 🙂

  7. Joo, a ještě jsem se zapomněla zmínit o Alexovi! 😀
    Ten Alex je celý divný. Nelíbí se mi ani trošku a to jeho ´Miluju Tě´ byl fakt chabý pokus 😀 😀 Upřímně nesnáším, když někdo tohle řekne i přes to, že daného člověka skoro nezná. 😀 A navíc je mi taky jasné, že to ani Alex nemyslel vážně, jen chce sbalit Billa, aby měl další úlovek. A po pravdě se trochu bojím, aby mu Bill časem nenaletěl. Ne že bych si myslela, že by byl Bill naivní, ale zas až tak dobře jej ještě neznáme a může se cítit tak strašně sám, že to nakonec s Alexem zkusí, když mu bude pořád do hlavy hustit, jak jej miluje a tak…Noo, fakt se trošku bojím, jak tohle dopadne…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics