Without your knowledge 4.

autor: Iason

Tom tomu nemohl uvěřit. Bill měl sex a neřekl mu o tom. A kdo byl ten Tom a proč o něm Bill nikdy nemluvil? Dredáč se rozzuřil. Zlomil tenhle chlápek Billovi srdce? Samozřejmě, to je důvod, proč je Bill tak smutný a jako tělo bez duše. Tom nebyl expert, když přišlo na zlomená srdce, ale Bill mohl trpět právě kvůli tomuhle, jedině to by dávalo smysl. Tom chtěl druhému Tomovi zlomit čelist. Jak se odvážil ublížit jeho malému bratrovi?

„Kdybych tak toho kluka dostal do rukou,“ zaklel Tom a vrátil se do obývacího pokoje. Bill pořád spal. Tom si sedl na gauč vedle něj. Musel přemýšlet. Takže Bill udělal příšernou chybu a měl sex se špatným člověkem. Tom věděl, že si Bill sám sebe šetří pro svou pravou lásku. Myslel si Bill, že je jí ten kluk? Tak odkdy dělá takové chyby v úsudku? Tom byl vždycky toho názoru, že Bill bude s někým randit alespoň tři měsíce, než se dostane za hranici líbání. A Bill nikdy nezmínil nikoho jménem Tom, takže to nemohlo být vážné.

Bratr Tomovi vždycky řekl, když někoho políbil. Už se to dlouho nestalo, naposled někdy před třemi lety. Dredáče strašně zajímalo, jestli je to pravda. Vážně Bill někoho pustil do svého života, aniž by mu o tom řekl? No, alespoň že teď ví, že existuje člověk, kterého před ním Bill tajil. Možná to byl nějaký opilecký přešlap? A Bill neplánoval, že se to stane? Možná, že se příliš styděl, než aby to Tomovi pověděl, protože s touhle věcí silně nesouhlasil a nechtěl, aby ho takhle někdo viděl. Tom vydechl. Chudák Bill. Musí si s ním promluvit. Musí mu říct, že je to v pořádku a že s ním může mluvit o všem a nemá se čeho bát.


Bill cítil, jak mu tepe v hlavě. Vzbudila ho krásná vůně čerstvě uvařené kávy a vaflí. Rozhlížel se po pokoji: všude byl nepořádek. Co se dělo minulou noc…? Protřel si oči. Z vlasů mu padal popel. Oh, ano, to pálení špatných věcí z uplynulého roku. Bill se trochu usmál, byla to legrace. Pomalu se postavil, jistil se, aby nespadl, a zamířil do kuchyně. Tom dělal vafle, obří hromadu už měl naskládanou na talíři vedle velkého hrnku s kávou.

„Sněz to, než to vystydne.“ Tom Billovi věnoval neobvykle něžný úsměv, který u něj bratr vídal málokdy.

Bill jedl vafle se zmrzlinou a pil svoje kafe a bolest hlavy ho pomalu opouštěla.

Tom seděl na druhé straně stolu proti němu. Pozorně Billa sledoval, jak jí vafle – což Billa mírně znervózňovalo. Kluci si trochu povídali o uplynulé noci; Tom řekl Billovi, že spálil špatnou vzpomínku na záležitost na jednu noc, která se ošklivě zvrtla, když mu holka pozvracela nové boty. Tom měl boty vážně rád. Když bratři dojedli, Bill pomohl Tomovi uklidit stůl. Jakmile byli hotoví, dredáč se na své dvojče pomalu otočil se zvláštním výrazem ve tváři.

„Bille, proč jsi mi to neřekl?“ zeptal se měkce.

Bill zamrzl. „Neřekl co?“ Zkusil předstírat, že nemá tušení, o čem Tom mluví. Byl v noci tak opilý, že se ke všemu přiznal? Oh, bože, co to provedl.
Tom se mírně usmál. „O tomhle hříchu.“ Podal Billovi kousek papíru.
Billovi se trochu třásla ruka, když si od něj lísteček bral. Stálo na něm ´sex s Tomem´, bylo to napsáno rozklepaným opileckým písmem. Černovlásek cítil, jak se mu zastavilo srdce. Vyděšeně se na Toma podíval, ale ten se na něj jen usmíval. Zrušil krátkou vzdálenost mezi nimi a omotal okolo Billa paže, jemně ho objal.
Bill ucítil, jak mu z očí vytryskly slzy. „Ty se nezlobíš?“ škytnul.
Tom ho lehce pohladil po zádech. „Samozřejmě, že ne, nebyla to tvoje chyba.“

Černovlásek si nemohl pomoct, úlevně se rozbrečel. Tom se na něj nezlobil. Tom ho pořád miloval, ačkoliv znal pravdu. Bill se k němu přimkl a tiše mu vzlykal do ramene, vypouštěl posledních pár měsíců tajemství a lží. Nikdy v životě se mu víc neulevilo.

„Každý někdy dělá chyby, mohl jsi mi to prostě říct, nikdy bych si o tobě nic špatného nemyslel.“ Bill nechtěl bratra nikdy pustit. Svého sladkého, chápajícího a milujícího bratra. A na krátký okamžik byl jeho život perfektní. Ale jenom na okamžik. „Mimochodem, kdybys řekl, mohl bych tomu chlápkovi zlomit nos za to, že ti ublížil,“ řekl Tom něžně. Bill přestal dýchat. Počkat, cože? „Kdo byl vůbec ten idiot? Byl jsi do něj zamilovaný?“ Tomův hlas byl tak měkký a konejšivý, ale Bill uvnitř křičel. Tom si myslel, že měl sex… s nějakým jiným klukem, který se jmenoval Tom? To snad nemůže být pravda! Bill cítil, jak ho přemáhá další vlna slz, tentokrát z úplně jiných důvodů. Tom to nevěděl. Nechápal to. A neodpustil mu.

Mladší z bratrů se nekontrolovatelně rozeštkal, tohle byla noční můra. Chtěl říct Tomovi pravdu. Byl jsi to ty, zašeptal ve své zoufalé mysli, ale nemohl to vyslovit nahlas.

Tom dostal odpověď. Samozřejmě, že Bill toho kluka miloval, jinak by teď tolik neplakal. Zase se v něm probouzela zlost; Bill byl zamilovaný do někoho, kdo ho očividně využil jenom na sex. Tom chtěl někoho praštit. Hlavně toho ďábla Toma.

Dredáč netušil, jak dlouho stáli v kuchyni, zatímco mu Bill tiše brečel do ramene. Nakonec ho Tom navigoval do obývacího pokoje, kde seděli asi dvě hodiny. Tom jemně hladil bratra po zádech, až ho ukonejšil k spánku.

Teď Billa sledoval, jak mu tiše spočívá v klíně a konečně spí. Tom byl naštvaný. Měl by najít toho chlápka. A dát mu pěstí tak, že by mu odletěl nos. Samozřejmě netušil, kde začít hledat, ale doufal, že až se Bill zklidní, poskytne mu trochu víc informací. Byl to někdo, koho znal? Zkoušel se zamyslet nad každým Tomem, kterého kdy potkal; pár jich bylo, Tom bylo běžné jméno. Většina Tomů se vlastně jmenovala Thomas, ačkoliv to výběr nezužovalo. Přemýšlel o každém z nich, o tom, jestli by nějaký mohl Billa přitahovat. Na co Bill byl? Doposud mluvil jenom o holkách, Tom žil vždycky v domnění, že je hetero. Možná ten kluk od osvětlovačů, jakže se jmenoval příjmením? Tom viděl, jak ten kluk na Billa často zírá. A vypadal dobře. Kdyby pro ně nepracoval, Tom sám by ho zkusil sbalit, ale měl pravidlo „neser tam, kde jíš“ a nikdy nespal s lidmi spojenými s Tokio Hotel.

Bill se pomalu probouzel. Zvedl hlavu a zaznamenal, že leží v Tomově klíně. Vzhlédl; bratr vypadal, že usnul. Bill očima klouzal po jeho nádherné tváři a lehce pootevřených rtech. Tom hluboce oddechoval. Bill se cítil těžce a bez jakékoliv energie. Jeho temné tajemství nebylo venku. Pořád byl v pasti. Trochu se od Toma odsunul, kvůli tomu blízkému kontaktu se cítil mírně nepohodlně. Tom si odkašlal a pomalu otevřel oči. Usmál se na své dvojče. Byl to znovu ten měkký sladký úsměv, který byl u poněkud drsného chlapce tak vzácný. Bill ucítil motýlky v břiše, ale rychle je zaplašil a vstal.

Oba šli do kuchyně a černovlásek se v lednici poohlédl po něčem k jídlu. Neměli tam nic.

„Co takhle si něco objednat?“ Bill zaznamenal Tomův jemný hlas. Byl Tom dneska extra milý, protože si myslel, že jeho bratrovi zlomil srdce někdo jménem Tom?

„Jo, chci něco indickýho,“ oznámil Bill. Tom přikývl, oba milovali indické jídlo. Dredáč se podíval na letáky a brzy objevil dvě indické restaurace.

Trvalo skoro hodinu, než jejich jídlo dorazilo. Bill využil času k tomu, aby se schoval ve svém pokoji a dal si velmi dlouhou sprchu, jenom aby se vyhnul Tomovi. Věděl, že dřív nebo později se Tom bude ptát, co se stalo. A měl pravdu.

„Takže co se stalo?“ zeptal se starší z bratrů opatrně s plnou pusou vegetariánské samosy.

Černovlásek si rychle strčil do pusy další samosu, aby získal víc času na přemýšlení. Byla delikátní. Bill zasunul všechny myšlenky na indické taštičky do zadního koutu mysli a pokusil se soustředit na to, co by měl Tomovi odpovědět. Co by mohl říct, aniž by odhalil svoje tajemství?

„Vlastně nic moc,“ pronesl nonšalantně, ale Tom mu to nespolknul.

„No tak, víš, že mi to můžeš říct. Byl jsi opilý? Protože mně se to stává fakt často, a když se ráno vzbudím, říkám si ´kurva, kdo to je?´“

Bill se zkusil zasmát Tomově snaze o odlehčení konverzace, ale myšlenka na Toma v posteli s někým jiným se prostě teď nezdála nijak vtipná. Dredáč často vykládal svému bratrovi srandovní postelové historky a ty obvykle nezklamaly, ale teď už Bill nechtěl o Tomových sexuálních dobrodružstvích nic slyšet.

„Ne, nebyl jsem opilý, ani on nebyl, byla to prostě chyba.“ Mladší z dvojčat se snažilo znít přesvědčivě. Ale Tom to nechtěl nechat být.

„Takže do něj nejsi zamilovaný.“ Tomův hlas byl laskavý a hřejivý.
„Ne, ne, tak to není. Rozhodně do něj nejsem zamilovaný.“

Bill si nebyl jistý, jestli se teď snaží přesvědčit Toma, nebo sám sebe. Nebyl do Toma zamilovaný. Správně? Samozřejmě, že ne. Byli dvojčata. To bylo prostě divné. Jistě, Bill už slyšel o sourozencích, kteří se do sebe zamilovali, ale s ním a Tomem to tak nebylo, oni vůbec neměli tenhle druh vztahu. Ale nedávno se tvůj vztah dost změnil… ozval se tenký hlásek někde vzadu v jeho hlavě. Bill ho násilím umlčel.

„Byla to jenom bezvýznamná jednorázová záležitost.“ Z nějakého neznámého důvodu Billa rozbolelo na hrudi, jenom když to vyslovil.

„Oh, dobře.“ Tom se snažil znít vesele, ale věděl, že bratr lže. Buď v tom s tím Tomem lítal až po uši, nebo tu byl úplně jiný příběh, který mu jeho dvojče nepovědělo. „Stejně bys mi měl říct, kdo to je, abych mu mohl zlomit nos. Aspoň trochu,“ zavtipkoval dredáč, doufal, že mu Bill prozradí, o jakého Toma se jedná. Billův úsměv byl tak falešný, že se Tom málem rozesmál.
„To je v pohodě, nemusíš to dělat. Byla to i moje chyba,“ snažil se černovlásek ujistit svého bratra, ale čím víc se ho snažil přesvědčit, tím si byl Tom jistější, že lže.
Očividně Bill nebyl připravený o tom mluvit, takže se Tom rozhodl nechat to pro teď být.

Pro Tokio Hotel to byl velký rok, vyšlo jim druhé album a v současné době byla kapela na turné. Kluci se zastavili doma jenom kvůli narozeninám, zítra zase odjíždějí. Tom doufal, že v listopadu, až turné skončí, ho Bill k sobě konečně pustí a poví mu celý příběh. Do té doby bude Tom muset čekat a dělat všechno pro to, aby se bratr cítil dobře.

Život plynul další dva měsíce, v nichž kluci sotva stihli dělat něco jiného než cestovat, koncertovat, dávat rozhovory a občas si zdřímnout. Bill se Tomovi pořád vyhýbal a Tom se ho pořád snažil utěšit. Dredáč řekl Georgovi a Gustavovi o tom hajzlovi Tomovi. Oba byli pobouření a taky byli přesvědčení, že Bill k tomu klukovi cítí něco víc.

Všichni byli veselí, bylo čtvrtého listopadu, poslední den tour, a jejich koncert v Essenu měl obrovský úspěch. Bill byl trochu smutný, ale ulevilo se mu, že turné je konečně za nimi. Opravdu se těšil do svého bytu a na větší množství spánku. Oslavovali do jedné ráno s celým týmem a pár fanoušky, kteří se nějakým kouzlem objevili. Bill sledoval, jak Tom tančí a muchluje se s nějakou fanynkou, která nemohla uvěřit svému štěstí.

Během uplynulých týdnů Bill cítil čím dál silnější bodavou bolest pokaždé, když s někým Toma viděl. Většinou se snažil to ignorovat a namlouvat si, že to nic neznamená. Bojoval sám se sebou jako nikdy předtím. Vážně byl zamilovaný do svého bratra? Pořád si nebyl jistý. Byly momenty, v nichž mu připadalo, že se jenom nacházel v nějaké opravdu znepokojivé fázi svého života, jindy si zase myslel, že Tom je jeho životní láska.

Bill znovu sám k sobě promlouval. Tom je můj bratr, ne můj milenec. Ta noc pro něj nic neznamenala, byla to jenom nehoda. Tom nechová zvláštní city k nikomu, natož ke mně. To se stalou Billovou malou mantrou, která sloužila k tomu, aby neztrácel hlavu, kdykoliv spatřil své dvojče s nějakou dívkou či chlapcem.
Zpěvákova nálada byla oficiálně zkažená; seděl sklíčeně v rohu. Gustav se k němu připojil.

„Hej, Bille, co ti zkazilo náladu?“ Vesele poplácal Billa po rameni. Ten jen trhl rameny.

„Jsem jenom unavený, doteď jsme tvrdě pracovali. Prostě chci jít domů a spát.“ Bill věděl, že potrvá ještě den, než bude v naprostém pořádku ve svém bytě v Berlíně. Gustav vypadal ustaraně, všem dělal Bill posledních pár týdnů starosti, a černovlásek si přál, aby to prostě nechali být. „Jdu spát,“ ukončil konverzaci Bill a vstal. Zamířil k baru, kde si Tom a jeho dívka objednávali něco k pití. Ona měla nějaký barevný koktejl, a právě když se chtěla napít, Bill využil situace a bez okolků do ní vrazil, takže si dívka vylila celý drink na své pěkné oblečení. Zaječela.
„Oh, ne! Tolik se omlouvám!“ prohlásil Bill. Heh! zasmál se v duchu vesele.
„Bille!“ obořil se na něj Tom. Dívka vypadala, že se rozbrečí. Vyrazila pryč, nechávajíc za sebou naštvaného Toma a šťastného Billa.
„Promiň,“ prohlásil sarkasticky černovlásek.
„Nemůžeš být opatrnější.“ Ani to nebyla otázka. Tom zmizel, zamířil přímo za dívkou, která předtím odešla.

Bill se za ním díval, podivná touha plnila jeho nitro. Požádal svého řidiče, aby ho vzal domů. No, ne domů, zpátky do hotelu, v němž právě bydleli.

Tom našel tu dívku zamčenou na záchodě. Plakala. Tom nesnášel, když lidi brečeli, vždycky si při tom připadal neužitečně a divně. S Billem to bylo v pohodě, protože ho znal, věděl, jak ho utěšit, a Bill taky stál za jeho čas. Ne jako tahle holka. Prostě si chtěl užít trochu zábavy. V duchu zasténal, tohle za to fakt nestálo.

Tom věděl, jak špatné bylo jeho chování, ale nemohl si pomoct. Odešel pryč a nechal tu holku brečet ve své kabince. Nechtěl to dneska dělat, chtěl jít domů. Cítil se jako totální idiot. Vyskočil z vozu a nechával za sebou fanoušky pořád čekající před jeho hotelem. Tom vždycky obdivoval fanoušky, kteří se obtěžují postávat někde do dvou hodin ráno a čekat na to, až přijede. Byli to blázniví lidé, úžasní, ale blázniví.

Tom vešel do hotelového vestibulu a skoro se mu zastavilo srdce. Seděl tam a jen tak listoval časopisem. Warren. Tom musel párkrát zamrkat, aby se ujistil, že ho nešálí zrak. Byl to vážně Warren. Člověk, po němž toužil víc než po komkoliv jiném ve svém životě, tam prostě seděl. Tomovi se teď pro změnu srdce prudce rozbušilo. Chtěl k Warrenovi přiběhnout, sevřít ho v náručí a pošetile ho líbat. Ale to by bylo zoufalé a divné. Místo toho ke chlapci pohodově došel, srdce až v krku. Warren k němu vzhlédl a jeho tvář se rozzářila. Tom se musel ze všech sil snažit, aby se nezubil jako blázen.

„Hej, neznám tě odněkud?“ Dredáč se pokoušel znít uvolněně.

Warren se usmál svým roztomilým stydlivým úsměvem. „Jo, uhm… potkali jsme se před pár měsíci na Maledivách.“
Tom předstíral, že přemýšlí. „Oh, jo, hej. Jak to jde?“
„Skvěle. Jsem tu s tátou kvůli jeho obchodní cestě. Zaslechl jsem, že jsi tady, ve stejném hotelu, a řekl jsem si, že se zastavím a uvidím, jestli nechceš… pokračovat v tom, co jsme minule začali?“ Warren se stydlivě zadíval do země a kousl se do rtu. Tom nemohl zastavit úsměv, který se rozlil na jeho tváři. V ten moment byl asi ten nejšťastnější člověk na planetě. Bože, miloval svůj život.
„Jasně, pojďme nahoru, myslím, že mám pořád něco, co patří tobě,“ popíchl ho.
Warren trochu vykulil oči, nevěřil svým uším.

Po celou jízdu výtahem se Tom bál, že mu srdce vyskočí z hrudi, jak prudce bušilo. Kluci vstoupili do Tomova a Billova apartmá, v němž byla tma. Dobře, Bill už spí, pomyslel si úlevně Tom. Prakticky odtáhl Warrena do své ložnice, vteřinu poté, co se zavřely dveře, ho natiskl na zeď a vášnivě ho políbil. O tomhle fantazíroval aspoň tisíckrát. Stěží tomu mohl uvěřit: Warren byl tady. Myslel si, že už ho nikdy neuvidí. Prolíbali celou cestu do Tomovy postele. Dredáč si nemohl vzpomenout na nikoho dalšího, s kým by chtěl tak moc být, celé jeho tělo bolelo touhou. Tom si mezi divokými polibky přetáhl košili přes hlavu. Vsunul dlaně pod Warrenovo tričko a vnímal teplo jeho kůže.

Tom natlačil Warrena do postele a přešel k šatníku. Šátral ve svém z poloviny vybaleném kufru a hledal malou tašku, v níž byly všechny Warrenovy věci. Vlastně to byla jenom páska přes oči, pouta a trenýrky. Tom si to s sebou bral, kamkoliv jel, ani nevěděl proč. Vždycky to bylo bezpečně ukryté v zavazadle s botami. Tom popadl pouta a pásku, chtěl přesně to, co se dělo posledně, tak dlouho o tom snil.

Ačkoliv Warren vypadal, že má jiné plány. Od Tomova návratu do postele to vypadalo, že je Warren ve víc nadřazené náladě než minule. Přišpendlil Toma k posteli a dal mu ruce za hlavu. Tom byl trochu překvapený tímhle obratem, ale nevadil mu. S každou minutou byl vzrušenější; co Warren plánoval? Warren se na něj pozorně zadíval, aby zjistil, jestli je Tom s touhle situací pořád v pohodě. Tom se jenom natáhl a políbil ho. To bylo veškeré povzbuzení, jež Warren potřeboval. Zatlačil Toma zpátky do matrace a oslepil ho páskou. Dredáč se skoro třásl vzrušením, tohle bylo pro něj naprosto nové, nikdy se nedostal do takové bezbranné pozice, měl rád kontrolu a nevěřil lidem. Ale k Warrenovi důvěru měl.

Warren mu sundal boty a odhodil je stranou. Pak se pustil do Tomova pásku. Tom mu pomáhal tím, že nadzvedával boky, čímž druhému chlapci umožnil stáhnout z něj veškeré zbývající oblečení.

Warren ho políbil na krk a zašeptal mu do ucha: „Vydrž vteřinku. Hned budu zpátky.“
Tom zaslechl, jak Warren v tichosti opustil pokoj a zavřel za sebou dveře. Trochu ho znepokojilo být takhle vystavený. Co, do háje, Warren dělá?

Bill se převracel v posteli. Tom pravděpodobně měl právě teď divoký sex v kabince na záchodech. Černovlásek vydechl a pak zaslechl za dveřmi své ložnice hluk. Tom se vrátil? Zbavil se té holky a přišel domů? Bill vyběhl ke dveřím a vykoukl ven. Oči mu málem vypadly z důlků. Byl to Warren. Co tu, do háje, dělal? Billova mysl křičela žárlivostí. Bezvýznamné kluky a holky mohl přijmout, ale ne Warrena. Mladík se na něj překvapeně otočil a usmál se.

„Ahoj, Bille. Asi si mě nepamatuješ. Jsem Warren,“ řekl tiše, zatímco si bral pár drinků z minibaru.

Bill ho chtěl ubodat lžící. Nikdy v životě takhle nežárlil.
„Vypadni,“ opáčil rozhodně a při tom se díval Warrenovi do očí. Ten vypadal šokovaně.
„Pardon? Jsem tu s tvým bratrem.“
„Nezajímá mě, jestli jsi tu třeba s anglickou královnou, vypadni, teď hned,“ zavrčel vztekle zpěvák. Věděl, že je k němu nefér, ten chudák ani nevěděl, co způsobil.
„Ale-,“ zkusil Warren, ovšem Bill ho přerušil.
„Vypadni, nebo zavolám policii.“ Warren vzteky zrudl, nicméně zamířil ke dveřím.
„Vyližte mi prdel, oba jste magoři,“ vpálil Billovi do tváře a bouchl za sebou dveřmi.

Bill se třásl adrenalinem. Byl v těchhle konfrontacích špatný, nervovaly ho a děsily. Dal si pár minut na vzpamatování a uvědomění si, že právě vykopnul jednu z Tomových záležitostí na jednu noc. Mluvili o tom? Zjistil Tom, že v jeho posteli té noci nebyl Warren? Bill začal panikařit. Zíral na dveře bratrova pokoje. Měl by vstoupit? Musel. Musel vědět, jestli Warren jeho dvojčeti řekl, že s ním nebyl.

Bill překonal svůj strach a zamířil do Tomovy ložnice. A zalapal po dechu nad tím, co viděl: jeho bratr ležel úplně nahý a vzrušený na posteli. Připoutaný k pelesti a oslepený. Billa zajímalo, jestli takhle vypadal té noci i on. S výjimkou toho, že teď bylo v pokoji světlo, a tudíž bylo nad slunce jasné, že osoba ležící na posteli je opravdu Tom.

Bill tam stál s otevřenou pusou a zíral na svého bratra. Neviděl ho nahého od doby, co byli děti, rozhodně za ten čas… vyrostl. Bill zrudnul a rychle se podíval jinam, cítil se sprostě. Raději pohledem spočinul na Tomově obličeji, který z poloviny zakrývala páska. Mohl se dívat, kamkoliv chtěl, a Tom ho neviděl. Bill sjel pohledem celé Tomovo tělo: jeho ruce připoutané k posteli, jeho nohy volně roztažené přes velkou matraci, jeho hrudník rychle se zdvihající a zase klesající, což Bill mohl přičítat jedině vzrušení. Zbytku těla se černovlásek pohledem vyhýbal, už takhle se cítil dost perverzně.

„Jen tak tam nestůj, pojď sem,“ zaprosil Tom a přes rty mu přelétl stydlivý, nejistý úsměv. Bylo to jiné než cokoliv, co Bill kdy na svém bratrovi viděl nebo od něj slyšel.

Bill polkl přes knedlík v krku. Co mám teď, do háje, dělat?

autor: Iason

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Without your knowledge 4.

  1. O můj Bože, ten Tom je ale vůl 😀 jasně, on nemá ponětí co udělal, ale stejně mě to rozesmálo. Bill si chudák myslel, že má nejhorší za sebou a místo toho dostal další ránu přímo na solar. Každopádně se mu nedivím, že žárlí. Samozřejmě, že JE do Toma zamilovaný. Taky bych se nechtěla dívat jak Tom tančí s nějakou holkou a okusují se. Bill zakročil velice sympaticky 😀
    Warrenovo zjevení jsem očekávala, ale ne tak brzy a teda nečekala jsem, že okamžitě vletí do pokoje a budou chtít opět souložit. Tom je prase xD nicméně, opravdu jsem zvědavá na to, jestli Bill využije situace. Myslím, že by rozhodně měl 😀 ovšem jakým způsobem… snad neojede on Toma, to bych asi vážně pošla smíchy 😀 tahle povídka je tak sympatická, moc se mi líbí a velice pěkně děkuji za její překlad!

  2. Tom je pitomec 😀 Chudák Bill, teď vůbec neví,co vlastně cítí a ještě k tomu žárlí… Musim říct, že v češtině si tu povídku užívám daleko více, než v angličtině 🙂
    Warren se už asi hned tak znova neukáže a Tom o tom nemá ani tušení. Tak co Bille, co teď provedeš? 😀

  3. Tom je pako, ale také roztomilé 😀 krásne to Billovi vynahradil, len keby debílek zistil, že ten nos si môže zlámať sám sebe. Dúfala som, že keď bude s Warenom tak zistí, že ten nemá tetovanie:D ale parádne som sa sekla. Bill bol podarený keď toho chudáka zase vysánkoval:D a som zvedavá či si to teraz s Tomom užije alebo zbabelo zdrhne. Teším sa na pokračovanie:)

  4. Tom dnes parádne pobavil. On je taký zabednený 😀 A najlepšie je to, že rozmýšľa (technicky) ako zlomiť nos sám sebe 😀 Avšak som rada, že mu na Billovi tak záleží a snažil sa mu pomôcť, aj keď zle.
    Billa mi je ľúto, lebo si už myslel, že sa konečne zbavil tej ťarchy a ono nič! Bola to poriadne odzbrojujúca rana.
    S opätovným objavením sa Warrena som rátala, aj keď nie to, že sa hneď budú s Tomom vrhať na sex. Bože, Tom, ty vážna ne nič iné nemyslíš!! 😀
    Avšak Bill sa toho Warrena perfektne zbavil. Ako ho vyhodil z izby, lebo žiarlil 😀
    No a na záver tá Billova dilema… Toma miluješ, aj keď si to nechceš priznať a teraz by si mal rozhodne využiť situáciu 😀
    Ďakujem za preklad.

  5. Mám se tomu Tomovi smát, nebo brečet? 😀 🙁 To je pošuk! 😀 jÁ myslela, že se to už vyřeší, že mu to dojde a on, že Billymu zlomil někdo jménem Tom srdíčko! ANO ZLOMIL A STÁLE LÁME A JSI TO TY!!!! 😀 🙁 Ježkovy zraky! :DD Trouba jeden! Ale,… upřímně, mně by to taky nedošlo. Chudák Billy 🙁 myslel si, že už bude po všem, že mu Tom odpustil a ono nic 🙁 A pak jak strčil do té fanynky :DDD TAK SE TO DĚLÁ! 😀 Normálně by mi jí bylo líto, ale víte, jak to mají s oblíbenoistí na tomhle blogu fanynky apod. těžké, když se ochomejtaj okolo dvojčat, no ne? 😀 A pak Warren, no já myslela, že už alespoň teď to praskne!! 😀 Protože… protože prostě tak! 😀 Bill tím, že Tom nic neví trpí a Tom si myslí, že je zamilovanej do Warrena, ale ve skutečnosti se zamiloval do Billa, když se s ním vyspal, ani o tom neví, a Bill se zamiloval do Toma a nechce si to přiznat a teď neví, co s připoutaným Tomem. Vážně jsem se i přes tekové drama, co tady vzniká musela smát :DDDD No není to vtipné? Tak prvně Tom 'znásilní' Billa a teď to bude naopak :DDD Možná!! MOŽNÁ! JEN MOŽNÁ! A nebo ho odpoutá a řekne mu, že Warren utekl 😀 Ale to by bylo… divné, chudák Tomi, jak by se pak cítil 🙁 :/ Nevím, nisćméně se těším na další díl! :DDD
    Když Billy vyhodil Warrena! 😀 Tak se na to musí! Všichni jen ne Warren budou spát s Tomim!!! :DDD Vážně tohle je ten mučivej typ povídek 😀 Mučíte mě napětím!!! 😀 :/ Děkuju za překlad :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics