Tisíc a jeden příběh 26.

autor: Saline A.

Příběh 927. – Jako bych byl v tvé hlavě
Zamčený dům, zatemněná okna, světla ztlumená na tu nejnižší intenzitu. S rukama svázanýma za zády a šátkem přes oči jsem klečel na posteli, zvědavě nasávajíc vůni, která se šířila pokojem. Byla to směsice, z níž jsem přesně nedokázal určit všechny, ale vévodila vanilka a kokos. Pak tam bylo ale něco, co mě nutilo zrychleně dýchat. Ruce se mi třásly, na těle mi perlil pot.
Anis si tiše něco broukal pod nos, zatímco neustále přikládal pod oheň. Bylo tam horko jako v sauně.

„Tak co bys rád, maličký? Jak se cítíš?“ najednou mi zamručel do ucha zastřeným hlasem. V šoku jsem sebou škubl. Pohyboval se jako duch.

„Je mi horko,“ polknul jsem ztěžkle. „A mám žízeň.“


Vzápětí se mi o rty opřelo hrdlo láhve. Žíznivě jsem otevřel pusu, aby tekutina mohla téct, ale okamžitě jsem toho lehce zalitoval – nešlo o obyčejnou vodu, jak bych očekával, ale o jakýsi medový destilát. „Jen pij, prospěje ti to,“ promlouval Anis tiše. Lehce mi přejel něčím s ostřejší hranou po krku, co za sebou zanechalo stopu. Příjemně to štípalo. „Pověz mi, maličký. Co bys chtěl, abych s tebou udělal?“ znovu mi zamumlal do ucha, tentokrát mezi zuby jemně skousl můj lalůček.
„Já nevím.“
Postel se prohnula, Anis mi sevřel boky. „Tomu nevěřím. Určitě víš, co bys chtěl, abych s tebou dělal. Víš, co máš rád.“

Tiše jsem zafňukal. Hrudník i břicho mi masíroval s pomocí nějakého krému, po kterém byla moje pokožka v jednom ohni – jako kdyby po ní běhaly tisícovky mravenců. „Mám rád, když se mě dotýkáš pusou.“

„Tak s tím se dá pracovat,“ usmál se proti mé kůži a hned ji začal posévat drobnými polibky, přičemž se neváhal na jednom místě zdržet a udělat si svou značku. Pokud se mě snažil vydráždit, tak mu to šlo perfektně – fakt, že moje ruce byly svázané a neviděl jsem nic než černou látku šátku, mi všechny pocity násobil. Nebál jsem se. Jen vnímal každičký dotek, každý záchvěv Anisových rtů proti mé pokožce, vlhkost jazyka nebo tichý dech. Jednou rukou mi pevně svíral bok, zatímco druhou zabrousil pod boxerky, mnouc mi zadeček. „Co ještě máš rád?“

„Anisi já nevím,“ zaúpěl jsem tiše. Poprvé se ve mně projevila frustrace, že se ho sám nemůžu nijak dotknout. K čemu to jako mělo být? Kruci!

„Nevíš?“ odvětil pobaveně, okamžitě se ode mě odtahujíc a nechávajíc mě tak roztouženého uprostřed postele. Samotného. „Tak to tu asi nemám co dalšího na práci.“

Zavrčel jsem. „To si snad ze mě děláš srandu, ne?!“
„Já nevím,“ krátce se zasmál a plácl mě přes zadek.
„Anisi!“
„Tak řekni, co chceš, abych udělal a já to udělám,“ zamumlal těsně proti mým rtům. Překvapeně jsem vydechl z náhlé blízkosti a lehce zavrávoral. „Nebudu dělat nic, o co mě nepoprosíš.“

Zalapal jsem po dechu. Studený vzduch z otevřeného okna mě poprvé ovál na kůži – krém nebo cosi, co na mě Anis předtím namazal, začalo účinkovat znovu, tentokrát intenzivněji. Celé tělo mě šimralo, lačně jsem prahl po doteku. „Ruce. Chci, abys mě roztahoval prsy. A u toho mě líbal na hrudníku,“ vyhrkl jsem prudce.

„To už zní lépe,“ bleskově mi vlepil krátkou pusu, než mezi rty začal střídavě brát mé bradavky. Dlaní znovu zabrousil pod moje boxerky, tentokrát už nasliněným prstem zajíždějíc dovnitř mého těla. Slastně jsem zaklonil hlavu.
Anis do mě zajel až po klouby, labužnicky mě prsty roztahoval, zatímco jazykem a zuby dráždil mé bradavky. Mysl se mi kompletně vyprázdnila. Nebyl jsem schopný vnímat nic jiného, jen slast, kterou mi můj milovaný přítel způsoboval.

Najednou ale byly pryč „dětské“ hrátky. Anis přirazil tak prudce, až jsem zalapal po dechu, do očí mi vhrkly slzy. Nebolelo to, ale šok to byl obrovský. Došlo mi, že teď už mě nebude dráždit hlazením a polibky, tentokrát vsadil na ráznější zacházení. Prsty do mě zprudka přirážel, přidržujíc si mě za pas, abych nepřepadl.

Byl jsem tak plný slasti, že jsem ani nemohl sténat. Jen jsem s otevřenou pusou co chvíli zalapal po dechu, lačně se na Anisovy prsty přirážejíc v touze o víc.

„Víš, co teď s tebou budu dělat?“ otřel se mi rty o ucho, prudce zrychlujíc své pohyby. Počkal si, než jsem zareagoval zavrtěním hlavy, a až poté se rty znovu otřel o kůži. „Teď tě opřu hezky o pelest, budu si tě přidržovat za ty svázané ruce,“ mumlal zastřeným hlasem. „Jakmile z tebe vyjedu prsty, zajedu do tebe já. Celý, až po kořen. Budu do tebe pronikat tvrdě, prudce.“ Po zádech mi přejel mráz, dech se mi zadrhl v hrdle. „Nebudu brát ohledy na to, jestli tě něco bolí nebo ne. Budu tě nakládat, a tak dlouho, než budeš absolutně vyčerpaný. Vyšukám ti mozek z těla,“ syčel mi do ucha, přičemž svým ztopořeným penisem se mi už netrpělivě otíral o vstup.

Tiše jsem zakňučel – bylo to přesně to, po čem jsem tou žil. Aby si mě vzal tvrdě, nelítostně. Aby to byl nefalšovaný živočišný sex. Málem jsem se začal klepat, jak moc jsem se těšil. „Co, maličký? Mám ti to přesně tak udělat?“

„Bože Anisi, prosím!“ zoufale jsem se přirazil proti jeho klínu. Bylo mi jedno, že jsem rozpaky rudý v obličeji, nezajímala mě husí kůže po celém těle ani třas, znamení mé nedočkavosti.
„O co prosíš?“ pobaveně mi skousnul kůži na krku.
„Abys mě okamžitě začal šukat!“ vyhrkl jsem dřív, než jsem se sám stačil zarazit. Jakmile ale byla slova vyřčena, bylo mi to fuk. Sex jsem chtěl tak zoufale, že bych byl schopen šátek kolem zápěstí si překousat, Anise převalit na záda a prostě si ho osedlat. Bože, dokonce už i moje myšlenky byly jak od nějaké coury.

Anis se sice pobaveně uchechtl, ale za vlasy mi zvrátil hlavu a tvrdě se přitiskl rty na moje, přičemž zároveň do mě prudce pronikl až po kořen. Vykřikl jsem do polibku, nehty si zarývajíc do dlaně, abych alespoň trochu ulevil svým emocím.

Divoce jsem Anisovi polibek oplácel. Chtělo se mi proti němu přirážet, ale svíral mě za krk a zápěstí tak pevně, že jsem se nemohl hnout ani o píď a Anis nevypadal na to, že by snad chtěl vynaložit nějakou aktivitu. Jestli tohle byl další způsob, jak mě vydráždit, tak byl zatraceně účinný.

Když už jsem byl vydrážděný na maximum, prostě jsem Anise vztekle do jazyka kousnul. „Au!“ vyhrkl bolestně a odtáhnul se. Neviděl jsem mu sice do tváře, ale bylo mi víc než jasné, že se mračí. Jeho vztek dokázalo i to, jak mi ještě víc zatáhnutím za vlasy zaklonil hlavu a znovu do mě až po kořen přirazil. Táhle jsem zasténal. „Tak tohle se ti líbí, hm?“

„Zmlkni a prostě mě šukej!“ zaúpěl jsem zoufale.
Anis se trhaně rozesmál, ale chytnul si mě pod bradou a opřel se o mě celým tělem, okamžitě začal prudce přirážet. Slastně jsem si hlavu opřel o jeho rameno, abych měl alespoň trochu pohodlí, a s hrdelním zasténáním se kolem něj silně stáhnul.

Protočil jsem očima nad tím pocitem naplnění, bylo to perfektní. Tělo jsem měl v jednom ohni, spalovala mi ho touha. V šoku jsem zamrkal, když mi zničehonic zmizel šátek ze zápěstí i z očí, ale okamžitě jsem Anise povalil na záda a labužnicky se mu v klíně usadil. Anis se pobaveně usmíval, pevně mě chytil za boky a sám zlehka přirazil. „Už tě nebaví být pod kontrolou?“

„Ale baví, ale chvíli si chci tempo určovat sám,“ zavzdychal jsem, začínajíc se na něm slastně nadzvedávat. Měl jsem ten nejlepší možný úhel, abych si přímo narážel na svou prostatu. Když se k tomu přidala ještě Anisova dlaň, kterou mi obtočil kolem penisu – byl jsem v naprosté extázi. „Bože, asi moc nevydržím,“ zakňučel jsem po chvíli.
„To nevadí, já s tebou ještě rozhodně nekončím,“ přitáhl si mě k sobě za krk a vášnivě mě políbil, načež povalil na záda tentokrát on mě. Krátce na mě pohlédl, ale hned na to razantně zrychlil a začal do mě tvrdě přirážet. V překvapení jsem vykulil oči, ale okamžitě se ho pevně chytil rukama i nohama a navrch se kolem něj co nejvíc stáhnul.

Anis mě drtil jak svými polibky, tak svými přírazy. Cítil jsem každou část jeho těla, zatímco to moje mě úplně brnělo. Kroutil jsem se ve slastných křečích, s příchozím vyvrcholením jsem hlasitě vykřikl. Bylo mi úplně jedno, jestli nás, nebo spíš mě, uslyší celé údolí. Když se mé tělo začalo utápět v dalších návalech rozkoše, téměř až zmučeně jsem zakňučel a přitiskl jsem si stále přirážejícího Anise k sobě blíž.

„Už máš dost?“ zamumlal mi přerývavě do rtů.
„To nebudu mít nikdy,“ s úsměvem jsem zuby zatahal za jeho ret, než jsem se s odtáhnutím přetočil na břicho a kleknul si na všechny čtyři. „Tak se předveď, zlato.“

Slyšel jsem Anisovo mlasknutí, než se na mě přitiskl celou svou vahou a znovu přirazil až po kořen. Rukama jsem se zapřel o pelest, hlavu otáčejíc k němu s výmluvným pohledem. Už znovu jsem byl vzrušený, ale tělo rozechvělé tak moc, že Anis nemusel dělat víc, než už dělal. Přesně mířené přírazy na prostatu…

„Už budu,“ zachrčel mi do ucha, načež znovu obtočil prsty kolem mého penisu, aby nás k vrcholu přivedl oba. Se slastným zafuněním jsem se kolem něj stáhl. Pár posledních přírazů stačilo k tomu, abychom v rozmezí několika vteřin oba dosáhli svého uspokojení.
Svalil jsem se do peřin s Anisem přitisknutým na sobě a roztřeseně se nadechl. „Tak co, dáme druhé kolo?“ zamumlal mi Anis po chvíli do ucha a já se musel rozesmát.

Dali jsme jich ještě pět.

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Tisíc a jeden příběh 26.

  1. Takze Bill to rad pekne tvrde, co? 😀 tohle je presne ono, Anis jako slastny tryznitel. Moc pekny dil, mmm 🙂 snad to Bill aspon v jednom z tech kol taky Anisovi oplatil xD o muj Boze, svazany Anis, joo to bych moc rada videla 😀 dekuji za dil 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics