Work Out 39. (2/2)

autor: mohanrocks
Když mu později zavibroval telefon, Tom se usmál, myslel si, že mu Bill píše nějakou nesmyslnou zprávu samými velkými písmeny. Už řekl Georgovi, že se nemůže zúčastnit párty. Ačkoliv se pořád cítil vyděšeně, vybral by si strávit páteční večer s Billem kdykoliv, takže mu dal samozřejmě přednost i před tím být s povětšinou neznámými lidmi, kteří byli opilí jako blázni.
Ale ve chvíli, kdy vytáhl mobil z kapsy, zjistil, že mu přišla smska, která by se dala označit jako katalyzátor noci plné událostí.

-Vím, co se dneska dělo v šatně mezi tebou a Billem.

Trenér začal panikařit. Přečetl si Stacyinu zprávu znovu, doufal, že to byla nějaká chyba a že jako obvykle recepční neví nic. Místo odepsání rychle vytočil její číslo, protože nechtěl ztrácet čas a tím upadnout v ještě větší podezření.

„Haló?“ ozval se Stacyin seriózní hlas.

„O čem to, kurva, mluvíš?“ spustil naštvaně bránící se Tom.
„Tome, podívej… o nic nejde. Byla jsem jenom překvapená. Naprosto překvapená,“ vydechla recepční.
„Proč mě vůbec, doprdele, špehuješ?“ vyštěkl dredáč.
„Jenom jsem přinesla ručníky a zaslechla jsem něco, co mě překvapilo, tak jsem zůstala. Nemůžeš mě z toho vinit, jsem jenom člověk,“ odpověděla Stacy podrážděně.
Tom zavřel oči a zhluboka se nadechl. „Komu jsi to řekla?“
„Proč si myslíš, že jsem to někomu řekla?“ zeptala se recepční falešně nevinným tónem.
„Protože jsi slepičí prdelka,“ zavrčel Tom.
„Já…“ začala dívka. „Možná jsem napsala Georgovi a ptala jsem se, jestli ví něco o někom jménem Bill.
„Do píči,“ zasténal Tom. „A co na to řekl?“
„Řekl, že ne, a přísahám, že jsem mu nic dalšího neřekla,“ stála si za svým Stacy.
„Řekneš to někomu?“ vyzvídal panikařící chlapec.
„Ne, Tome. Ale myslím, že jsi idiot, když to skrýváš. Bill je tak krásnej a sladkej kluk a ty by ses za něj neměl stydět,“ poučila ho Stacy.
„Nestydím se! Kurva, miluju ho!“ vyhrkl Tom.
„Wow,“ zašeptala Stacy.
„Jo…“ opáčil Tom, také v šoku ze svého odhalení.

„Tak o co jde? Prostě s tím vyjdi na světlo. Tvým opravdovým kamarádům to vadit nebude,“ přesvědčovala ho recepční.
„Prostě nemůžu bejt takhle hrr! Celej můj zatracenej život jsem byl hetero – až doteď. A cítím se kvůli tomu tak divně… bez ohledu na to, že mi na Billovi strašně záleží.“ Ačkoliv to bylo pořád divné, Tom se cítil dobře, když o tom mluvil.
„Slibuju ti, že i když budou lidi nejdřív trochu překvapení a šokovaní, nakonec jim to bude fuk, protože jsi dobrej kluk, Tome. A fakt, že chodíš s dalším klukem, nemění to, kdo jsi,“ pronesla Stacy – k Tomově překvapení – moudře.
„Myslel jsem, že mě budeš strašně soudit,“ zachichotal se dredáč nervózně.
„Proč sis to myslel?“ zeptala se tiše recepční.
Tom vydechl. „Prostě jsem asi oběť stereotypů. Ty jsi temperamentní a totálně hetero holka a já si připadám, jako že musím být mužnej, abych splnil tvá očekávání… a… no, v podstatě očekávání všech.“ Potřásl hlavou.
„Můžeš chodit s klukem a pořád být mužnej. I když jsem tě viděla s Billem, pořád ses choval jako Tom, kterého znám, jenom s tím rozdílem, že jsi v tom očividně až po uši,“ zahihňala se lehce Stacy.
Tom se usmál. „Jo, on mě úplně pobláznil.“
„Prostě říkám: řekni to lidem. Budeš se cítit mnohem volněji a tvůj vztah to jenom zlepší,“ řekla Stacy chytrým hlasem.
„Co navrhuješ? Mám uspořádat ´coming out´ párty a s veškerou parádou vylézt ze skříně?“ zeptal se Tom nevěřícně.
„Neříkám, abys uspořádal párty. Prostě na jednu jdi,“ navrhla recepční vědoucně a Tom vykulil oči.
„Ty myslíš… na Georgovu? Dneska? Já na to, kurva, nejsem připravenej,“ řekl trenér rychle.
„A taky nikdy úplně nebudeš. Nemusíš nic dělat nebo říkat, ale… prostě přiveď Billa a užijte si to tam. Jestli to dopadne tak, že to lidem řekneš, fajn.“
Tom se na moment zamyslel a uvědomil si, že s tímhle scénářem nemá ztratit. Kromě Billa, o kterého rozhodně přijde, pokud bude pokračovat s tím svým popíráním a chováním se jako blbec. „Musím si zavolat. Uvidíme se později,“ rozhodl se.
„Jupí!“ reagovala Stacy vesele.
„Díky, žes mi promluvila do duše,“ prohlásil trenér upřímně. Na tváři měl malý úsměv.
„Od toho tu jsem. Pa, Tome,“ zahihňala se dívka a zavěsila.

***

„Takže, jsem tu jako tvůj kamarád, nebo jako tvůj kluk?“ zeptal se Bill Toma a chápavě se na něj zadíval, jakmile zaparkovali na jediném volném místě v ulici, kde stál Georgův dům.

Trenér se na něj rychle otočil. „Počkat, cože?“
„Prostě jsem dneska přemýšlel o tom, že jsem si ani neuvědomil, jak zatraceně těžké to pro tebe musí být. Já už jsem dávno v pohodě s tím být gay a no… Jsem první kluk, se kterým jsi kdy byl.“ Bill se na svém sedadle otočil ke svému společníkovi. „A jsem si docela jistej, že tohle je důvod, proč se chováš divně.“
„Ty… ty jsi?“ zeptal se přihlouple Tom.
Bill kývl. „Nevadí mi, jestli ještě nejsi připravený na to být se mnou veřejně. Vážně ne. Nemusíme ani jít na tu párty… prostě se můžeme vrátit ke mně a jíst a šukat,“ navrhl, pokrčil rameny a lehce se usmál.
„Dvě z mých oblíbených činností,“ zasmál se Tom.
„I z mých!!“ opáčil černovlásek vesele a pak vydechl. „Ale vážně, nemusíme tam jít, jestli se na to necítíš. Znám to trápení, kterým si člověk může procházet, a vážně ti to nepřeju,“ řekl bolestným hlasem.
Tom se na něj ohromeně podíval. „Jakto, že jseš teď takovej moudrej a dospělej?“
„Četl jsem si o sovách, Tome. A taky na Wikipedii,“ kývl slavnostně mladší z chlapců.
Dredáč se nad jeho vysvětlením usmál. „Jak můžeš být tak chápavý? Pokud mám být upřímný, vážně jsem se choval posledních pár dní jako kretén kvůli tomu všemu,“ přiznal provinile.
„Protože tě miluju,“ odpověděl Bill jednoduše.
„Právě teď tě tak miluju.“ Tom se natáhl a chytil Billa za ruku. „Kurva, tolik jsem vyšiloval a nechtěl jsem nic říkat, aby sis nemyslel, že tě kvůli tomu miluju míň, víš?“
„Naprosto chápu,“ usmál se černovlásek a stiskl Tomovu dlaň.
„A navíc, Stacy to ví. Viděla nás v šatně…“ vydechl dredáč.
„Zvědavka jedna!“ odfrkl Bill.
„Jo, ale je to v pohodě, protože ona mi vlastně pomohla spoustu věcí pochopit.“ Tom přejel palcem přes Billovy klouby. „Ale nic mě o nás tolik neujistilo, jako to být tady teď s tebou.“
„Jo?“ zazubil se černovlásek.
„Rozhodně,“ přikývl Tom a pak si přitáhl Billovu dlaň ke rtům a políbil ji, což způsobilo, že Bill zavzdychal. „A víš, že dneska vypadáš fakt rozkošně?“ ohodnotil Billa v těsném oblečení a s perfektně naneseným make-upem. Vlasy měl rovné a uhlazené a tak dobře Tomovi voněl.
„Jsem si toho vědom, ale díky,“ popíchl ho černovlásek. „Takže jaký je plán?“ zeptal se úřednickým hlasem.
„Nevím, jak s tím dnešním přiznáním… ale vím, že tam chci jít s tebou,“ odpověděl roztřeseně Tom.
„Jsi pořád strašně nervózní. Nechci, abys dělal něco, na co ještě nejsi připravený,“ řekl Bill a ustaraně nakrčil čelo.
Trenér se na něj usmál. „Jsem nervózní, ale budu v pohodě,“ kývl a snažil se přesvědčit sám sebe stejně jako Billa.
„Možná bychom měli mít sex. Však víš – aby ses uvolnil,“ navrhnul Bill a kousl se do spodního rtu.
Tom se zakuckal. „To jako… vážně?“
„Jo, víš… je tma a zadní sedadlo je dost prostorné.“ Bill se stydlivě usmál a ohlédl se dozadu na zmíněné sedadlo. Pozdvihl obočí.
„Nemám u sebe nic,“ vydechl zklamaně Tom.
„Oh! Copak to mám v kapse?“ Bill zmateně zalovil v kalhotách a vytáhl lahev s lubrikantem. „Teď vážně, jak se to tam dostalo?“ zeptal se přehnaně nevinným hlasem.
„Plánoval jsi, že se mi pokusíš dostat do kalhot?“ ušklíbl se dredáč, ale v žaludku mu očekáváním zaškubalo.
„Rozhodně,“ přikývl s úsměvem Bill. „Tak co?“ ukázal na zadní sedadlo.

Tom byl nervózní ohledně toho dělat to u Georgova domu, ale jeho úzkost zmizela, když se podíval zpátky na svého společníka, který si už rozepínal pásek. Byli na temné ulici a vedle nich byl obrovský strom, jehož větve obklopily celé auto. Rozhodně budou skrytí, a Tom tím pádem nemohl přijít na jediný důvod, proč říct ne.

„Do háje, jo,“ kývl rychle a pak vystoupil z auta. Nechal ho nastartované, aby na ně foukala klimatizace, a vlezl dozadu. Bill udělal to samé.

Jakmile nastoupili a zamkli dveře, vyhledali jeden druhého a tvrdě se políbili, zatímco ze sebe chvatně sundávali oblečení. „Neznič mi účes,“ zasténal Bill, když mu Tom přetahoval tričko přes hlavu a pak ho položil, zatímco mu jazykem kroužil kolem bradavky.
„Nezničím, lásko,“ řekl Tom, ale nic nesliboval, a pak zakmital jazykem kolem vrcholku Billovy bradavky.
„Oh, sakra,“ vydechl černovlásek. „Jak mě chceš?“
„Klekni si přede mě a ruce dej na okno,“ instruoval ho Tom, odtáhl se a rychle se nadzvedl, aby si mohl sundat kalhoty a boxerky tak, aby osvobodil svůj penis.
Bill si rychle stáhl svoje kalhoty a zaujal pozici. „Nějak takhle?“ ohlédl se přes rameno.
„Kurva, jo,“ zasténal Tom, jakmile uviděl Billův perfektní zadek. Nemohl si pomoct, sehnul se a políbil jednu úžasně tvarovanou půlku.
Černovlásek se zasmál. „Právě jsi políbil můj zadek.“
Tom se zachichotal. „Chceš, abych ti políbil zadek?“
„Ne tak, jak to zní! Budu tě milovat, když mi budeš líbat zadek!“ Bill se zasmál nad tím, co právě řekl.
Tom se usmál, ale pak se sehnul a vyhověl Billově žádosti. Horce ho líbal a trochu olizoval a Bill se kroutil a vzdychal. Pak se Tom odtáhl, ještě nebyl připravený na to zajít s Billovým zadkem dál. Ještě ne. Ale jednou by mohl použít i svůj jazyk.
„Kde je ten tvůj zázračně se objevivší lubrikant?“ zeptal se Tom, pohladil Billa po zadku a zamířil dopředu, aby jemně stiskl jeho penis.
„Přímo tady,“ vydechl černovlásek a podal mu tubu ve chvíli, kdy ho Tom začal honit. Dredáč si zároveň nakapal průhlednou tekutinu na vrcholek penisu. „Mmm. Děláš to tak dobře.“
„Trénoval jsem,“ usmál se Tom a pokračoval v mírném hlazení.
„Vážně mi teď budeš vyprávět o tom, jak často masturbuješ?“ odfrkl Bill.
„Cože? Ne! Mluvil jsem o to, že jsem trénoval s tebou,“ bránil se dredáč a stáhl ruku, aby si mohl namazat prsty. „Mimochodem, ty jsi ten, co pořád mluví o svým péru.“
„To je pravda,“ kývl Bill, aniž by se hádal, a pak zasténal, jakmile do něj Tom pomalu zasunul prst.
„Uvolni se, zlato,“ chlácholil ho trenér, který cítil jeho napětí, a vtiskl mu polibek na páteř. Opatrně Billa prsty roztahoval, dokud necítil, že je připravený. Pak si namazal tvrdý penis.
Oba nastejno zasténali, jakmile se Tom do Billa dostal. Bill přitiskl dlaně a předloktí na okno před sebou. „Tenhle pocit mě nikdy neomrzí,“ vydechl rozkošnicky Tom a pohyboval se hluboko dovnitř a pak zase ven.
„Ani mě ne. Děláš mi to tak dobře,“ kňučel Bill a pak se mu zadrhl dech, protože mu Tom stiskl bradavku. Bill Toma sevřel.
„Kurvaaaa,“ procedil skrz zuby dredáč. „Netiskni mě takhle. Hned se do tebe udělám, jestli to budeš dělat.“
„Nemůžeš se udělat do mě! Bude mi to celou noc vytýkat ze zadku,“ postěžoval si Bill zadýchaně.
„Kdybych teď v tobě nebyl až po koule, přišlo by mi to nechutný,“ zachechtal se Tom.
„Je to pravda!“ zasmál se Bill a pak se zhluboka nadechl, protože Tom silně přirazil.
„Kam se mám teda udělat, lásko?“ zasténal starší z chlapců, který Billa intenzivně cítil všude kolem sebe.
„Zajímavější otázkou je, kam se udělám já? Vážně ti nechci postříkat auto,“ vyhekl Bill mezi steny.
„Kurva, já, doprdele, nevím,“ odpověděl Tom ztraceně, ale pokračoval v mocném přirážení.
„Radši bys měl přestat, takhle nic nevymyslíme,“ urgoval ho Bill.
„Nemůžu přestat,“ zakňučel dredáč a pořád se v Billovi pohyboval.
„Kurvaaaaa. Přestaň! Udělám se, Tome!“ zasténal černovlásek a zatlačil dozadu, aby se pokusil Toma setřást.
„Prosím, nedělej mi to,“ zaprosil Tom. „Je to tak, kurva, úžasný.“
„Oh! Můžu otevřít okno a udělat se ven!“ zvolal Bill nadšeně. „A ty ho prostě můžeš vytáhnout a udělat se mi na záda.“
„Jsi génius,“ vydechl vděčně Tom a pokračoval v přirážení.
„Jo, to opravdu jsem,“ opáčil Bill.
„Kurva. Budeš si to dělat, lásko? Vyvrcholím tak brzy,“ navrhl zoufale Tom.
Tom sledoval, jak se Billova ruka omotala kolem jeho penisu a jak se Bill začal silně hladit. „Oh, do hajzluuuuu. Musím otevřít okýnko.“ Bill druhou rukou stiskl páčku.
„Musíme být potichu, abychom nevzbudili všechny sousedy,“ prohlásil zodpovědně dredáč, ale ve skutečnosti se o to teď absolutně nestaral. Jeho orgasmus se blížil.
Bill se trochu natočil, aby se mohl vyklonit ven, a zasténal. „Už budu,“ zašeptal a Tom ucítil, jak se jeho tělo kolem něj sevřelo.
„Kurva,“ zachrčel dredáč, zrychlil svoje přírazy. I jeho orgasmus přicházel. Stěží se stačil odtáhnout. Začal stříkat na Billova záda.
„Sakraaaaa,“ sténal Bill, ruku stále na svém penisu, a Tom ohromeně sledoval, jak se jeho sperma valí okýnkem ven a zdálo se, že to nemá konec. Dredáč zkolaboval na sedadlo a čekal, až Bill skončí.
Popadl nějaké kapesníky z kastlíku a otřel se. Pak to samé udělal s Billovými zády. Mladší z chlapců byl konečně hotový a lehl si Tomovi do klína, zatímco ztěžka oddechoval. „Díky za to, žes mi nepostříkal celý auto,“ zachichotal se trenér, pořád ohromený množstvím Billova spermatu.
„Nemáš zač,“ zasmál se Bill slabě a stiskl tlačítko, aby zavřel okno.
„Na, nech mě tě očistit.“ Tom ho políbil na ramena, natáhl se a otřel jeho penis. Bill se zachvěl.
„Úplně jsme zamlžili okýnka!! A podívej, tady je otisk mojí ruky! Jako v Titanicu!“ prohlásil vzrušeně černovlásek.
Tom se zařehtal. „Jo, až na to, že ty jsi žhavější než Kate Winslet.“
„Proč musím bejt holka?“ zeptal se nevrle Bill.
„Protože jsem tě právě ošukal,“ pokrčil Tom rameny a snažil se uklidnit svůj dech.
Bill sjel z jeho klína a s vykulenýma očima se na něj zadíval. „Jo, ale já mám většího ptáka,“ vyzval ho.
„Nosíš make-up,“ hádal se Tom.
„Máš delší vlasy než já,“ protestoval Bill.
„Jsi hezčí než já,“ kývl Tom a zazubil se.
„No… Hádám, že to je pravda,“ prohlásil vážně černovlásek a Tom ho lehce pleskl přes ruku, což ho rozesmálo. „No, zkusme teď udělat všechno pro to, abychom nevypadali, že jsme to právě dělali, než půjdeme dovnitř a budeme čelit tvým kamarádům.“ Bill si natáhl kalhoty.

Tom natáhl ruku, aby ho na moment zastavil, a podíval se mu do očí. „Nezajímá mě, jestli to budou vědět. Pojď tam se mnou jako můj kluk,“ řekl rozhodně. „Miluju tě až moc na to, abych to skrýval a neukazoval se s tebou tak, jak si zasloužíš.“

„Vážně??“ ujišťoval se Bill šokovaně.
„Stoprocentně,“ usmál se dredáč a políbil ho na rty.
„Nemůžu tomu uvěřit…“ začal Bill, ale zmlknul, když oba kluci zaslechli pisklavý zvuk zvenčí. „Co to, kurva, bylo?“ Bill skočil Tomovi do náruče.
„Doprdele… Nevím. Nic nevidím přes ty debilní zamlžený okna,“ odpověděl trenér. Byl pořádně vyděšený. A ten zvuk se ozýval čím dál silněji.
„Setři tu mlhu!“ urgoval ho Bill.
„Udělej to ty!“ strčil do něj trochu Tom.
„Nikdy! Právě jsi mě ujistil, že ty jsi v našem vztahu ten kluk, takže jsi to ty, kdo musí dělat strašidelné věci!“ hádal se Bill.
„Jsi tak stereotypní!“ opáčil Tom naštvaně.
„Stejně jako ty, když mi říkáš, že jsem holka, protože jsi mě ošukal do zadku!“ šťouchl ho do žeber černovlásek.
„Oukej, fajn. Ale myslím, že o děsivý věci bysme se měli dělit, nezáleží na tom, kdo koho šuká,“ zakýval Tom pomalu hlavou. Připadal si jako v hororovém filmu. A on opravdu nenáviděl horory.
„Tohle je jako scéna z hororu,“ vyslovil Bill jeho obavy. „To je takový klišé! Mít sex v autě a být vyrušení a zavraždění sériovým vrahem!“
„Skvělý, díky. Teď vážně, kurva, chci setřít tu mlhu,“ pronesl Tom sarkasticky. Pak něco zaškrábalo na okýnko a jemu se rozbušilo srdce.
„Doprdeleeee! Nechci umřít! Ani jsem nedostal šanci být ten nahoře!“ vyhrkl černovlásek a schoval tvář do Tomova ramene.
„Počkat, co?“ Trenér nakrčil čelo. Byl stejně vyděšený z představy Billova obřího penisu uvnitř sebe jako z toho, co je teď venku u auta.
Bill ho ignoroval. „Je jedno, co je tam venku, musíme se teď, kurva, oblíct. Nechci, aby mě našli téměř nahýho, Tome!“
Jakkoliv se Tom chtěl s Billem hádat o absurditě téhle situace… a o tom, že on by mohl být ten nahoře… nemohl si pomoct, souhlasil s tím, že by se asi měli obléct. Chvatně na sebe naházeli oblečení a pak se Tom zhluboka nadechl a setřel mlhu, zatímco mu Bill sevřel pevně druhou ruku.
Ani jeden z nich nemohl počítat s tím, co nakonec uviděli na větvi stromu přímo před Tomovým oknem. Oba kluci zadrželi dech a zírali s vykulenýma očima, jak vetřelec cení ostré zuby a tiskne svoje hubené ruce na sklo.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Work Out 39. (2/2)

  1. Bill byl tááák skvělý!! 🙂 Nemohla jsem uvěřit tomu, jak dospěle se zachoval a byl naprosto v pohodě s tím, že Tom ještě asi není připravený vyjít s jejich vztahem na veřejnost. Doopravdy jsem si myslela, že když na to Bill přijde, bude se vztekat, bude uražený, ale že to vezme takhle v pohodě jsem teda ani ve snu nepočítala! 🙂 A tak moc mě potěšil! Vážně, byla jsem ráda, že v takhle vážných věcech dokáže být i Bill vážný a rozumný a dokáže Toma skvěle podpořit. 🙂
    No a pak jsem se už jen po zbytek dílu zase válela smíchy! 😀 Bill nikdy nezklame! 😀 Napřed ten jeho nápad se sexem, aby se Tom uklidnil! 😀 On je ohledně toho vždycky tak přímočarý a vždycky tak vážně a s klidem pronese, že chce mít sex. 😀 😀 Pak ten jeho nápad s otevřením okýnka aby se vystříkal! 😀 To fakt může napadnout jen Billa! 😀 Hrozně jsem se u té scény smála! 😀 No a závěr dílu?! 😀 Oni jsou teda poserové! 😀 Ne že já bych se nebála, ale já jsem holka, já můžu! 😀 U kluků se počítá, že jsou ti statečnější, ale vidím, že vyjímky potvrzují pravidlo. 😀 To, že je vystrašený Bill, chápu. Ale z Toma jdu do kolen!! 😀 😀 😀
    A teď budu napjatá, kdo že to tam na ně kouká! 😀 Hned mě napadl Larry 😀 Ale rozhodně netuším, jak by se dostal ke Georgovu domu. 😀
    Na další díl se moc těším, jsem zvědavá na tu párty a hlavně jak to nakonec dopadne s tím jejich veřejným přiznáním! 🙂
    Tisíceré díky za překlad, Allko! 🙂

  2. 😀 chudacci, vyruseni pri dozvuku orgasmu po sexu v aute… jsem zvedava co to tam na ne kouka 😀 kazdopadne je hezke, ze Tom chce konecne Billa predstavit jako sveho kluka a ne jen jako kamarada. Stacy se ukazala jako holka s mozkem, coz jsem od ni fakt necekala 🙂 dil zkratka opet pobavil, ale to uz je u tehle povidky snad standart 🙂 dekuji moc za preklad 😉

  3. Bože 😀 😀 😀 Tohle bude jeden z těch nezapomenutelných dílů.
    Stacy byla kupodivu moc fajn a rozumný Bill byl skoro šok! Ale když přišlo na najednou objevivší se lubrikant, tak jsem se začala smát a pak už jsem se chechtala až do konce dílu 😀 Nejvíc se mi líbilo to jejich dohadování o tom, kdo je v jejich vztahu ta holka 😀
    A hororový konec… 🙂
    Těším se na tu párty. Díky za překlad Allko 🙂

  4. Na začiatku som sa tej Stacy-inej SMS-ky zľakla, ale Stacy sa ukázala ako správna baba 🙂 Som rada, že to zobrala tak v pohode a v podstate aj prehovorila Tomovi do duše.
    Bill poriadne prekvapil tým, aký bol rozumný ohľadom toho, aby sa Tom priznal, že sú spolu 🙂 Jeho uvoľňujúca metóda nemala chybu 😀 A ten nápad s otvorením okna… to je proste celý Bill.
    Ich hašterenie o tom, kto hrá v ich vzťahu akú rolu bolo parádne vtipné 😀
    A záver… iný horor. Som zvedavá, čo ich tam sledovalo… napadla ma tá ich povestná opica 😀
    Ďakujem za preklad.

  5. Takhle to utnout to je na infart ale fajn že chce Tom Billa představit jako sviho kluka Stacy mě milé překvapila.

  6. Bože toto nieeee:DDDD ja zavíjam. Čo to bolo? Taká nádherná romantika až to bralo dych a do toho ten koniec 😀 neuveriteľne nádherne uletená poviedka a úžasne skvelý preklad. Ďakujem.

  7. Já myslela, že to dneska smíchy zalomím, vážně! 😀 Tuhle povídku jsem objevila před pár dny a zaujala mě, takže jsem začala číst od prvního dílu – myslím, že něco tak dlouhého jsem nikdy nepřečetla takhle rychle. A užila jsem si víc smíchu než za celý život :'D Bill je fakt kouzelný, ty jeho krávoviny, nechápu, kam na to autorka chodí. A jsem ráda, že se v tomhle dílu Tom konečně odhodlal vyjít s tím na světlo. A hororový konec nemá chybu. Napadly mě dvě možnosti – buď Larry, nebo jejich Opičí posel :DDDD Tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Moc díky za překlad!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics