Denial 63.

autor: Mischy & Turmawenne
TOM

Zhruba po půlhodině jsem to otočil směrem na mělčinu, kde jsme byli do pár minut. Pomaleji jsem projel za bójemi kvůli lidem, až jsem vypnul motor. Sundal jsem si vestu, dal mu pusu na tvář a s poděkováním skočil do vody, odkud jsem došel až k našim lehátkům.

„Jaký to bylo?“ podíval se na mě Bill, když jsem přišel.

„Totálně hustý,“ dosednu k němu se smíchem a otřu se do osušky.
„To ti věřím,“ přikývne a semkne rty k sobě. Hm, tohle nevypadá dobře. Nic jsem už neřekl. Ještě chvíli jsem tam tak posedával, až jsem si s povzdechem lehnul na břicho. Dokonce i to nasrání ze mě opadlo.
„Hlavně, že se ti to líbilo,“ pousmál se maličko a promnul si spánky. No jo, vidim, jak seš z toho celej žhavej.
„Jo,“ pošeptám do polštáře a natočím k němu hlavu. Je těžký se rozhodnout. Miluju ho, ale… neumím si představit, že bych měl takový závazek, jako je manželství. Chci si užívat. Navždycky asi budu puberťák, co chce sex a pěkný chlapy. Jenomže co mám teď dělat s ním? Nechci mu ublížit, to pak bolí i mě. Záleží mi na něm, nechci ho jen jako ostatní na sex, a i přesto se na manželství necítím. Dopis i prstýnek mluvil o době neurčité, ne o tomhle.
Zadíval se mi do očí, jako by se z nich snažil něco vyčíst. V naprosté tichosti jsem mu pohled oplácel. Možná ví, že mě to trápí. Umím si představit život s ním a Nicki, líbilo by se mi to, nehledě na HIV. To se vždycky dá nějak řešit, ač by to pro Nicki po pár letech nejspíš byla rána. Jenomže ve mně je pořád část Toma, co by si ráda užívala a byla vždycky puberťák.



„Já-já nechci, aby sis myslel, že se snažím tě tahat od lidí, něco ti zakazovat a podobně. Jenže já jsem viděl, jak se k tobě má a prostě…“ zavrtěl hlavou posmutněle.
„Máš důvod. Zkoušel to na mě,“ řeknu naprosto upřímně bez jakýchkoli vytáček.
„Nechci, aby po tobě někdo takhle vyjížděl,“ zamračí se, až se mu mezi obočím vytvoří drobná vráska. „Nemá na tebe co sahat.“ No není sladkej?
„Klidně jsi mu to mohl přijít pěkně vytmavit,“ brouknu pobaveně.
„Chtěl jsem, ale nechtěl jsem dělat zle,“ přizná.
„Co je zlý na tom, že si bráníš přítele před egoistickým blbečkem z časáku?“ zašklebím se. „Fotil pro Bruno Banani.“
„Aha,“ pokývá hlavou. „No nic, ale nechtěl jsem dělat scénu. Nebudu ti říkat, že nežárlím, když jsem vzteky málem začal jíst písek,“ zabručí. No mě z něj jebne.
„To by sis teda dal,“ začnu se smát.
„Věř mi, že mi to v ten okamžik bylo jedno,“ pousměje se. Potom ovšem sleze z lehátka a klekne si k mému.
„Myslím, že tvoje střeva by ti za to nebyly vděčný,“ zasměju se.
„To ne no,“ pousměje se trošku.

Pohladil mě jemně po zádech a posadil se potom naproti mně. Co to tu nacvičuje? Pomalu si opřu tělo o lokty, abych byl na jeho úrovni. Pohladil mě jemně po tváři a prohlížel si mě. Proč se na mě tak dívá? Udiveně povytáhnu obočí v náznaku vysvětlení. Zakroutil zlehka hlavou a dál mě hladil, aniž by uhnul pohledem.

„Jsi pro mě jako ten nejdražší a nejcennější poklad na světě,“ pošeptal. Že to ale trvalo.
„Chceš se udobřovat, hm?“ brouknu pobaveně, ač se usmívám a zase se položím.
„Nechci se hádat vůbec, i když je to udobřování někdy hezký. Tohle jsem ti ale chtěl říct jako fakt, je to tak pořád,“ šeptne a prstem mi objede rty. Dám mu na ten prst pusu a zavřu oči.
„Protentokrát ti to ještě prominu, ale už se mi nikdy nepokoušej ničit můj sex,“ řeknu.
„Nebudu, nikdy,“ pošeptal a nahnul se ke mně. „Moc se omlouvám, promiň mi to, prosím,“ šeptal tiše, přičemž mi dával drobné pusinky na tvář. Stále klesal níž až k mým rtům. Ne, ještě mě neutišíš, miláčku.

„Říkej si tomu egoismus nebo kurevství, ale na sex jsem citlivej. Když si něco naplánuju jak kretén a několikrát ti nadrženě řeknu, že chci tvrdě vošukat, tak už se nikdy nepokoušej na mě vytáhnout sex bez kondomu za podkladů, že to naposledy bylo hezký, aniž bys myslel na to, jak se já při tom cítím. Nedokážu si to tak užít, protože se pořád musim co nejvíc uvolňovat, nervovat a strachovat, co když tě náhodou nakazim. Tohle už nikdy nedělej,“ podívám se mu naprosto vážně do očí. Několikrát zlehka přikývnul, přičemž nasucho polknul.

„Chápu to. Byla to ode mě chyba, hnusná chyba. Zle jsem to nemyslel, ale nehodilo se to. Promiň mi to, Tomi,“ díval se mi upřeně do očí. „Omlouvám se ti,“ pohladil mě po paži. No vidíš, že to jde, zlatíčko. Teď už na sebe můžeme zase cukrovat jako novomanželé.
„Teď mi dej pusu,“ nahnu se k němu. Hned se ke mně nahnul a s veškerou něžností a citem mě políbil. Polibek jsem mu vzápětí vrátil a poté se opět spokojeně uložil. „A teď už mi, lásko, nestiň,“ zasměju se, přičemž ho pohladím po stehně.
„Zvedám prdel,“ zaculil se a věnoval mi ještě jeden mlaskavý polibek. Potom se už zvedl a upravil si plavky. Jen jsem se na něj usmál a nerušeně se opaloval.

Zhruba po hodince jsme šli do vody, kde jsme spolu jako obvykle blbli jako malé děti. Tentokrát jsme se spolu koupali až do půl osmé, kdy už u vody nebyl téměř nikdo. Díky tomu jsme se mohli líbat a mazlit při západu slunce i v písku na pláži, aniž by nám někdo něco říkal nebo na nás podivně koukal.

Bill se vydal ke sprše tady na pláži jako první, ale brzy jsem ho dohonil. Se smíchem jsem ho strčil zadkem od tekoucího proudu vody a nacpal se mu tam.
„Hej,“ zasmál se a začal se ke mně tlačit. No co to…
„Uhni, teď jsem tu já. Nech Tomiho prvního osprchovááát,“ kňoural jsem se smíchem a stále se mu tam prdelil.
„No joo,“ plesknul mě vážně lehce po zadku a počkal. Ooo, gentleman.
„Slečny mají vždycky přednost,“ vypláznu na něj jazyk a zavrtím se.
„Ty nejsi slečna, ty jsi můj milovanej Tomi,“ přitulil se ke mně nenápadně zezadu a líbnul mě na krk. S úsměvem jsem se k němu natočil a políbil ho na pusinku. Potom jsem mu už uhnul a nechal ho také, aby se opláchnul. Sebral jsem ze země naše věci a vzal si do ruky žabky.

Trochu jsem se zatím osušil. Jak jsem ho tak sledoval, zatímco se omývá od písku a slané vody, nakonec jsem neodolal. Přetáhnul jsem mu v rychlosti plavky přes zadek, plesknul ho přes něj, až to mlasklo a se zatlemením jsem se hnal pryč.

„Ježiš,“ vyjeknul se smíchem a ihned si je natáhl. Poté se rozeběhnul za mnou, přičemž na mě křičel: „Počkej, až tě chytím!“ Hihí, zkus si to, lásko.
„Nechytíš, nechytíš!“ posmíval jsem se mu jako malé děcko a přeběhnul jsem promenádu přímo do hotelu. Ani jsem nepozdravil na recepci a zaběhnul jsem do výtahu. Rychle jsem mačkal tlačítko do svého patra, jenomže on to stihl a do výtahu přímo vskočil. Když se dveře zavřely, vítězně se zasmál a chytnul mě za boky.
„A mám tě!“ Pomóc!
„Nééé,“ začal jsem se smát, přičemž jsem se mu pokoušel vykroutit. To bylo ovšem snad nemožné. Přitiskl mě ke stěně výtahu a namáčkl se na mě. Oh bože, on mě chce chytit a uklidnit, jenomže mě místo toho vzrušuje už jen tím, jak mě tu zaklínil mezi svým tělem a stěnou. Mělce jsem vydechl pod jeho mokrým tělem a podíval se mu udýchaně do očí. Anebo je to tím výtahem?

„Mhh,“ nahnul se ke mně a dráždivě mě políbil. „A už tě nepustím,“ pošeptá tiše, přičemž mi vyjede po bocích nahoru.

„Nepouštěj,“ ovinu mu ruce kolem krku a poškádlím ho špičkou jazyka mezi rty. To ovšem slastně vzdychl a políbil mě i s jazykem znovu. „Bille Trümpere,“ odtrhnu se od něj, „hlídej se, protože jsme ve výtahu,“ začnu se tiše smát, avšak ho políbím.
„A co kdyby najednou bum a výtah by se zaseknul?“ uculil se a naléhavě mě znovu políbil, přičemž mi jemně vyjel přes zadek po zádech. No jo, je to náš sen, ale tady bych to raději neprovozoval.
„Tak by tvojí kreditce byla zima,“ začnu se smát. Chytím se ho kolem krku těsněji a ovinu mu nohama boky. „Protože…“ dám mu pusinku, „bys to…“ vlípnu mu další, „musel…“ mlasknu s další pusou, „platit,“ políbím ho dlouze.
„Klidně si ji nechám zablokovat pro nízký stav konta,“ pošeptal mi rychle naráz, načež si mě chytil pod zadkem a podepřel mě. Rty se mi přesunul znovu ke rtům a začal mě líbat. S tichým oddechnutím jsem mu polibky oplácel, jenomže výtah zastavil, zacinkal a otevřel dveře k výstupu.

„Mhh,“ zafuněl nosem a pořádně si mě přichytil, načež se mnou už z výtahu kráčel k pokoji. „Kahtu,“ zamumlal mi do rtů a zmáčkl mi zadek v dlaních. Oh, sakra, já ho chci hned tady na tý chodbě. Vzrušeně jsem usykl, rychle jsem si žabky přehodil do druhé ruky a poté poslepu, jelikož jsem ke dveřím byl zády, jsem odemknul dveře. Jakmile cvakly, Bill se se mnou přímo vehnal dovnitř a nohou za námi zavřel. Můj Superman Bill. Přišlo mi to roztomilé, ale snažil jsem se smích držet v sobě. Navíc se mi ani smát nešlo, jelikož mi pusu stále plnil svými polibky. Rovnou si mě nesl přes chodbičku do ložnice. Položil mě doprostřed postele a rukama se zapřel vedle mě.

„Co si přejete můj drahý princi?“ pošeptal s úsměvem. Ah sakra, dal bych si ho hned teď, ale pořád jsme slaní z tý vody, i když tam je ta sprcha a rád bych se nejdřív osprchoval. To je v háji.
„Promiň, že ti kazim idylku, ale asi nejspíš sprchu,“ semknu nesměle rty k sobě.
„Ehm,“ poodkašlal si, přičemž se ovšem usmál. „Nač omluvy? Jde se do sprchy. A to si piš, že já si tě tam odnesu,“ pošeptá mi a vezme si mě z postele opět do náruče. Žádný Superman, ale Batman. Chybí mu už jen křídla. Anebo raději žádný křídla, jinak bych celé dny opravdu polemizoval o tom, zda není anděl.

„Strhneš se, ty blázínku,“ začnu se smát, ačkoli si dětinsky kopnu nohou a políbím ho.

„Neboj se,“ zasmál se a pevněji si mě chytil. Objal jsem ho rukama kolem krku, čímž jsem se k němu povytáhl a zároveň přitulil.
„Takhle mě budeš nosit i za pár let?“ pošeptám s pohledem upřeným do jeho čokolád. Nevím, nejspíš potřebuju jistotu, že ať to se mnou dopadne jakkoli, a já předpokládám, že to nebude nejrůžovější, tak se na mě nevykašle a bude stále se mnou.
„Pokud to budeš chtít či potřebovat, tak ano,“ usměje se na mě mile. Řekl „potřebovat“, takže to správně pochopil. Pouze jsem se na něj vděčně usmál, ač mě v očích krátce zaštípaly slzy, načež jsem ho láskyplně políbil. Potom už mě donesl do koupelny, kde mě postavil do sprchového koutu, vlezl ke mně a zavřel za námi. Jakmile jsem pustil vlažnou vodu, stáhl jsem mu plavky a hodil je přes skleněnou stěnu do umyvadla. Okamžitě se ke mně přivinul, svléknul mi plavky a začal mě láskyplně líbat. Plavky odhodil stejně jako já jeho a poté už mě začal omývat na zádech a bocích. Náruživě jsem s ním spolupracoval a polibky vyžadoval ještě víc.

BILL

Za stálého líbání, funění a hlazení jsem si Toma užíval. Omýval jsem to jeho sametové tělíčko a vychutnával si každou jeho křivku, které jsem se směl dotknout. Jsem hrozně rád, že jsme se udobřili. Byl jsem idiot, když mi nedošlo to, co jsem provedl. Zle jsem to nemyslel, ale holt se to nehodilo. Tom se po nějaké době pobaveně otočil zády, abych ho řádně omyl i z druhé strany. Hned jsem tak udělal. Začal jsem mu ty záda pořádně mýt, ale když jsem dojel k jeho bedrům, začal jsem se hrozně smát. Svítí mu zadek!

„Ty moje světluško. Máš prdelku jako světluška,“ zasmál jsem se a pohladil ho po zadečku.
„Có?“ zakňučel se smíchem a nechápavě ke mně natočil hlavu, přičemž roztomile krčil nos.
„Máš zadeček jako světluška. Jsi nádherně opálený, jen ta prdelka ti září bíle,“ rozesměju se a líbnu ho na tvář.
„No…“ zamračil se na mě a něžně mě plesknul přes tvář, až se rozesmál se mnou a políbil mě. „Až vylezeš ze sprchy, tak se v zrcadle podívej na svůj zadek,“ broukl nevinně, avšak potutelně. Proč? Nebudu rozhodně svítit jako on.
„Tome,“ řeknu výhružným tónem, jelikož je mi jasné, že mi něco provedl. „No, připrav se,“ rozesměju se a dlouze ho políbím. Jen se na mě zakřenil, dal mi pusinku a opět se nechal omývat. Využíval jsem toho, že se nechával, a proto jsem mu pořádně omyl a vymyl zadeček. Byl jsem k němu něžný a opatrný. Stále jsem ho všude líbal a hladil.

Když jsme se oba umyli, zároveň jsme spolu také vyšli ven a osušili se. Tom odešel hned potom vedle, přičemž se stále usmíval. Ještě jsem byl chvilku u umyvadla, až jsem se otočil. O čem že to mluvil…? Když jsem viděl, co jsem měl na bedrech, málem jsem vykřikl, rozesmál se a na druhou stranu i rozbrečel. Co to jen udělal?! Ale ono je to rozkošný! Sám pro sebe jsem se zasmál. Ještě jsem si to nějakou dobu prohlížel. Já ti dám, ty jeden. Žádnej smích. Nahodil jsem vážný obličej a rozešel se pomalu ven z koupelny. Poodkašlal jsem si a naprosto vážně šel do ložnice za ním. Tom stál nahý u postele a vybíral si boxerky. Založil jsem si ruce na hrudi a nahlas si odkašlal znovu. Hned ke mně vzhlédl zpod svých černých hustých řas a nevinně k sobě semknul rty. No, hrozně nevinnej jsi, to víš, že jo.

„Tome Kaulitzi,“ řeknu absolutně vážně a zamračím se. „Můžeš mi tohle nějak vysvětlit?“ ukážu na svůj zadek.

„No, já-já,“ zakoktal se chudáček. Ale, prosím tě. „Jsem si hrál,“ ukáže mi v úsměvu své roztomilé dolíčky ve tvářích. No nespapali byste ho? Já hned, mňam.
„Hrál,“ zopakuju po něm a změřím si ho pohledem. „Jenže pro tebe opravdu neplatí, že kdo si hraje, nezlobí.“
„No to…“ namítnul bezbranně, „…alespoň mě budeš mít všude s sebou,“ pípne smutně a skloní hlavu. Kmitne po mně medvědím pohledem a hned zase pohled nevinně sklopí. Ah, jak si mě snaží zase obměkčit. Horší je, že se mu to perfektně vede. Já se neudržím a hupsnu na něj.
„Ano, to rozhodně budu,“ přikývnu a udělám několik krůčku k němu. „Tomi si hrál, ano?“ chytnu ho za bradičku něžně.
„Trošku zlobil,“ připustí s roztomilým kukučem. Bože, uňuňal bych ho.
„Co se dělá malým dětem, když zlobí?“ nakrčím nos a svraštím obočí.
„Dostanou naplácáno na holou,“ zahihňá se. Správně, broučku. Jenže to už na tebe platit nebude.

„Hmm a co já provedu s tebou?“ skousnu si spodní ret a přitisknu si ho na sebe.

„Mmm, taky dostanu naplácáno?“ semkne k sobě nesměle ty své sladké rtíky.
„Bude to ještě mnohem horší,“ pomlasknu si a sjedu mu něžně po zadečku dlaní.
„Co mi uděláš?“ zasměje se tiše. To kdybych věděl.
„Asi si tě ohnu přes koleno, nebo snad přes postel?“ zamračím se trošku schválně. Ne, neudělal bych mu nic, ale musím ho pobavit.
„A co přes stůl? Tam by se můj zadeček vyjímal nejlépe, prosím,“ zašvitoří nevinně.
„No ty… uh, on se mi ještě takhle nabízí,“ pořádně mu ten zadeček v dlaních stisknu, ale poté si ho na sebe v rychlosti vysadím a už si ho nesu do pokoje, kde byl menší jídelní stůl.
„A dostanu páskem?“ smál se tiše, avšak držel se mě jako klíště, aby náhodou nespadl. Chce snad sado-maso, brouček?
„Rovnou bičem, ne?“ zasmál jsem se a opatrně si ho nesl. Položil jsem ho na ten stůl a podíval se na něj.
„Já myslím, že se spokojím i s prohlídkou prostaty,“ zaculí se, načež si olízne spodní ret. Mile rád. Já bych si i na pana doktora zahrál.

„Mhh, opravdu?“ stáhnu ho za stehna po stole blíž k sobě, načež mu do pusinky strčím svůj prst. Když mi ho hezky navlhčil, hned jsem do něj s ním zajel a začal mu po prostatě jemňoučce přejíždět. To je zase horko tam uvnitř. Miluju ten pocit.

„Mmmh,“ zakňučel, přičemž se ke mně víc přivinul a chytil se mě pevněji, čímž se trochu nadzvedl a já do něj měl snadnější přístup. „Nemám se přetočit spíš na břicho?“
„Za chviličku,“ pošeptám mu a začnu ho jemně líbat. Prstem jsem v něm jemně projížděl, chtěl jsem si ho vydráždit.
„A jak mi to uděláš teď? Konečně mě tvrdě vošukáš jako zlobivýho kluka?“ vzdychne vzrušeně, načež se otřese. Oh, ticho, ticho nebo si tě vezmu okamžitě. Cítil jsem, jak mu po těle naskočila husí kůže a ztvrdly mu i bradavky.
„Jo, přesně tak, jak si zasloužíš. Vyšukám z tebe to, jak moc zlobivý jsi,“ syknu a skousnu mu zlehka spodní ret.
„Mmhhh,“ oddechl, stiskl mi ruku v dlani a zaklonil hlavu. Tentokrát ho musím uspokojit na 100%. Nechci, aby už došlo k něčemu takovému jako předtím. Přirážení jsem trošku zintenzivnil a začal ho přitom líbat na krku. To už se ode mě však odtáhl a položil se na stůl, načež si k tělu přikrčil nohy.

„Projeď mě, lásko,“ vyjde z něj s výdechem.

„Uhhm,“ zakňučím vzrušeně a přejedu mu po penisu. „Dojdu si jen pro kondom a jsem tvůj.“
„Dobře,“ pousměje se. Rozloží od sebe nohy a začne si ho zatím sám honit, aby se nabudil. Jen jsem se pousmál a v rychlosti si doběhl do ložnice pro kondomy. Jeden jsem vzal a už jsem pelášil zpět za ním i s gelem. Rozbalil jsem ho a hned si jej navlékl. Bude to hezké i s ním. Není to o tom, jestli naši pokožku dělí nějaký kondom. My si to umíme užít i s ním. Jde o city. Tom už v sobě bloudil dvěma prsty přímo před mýma očima a nadrženě se kroutil. Zamračil jsem se nad tím a došel až k němu. Tohle není dobré dělat přede mnou. Mohl bych mít ihned infarkt.
„Smím tě vystřídat, hm?“ brouknu a už si do ruky beru gel, který jsem si přinesl.
„Už mě jenom protři a pojď do mě, prosím,“ zažadoní polohlasem a prsty ze sebe vytáhne, vzápětí je olíže a ocucá. Ohh, ne, ne, nic jsem neviděl. Jak mě to, sakra, vzrušuje!

„Mhh, jak si přeješ,“ usměju se a hned si na prsty vystříknu trošku gelu, kterým ho potom pořádně protřu, aby byl dost kluzký. Prdelka se mu od něj tak pěkně leskla, do toho jak pěkně svítila. Tom slezl ze stolu, ohnul se o něj a přichytil se za jednu půlku. Hned jsem mu sjel dlaní po zádech a potom do něj zvolna začal zajíždět. Začátek jsem chtěl nechat vždy jemný, abych mu nic neudělal. On už ovšem byl krásně uvolněný a vzrušeně mě vyzýval k tomu, abych ho tvrdě projel. Jak si jen žádáš, miláčku. Tak jsem do něj tedy zajel až po kořen a poté se v něm začal pohybovat, tak jak si žádal. Jen jsem si ho držel pořádně za boky a tiskl se proti němu. To už Tom začal hlasitě sténat a pevně svírat v dlani roh stolu. Očividně mu nevadilo, že jsou otevřené dveře na terasu a je sem vidět.

„Kurva, jo, jo,“ zasténal, „zas mě pleskej a mačkej, lásko,“ žádal si nadrženě.
„Mhh, jo,“ vzdychnu a zakloním hlavu. Když ji ovšem vracím do původní polohy, všimnu si, že naproti na nás z balkonu hledí dva kluci. Usmívali se a povzbuzovali nás. Musel jsem se zasmát, ale nevěnoval jsem jim už větší pozornost. Podle toho, jak se tam k sobě tulili, jsem si odvodil, že to budou také gayové. To vám tedy něco předvedeme, ať už z toho něco máte. Jen jsem se pousmál a Toma potom pěkně plesknul po zadečku.

„Dej mi větší,“ žadonil. Jak řekl, tak jsem udělal. Plesknul jsem ho víc a začal si ho i více brát. Můj penis v něm mizel hodně rychle, jak si žádal. Jeho prostatu jsem si doslovně vychutnával. Dráždil jsem mu ji tak silně, jak to jen šlo. Po chvíli jsem mu silně zmáčkl stehno a zatahal ho k sobě za copánky.

„Ahh… mhh,“ vzdychal jsem u toho nahlas.
„Bože, jo, jo, přidej… Ještě, Bille,“ zasténal nahlas a začal si rukou vyjíždět po penisu.
„Ne, udělej se jen přes prostatu, bude to silnější,“ šeptnu mu udýchaně a začnu ho doopravdy pořádně šukat. Mačkal jsem mu zadeček v dlani a prsty mu opět zajížděl do úst. Udělal, jak jsem žádal, ale bolestivě přitom zakňučel. Cucal mi prsty, avšak když jsem do něj silně přirazil, skousl je. Náhle bouchl dlaní do stolu a poté se mě zepředu chytil za stehno, do nějž mi začal rýt silně nehty. Ou, to je zase divočina. Líbí se mi, jak se umí perfektně rozparádit.
„Ohh, ano,“ zvrátím hlavu dozadu a pokračuju v tomhle divokém laskání jeho prostaty. Prsty jsem mu do pusy občas i přirazil. To už ale Tom zaklonil hlavu, natiskl se na mě a pokojem se rozneslo jeho dlouhé sténání. Cítil jsem, jak mě v sobě svírá a bolestivě mi zarývá nehty do pokožky. Bylo to i pro mě utrpení, když mě v sobě pevně svíral. V podbřišku mě už tlačilo a já cítil přicházející orgasmus, který jsem se stále snažil oddálit. Plesknul jsem ho přes zadek a na okamžik naprosto vše zastavil. Trošku ho potrápím. Sice chtěl tvrdej sex, ale k tomu patří i maličký mučení, hah. Tom se unaveně opřel rukama o stůl a ohlédl se po mně.

„Co je?“ zeptá se nechápavě, avšak splašeně oddechuje. V obličeji byl už celý rudý a zpocený. Tak se mi to líbí.

„Nic, nic, miláčku,“ šeptnu a oddechnu. Mučit ho tedy nebudu, dobře. Pomalu jsem z něj vyšel a pak se proti němu hezky nastavil. Naráz jsem do něj zajel až po kořen a znovu vyjel po špičku ven, načež jsem do něj znovu hluboko přirazil. S každým přírazem jsem byl prudší.
„Aaaaaaa,“ zakřičel a sjel dlaní po stole, načež si na něj položil i hlavu. „Kurva, kurva,“ šeptal bezmocně, zatímco se celý chvěl. Miluju ten okamžik, kdy je takhle moc vzrušený a už neví, jak to ze sebe dostat. Nikdy jsem si nemyslel, nebo spíš jsem v to nedoufal, že bych ho zrovna já k tomuhle dokázal dovést, ale ono se mi to splnilo. Potom jsem v něm už zůstal a opravdu jen zprudka a krátce do něj vjížděl. Cítil jsem, že to nebude dlouho trvat a udělám se, ale chtěl jsem počkat na něj. On byl hlavní. Po chvíli se prohnul v pase a začal se přirážet proti mně, čímž se snažil třít svůj penis o stůl. To jsem ho hned plesknul pořádně po zadku a chytil ho za copánky.

„Ne,“ syknu a přirazím do něj silně.

„Proč né?“ zakňourá a sevře mě v sobě.
„Jsi zlobivej,“ pustím mu copánky a dlaní mu sjedu po zádech.
„Mmhh,“ zafuněl nosem, pohladil se po podbřišku a opět si ho začal rychle honit. Hajzlík, to teda ne. Nahnul jsem se rychle nad něj, prudce do něj zajel a zakousnul se mu do ramene.
„Ne,“ řeknu rázně a volnou rukou, kterou si ho nedržím, ho plesknu.
„Au,“ vzlykne a na oplátku mě silně pleskne přes stehno. „To už mě radši kousej do krku jako upír,“ přirazí se proti mně, načež hlasitě zasténá přes celé apartmá. „Udělej mi Edwarda, Bille,“ zasmál se udýchaně. To je blázen. Já ho tu projíždím, sotva dejchám a on myslí na Edwarda Cullena.
„Chceš? Fajn,“ zasměju se i přes to, že dýchám jako parní lokomotiva. Vyjel jsem mu nosem po krku a začal ho na krk vlhce líbat, načež jsem mu tu jemnou kůžičku nasál mezi zoubky. Nepřestával jsem přirážet, naopak jsem ještě zrychlil.
„Mmmhhhaaa, přitlaaač,“ zavzdychá nadrženě a začne se proti mně přímo mačkat. Jak si přejete, pane. Uposlechl jsem ho a zoubky přitlačil. Kousal jsem ho, sál a jazykem mu kůži ošetřoval.

„Šukej mě, šukej, jo, jo,“ žádal si mě neustále víc a víc. Ryl mi nehty do stehna a silně mě v sobě svíral, jako by mě chtěl rozdrtit. Nahlas jsem začal sténat, div jsem neřval. Měl jsem chuť křičet jeho jméno, jak silné to bylo. Přitlačil jsem a to ve všech směrech. To, jak jsem ho šukal, nešlo ani popsat. Kousal jsem ho stále do krku a sál mu kůži, jak jsem jen dokázal. Pokojem se nesly hlasité vzdechy, steny a s nimi i mlaskavé zvuky, které naše přírazy vytvářely. Tom se náhle podivně zkroutil a téměř omámeně zasténal. Já však v ústech ucítil slanou tekutinu. Hned na to se mě ovšem chytil zepředu za boky a zastavil se, když jsem byl hluboko v něm. Sténal, vzdychal a mačkal mě. Dosáhl vrcholu. Postříkal stůl. Cítil jsem, jak mu slábly nohy a málem mi tam zkolaboval, tak jsem ho ihned chytil a podepřel. Přitiskl jsem se k němu a jen několikrát slabě uvnitř něj přirazil. Během několika sekund jsem se udělal také. Mačkal jsem se proti němu a kňučel. Tom se zapřel rukama o stůl, abych nemusel držet celou jeho váhu. Splašeně oddechoval, přičemž se celý chvěl.

„Mhhh,“ oddechl jsem nahlas a přivřel oči. Chvěl jsem se stejně jako on. Pomalu se ode mě odtáhl, čímž jsem z něj musel vystoupit. Otřel si pot z čel a vyjel si dlaní po krku. Náhle syknul. Podíval se na prsty, na nichž měl trochu krve. Uhm, to jsem nechtěl.

„Proboha, Bille, ty máš fakt ostrý zubiska jak Edward,“ začal se smát a pak náhle ztuhl. Jeho úsměv se vytratil při pohledu na má ústa. Co… do prdele, mně to nedošlo. Ale já v puse nic nemám, žádnou prasklinku nic, stejně jsem nic ani nespolknul. Nemohl mě nakazit.
„Ne, neboj. Já nikde nic nemám a ta krev mi do úst ani nepřišla,“ pohladím ho hned konejšivě po zádech, aby se nevynervoval.
„Já… vždyť…“ vyšlo z něj přiškrceně.
„Je to v pořádku,“ přivinu se k němu a pohladím ho po bocích.
„Běž-běž se opláchnout a-a vypláchnout si… pusu,“ odtáhl se ode mě zmateně. Tohle mě mrzí. Nechci, aby se bál, nemohlo se nic stát.
„Dobře, půjdu, pokud chceš, ale opravdu se nic nemůže stát, ano? Neboj,“ pohladím ho po ramenou a pomalu se od něj odtáhnu, načež se rozejdu do koupelny. Hned jsem si omyl pusu a vypláchl si ústa. Trošku jsem se ještě opláchnul. Jen jsem se potom otřel ručníkem a šel za ním zpět. Tom tam neustále stál, ale teď už se zadkem opíral o stůl a mnul si prsty čelo.
„Tak a je to,“ usměju se na něj a pohladím ho po paži, když k němu dojdu. „Nic se nestalo.“

„Měli bychom jít na večeři,“ pošeptá a oddálí se ode mě. „Dojdu se… opláchnout.“ Aniž bych něco stačil říct, zašel do koupelny a zavřel za sebou. Výborně… další věc jsem pokazil. Proč vždycky to hezké pokazím? Dělám si to sám, jenže on byl tolik divoký.

Zašel jsem pomalu do ložnice a oblékl si tříčtvrťáky a jedno z tílek. Poté jsem po nás poklidil a jen čekal, až se vrátí. Když konečně přišel s ručníkem kolem pasu, vzal první boxerky, na které sáhl, ačkoli si je předtím vybíral přinejmenším pět minut. Oblékl si je a začal si oblékat i zbytek oblečení. Jen jsem tiše povzdechl a vzhlédl k němu.
„Zlobíš se na mě?“ řeknu provinile.
„Zlobím se na sebe, zlobím se na to, že-že jsem tohle vůbec dovolil,“ zakroutí hlavou a upraví si lem trika. Teď bude mít ještě výčitky svědomí, které vůbec mít nemusí.
„Nic se nestalo. Nezlob se na sebe, nemáš důvod, Tomi,“ zvedl jsem se a došel k němu. „Já vím, že jsi zodpovědný a je to dobře, ale opravdu se nemohlo nic stát. Nic mi není, nic v puse nemám.“ Sjedu mu prsty po pažích a otočím si ho k sobě. „Musel bych mít nějaké velké zranění, aby tu byla možnost a to tak není. Neboj se, prosím.“
„Tohle už se nebude nikdy opakovat,“ řekne naprosto vážně a odtáhne se ode mě. „Tak pojď.“
„Dobře,“ šeptnu tiše. Sklopil jsem hlavu a šel v tichosti za ním. Nemá cenu mu říkat, že je to v pořádku, on to vidí po svém. Rozumím mu a chápu ho, ale jde jen o to se toho tolik nebát. Nejsem blázen, abych mu schválně dělal nervy.
Onen večer se už Tom příliš nebavil. Večeři jsme strávili celkem v tichosti, ačkoli jsem se snažil mluvit normálně. Věděl jsem, že to není dobré, ale nemohl jsem nic dělat.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Denial 63.

  1. A zas sa Tom upokojil a zase sa uzmierili… to je ako na horskej dráhe, raz hore a hneď zase dole.
    Ale ten sex.. to bolo super, ako ich tam tí dvaja z balkónu naproti pozorovali a povzbudzovali 😀
    No ale ten koniec.. dúfam, že sa fakt nič nestalo. Aj keď viem, že to bola nehoda, tak by si mal Bill dávať trošku väčší pozor, lebo potom sa všetko kazí a  Tom zas mení nálady.

  2. A hojdačka sa hojdá ďalej. Ale sex bol super. Škoda, že to Bill s tým Edvardom neokontroloval… no ale chápem, že ono sa to ľahko povie…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics