Breaking Through 44.

autor: Muckátko :o*

Poznej sám sebe

Svěží, čerstvý a voňavý Bill opouštěl koupelnu, zhasínajíc světla, když se na chodbě potkal s Tomem, který už po domě pobíhal ve svém spacím oblečení.

„Spíš u mě?“ zeptal se s úsměvem.
„No já dnes…,“ sklopil Bill hlavu.
„Oh bože! Uch promiň,“ zrudl Tom, když si vzpomněl, že Bill má na dnešní večer nějaké plány. „Zapomněl jsem… uhm… jo… takže uvidíme se ráno,“ líbl Billa spěšně na ústa a z chodby zmizel. Bill se drobně pousmál, když viděl Toma takhle vykolejeného. Bez pořádného popřání dobré noci se zavřel v pokoji a pro jistotu i zamkl pro případ, že by přece jen zkoušel dát na Andyho rady.
Tom mezitím rozechvěle hltal minerálku a snažil se myslet na uslintané babiččiny klapáky, aby odvedl pozornost od dění nahoře. Nechal prázdnou sklenku sklenkou a odešel nahoru. Bylo mu špatně od žaludku, když míjel Billův pokoj. Měl tendenci si dokonce zakrýt výhled, aby neviděl ani desku dveří. Copak mohl Billovi popřát hezké sny? Jako by mu přál, aby se mu zdálo něco erotického. Nebo mu měl popřát dobrou noc? Jako by mu přál dobré sebeuspokojování, a to bylo nemyslitelné.

Tom zapadl do pokoje tak rychle, jak jen mohl. Styděl se, červenal se, a zároveň se třásl a byl vzrušený. To pomyšlení, že by mohl Bill právě teď ležet na posteli nahý, dotýkajíc se svého těla a opravdu si to užívat, posílalo veškerou energii do Tomova klína, který se ať chtěl nebo ne, začínal napínat. Jeho osud byl pravděpodobně zpečetěný, když si lehl a podíval se dolů.

Tohle bude ještě dlouhá noc, protože i když se uspokojí, nebude moct usnout, protože bude přemýšlet nad tím, co se děje v pokoji naproti, tudíž zůstane dlouho vzhůru a při jeho smůle se opět vzruší a usne nejspíš až k ránu naprosto vysílený.
„Proč mi to jen říkal?!“ zakňučel, když sklouzl dlaní do svého spodního prádla a stiskl se. „Kurva, Bille,“ zasténal a začal rukou pohybovat. Tahle noc bude zřejmě ta nejdelší v jeho životě.

*

Bill ležel přikrytý do poloviny hrudi a díval se na strop. Cítil se pohodlně. Jeho tělo se uvolněně vtiskávalo do matrace a bylo těžké. Pohladil se po paži, protože jelikož neměl ruce pod přikrývkou, měl je chladné. Třením se snažil kůži trochu zahřát. Všímal si, jak dlouhé má paže a taky hubené. Neměl tolik svalů, jako měl Tom. A jeho kůže byla vždycky tak nějak bledá, jako by sluneční paprsky odrážela, místo aby je vstřebávala. Prsty měl nepříliš baculaté, ale ani příliš vyhublé. Byly tak akorát. Líbily se mu jeho ruce, a to především ve chvílích, kdy byly schované v těch Tomových. Billovy ruce byly na to, že byl muž, drobné, poměrné úzké a dlouhé. Úplný opak oproti Tomovým velkým, širokým, medvědím tlapám, které Bill zbožňoval. Vždycky dokázaly jeho ruce schovat a zahřát.

Jedna z Billových dlaní se natáhla přes jeho boky, uchopila okraj přikrývky a švihem ji přehodila přes Billův trup na druhou stranu matrace, takže zůstalo Billovo tělo ležet bez jakéhokoli přikrytí. Prsty u nohou se zdály být od Billova obličeje dost daleko. Nikdy příliš nezkoumal svoji výšku, ale teď, když se nad tím zamyslel, zjistil, že není žádný mrňous, a když se nehrbí, je dokonce vyšší než Tom, což bylo pro Billa trochu nepohodlné zjištění. Mezi ním a Tomem byl Tom tím, kterému byly přiřkávány všechny komparativy. V Billových očích byl Tom ten vyšší, statečnější, silnější, trpělivější a prostě ve všem lepší. Rozhodl se, že i když je vyšší než Tom, chce raději být tím, kdo se bude hrbit, aby dostal objetí. Tomovi role vyššího a silnějšího slušela víc.

Billovy nohy se od těch Tomových příliš nelišily. Byly rovné, štíhlé a stejně mužsky ochlupené. Možná byly delší a hubenější, protože Tom měl svaly. Ne moc, ale rozhodně byl pevnější na dotyk. Alespoň to si Bill myslel, když si Toma tajně prohlížel. Jeho boky byly útlé stejně jako Tomovy a na hrudníku nebylo nic zvláštního, protože Tom jej měl samozřejmě taky. Jen – opět Tomova žebra pokrývalo o něco víc svalové hmoty a jeho stejně ploché břicho bylo zpevněno a vyrýsováno na rozdíl od toho Billova.

Zevrubné pozorování Billova těla bylo tímto bodem skončeno. Bill sice netušil, jak by mělo vypadat ideální tělo, nebo jaká těla se líbí Tomovi, ale podle sebe nevypadal nejhůř. Chtělo by to trochu svalů, ale v základě byl se svým tělem spokojený. Měl to s čím porovnat. V léčebně viděl mnoho extrémů, kdy byli lidé vyhublí na kost, nebo naopak tak obézní, že si nedohlédli na špičky prstů u nohou. Bill se ani nedivil, že byly s jejich váhou spojené i velké psychické potíže.

Bill sjel prsty k lemu svého trička na spaní a ne příliš svůdným a přitažlivým způsobem jej ze sebe vleže svlékl. Odložil jej na přikrývku vedle sebe a jal se prohlížet detaily. Jeho hrudník byl plochý a až téměř chlapecký, proto jej ze všeho nejvíc zaujaly bradavky, které vyčnívaly. Vzpomínal si, že když si násilím brali jeho tělo spolužáci, téměř všichni se prsty dostali k jeho bradavkám a tiskly je. Někteří je mnuly, někteří dokonce brali do úst. Ve všech případech to pro Billa bylo něco bolestivého, protože oni něžnost neznali. Zajímalo jej, co bylo na těch dvou malých místech tak přitažlivého, že se po nich všichni natahovali.

Sjel dlaněmi ze svých klíčních kostí k růžovým bradavkám a prsty přes ně lehce přejel. Rozšířil oči, když se jeho tělo příjemně zachvělo. Nebylo to špatné. Bylo to dokonce příjemné a citlivé. Ani si neuvědomoval, že prsty přejíždí tam a zpět a nevědomky se tak sám dráždí. Bradavky pod tím třením ztvrdly. Jakmile Bill tu ztuhlost zaregistroval, začal prsty kolem těch dvou čudlíků pohybovat kolem dokola. Kroužil kolem těch vrcholků a občas se na matraci zakroutil, když to bylo až moc příjemné. Cítil, jak ten dobrý pocit vysílá impulzy do jeho podbřišku a pak dál do jeho penisu, což byla naprostá novinka. Nikdy tohle necítil, proto ještě nevěděl, jak s takovým zjištěním naložit.

Sklouznutím rukou níž zjistil, že jeho břicho se celou dobu napínalo. Hlazení jeho horní části těla zastavila až guma od spodního prádla. Pokaždé zarazila pohyby dlaní na Billově podbřišku a níže jej nepustila. Bylo to ale Billovo tělo, a především Billova zvědavost, která vyslala pokyn do mozku, a ten pak nakázal palcům, aby se schovaly pod okraj prádla, zahákly se a připravily se na stáhnutí boxerek dolů. Bill pokrčil kolena, šlapkami se zapřel o matraci a nadzvedl mírně pánev, aby pružný okraj mohl polechtat konturu jeho malého zadečku a skončit pod ním. Na to Bill klesl dolů, vtiskl nahé půlky do prostěradla a stáhl si prádlo tak nízko, aby svlékání mohly pohodlně dokončit jeho nohy. Kus oblečení zůstal ležet na konci matrace v nohách.

Ačkoli to bylo směšné, Bill se zastyděl. Byl v pokoji sám, bylo to jeho tělo, a přesto se do jeho tváří nahrnula lehká červeň, když se podíval do svého klína. Jeho penis vypadal větší, což bylo, zdá se, následkem hlazení Billových bradavek. Zatím bez dotyků Bill zkoumal svůj odhalený klín. První věc, kterou se snažil rozptýlit své rozpaky nad vlastní nahotou, byl dobrý pocit z toho, že se směl tam dole oholit. Bylo mu tehdy trapně, když do nákupního košíku, který nosil Tom po obchodě, vkládal balíček žiletek navíc. Bylo jasné, že ty kvalitní a drahé byly na jeho citlivou tvář, a ty jen na pár použití byly na ostatní místa, kde se Bill zbavoval chloupků. Tom se ale zdál být se vším v pohodě, a dokonce Billovi poradil, aby si vzal jiný druh. Navrhl mu, že by mohl zkusit ty, co používá Tom, protože byly o něco kvalitnější než ty, co se rozhodl vzít Bill, a byly za stejnou cenu. Bill přikývl a rychle se začal věnovat jinému přípravku, aby se zbavil trapného pocitu ve svém břiše.

V léčebně to bylo ohledně těchto věcí peklo. Žiletky ani nic podobného se k pacientům nesměly přiblížit ani na metr. Byla možnost se oholit, ale pouze za přítomnosti někoho druhého, a to platilo jen pro tvář. V tomhle to měl Bill ztížené tím, že ve své blízkosti nikoho nesnesl. Dostával tu možnost jen velmi zřídka. Ošetřovatelka jej sice nechala samotného, ale kontrolovala jej málem každou minutu, aby se ujistila, že žiletky opravdu sjíždí po kůži, zanechávajíc ji hladkou a neporušenou, a že je nikdo netlačí do kůže a nerozřezává si místa, kudy vedly žíly, snažíc se ukončit svůj život. Bill byl neskutečně čistotná osoba a holení pro něj znamenalo především pohodlí.

Když se pohledem vrátil ke své věci, znovu se ošil. Jeho penis vypadal… prostě jako penis, a jelikož nikdy neměl možnost zkoumat jiné penisy, nemohl se ani rozhodnout, jestli je ten jeho pěkný nebo ošklivý, velký nebo malý, tenký nebo široký. Prostě tam byl takový, jaký byl. Bill pomalu natáhl dlaně a přejel po svém podbřišku. Kníkl, když se jeho břicho vtáhlo dovnitř, jak jej ten letmý dotyk zalechtal. Hladil prsty svá stehna a hladce vyholená třísla. Věnoval se okolí svého penisu a zjišťoval, že i tahle místa jsou příjemná na hlazení. Čím více přejížděl po svém těle, tím více se jeho nohy samy od sebe roztahovaly do stran, nabízejíc Billovým dlaním intimní zákoutí jeho klína.

Hlazení všech těch míst bylo příjemné a prohlubovalo Billovo dýchání, ale nebylo to dost. Bill byl překvapený, jak snadno a rychle se jeho dlaně přesunuly doprostřed jeho klína a začaly se dotýkat těch hlavní věcí tak zkušeně. Jeho dlaně jako by věděly, co mají dělat. Co kde pohladit, stisknout, promnout.

Brzy se kolem jeho penisu utvořila pěst, která sjížděla po Billově penisu nahoru a dolů, masírujíc tak malou část Billova těla, která způsobovala tak neuvěřitelně velké pocity. Bezděčně se mu vybavil sen, který tohle všechno odstartoval. Sen, který jej dostal až sem. Nemohl si nevybavit, jak úžasně se cítil, když se jeho penis ve snu schoval do Tomových úst a objaly jej Tomovy šikovné rty. Zasténal, když ten pocit projel jeho tělem až do jeho klína, kde způsobil mocné zacukání. Poloha, v jaké se Bill právě nacházel, by pravděpodobně Tomovi přivodila infarkt, a hned na to okamžitý orgasmus. Těžko by mohl uvěřit, že se někdo tak nevinný a cudný mohl díky vzrušení dostat do tak hříšné a vzrušující polohy.

Bill ležel na zádech, nohy pokrčené v kolenou rozevřené do široka a ruce pohřbené ve svém klíně. Tahal za svůj penis, mnul střídavě své bradavky, vnitřní stranu stehen a dokonce varlata. Vzdychal skrz otevřená ústa, vzpínal hrdlo ke stropu, propínal se v bedrech, a když v jeho penisu silně cuklo, následoval ten dobrý pocit odpíchnutím pánve od matrace. Cítil, jak se na jeho zadečku zatínají svaly, a jak se kroutí jeho prsty u nohou. Bylo mu jedno, jak nemravně nabízel všechny své intimní oblasti na odiv. Bylo neuvěřitelné, jak se v tu chvíli cítil. Nemohl myslet, ani kdyby chtěl. Všechno bylo tak úžasné. Chvění, mravenčení, každé škubnutí, cuknutí nebo elektrický výboj, který projel celým jeho tělem. Husí kůže, horkost, pnutí. Nebyl schopný ani zaregistrovat všechno, co jeho tělo dělalo. Byl schopný to jen přijímat. Nejdůležitější pro něj bylo, že ani jedna reakce na ty doteky neměla jméno bolest. To bylo pro něj stěžejní.

Zápěstí jeho pravé ruky zrychlovalo od okamžiku k okamžiku více a více a i stisk byl pevnější a neústupný. Billovo dýchání se zkrátilo, až se nakonec téměř zastavilo. Jeden z posledních vrcholných stenů jej zabolel uvnitř hrudi a z jeho hrdla vyšlo už jen uspokojené táhlé zakňučení, které bylo doprovázeno teplou tekutinou na Billově prstech, penisu a podbřišku. Billovým tělem projížděly nepředstavitelně intenzivní vlny tepla a chvění. Jeho tělo kleslo na matraci a uvolněně zůstalo ležet. Billova dlaň pustila pomalu povadající penis a zůstala ležet na jeho pravém stehně. Hrudní koš se ve velmi krátkých intervalech zvedal a zase klesal, jak se uklidňoval dech i srdce. Bill zíral na strop a uvědomoval si podivné mžitky před očima. Cítil se krásně. Přihlouple se usmíval a vznášel se někde nad střechou domu.

Až schnoucí sperma a chlad, který se plazil přes jeho nahé rozehřáté tělo, jej donutil k nějaké činnosti. Papírovými kapesníčky odstranil nepořádek v oblasti svého klína, skopl z postele své boxerky a hodil k nim i tričko, které stále leželo vedle něj, a jedním pohybem přes své nahé tělo přehodil přikrývku. Zůstal ležet na zádech a zavřel oči. Sotva si stihl uvědomit, jak příjemně, unaveně a ospale se cítí, upadl do hlubokého spánku.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Breaking Through 44.

  1. No, a teď už jen to samé zažít s Tomem, že, Bille? :))
    Díky za kapitolu a budu se těšit na další 🙂

  2. Ježiši, já se normálně červenám… 🙂
    Tomovi jsem se na začátku musela opět strašně smát, nemá to s Billem jednoduché 😀
    Ale hlavně, že Bill si to užil 🙂

  3. Přiznám se, že jsem byla na tenhle díl obzvláště zvědavá, protože jsem čekala, zda zde bude popsáno Billovo poznávání svého těla, či ne.  😀
    Na začátku samotného dílu jsem se musela strašně uculovat! 😀 Tom byl naprosto báječný a jeho rozpaky byly kouzelné! Bylo zvláštní vidět Toma  v situaci, kdy neví, co říct. Ten má vždycky odpověď na všechno a ještě jsem nezažila chvíli, kdy by se cítil nepohodlně, a proto bylo tohle hezké poprvé! 😀 Moc se mi líbilo, jak byl Tom nesvůj a nevěděl,  zda Billovi popřát dobrou noc. 😀 Skvěle jsem se u toho pobavila! 🙂 Ovšem noc Tomovi vůbec nepřeju, protože věřím, že ji bude mít velice pernou! 😀 Je jasné, že asi celou noc před sebou uvidí obraz Billa a toho, jak se dotýká sám sebe a koho by to nechalo naprosto chladným, že? 😀
    No a část s Billem byla bombastická! Ostatně od Tebe si tyhle scény čtu strašně ráda, protože je umíš skvěle popsat a ještě k tomu pokaždé jiným způsobem!  Všechno co napíšeš je extrémně čtivé a já před sebou doslova vidím živé obrazy! 🙂 Moc se mi líbilo, jak si Bill prohlížel sám sebe, jak se hodnotil a ještě si při tom vždycky vzpomenul na Toma a nezapomněl je dva porovnávat. Tohle všechno musí být pro Billa něco naprosto nového a po pravdě jsem ráda, že se sám na sebe konečně podíval tak, jak doopravdy vypadá a snažil se sám sebe ohodnotit – a za co jsem nejvíce ráda, je vědomí toho, že Bill sám sebou nepohrdá a nepřijde si odporný. Po pravdě jsem se tohohle trošku bála. Každý člověk takové věci prožívá jinak a měla jsem strach, že díky tomu, co si prožil, se na sebe nebude koukat moc hezky. Vážně mě zahřálo u srdíčka, že tomu tak není a i přes to, že si na své spolužáky na chvilku vzpomněl, rychle je vytěsnil z mysli a raději se soustředil na ty krásné pocity. A nezbude mi říct nic jiného, než je Andy borec a jeho rada zabrala naprosto skvěle! 🙂 Ne že bych si myslela, že Bill hned skočí Tomovi do postele.. 😀 Ale rozhodně je Bill na dobré startovní čáře a jako po celou dobu, i teď mu strašně držím pěsti!!! Má silnou vůli a je to silná osobnost, a nebojím se, že s Tomovou pomocí, by se nedokázal dostat přes své veškeré strachy! 🙂
    Moc děkuji za dokonalý díl!!!!!! ♥♥♥

  4. Tak presne na toto jsem se tesila. Billovo zkoumani vlastniho tela 🙂 Tom byl chudak cely u vytrzeni. V podstate delali oba dva to same v ten samy cas. Snad brzy budou i v jedne mistnosti 😀 z Billovych doteku jsem byla extremne neklidna a tezko rict, zda nadsenim nebo vzrusenim 😀 ale bylo to tak roztomile v jeho podani. Doufam, ze zitra rano o tom Tomovi pekne povypravi xD moc dekuji za dil 🙂

  5. Chudák Tom takhle trpět ale Bill to zvládnul krásně a jak se porovnavál z Tomem jsem zvědava jestli své pocity svěří Tomovi.

  6. Tom bol tak rozkošne v rozpakoch až mi ho bolo trochu ľúto 🙂 ale aj keď nemohol spať, predsa si to určite užíval aj on 🙂 a ráno sa bude červenať už len z toho, keď mu Bill povie dobré ráno:)
    Billov prieskum tela mi trochu bránil v dýchaní, bolo to poriadne žeravé. Bála som sa, či neprevládnu zlé spomienky, ale zvládol to úžasne. Teším sa na raňajšie Tomove rozpaky 🙂 Veľmi pekne ďakujem za krásnu kapitolu.

  7. Ako Mischulka, aj ja som bola zvedavá, či Billove sebapoznávanie popíšeš 🙂
    Toma mi bolo ľúto, keď chudáčik sa spýtal, či Bill spí dnes u neho a potom si uvedomil, čo chce vlastne Bill večer robiť 😀 A tej ťažkej noci sa nečudujem, ale som si istá, že si ju parádne užil.
    A Bill… tak jeho porovnávanie svojho tela s Tomovým a potom dotyky. Trošku som sa báala, či ho nezabrzdia zlé spomienky, ale našťastie nie a Bill si to mohol dokonale užiť. 🙂
    Teším sa však na ďalšie ráno. Tom bude určite v rozpakoch už len keď sa na Billa pozrie a ako napísala Lexi, kebyže Bill povie Tomovi podrobnosti svojho prieskumu, tak ten asi skolabuje 😀
    Ďakujem za úžasnú kapitolu.

  8. Nejspíše to bude znít hloupě, ale tohle v Billově podání bylo prostě krásné…
    Jsem ráda, že se Bill sám sebe nezalekl a že do toho šel s takovým nasazením a hlavně, že se mu to líbilo. Protože o to vlastně šlo, aby se doteků přestal bát a začal je vnímat jako něco veskrze příjemného.
    Jsem zvědavá, jak bude všechno vnímat druhý den a hlavně, jak  a jestli to prokonzultuje s Tomem. I když v tom případě se obávám o Tomův život xD
    Úžasný díl ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics