Without your knowledge 2.

autor: Iason

Ale Bill se nevzbudil. Místo toho se jeho noční můra zhoršila.

Tom okusoval Warrenovo ucho, což u druhého chlapce vyvolalo slastné steny. Tom v posteli miloval hlučné partnery, ne takové, kteří se chovali jako v pornu, ale přirozené sténání ho rozhodně vzrušovalo. Warrenův hlas – nebo to, co z něho mohl slyšet – zněl neobvykle povědomě, ale Tom se o to nestaral. Vlastně ho to vzrušovalo víc, než předpokládal. Chtěl slyšet víc.

„Ukaž mi, jak moc mě chceš, pros mě, abych ti dal, po čem toužíš,“ zašeptal požitkářsky Warrenovi do ucha. Cítil, jak se druhý chlapec pod ním zachvěl.

Bill nemohl uvěřit tomu, co jeho bratr říká. Vždycky předpokládal, že je Tom v posteli pěkně perverzní, ale tohle dalece předčilo jeho nejhorší představy. Shromáždil všechny zbytky sil a pokusil se Toma ze sebe setřást, aby jeho bratr mohl zjistit, kdo pod ním ve skutečnosti je. Moment, kdy zvedl svoje tělo jenom pár centimetrů nad matraci, Tom využil k tomu, aby protáhl svou ruku mezi Billa a postel. Černovlásek ucítil dlaň svého dvojčete sunoucí se níž a níž po jeho břiše pod spodní prádlo, až se usídlila mezi jeho nohama. Billovi se udělalo zle, chtělo se mu zvracet a ten kus látky v jeho puse mu rozhodně nepomáhal.

Tom byl překvapený, když zjistil, že se Warrenovi stěží postavil. Možná byl jenom nervózní. Tom se rozhodl věnovat mu trochu víc pozornosti a začal jemně hladit Warrenův penis. Dneska v noci měl neobvykle hravou náladu, nezkušenost partnera ho vždycky přiměla dopřát mu extra péči.

„Hm, jsi o dost větší, než jsi mi připadal v tvojí ložnici,“ poznamenal dredáč líně.

Bill ucítil, jak mu zrudly tváře. Nikdy se nikomu neukázal nahý, kromě Toma, když byli mladší, ale to bylo poněkud… no, jiné. Připadal si vystavený a ponížený, ačkoliv v pokoji byla tma jako v pytli. Bill se začal potit; byl vyčerpaný z pokusů shodit ze sebe svého bratra. Ale nebyl to jediný důvod. Cítil nezvyklé horké pnutí v žaludku, které se pomalu přesouvalo níž. Černovlásek už nedokázal jasně uvažovat. Byl zmatený a vyděšený a ještě ke všemu mu začal tvrdnout. Tomova šikovná ruka, jež ho jemně masírovala, stačila k tomu, aby se jeho tělo obrátilo proti němu. Bill chtěl pobouřeně zakřičet. Určitě kdyby zakřičel dost hlasitě, Tom by zjistil, že není ten, za koho ho považuje? Bill to chtěl zkusit, poslední pokus se bratrovi odhalit, než bude příliš pozdě.


Nebo už bylo příliš pozdě? Co by se stalo, kdyby Tom zjistil, co dělá? Billovi se chtělo brečet z bezvýchodnosti celé situace. Vážně by se měl pokusit to bratrovi říct? Možná by měl perfektně předstírat a nechat své dvojče dokončit, co začalo.
Bože, na co to myslí! Samozřejmě, že nemůže lhát a nechat to být. Bill zkusil zavolat Tomovo jméno a prudce třepal hlavou, aby upoutal jeho pozornost. Zatahal znovu za pouta, ale ta byla připevněná k posteli.

Tom přejížděl rty mezi Warrenovými rameny. Warren hlasitě sténal a házel hlavou ze strany na stranu. Tom pustil jeho, teď už plnou, erekci a posunul se na posteli dolů, zatímco stále líbal Warrenova záda. Lehce stáhnul jeho spodní prádlo a odhalil perfektně tvarovaný zadek. Tom byl vždycky velký fanoušek zadků, ať už klučičích, nebo holčičích, a dokonce i v přítmí pokoje mohl vidět, že Warren má ten nejlepší zadek, na němž kdy spočinuly Tomovy oči. Nemohl se dočkat, až se do něj ponoří. Přetáhl Warrenovi boxerky přes kotníky a odhodil je stranou. Vzal mezi zuby kůži na Warrenově levé půlce, čímž vyvolal u druhého chlapce to nejerotičtější zakňučení. Tom černovláskovi oddálil nohy od sebe a usídlil se mezi nimi, takže byl teď celý za tím dlouhovlasým krasavcem. Warren se snažil dát nohy zpátky k sobě, ale Tomovo tělo tomu zabránilo.

Dredáč začal znovu pusinkovat a opečovávat Warrenova záda i zadek, zatímco si líně pohrával s jeho přirozením. Warren ho nohou šťouchl a Tom se přízračně zasmál.

„Chceš si hrát trochu drsněji, co?“ Tom uvěznil Warrenovu nohu pod sebou, čímž ho prakticky znehybnil. „Buď hodnej kluk, nebo ti za neposlušnost budu muset naplácat,“ přikázal přísně. Nikdy předtím by si sám sebe neuměl představit, jak tohle dělá, ale díky Warrenovi zjistil, že je takovým výstřednostem nakloněný. Warren okamžitě ztuhnul a Tom musel potlačit smích.

Bill na moment ztuhnul. Myslí to Tom vážně? Vážně by mu naplácal? Určitě žertoval…? Vážně je Tom na tyhle věci? Bill se divil, kolik toho ještě o svém bratrovi neví, vždycky žil v domnění, že o sobě navzájem vědí všechno. Ale dneska odhalil Tomovu stránku, o níž by si ani nepomyslel, že existuje. Bill zkusil znovu vzdorovat proti Tomovu neuvěřitelně těžkému tělu. S nulovým úspěchem. Zaslechl, jak se jeho bratr někde za ním chichotá, ten chraplavý hlas mu působil zimnici. Cítil Tomův horký dech na svém zadku. Bill byl vždycky poněkud citlivý, když přišlo na jeho zadek, nesnášel, jakmile se k němu někdo jenom přiblížil. A Tom to právě dělal, byl velmi blízko.

Najednou Bill zamrzl, zkusil křičet a kopat, ale bylo to, jako by na jeho těle ležely stovky tun a on byl neschopný pohnout byť jediným svalem. Tom ho tam právě… olízl…? Tam…? Bill ani nebyl schopný dokončit myšlenku. Tomův horký, vlhký jazyk kroužil kolem jeho citlivého vstupu. Bill mohl stěží dýchat; připadalo mu, že omdlí naprostým šokem. Pár chvil tam jenom ležel jako nudle, dokud mu to úplně nedošlo.

´NE´, pokusil se zařvat, ale znělo to jenom jako sten.

Tom se usmál, jakmile zaslechl Warrenovo hlasité, skoro zvířecí, zasténání. Byl velmi potěšený výsledkem svého snažení – konečně měl Warrenovu plnou pozornost. Teď byl Tom víc než připravený věnovat trochu péče i sobě. Celá situace, o níž si Tom myslel, že bude hrát v jeho prospěch víc, než tomu ve skutečnosti bylo, ho každopádně vzrušila. Dredáč věděl, že lidé vždycky během sexu trochu přehánějí, ale i tak si chlapcovy reakce cenil. Lehce zatlačil jazykem na Warrenův sametový vstup, což způsobilo, že Warren na moment ztuhnul. Tom pomalu pohyboval jazykem donitř a ven, užíval si to a čekal, až se druhý chlapec uvolní.

Billovi se motala hlava. Byl najednou zmatený, rozrušený, vyděšený, vzrušený a zubožený. Nevěděl, který pocit byl silnější, ale byl si jistý, že zmatení a vzrušení mají remízu. Tomův jazyk se pohyboval tam a zpátky a působil mu něco, co nemohl ani pojmenovat. Bill nikdy moc nebyl na to dělat si sám dobře – celá ta věc s masturbací mu vždycky připadala tak nějak chladná a neosobní. Samozřejmě to dělal, když už nemohl ignorovat svoje tělo, ale trvalo to maximálně pět minut. Nikdy necítil nic, co by se jenom blížilo tomu, co mu teď působil jeho bratr. Najednou se Tom odtáhl, nechávaje Billa samotného a postrádajícího teplo. Černovlásek žasnul, co se to děje. Začal být zase nervózní. Proč to nestopnul, když Tom začal lízat jeho… bože, co si vůbec myslel?! Bill si chtěl jednu vrazit. Cítil se tak špinavý a zahanbený, protože jeho tělo si to očividně užívalo.

Tom sáhl do nočního stolku, vytáhl lahvičku s lubrikantem a velkoryse si natřel prsty. Znovu se přesunul k Warrenovi a sjel jazykem přes jeho ramena a záda. Čekal, až se druhý chlapec zase uvolní, vypadal trochu znepokojeně. Podivil se nad tím, kolikrát za tu noc už tak působil. Když si Warren položil hlavu, Tom znovu začal masírovat jeho velmi citlivý vstup. Warren sebou začal neklidně trhat a hýbal hlavou ze strany na stranu.

„Tady je někdo netrpělivý, co?“ popíchl ho Tom. Vlastně i on sám už začal být nedočkavý a tvrdnul s každým stenem, jenž unikl s Warrenových rtů. Pomalu vsunul do chlapcova neuvěřitelně těsného otvoru prst. Zaslechl Warrenův přiškrcený vzlyk. Chlapec se prohnul v zádech a hodil hlavou dozadu tak, že málem zasáhl Tomův obličej.

Bill křičel pod vlivem toho neznámého a náhlého pocitu. Nebolelo to, ale nebylo to příjemné. Právě teď si Bill uvědomil, jak tohle skončí: přijde o panictví se svým dvojčetem. V očích ho pálily slzy; nemohl uvěřit, že ho vlastní tělo takhle zrazuje. Nechtěl to. Ne takhle. A ne s Tomem. Nechtěl být jednou z Tomových bezvýznamných záležitostí na jednu noc. Vždycky si sám sebe ´schovával´, nevěděl, pro koho, ale pro někoho, koho by miloval a kdo by na oplátku miloval jeho. Tohle bylo naprosto špatně. Billovi se chtělo umřít. A zároveň se nikdy necítil tak naživu. Už si zvykl na Tomův kluzký prst, který bratr vytahoval téměř ven a pak ho sunul zase zpátky do něj. Jeho erekce byla bolestivě uvězněná mezi ním a matrací a prosila o pozornost. Černovlásek hlasitě poraženecky zasténal.

Warren se začal uvolňovat. Už bylo načase, pomyslel si Tom, tenhle kluk je horší než panic… Na druhou stranu Tom panny a panice miloval. Nanesl si na ruku víc lubrikantu a přidal další prst. Warren se prudce nadechl a dlouze a hluboce zasténal, z čehož Tomovi bolestivě cuklo v penisu. Už dlouho Tom nevěnoval sexu tolik času, obvykle se s tím moc nepáral. Ovšem obvykle taky nebyl s někým tak citlivým. Nebo aspoň s někým, kdo si na citlivého tak dobře hraje, pomyslel si pobaveně dredáč. Natáhl volnou ruku a pohladil Warrenovo vzrušení. Warren se ochotně posunul trochu na stranu, aby mu dal víc prostoru.

Bill už to nemohl vydržet; Tomovo pomalé dráždění ho zabíjelo. Přál si, aby si jeho dvojče pospíšilo. Zoufale se pokusil pohnout, aby Tomovi naznačil, že by měl věci trochu uspíšit. Ten to očividně pochopil, jelikož pohyby zesílil a zrychlil. Bill se blížil k vrcholu, když do něj Tom najednou vsunul třetí prst. Černovlásek sebou trhl, teď to bolelo. Tohle bylo až příliš, chtěl, aby Tom přestal a vytáhl z něj všechny prsty. Ale ten to neudělal, pomalu, ale jistě ho roztahoval.
„Uvolni se,“ zašeptal Tom Billovi do ucha. Nakonec, s notnou pomocí Tomovy ruky na svém penisu, to Bill zvládl. Tom se do něj dostával hloub, mučivě pomalu a škádlivě. Bill ho chtěl nakopnout. Při dalším pohybu se najednou bratrovy prsty dotkly něčeho, co Billa přimělo vidět hvězdy. Černovlásek zalapal po dechu, zatímco se Tom stahoval zpátky. Bill automaticky přirazil k Tomově ruce, chtěl ten bláznivý pocit zažít znovu. Začal pohybovat boky v souznění s Tomovými pomalými přírazy.

Dobrý bože, tohle je tempo zmrzačeného muže, co se plazí dvě míle do obchodu s alkoholem. V lednu, proklínal svého bratra Bill v duchu. Znovu se přirazil na Tomovy prsty a ty znovu zasáhly jeho slastný bod. Bill byl rozpolcený mezi potěšením z Tomových prstů uvnitř něj a jeho ruky na svém vlhkém přirození. Nemohl se rozhodnout, kterým směrem se hýbat, takže se rozhodl zklidnit. Bill nebyl nikdy ve svém životě víc připravený se udělat. A právě když byl jen kousek od orgasmu, Tomovy ruce z jeho těla zmizely. Bill na protest hlasitě zakňučel. Ani nevěděl, proč protestuje, nechtěl mít přece sex s Tomem. Nebo ano…? Samozřejmě že ne, byli bratři. Dvojčata. Jenom jeho tělo to chtělo. Jenom jeho tělo chtělo Toma. Bill bez bratrova těla nad sebou cítil chlad a připadal si opuštěný.

Tom popadl z nočního stolku lahvičku a namazal svou doteď zanedbávanou erekci. Přesunul se za Warrena a oddálil od sebe jeho nohy. Pomalu se naklonil a zamířil do Warrenova neuvěřitelně úzkého těla. Warren ztuhl a vzlykl pravděpodobně bolestí. Tom zastavil a snažil se držet, jak jen to bylo možné. Přesunul váhu na levou ruku a pravou uchopil Warrenův ochabující penis. Modlil se ke všemožným bohům, aby se Warren uvolnil, než Tom ztratí veškerou sebekontrolu a prostě se do toho ztuhlého kluka ponoří.

„Prostě se snaž uvolnit,“ zafuněl frustrovaně.

Bill nemohl dýchat, bylo to nesnesitelné. Byl si jistý, že každou vteřinu zemře. Tom ho začal jemně honit a líbal ho na záda. Něco mu mumlal do ucha, ale Bill mu momentálně nebyl schopný rozumět, nicméně Tomův hlas byl konejšivý.

Tomovi připadalo, že exploduje, stěží tohle mohl vydržet. Byl šťastný, že má v téhle oblasti tolik zkušeností. Ztěžka oddechoval vyčerpáním z toho, jak se snažil vydržet, a uspokojoval Warrena volnou rukou.

Brzy Bill znovu ucítil teplo ve slabinách a začal zase lapat po dechu, přes roubík nebyl schopný dostat do sebe dostatek vzduchu. Uvolnil se a Tom se do něj pomalu dostával. Tentokrát to nebolelo. Tom se posouval stále hloub, až v něm byl celý ponořený, a na moment tak zůstal. Pak se Tom opatrně odtáhl, zatímco stále hladil Billovu erekci. Znovu přirazil, tentokrát trochu rychleji a silněji. Bill hlasitě zasténal, jakmile Tomův penis přesně zasáhl jeho bod.

Tom začal ztrácet kontrolu, každý jeho příraz byl silnější a rychlejší. Někde vzadu v hlavě mu slabý hlásek říkal, aby byl jemnější, ale on ho ignoroval. Na tohle čekal celý večer a Warrenovo tělo tak úžasně svíralo jeho běsnící penis, že se prostě už nemohl držet zpátky.

Billovi se z hlavy vypařily jakékoliv souvislé myšlenky, zatímco Tom s každým přírazem trefoval to správné místo. Byl si jistý, že se brzy udělá, jestli to nepřestane. Ne, že by on chtěl přestat. Chtěl, aby to trvalo napořád. Chtěl se takhle dobře cítit napořád.

Tom cítil, jak se blíží jeho orgasmus, a s několika posledními tvrdými přírazy do Warrenova sladkého těla se konečně udělal. Celé jeho tělo se chvělo. Už to bylo dlouho, co byl naposled někým takhle vydrážděný. Vyčerpaně zkolaboval na Warrenova záda a ztěžka dýchal. Slabě přivoněl k Warrenovým vlasům. Byly cítit po cigaretách, Red Bullu a něčem známém, co Tom nedokázal rozeznat. Ale jeho zamlžené mysli se to moc líbilo. Takhle chlapci zůstali několik minut, oba lapali po dechu a Tom čekal, až se mu vrátí síla.

Bill čekal, jeho pulsující penis byl opět chycený pod jeho tělem a Tom na něm spočíval celou vahou. Zajímalo ho, co se bude dít dál. Zatahal za pouta, jeho erekce prosila o pozornost a Bill jí ji chtěl opravdu dopřát.

Tom cítil, jak Warren škube pouty. On se neudělal? Tom vyjel z Warrenova těla. Chlapec kvůli tomu nečekanému pohybu trochu zakňučel. Dredáč se natáhl a dotkl se Warrenova citlivého penisu. Warren pod vlivem toho jemného dotyku zasténal, očividně více než připravený vystříknout. Tom se cítil trochu provinile za to, že byl tolik chycený ve svém vlastním úžasném orgasmu a úplně zapomněl na ten Warrenův. Rozhodl se to napravit. Naklonil se k chlapcově hlavě a zapředl mu do ucha.

„Byl jsi moc hodnej kluk, myslím, že tě nechám brzo vyvrcholit. Chceš to, co?“ popíchl Tom Warrena. Nebyl moc dobrý v erotických řečičkách, nebylo to něco, co by dělal často, ale Warren vypadal jako někdo, kdo na to prostě je. Chlapec mlčel jako hrob. Tom hnětl jeho rozkrok a přidal na intenzitě.

Bill nemohl věřit vlastním uším. To byla jenom řecnická otázka, ne? Měl by odpovědět? A jestli, tak jak?

Tom Warrena jemně přetočil. Warrenova tvář byla z velké části zakrytá páskou a roubíkem, což byla opravdu škoda, protože on měl vážně hezký obličej. Tom přemýšlel o odkrytí, ale pak změnil názor, jelikož mu došlo, že by to zničilo celou hru. Warren najednou vypadal, že trochu znervózněl. Tom ho začal líbat na hrudník a oždiboval jednu z jeho bradavek. Warren překvapěně vypískl a Tom musel zadržet smích. Hravě přejel prsty po jeho erekci a cítil, jak se Warrenovi s každým pohybem stahují břišní svaly.

Bill ani netušil, že bude takhle reagovat na něco tak jednoduchého, jako je okusování bradavek. Vždycky si myslel, že lidi přehánějí, když přišlo na celou záležitost s bradavkami, ale teď se mu z toho točila hlava. Tomovy škádlivě mírné doteky ho doháněly k šílenství a Bill si přál, aby ho bratr prostě nechal vyvrcholit.

Tom líbal Warrenovo břicho a najednou se zarazil. Co to je? pomyslel si. Něco zdobilo spodní část Warrenova břicha, bylo to přímo pod pravou kyčelní kostí. Nemohl to pořádně v měsíčním světle rozeznat, ale vypadalo to jako tetování. Byla to hvězda? Vypadalo to jako Billova kérka.

Billa zajímalo, co Tom dělá, že se tak náhle přestal hýbat. Pak ho to trklo. Jeho tetování! Tom ho viděl! Bill zpanikařil, zkoušel zavolat Tomovo jméno, ale samozřejmě z něho vyšly jen nějaké neurčité zvuky.

Tom zíral na tetování. Nechal si Warren udělat stejné tetování, jako má Bill, protože se mu ve skutečnosti Bill líbil? Tom slyšel o spoustě lidí, kteří kopírovali bratrovy kérky. Pocítil osten žárlivosti. Věděl, že se často lidi spokojili s ním, jelikož věděli, že Billa by nemohli mít. Věděl, že je stupidní na své dvojče žárlit, ale nějak si prostě nemohl pomoct. Najednou byl na Warrena naštvaný, věděl, že na to nemá žádné právo, ale momentálně neuvažoval racionálně. Přál si, aby Warren chtěl jeho, ne Billa. Sklonil hlavu a jedním rychlým pohybem uvěznil celý Warrenův penis hluboko ve svých ústech.

Bill se málem udusil vlastním jazykem, když byl najednou pohlcen Tomovými horkými rty. Byla to ta nejúžasnější věc, jakou kdy zažil, jednoduše dechberoucí. Doslova. Bill lapal po vzduchu. Tomův skvělý jazyk kmital nahoru a dolů a kroužil kolem žaludu. Bill křičel, teď byl šťastný, že má v puse roubík, jinak by se bál, že vzbudí celý ostrov.

Tom potěšeně naslouchal Warrenovým zastřeným vzlykům a stenům. Chtěl být chtěný, po tom toužil víc než po čemkoliv jiném. To vykompenzovalo levný bezvýznamný sex. Dokud ho někdo chtěl, žádal si ho, toužil po něm, bezejmenný sex bylo všechno, co potřeboval. Nebyl jako Bill, neschovával si to pro ´toho pravého´, dokonce ani nevěřil, že ´ten pravý´existuje. Cítil se jako žárlivé dítě bojující o pozornost. Pozornost, kterou měl od Warrena Bill. Tom se vrátil zpátky na Warrenův hrudník, líně přejížděl jazykem po jeho zpocené kůži. Warren ztěžka oddechoval. Na moment Tom zauvažoval, že mu sundá roubík, aby mohl dýchat volněji, ale pak si to rozmyslel. Mohl by vzbudit Billa. Tom se musel v duchu zasmát. Warren hlasitě sténal, očividně nesouhlasil s jeho mučivým tempem.

„Chceš, abych tě něchal se udělat?“ zavzdychal Warrenovi do ucha. Warren neodpověděl. „Tak chceš?“ zeptal se Tom drsněji, než zamýšlel. Nebylo to tak, že by Billa nesnášel pro všechnu pozornost, které se mu dostávalo, on ani tu pozornost nechtěl. Jenom ho teď trápilo, že je někdo tak očividně zamilovaný do jeho dvojčete. Předpokládal, že do něj byla poblázněná spousta lidí, ale že většina byla natolik soudná, aby si důkaz netetovala na tělo.

Bill ztuhl. Co Tom chce? Měl by kývnout? Jestli zavrtí hlavou, nechá ho Tom jít? Možná by to mohl právě teď ukončit… Na druhou stranu neměl ve skutečnosti nejmenší zájem o to to ukončit. A opravdu si užíval bratrovu orální péči. Měl pocit, že umře studem. Cítil zatahání za vlasy, Tom ztrácel trpělivost.

„Chci tě slyšet křičet moje jméno,“ zachraptěl mu bratr do ucha. Tomova ruka silně a rychle sjížděla po jeho penisu a Bill cítil, že je na pokraji – stejně jako už asi desetkrát za tuhle noc. Ale znovu těsně před jeho orgasmem Tom krutě uvolnil svoje sevření. Bill zoufale zakňoural. Zaslechl Tomův neobvykle chladný smích. Tohle rozhodně nebyl Tom, kterého znal. „Vážně sis myslel, že to budeš mít tak lehký?“ prohlásil chladně dredáč. Kousl Billa do ucha, z čehož černovláska zamrazilo. „Chceš, abych to dokončil? Abych si tě vzal? Pak budeš patřit jenom mně.“ Na konci této věty byl Tomův hlas tak hluboký, že mu Bill sotva rozuměl. Bill nevěděl, co dělat. Tom ho znovu zatahal za vlasy. „Chceš mě?“ Tom se domáhal odpovědi.

Bill byl zmatený. Velmi váhavě kývl hlavou. Najednou mu Tom vytrhl roubík z pusy a prudce ho políbil, jazykem neurvale vnikl do jeho úst. Bill mohl přísahat, že se mu na chvíli zastavilo srdce, a než si mohl vůbec uvědomit smysl celé situace, Tom se zase odtáhl. Bylo to už přes tři roky, co Bill naposledy někoho líbal; málem zapomněl, jaké to je. Všechny myšlenky na historii polibků vyletěly z jeho hlavy, jakmile Tom opět pohltil jeho penis svými kluzkými rty a zapojil svůj hravý jazyk. Pro Tomův šikovný jazyk byl Billův orgasmus otázkou chvilky. Černovlásek se prohnul v zádech, jeho břišní svaly se stahovaly a celé jeho tělo se třáslo silou vyvrcholení. Tom elegantně pohyboval hlavou nahoru a dolů, dokud Billa celého nevyždímal. Mladší z dvojčat těžce oddychovalo. Ve svém životě už Bill zažil pár slušných orgasmů, ale tento byl daleko za tím, v co do té doby vůbec věřil, že je možné, aby člověk cítil. Bill necítil ruce ani nohy a jeho hlava se motala jako v tornádu.

Tom se posadil a sledoval v temnotě Warrenovo třesoucí se tělo. Cítil se uvnitř mrtvý. Vstal, Warrenovu chuť pořád na rtech. Tom nikdy moc nebyl na polykání, ale Warren chutnal překvapivě dobře. Tak jako tak teď chtěl, aby Warren odešel. Chtěl být sám. Rychle odemkl pouta a vkráčel do koupelny, nechtěl se Warrenovi podívat do očí. Nevěděl, proč se najednou cítil tak chladně a hořce.

„Měl bys asi jít, Bill by vyšiloval, kdyby tě tady našel.“ Lhal. Věděl, že Billovi bylo fuk, jestli si někoho bral k sobě, dokud ho jejich aktivity nerušily.

Tomova slova se pomalu donesla k Billově zamlžené mysli. Bill si připadal, jako by mu někdo chrstl do obličeje kýbl studené vody. Tom ho vyhazoval. A co bylo horší, použil Billa jako výmluvu. Starší z dvojčat zmizelo v koupelně. Bill si sundal pásku z očí a posadil se, rozhlížel se po Tomově prázdném pokoji. Cítil se tak opuštěně a zamrzle jako nikdy předtím. Hořce se zasmál. Co asi tak čekal? Že ho Tom obejme a společně usnou? Vždyť to byl Tom. A Bill pro něj nebyl nic víc než vrznutí. Černovlásek cítil, jak se mu derou do očí slzy. Rychle se sebral a opustil místnost, než se Tom vrátí z koupelny. Celé tělo ho bolelo, chtěl prostě spát, nikdy si nepřipadal tak vyčerpaný. Skácel se do své už skoro suché, Red Bullem zapáchající postele, a tiše plakal, dokud neusnul.

Tom stál ve sprše a nechal teplou vodu, aby ukonejšila jeho vnitřní neklid. Co se to právě stalo? divil se. Noc se odvíjela přesně podle jeho představ. Kromě toho tetování. Proč ho to tak trápilo? Bylo to jenom tetování, neznamenalo nic. Pokud tedy neznamenalo, že je Warren zamilovaný do Billa. A co? vynadal si Tom, Warren pro něj přece nic neznamená. Ačkoliv nemohl popřít, že na něm něco bylo, něco, co si neuvědomil, dokud spolu nebyli v posteli. Je to to, co lidé nazývají chemií? Tom vzpomínal na Warrenovu měkkou, citlivou kůži, jeho chuť a vůni jeho potu… Jak perfektně jeho tělo zapadalo do toho Tomova. Jak ho každý pohyb a zvuk přiváděl k šílenství. Tom zíral na rukojeť sprchy. Zbláznil se do Warrena? Tvrdě se pro sebe zasmál, ten zvuk mu přízračně rezonoval v uších. Samozřejmě, že ne, chci ho jenom, protože on chce Billa, zdůvodnil si své pocity.

Vypnul vodu a vrátil se do ložnice, tajně doufal, že Warren pořád leží v jeho posteli. Tom chvíli stál ve ztemnělém pokoji, jenom zíral na postel. Byla prázdná. Stejně jako jeho srdce.

autor: Iason

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Without your knowledge 2.

  1. Ty blaho, tak to byla jizda… Bill si mysli, ze Tom ma rad drsne hratky a uchylne recicky xD nejak nevim co k tomu napsat, podane to bylo naprosto skvele. Libila se mi kazda veta 🙂 jen teda lituji Billa, musi se citit zatracene zle, ublizene a vubec. Tom se zachoval ke konci dost necitlive, ale vypadalo to, ze byl sam pekne zmateny. Kazdopadne pokud jeste nekdy Warrena potka, treba si vsimne, ze zadne tetovani nema a pak mu to treba docvakne. Hmm, opravdu zajimava povidka 🙂 moc dekuji za preklad.

  2. Chudák Bill, ale přitom si vlastně není jistý, jestli se mu to líbilo, nebo ne 🙂
    A Tom je díky tomu tetování taky pěkně zmatený… Líbilo se mi, jak napůl očekával, ýe Warrena ještě najde v té posteli, a jak byl potom zklamaný 🙂
    Skvělý překlad!

  3. Ako Lexi, ani ja nemám slov. Billa mi je ľúto, lebo aj keď i to užil, tak predsa len to nechcel (a v tú dobu to chcelo hlavne jeho telo) a na konci bol ešte tk kruto vyhodený. Aj keď vedel, že to Tom urobí, tak to predsa len bolelo (hlavne povedať to vlastnému bratovi, aj keď nevedel, že je to on).
    A Tom… neviem. Toho mi bolo ľúto len ku koncu, keď si myslel, že Warren miluje Billa a teraz sa nevyzná vo svojich citoch.
    Som zvedavá, ako to bude pokračovať a ďakujem za preklad.

  4. Je to snad poprve, kdy se nedokazu vzit do postav, o kterych ctu. Nedokazu si predstavit, jaky strasny bordel musi v hlave Bill mit. Je mi ho lito. A Tom… zarlivka jedna uchylna, perverzni! 😀 Ale i jeho mi je lito… bylo mi jasne, ze Tom tuto noc nezjisti, ze suka (ano, napsala jsem to tak… drsne) Billa, ale i tak jsem se vzdy modlila, at mu nesundava satek a t mu nesundava raubik 😀 a pak mu ho sundal a me se srdce zastavilo… :O a pak ho polibil a trochu se rozneznilo… nekdy si rikam, ze jsem uchyl jako nikdo! 😀 a vubec my vsichni tady jsme uchylacky!! 😀 Ze se nestydime! 😀 Ne. Ne ne ne a ne! 😀 Jsem 100x napjatejsi nez ty pitome ksandy a 100x napjatejsi nez… nez ja uz nevim co! Jak uz jsem psala, to cekani na dalsi dil je muceni! Pro me ano a moc! Je to horsi nez tyden bez elektriny u babicky! 😀 Je to horsi nez, kdyz vidim nadherny boty, ale nemaji je v 36.!!! (To se stava casto 🙁 ) 😀 a kdyz se k tomu prida Look at me, #815 a SCN11B apod. Tak vazne umiram zvedavosti!! :'( :'( ale uklidnuje me to, ze jsem se pustila i do cteni normalnich knizek, u kterych se continue dozvim okamzite…, kdyz se mi chce dal cist, ale povidam vam, ze Jak zavodit v desti od Gartha Steina neni tak napinava jako povidky, ktere ctu na tomhle blogu ♥ Jeste bych rada napsala, ze je zajimave, jak Tom premysli o chemii mezi nim a Warrenem… tak se jmenuje ten kluk ze jo? Ve skutecnosti je Warren Bill alespon v Tomove posteli si to Tom myslel a tak… si myslim, ze… to ho musel asi pritahovat i Bill driv ne? Nebo ted bude… nebo… kazdopadne stale, jestli Tom Warrena jeste nekdy potka, tak uz si nebude muset Bill lamat hlavu s tim, jak a jestli vubec Tomovi rict o teto noci, Tom se to dozvi sam. Takze… myslim moc na budoucnost, ale… nevim, jestli bych byla radsi, aby mu to Bill rekl nebo ne, protoze uz ted se bojim reakce, az to Tom zjisti, ale jelikoz je toto twincest povidka, doufam, ze kloucci k sobe zkratka cestu najdou 🙂 a uz ne bez jejich vedomi 😀 🙂 Takze… okey i kdyz bych nemusela, protoze je to zcela jasne… 😀 napisu ted, ze se sakra tesim a nemuzu dockat na dalsi dil!! A dalsi a dalsi a dalsi dily!!! 😀 ♥ a moc dekuji za preklad a autorovi… aww :3 autorovi… :3 ^_^ porad si neuvedomuju na tolik, abych… si to zkratka uvedomila, ze tohle pise kluk!! ^_^ to je neco uplne… aww ♥ klobouk dolu pred nim :3 je to vazne.. nakazliva zavislost tohlecto! 😀

  5. [4]: Ha, taky máš problém s botama? 😀 Mam nohu 35-36 (výjimečně 37 )a někdy je fakt, že se mi povede superkauf za pár korun, protože takhle malý nohy skoro nikdo nemá 😀 Ale častějš je to tak, že na sebe boty nemůžu sehnat :))) Tak jsem ráda, že nejsem sama 😀

    Lidi, děkuju vám moc za komentáře. Tahle povídka je podle mě naprosto úžasná a mně je ctí, že ji můžu pro vás překládat 🙂

  6. Tahle povídka je užastna Billa mi bylo docela líto jen jsem zvědava co udělá Tom až zjistí že Warren nemá tetování.Dík za překlad.

  7. To je sila, toto. Neviem čo cítiť, čo napísať… Je mi Billa strašne ľúto. Netuším ako si toto budú vysvetľovať, ak raz príde na to vhodná chvíľa. Pre Billa to musí byť hrozné:(
    Veľmi pekne ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics