In the Privacy of His Room 1.

autor: Buyyouadrank

Zdravím všechny přeživší twincesťáky při téměř jarní sobotě, a doufám, že vás potěším novým překladem. 🙂 Vrátila se nám na blog Zuzu, takže ji jako překladatelku i čtenářku vítám zpět 🙂 Vybrala si sedmidílnou povídku od osvědčené autorky Buyyouadrank, od níž už tu máme dvě skvělé věci. Užijte si povídku, a komentujte. Pořád platí ta stará ohraná písnička, že čím víc komentářů, tím větší chuť do práce jak pro autora, tak pro překladatele. To se nikdy nezmění, a já doufám, že si to uvědomujete. Čím míň nás na blog chodí, tím víc je třeba se snažit, protože jednoho dne může nastat situace, kdy chuť psát nebo překládat všechny přejde, a pak už nebude co komentovat, a to je doufám něco, co nikdo z nás nechceme. 🙂 Tak jo… díky Zuzu, a dejte se do čtení. J. :o)

Bill si otřel pot z čela, lapal po dechu a přemýšlel, proč to sakra dělá.

„Už jsi skoro tam,“ zasípal a úsilím zachrochtal, když vytáhl dva obrovské kufry, oba nacpané a tak tak zapnuté, vak s laptopem a značkovou pánskou kabelku.

Málem vykřikl štěstím, když konečně objevil výtah, a nacpal do malého prostoru všechny své věci předtím, než vytáhl malý papírek a zamžoural na něj. Čmáranice na něm mu říkala, aby vyjel do pátého patra, byt devatenáct.

Jakmile se ocitl u dveří s číslem devatenáct, vesele vypadající muž vystrčil hlavu ven okamžitě po prvním zaklepání.

„Ty musíš být Bill!“ Přitáhl si jej do objetí. „Já jsem Gordon. Oh bože, ty vypadáš přesně jako Simone!“

„Rád vás poznávám,“ Bill se snažil diskrétně otřít pot z tváře před tím, než dostane svá zavazadla do bytu. Gordon s lehkostí popadl první kufr a pokynul Billovi, aby ho následoval chodbou, zatímco mu podával náhodné informace o bytě.

„Přes týden jsem během vyučovacích hodin na akademii a o víkendech míváme obvykle koncerty s kapelou. Je to, jako bys dostal byt sám pro sebe!“


Bill se přinutil k úsměvu. Jeho matka Simone ho poslala ke svému dobrému příteli Gordonovi, zatímco ona odjela ze země, aby se postarala přes léto o svou nemocnou matku. Bill se s Gordonem nikdy nesetkal, ale byl si jistý, že si budou rozumět. Koneckonců, s Billem nebylo nijak těžké vyjít, uměl se o sebe postarat, byl čistotný, upřímný a nepotřeboval víc, než mít spoustu svého čistého oblečení a kosmetických produktů, kterých měl tolik, že v případě nutnosti s nimi vydrží až do zimy.

Ale právě teď se obával, že brzy přejde do svého diva-módu. Cesta do bytu byla delší, než bylo nutné. Byl v neznámém městě a byl zde vysazen téměř v pět hodin ráno. Po obdržení několika špatných rad na cestu dorazil po téměř dvou hodinách chůze v hrozném horku a vlhku, oblečení se na něj lepilo, nemluvě o jeho nohách, které byly oteklé k nepoznání.

Nicméně, Bill si držel nervy na uzdě. Byl tady na celé léto a chtěl tu strávit příjemný čas.

Právě začínal jeho poslední rok na střední škole a on byl odhodlaný vrátit se do školy jako úplně jiný člověk. Nějakým způsobem strávil první roky na škole jako téměř neviditelný, měl jen pár dobrých přátel. Vždy záviděl těm, kteří vypadali, že je mají všichni rádi, a tak se rozhodl, že se stane jedním z nich a na vysokou školu půjde se vzpomínkami na skvělý poslední ročník na střední škole.

„Tady je tvůj pokoj,“ zatlačil Gordon na poslední dveře na konci chodby.

Místnost byla natřena jemně modrou, s tmavě modrými závěsy přes okno. V rohu stál stůl s počítačem a tiskárnou přímo naproti veliké posteli. Bylo tady také křeslo v námořnické modři, zatlačené u zdi vedle postele, a v dalším rohu byla knihovna, úplně plná, a pod ní úložné boxy.
„Tady je koupelna,“ dodal Gordon a otevřel dveře, o kterých Bill předpokládal, že je za nimi nějaká komora.

Bill doputoval do pokoje, sundal si těžkou tašku s laptopem a položil ji na křeslo těsně před tím, než se svalil na postel. Byla tak měkká a pohodlná, až byl v pokušení okamžitě usnout. Místo toho, zatímco Gordon pokračoval v mluvení, Billovy oči zabloudily ke stolu, kde byla fotka mladého muže.

„Kdo je to?“ Zastavil Gordonovu řeč.

„To je můj syn Tom. Tohle je ve skutečnosti jeho pokoj.“
„Opravdu?“ Billovo obočí vyletělo vzhůru. „A jemu nevadí…?“
„Neměj starosti. On žije v Belgii, chodí tam do školy,“ řekl Gordon a tvář se mu rozjasnila pýchou. „Obvykle tam zůstává s matkou. Moc bych se divil, kdyby se objevil tady.“

Bill přikývl, zatímco pomalu kráčel ke stolu a zvedl obrázek. Musela to být fotka z ročenky, Tomův úsměv vypadal až příliš vesele a nuceně, jak už to na fotkách v ročenkách bývá. Byl to pěkný mladý muž s tmavě čokoládovýma očima, hustým obočím a zářícím piercingem ve rtu. Měl tmavé blond dredy svázané na temeni hlavy, které velmi neladily s kravatou a košilí s límečkem, již byl ten den přinucen si obléct.

Billovy oči putovaly přes stůl na stěnu za ním. Uviděl několik dalších fotek v daleko méně nucených pózách. Většina fotografií představovala Toma s různými jinými kamarády ze školy. Vypadal uvolněně a šťastně, ústa měl otevřená smíchy. Na některých fotkách měl omotané paže kolem dívek, a zde byly jeho rty zkroucené do jistého úšklebku.

Do Billa začal pomalu pronikat obdiv a žárlivost. Tom se zdál být přesně ten typ člověka, kterým se chtěl stát – sebevědomý a populární.

„Nechám tě se tady zabydlet,“ přerušil Gordonův hlas jeho myšlenky. „Musím se dostat do školy brzy, jinak přijdu pozdě ke svým ranním studentům. Pokud dostaneš hlad, najdi si cokoliv v kuchyni, ano?“

„Děkuji,“ zamumlal Bill, stále zvědavě hledící na stůl. Spolu s fotografiemi tam byly i staré vstupenky z koncertů, plakáty a různé drobnosti. Zdálo se, že Tom sbírá suvenýry z různých měst a zemí, klíčenky a podobně.

Když se dveře prudce zavřely, Bill zavrtěl hlavou trochu v rozpacích, že je až příliš zvědavý. Povzdechl si, přinutil se odvrátit pohled od útržků z Tomova života a přetáhl si tričko přes hlavu. Skoro zanaříkal, když se studený vzduch dotkl jeho přehřátého těla. Ušklíbl se, zatímco držel své potem nasáklé tričko na délku paže, a hledal místo, kde by mohl skladovat své špinavé prádlo.

Gordon dostál svému slovu a přicházel a odcházel jako roční období. Bill jej sotva viděl. Byl laskavý, ale Bill se s ním nedokázal příliš sblížit. Zdálo se, že spolu nemohou najít žádnou smysluplnou konverzaci, ale ani ho to netrápilo. Koneckonců, měli spolu trávit pouze toto léto.

Nicméně, Bill se snažil zůstat zdvořilý, jak jen to bylo možné. Byl velkorysý, mluvil potichu, uklízel po sobě a vařil si vlastní jídla.
A také brzy málem zešílel nudou.

Když už toho bylo na něj moc, opustil dům a toulal se po městě. Navštěvoval parky a nákupní centra. Ale stále byl osamělý a přál si mít s sebou nějakého přítele.

Tudíž většinu volného času trávil sledováním televize nebo zkoumáním Tomova pokoje. Nikdy neslídil příliš mnoho, většinou byl zdrženlivý, ale občas jej zvědavost přemohla.

Zatímco týdny pomalu bolestivě ubíhaly, přistihl se, jak se zářivě usmívá na Tomovu školní fotografii. Dny vdechování jeho vůně z polštáře, zbožňování jeho věcí, sprchování v jeho koupelně a spaní v jeho tričkách měly na Billa velký vliv. Zamiloval se do svých fantazií a vzdychal po nocích, objímal se svýma rukama a cítil jemnou látku Tomových nadrozměrných triček.

Bavil se tím, že ležel v Tomově posteli, díval se na hladký, bílý strop a nechával se svou fantazií odnést pryč. Představoval si setkání s Tomem, jak je sám sebevědomý a obdivuhodný jako on. Díval se na fotky a představoval si sám sebe na místě těch pěkných holek, s Tomovými pažemi kolem sebe a s veselým úsměvem.

Když Bill zrovna nefantazíroval o Tomovi, tak si sám sobě za ty představy v duchu nadával. Tom byl vysokoškolský student, byl o tři roky starší než on, opravdu dospělý. Neměl by zájem o dítě, jako je Bill. Sakra, asi by byl naštvaný, že je v jeho pokoji.
Ale v jeho představách Tom vtančil do místnosti, spatřil Billa, byl jím uchvácen a vzal jej na prohlídku města.

Bill zasténal. Nenáviděl, když se nechal takhle unést. Takže se přinutil vypnout svou hyperaktivní a lehce zvrácenou mysl a rozhodl se jít spát, s ohledem na skutečnost, že se s Tomem pravděpodobně nikdy nesetká. Přišel a zase odejde, a Tom se pravděpodobně ani nedozví, že existuje. S těmito střízlivými myšlenkami chodil spát, ale nemohl se přestat tulit k Tomovu tričku ani k polštářům s jeho vůní.

Jednou v pátek večer, když jen tak seděl a litoval sám sebe, že stráví další víkend sám, zatímco všichni ostatní jsou někde venku, rozhodl se podívat do knihovny. Vždycky si říkal, že čtení je vynikající činnost, když se mimořádně nudí, a tento večer byl jeden z nejnudnějších.

Knihy byly většinou v angličtině, kterou Bill neměl ještě úplně zvládnutou, a zbytek byl v holandštině. Dávalo to smysl, Tom trávil většinu svého času v Belgii, ale Bill byl naštvaný a proklínal fakt, že jeho mateřský jazyk, němčina, nebyl univerzální.

Jedna kniha vyčnívala mezi ostatními, tmavá v kožené vazbě. Bill ji vytáhl a zkontroloval vazbu knihy. Obočí mu vylétlo nahoru, když si všimnul ozdobného nápisu „Můj deník.“ Bill se kousl do rtu. Gordon byl na noc pryč, hrál v nějakém klubu se svou kapelou, a dům byl zcela tichý.

Zkoumal tu knihu. Zdálo se, že je stará, vazba byla opotřebovaná a zaprášená. Otevřel ji na první stránce.
První záznam měl datum 1. 9. 1998, před deseti lety.

Mám narozeniny a konečně je mi deset. Mamka mi dala tento deník, ale já si myslím, že deníky jsou pro holky.

Bill protočil oči a zahihňal se. Chaotický a příliš velký dětský rukopis zabíral celou stránku pouhými dvěma větami.

Bylo jasné, že Tom neměl pocit, že by deník vyhovoval standardům mužnosti a jeho zápisy byly velmi vzácné. Byla vyplněna méně než čtvrtina deníku a stránky, které byly vyplněny, byly načmárány nedbale s poznámkami a upomínkami a doplněné klikyháky.

Další zajímavá položka byla 13. 7. 2003.

Do prdele. Právě jsem šukal s holkou. Bylo to zatraceně úžasný. Měla tak úžasný kozy, chtěl jsem jenom to—

Bill se zašklebil a otočil další stránku. Nevěděl proč, ale byl zklamaný.

Dalších několik stránek bylo o Tomových sexuálních eskapádách s různými dívkami. Bill se kousl do rtu. Přemýšlel, které z těchto dívek byly na fotografiích na Tomově stole.
Nicméně, jeden zápis jej udeřil do očí.
Bylo to 12. 12. 2006.

Ošukal jsem Andrease.

Bill vykulil oči a jeho mysl se mohla přetrhnout ve snaze vzpomenout si, jestli někdy potkal dívku jménem Andreas. Ne. Byl si jistý, ´Andreas´ bylo mužské jméno.

Nemůžu tomu zatraceně uvěřit. Ale kurva… tak nějak se mi to líbilo.

Bill neměl tušení, co vlastně cítil. Nedokázal říct, jestli žárlí na kluka jménem Andreas, nebo jestli tím dostal naději domnívat se, že Tom má rád i kluky.

Neznamená to, že jsem gay, nebo tak něco.

Ani náhodou.

Bylo to jiné. Hezké, ale jiné. Pořád mám rád kozy.

Bill si poraženě povzdechl. Zřejmě Tom nebyl jedním z těch, kdo se zajímá o hloubku svých pocitů, protože víc k tomu napsáno nebylo. Všechno, co Bill věděl, bylo, že Tom ho dostal a zase nechal, ale Bill o tom takhle nepřemýšlel – utvořil si malý příběh v hlavě, který opět velebil toho dredatého muže.

A tak zastrčil deník zpátky tam, kde ho našel, a rozhodl se vyhlásit noc, a to navzdory skutečnosti, že byl stále vzhůru.

Svlékl si oblečení, vypnul světlo, zabalil se do Tomovy přikrývky a otočil se na bok. Zavřel oči.
Stále nemohl dostat ten deník ze své mysli. Ignoroval všechny ty dívky, se kterými měl Tom sex, a zaměřil se na toho kluka jménem Andreas. Přemýšlel, jak asi vypadal – byl hezký? Byli s Tomem dobří přátelé? Zřejmě museli být, když se nechal od Toma ošukat.
Ale na druhou stranu, ne každý byl jako Bill. On, panic, stále čekající na svou pravou lásku, až se objeví a odveze si jej při západu slunce na bílém koni.

Nakonec si Billova mysl stvořila Andreasovu tvář. Rozhodl se, že byl hezký, s bledou pletí a s tmavými vlasy. Jeho mentální obraz nebyl ve skutečnosti přesný, ale pro jeho představivost to stačilo.

Představoval si jej spolu s Tomem. Jejich končetiny propletené spolu na téhle posteli, zatímco Tom do něj pronikal a oba sténali.

Bill lehce zakňučel, přál si, aby se jeho představivost vydala jiným směrem. Aktuální představa totiž mířila přímo do jeho rozkroku. Jeho penis se zachvěl a on pomalu, neochotně sunul svou ruku dolů po své hrudi směrem k pánvi. Zamručel, když si stáhnul boxerky a zavadil o své napnuté tělo. Skopnul je z kotníků pryč, opět si lehnul a těžce dýchal nosem.

Jeho břicho bylo abnormálně teplé, zasyčel, když si konečně dovolil dotknout se sám sebe.
Pohladil se nedbale po celé dálce svého penisu a malé vlny rozkoše se mu začaly šířit do těla. Zabořil palce do matrace, prohnul záda a tlačil své boky nahoru.

Přemýšlel, jaké by to bylo, kdyby konečně přišel o své panictví. Napadlo ho, jestli to bude bolet.

´Možná, bych to mohl zkusit zjistit,´ pomyslel si a jeho tvář zrudla při té myšlence.
Jeho volná ruka zajela až daleko za jeho varlata, kousl se do rtu. To bylo neprozkoumané území. Okamžitě stáhl nervózně ruku zpět.
„Kurva,“ zaklel nahlas. Zavřel oči a povzdechl si, strčil si prsty do úst a navlhčil je. Poté je opět vrátil na původní místo a zvedl nohy, aby si usnadnil přístup.
Byl rád, že si den předtím ostříhal nehty, a zvědavě dovnitř pronikl ukazováčkem. Jeho druhá ruka stále zpracovávala penis a v kombinaci s prstem uvnitř jej to přinutilo zakňourat.
„Ach bože,“ zakňučel a přidal druhý prst. Zatlačil je dál a skoro vykřikl, když přejel bod, o kterém dosud netušil, že jej má. Toužil cítit více, pohyboval prsty a kroutil jimi. Každý malý pohyb poslal nervový záchvěv do celého těla, což vyvolávalo další vzdechy a sténání.

Bill objevoval zázraky svého těla, ztracen v úplně jiném světě. Převaloval se na posteli, využíval co nejvíce své prsty, a tak není divu, že neslyšel otevření hlavních dveří.

I kdyby slyšel, nebyl by schopný přestat. Topil se v extázi a jeho orgasmus ho udeřil tak nečekaně a tak silně, že to cítil až do konečků svých prstů. Zvrátil hlavu dozadu v tichém výkřiku a tvrdě se udělal na své ruce.
Zasténal, vytáhl prsty a zasyčel, když se otřel o citlivou pokožku. Položil si ruce na břicho, zatímco hruď se mu prudce zvedala a zase klesala.

V tomto příjemném doznívání orgasmu Bill usnul. Našel si pohodlnější pozici, omotal ruce kolem Tomova voňavého polštáře a tajemně se usmíval. Někde hluboko své mysli přemýšlel o blonďákovi a o tom, jak by asi reagoval, kdyby věděl, že se Bill dotýkal sám sebe v jeho posteli, a myslel při tom na něj.

Dveře se otevřely poté, co už Bill spal, a Tom vešel do místnosti. Byl tak unavený z dlouhého letu a zatraceně paranoidní letištní kontroly, že shodil zavazadla na podlahu v temné místnosti, nahodile si sundal oblečení a zhroutil se do postele. Usnul během několika vteřin.

On a Bill se neměli seznámit až do následujícího rána.

autor: Buyyouadrank

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

19 thoughts on “In the Privacy of His Room 1.

  1. Tak na to zoznámenie sa už parádne teším 😀 A inak táto poviedka vyzerá veľmi zaujímavo 🙂 Vďaka za preklad.

  2. Ale jéj. Billa som si v tejto časti veľmi obľúbila, pretože mi tak trošku pripomína mňa a môj život na strednej škole 🙂 ..som skutočne zvedavá aký bude Tom. Podľa opisu zatiaľ neviem čo si mám o ňom myslieť. Teším sa na to ,ako Tom ráno zistí pri kom to zaspal 😀
    Ďakujem Zuzu za preklad.
    Budem sa tešiť na ďalší diel 🙂

  3. Ďakujem Zuzu za preklad:)
    Som strašne zvedavá čo bude keď sa Bill zobudí a uvidí, že sa jeho predstava tak trochu splnila:) Tom je podarený:) taktne počkal kým sa Bill upokojí a nechal ho zaspať:)
    Začína to perfektne už sa teším čo bude ďalej.

  4. Strašně moc děkuju za skvělý překlad povídky, která začíná tedy hodně dobře 🙂
    Už dlouho jsem první díl nějaké povídky takhle nehltala :))
    Strašně moc se těším na to, jak to bude pokračovat! Jsem napnutá jako struna 🙂

  5. O muj  boze, ja odpadnu xD tak neco takoveho jsem necekala 😀 teda, myslim, ze budu dost nervozne sledovat dalsi aktualizace a doufat, ze dalsi dil bude co nejdriv tady 🙂 mmm, velice povedena povidka, uz se tesim az rano otevrou oci a leknou se jeden druheho 😀 😀
    Dekuji za preklad ^^

  6. Já mám teda opravdu smůlu, další z povídek, které už jsem četla. To je nevýhoda neustálého šmejdění na THF 🙂

  7. [5]: Pokud se něco nezadrhne u Zuzu, bude tu každou sobotu, zatím mám na dvě soboty dopředu zajištěno. 🙂 J.:o)

  8. Uhm, jsem vážně zvědavá na jejich reakce, až se ráno probudí. 😀 Snad nedostanou infarkt..:D Povídka se mi zatím moc líbí! 😀 Těším se na další díl. Díky za překlad. 😉

  9. Děkuju za překlad! :3 Těším se na pokračování! Doufám že vydržím do příští soboty a nevrhnu se na to v originále. xD *Zakazuje si přístup na THF* ._.

  10. Tak tohle byl skvělý první díl, budu se modlit, aby další díl byl velmi brzy, protože se už skutečně nemůžu dočkat jejich seznámení, bude to zajisté šok.
    Taky děkuji za překlad 🙂

  11. První díl povídky mě skvěle pobavil a strašně moc se mi líbil 🙂
    Nedovedu si ani představit, jak se budou ti dva ráno tvářit, až se uvidí 😀 Bill půjde pomalu do mdlob, že ´jeho´ Tom už konečně není jenom výplodem jeho fantazie a Tom? 😀 No..zatím jej neznám a tak nemám tušení, jak bude reagovat. Jenom já bych na Tomově místě byla asi naštvaná, že nějaký cizí člověk spí v mé posteli. Nemám to totiž ráda 😀 Moje postel je jenom moje a nikdo jiný do ní nesmí 😀
    Moc se těším na pokračování a moc děkuji za překlad, zuzu! :-))

  12. První díl se mi zdál sice trochu uspěchaný…rychle přeskakoval v čase, ale podvídka se mi líbí. Hádám, že ráno se pokojem rozlehne dvojitý křik a Bill bude velmi rychle hledat své spodní prádlo 😀

  13. A to si Tom nevšimol, že mu niekto leží v posteli alebo všimol a bolo mu to jedno? 😀 som zvedavá na ich zoznámenie. Ďakujem za preklad 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics