Look at me 8.

autor: Chii-chan
Tápání

Vyhazovač věnoval Billovi divný pohled, když ho spatřil odcházet tak brzy a tak… násilně, ale oba mladíci ho ignorovali.

Tom jej dál táhnul pryč z klubu, pryč od zvědavých očí a uší a Bill několik vteřin přemýšlel, jak moc je asi opilý. Jistě, Bill přišel o hodinu později, ale to bylo u něj běžné. Kolik toho mohl Tom vypít za pouhou hodinu? Nebyl si jistý, jestli to chce vědět…

Sotva padesát kroků od vchodu do klubu Tom zastavil a zatlačil ho proti zdi. Bill polkl, když si vzpomněl, kdy naposledy byli takhle blízko a jak si byl jistý, že jej Tom políbí. Napadlo ho, jestli to udělá teď s tím množstvím alkoholu v jeho těle.

Počkat, chtěl vůbec, aby jej Tom políbil? Jo, samozřejmě, že umíral touhou cítit jeho rty na svých, dotyk chladného piercingu při motýlích polibcích na krku… Ale co potom? Co když byl Tom opravdu tak opilý, že by si to nepamatoval? Mohl by se kolem něj Bill chovat stále stejně? Nebo co když by si to Tom pamatoval a rozhodl se, že to byla chyba? Bylo jejich přátelství silnější než rozpačitost, která by následovala?

Bill zalapal po dechu, když spatřil, jak jej Tom pozoruje. Jeho oči byly skelné a tmavé, Bill si byl jistý, že je opravdu opilý.

Tom zvedl ruku a dotkl se jeho tváře. Bill pocítil zachvění v žaludku, dech se mu zrychlil a jeho myšlenky zároveň křičely hrůzou. Otevřel a opět zavřel ústa, snažil se vydat ze sevřeného hrdla nějaké slovo, ale nepodařilo se mu to. Tom jej prsty hladil po tváři a Bill se téměř usmál nad tím něžným gestem.

Tomovy oči se najednou přesunuly k jeho tváři, když prsty zavadil o náplast. Bill si vzpomněl na zraněné místo a opět otevřel ústa, aby to vysvětlil. Nicméně zatímco se rychle připravoval na lež, Tom roztrhl okraj náplasti a jemně za ni tahal, ale ne tolik, aby to bolelo. Bill se divil, proč je tím Tom tam dětinsky fascinován, ale najednou náplast prudce strhnul a Bill zaúpěl bolestí. To bylo něco, co nečekal.

„Tome! Au! Co to sakra bylo?“ Zaječel, ale Tom jej sotva bral na vědomí.

„Šššš…“ syknul, uchopil Billovu bradu a natočil jeho tvář doleva.
Bill potlačil zakňučení a byl si teď více než jistý, že Tom nemá ani ponětí, co dělá. Tohle nebylo jeho obvyklé chování. Zavřel oči a nakrčil nos, když ucítil, jak mu něco teplého stéká po pravé straně obličeje.
„Do prdele!“ Slyšel Toma zamumlat a cítil, že se předklonil.
Bill očekával, že Tom krev buď setře, nebo vyděšeně ustoupí. To, co neočekával, byl dotek teplého – horkého – jazyka na jeho tváři.

Tom ho olizoval? Odkdy je tohle něco normálního, dokonce v opilosti? Dech se mu zadrhl v hrdle a srdce mu divoce tlouklo. Tom mu opět olízl tvář a Bill sotva pocítil pálení. Byl rozpolcený mezi tím odtlačit Toma co nejdál od sebe, anebo naopak pootočit hlavu a pootevřít pusu, aby se jejich jazyky setkaly.

Protáhl ruce mezi jejich těly a opřel se dlaněmi o Tomovu hruď v úmyslu odtlačit jej. Dokonce i přesto, že Tom byl opilý a nebude si to pamatovat, Bill tohle nechtěl. Nechtěl jej využít, nechtěl, aby zapomněl.
Jeho ruce se pevně zabořily do materiálu trička, když mu Tom opět olízl tvář. Bill si nechtěl přiznat, jak moc jej tohle vzrušovalo, ať už o tom Tom věděl nebo ne. V tom se k němu Tom naklonil ještě blíže a Bill ucítil tlak proti svému rozkroku.

„Tome…“ vydechl, jeho mysl byla zakalená chtíčem a pouze zavřel oči.

Tom zasténal a po posledním olíznutí jej lehce políbil na tvář. Trochu se odtáhl a zadíval se Billovi do očí.
„Přestalo to,“ zašeptal a Bill opět otevřel oči.
Tom byl stále přitisknutý k jeho tělu, jedinou zábranou mezi nimi byly Billovy ruce. Když Tom promluvil, Bill ucítil jeho horkých dech na své rozpálené tváři, a zároveň pocítil také ostrý závan alkoholu. Olízl si rty a přikývl, všechno, co mohl cítit, byly stopy slin, které Tom zanechal na jeho tváři. Rukama opět pevně uchopil Tomovo tričko, bál se ztráty tepla, bál se ztráty Toma, až bude opět při smyslech. Téměř Toma prosil, aby jej držel, i když jeho ruka nikdy neopustila Billovu bradu.

Chvíli na sebe zírali, těžce dýchali a srdce jim bušila. Tom se kousal do kroužku ve rtu a Bill přemýšlel, co se mu honí hlavou.

„Tome! Zapomněl jsi svou bun… du…“

Bill zavřel oči a potlačil zasténání. Opravdu měl Andymu nakopat zadek, když měl šanci!

Tom zaklel, pustil Billa a o krok ustoupil. Mladší chlapec se opřel o zeď a soustředil se na své dýchání a na urovnání svých myšlenek.
„Jdi do prdele!“ Zavrčel Tom a Bill mohl téměř vidět, jak sebou Andreas trhl, i když se na něj nedíval.
„Tome, co?“ Zeptal se Andreas po několika okamžicích trapného ticha.
„Bože, zatraceně, Andy! Odejdi!“ Odsekl Bill.
Poslední věc, kterou potřeboval, byla, aby se Andreas choval chytře a mile. Byl ten blonďák opravdu takový masochista?
„Okay, okay! Ježíši!“ Zakňučel Andreas a otočil se zpátky ke vchodu do klubu, s Tomovou bundou stále v ruce.

Bill si vděčně povzdechl a chystal se Toma zeptat, kolik toho vypil. Ten jej ale najednou chytil za ruku, propletl s ním prsty a začal jej táhnout pryč.

„Tomee! Kam jdeme?“ Řekl Bill a snažil se ho zastavit.
„K tobě… blíž…“ Tom zamumlal a Bill nevěděl, co by měl na to říct.
Doufal, že Tom usne v okamžiku, kdy se dotkne postele a Bill bude moct strávit noc vzhůru přemýšlením nad tím, co se to s ním stalo.

„Je tam Simone?“

Bill zavrtěl hlavou, když zápasil s klíči, aby odemkl dveře. Děkoval bohu a všem ostatním božstvům, že se jeho matka sama rozhodla vyrazit na párty, když Bill udělal to samé.
„Je u kamarádky. Vrátí se později,“ odpověděl, docela nejistý, jestli být s Tomem sám byl až tak dobrý nápad.
Povzdechl si, když se dveře s vrznutím otevřely, a pokynul Tomovi, aby se za ním vydal nahoru. Znova uvažoval, jestli by neměli zůstat dole, kde by je Simone po příchodu viděla.

Otevřel dveře do svého pokoje a rychle se zaměřil na to, jestli je vše na svém místě – tedy, jestli je jeho skateboard ukrytý. Ne, že by si to snad Tom mohl ráno pamatovat. Rychle rozsvítil světlo a zamžoural nad tím náhlým jasem.

„Tome, myslím, že potřebuješ nějaké-„

„Svléknout,“ přerušil ho Tom.
Bill se otočil a podíval se na něj s vytřeštěnýma očima a s otevřenými ústy. Několikrát zamrkal a zíral na Tomovu vážnou tvář.
„Cože?“ Bill vyjekl a udělal několik kroků vzad.
„Sundej si košili,“ zavrčel Tom a udělal krok vpřed.
„T-Tome… jsi opilý. Prostě pojď spát,“ polkl Bill a začal se lehce třást. „Nevíš, co říkáš…“
„K čertu nevím! Prostě to udělej, Bille,“ řekl Tom, přistoupil k Billovi a popadl lem jeho košile. Lehce za něj zatahal, ne aby jej svlékl sám, ale aby jej k tomu přinutil.

Bill opět protáhl ruce mezi jejich těly, a tentokrát tvrdě zatlačil. Tom udělal krok zpět a Bill chtěl utéct. Zarazil se, když spatřil prosebný pohled v Tomových očích.

Zatraceně… pomyslel si a kousal se do spodního rtu. Tom byl opilý, tak opilý, že by ho měl zatlačit do koupelny a dát mu ledovou sprchu, aby ho probudil.
Proklínal sám sebe, že poslal Andrease pryč, zrovna teď by nějakou pomoc potřeboval. Po té lízací show uprostřed ulice mu mělo být jasné, že si opilého Toma nemá brát k sobě domů.
Co teď?

„Bille?“

Černovlasý chlapec vzhlédl a pohlédl do Tomových očí. Povzdechl si a věděl, že nemá smysl se bránit. Podíval se dolů, kde si jeho prsty hrály s několika uvolněnými nitěmi, a zvažoval své možnosti.
Byl si jistý, že kdyby řekl ´ne´, Tom by byl opět naštvaný a on nechtěl riskovat rozzlobeného Toma.
Několikrát se zhluboka nadechl, aby se uklidnil, a přinutil se sundat si kostkovanou košili. Přehodil ji přes nedalekou židli a modlil se, aby si nemusel sundat i tílko.
„Tohle taky,“ Tom zamumlal a Bill pevně sevřel prsty kolem materiálu tílka, až mu zbělely klouby.
„Tome, já-„
„Bille…“

Díky tomu, jakým způsobem Tom řekl jeho jméno, Bill už dál neprotestoval. Přetáhl si tílko přes hlavu spolu s čepicí a cítil Tomovy oči na každém kousku jeho kůže, jeho pohmožděné kůže.

Bill neměl žádný problém se schováváním svých pohmožděnin před Asterem, Andreasem a D, ale Tom vždycky věděl. Měl pohmožděný obličej, to ano, ale nebyl tam žádný způsob, jak mohl zbytek těla vyváznout bez úhony. Nebylo to tak zlé jako jeho tvář, ale pro Toma to bylo dost.
Opatrně, krok po kroku, k němu přistupoval blíž, takže Bill ustupoval, dokud nohama nenarazil do postele.

„Tome…“ řekl Bill a hlas se mu třásl strachy. Nechápal, co se děje. Cítil se zranitelně a vyděšeně a chtěl Toma zpátky.

Tom zvedl ruce a položil mu je na ramena, přinutil ho tak sednout si. Bill se chtěl stočit do klubíčka a skrýt. Srdce mu zběsile tlouklo a byl tak vyděšený. Pokud se z tohohle dostane živý a zdravý, přísahal si, že už nikdy nedopustí, aby Tom znovu pil. Nikdy.
Bill si rukama objal své tělo, Tom vydechl, zamrkal a klekl si. Billovi se zadrhl dech v hrdle a nevěděl, co má dělat, co na to říct. Tom před ním klečel. Zírali na sebe, jeden těžce dýchal a druhý se chvěl očekáváním.

Tom zvedl ruku a rozmotal jeho paže. Podíval se před sebe a naklonil se dopředu, aby vtiskl jemný polibek na fialovou skvrnu na Billově břiše, napnutou pod tím lehkým dotykem. Vydával uklidňující zvuky a znovu jej na to místo políbil, než se přesunul k další, tentokrát žlutější modřině.

Bill cítil, jak mu na těle vyskočila husí kůže a opět ztratil přehled o svých myšlenkách.
Tom byl… kůže… horké rty… líbání… spalující… uklidňující… speciální…
Lehce zasyčel, když Tomovy rty přitlačily na modřinu, ale nemohl popřít, jak úžasné to bylo. Možná, že by mohl nechat Toma dále pít, jestli tohle bude pokaždé následovat.
Bill se jej chtěl dotknout, chtěl mu zaplést prsty do dredů, chtěl ho políbit, svíjet se pod ním…

„Tome!“ Bill zasténal, když mu Tomovy rty přejely přes hrudní kost, přes jeho bradavku.

Tom souhlasně zamručel a políbil jej na krk a opět na jeho zraněnou tvář, než se odtáhl a podíval se mu do očí.
Bill zavřel oči, když Tom vzal jeho tvář do dlaní a mnul ji svými drsnými prsty.
„Tak krásný…“ slyšel Toma zašeptat, než se naklonil blíž.
Bill otevřel oči a spatřil, jak jsou jejich tváře a rty blízko. Zčervenal, nikdy ho nenapadlo, že by se mohl dostat takhle blízko k osobě, kterou miloval. Cítil bolest v srdci, když si uvědomil, že další den si z toho Tom nebude nic pamatovat. Měl by… Bude se moct i nadále chovat jen jako kamarád?

„Tome… prosím…“ zašeptal a ucítil, jak se mu v očích hromadily slzy.

Nemohl. Líbat Toma, dotýkat se ho a být dotýkán, takhle… Chtěl, aby si to Tom pamatoval, aby to pocházelo z jeho srdce a ne z nějaké alkoholem vyvolané iluze.
„Můžu?“ Zeptal se Tom a rty se otřel o ty jeho.
„Já…“ Bill se zakoktal a Tom to vzal jako ´ano´.

Měkký dotek rtů proti těm jeho přinutil Billa zakňučet, jak radostí, tak utrpením. Byl to pocit, jako by měl explodovat z té impozantní sbírky emocí.

Tom špičkou jazyka rozdělil jeho rty a mozolnatými prsty jej hladil po pažích, dokud nedosáhl až na jeho dlaně. Na okamžik byl Bill více zaujatý myšlenkou, že se Tom chystal proplést jejich prsty, než tím, že má v puse jeho jazyk.
Místo toho Tom vzal jeho ruce a zvedl je tak, aby mu je Bill mohl položit kolem krku. Jakmile to Bill udělal, Tomovy ruce se vrátily k jeho horké kůži a chytily jej kolem pasu.
Nakonec Bill vzal na vědomí jazyk, pohrávající si s jeho vlastní ocelovou kuličkou. Tiše zasténal a oplatil polibek. Zatínal prsty do hustých dredů, než změnil názor a sundal Tomovi čepici i šátek, a nakonec rozvázal i dredy a nechal je volně rozpuštěné.

Nenáviděl se za to, jak slabý proti Tomovi byl, jak proti tomu nedokázal bojovat, i když věděl, že bude později trpět.

Tom zasténal a políbil jej tvrději, jako kdyby cítil všechny jeho nejistoty a chtěl je odtlačit pryč. Pomalu se položili na postel, jejich rty byly stále spolu, pokračovaly v měkčích a jemnějších polibcích. Bill tušil, že z Toma opilost konečně začala pomalu vyprchávat.
Prolomil polibek, ale ne pohled, a pomalu své tělo posunul výše na postel a Tom jej následoval. Když konečně dosáhl na polštář, otočil se na bok a zastavil Toma před tím, než se nad něj znovu naklonil.

Tom pochopil a lehl si vedle něj, čelem k němu. Dál na sebe zírali a Bill si nebyl jistý, co by on, jako ten střízlivý, měl dělat dál. Tomova ruka byla dál na jeho nahém pasu a tiše a povzbudivě jej hladila a Bill měl rozhodně náladu na mazlení.

Pomalu se k Tomovi přisunul blíž a usmál se, když Tom rozevřel svou náruč a přitiskl si jej k hrudi. Bill zabořil obličej do ohbí jeho krku a příjemně si povzdech, když cítil, jak ho Tomovy paže pevně sevřely.

„Děkuju ti…“ Zašeptal a políbil Toma na bradu. „Děkuju ti, Tomi…“

Tom neodpověděl, hladil Billa po vlasech, dokud oba dva neusnuli.

autor: Chii-chan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Look at me 8.

  1. Však sa hovorí, že alkohol odbúrava zábrany 😀
    Tom dnes teda poriadne prekvapil. Páčilo sa mi, ako dával Billovi najavo, že ho chce a má ho rád viac ako len najlepšieho priateľa. Ale v niektorých okamihoch bol aj dosť strašidelný 🙂 Keď mu tak strhol tú náplasť (a vylepšil to šokom s toho olíznutia) alebo keď mu kázal sa vyzliecť. Billovi sa nečudujem, že mal z neho chvíľu strach.
    Bola to vážne krásna časť, ale popravde myslím, že nebude mať nejaký význam (teda aspoň nie pre Toma), lebo nejako neverím, že si to bude pamätať.
    Každopádne som zvedavá, čo sa bude diať ráno a ďakujem za preklad.

  2. No do..kelu. Teda Tomi ! :O Najprv som si na konci minulej kapitoly myslela,že Billovi vynadá pretože niečo zistil ale toto.. táto časť mi doslova vyrazila dych ! Tušila som,že Tom má Billa radšej len ako kamaráta ale toto.. hold,súhlasím s Kirsten alkohol predsa len odbúráva akékoľvek zábrany. A popravde, nie žeby ma  mrzelo ,že sa Tom opil 3:-) Práve naopak 🙂
    Len som zvedavá,ako bude na to Tom reagovať ráno až sa z toho vyspí. Ak si to nebude pamätať Bill z toho bude asi dosť v keli.

    A aj keď chalani nezašli ďalej strašne to bolo krásne :3 doslova som túto časť hltala pohľadom.. :)Dokonalosť !

    Ďakujem ti za dnešnú časť, už teraz sa teším na ďalšiu 😉

  3. Teda po minulém dílu mě napadlo spousta verzí toho, co se mohlo stát, dokonce i ty přímo nepravděpodobné 😀 ale tohle mě tedy opravdu překvapilo! Nejhorší je, že nevím, jestli z toho mám radost 😀 Spíš asi ne, protože mám strach, co bude další den. Jasně, věděla jsem, že je Tom do Billa taky zamilovaný, ale spíš mám strach, že si další den vážně nebude nic pamatovat, takže se bude k Billovi zase chovat tak, jako vždycky. A mám strach, pokud se tohle doopravdy stane, že to Billovi strašně ublíží. Přece jen si Tom teď ´hezky´ pohrál s Billovými city i když nevědomky. Dalšího dílu se vážně trošku bojím, protože nemám ponětí, co očekávat. Ale jelikož nás čeká ještě celkem dost dílů, tak si nemyslím, že by si v dalším díle vyznali lásku a všechno bylo až do konce nádherné. 😀 Jen doufám, že se nebudou kluci moc trápit. 🙂
    Mockrát děkuji za skvělý překlad!! 🙂

  4. Ty bláho, ty bláho, to jsou mi ale zvraty :)) Jooo, alkohol holt dělá divy 😀 Každopádně kdyby Tom k Billovi něco necítil, tak se takhle nechová ani v opilosti… Teď jenom, aby si to dostatečně rychle uvědomil a Billovi to řekl :)))
    Moc se těším na další díl, tenhle byl úžasný, potěšil mě 🙂
    Děkuju za překlad!

  5. Ja si rikala, ze se Tom chova jako zamilovany do Billa a ono toto? 😀 to, ze byl opily jej rozhodne neomlouva, naopak, zcela jiste je daleko pravdivejsi veskere jeho pocinani. Moc me to potesilo, ale zaroven se desim toho, jak se budou rano citit – oba dva. Snad zustanou i dal pratele a budou mit snadny pristup k rozvijeni jejich vztahu.

  6. No ty brďo… hrrrrrrmmmmmmmmmmmmpppppppffff nemám slov a ani nedýcham a neviem si absolútne predstaviť čo urobia ráno.
    Som rada, že to Tom nedotiahol do konca ale bolo to tak dychberúco nádherné, že………… že až.

  7. Hmmm… tady to vypadá, že Tom si dal pár na kuráž 😀 rozhodně vzrušující a stopro se bojím toho, co nastane ráno…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics