Kristy 6.

autor: Cincina

Děvčata přeji Vám krásné léto! 🙂

DRUHÝ DEN

Tom spal v posteli s Kristy. Ne, nepředstavujte si nic divokého. Ona akorát nemohla v noci usnout, a tak se Tom nabídl, že si k ní lehne, jako když byli malí a bojovali spolu proti nočním můrám. Cítila se úžasně, protože usnula okamžitě, jak si k ní lehl. Byla hrozně unavená. Poslední dny trpěla nespavostí, ale nechtěla nic říkat. Raději si nestěžuje.

Tom se následně probudil na hlasité zvonění budíku. Tu oblíbenou písničku, kterou si tam dal, začínal nesnášet. Ale to tak bylo vždy, když si nějakou hudbu nastavil. Věděl, že to nemá dělat, i přesto se neuposlechl.

Pomalu se probíral, oblékl se a pak vyrazil. Kristy nebudil, protože viděl, že tvrdě spí. Byl rád. Chce jí z depresí pomoct. Napadlo ho, že si možná i ubližuje. To lidé přece dělávají. A když mluvila o těch depresích, které má ze sebe… musí to ještě prozkoumat.


V PRÁCI

Bill se za Tomem zastavil na krátký pokec, protože měl většinu práce hotové. Ten se jenom divil, co mu na tom tak dlouho trvá. Práce to není těžká.

„Dělej.“
„Hele Bille, nerýpej.“
„Trvá ti to.“
„Dělám to pořádně.“
„To vyznělo, jako kdyby já ne!“ Už se málem urazil, kdyby ho Tom neodzbrojil zářivým úsměvem. Několikrát se přistihl, že na něj zírá způsobem, který není určen pro děti a mladistvé. A to by neměl.
„Haló, jsi tady?“ Zamával mu před očima rukou.

Bill se totiž trochu zasnil. Stávalo se mu to teď častěji, než by chtěl a plánoval. Nemyslel si, že by se zrovna do Toma mohl zamilovat. Měl vyhraněný typ kluků a on do něj moc nespadal. Jenže si s ním dost rozuměl a ono… nebyl by špatný. Má krásné ruce!

Musel se trochu krotit, protože mu přišlo, že začíná zacházet daleko. Neměl by na to ani pomyslet.

„Jo, jsem tady.“

Tom se usmíval. Zase se zamyslel. Nebyl takový pařez, aby si nevšiml, že se Bill na něj poslední dobou kouká a přemýšlí u toho. Nestalo se mu to poprvé, takže nejspíš věděl, jak si to vyložit. Bill byl velmi hezký chlapec, podle jeho mínění. Uvidíme, jestli se něco stane.

„Potřebuju poradit.“

„A s čím?“
„Potřebuju rozptýlit svou sestru. Povídal jsem ti už o ní?“
„Myslím, že jsi zmiňoval jenom její jméno. Tak já klidně dneska přijdu a můžeme něco podniknout ve třech. Co ty na to?“
„To by nebyl špatný nápad.“ Tom se pousmál. Že by rande? Ale ve třech je to blbost. Bude se soustředit hlavně na svou sestru. Musí jí pomoct přece.

VEČER

V práci se domluvili, že Bill přijde k nim a pak společně někam vyrazí. Nejspíš do kina, ale výběr bude v režii Kristy. Ať si ona vybere, co chce dělat. Vždyť ten večer je hlavně pro ni.

Billa napadlo, že možná bude jako křoví. Ale kdyby Tom nechtěl, aby s nimi šel, tak by se ho neptal ne? Teda aspoň si to myslel. Nevěděl, co od toho očekávat. Jako rande by to bylo divné. Ale několikrát si říkal, že by Toma někam pozval.
Vzpomněl si na svůj první den v práci. Jenže to se chtěl s někým seznámit. A ne zvát někoho na rande.

Zazvonil.

Po chvíli mu otevřela černovlasá dívka. Byla velmi krásná, ale vypadala zničeně.

To musí být ona, napadlo ho.
„Ahoj, ty jsi Bill?“ Pousmála se. Nebylo to upřímné, ale Billovi to nevadilo, protože věděl, že je na tom psychicky špatně.
„Ahoj, ano jsem.“
„Pojď dál. Tom se ještě obléká. Neví, co si má vzít na sebe. Klidně mu běž poradit, protože takhle se nikam nedostaneme.“ Ukázala mu směr do Tomova pokoje.

Bill vykouzlil úsměv na tváři, protože si to začal představovat. Až teď mu došlo, že Kristy je už nachystaná. Holka a je oblečená dříve jak kluk? Tady je něco špatně.

Vydal se tedy do Tomova pokoje. Zaklepal a vstoupil okamžitě, nečekal na vyzvání. Možná, že měl. Tom byl totiž nahý do půl těla. Kalhoty měl. Akorát měl na posteli rozházené košile a zrovna si jednu sundával, takže odhalil své tělo. A k Billovu štěstí byl natočený ke dveřím tak, aby to Bill všechno viděl.
Ten trochu zalapal po dechu, ale vzpamatoval se celkem rychle.

„Kristy říkala, že ti mám pomoct s výběrem košile. Jinak prý dneska nevyrazíme nikam.“

„Cože? To si s ní vyřídím.“ Zasmál se Tom. „Ale mohl bys mi pomoct. Už jsem to zúžil na dvě. Tuhle černou nebo bílou?“
„Tu černou. Budeš v ní vypadat více sexy.“ Vychrlil Bill ze sebe. Až pak mu to došlo.
Tom se na něj podíval se zvednutím obočím a úsměvem. Bill se také usmál. A v hlavě si představoval, jak by si dal facku za to, co teď řekl.
„Promiň.“ Vypadlo z něho.
„A proč? Náhodou je to roztomilé.“ Tom si na sebe oblékl vybranou košili, chytil Billa za ruku a šel s ním za Kristy, aby už mohli vyrazit.
Bill měl v hlavě jenom to, že ho Tom chytil za ruku. Zčervenal.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Kristy 6.

  1. Som vážne zvedavá, čo Kristy vlastne je.
    Tom je úžasný, že sa snaží takto sestru rozptýliť. A Bill… ten sa nám začína zamilovávať 🙂
    Ďakujem za pokračovanie.

  2. Tom a jeho výběr košile 😀 Trochu mi to připomělo sebe samotnou, i když já nakonec dospěju k rozhodnutí, že NIC z toho co mám, si obléct nemůžu, protože to zrovna teď vypadá blbě 😀
    Jinak jsem stejně jako Kirsten zvědavá na Kristy 😉 Nejraději bych věděla všechno hned! 😀 A chci Toma za svého bratra! 😀 Takový milující, chápavý bratr 🙂
    Těším se na pokračování! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics