Denial 61.

autor: Mischy & Turmawenne
BILL

Jakmile jsem se osušil, pomalu jsem vyšel ze dveří z koupelny. Jak mě tam mohl Tom jen tak nechat v tomhle stavu? To je až nebezpečné! Musel jsem se ovšem zarazit, jelikož přede mnou na zemi ležel papírek. Co je tohle? Trošku jsem se zamračil a sehnul se pro něj, abych zjistil, co obsahuje. Bylo tam napsáno Tomovým písmem: „Máš chuť na sex s krásným mužem, který po tobě touží? Pokud ano, najdi v této místnosti papír s číslem 2.“ V závorce pod tím bylo napsáno – „Ne pro mě není odpověď, lásko. Pravidla: Žádný podvádění. Rada: Buď všímavý.“ Otevřel jsem pusu a zíral na to. Přečetl jsem si to asi ještě dvakrát. Poté jsem se porozhlédl a bezmocně si skousl spodní ret. No sakra, to bude zajímavé. On si se mnou umí ale pěkně pohrát. Až poté mě do očí na zemi uhodila šipka z brček, která vedla ke dveřím z pokoje. Musel jsem se nad tím zasmát a zakroutit hlavou. Blázínek, to jinak říct ani nejde.

Pomalu jsem se tedy tím směrem rozešel. Zůstal jsem v chodbě, kde jsem se porozhlédnul. Nikde jsem žádný papírek neviděl, ačkoli jsem se díval snad na všechna možná místa. Když jsem se sehnul k botám a chvilku si je pozorně prohlížel, můj pohled utkvěl přímo na Tomových botách, hlavně na jeho tkaničkách. V jedné z nich byl papírek zastrčen. Vítězně jsem se usmál a hned ho popadl, načež jsem ho rozbalil. Uvnitř bylo napsáno: „Tohle nebylo tak těžký, viď? Teď nahlas řekni, co mam ze sexuálních hrátek nejraději. Pokud uspěješ, budeš moct hledat trojku. (Nápověda je dnešní ráno).“

„Uhh,“ oddechl jsem tiše a zamyslel se. Co by mohl mít nejraději. „Co bys mohl mít tak nejraději… rimming?“
„Vždyť ten jsi mi ráno vůbec nedělal. Vraž si facku, Billouši,“ ozval se odvedle smích. Sakra, to je pravda. Nechci to kazit, chci další papírek! Když jsem pohlédl k ložnici, teprve teď jsem si všiml, že tam není vidět, jelikož přes oblouk ve zdi byla přetažená osuška. Nad tím jsem se opět zamračil a dal se zase do přemýšlení. To nebude snadné. On mi dává ale zabrat, musím přitom dokonce zapnout mozek.



„Promiň, promiň. Mhh, je to anální sex? Dráždění prostaty?“ zkoušel jsem to. Vždyť je toho tolik.
„Jo, ale jakej způsob toho,“ snaží se mi pomoct, jako by sám chtěl, abych se už hnul. Hah, to není tak snadné.
„Prsty,“ skousnu si spodní ret. Prosím, ať je to ono.
„Néé,“ zakňučí se smíchem. Ach jo. Vždyť to se mu ráno líbilo.
„Mmm, něžné milování…“ zamyslím se a přimhouřím oči. „Ale zároveň trošku tvrdší,“ říkám tišeji.
„No sláva!“ zaradoval se. Bože, díky ti. Nečekal jsem, že to bude tohle. Myslel jsem něco konkrétního. „Tak můžeš jít dál, protože už jsem dost nadrženej,“ popoháněl mě odvedle. Jako kdybych já nebyl. Jenže kde je ten další papírek.
„Výborně,“ zasměju se trošku a jdu dál. „Myslel jsem si, že máš na mysli něco přesnýho, jako konkrétního, víš,“ brouknu a rozejdu se dál.

Pokukoval jsem všude možně, kde by se mohl skrývat další papírek. Vlastně nebylo těžké ho najít. Narazil jsem na něj hned při cestě do obýváku. Vykukoval zpod koberce. Sám pro sebe jsem se usmál a hned si ho vzal. To jsem zvědav, co mě teď čeká. Docela rád bych za ním už šel. Rozbalil jsem ho a dal se do čtení.

„Jsi pozorný, ale teď to bude ještě těžší. Stále tě to baví? Pokud jo, hledej čtyřku. Je u ní klíček.“ Tiše jsem povzdechl a zhluboka se hned na to nadechl.
„Teda ty mi dáváš,“ zasmál jsem se a dal se do hledání. Ačkoli jsem se díval na stůl, na pohovku i pod její polštářky, nenašel jsem to.
„Jen pěkně hledej, já si ho tu zatím trochu pohoním,“ brouknul v ložnici. Hajzlík jeden, ještě mě bude provokovat.
„Ne, ne, ne, já chci sám,“ zakňučím bezmocně a dál hledám. Díval jsem se zase pod koberec, do všech zákoutí v obýváku. „Ah, sakra,“ rozesměju se. Kde to jen může, zatraceně, být.
„Hledej u oken,“ zaslechl jsem jeho pobavený hlas.
„Děkuju, lásko,“ zasmál jsem se a šel hned k oknům. Kde nic, tu nic. Až potom jsem přešel ke dveřím od terasy. „Ah tady!“ vyjeknu radostí a hned si vezmu papírek, který byl zaskřípnutý mezi dveřmi od terasy. V něm byl i klíček. Znění v tomto papírku bylo: „Páni, mám to doma ale šikulu. Ten klíček je od skříňky v téhle místnosti. Musíš zjistit od jaké a podívat se, co najdeš uvnitř.“

„Jej, děkuju,“ usměju se a porozhlédnu se po skříňkách. Je milý. Tyhle papírky si nechám… na památku. Tahle hra se mi líbí, je to hezký nápad. A on je velice kreativní, to se musí uznat. „Ty jsi zase můj miláček nejmilovanější,“ houknu na něj a poté se dám do zkoušení klíčku. Obešel jsem veškeré skříňky, které tu byly. Já už chci k němu! Klíček ovšem perfektně zapadl až do skříňky pod plazmovkou. Hned jsem ji odemkl. Uvnitř byla samá DVDčka, na nichž ovšem ležela zarámovaná fotka. Že by další část úkolu? Je to to, co hledám? Natáhl jsem se pro ni a poté na ni pohlédl. Byl jsem tam já s Tomem. Se smíchem mě objímal kolem krku a skákal na mě. Byl na ní nalepený lísteček: „Řekni nahlas, kde bylo tohle foceno.“ Přivřel jsem na okamžik oči. Jedna z dalších vzpomínek na ty překrásné začátky. Kéž by se to dalo vrátit. Neměnil bych náš vztah, ale to, aby Tomi nebyl nemocný.

„Je to za centrem v tom nádherném parku,“ řeknu.
„Otoč tu fotku,“ zavolal na mě odvedle. Hned jsem tak udělal. Byl tam další nalepený lísteček s heslem: „Až odpovíš, najdi DVD s číslem, jaké ti vyjde, když sečteš, kolik nám je let.“ Jen jsem se pousmál.
„Takže je to 49,“ brouknu a začnu pátrat po DVD s tímhle číslem.

Hledal jsem několik minut. Bylo tu spoustu DVD, ale po chvíli jsem ho konečně našel. Napřed jsem si důkladně prohlédl obal, poté jsem ho ale otevřel. Trefa. Uvnitř už na mě čekal další papírek s Tomovými slovy: „Malá násobilka ti oproti účetnictví jde, lásko. Teď už můžeš hledat kondom. Je někde v místnosti. Nápověda: Celkem klasické místo.“ Skousnul jsem si spodní ret a potutelně se usmál.

„Jdu na to, miláčku,“ zasměju se a hned se zvednu. DVD jsem vrátil zpět a nechal si jen papírek. Poté jsem začal šmejdit. Nechodil jsem tam, kde jsem už byl, jelikož tam jsem žádný kondom nenašel. Procházel jsem různé věci, nadzvedával je, až jsem konečně našel kondom pod časopisem na stolku. Mám ho! Ááá jdu k miláčkovi! „Jupííí,“ zaraduju se se smíchem a povyskočím si. Tom se vedle začal tiše smát. „Můžu za tebou? Prosím, řekni, že ano,“ zasměju se.
„Prohlídni si, lásko, ten kondom,“ smál se dál. To jsem se ovšem zasekl. Né, žádný papírek, prosím! Ihned jsem ho otočil i na druhou stranu. Byl k němu přidělaný lísteček.
„Ne, ne, ne,“ zasmál jsem se zoufale a hned papírek rozbalil.
„Jaká to škoda! Určitě je tu někde další. Až ho najdeš, už můžeš jít do ložnice. Před bránou se ovšem zastav, ctěný princi. Budeš mi muset zodpovědět pár otázek.“ Až s těmito slovy jsem si uvědomil, že by mi byl kondom k ničemu, jelikož k němu byl papírek přidělaný sešívačkou. Tahle kreativita je už ale bolestivá! Ksakru, kde je ten další kondom?!

„Kde je? Řekněte mi někdo, kde je!“ řeknu nahlas, ale zasměju se. Ihned jsem začal všude pobíhat a hledat ho. Už jsem byl vážně bezradný. Díval jsem se i pod pohovku, absolutně všude. Když jsem se zvedal, všimnul jsem si ho přilepeného lepenkou zespodu ke stolu. Já ho přetrhnu. No počkej, mazlíčku. Za tohle ti teda dám pořádně do těla, když mě takhle zlobíš. Okamžitě jsem ho odlepil a vzal si ho.

„Už se řítím! Doufám, že složím zkoušky,“ zasměju se, a zastavím se před „dveřmi“ do ložnice. Byl na nich lepenkou přilepený další papír s otázkami. No, snad to zvládnu.
„1. Moje nejoblíbenější zmrzlina?“
„Čokoládová,“ nahlásím k první otázce. Aspoň doufám.
„2. V kolika letech jsem odešel z domova?“
„V osmnácti letech,“ odpovím.
„3. Kolik má můj junior cm =D?“
„Hodně, lásko,“ rozesměju se. „Řekl bych, že přes 20 cm,“ odpovím, ačkoli se skousnutým rtem. Dobrá otázka, to si přeměřím.
„Ty si koleduješ, že ho asi už nikdy nedostaneš do ruky,“ ozvalo se výhružně.
„Né, né… mhh, 25 cm,“ přimhouřím oči. Tohle jde špatně odhadnout. Když ho konečně mám v ruce nebo v puse, soustředím se na něj trošku jinak.
„Nechtěj, abych ti ho nacpal do prdele, Billouši,“ houknul. „To bys nepřežil. Ty určitě ne.“
„Náhodou,“ pousměju se. „Noo,“ zamyslel jsem se. Tehdy v tom kanclu s Emmettem! Hajzl. „Dvacet!“
„No proto, tohle si teda ještě pěkně rozmyslim. Další,“ zabručel. Člověk mu ještě přilepšuje a je špatnej, pff.
„4. Těšíš se na něj?“
„Těším se na něj, těším se na tebe celého,“ odpovím. Samozřejmě, že ano. Však už bych se k němu nejraději přiřítil.
„5. A uděláš mi to tvrdě? =D“
„Pokud budeš chtít, tak ti to tvrdě udělám. Jak si jen přeješ, miláčku,“ řeknu s úsměvem.
„Tak pojď,“ řekl mi.

Zhluboka jsem se nadechl a dal osušku pomalu stranou, načež jsem vešel. Uviděl jsem hned postel. Tentokrát z jejích nebes ovšem visel satén. V ní ležel nahý Tom a byl… připoutaný k pelesti. Pootevřel jsem nevěřícně pusu a párkrát zamrkal.

„Mmm, neudělal jsi mi to vůbec jednoduché,“ pošeptám. Jen se usmál. Pomalu jsem se k němu rozešel, ale zavadil jsem přitom nohou o papír.
„Oh né,“ zaskučel jsem a hned se pro něj sehnul.
„Teď v místnosti najdi další nezbytnou věc pro homosexuální styk.“
„To je ale už nefér. Tolik úkolů, otázek a já pořád musím hledat, i když tě mám takhle dokonale před sebou,“ zafňukám.
„Chceš mě pěkně vošukat nebo ne?“ pozvedne vyzývavě obočí. Ještě mi tohle říkej a seru na hledání.
„Ohh, neříkej to ani,“ zaúpím. „Chci, chci se s tebou zase milovat.“
„Tak poslušně hledej nebo si to tu začnu dělat sám,“ ušklíbne se. To se opovaž nebo po tobě skočím hned.
„Ne!“ podívám se na něj a skousnu si spodní ret. „Jdu hledat,“ řeknu ihned a odložím papírky na stolek u postele, do kterého jsem se ihned podíval. Poté jsem prohrabal skříňky a i oblečení, ale marně. Nakonec jsem zahučel pod postel, načež jsem přímo radostně vypísknul. „Mám to!“ Když jsem ovšem uviděl další otravný lístek, radost mě zase přešla. Stálo tam: „A teď najdi jako poslední úkol toho Robertka, s kterým jsem se ráno dělal ve sprše.“

„Můj bože,“ vyhrknu ze sebe, načež zvednu hlavu, čímž jsem se do ní praštil. No super. Já se k němu dneska snad ani nedostanu. To mi dělá naschvál. „Auu,“ brouknu a vylezu nahoru a hned se postavím. Ihned jsem se dal do hledání. „Mám hledat jen tady nebo i jinde?“ pošeptám a bezmocně se na něj podívám.

„Mohl bych tě ještě potrápit za ty špatný odpovědi, ale už jsem nadrženej, takže jenom tady,“ kousne se vzrušeně do rtu a trochu se zavrtí. To bych už nemusel přežít ve zdraví.
„A já jsem taky,“ kníknu. Začal jsem se dívat naprosto všude. Hledal jsem dokonce i v posteli, kde ležel. Díval jsem se pod matraci, pod polštáře, ale nic. Tom tam klidně ležel a pobaveně mě sledoval. Tobě se to směje, za to mně je ouvej.
„Já to snad nenajdu,“ povzdechnu už posmutněle a hledám dál. Opravdu jsem prohledával každý koutek, prostor mezi věcmi. Díval jsem se opravdu všude. Cítil jsem se už i trapně, že to nemůžu najít. „Sakra,“ syknu sám pro sebe. Už mi to sere. Než já to najdu, tak je snad večer.

„Bille,“ pošeptá Tom vlídně. Ani jsem se nad tím nepozastavil. Byl jsem z toho smutný, jak jsem to nemohl najít. Začal jsem se přehrabovat divoce ve svých věcech. „Bille,“ broukne znovu.

„Hmm?“ brouknu také, ale neotočím se.
„Podívej se na mě, když s tebou mluvím,“ řekl mi pobaveně. Ach jo, jsem do toho tolik zabraný, že ho ani nevnímám.
„Promiň,“ šeptnu a hned se k němu otočím. Měl jsem ještě vrásku na čele, jak jsem pracně hledal. S vítězným úsměvem pokrčil nohy a poroztáhl je. Hned mi bylo jasné, kde je ta hračka schovaná.
„Ohh,“ otevřel jsem pusu a vykulil oči. Můj bože! Jak jen mohl! Sem… on si to dal opravdu sem? Má ho v sobě… Se mnou to sekne. „Já tě…“ zakňučel jsem a rychle k němu došel.
„Jen si pro něj pojď,“ pokrčil se smíchem nohy víc.
„No to jdu,“ pošeptám a ihned jsem k němu došel. Vzal jsem si gel do dlaně, načež jsem ho ještě pohladil po varlatech. „Ah, bože… řekni mi prosím, že už není žádný zákeřný papírek,“ povzdechnu se smíchem.

„Už jsem tu jenom já a jsem nadrženej jako svině, tak už mě konečně vošukej,“ vzdychne téměř nepříčetně. To se mi líbí. Teď bych ho mohl potrápit já, jenže to bych taky už nejspíš nevydržel. Cítil jsem, jak jeho varlata byla plná a zarudlá, stejně jako jeho žalud.

„Mmh, to bys chtěl?“ usměju se a kleknu si k němu, načež mu jazykem sjedu po penisu. Zastavil jsem se u varlat a zakmital přes ně jazykem. A máš to, taky jsi mě vytrestal. „Jsou tak plná.“
„Prosím,“ zakňučí bezmocně. „Chci to tvrdě, Bille.“ Slyšel jsem zarachtat pouta, která ho držela od toho, aby se mi mohl bránit nebo mě naopak popohánět.
„Já jsem taky chtěl být hrozně moc už u tebe a velkou náhodou jsem stále narážel na nějaké papírky,“ zaculím se a nasaju mu kořen penisu, načež mu přes penis ústy vyjedu.
„Na tohle… buď, prosím, opatrnej,“ šeptl náhle ostražitě. Ah, nechci, aby na tohle myslel.
„Neboj se, broučku,“ pošeptal jsem mu nazpět a hezky sjel zase dolů jazykem. Přejel jsem mu přes varlata a potom chytnul konec robertka. Pěkně pomalu jsem s ním zahýbal.
„Hmmmhh,“ zakňučel a stisknul stehna k sobě, přičemž se za pouta vytáhl výš po posteli.
„Ale, ale,“ pošeptám a udělám to znovu o něco silněji. Potom jsem z něj ale robertka vytáhl a olíznul si rty. Žádný hračky, hezky já v něm budu, pokud mi to dovolí, čímž jsem si jistý dle jeho slov.

„Uh, díkybohu,“ oddechl. „Už jsem si myslel, že to nevydržím.“

„Bylo to špatné?“
„Ne, ale už v sobě chci cítit tebe, miláčku,“ vydechne. To je hezké slyšet. Viděl jsem, jak hýbal rukou, jako by mě chtěl pohladit, ale nakonec jen bezmocně povzdechl.
„Připoutal ses sám,“ pokrčím rameny a pohladím ho po paži. Odložil jsem robertka a natáhnul se k němu. Něžně jsem ho políbil na rty a usmál se. „Chtěl bys uvolnit?“
„Nechci nic. Jen tebe v sobě,“ šeptne už unaveně.
„No dobře,“ pousměju se a sáhnu zase po gelu. Otevřel jsem tubu a hned si vystříkl trošku gelu do dlaně. Rozmazal jsem si ho po penisu a potom si kleknul. Začal jsem mu to roztírat po vstupu, prsty jsem zajížděl i do něj. Jak moc jsem se na tohle těšil.
„Takhle ti bude ten kondom klouzat, až si ho nasadíš,“ pošeptá se vzrušeným vzdychem a přivřenýma očima.
„Tomi, já… nemohl bych bez něj?“ šeptnu opatrně. To strnul, otevřel oči a podíval se na mě. Možná jsem ho tím zbytečně rozhodil. Jsem vůl, ale špatně jsem to nemyslel.
„Bylo to bez něj přece moc hezký. Já budu opatrný, slibuju,“ pošeptám mu tiše. Tom dlouhou dobu mlčel, až k sobě semknul rty. S námahou vyvlékl ruce z pout. Zápěstí měl celá rudá, ale i tak se přetočil na břicho a roztáhl od sebe nohy. Hlavu si položil na polštář. Víc na mě zadeček vystrčil, načež se zavrtěl. Dává mi najevo, že by to tak chtěl, ale… nechci, aby se k tomu nutil.

„Chceš to tak?“ pohladím ho po tom zadečku a líbnu ho na záda.

„Můžeš,“ pošeptá a přelehne si ještě jinak, abych k němu měl co nejsnadnější přístup. Moc přesvědčivé se mi to nezdá, ale budiž.
„Já budu opatrnej, slibuju ti to, Tomi,“ řeknu vážně, přičemž ho pohladím po bocích. Přichytil jsem ho pak za půlky a hezky ho poroztáhl. Přichytil jsem si penis u kořene a opatrně do něj začal vnikat. Otřel si obličej o ruku, chytil se pelesti a vyčkával. Zajížděl jsem do něj zvolna, aby nedošlo k nějakému problému. Hladil jsem ho přitom všem. Schoval si obličej do polštáře a tiše oddechl, přičemž se prohnul v pase, ale snažil se uvolnit. Nechci mu ublížit, hlavně nechci, aby se stresoval, jenže jak to jen udělat. Potichu jsem vydechl a zajel do něj po chvilce až po kořen. Když se kolem mě jeho svaly stáhly, usykl jsem.
„Dobré?“ pohladím ho něžně po zadečku, když vyčkávám. Pokýval hlavou, polkl a pokusil se na mě prdelku víc vystrčit. Nechal jsem ho ještě chvíli, aby si přivykl. Když jsem ovšem cítil, že je dostatečně volný, začal jsem se zvolna pohybovat.
„Mmhhh,“ vzdychl bolestně do polštáře, přičemž zaklonil hlavu. Na okamžik mě sevřel, ale rychle se zase uvolnil, abych mohl pokračovat.
„Bolí?“ pošeptám a přestanu. Jak tohle mělo být dokonalý, začínám se bát, že to kazím.
„Já si zvyknu, to je dobrý,“ vydechne rozechvěle. Viděl jsem, jak pevně svíral mezi prsty mříže od pelesti. To se nezdá být dobré.

Něžně jsem ho pohladil po bocích, přičemž jsem se k němu sehnul a začal mu dávat jemné polibky po zádech, hlavně na lopatky. Chtěl jsem ho nějak uvolnit, hlavně jsem nechtěl, aby ho to bolelo. Tiše vydechoval a pomalu se uvolňoval, ačkoli to trvalo. I přesto jsem cítil, že nebyl uvolněný tolik jako jindy. Celkově byl teď nějaký napnutý. Co se děje? Co dělám špatně? Vždyť se tolik těšil. Nespěchal jsem na něj, raději jsem dál čekal a naopak z něj jen maličko vyšel, aby mě nebyl tolik plný. Hladil jsem ho, líbal a snažil se, aby to bylo snad ještě hezčí než obvykle. Zdálo se ovšem, že už se víc neuvolní. Neustále to bylo stejné, ačkoli už hlasitěji oddechoval. Přivřel jsem oči a zkusil se v něm maličko pohnout.

„Eehhhh,“ vyšlo z něj tiše, ale nestáhnul mě. Tohle se mi nezdá jednoduše dobré, podle mě ho to bolí, necítí se svůj.
„Bolí to?“ zeptám se raději a přichytím ho něžně za boky.
„Dobrý,“ vydechne do polštáře. Následně se trochu zavrtí.
„No, dobře,“ vydechnu a semknu rty k sobě. Znovu jsem se v něm pohnul, ani se tomu nedalo říct příraz. Oddechl hlasitěji, ale jinak se zdálo všechno v pořádku. Kéž by se to lepšilo. Nemůžu se v něm hýbat, pokud ho to bolí. Mohl bych ho natrhnout, a to je přece přesně to, co on nechce.

Začal jsem se tedy v takto jemném tempu hýbat, nepřestávaje ho hladit. Sledoval jsem každý jeho vzdech, pohnutí i gesto. Mělce vydechoval a chvěl se, přičemž se pode mnou prohýbal. To bylo ovšem normální. Přichytil jsem si ho za boky pevněji a vytáhl ho na všechny čtyři. Sjel jsem mu dlaní do rozkroku a začal mu po penisu vyjíždět. Chtěl jsem ho opravdu uvolnit, jak to jen šlo. Jen se po mně ohlédl, ale neodporoval. Akorát se prohnul v pase, čímž na mě doslova prdelku vystrčil a podbízel mi ji. To jeho tělo mě jednou zabije. Jak může být někdo tak přenádherný? Je tak jemný a voňavý.

„Mhh,“ oddechl jsem slastí, když jsem si ho prohlédl. Začal jsem ho v dlani mnout a mačkat. Viděl jsem, jak se pevně chytil polštáře a sklonil hlavu, přičemž vzdychl. No to je už hezké. Já bych vážně nerad, abych mu nějak ublížil. Začal jsem se v něm pohybovat o něco rychleji. Dál jsem si pohrával s jeho mužstvím, jenže teď jsem mu k tomu začal dráždit prostatu. Cítil jsem, jak se o ni otírám. Zaryl nehty do postele a trochu se mu rozjely ruce, přičemž syknul. Pokračoval jsem v tom, jelikož jsem chtěl slyšet další z jeho výlevů slasti. Palcem jsem mu několikrát promnul žalud a jeho prostatu jsem začal dráždit o dost víc. Nezajížděl jsem do něj ani tak hluboko, jako prudce, abych dráždil to pravé místečko. Tom zasténal a rozechvěle se zhluboka nadechl. Cítil jsem pod rukama, jak se celý třásl. Tenhle pocit je nezapomenutelný. Ten se nikdy nevymaže z paměti. Tolik ho miluju. Snažil jsem se, aby se mu to líbilo, abych mu dopřál co největší rozkoš.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Denial 61.

  1. Na to, ze je Tom HIV pozitivni, tak toho o te nemoci asi moc nevi, ne? Jako sex bez kondomu s osobou hiv pozitivni, je jako kopat si vlastni hrob..precetli jste si o tom vubec neco, nez jste to zacali psat? Nebo to pisete takhle schvalne? Tomovi je jedno, ze se Bill nakazi, i presto, ze ho pry miluje a Billovi je taky jedno, ze se nekazi, i presto, ze ma dceru, ktera ho potrebuje?
    Protoze se nakazi…jestli teda za chvili Toma vinou nejakeho omylu nebo tak neco neuzdravite…no koncim s tim:(

  2. Snažila som sa po tom ich predošlom sexe bez kondómu hľadať na nete info, či je to fakt tak bezpečné, ale všade píšu, že bez kondómu ani šuk. Aj keď je fakt, že hiv sa nachádza len v spermiách a krvi a v malom zanedbateľnom množstve v slinách, aj tak je to obrovské riziko. Strašne dúfam, že je to nejaký blbý omyl a Tom nie je naozaj chorý, ale to aj tak neospravedlňuje to ich nezodpovedné správanie… Alebo ide práve o to aby sa nakazil aj Bill a umrú spolu? Čo bude potom s Nicky? Som strašne zvedavá ako to dopadne.

  3. Přemýšlím nad tím, co psaly holky předemnou…nic o tom nevím, takže to nebudu dál rozebírat….
    Ale díl byl moc pěkný, papírky se mi líbyly 🙂

  4. Tá Tomova hra s papierikmi bola super 😀
    Ale ako už spomínajú dievčatá, tiež ma trošku zaráža ich sex bez kondómu, takže som strašne zvedavá, čo z tohto všetkého nakoniec stvoríte.

  5. Je to pomerne riskantni, takhle hazardovat… ale nebudu to rozebirat.
    Me se ten napad s papirky moc libil, bylo to hooodne kreativni 😉 ale myslela jsem si, ze Tom bude v poutech celou dobu a zase mi zkazil plany 😀 😀
    Ale priznam se, ze jak Bill nasel tu fotku a otocil ji, aby si precetl, co je tam napsaneho, rikala jsem si, trebas mu rekne, ze si ho vezme :-)) tak si na to musim jeste pockat 🙂

  6. Děkuji za vaše komentáře 🙂 líbí se mi, jak to pěkně rozebíráte.
    Snad se u toho ale příliš nerozčilujete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics