Love Game 2/2

pokračování
Justin

Docela se mi uleví, že se nijak nestáhneš a nekoukáš na mě jak na nějakýho úchyla. No řekl bych, že chceme asi oba to samé.

„Mile rád.“ Chytím tě za ruku a přikývnu. Zamířím s tebou na druhý konec klubu k východu. Ještěže to je hotelový klub a nemusíme jezdit bůhvíkam daleko. Myslím, že to bych už nevydržel a vyjel po tobě v tom autě. I když se musím přiznat, že jsem z toho dosti nervózní. Vůbec nevím, co přesně udělám a jak to udělám, ale vím jistě, že dneska prostě skončíš v mojí posteli. Vyjedu výtahem do nejvyššího poschodí a kartou otevřu pokoj. Nemyslím, že bys měl být nějak překvapený, jak to tu vypadá. Pochybuju, že bys na hotelech míval jiné pokoje než apartmány. Takže za tebou hned zavřu a zamířím k minibaru. Snad ti nemusím říkat, aby ses tu choval jako doma. Musíš to mít tak automatický jako já, že tyhle formality jsou snad zcela zbytečné.

„Něco k pití?“ Otočím se na tebe. Pane bože, já prostě asi omdlím. Ty jsi něco tak neskutečně dokonalýho. Teď na tom světle je to ještě víc vidět než v přítmí klubu. Myslím, že mi hučí v hlavě. A nejen tam. Prostě sáhnu po něčem, co mi jako první padne do ruky, a naleju dvě sklenky. Sednu si na pohovku vedle tebe dost natěsno a prohlídnu si tvůj profil. Nosem ti projedu vlasy a vdechnu tvojí vůni. No do háje. Chce se mi zakňučet nad tvojí dokonalostí. „Doufám, že opravdu nepočítáš s tancem.“ Ani si nejsem úplně jistej, kde beru tu odvahu o tom začít takhle zpříma mluvit. Asi ale prostě proto, abysme věděli, na čem jsme. Jak se to bude dneska celé odehrávat.


„Mám totiž v hlavě spoustu myšlenek na to, co s tebou dělat. Ale ani jedna z nich nezahrnuje taneční lekci před zrcadlem.“ Položím ti ruku na stehno a lehce ho stisknu. Jen lehce zvlhčím rty ve skleničce a znovu se na tebe zadívám. Teda jakože tohle jsem opravdu ještě nedělal. Takže jsi moje premiéra a já hodně rychle přemýšlím, co mám vlastně pak dělat. Nikdy jsem neměl v puse nic jinýho než cigáro, a teď si tu mám představit, jak tam mám tvýho ptáka. Na jednu stranu je to rajcovní… no na tu druhou mě to dost znervózňuje. Ale přesto na to mám chuť.

Bill

Vypadá to, že ses dokonale chytl. Musím se znovu usmát a vydechnout. Jsem moc rád. Je mi jasné, že žádnou lekci, kromě té sexuální mít nebudeme. Rozhodně tě musím dostat do postele a ty zrovna teď dle tvého pohledu ani nevypadáš, že bys chtěl jít vážně do pokoje tančit. Je více než jasné, že tohle bude ještě dlouhá noc. Když mě vezmeš za ruku, lehce ti ji stisknu a nechám se vyvést ven před klub. Rovnou tě následuju do hotelu. Samozřejmě vím, jak vypadají apartmány, takže nijak překvapený nejsem. Rozhodně jsem ne jeden zažil, a navíc, teď mě ani nezajímá tenhle hotelový pokoj jako spíše ty. Tu sázku prostě vyhraju, i kdybych měl udělat nevímco. Možná se trochu komplikuje to, že já si mám podat tebe. Ne, že bych to nikdy nedělal, ale přeci jen většinou to bylo právě naopak. Ale od Toma jsem dostal jasný instrukce, že to já mám ojet tebe. Ale i tak se cítím uvolněně, na rozdíl od tebe, ale to se poddá. Rovnou si sednu na sedačku a dívám se na tebe, jak zmateně liješ dvě skleničky. Musím se nad tím usmát. Vždycky v televizi působíš jako strašný frajer a teď jsi jako malý kluk, co neví, co udělat na prvním rande, aby všechno proběhlo podle těch nejkrásnějších představ. Když si ke mně sedneš a znovu si mě prohlížíš, usměju se a vezmu ti z ruky jednu sklenku.

„Ne, lekci tance si můžeme udělat někdy jindy, teď nejsem na tancování moc ve formě.“ Takže je jasný, o co jde. A já jsem upřímně rád, i když… dostal jsem tě na hotel, to už by potom nebylo tak těžký tě stáhnout do postele, i kdyby si vážně chtěl jen tančit. Prostě jsi padl do jámy lvové. Když si lehce ťukneme, smočím rty ve sklence, kterou odložím na stolek. Když konečně něco začneš dělat a položíš mi ruku na stehno, jen se na ni kouknu a pak zpátky tobě do očí. „Uvolni se, já tě přece neukousnu.“ Usměju se a nahnu se k tobě. Jednou rukou ti sklenku vezmu z ruky a položím ji k té mojí na stolek, zatímco rty ti přitisknu ke krku. Jednou rukou tě hladím po zádech a druhou ti drze strčím pod triko a pohladím tě po břiše.

Justin

No tak jsem rád, že si rozumíme a máme jasno v plánech dnešní noci. Lehce se usměju, když na mě promluvíš ohledně uvolnění. No jo… tobě se to lehce řekne. Zdá se, že to opravdu neděláš poprvé.

„V to doufám.“ Vydechnu a lehce přivřu oči. Nakloním hlavu na stranu a prsty ti zatnu do stehna víc. Snažím se uvolnit, ale mám pocit, že jsem snad ještě napnutější. Otočím se víc na tebe a jednou rukou ti zajedu do vlasů. Odtáhnu tě od svého krku a jen na vteřinu slétnu pohledem tvůj obličej, než svoje rty přitisknu na tvoje. Jen je chvíli saju svými, než využiju tvého vydechnutí a do úst ti vklouznu jazykem. Objedu jím ten tvůj. Postupně ze mě nervozita opadá. Líbáš skvěle a tvoje ruce na mojí kůži mi způsobují pomalé zatemnění mozku a probouzení něčeho jiného. Vzrušení ve mně narůstá. A dosti znatelně. Vyjedu po stehně do klína a několikrát tě stisknu. Sám teda úplně nechápu, kde se to teď ve mně bere, ale není to důležité. Podstatné je, že se mi to líbí. Začínám se dostávat do ráže. Plením ti pusinku a mačkám tvůj rozkrok. No, zdá se, že tě příroda nešidila na ničem. Po chvíli se odtáhnu a palcem ti přejedu přes vlhké rty.

„Jen počkej chvilku. Jen pro jistotu… nestojíme o nějaký skandál.“ Usměju se a zvednu se z gauče. Dojdu ke dveřím a zamknu je. Přeci jen, ochranka má kartu od mýho apartmá a nerad bych, aby v nějaký panice, že jsem zmizel, sem prostě vtrhli. Otočím zámkem a vrátím se zase pomalu k tobě. „Myslím, že teď už nám nic nemusí bránit.“ Stáhnu ze sebe triko a chopím se toho tvého. Konečně se dozvím, jak vypadá tvoje tělo. Olíznu ti ucho a lehce tě kousnu do krku, zatímco ti stahuju triko a pod prstama cítím tvoji horkou kůži.

Bill

Když konečně ochutnám tvoje rty, tiše vydechnu. Ale ty pokračuješ a využíváš toho. Rozhodně se nebráním a polibky ti ochotně oplácím. Jednou rukou tě vezmu kolem krku a druhou po tvém břiše vyjedu výš. Jak se zdá, uvolnil ses. To je dobře. I když mám pocit, že jsi spíše hezky vzrušený, a to je přesně to, co potřebuju. Ani nevím, jak dlouho se takhle líbáme, když se odtáhneš a já se konečně můžu pořádně nadechnout. No jo, dobrý nápad zamknout. Přeci jen, o skandál nestojím a tohoto typu už vůbec ne. To bych už nikdy nevysvětlil, že vážně nejsem gay. I když… no co, zase tak moc by se nestalo, stejně si to stále všichni myslí. Tak by se provalily nějaké pletky s klukama, no co. Spíše bys na tom byl hůř ty. Ty, lamač dívčích srdcí a píchá tu se mnou.

Vlastně se mi to i hodí, že jsi šel ke dveřím. V rychlosti vytáhnu mobil a nastavím tam kameru, kterou zapnu. Chvíli přemýšlím, jak to vlastně udělat, ale tenhle gauč je dost pohodlnej, takže nějaké přesuny nebudou potřeba. Opřu mobil za sklenky tak, aby kamera zachycovala celé dění na gauči, a pak si zase sednu, abych si mohl počkat na tebe. Usměju se, když ke mně zase přejdeš, ale tentokrát už rovnou bez trika. Sjedu pohledem tvoje tělo a tiše vydechnu. Moc pěkný koloušek.

„Ne, teď už nám nic nebrání.“ Usměju se a stáhnu si tě na sebe, abych mohl zase spojit naše rty. Jsem vzrušený, ani ses nemusel moc snažit. Celý večer jsem měl chuť si prostě odskočit někam do temného místečka a užít si to. Nakonec se mi to hezky povedlo a užiju si to s tebou. Myslím, že i ty jsi docela dost nažhavený, a tak dám ruce mezi nás a povolím tvoje kalhoty. Přeci, na co se zbytečně zdržovat, chceme to oba dva a já nevím, jak dlouho tohle mazlení vydržím.

Justin

Hned se zapojím, jakmile se vrátím, a ty se mi hned začneš věnovat. Zamručím ti do úst a trochu se nadzvednu, abys mi mohl pohodlně kalhoty rozepnout. Stáhnu z tebe mezitím triko.

„Ou,“ ujede mi uznale. Máš vážně dobrý tělo. S těma kérkama je ještě rajcovnější, než bych čekal. Pohladím tě přes boky a otřu se svým tělem o tvoje. Začnu ti ho olíbávat všude, kde můžu, abych ti zároveň nepřekážel v mým odslíkávání. Jakmile skončím bez kalhot, pustím se do těch tvých. Trochu s tím zápasím. Máš je dost úzký, takže se mi to nerozepíná nejlíp, ale nakonec se zadaří. Olizuju ti bradavku a stahuju ti je níž a níž. Odtáhnu se, abych ti je sundal úplně. Máš prostě hrozně dlouhý nohy, takže tam úplně nedosáhnu, aniž bych se neodtahoval. Vezmu to rovnou se spodním prádlem. Nechci se zdržovat ještě nějakým dalším svlíkáním. Chytnu tě za boky a stáhnu tě na sebe. Bohužel jsem tohle opravdu ještě nedělal, takže si nejsem jistý, co bych měl dělat. Asi to nechám raději na tobě. Sice ta představa, že mi máš něco takovýho vrazit do zadku, mě trochu děsí, ale zároveň mě vzrušuje. Sjedu ti nehtama po zádech a natáhnu se po tvých rtech. Doufám, že chápeš, že budeš ten aktivní. Já bych to určitě nezvládl. Stisknu tě mezi koleny a klínem se otřu o tvůj.

„Jsi tak vzrušující,“ vydechnu. No asi melu blbosti. Ale měl jsem potřebu něco říct. Jsem prostě na pokraji sil a potřebuju to uvolnit. Takže už asi na nic nechci čekat. Chci prostě, abys mě píchal. Nic jinýho teď nechci. „Neprodlužuj to… chci si to s tebou užít… hned teď.“ Zakňourám a tisknu tě co nejvíc na sebe.

Bill

Myslím, že to dostalo celkem dobrej spád. Než se naděju, jsme oba svlečení. Když z tebe svléknu i poslední kousek oblečení a hodím ho na zem, jsem to já, kdo je nahoře. Myslím, že jsi pochopil dobře, že tentokrát budu já ten aktivní. Nemám s tím problém, a navíc dneska musím být, jinak bych to moc neřešil. Jsem zvyklej na ledasco. Sice nevím, jak to udělám, když nemám ani gel, ani nic takovýho, maximálně možná nějaký kondom u sebe v peněžence najdu. To bude muset stačit. A sliny teda ještě. Ani nevím, jak dlouho se líbáme, ale řekl bych, docela dlouho, chci tě co nejvíc uvolnit. Asi to nebude úplně příjemný pro tebe, i když těžko říct, třeba se ti to přeci jen zalíbí s klukama. Rukama bloudím po tvém těle, kam jen dosáhnu. Nakonec se mi povede ruku i tak proplést, že ti na chvíli zajedu do klína. Jsi docela vzrušený, a to se mi opravdu líbí. Skoro jsem nic neudělal a ty už jsi v pozoru. Na chvíli se tedy odtáhnu a sjedu níž, abych tě mohl vzít do úst a alespoň tě trochu uvolnit, abys nemyslel na to, co přijde posléze. Nehraju si s tebou moc dlouho, je mi jasný, že po tom by ten sex nemusel být nijak moc dlouhej a já si to vážně chci pořádně užít. Nakonec se odtáhnu úplně a postavím se na nohy.

„Myslím, že bude pohodlnější, když se otočíš na břicho.“ Povytáhnu obočí a usměju se, když kývneš a uděláš to, prohlédnu si tvůj zadek. „Mmmm sexy pohled,“ vydechnu a pohladím tě po něm. Nakonec rychle zalovím v kalhotách a najdu kondom, který si hned nasadím. Sice bez něj je to lepší, ale ublížit ti opravdu nechci. Dám ti nohy trochu více od sebe a plivnu si do dlaně a namažu tě kolem vstupu. „Uvolni se a věř mi, dobře?“ Usměju se a prstem ti přes vstup zakroužím, až do tebe jeden strčím, když jen tiše vydechneš, vsunu i druhý. Zatím to nevypadá, že by to pro tebe bylo nějak extra nepříjemné. A tak pomalu vtlačím dovnitř i třetí, když se trochu zakroutíš a tiše zakňučíš, přestanu se v tobě hýbat. „Pššš… to nic… jen klid… uvolni se.“ Políbím tě zezadu na krku a po páteři sjíždím pomalu níž. „Mmm jsi tak krásný.“ Vydechnu tiše a prsty pomalu pohnu v tobě, když cítím, žes trochu povolil.

Justin

Tvoje péče se mi rozhodně zamlouvá. Tohle si nechám líbit. Tvoje doteky. Jsem příjemně překvapený. Možná i z toho, jak postupuješ pomalu. Trochu jsem se obával, že prostě zasuneš a pojedeš. To bych asi omdlel. Když mi řekneš, abych se otočil, poslušně to udělám. Ty přeci jen víš nejlíp, jak to bude nejlepší. Zachvěju se pod tvým dotykem na páteři a pevně stisknu hranu gauče, když cítím tvůj prst u mýho vstupu. Jsem příjemně napnutý, ale nepopírám, že se toho i trochu bojím. Když ve mně jeden tvůj prst zmizí, neubráním se slastnému vzdychnutí. Nadzvednu lehce boky. Hádám, že tím budeš mít lepší přístup do mě, a jelikož je mi to zatím opravdu velice příjemný, tak bych moc rád, aby to bylo co nejlepší. Když přidáš druhý, zamotá se mi hlava. Napnu se, ale příjemně. Snažím se ti natlačit na prsty, co nejvíc. Když ale přidáš i třetí, nespokojeně zakňučím a zakroutím se. Tohle už moc příjemný není. Začíná to bolet. Teda… je to i příjemný, ale ta bolest by k tomu být nemusela. A to jsou jen prsty. Teď se trochu děsím, co budu dělat, až do mě vrazíš toho svýho monstróza.

„Dě… děkuju.“ Vydechnu, když mi zalichotíš a opravdu se snažím uvolnit. Tvoje rty mi k tomu opravdu pomáhají. Očividně víš, co děláš a neděláš to poprvé. Nebudu se k tomu nijak vyjadřovat. Postupně to nepříjemné pnutí ustává a moje tělo se opět zaplňuje rozkoší. Slastně zasténám a začnu se přirážet pomalu proti tobě. Z úst mi unikají blažené výdechy. „Tohle je… oh… moc dobré.“ Zasténám a gauč stisknu v rukách ještě pevněji. Nevím, jak dlouho to trvá, ale moje tělo doslova hoří. Asi lítám kdesi vysoko. Cítím, jak se na mě pokládáš a tvoje mužství se tlačí proti mému vstupu. Projede mnou nepříjemná bolest, když začneš do mě zajíždět. Jsi opravdu velký a já na tohle nejsem zvyklý. Mám pocit, že mě roztrhneš vejpůl. Snažím se zůstat uvolněný, ale moc to nejde. Zakousnu se do polštáře, abych nekřičel, a pevně sevřu víčka k sobě. I tak se povede nějaké té zbloudilé slze utéct. Doufám, že tohle přejde a bude to zase jen ta slast. Jinak se asi budu proklínat, že jsem kdy do tohohle šel. „Mmm,“ zanaříkám, ale nijak neuhýbám. Už abys byl ve mně celý. Tohle postupné rozpínání mě asi vážně zabije.

Bill

Jsem docela překvapený, že se ti to až tak líbí, ale musím se nad tím usmát, jsi opravdu sladký. Za boky si tě trochu více nadzvednu a nakonec místo prstů přejdu rovnou k aktu. Přeci jen, ani já už čekat moc dlouho nemůžu, to bych asi omdlel a udělal se předčasně, což vážně nechci a kvůli sázce ani nemůžu. Jen doufám, že ta kamera je dobře nastavená, protože jestli to tam nebude vidět, tak se asi zastřelím. Protože nejsem si jistej, jestli bych do toho šel znovu, i když asi by to bylo už jednoduché.

Je mi jasný, že ti to napoprvé takhle moc příjemný není, to nebylo ani mně. Ale zvykneš si. Nakonec v tobě zmizím celý, jsem rád, že alespoň ten kondom jsem našel, nasucho by to asi neprošlo. Cítím, jak prudce dýcháš a chvěješ se. Vjedu do tebe nadoraz a zůstanu stát. Ublížit ti nechci, i přes to, že je to hra, nevidím důvod, proč bych to dělal. Lehce se tě dotýkám rukama po těle a rty něžně líbám každej milimetr tvojí kůže na zádech. Když se začneš uklidňovat, zkusím lehce pohnout boky, když těžce vydechneš, udělám to znovu, trochu jemněji. Nevidím ti do tváře, takže nevím, jestli ses už uvolnil či ještě ne.

„V… pořádku?“ Ztěžka zalapám po dechu. Jsi hezky úzký, myslím, že to nakonec vážně nebude trvat tak dlouho, jak jsem předpokládal. Když jen kývneš na souhlas, znovu se začnu v tobě hýbat, ale to už ti z úst občas vyjde nějaký ten výdech nebo tiché zasténání. Hádám, že už to není tak hrozné jako na začátku. Spokojeně se ale musím usmát, když mi začneš vycházet vstříc a jsi to ty, kdo se přiráží na mě. Spokojeně vydechnu, stisknu ti boky pevněji a začnu se v tobě pravidelně hýbat. Není to nijak rychlé ani prudké tempo. Spíše klidné a volné. Chci, aby se to líbilo i tobě, přeci jen… nejsem zase úplně necitelnej, i když tahle hra je asi dost. Nutíš mě sténat, ale krotím se. Stejně jako ty. I když je to milé, jak schováváš hlavu do polštáře, aby ses tišil.

Cítím, že to nebude moc dlouho trvat, vážně jsem dneska byl docela dost vzrušený, a tak když to na mě pomalu jde, trochu zrychlím přírazy a zkrátím je. Nakonec se do tebe udělám, teda spíše do kondomu, ale v tobě. Trochu zadýchaně spadnu více na tvoje tělo a jen tak poslepu rukou zašmátrám a vezmu do ní tvůj penis. Ani se nemusím moc dlouho snažit a i ty si uděláš.
„Tohle bylo moc sexy.“ Usměju se tiše a opřu si čelo o tvoje rameno.
Justin

Bože, tak tohle je rozhodně něco úžasnýho. Když pomine ten prvotní nepříjemný pocit, je to už jen nepopsatelná slast. Asi bych křičel, kdybych se netišil do polštáře. Tohle bych asi měl dělat častěji. Jsem v euforii. Vnímám, jak zpomaluješ a zrychluješ. Jak hluboko pronikáš. Kdybys mě nedržel za boky, asi bych se musel jen kroutit. Když cítím, jak zrychlíš pohyby a tvůj dech se zkracuje, je mi jasné, co přijde. Zasténám a pod šikovností tvojí ruky tě následuju. Znaveně dopadnu do polštářů a povolím se.

„Jo… bylo to skvělý.“ Vydechnu a snažím se jen uklidnit. Když ze mě vyjdeš, otočím se k tobě čelem. Jsem teda zralý tak na padnutí a umřetí blahem. Lehce se usměju a posadím se. „Půjdu do sprchy.“ Nechce se mi lézt do postele takhle ulepený a upocený. To vážně ne. „Doufám, že zůstaneš přes noc.“ Nevím… přijde mi divný, abys teď odcházel. Ani to nechci. Chci, abys prostě se mnou ještě zůstal. Myslím, že by se mi hned lépe usínalo s tebou vedle sebe. Sice mi akce, kdy jde jen o jeden sex a rozloučení nevadí, ale teď to tak nechci. Tvoje přítomnost mi dělá neskutečně dobře.

Zvednu se a zapadnu do koupelny. Zalezu do sprchy a pustím na sebe proud horké vody. Nechám ji dopadat na tělo a přes její hučení neslyším vůbec nic. Jen se lehce usmívám. Mísí se ve mně ty nejbáječnější pocity. Omývám svoje tělo, ale nijak moc na to nespěchám. Užívám si to. Nemůžu se dočkat, až padnu do peřin a usnu podmaněnej tvojí vůní. Sice nevím, jak to případně zítra vysvětlím, ale teď mě to ani nezajímá. Teď je důležité, že tu jsi. Ani nevím, jak dlouho v té sprše jsem. Ale nemyslím, že nějak moc dlouho. Tu vodu se mi nechce vypínat. Jedno blaho střídá druhé a obě dvě se ve mě tak krásně rozlévají. To bysme si mohli ráno dát ještě jedno číslo a třeba i datum nějaké příští schůzky.

Bill

Byl to docela fajn zážitek, rozhodně jsme si to oba dva užili, za co jsem rád. Spokojeně se umívám, vím, co bude následovat. Slíbil jsem ti sice, že zůstanu přes noc, ale na tohle prostě moc já nejsem. Dostal jsem, co jsem chtěl a můžu jít, ale nechci tě nijak znepokojovat, že bych ti utekl. A tak se usmívám za tvými zády, dokud neuslyším klapnutí dveří a potom zvuk puštěné vody. Natáhnu se na stolek pro mobil a vypnu kameru. Doufám, že je tam všechno vidět, abych uspokojil drahého bratříčka. Potom se v rychlosti oblíknu zpátky do svých věcí a před velkým zrcadlem si doupravím make-up a taky trochu rozcuchané vlasy. Přeci ani jeden z nás opravdu nestojí o žádný skandál. Schovám mobil do kapsy a pak tiše odejdu z pokoje. Snažím se dveře co nejpomaleji a nejtišeji zavřít, přeci jen, nechci se s tebou ještě nahánět po celém hotelu a dělat nějaké scény nebo něco.

Když konečně dojede výtah, v rychlosti do něj nastoupím a znovu si vytáhnu mobil do ruky. V rychlosti sjedu to video, co jsem celou dobu natáčel. Uf, je tam opravdu dostatečně všechno vidět. Pak jen namačkám odeslat a napíšu k tomu ještě vzkaz: „Nachystej prachy, Tome. Už věříš, že dostanu kohokoliv? Nebo snad ještě chceš dál pokračovat v týhle hře? 🙂 Kdo bude další? Ty?“ Dám odeslat a pak už opouštím hotel. Rovnou si stopnu taxíka a nadiktuju mu adresu. Když se auto opět dá do pohybu, ještě chvíli přemýšlím, jestli jsem měl jen tak odejít bez čehokoliv, ale nakonec nad tím jen mávnu rukou. Byla to skvělá noc. Jako dalších pár před tím. Usměju se a alespoň na chvíli zavřu oči, než se taxík dostane na danou adresu.

autor: Doris & Lauinka

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Love Game 2/2

  1. Takže, moje naprostá premiéra ve čtení jiného pairingu. A to jen proto, že jsem viděla známá jména autorek.
    Asi to tak nebylo zamýšleno, ale tenhle pairing mi přišel tak absurdní, že jsem se u toho celou dobu chechtala 😀 😀 Ale bylo to super.

    Ale, nejlepší na tom byla ta sms, kterou nakonec psal Bill Tomovi. Ta jeho otázka-kdo bude další, ty?- na tohle téma bych si moc ráda přečetla pokračováni. Twc prostě vede! 🙂

  2. Holky, já jsem teda neodolala a přečetla jsem si to, ačkoliv jakýkoliv jiný pairingy než Bill s Tomem jsou mi proti srsti :))) A jako musela jsem se celou dobu smát 😀 Ani si to vlastně nedokážu pořádně představit – Justina teď totiž pořád vidím jako toho fracka z policejní fotky 😀 Ale každopádně mě to svým způsobem bavilo 😛

  3. Musím sa priznať, že som sa tiež musela trošku donútiť (a najviac pri tej sexuálnej scéne), aby som si to prečítala, lebo Justina a tiež iný pairing okrem Billa s Tomom veľmi nemusím, ale už len pre tú srandu som sa do toho pustila.
    A parádne som sa pobavila. Hlavne na tom, aké stávky to dvojčatá medzi sebou uzatvárajú 😀 No a že sa to Billovi podarilo – to je jasné, Billa chce predsa každý 😀
    A tiež ako zuzu napísala, najlepšia bola tá Billova otázka na konci a také pokračovanie by som rozhodne brala. 🙂

  4. Hmm, jako kdyz jsem si precetla pairing, malem jsem padla na drzku smichy. A vpodstate myslim, ze cela povidka byla pojata dost parodicky. Ze zacatku jsem se ztracela v deji, ale jakmile jsem pochopila zpusob jakym je to napsane, bylo to lepsi. Jako k Bobrovi se ani vyjadrovat nebudu, prakticky ho neznam (jen par afer z novin jsem zahlidla), ale tady to je dobry nouma 😀 A Bill pekna svine xD ale jo, bylo to usmevne, pobavilo to a o to asi slo 🙂

  5. A mně se to líbilo:). Miluju slash, takže jiný pairing mi problém nedělá, spíš naopak. Takže za mě – holky, chci pokračování !! 😛 😀

  6. samozrejme ze slo o jakysi hec a melo vas to pobavit. TAkze jsme rady, ze se tak stalo. Uprimne…me jina pairingy nevadi. Ja takova milovnice Torgu 😀 ale uprimne tohle pro me bylo vrazedny. O Justinovi toho taky vim asi jako koza o petrzeli a mam ho tak desne "rada" ze byl horor to psat. Jsme rady ze jste se zasmali a budte si jiste ze takovyhle vyplod uz tu od nas nebude 😀 na to mame slabe zaludky :DD

  7. [7]: psát o někom koho nemusíš musí být vážně moc příjemný 😀 na jednu stranu škoda, že už nic takového nebude, existuje tolik slavných, kteří by působily stejně vtipně 😀 jiné páry to tu oživují, taky je mám ráda 🙂

  8. [10]: ano, bylo to opravdu těžké xDDD ale tak… myslím, že vznikl další nápad na brutální pairing XDDDD tak uvidíme XDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics