Work Out 37. (1/2)

autor: mohanrocks
Jakmile Tom zapadl do polštářů poté, co se očistil – a že bylo hodně co čistit – ucítil, jak Bill, o kterém si myslel, že spí, vyskočil.
„Co to, sakra, děláš? Pojď zpátky,“ zamumlal dredáč do polštáře, ale pak rychle zvedl hlavu, když uviděl, že Bill začal dělat jakýsi podivný, jásavý tanec, zatímco byl pořád kompletně nahý.
„Dělám svůj ´právě jsem měl sex´ tanec! Zatím jsem to nemohl dělat naostro, ale nacvičoval jsem si to mockrát! Nemůžu uvěřit, že jsem na něj skoro zapomněl!“ zvolal Bill a provedl směšnou otočku a pak výskok. Některé pohyby by se neměly dělat v prostoru, v němž se člověk ani úplně nepostaví.

Tom na svého společníka zíral s prázdným výrazem ve tváři. „Jsem rád, žes tohle nepředvedl před naším milováním, protože tohle se mnou absolutně nic nedělá,“ prohlásil dutě.

Černovlásek se zazubil a pak se na Toma vrhnul. „Pořád bys mě chtěl, i kdybych takhle tancoval před každým naším sexem.“ Obkročmo se na svého trenéra posadil a šťouchnul ho do hrudníku.
„Takže to budeme dělat víckrát než jednou, eh?“ ušklíbl se Tom.
„Budeme to dělat tooooolikrát! Ačkoliv… mrzí mě, že si ten tanec nemůžu napoprvé tolik užít. Trochu mě to bolí,“ povzdychl si Bill a cuknul sebou.
Tom se okamžitě začal starat. „Tolik mě to, kurva, mrzí.“ Natáhl se a přejel rukou po Billově stehně. „Co můžu udělat, abych to zlepšil?“
„Třebaaaaa mě držet?“ zeptal se černovlásek a rovnou na Toma spadl. „Jsem lidská přikrývka!!“ zachichotal se do trenérových dredů a pak kýchl. „Tvoje vlasy mě svědí v nose,“ prohlásil a uhnul hlavou z dosahů spletených pramenů.


„Mě zase tvoje tělo vzrušuje,“ zachrochtal Tom a Bill ho šťouchl do boku, načež dredáč zakňučel.
„Chceš to znovu?“ zamumlal černovlásek do Tomova krku ospalým hlasem.
„Jsi rozbolavělý. Myslím, že bychom měli spát, zlato,“ odvětil starší z chlapců laskavým hlasem, zatímco Billa hladil po zádech.
„Můžu zůstat tvou přikrývkou?“ vydechl Bill a uvelebil se na Tomově hrudi dřív, než Tom stačil odpovědět.
„Vždycky,“ řekl Tom a pak ovinul paže kolem těla kluka, kterého miloval.

***

Když se Tom dalšího rána vzbudil, nemohl se pohnout a cítil se, jako by byl mačkán k smrti. Než se úplně probral a všechno mu došlo, na okamžik zpanikařil, že umírá nebo něco takového. Ale pak zjistil, že to ten hubený malý Bill byl důvodem tíhy na jeho těle. Zase se za celou dobu spánku ani jeden z chlapců nepohnul, takže Bill na Tomovi ležel celou noc. Dredáč zasténal.

„Bille… vzbuď se,“ zašeptal a snažil se posunout.

„Hmmm?“ byla Billova reakce.
„Slez,“ zamumlal Tom a snažil se svého svěřence odtlačit, přičemž sotva dýchal.
„Jako by se stalo,“ vydechl černovlásek a zachichotal se.
Tomovi se to vtipné nezdálo. „Vážně, jsi těžkej jako blázen, když spíš. Slez ze mě,“ zaprosil a Bill se z něj opravdu odvalil. Lehl si na bok tváří ke svému trenérovi a vzepřel se na lokti.
Tom rychle zahýbal končetinami a zavrtěl hlavou, aby přiměl své tělo probrat se, a když měl v údech zase cit, taky si lehl na bok tváří v tvář usmívajícímu se Billovi. „Hej,“ zazubil se.
„Ahoj,“ odpověděl Bill se stydlivým úsměvem.
„Spal jsi dobře?“ Tom si opřel hlavu o ruku a zívnul.

„Mhmm. Měl jsem sen o svém tátovi,“ kývl černovlásek hlavou.

„Byl to dobrý sen?“ Dredáč natáhl volnou ruku a odhrnul zbloudilý pramen vlasů z Billových očí.
Mladší z chlapců se na moment zamyslel. „Ne. Můj táta byl robot. A já si nejdřív myslel, že je to jeden z těch cool robotů, kteří ti uklidí pokoj a tak… ale pak se mě snažil přesvědčit, že bych měl být příští Michael Jackson… a zkoušel mě učit, jak dělat moonwalk, a chytal mě v rozkroku a řeknu ti, Tome, to není něco, co chceš, aby robot dělal. Zvlášť když ten robot je tvůj táta!“ otřásl se.
Tom na to neměl žádnou odpověď. „Pořád tě to bolí?“ zeptal se místo toho.
„Nevím. Ještě jsem se nezkusil hýbat,“ trhnul Bill volným ramenem.
„Oh,“ opáčil Tom bezbarvě. „Možná by ses měl zkusit pohnout…“ navrhnul.

Černovlásek se na něj podivně zadíval. „Vypadá to, že vždycky konstatuješ ty nejjasnější skutečnosti. Je dobře, že tě i přesto miluju,“ ušklíbl se a Tom si odfrknul. Bill se pomalu posadil. „Zatím dobrý!“ zvolal. A pak se zvedl na všechny čtyři. „Oh… no tohle trochu bolí…“ prohlásil zamyšleně.

„Kurva, je mi to líto. Přinesu nějakej aspirin nebo tak,“ konejšil ho Tom a vstal, aby si oblékl boxerky, načež opustil centrum.
„OH NEEEEE!!“ zakřičel Bill, což způsobilo, že se Tom opravdu rychle otočil a zjistil, že Bill taky vylezl z centra a vypadá rozrušeně.
„Co je?“ zeptal se dredáč ustaraně.
„Právě jsem si uvědomil… že se svým bolavým zadkem rozhodně nemůžu skákat na míči,“ zaštkal Bill a Tom se snažil nesmát se, protože věděl, že tohle byla pro jeho svěřence vážná věc.

„Nebude tě to bolet napořád, Bille. Slibuju. A pak můžeš skákat, jak dlouho budeš chtít.“ Tom roztáhl paže a Bill se mu pomalu a schlíple schoulil do náruče.

„Ale… to bylo to, co jsem chtěl dneska ráno dělat, nejvíc jsem se na to těšil,“ povzdechl si černovlásek a Tom se docela naštval. Bill se víc zajímal o skákání na tom zatraceném míči, než o to se s Tomem zase milovat.
„Bude to v pohodě…“ Své zklamání nedal trenér v hlase najevo.
„Myslím, že jo. Doufám, že ta bolest odezní fakt brzy, takže budu moct skákat až do aleluja! To je jediná věc, ve které mi můj bolavý zadek opravdu brání,“ zamudroval Bill a Tom se kousl do rtu.
„Vážně? Jediná věc?“ Dredáč si nemohl pomoct, zeptal se.
Bill se odtáhl a vzhlédl k němu. „Jo. Proč?“ Jeho tváří proběhlo zmatení.

Tom tomu nemohl zabránit, šokovaně otevřel pusu. „Takže se mnou v nejbližší době být znovu nechceš?“ Věděl, že zní nevrle, ale nestaral se o to.

Zmatený výraz Billův obličej opustil a černovlasý chlapec se rozesmál. „Oh, Tome,“ hihňal se.
„Co je tu, doprdele, k smíchu?“ zakňoural Tom. Cítil se jako malé dítě.
„Jestli v tom nebudeme pokračovat, nikdy si na to nezvyknu. Ani na moment mě nenapadlo, že bychom se vůbec bavili o tom, že to nebudeme dělat. Ale skákání na míči je pro teď prostě nemožné…“ Bill tu poslední část prohlásil tónem, který zahrnoval i přesvědčování sebe sama o pravdivosti tohohle tvrzení.
„Chceš to zase dělat?“ Tomova ústa se samovolně roztáhla do úsměvu.
„Jasně, že chci!! Bylo to, kurva, úžasnýýýýýý,“ zasmál se Bill. „Nemůžu uvěřit, že sis myslel, že bych to znovu dělat nechtěl. To mě neznáš, nebo co?“ odfrkl.
„Zmlkniii. Nedělej si ze mě srandu,“ zaprosil Tom a Bill vypadal, že je teď ještě pobavenější.

„Ahoj! Jsem Bill a miluju tvoje péro. Zvlášť když je uvnitř mě. Můžeme teď mít sex ve sprše?“ ušklíbl se černovlásek a Tom ho lehce praštil do ruky, ale smál se.

„Přestaň vtipkovat a pojď si udělat něco k snídani a vzít si něco na ten zadek.“ Tom už opouštěl pokoj, ale byl zastaven Billovým hlasem.
„Nevtipkoval jsem. Vážně chci sex ve sprše,“ prohlásil vážně se zdviženým obočím a pak nakráčel do koupelny, pořád nahý, a nechal tam Toma stát. Ten se zdržel jenom na vteřinu, jak mu připadalo, a pak ho následoval. A tu domnělou ´vteřinu´ strávil vyndáním lubrikačního gelu z centra.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Work Out 37. (1/2)

  1. Bože, ja už na toho Billa nemám slov. Na ňom sa nedá nesmiať! 😀 Najskôr ten tanec po sexe, potom tá jeho skákacia lopta a nakoniec to vážne vyhlásenie o tom, že chce sex v sprche. 😀
    A Tom bol roztomilý, ako sa staral o Billa, či ho to príliš nebolí a hlavne, ako bol urazený, keď si myslel, že Bill s ním už nechce mať sex. 😀
    Toto je vážne dokonalá komediálna poviedka a ďakujem za jej preklad 🙂

  2. Jsem opravdu ráda, že jsem ten Billův ´právě jsem měl sex´ tanec neviděla 😀 Protože to musela být dobrá komedie 😀 😀 Bill je prostě praštěný, ale to na něm miluju 🙂 I když někady si říkám, jestli to až moc nepřehání 😀 Nebo jak byl smutný, že nemůže skákat na míči 😀 😀
    Opět jsem se u dílu děsně bavila, ostatně jako vždycky 🙂 Moc děkuji za překlad! 🙂

  3. Mám pocit, že Tom otevřel pandořinu skřínku xD Bill je nymfoman… s bolavým zadkem, ale ani tak si neodpustí ranní dávku sexu 😀 tenhle díl opět baví, ale dá se čekat od Work Out i něco jiného? 😀 Tom je opravdu úžasný, Billa by samou láskou sežral, ale za nedostatek sexu by mu snad ještě vynadal 😀 opravdu pěkné, moc děkuji za překlad 🙂

  4. Chudák Tom, až som bola chvíľu na Billa naštvaná, že najprv zabije, vlastne zavraždí celú romantiku z milovania a na prvom mieste je hlúpa skákacia lopta, ale po tom vyhlásení, že na to nemať sex ani nepomyslel a že ho vôbec nepozná, som sa zase musela smiať – úľavne a ukľudnil ma v mene Toma, že ten sex chce a to hneď. Bože táto poviedka ma raz zabije. Skolabujem z toho malého trdla.
    Ďakujem za preklad.

  5. Bill je pako 😀 Ten posexový tanec si ani nechci představovat 😀
    Uražený Tom mě taky pobavil a chvilku jsem byla na Billa taky naštvaná, ale s tou nabídlou sexu ve sprše si tou mě spravil. A Tom jak okamžitě letěl pro gel 😀
    Díky za super překlad!

  6. no ti dva mě prostě nepřestanou dostávat! Musela jsem se zase smát 🙂 mám o něco lepší večer 🙂 děkuji za překlad

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics