Work Out 35.

autor: mohanrocks
Když se Tom příštího rána vzbudil, zjistil, že on i Bill byli ve stejné pozici, v jaké usnuli. Bill – překvapivě – sebou nemlátil, nekopal, nemluvil ani nikoho ze spaní nelechtal. Dredáč mrknul na telefon a na displeji viděl, že je osm. Pak se otočil na Billa a sjížděl očima jeho rozcuchané vlasy a mírumilovný výraz, který byl ještě umocněný mírně pootevřenými rty nateklými od nočního líbání. Linky měl Bill rozmazané až k lícním kostem a jeho dech byl hluboký. Tom se nemohl přimět odvrátit pohled. Takže to neudělal.
Zíral a cítil se jako totální šmírák, ale nestaral se o to. Jenom se omámeně usmíval na svou spící lásku a spokojeně vydechl. A pak sebou Bill ve spánku škubnul a bylo to to nejpřehnanější škubnutí, které Tom kdy zažil nebo kterého byl svědkem, a Bill ho při něm kopnul kolenem přímo do koulí.

Dredáč se kousnul do rtu, aby se nerozeřval jako malá holka, a jeho svěřenec se jenom usmál a přitulil se blíž k Tomovu podpaždí jako koťátko. Když se to tak vezme, Bill opravdu dodržel svůj slib nekopnout Toma do koulí během noci – a ráno do téhle dohody zahrnuto nebylo. Trenér zhluboka, ale potichu dýchal, dokud se bolest nezmírnila.

Kdyby Bill neměl dnes narozeniny, rozhodně by Tom ohledně tohoto zranění, jež mu způsobil, nemlčel. Ale jelikož je měl… a Tom ho miloval a tak dále… pohřbil steny a kňučení hluboko v sobě. Ovšem jestli se tahle věc stane někdy znovu, určitě bude ochranářský, slíbil si v duchu.


Konečně se opatrně od Billa odtáhl, a to ze tří důvodů: Zaprvé se nechtěl zase nechat unést zíráním, což by ho lehce obralo o dost času. Zadruhé chtěl začít dělat snídani, což byl časově náročný proces a Bill musí být v deset v tělocvičně, tudíž to byla další motivace k tomu přestat teď na něj zírat. A konečně to nejdůležitější – děsil se dalších potenciálních záškubů, které by Bill mohl prodělat, a především jejich nepochybných následků. A tak od sebe černovláska dostal, opustil jejich centrum a pak – vzhledem k stále trvajícímu bolestivému pocitu v rozkroku – odkulhal dolů po schodech.

***

Tom spěšně vzhlédl od vaření, když se do kuchyně vpotácel Bill s kalnýma očima, zívající a protahující se. Trenér se usmál a pak sebou trhl. Billovy vlasy byly kurva obrovský.

„Nevěděl jsem, kde jsi,“ našpulil rty černovlásek a vydal se k Tomovi.
„Nechtěl jsem tě budit. Všechno nejlepší.“ Dredáč odstoupil od sporáku, aby si ho mohl přitáhnout do náruče. Ačkoliv Billovy vlasy činily objetí trochu nepohodlným, jelikož kvůli tomu, že obklopily jeho obličej, nemohl Tom pořádně dýchat.
„Díky,“ opáčil mladší z chlapců šťastně stále ospalým hlasem a přitiskl se ke svému hostiteli.
„Musím se vrátit k lívancům, než se spálí,“ oznámil Tom jemně a byla to pravda… ale taky se potřeboval dostat ze spárů Billovy hřívy, protože ta se rozhodně vymkla kontrole. Tom z toho byl zmatený, jelikož si nepamatoval, že by takhle vypadala, když sledoval Billa v centru. Nicméně to bylo asi tím, že byl zaneprázdněný zíráním na jeho rozkošnou tvář.

„Oukej!“ Černovlásek ustoupil a odcupital k židli u stolu, na niž se bez okolků svalil, což způsobilo, že jeho vlasy poskočily a dosáhly ještě větších rozměrů. Tom vyvalil oči.

„Uhm… tvoje vlasy jsou… uhm…“ začal, nemohl se zdržet komentáře.
„Oh, já vím,“ zasmál se Bill a Toma uklidnilo, že si jeho svěřenec aspoň uvědomuje, jak směšně to vypadá. „Když se v noci sprchuju a pak usnu, aniž bych si vlasy vyfoukal, jsou pak taaaakhle obrovský, když se ráno vzbudím.“ Obkroužil prstem prostor kolem své hlavy a musel udělat opravdu velký kruh, aby to celé obsáhl.
„Nechtěl jsem nic říkat, ale jsem šťastný, žes to udělal ty,“ zachichotal se dredáč.
„Proč jsi nechtěl? Miluju, když mi lidi říkají, že moje vlasy vypadají dobře.“ Bill vypadal zmateně a Tom musel skrýt šok.
„Ty… uhm… tobě se ten objem líbí, že?“ prohlásil trenér opatrně.

„Miluju ho. Je to tak přirozené a rafinované, jako kdyby na mě foukal vítr.“ Na důkaz potřásl černovlásek jemně hlavou a Tom byl rád, že nestál blízko něj, jelikož by dostal od těch neposedných pramenů, které očividně neměly hranice, pořádnou facku.

„Ale… Skoro se v noci nesprchuju, a když už, vždycky si vlasy vyfoukám, protože nesnáším, když usínám s mokrou hlavou. Ale včera v noci jsem byl tak unavený, že jsem se s tím nechtěl otravovat. Takže můžeš být šťastný, že máš příležitost vidět tuhle vzácnou a úžasnou podobu mých vlasů,“ kývl Bill a jeho hříva se rozpohybovala, jako by ani nebyla závislá na zbytku těla.
Tom v duchu poděkoval za to, že tohle nebude muset vídat často, protože ho to dost rozptylovalo. Ale pak se pro Billův klid zazubil a řekl malou lež, což, jak si uvědomil, dělal poslední dobou často, ale nevadilo mu to. „Jo, jsem fakt šťastnej,“ usmál se a odvrátil od toho úkazu pohled.

„Potřebuješ pomoct s vařením?“ Billův hlas se rozléhal po kuchyni.

„Ne!“ opáčil Tom až příliš rychle při představě, že by vlasy byly kdekoliv blízko jídla. „Já jenom… nechci, abys náhodou vrazil do lívanců česnek.“ Lehce se zasmál.
„Oh… no jo, to je pochopitelné,“ prohlásil černovlásek věcně. „Ačkoliv si začínám myslet, že by to nechutnalo zas tak špatně…“ uvažoval, ale byl přerušen zazvoněním telefonu. Podíval se na něj, jako by to byl objekt z jiné planety. „Ani jsem si neuvědomil, že jsem si ho přinesl dolů. Hmm. Oh, to je Kiran. Momentíček.“ Seskočil dolů a opustil pokoj, aby mohl přijmout hovor, a Tom sledoval, jak za ním vlají vlasy, jako by byly samostatnou entitou.

***

„To bylo taaaaaak úžasný.“ Bill se poplácal po břiše a díval se na tu skvělou snídani, kterou mu Tom připravil. Nebo tedy na to, co z ní zbylo. „Fakt, že umíš vařit, tě, mimochodem, dělá tak desetkrát víc sexy,“ podotknul.

Tom se zasmál tím svým zatraceně rozkošným způsobem. „Díky. Ale byl bych sexy i bez toho, že jo?“
„Jo. Ale ne tak moc sexy,“ opáčil černovlásek. Miloval Toma, ale taky miloval jídlo a nestyděl se to přiznat. Mrknul na svého společníka, který vypadal docela naštvaně.
„Už předtím jsi byl kurva moc sexy. Takže by to bez vaření bylo oukej,“ kývl Bill, nicméně někde hluboko v sobě věděl, že by byl hodně zklamaný, kdyby se Tom v kuchyni neuměl předvést. Pro Billa byl člověk, jenž nebyl schopný nic uvařit, to samé, co člověk, jemuž se nedokáže postavit. Ale kvůli Tomovi by pravděpodobně udělal výjimku.

„Díky moc. Jsem vážně šťastný, že se ti to líbilo,“ zazubil se dredáč. „Ale teď bychom měli vyrazit, jestli to chceme do tělocvičny stihnout včas,“ vyskočil a Bill se plesknul do čela, což způsobilo, že na něj Tom zůstal zírat. „Co je?“

„Zapomněl jsem… uhm… když jsem mluvil s Kiran, řekl jsem jí, že chci navštívit svoje rodiče, a hádám, že má taky se mnou na dnešek svoje plány a, no… Budu muset tělocvičnu vynechat,“ odpověděl Bill tiše. Cítil vinu a sklonil pohled do klína. „Za chvíli mě vyzvedne…“
„Hej,“ zazněl Tomův jemný hlas. „Máš narozeniny, takže si můžeš dělat, cokoliv, kurva, chceš.“ Bill vzhlédl a uviděl, jak se Tom opírá o pult a lehce se usmívá. Nemohl uvěřit, jak strašně sexy teď jeho trenér vypadá.
„Chci na svoje narozeniny udělat tebe,“ ušklíbl se Bill a odstoupil od stolu ve stejné chvíli, kdy zazvonil zvonek ohlašující Kiranin příjezd.
Tom se zasmál a potřásl hlavou dopředu a dozadu. „Můžeš. Později,“ přislíbil. „Teď jdi s Kiran.“

Bill věděl, že by to měl udělat, ale vypadalo to, že se není schopný od Toma odpoutat. Byla to nějaká magnetická síla nebo možná fakt, že Tom byl zatraceně žhavý, usoudil. „Co kdybych tě chtěl nejdřív vykouřit?“ zeptal se nevinně.

Tom zalapal po dechu. „Já, uhm… myslím, že bychom to měli nechat na později,“ odpověděl znepokojeným hlasem. „Víš… je to speciální a tak… a neměl bys nechat tetu čekat…“
Billa zahřálo u srdce, jak ohleduplný Tom byl. Neměl tušení, že opravdový důvod, proč jeho trenér odmítl ranní orální sex, byl ten, že by nebyl schopný udržet vážnou tvář a zaměřit se na pocity, když by Bill hýbal hlavou nahoru a dolů a jeho vlasy by létaly všemi směry a vypadaly by jako černá masa expandující každou minutu. „Miluju tě,“ vydechl Bill nad tím, jak sladký Tom je.
„Taky tě miluju. Pojď sem.“ Tom roztáhl náruč a Bill se k němu hned přitulil. „Polibek?“ navrhl dredáč a černovlásek návrh přijal.

„V kolik chceš, abych večer přišel?“ zeptal se Bill, když se odtáhl.

„Uhm, co kolem sedmé?“ odpověděl Tom.
„Perfektní. To mi dává spoustu času na to být s Kiran a ještě se pro tebe udělat sexy,“ ušklíbl se mladší z chlapců.
„Oh, takže si dáš sprchu a pak si vyfoukáš vlasy?“ vyhrkl Tom a Bill si pomyslel, že to byla zvláštní a nesouvisející otázka, ale i tak odpověděl.
„Jo, rozhodně! Uvidíme se později.“ Letmo políbil svého společníka na tvář a pak vesele opustil kuchyni, aniž by cokoliv tušil o Tomových skutečných pocitech ohledně jeho objemných vlasů.
Bill mířil ke dveřím, na něž už Kiran netrpělivě klepala, ale pak si na něco velmi důležitého vzpomněl. „Tome?“ zavolal.
„Jo?“ ozval se Tom.
„Co Larry?“ zakřičel černovlásek vyděšeně.
Trenér vyšel z kuchyně, položil ruce na Billova ramena a zadíval se mu přímo do očí. „Budeš teď kvůli mně statečný, oukej? A jestli se ukáže, pak prostě…“
„Vezmu nohy na ramena…“ dokončil Bill šeptem.
„Přesně,“ usmál se dredáč a lehce ho políbil na rty. „Budu se dívat z kuchyňského okna, abych se ujistil, že ses v pořádku dostal do auta, oukej?“

Bill se pořád bál, ale Tomova slova ho dost uklidnila a on věřil pocitu, který mu Tom dal. Takže kývl, rozloučil se, pak otevřel dveře a stanul tváří v tvář rozzlobené Kiran.

„Vím, že máš narozeniny a tak dále, ale to neznamená, že je z tebe nějaká diva a necháš mě na sebe takhle čekat.“ Tetina slova byla přísná, ale na tváři měla úsměv.
„Viděla jsi tu nějaký ještěrky?“ bylo všechno, co na to chlapec pověděl, zatímco za sebou zavíral dveře.
„Co? Ne…“ odpověděla zmatená Kiran.
„Výborně. Jdeme!“ prohlásil Bill a vzal ji za ruku. Jak kráčeli k tetinině autu, Bill zaslechl zasyčení. Rychle se ohlédl a pak zařval: „VEM NOHY NA RAMENA!“ a upaloval k autu nechávaje Kiran za sebou. Ta, jako Billova příbuzná, věděla, kdy ho poslechnout, takže ho rychle následovala, aniž by vyžadovala vysvětlení.

…Asi o hodinu později…

„Jsi si jistý, že to chceš udělat, Billy?“ zeptala se Kiran a položila ruku na synovcovo rameno.

Bill se díval skrz přední sklo auta na hřbitov před sebou. Pomalu přikývl. „Rozhodně.“
„Jsem na tebe tak kurevsky hrdá, srdíčko,“ řekla teta a snažila se zadržet slzy.
„Neměla bys. Měl jsem sem přijít už tolikrát,“ opáčil Bill tiše.
„Všechno, na čem záleží, je to, že jsi přišel dnes,“ prohlásila Kiran povzbuzujícím hlasem.
„Vadilo by ti, kdybych s nimi strávil trochu času o samotě? Vím, že to zní hloupě, ale…“ začal chlapec a mávl rukou.
„Nevadí mi to a není to hloupý,“ utla ho teta. „Prostě tady počkám, dokud se nevrátíš, oukej?“
„Oukej.“ Bill se na Kiran podíval. „Díky. Za… to, že chápeš všechny hovadiny, co pořád dělám. Vím, že umím být pěknej debil,“ usmál se trochu.
„Neumím si představit, že bys byl jinej.“ Teta se natáhla a stiskla jeho ruku. „Teď jdi a popovídej si s mámou a tátou… a pak půjdeme nakupovat,“ zazubila se.
Chlapec nedokázal skrýt nadšení. „Kurva, miluju tě.“ Naklonil se a Kiran objal a ona ovinula svoje paže kolem něj nejlíp, jak mohla. Objetí v autě byla docela divná, ale zlehčovala situaci, již konečně oba dva sdíleli.
„Taky tě miluju,“ usmála se dívka. Bill se odtáhl a vyskočil z auta. Zamířil k hrobům svých rodičů s rukama v kapsách, ale s hlavou vztyčenou. Kiran nemohla být víc vděčná za to, že se v Billově životě objevil Tom, než právě v téhle chvíli. Tom byl Billův průlom.

…Brzy večer…

Tom vyšiloval. Jeho původním plánem bylo připravit večeři při svíčkách, ale po Billově přiznání věděl, že by tu neměl být absolutně žádný oheň. A tak byl nervózní, že tahle noc nebude vůbec romantická. Protože, no… zbytek věcí, jež pro Billa měl, byl totálně náhodný a pravděpodobně byl opakem romantiky… ale Tom se snažil shromáždit to, o čem věděl, že to Bill miluje, a prostě doufal, že to jeho svěřenec ocení.

Měl v troubě domácí lasagne, které byly jeho specialitou. A jako dezert připravil skořicové rohlíčky, jelikož si pamatoval Billův ospalý komentář z minulé noci. Prostřel stůl a ujistil se, že je všechno, jak má být, a pak spěchal dát si sprchu a připravit se.

Když vylezl ze sprchy, vyždímal si dredy a rozhodl se nechat je rozpuštěné, jelikož myslel na to, že se Billovi takhle líbí, ačkoliv on sám si myslel, že to vypadá stupidně. Otřel páru ze zrcadla v koupelně a podíval se na svoje nahé tělo. Najednou si přál, aby dnes ráno víc cvičil. Ano, Tom byl v takovém stádiu, kdy měl stejné pocity, jaké obvykle prožívají jenom ženy. Bill v něm očividně probudil doteď skrytou holku. Tom se ohnul a pozoroval svoje tělo z různých úhlů a přemýšlel, co tahle noc asi přinese.

Cítil směsici vzrušení, nadrženosti, nervozity, rozechvělosti a zkurveného strachu. Nepochyboval o tom, že to nakonec bude úžasné, ale byl si docela jistý, že tomu bude předcházet spousta trapných situací. Ne kvůli tomu, že to bude s Billem… který byl zřejmě chodící reklamou na trapasy, ale když přišlo na sex, choval se překvapivě normálně a přirozeně… ale kvůli nedostatku Tomových zkušeností.

Z obchodu si přinesl lubrikační gel a kondomy už doma měl. A dokonce, ačkoliv by to ani za milion let Billovi nepřiznal, si na internetu našel něco o tom, jak pořádně připravit kluka před sexem. Byl i velice blízko tomu kliknout na porno, jehož odkaz mu vyskočil na jedné informativní stránce… ale nemohl se přimět k tomu se na něj podívat. Jediný péro, který chtěl vidět, bylo to Billovo – ve vší své slávě a obrovitosti.

„Kurva.“ Zatímco se oblékal, Tom se pokáral za to, že je tak nervózní a zaměřený na detaily. Rozhodl se pro tmavé ošoupané džíny, jež byly o trochu užší než ty, co nosil obvykle, a námořnicky modré tílko, přes které si oblékl kostkovanou košili. Nastříkal na sebe trochu kolínské a zhluboka se nadechl, zatímco kontroloval, jestli všechno, co připravil v centru, je na svém místě. Všechno bylo připraveno, každý detail tam, kde má být, a Tom se silou vůle přiměl k tomu se uklidnit.

…Přibližně 18:40 večer…

„Vypadáš tak kurva ošukatelně,“ zatleskala Nat Billovi, který právě vykročil z koupelny a předváděl se s roztaženýma rukama. Přišla za ním, aby mu popřála všechno nejlepší a dala mu dárek, což byl obrovský pytel gumídků a kožená bunda, po níž už měsíce pokukoval.

„Jo? Vypadá v těchhle kalhotách dobře můj zadek?“ ujišťoval se chlapec, otočil se dokola a trochu se zavrtěl. Cítil se ohledně svého zadku trochu nejistě, vzhledem k tomu, že měl na sobě úplně nové oblečení, a k tomu, že zadek bude dneska večer v centru dění.
„Vypadá skvěle!“ prohlásil Natalie a trochu se na svém místě na posteli natáhla, aby to prozkoumala.
„A co v téhle pozici?“ zeptal se Bill, předklonil se a položil si ruce na opěradlo kancelářské židle. Natalie se postavila a svého kamaráda začala obcházet, přičemž ho sledovala.
„V téhle pozici vypadá ještě líp, řekla bych,“ usmála se dívka, když pozorovala Billovy půlky.

„Co se to tady, kurva, děje?“ Bill i Natalie se ohlédli přes rameno. Bill ze své polohy – ohnutý přes židli a Nat z té své – ohledávající Billovo pozadí, aby zjistili, že se o futro opírá Kiran.

„Jenom koukám, jak skvělé džíny jsi Billovi dneska koupila,“ zachichotala se Natalie nervózně a odstoupila od kamarádova zadku.
„Jo. Zrovna se dívala na detaily na kapsách,“ doplnil ji rychle Bill a postavil se.
Kiran se na ně podívala, jako by byli oba idioti. „Já už vím, jaké máš plány na dnešní noc, Bille. Řekl jsi o nich všechno té ubohé prodavačce v H&M, pamatuješ? Vypadala velmi rozrušeně, když jsi jí začal vykládat o tom, jak krásný je Tomovo péro a jak už jsi taaaak připravený na to, až bude v tobě,“ vysmála se Billovi.

„Oh… jo! Byla fakt milá,“ vydechl Bill. „Takže? Jak vypadám?“ zeptal se a oblékl si svou novou, černou, krátkou koženou bundu, aby doplnil outfit sestávající z černých úzkých džínů a obepnutého, dole zkráceného šedivého topu a kožených bot. Krk zdobil dlouhý náhrdelník s několika stříbrnými řetízky a tvář kouřový make-up. Vlasy měl Bill narovnané a trochu natužené, takže teď měly ten dobrý objem. Ačkoliv Billovi chyběl ten, který jeho vlasy měly ráno. Tom přeci vypadal, že se mu to fakt líbí.

„Vypadáš super,“ usmála se Nat. „A totálně… ošu…“ začala, ale pak zmlkla, když si Kiran odkašlala a na oba přísně pohlédla.
Nicméně moc dlouho si teta vážnou tvář nezachovala a začala se smát. „Vypadáš fantasticky. A buď dneska večer opatrný, oukej? Mám tě tam vzít?“
Bill se usmál. „Ne, Nat mě tam odveze. Ale díky za podporu a tak,“ trhl rameny a ušklíbl se.
„Radši budu vědět o tom, že máš sex, než abys to dělal za mými zády,“ podotkla teta. „A Toma ti schvaluju. On je ten pravý,“ kývla.

„Jo. A taky má krásnýho ptáka!“ uchechtl se černovlásek a poskakoval ke dveřím. „Jdeme!! A Kiran,“ otočil se na svou tetu. „Naposledy se podívej na svého panického synovce, protože zítra se ti vrátí jako muž!!“ prohlásil udatným hlasem, dotkl se pěstí hrudníku a zapózoval jako rytíř, načež vystřelil z pokoje a Nat táhl za sebou.

„Zítra se vrátíš s bolavým zadkem!“ zavolala za nimi Kiran.
„Aa, kurva, to je pravda,“ zaslechla zasténání, načež se vchodové dveře zabouchly.

…Přesně 19:00…

„Doprdele,“ zamumlal Tom, jakmile otevřel dveře a stanul tváří v tvář Billovi, který vypadal tak jako ještě nikdy. A díky bohu, jeho vlasy měly přijatelný objem. „Vypadáš… kurva nádherně.“ Rychle zavřel pusu, aby mu z ní nevytekla slina.

Černovlásek na tom byl podobně. „Ty vypadáš úžasně…“ Ale na rozdíl od Toma on pusu nezavřel, a tak dredáč sledoval malou slinu stékající mu po bradě. Bill ji rychle setřel a pak vzhlédl a rychle se podíval kolem sebe. „Někde vám tu musí kapat voda,“ zamudroval jakoby zmateně.
„Pojď dovnitř, sexouši,“ usmál se Tom, popadl svého svěřence za ruku, vtáhl ho do domu a zavřel dveře. „Žádná známka Larryho přítomnosti?“ zeptal se a pokračoval v hodnocení Billa, neschopný odvrátit pohled od toho, jak ohromně vypadal.
„Ne! To musí být dobré znamení.“ Černovlásek zdvihl obočí a olízl si rty, ale pak se zatvářil naprosto rozrušeně. „Co… to tu tak voní?!“ Vykulil oči a začal čichat, aby se mohl vydat po stopách vůně.
Tom se zachichotal. „Večeře.“ Vzal Billovu ruku do své a vedl ho do kuchyně. „Hladový?“
„Oh, anooo,“ prohlásil Bill erotickým hlasem a Tom si pomyslel, že je pěkně chlípný, dokud mu nepohlédl do tváře a nezjistil, že jeho výraz je naprosto nevinný a všechno způsobila vůně Tomem připraveného jídla.

„Zníš, jako by ses měl udělat z jídla,“ zasmál se trenér a trochu Billa šťouchnul loktem, když dorazili do kuchyně.

Mladší z chlapců potřásl hlavou, zřejmě aby odehnal svůj málem jídlo-orgasmus a věnoval Tomovi svůdný pohled. „Jídlo bude úžasný. O tom nepochybuju. Ale jediný důvod, proč jsem, kurva, dneska přišel, jsi ty…“ Kousl se do rtu a podíval se na Toma zpod svých řas, což způsobilo, že Tomovi okamžitě začal tvrdnout. Už skoro navrhoval, aby přeskočili jídlo a zamířili rovnou do ložnice, když v tu chvíli Bill labužnicky zařval: „JSOU TO SKOŘICOVÝ ROHLÍČKY?“, ukázal na pekáč na pultu a bez dalšího slova k němu přiskočil.

Tom zavzdychal a přikývl, neschopný skrýt zazubení se nad Billovým vzrušením. Věděl, že jídlo přijde na řadu jako první a pak, později, přijdou na řadu on a Bill. Sledoval, jak se jeho svěřenec snaží tajně a nepozorovaně zabořit prst do polevy. „Hej! Žádný dezert před hlavním jídlem,“ pokáral ho a chytil ho za tu ruku, jejíž ukazováček Bill použil na to, aby nabral polevu z pekáče. Držel ten prst a Bill vyzývavě nadzvedl obočí a lehce se ušklíbl. Tom si navlhčil rty, a aniž by přerušil oční kontakt, vsál prst do pusy a všechno z něj slízal, očistil ho jazykem. Bill pootevřel rty a přivíral oči, zatímco sledoval a prociťoval, co Tom dělal.

„Možná bychom se měli najíst později…“ řekl roztřeseně. „Počkat… ne. Nejdřív jídlo. Ne, nejdřív ložnice!“ začal klepat hlavou dopředu a dozadu, což způsobilo, že se Tom začal smát. „Jídlo…“ bylo všechno, co Bill nakonec řekl, takže se Tom nepokoušel ho dál svádět. Posadili se ke stolu.

Bill se potěšeně rozhlédl kolem. „Díky… zlato…“ zkusil. „Zním jako idiot, když to říkám,“ nakrčil nos.
„Líbí se mi to,“ usmál se dredáč. „Ale nemusíš mě tak oslovovat, jestli ti to připadá divné. Říkej mi, jak chceš.“
Černovlásek se na něj rozjímavě zadíval. „Můžu… můžu ti říkat ´můj kluk´?“ zeptal se a kousl se do rtu.
Tom nemohl zabránit holčičímu chvění, jež se mu rozšířilo do celého těla, které tahle žádost způsobila. „To si piš, že jo,“ odpověděl a oba kluci se na sebe zazubili.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Work Out 35.

  1. 😀 Bill vazne vypravel prodavacce o tom, ze ma Tom krasnyho ptaka a ze ho dnes bude mit v zadku? Uboha slecna! 😀 Tom je tak roztomily jak se snazi aby bylo vse perfektni. Dokonce si nasel postup sexu s muzem xD opravdu se tesim na to, co bude v dalsim dile. Doufam, ze Bill prusvihy-se-mi-lepi-na-paty nebude mit nejaky zkrat. Moc dekuji za preklad 🙂

  2. 😀 Tak dnes som sa opäť škerila ako blbeček 😀
    Najskôr Billov objem vlasov (chudák Tom, keď musel predstierať, že mu to nevadí, a tak si Bill nakoniec myslel, že sa mu to páči) 😀 Neskôr sa opäť zapojil Larry (aj keď len náznakmi). Ale naj bola tá Billova príprava na večer, ako ho Nat mala posudzovať a prišla Kiran ( inak chudák predavačka v H&M :D) a ako odchádzal s tým svojím "odchádzam ako panic, vrátim sa ako muž" a Kiran ho prefektne usadila 😀
    A záver.. samozrejme Billove škoricové rohlíčky… v tej chvíli vyzeral ako schizofrenik, keď sa rozhodoval medzi jedlom a spálňou. 😀
    No proste celá kapitola totálne excelentná. Vďaka za super preklad, vždy mi vylepší náladu 🙂

  3. Takhle roztomilý a zlaťoučký díl jsem už dlouho nečetla! 🙂 Po celou dobu se tady usmívám jak blbeček, protože tenhle díl se mi asi líbí nejvíc ze všech! 🙂
    Tom je tady strašně úžasný! Moc se mi líbilo, jak chystal pro Billa jídlo, jak se snažil aby to všechno vypadalo hezky a především aby se i on Billovi líbil 🙂 Bill má obrovské štěstí, že jej má! 😉 Je to vážně krásné, jak se ti dva milují, chovají se k sobě strašně krásně a ještě je do toho Bill neuvěřitelně vtipný, i když si to on sám neuvědomuje 😀 🙂
    Billův maxi objem vlasů mě fakt dostal 😀 Především to Tomovi lhaní, že se mu to líbí 😀 Ale takové malé, neškodné lži občas být prostě musí 🙂 Především když je Bill na ten objem tak pyšný 😀 Horší bude, jak to teď začne nosit častěji, protože se tak Tomovi údajně líbí 😀 To už by asi musel Tom s pravdou ven 😀
    Prodavačky v H&M mi bylo fakt líto 😀 Nechtěla bych vyslechnout takové vylévání srdíčka od cizího člověka 😀 Ale z Billovy strany to chápu, prostě Toma miluje, chce to vykřičet do světa a musí o něm pořád mluvit. Bill je prostě Bill, nikdo jej nikdy nezmění a to se mi tak líbí 🙂
    Už se moc těším na pokračování a především hlavně na to, jak ta jejich velká noc dopadne 🙂 Stále totiž čekám, jestli jim to něco nepřekazí nebo se něco nestane 😀
    Moc děkuji za skvělý překlad! 🙂

  4. 😀 😀 😀 tak dneska jsem se u toho opět opravdu pobavila! Hlavně nad tou prodavačkou z H&M, chudák holka 😀
    A Kiran je vážně perfektní. Bill si vážně nemohl přát nikoho lepšího, kdo by se o něj staral. A to že má teď i Toma, to už je jen třešnička na dortu 🙂
    Díky za super překlad!

  5. Je to úplne krásne romantické a nežné a znovu vtipné, tak, že som sa musela trochu krotiť aby som nevyzerala divne, že sa tu tak rehním sama pre seba.
    Tomove správanie sa a jeho myšlienky sú také strašne krásne, že som zostala zase tak šťastne usmiata ako totálne vymletá blbka. Neviem ako, ale táto poviedka mi navodzuje pocity totálnej blaženosti.

  6. to si dělšá prdel?????Takhle to utnout??? oooh bože koukej ať je to tu co nejrychlěji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics