Breaking Through 45.

autor: Muckátko :o*

Málo času na velké věci

Byl pátek 6:30 ráno. Tom stál v pootevřených dveřích a špicloval dění v domě. Nártem pravé nohy si třel levé nahé lýtko a poslouchal zvuky, které se ozývaly z kuchyně. Měl vážně mizernou noc, a to všechno díky Billovi. Kdyby měl teď okamžitě oplodnit nějakou holku, pravděpodobně by neměl čím, protože dobrovolně nechal svoji pravou ruku, aby jej totálně vycucla. Proto si nebyl jistý, jestli je připravený se po téhle noci podívat Billovi zpříma do očí. Měl pocit, jako by měl na čele vypálené znamení, které prozrazovalo všechno, co se v Tomovi odehrávalo. Trochu vypískl, když se otevřely dveře od ložnice a z místnosti vyšla Simone v závěsu s Gordonem. Tom tiše přibouchl dveře a opřel se o ně. Vydechl a gratuloval si, že bezmyšlenkovitě nesešel dolů. Zdálo se, že dnešní přípravy snídaně se ujal Bill.

„Dobré ráno,“ pozdravila Simone ohromeně, když vešla s Gordonem do kuchyně, kde na ně čekala bohatá snídaně.

„Dobré ráno,“ usmál se Bill a postavil doprostřed stolu konvici s čajem.
„Co má tohle být?“ luxovala pohledem prostřený stůl a její žaludek jí velmi rychle naznačil, aby se posadila a zaměstnala ústa něčím jiným než povídáním.
„Snídaně. Byl jsem brzy vzhůru, a tak jsem myslel, že bych mohl všechno přichystat,“ vysvětlil.
„To je naprosto úžasné. Děkujeme, zlatíčko,“ pohladila Simone Billa po paži a usedla ke stolu. Bylo ohromné přijít do kuchyně a smět se okamžitě posadit ke stolu, aniž by tomu předcházelo několik dlouhých kilometrů běhání kolem linky a sporáku.
„Tom ještě spí?“ zeptal se Bill konverzačně.
„Tom hraje nahoře nějakou podivnou hru. Slyšela jsem ho na chodbě vydávat nějaké zvuky, a když jsme scházeli sem, přibouchl svoje dveře a schoval se v pokoji.“
„Možná mu hrabe z té školy,“ uchechtl se Gordon a nalil si čaje.
„Půjdu se za ním podívat a vezmu mu snídani,“ řekl Bill a rychle popadl tác, který měl tak jako tak přichystaný. Simone se jen poohlédla, jak rychle Bill z kuchyně zmizel, a natáhla se po svém hrníčku.

Bill si přechytl tác se snídaní pro Toma a zaťukal na dveře. Hmátl po klice a otevřel. Nakoukl do pokoje a našel Toma sedět zády k němu u svého laptopu.
„Dobré ráno,“ pozdravil a vešel dovnitř. Tom zaskřípal zuby a trochu se začervenal.
„Jo-jo taky taky,“ zamručel Tom, aniž by se otočil. Bože! Vsadil se, že po dnešní noci má Bill určitě jiný výraz v tváři. Určitě to v noci zkoušel a v jeho obličeji se něco definitivně změnilo. Tom se nemohl podívat. Jeho spodní prádlo by opět praskalo ve švech.
„Přinesl jsem ti snídani,“ podíval se Bill na tác a položil jej vedle Tomova předloktí, které leželo na desce stolu.
„Jo děkuji. Zapomněl jsem udělat něco do školy, a teď nestíhám,“ předstíral Tom.
„Oh! Můžu nějak pomoct?“ nabídl se.
„Nene díky. To zvládnu,“ řekl Tom a čekal, co Bill udělá. Slyšel jen nějaké zamumlání a pak z pokoje odešel. Tom nechtěl nic jiného, než vyběhnout za Billem, obejmout ho a políbit, ale musel počkat, až se jeho tělo trochu uklidní.

*

Později toho dne, když rodiče odešli do práce a Bill poklidil v kuchyni, se jako vždy vydal za Tomem. Nechtěl jej rušit, jen chtěl být s ním v jednom pokoji, i kdyby měl jen sedět na jeho posteli a tiše se dívat na jeho záda.

„Můžu tu být s tebou? Slibuju, že nebudu rušit,“ dušoval se Bill.
„Jasně,“ zaskřehotal Tom a rychle přepnul hloupý tetris na wikipedii, aby to vypadalo, že studuje něco odborného. Bill zavřel dveře od pokoje a jako vždy se odebral na Tomovu postel. Přitáhl si jeden z Tomových polštářů a objal jej, boříc bradu do měkkého povrchu.
„Tomi?“
„Uhm jo?“
„Udělal jsem něco?“ zeptal se Bill, aby zjistil, proč se na něj Tom dnes ještě ani nepodíval. Tom namátkově otevřel svoji práci do předmětu Psychologie v praxi a brouzdal ve svém textu. Některé pasáže se mu opravdu povedly.
„Já nevím. Udělal?“ oplatil Billovi otázku, ačkoli oba zřejmě mluvili o něčem jiném. Bill chtěl vědět, jestli něco neudělal Tomovi a Tom chtěl vědět, jestli v noci něco udělal sám sobě.
„Nevím, protože já…“ Byl přerušen.
„Do prdele! Cože?“ vykřikl Tom a vyskočil od svého laptopu. Bill se polekal, když zaregistroval Tomův zbrklý a nečekaný pohyb.
„Co se-?“
„To není možný. Jak to?“ nechápal Tom a zíral na obrazovku.
„Co se stalo?“ ptal se Bill zmateně a sledoval bezradného Toma. Tom se prudce otočil k Billově nechápavé tváři. Jeho mozek momentálně zaplnilo něco mnohem důležitějšího a naléhavějšího než byly jeho ‚starosti‘ ohledně noci.

„Dneska je čtvrtého června!“

„Uhm asi. Proč?“ nakláněl Bill hlavu na stranu jako štěně, které nechápe svého páníčka.
„No protože… protože… uhm… vlastně nic,“ zarazil se najednou. Skoro z pusy vypustil něco, co Bill rozhodně nesměl slyšet.
„Tomi, co je s tebou?“
„To nic. Nic. Já jen… asi už mi to učení leze na mozek.“ Raději se rozhodl ze sebe udělat totální pako, než aby přiznal barvu.
„A nechceš si třeba dát chvíli pauzu?“ navrhl Bill.
„Jo, asi máš pravdu. Měl bych,“ přiznal Tom, zaklapl laptop a praštil sebou na postel. V hlavě si přemítal všechny informace, které mu Bill o sobě kdy sdělil. Cokoli, co by se dalo použít, čeho by se mohl chytit. Musel spěchat, protože času ubývalo.

„Chtěl jsem se tě zeptat, co se vlastně stalo s tvojí prací v léčebně? Od té doby, co mě pustili, jsi tam nebyl,“ vzpomněl si Bill. Tom nadzvedl obličej, který měl zabořený v přikrývce a podíval se na Billa. Seděl na posteli s polštářem v klíně a díval se na Toma. Tom zafuněl, přetočil se k Billovi a dovolil si lehnout na polštář do Billova klína. Uvelebil se na zádech a vydechl.

„Moje práce tam už skončila. Primářka mě původně přijala kvůli úklidu sněhu v zimě, a když skončily tyhle sezónní práce, měl jsem se starat o tebe, a jelikož jsi ty tady a ne tam, nemám tam co dělat ani já.“
„Aha,“ přikývl Bill a pohladil konečky Tomových vlasů, které byly rozprostřeny na polštáři.
„Ale neboj. Nebudu se celé léto jen tak poflakovat. Andyho strýc nám většinou na léto vždycky něco malého sežene, protože na shánění brigády je teď už docela pozdě.“
„Ne, tak jsem to nemyslel. Chodíš do školy a prázdniny jsou jediný čas, kdy si můžeš odpočinout.“
„To je sice pravda, ale mě to odpočívání většinou po dvou týdnech přestane bavit. Najednou mám vždycky pocit, že tím nicneděláním a válením se jen ztrácím čas.“ Bill pouze přikývl. Zůstal se dívat dolů na Toma, zatímco Tom se vpil pohledem do Billových očí.

Tom zvedl ruku ze svého břicha a natáhl ji nahoru k Billově obličeji. Jemně se dotýkal bříšky prstů Billovy tváře a usmíval se na něj nahoru. Chyběly mu Billovy polibky. Přesunul dlaň za Billův týl a jemně mu naznačil, aby se k němu sklonil.

„Polib mě, prosím?“ broukl Tom nejistě a nepřestával na Billův týl vyvíjet velmi mírný tlak. Bill povolil a nechal se Tomem stáhnout dolů. „Jen jestli chceš,“ vydechl Tom Billovi na rty, které se zasekly jen kousek od jeho.
„Chci.“ Tomovy ruce se pověsily za Billův krk a natáhl se k Billovým rtům, ačkoli je nakonec spojil Bill. Tom hlasitě zafuněl. Tohle mu chybělo. Otvíral ústa a zachytával do nich Billovy jemné rty, které se mu hravě vyhýbaly. Jedna z Tomových dlaní pohladila zadní stranu Billova krku a nepřestávala jej na tom místě šimrat. Bill se Tomovi vysmekl, zaklonil hlavu a začal se smát.
„To lechtá,“ chichotal se a držel se na místě, na kterém se jej Tom dotýkal.
„Uuuuch! Úplně jsi zkazil tenhle moment,“ zasténal Tom. „Pojď sem dolů za mnou. Chci tě obejmout,“ pobídl Billa. Bill se usmál, odložil polštář stranou a lehl si vedle Tomova těla. Aniž by se sám pokoušel o nějaký kontakt, v momentě se ocitl v Tomově náruči. Bylo mu krásně.

Tulili se k sobě dlouho. Tom Billa líbal po celém obličeji, laskal jeho rty, dlouze jej hladil po téměř každé části jeho těla, dokud Billa Tomova péče neukolébala ke spánku. Ležel na pravém boku čelem k Tomovi se rty roztaženými do mírného úsměvu. Tom se na Billa nemohl vynadívat. Byl tak překrásný. Nepřestával jeho obličej pokrývat jemnými polibky, kterými Billovi zpříjemňoval spánek. Opatrně se natáhl pro svůj mobil, který ležel na nočním stolku. Najel do aplikace fotografování a nastavil foťák na detail. Natáhl ruku nad jejich těla a otočil tvář k Billově. Přivřel víčka a procítěně Billa políbil na čelo. V tom momentě stiskl tlačítko a oba je vyfotil. Zkontroloval fotku, zda se podařila a zda na ní zachytil to, co chtěl, a spokojeně telefon odložil stranou. Položil ruku kolem Billova pasu a sám ještě na několik hodin upadl do spánku po Billově vzoru.

Možná mu spánek pomůže vnuknout nápad, který mladšího z nich udělá zase o něco šťastnějším.

*

Celou sobotu Tom strávil telefonováním a chováním se velmi tajemně. Zbrkle lítal po domě, vypadal, že má plné ruce práce, ačkoli v nich nic nenosil a Billovi pokládal tak zvláštní otázky, až o něj Bill začínal mít strach. V sobotu ráno se probudil v Tomově posteli sám. Tom seděl u svého psacího stolu a něco sepisoval. Pokaždé, co něco napsal, to přeškrtal, zmačkal a vyhodil do koše, aby mohl začít znovu. Jakmile však zjistil, že je Bill vzhůru, všeho nechal a vymyslel dost chabou lež na to, aby mu Bill uvěřil. Čas pracoval proti Tomovi. Utíkal tak rychle a Tom měl pocit, že to nemá šanci stihnout.

Starostlivé vrásky na Billově čele se prohlubovaly s každou hodinou čím dál víc a několik jich přibylo, když se Tom omlouval v sobotu večer, že trvá na tom, aby Bill dnes spal ve svém pokoji a ne u Toma, z čehož byl Bill zmatený a především smutný. Nezbývalo mu ale nic jiného, než se nechat po koupeli od Toma políbit a odebrat se do pokoje naproti Tomovu.

Jeden malý smutek bude ale brzy vykoupen obrovskou dávkou štěstí a radosti.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Breaking Through 45.

  1. Bill bude mit narozeniny? Nebo tak neco? Protoze trochu nechapu, co se chysta. Coz je asi dobre, budu netrpelive ocekavat rozuzleni zahady Tomova chovani 😀 jinak byla jejich chvilka v posteli moc mila, to foceni polibku je tak sladke <3 kez bych mohla vysledek videt 😀 a vycucnuty Tom byl uzasny, to by me zajimalo, kolikrat v noci musel svou pravacku pouzit xD je chudak z Billa cely rozruseny. Moc dekuji za dalsi dil 😉

  2. Jé, moc děkuju za krásnou kapitolku. Taky mě napadlo, že bude mít Bill narozky, Tom je úplně mimo. Moc se těším na pokračování.

  3. Hned první odstavec mě dneska naprosto dostal a potom jsem se už nedokázala přestat hihňat 😀
    Ale bylo tak nádherné, jak se k sobě tulili a mazlili na posteli…
    Ale co to ten Tom kuje za pikle? Napadlo mě, jestli Bill nebude mít narozeniny?

  4. Ako zuzu, aj mňa dostal hneď prvý odstavec 🙂 Vycucnutý Tom 😀 Nedostal náhodou aj kŕč do ruky od toľkej činnosti? 😀
    Ich bozkávanie a maznanie bolo krásne a ako si ich Tom potom vyfotil 🙂
    No ale tie Tomove plány zaujímajú aj mňa. Tiež ma napadlo, či nebude mať Bill narodeniny a som zvedavá, čo Tom vymyslí, aby odčinil to, že nedovolil Billovi spať u sebe! 😀

  5. Celý první odstavec jsem se prosmála! 😀 Ten Tom byl šíleně komický, jak se schovával a snažil se zjistit, kde se právě Bill nachází. 😀 A jak se pak raději na Billa ani nechtěl dívat, protože měl strach, že v jeho obličeji uvidí něco jinak a jeho tělo to nezvládne. 😀 😀 😀 Myslím, že by si měl Tom na tyhle prekérní situace zvykat, protože bych řekla, že to není poprvé ani naposled, co mu Bill sdělil něco tak osobního. 😛
    A moc se mi líbí jak Tom Billa vždycky obejme! ♥ Celkově se Tom rád k Billovi tulí a to mě dělá samozřejmě ještě více šťastnou! 🙂
    A napadlo mě naprosto to stejné co holky! Hned, jak Tom začal panikařit, že je 4. června, mě napadlo, zda nebude mít brzy Bill narozeniny. 🙂 Samozřejmě to může být i cokoliv jiného, ale nic lepšího mě nenapadlo. 😀 Každopádně ať je to cokoli, vypadá to, že má Tom obrovské plány udělat Billa šťastným, takže mu to jeho tajnůstkaření i odpustím. 😀 Zase se totiž u mě projevil ten škaredý pocit nevědomosti, co má někdo za lubem. 😀
    Moc děkuji za krásně pohodový díl a na další se těším o to víc, protože jsem zvědavá na co že se to Tom tak chystá a hlavně se těším na všechno, co naplánoval! 🙂 Ať to bude cokoli, věřím, že to bude skvělé! 🙂

  6. Taky se přikláním k tomu, že Bill bude mít narozeniny :))) A jsem moc zvědavá, co si pro něj Tom připraví 🙂 Určitě to bude něco skvělého 🙂
    Díky za díl a těším se na další.

  7. Tom bol rozkošne mimo:D Myslela som si, že Bill bude referovať o svojom dotykovom projekte:D no Tom mu chudáčikovi nedal absolútne žiadnu šancu:) Som zvedavá čo sa pre Billa chystá:) Ďakujem za kapitolu.

  8. Jak Tom najednou zapomněl na Billovo noční sebeobjevování =)
    Docela jsem se těšila na nějaké to nenápadné vyzvídání a zatím se na obzoru objevila nová záležitost. Stejně jako holky mě napadly buď Billovy narozeniny nebo nějaké výročí jejich seznámení.
    Uvidíme, jak to bude a ať už to bude cokoliv, už teď se hrozně těším =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics