Denial 58.

autor: Mischy & Turmawenne
TOM

Držel jsem se Billa kolem krku, zatímco mě pronášel pokojem do ložnice. Pořád nemůžu uvěřit tomu, co se během těch pár hodin stalo. Stále jsem zmatený a přesně nevím, co je opravdové a co ne, ale tím se teď nebudu rozrušovat. Teď si užiji plně okamžik, na který jsem čekal víc než měsíc. Konečně se s ním můžu znovu milovat. Vím, že mi neublíží a pokud si vzal kondom, tak ani já jemu. Má to tak být, je to správné. Miluje mě i přesto, že jsem nemocný a je ochotný se mnou nadále být. Patříme k sobě.

On se ke mně však nahnul a láskyplně mě políbil. Když mě donesl do ložnice, opatrně mě položil do postele, jako bych byl jeho nejcennější poklad. Uložil jsem se na záda, posunul se ke kraji postele a přikrčil si nohy k tělu, aby do mě měl lehký přístup. Snažil jsem se mu to ulehčit a hlavně vyhledat polohu, při které bych si ho mohl naplno užít.

„Pojď ke mně, miláčku,“ pošeptám prosebně. Chci ho už znovu cítit v sobě, užívat si jeho blízkosti a stát se jedním tělem. Chci ho cítit všude po celém těle. Potřebuju to.

„Mmm,“ usmál se sladce a přistoupil těsně ke mně. Nahnul se a pomaličku do mě zajel, byl opravdu něžný. Když byl ve mně, chytil mi nohy sám a slastně oddechl. „Dobrý?“ ujišťoval se hned potom.
„Jo,“ pohladím ho po ruce, jíž mi přidržoval nohy a víc jsem se k němu přisunul. Uvolnil jsem ramena stejně jako všechny svaly v těle, načež jsem mělce vydechl. Když jsem ho cítil v sobě, nedokázal jsem klidně oddechovat. Bylo na něm vidět, jak je nervózní a slastí rozechvělý. Pohladil mě po jedné z nohou a pomalu se ve mně začal pohybovat. Mračil se u toho, jak moc soustředěný byl. Bylo znát, jak se snaží, nechtěl nic pokazit. Zatím jsem si přivykal jeho objemu a užíval si jeho blízkosti, ale díky tomu, že už jsem byl dobře roztažený, mohl jsem si začít všímat víc toho, jak mi naráží do prostaty.

S každým přírazem, ačkoli se zatím pohyboval pomalu, ve mně rostlo napětí společně se vzrušením, chtíčem a touhou po něm a jeho tvrdších přírazech, což jsem mu dal náležitě najevo povzbuzením a vzdychnutím. Pochopil. Stisknul mi trošku stehna vzrušením v dlaních a začal se uvnitř mě pohybovat rychleji. Nedbal ani tolik na to, aby přirážel, jako na to, aby mi prostatu pořádně dráždil, proto se také kroutil a snažil se mi dopřát co největší rozkoš. Bože, já to nepřežiju. Neměl jsem ho u sebe takovou dob,u a teď ho zase cítím v sobě, naráží mi do bodu slasti a já nejsem schopný nic víc, než jsem umírat rozkoší. Celý se třásl, tiše sténal a kousal se urputně do rtu, jako by se snažil uklidnit a utišit. Líbí se mu to, užívá si to stejně jako já, a to je pro mě hlavní. Chci, aby si to užil. Samým vzrušením jsem si promnul bradavku mezi prsty a s výdechem přesunul obě ruce nad hlavu, kde jsem se silně uchytil prostěradla. Chtěl jsem víc. Znovu se ve mně probouzela nezkrotná divokost, při níž jsem si nepřál nic jiného než jen tvrdě souložit.


„Ještě, sakra, přidej,“ zaklel jsem chtivě. Nad tím se usmál, načež nahlas vzdychnul. Přestával v sobě držet veškeré vzdechy a steny. Jeho přírazy se stávaly prudšími a tvrdšími. I on potřeboval víc, jelikož jeho vzrušení rostlo. Chvilkami měl sklopenou hlavu a jen nechával svou hruď, aby se prudce zvedala. Poté ale hlavou náhle švihnul vzad, zvrátil ji, načež nahlas zavzdychal moje jméno.

„Bože, Bille, jo, jo, tam, miláčku,“ zasténám a prohnu se v pase. Úplně jsem se samou rozkoší na posteli zkroutil a zaryl silně nehty do látky pod sebou.
„Ooah,“ vzdychl hlasitě a najednou se trošku sehnul. „Pojď ke mně, lásko,“ řekl a chytil mě pod koleny, načež mi dal nohy na jeho ramena. Nechal mě, abych se koleny zaháknul o jeho ramena a následně do mě až po kořen zajel. Jen tiše oddechnul, snažil si vyrovnat trošku dech. Potom mě vzal pod zadkem a vyzdvihl mě do vzduchu. Kurva, co to… Překvapeně jsem vyheknul, ale okamžitě jsem se ho chytil kolem ramen, nad čímž jsem zaúpěl.
„Ty vole, kam na to chodíš. Nebejt sexu, tak se takhle nikdy neohnu,“ zasměju se udýchaně a dám mu pusu.
„Fantazie a chuť na tebe, víš,“ oddechne a začne si mě na sebe přímo nabodávat. Držel mě pevně, dával pozor, aby neztratil rovnováhu. Bylo to divoké a tvrdé. S každým přírazem ve mně byl dost hluboko, což bylo přesně to, co jsem potřeboval a žádal. Bolestně jsem zasténal a zaklonil hlavu. Ryl jsem mu nehty do šíje a krku. Bylo to pro mě utrpení.

Všechnu tu bolest doprovázela krásná slast, kterou mi působil, když se mi náhodně otřel o prostatu a naše vzplynutí vydávalo mlaskavé vzrušující zvuky. Já si ovšem ani nemohl sáhnout na penis, což bylo horší než mučení. Potřeboval jsem to, ale tahle krkolomná pozice mi to nedovolila. I tak jsem se ale nenechal zaskočit a nadále jsem si to užíval. Snažil jsem se ho v sobě alespoň svírat, abych mu to zpříjemnil. Očividně se mu to líbilo a dělalo mu to více než jen dobře, jelikož mi prsty zatínal do pokožky. Jeho steny se nesly snad celým apartmánem. Tiskl si mě k sobě, stále se mě dožadoval víc, jako by mě snad měl málo.

„Chci tě, chci tě ještě víc,“ zasténal bezmocně a dál do mě zprudka přirážel. Když ovšem cítil, že mi perfektně naráží do prostaty, zaměřil se jen na to místečko. Oh můj bože! Kurva! V ten okamžik mi zčernal celý svět, jelikož jsem musel křečovitě zavřít oči a téměř jsem zakřičel, jak silné to pro mě bylo. Mé svaly selhaly a já celý povolil. Bill mě sám svojí silou už neudržel a já dopadl přímo do postele, čímž ze mě prudce vyjel a já heknul při dopadu na záda.

„Proboha,“ zakryju si dlaní obličej a začnu splašeně oddechovat. Bože, já umřu, určitě umřu. Teď hned. Přivodí mi infarkt.

„Promiň,“ vyhrknul ze sebe ihned a kleknul si ke mně na postel. To fakt umírám nebo co, že se tak tváří? Pohladil mě po čele a usmál se. „Ale ještě nejsme u konce, hm?“ šeptl a šibalsky se usmál. Už jsem se lekl. Něžně mě pohladil po těle, snažíc se mě uklidnit. Rty mi mezitím lemoval krk a skousával mi občas ušní lalůček, což mě téměř dohánělo v tenhle okamžik k šílenství. Potom si mě ale po posteli posunul, roztáhl mi od sebe nohy a kleknul si ke mně. Nohy mi přizvedl, aby ke mně lépe mohl. Jen mě prsty po vstupu pohladil. „Neboj se,“ pošeptal mi a poté jsem ucítil něco příjemně teplého, mrštného a zároveň vlhkého. Jemně mě lízal, jazykem mě ochutnával, a zároveň mi prstíkem kolem vstupu kroužil a sem tam mi nepřímo podráždil prostatu. Mmhh, tohle mi ještě nedělal. Zatím se k tomu neodvážil.
„Mmhhh,“ zakňučel jsem, zavřel oči a víc mu zadek podstrčil. Teď se mi něžnosti líbily po tom, co mi předvedl. Potřeboval jsem se trochu uklidnit. Ne že by mě tohle uklidňovalo, ale nebylo to tak drastické a náročné na mé srdce. Pohladil jsem ho po ruce a uvolněně vydechl. Zaslechl jsem, jak se usmál. Dělal to opravdu s citem a jemně. Bylo to pro něj něco nového, ale očividně se mu to líbilo, jelikož v tom pokračoval, vyloženě si pohrával. Poté ale vystřídal prsty s jazykem. Jedním prstíkem do mě zajel a jen jemně mě uvnitř hladil, spíš mnou jemně proklouzával. Uhhh, takovouhle útěchu bych si nechal líbit pokaždé. Nedalo se tomu říct ani přirážení. Jazýčkem mi přejížděl po té jemné kůži mezi varlaty a vstupem. Poté se ovšem povytáhl a jedno varle mi nasál do úst. Pohrál si s ním a vystřídal jej s druhým, které cumlal a olizoval.

„Lásko,“ pošeptám bezmocně a sjedu nehty po prostěradle. „Pojď ke mně, prosím,“ zaprosím. Okamžitě poslechl. Byl hodný jako beránek. Vylezl ke mně a položil se vedle mě, přičemž mě jen jemně pohladil po břiše. Huh? Jako konec?

„Ano?“ usmál se sladce.
„Žádný pokračování?“ olíznu si nezbedně ret. Schválně jsem do sebe proklouzl dvěma prsty a přímo před jeho očima si je ocucal. Zamračil se a skousl si spodní ret, očividně ho to vzrušovalo.
„Samozřejmě, že ano,“ zaculil se a pohladil mě po boku. „Pokud chceš,“ dodal a jemně se usmál. Jak bych mohl nechtít. On a milování s ním je teď to jediné, co chci a co potřebuju. I kdybych po orgasmu měl umřít… třeba i z toho infarktu, tak by mi to za to stálo. Mohl bych říct, že jsem měl tu nejkrásnější smrt, jakou jsem mít mohl. Kdybych ovšem umřel před orgáčem… no, to by kurevsky nasralo. V mžiku už byl nade mnou.
„Je samozřejmí, že chci. Chci pořád, neustále, 24 hodin jen tebe,“ začnu ho náruživě líbat, zatímco mu kolem boků už ovinu nohy.
„A já tebe,“ zamumlal pod návalem polibků, které mi dychtivě oplácel.

Rukou si dopomohl a nasměroval se přímo proti mně, načež do mě začal pomaličku zase pronikat. Víc jsem se k němu natisknul, aby do mě měl co nejsnadnější přístup, a nohou jsem si ho na sebe za zadeček přimáčkl. Chtěl jsem cítit jeho tělo přímo na tom svém a přijímat s jeho láskou i jeho tělesné teplo včetně láskyplných polibků, jimiž mě přímo utápěl. Všechno to, co jsem si přál, mi dával. Přivinul se ke mně, natiskl naše těla přímo na sebe a začal se uvnitř mě pohybovat. Jednou rukou se mi zapíral u hlavy, ale poté se ke mně více sklonil, druhou rukou mi zajel pod hlavu a přidržel mi ji, abych se k němu nemusel tolik natahovat. Líbal mě jemně a procítěně. Přes ramena jsem mu dlaněmi sjel po celých zádech až na zadeček. Chvíli jsem ho hladil a mačkal, abych se utišil, ale když mi začal opět narážet do prostaty, neudržel jsem se a vyjel rukama opět výš k jeho lopatkám, do nichž jsem se zasténáním zaryl nehty.

„Ještě, Bille,“ otřu se mu o rty svými a znovu mu do nich vzdychnu.
„Mhhh,“ oddechnul nahlas a zavřel oči. Byl soustředěný a opravdu vcítěný do toho, co právě dělá. Opět se objevil jeho třes, který nabýval na intenzitě. Láskyplně mi sázel jeden polibek za druhým. S jeho přírazy se zvolna krátil i jeho dech. Bylo to intenzivní, ale ne divoké jako předtím. Tiskl jsem ho mezi stehny, pohupoval se zároveň s jeho přírazy a nadále mu silně ryl nehty do pokožky na zádech, přičemž jsem z posledních sil sténal a oddechoval. Cítil jsem, že na mě jde orgasmus, ale zatím jsem to dobře držel, jelikož se mi penis otíral pouze o jeho bříško. Je to tak dobře. Nechci, aby tu bylo někde moje sperma. Budu se muset udělat v koupelně a spláchnout to po sobě vodou. Nebudu riskovat, že… Podle jeho dechu, přírazů i stenů jsem poznal, že i jeho orgasmus se blíží. Přitiskl se ke mně více, aby i tření mého penisu o jeho bříško bylo intenzivnější. Nezapomínal na mě, ba naopak, soustředil se hlavně na mě a na můj přicházející orgasmus.

„Ahhh… už jen… jen chvilku,“ zašeptal. Byl mi absolutně oddaný. Věděl jsem, že tohle pro něj neznamená sex, ale to nejkrásnější milování, které prožíval. Pro mě to znamenalo to samé, jenomže jsem si to nedokázal užívat tak jako on, když jsem věděl, co hrozí. Nechám ho dosáhnout orgasmu, utěším ho a pak… se půjdu udělat vedle. Bože, už zase si připadám jako nějaká špína. Začal jsem ho svírat v sobě, abych ho dovedl k dokonalé rozkoši, ač jsem se sám snažil vydržet co nejdéle. Jeho pohyby se zkracovaly, ale sílily. Rukou, kterou mě předtím držel pod hlavou, se teď pevně držel prostěradla a nahlas oddechoval. Náhle se celý napnul, zatřásl se a nahlas zasténal: „Lásko!“

Poté přišel dlouhý slastný orgasmus. Ačkoli byl celý rozechvělý a nemohl popadnout dech, nepřestával do mě přirážet. Uhhh, bože, to ne! Trošku se nadzvedl a pevně se zapřel rukou, aby se nade mnou udržel a následně mi vzal penis do dlaně. Rychle po něm začal vyjíždět. Ne, ne, ne! Oh bože, já to nevydržím! Ihned jsem mu ruku sundal, přitisknul si ho k sobě a objal ho rukama kolem hrudníku. Dýchej! Dýchej! Snažil jsem se utěšit jeho třas, ale pravda byla taková, že jsem se snažil uklidnit hlavně já. Stačil jediný pohyb, možná dva nebo tři a bylo by to tu všude. To jsem nemohl dopustit.

„Šššš,“ polknul jsem a jemně ho líbnul na líčko.

„Uhmm-mhh,“ oddechoval potichoučku. Hlavní je, že jsem mu udělal dobře a užil si to. Já už si tohle dovolit nemůžu… Pohladil mě jemně po boku a políbil mě následně na rty. „Chci, aby ses taky udělal, miláčku,“ pošeptá mi potom. A co mu mám říct teď? Že je moje sperma jako radioaktivní? Odvrátil jsem hlavu ke straně a přivřel oči. Zas ty zasraný slzy… Sjel jsem mu bříšky prstů po holé paži, následně jsem nechal ruku sklouznout na postel.
„Tomi,“ šeptl opatrně. „Udělal jsem něco špatně?“ zeptal se a pohladil mě po tváři. „Jen se, prosím, neboj. Je to v pořádku.“ U něj je všechno v pořádku. Ucítil jsem na spánku tekoucí slzu, která se ihned vsákla do sněhově bílého polštáře. Jak mám s tímhle žít? Jsem jako chodící virus, který může své okolí… především Billa nakazit smrtelnou nemocí.
„Nic není v pořádku,“ pošeptám a začnu zpod něj pomalu vylézat.
„Broučku, počkej, no tak,“ alespoň se nadzvedl, ale nepustil mě od sebe. „Nechci, abys plakal. Co jsem ti udělal?“ Ještě bude dělat blbýho, jako by o nic nešlo.
„Ty nic,“ posadím se. Zhluboka se nadechnu a pomalu spustím nohy z postele. Zezadu se ke mně nahnul, jelikož si za mě kleknul.

„Máš strach?“ zeptal se tiše a pohladil mě po ramenou. Kdyby jen strach. Beze slov jsem přikývnul a zavřel oči. Proč víc říkat a vysvětlovat, když stejně nikdy nepochopí, jak se cítím. Kdo to nezažije, nemůže se do mě vžít.

„Neměj strach. Takhle se nemůže nic stát, Tomi,“ pošeptal mi tiše a zezadu mě objal.
„Nechci mít všude svoje sperma, který je jako… jako jed na krysy, ale místo toho tě nakazí jako odpornej virus,“ vydám ze sebe ztěžka. „Sperma je na tohle nejhorší. Naše krev spolu do styku jen tak nepřijde, ale tohle…“ zakroutím hlavou. Měl bych ho nechat být, i když ho miluju. Nejsem s tím schopný žít sám, tak jak mám žít s ním? Připadám sám sobě nechutnej a nebezpečnej.
„Tome,“ řekl naprosto šokovaně. Posadil se ke mně čelem a chytil mě za ruce. „Tohle neříkej, tak to není. Nesmíš na sebe takhle hledět. Jsi naprosto normální člověk, který má na tohle právo. Já tě tak vůbec nevidím, víš o tom? Miluju se s tebou, líbám tě, chci tě a nemám strach. Věř mi, prosím,“ pošeptal a stiskl mi ruku v dlani.
„Ty tohle nikdy nemůžeš pochopit,“ uhnu pohledem, abych se na něj nemusel dívat. „Tohle se nikdy nezmění. Pořád si budu připadat jako špína, jako něco nebezpečnýho pro svoje okolí… a zvlášť pro tebe.“

„A dost,“ řekl rázněji, ovšem stále tiše. „Nejsi žádná špína a nejsi nijak nebezpečný. Nebezpečný člověk vypadá jinak a nechci už od tebe slyšet o sobě takhle ošklivá slova,“ řekl, načež mě chytnul za bradu a políbil mě i s jazykem. „Nebojím se, nemám strach, Tomi.“ Zatlačil mě do postele, klekl si nade mě a vzal si můj penis do dlaně. Co to… Začal mě hned honit, přičemž mě líbal na hrudi a krku, když se ke mně sehnul. Jak mu to mám, do prdele, vysvětlit?
„Bille, ale já…“ snažil jsem se bránit a protestovat, jenomže mě utišil dlouhým polibkem. Bezmocně jsem vydechl a přivřel oči. Vůbec nic nechápe, sakra!
„Uvolni se, nic špatného se nestane,“ pošeptal mi a pokračoval. Honil mi hlavně žalud, masíroval ho a mnul v dlani. Oh bože…
„Bille, prosím, tohle…“ načal jsem další obranu, avšak marně. Začal mě naléhavě líbat a přitom mě honil rychleji. Proč mi tohle dělá? Zabručel jsem, zakňučel a pokusil se odtrhnout, ale on naklonil hlavu ke straně a jazykem mi do úst pronikl hlouběji. Opravdu mě nenechal. Začal mi vyjíždět po celém penisu a chvilkami mi promačkával varlata. Dal jsem od sebe nohy, abych ho ze sebe skopnul, jenže Bill toho jedině využil a přesunul se mi mezi ně. Krucifix! Zaryl jsem mu nehty do paže a zafuněl nosem. Ač jsem se bránil sebevíc, orgasmus se navracel mnohem rychleji, než mě předtím opustil. Dlouho však jen u honění nezůstal. Jednu ruku mi přesunul k zadku a zajel do mě palcem, přičemž mi hned začal masírovat prostatu. Zbylými prsty mi masíroval varlata.

„Mhhh,“ prohlédl si mě a slastně oddechnul. Druhou rukou mě nepřestal honit, ba naopak ještě přitlačil a to hlavně u kořene. On mě tu prakticky znásilňuje… Slastí jsem se zkroutil a pokrčil nohu k tělu, i když mi to nijak nepomohlo. Naopak toho Bill využil. Přestal mě honit a i přesto, že ve mně měl palec, tak se do mě zasunul opatrně i penisem. Ježíši Kriste, přines mi kyslíkovou masku, ať se neudusím, když zapomenu dýchat! Jak prstem, tak i mužstvím do mě začal zlehka přirážet. Palcem mi opravdu silně masíroval prostatu. Když se do mě hezky dostal a mohl se dobře pohybovat, opět si vzal mé mužství do dlaně. Byl hodně opatrný, hýbal se pomalu a něžně. Byl si vědom toho, že je ve mně víc než kdy jindy. Já se z toho poseru. Z něj se poseru. Je to takovej vychcanej hajzl. Vždycky musí vyhrát.

„Hajzle,“ zanadával jsem se stenem, který se mi vydral z úst. I kdybych chtěl sebevíc, už jsem se nedokázal bránit. Vyhrál nade mnou. Drtil jsem mezi prsty látku prostěradla, zatímco jsem se tlačil proti němu. „Ještě, Bille… Oh, bože, no tak,“ pohladil jsem se po varlatech.
„Mám tě udělat jen přes prostatu?“ usmál se a začal se do mě zasouvat o něco intenzivněji, přičemž mi varlata hezky promnul. Proboha, já ho tak nesnáším! Nesnáším, že nade mnou dokáže vyhrát a ještě mě provokuje. Nejraději bych ho nakopal do prdele.
„Ne! Dělej,“ kousnu se do rtu a zvrátím hlavu, načež hlasitě zasténám.
„Ale, ale,“ provokoval mě. Na okamžik dokonce schválně přestal a jen se zakroutil, aby mi podráždil prostatu. Ještě jednou to udělej a fakt tě kopnu! Poté se ale umoudřil, vzal mě do dlaně a začal mi po penisu rychle vyjíždět, přičemž do mě dost tvrdě přirážel a palcem mi masíroval prostatu dál.

„Ummmmhhaaa,“ zasténal jsem dlouze a začalo mi tepat v penisu. Stačilo už jen pár pohybů rukou a jeho přírazů a vyvrcholil jsem. Udělal jsem se mu přímo do ruky, přičemž jsem se celý napnul, prohnul se v pase a natlačil se na něj tak silně, že se ve mně ocitl až po kořen. Když mi ještě přimáčkl prostatu, aby mi to zpříjemnil, vystříkl jsem ze sebe další dávku a další a další. Všechny mu tekly po ruce a brázdily mi i stehna. Sjel jsem nehty po posteli, mělce jsem vydechl a pomalu se uvolnil. Přikryl jsem si dlaněmi obličej a začal splašeně oddechovat. Srdce mi v hrudi přímo bolestně burácelo. Bill mi po penisu ještě několikrát už jen do ztracena vyjel a pomaličku ze mě vyšel. Během chvilky mě otřel kapesníčkem a sebe také. V klidu si ke mně po chvilce přilehl a pohladil mě konejšivě po hrudi, načež si mě k sobě přitáhl. Jemně mě políbil pod ucho. Hajzl vychcanej. Si asi myslí, že když mě udělal a konečně mi ulevil a zbavil mě takového strachu, tak si vyžehlí to, co právě udělal. Na to ať zapomene, chlapec. Odstrčil jsem mu od sebe ruku, trochu i hlavu a trucovitě jsem se k němu obrátil zády se slovy: „Nech mě.“

„Tome,“ vyjel mi po paži dlaní. „Nebuď na mě naštvaný, prosím.“

„Nemam být naštvaný? Děláš si se mnou, co chceš. Snadno nade mnou zvítězíš a za to provokování potom bych tě nejradši kopnul do prdele. Nelíbí se mi, když nade mnou máš takovouhle moc,“ našpulím uraženě pusu a pro efekt si i vleže překřížím ruce na hrudi.
„Aleee,“ obejme mě z boku kolem krku a vtiskne mi rozkošnou drobnou pusinku na tvář. Jak žehlí, pche. „Já už budu hodnej,“ pousměje se a pohladí mě po zádech. „Já nad tebou ale nemám moc, jen jsem ti chtěl… udělat dobře,“ vysvětlí mi. „Líbilo se ti to?“ zeptá se zvídavě tichým hlasem. Pfff bylo to strašný, ty můj milovanej idiotku.
„Nebudu s tebou mluvit, dokud se mnou budeš schopný manipulovat,“ ušklíbnu se, ačkoli už s úsměvem. On však ihned zvedne ruce nahoru, semkne rty k sobě a dělá naprosto nevinného.
„Budu jako beránek, teda už jsem,“ opraví se. Fajn, tak teď uvidíš, jak velím já.
„Dej ty pracky zpátky,“ zabručím nespokojeně a přísně se po něm ohlédnu. Okamžitě mě objal, přičemž se ke mně ještě přivinul. Nevinně po mně mrknul a vlepil mi drobný polibek.
„Budu hodný, moc hodný,“ pošeptá mi. Bych řekl.

„Jak moc?“ natočím k němu hlavu.

„Absolutně nejvíc, Tomi,“ špitl mi a uculil se. Najednou…
„Uděláš všechno, co po tobě budu chtít?“ povytáhnu vítězně obočí.
„Ehm,“ odkašlal si a semknul rty k sobě. Poté se na mě zadíval, jako by o ničem nevěděl a hlavně nic neslyšel. Jak chceš, trotlíku. „Mhhh, taky tě miluju,“ zaculil se sladce, chytnul mě za tvář a dlouze mě i s jazykem políbil. To jsem se od něj však odtrhl a zase se k němu uraženě otočil zády. Schválně jsem se od něj ještě kus odšoupnul.
„Už ani nepípnu a budu hodnej,“ řekne a přisune se ke mně. „Prosím, prosím, smutně koukám,“ žadonil a prstíčkem do mě strkal. Tohle na mě nezabere, můj milovanej. Můžeš nasadit i slzičky, broučku, ale dokud neřekneš, že uděláš, co budu chtít, tak na tebe kašlu.
„Nedolejzej,“ odsunu se ještě kousek. To už však smutně zakňučel a zůstal klečet pomalu na čtyřech, jak se za mnou posouval s vyšpuleným zadečkem. Úmyslně jsem zavřel oči, jako že ho nevidím, když on dělal, že mě neslyší a ignoroval jsem ho. Po chvilce jsem se však dočkal toho, že mi jemně prstem jezdil po ruce.

„Já se omlouvám,“ zakňoural smutně. To ti nepomůže, broučku. Budeš se muset snažit víc.

„Ty víš, co chci slyšet,“ pokrčím rameny.
„Ano, udělám pro tebe, cokoli budeš chtít,“ pípne pokorně. No vidíš, že to jde.
„Asi jsem tě neslyšel,“ nastražím s vítězným úsměvem obočí.
„Udělám pro tebe cokoli, lásko!“ řekne poměrně nahlas.
„Bezva,“ sáhnu pro krabičku kondomů a dám mu ji. „Tak ho zas probuď, miláčku. Chci ještě,“ vystrčím na něj pobaveně zadek a projedu se dvěma prsty, které pak mlsně olíznu.
„Ouhh, no do prdele,“ zašeptá a zůstane se na mě s pusou dokořán dívat. Potom zatřepe hlavou, jako by se vzpamatoval, a ihned vyndá kondom z krabičky. To je najednou spěchu, hihí. Nasliněné prsty jsem do sebe opět zasunul a začal se klidně prstit, zatímco se připravoval. Neviděl jsem na něj, jelikož jsem měl rozkoší přivřené oči. Šťouchal jsem si prsty do prostaty.

„Ne, ne, tohle chci dělat já, prosím,“ zakňučelo najednou to stvoření. Už byl podle všeho připravený, proto mi hned ručku strkal místo mé. No není k pomilování?

„Nevím, jestli si to zasloužíš,“ brouknu schválně a přidržím si rukou jednu půlku.
„Ohm, prosím. Budu hodnej,“ pohladil mě po zadku. Jako malej. Otočil jsem k němu hlavu, něžně ho políbil a přilehnul si k němu zepředu.
„Tak pojď, ty moje štěně nešťastný,“ pošeptám.
„Mhh,“ zavrněl a přivinul se zezadu ke mně. Také mě ještě políbil a dlaní mi sjel po celém těle. Přidržel mi sám jednu půlku, načež do mě opatrně začal pronikat nanovo. Položil jsem si hlavu na polštář, přichytil se ho zepředu za bok a vyčkával. Pozvolna do mě zajel až po kořen. Chvíli tak setrval, ale poté se začal znovu pohybovat. Začínal ale jemně a opatrně.
„Mmhh,“ zavrním vzrušeně. Položil jsem si horní nohu dozadu přes něj, čímž jsem se na něj napůl položil a rukou se zapřel o pelest.
„Ahmm…“ přichytil si mě za bok a pomalu se ve mně začínal pohybovat. Rty se mi přemístil na krk, kde mě začal přímo zaplavovat polibky a něžnými doteky jazykem. Nejen, že jsem ho cítil uvnitř sebe, ale jeho neposedná ručička už se starala i o má varlata. Pěkně je mnula, hladila a mačkala je.

Jaký by asi bylo cítit ho v sobě bez kondomu? Říká se, že to je stejný, i když intenzivnější. Hlavně orgasmus. Jenomže… nemůžu. Nikdy jsem bez kondomu nechtěl, a teď když bych to chtěl zkusit s člověkem, kterému bezmezně věřím, tak nemůžu.

„Chtěl bych to zkusit bez kondomu,“ vydechnu vzrušeně, aniž bych si uvědomil, že jsem to řekl nahlas. V ten okamžik ze mě Bill pomaličku vyšel. Oh…
„Já taky,“ pošeptá tiše. Najednou jsem cítil, jak se mi svým vlhkým žaludem už otírá o vstup a pomaličku se protlačuje dovnitř. Ale… Sundal si kondom. Ne, ne, ne, to ne, sakra.
„Bille, ne, ne, přestaň,“ ucuknul jsem ihned a otočil k němu hlavu. „Copak ses zbláznil?“ vydechnu.
„Pšššt,“ pošeptal a sám mi přiložil prstík na rty. „Neboj se, tohle není nebezpečné. Možnost přenosu je úplně minimální, není se čeho bát,“ pohladil mě konejšivě po břiše. Je to pravda, natrhnutý nikde určitě nejsem, takže se na něj moje krev nedostane a sperma už vůbec. „Neměj strach, ano? Já se s tebou hrozně chci milovat bez kondomu. Bude to ještě hezčí.“ Něco v jeho slovech mě podivně uklidňuje…
„Já tě nechci nakazit. Tohle nejde…“ šeptnu smutně s pohledem upřeným do jeho čokolád.
„Nenakazíš mě, není to nebezpečný, Tomi. Věř mi, prosím,“ zadíval se mi také do očí. „Bude to dobré, není se proč bát. Já budu opatrný.“ Beze slov jsem na něj koukal. Bůhví, proč jsem ochotný mu to po tomhle všem dovolit.

„Neboj se, broučku,“ pohladil mě po tváři. „Nejsem blázen, abych tě schválně nervoval.“

„Musíš být… ještě mnohem opatrnější, než… jako kdyby to bylo moje poprvé,“ zašeptám téměř neslyšitelně. „Ve stolku je gel. Nesmí… nesmí nastat žádná komplikace. Stačí jediná skulinka, jediná prasklinka a…“
„Dobře,“ pošeptá mi a utiší mě polibkem. Hned se natáhl do šuplíku pro gel. Posadil se a vystříknul si trošku gelu do dlaně. Rozmazal si ho důkladně po penisu a poté vystříkl další dávku, kterou mi začal opatrně roztírat po vstupu. Prsty pronikl i jemně dovnitř. „Budu opatrný, slibuju,“ usměje se na mě povzbudivě. „Hlavně se neboj, nic se nestane.“
„Věřím ti,“ šeptnu vystrašeně. Tak strašně moc se bojím, jenomže zároveň mu věřím. Vím, že bude opatrný, jak to jenom půjde. Nikdy by to neudělal, kdyby si tím nebyl jistý.
„A já tě miluju. Neublížím ti a ani sobě, protože vím, že by ti to ublížilo,“ líbne mě na rty. „Věřím ti, jako ty mně.“
„Taky tě miluju, lásko,“ pošeptám.

Něžně jsem si ho za tvář stáhnul k sobě a políbil ho. Poté už jsem se mu nastavil. Jemně mě projel naposledy prsty a potom mi sám chytil půlku. Trošku mě poroztáhl a začal se do mě penisem jemně vtlačovat. Po chvilince ve mně byl až po žalud. Šlo to dobře, za což jsem byl rád. Doufal jsem, že to tak půjde i nadále, čemuž jsem se snažil být nápomocný tím, že jsem se neustále pokoušel co nejvíce uvolnit. Bill mi sjel dlaní po těle, až mi dojel k podbřišku, kde mě začal hladit. Dál se do mě vtlačoval, ale občas přitom už trošku přirazil. V tichosti jsem se k němu přivinul a víc rozevřel půlky od sebe. Už jsem ho v sobě chtěl cítit celého. Nemůžu uvěřit tomu, že je opravdu ve mně bez kondomu. I když je tu neustále malá šance přenosu, je to nádherný. Už jen ten pocit, že nám nepřekáží žádný mazlavý silikon a jsme opravdu jedním tělem, je přenádherný.

„Mmmh,“ oddechnul a zajel do mě zase o kus víc, přičemž mi už podráždil prostatu. Netrvalo to příliš dlouho a byl ve mně až po kořen. Cítil jsem ho úplně všude. Byl jsem ho naprosto plný.
„Lásko,“ vydechnu rozechvěle a natočím k němu hlavu, načež ho obejmu zepředu rukou kolem krku. Sevřel jsem ho v sobě, čímž jsem si způsobil záchvěv celého těla. Zaklonil jsem hlavu a z pootevřených rtů se mi dostalo bezbranného vzdechu. Můj hlas mi zněl naprosto cize. Brnělo mě až v konečcích prstů. Horko a nádherná slast se mi rozlévala celým tělem. I on tiše zasténal a poté spojil naše rty. Byl hrozně něžný a opatrný, příliš se nehýbal, aby mi jakkoli neublížil. Pohladil mě prsty po břiše a podbřišku, jako by se snažil sám sebe i mě uklidnit. Oplatil jsem mu pár polibků a podíval se mu do očí. Neustále jsem si přivykal jeho objemu a vnímal jsem jeho jemnou kůži uvnitř sebe.

„Pomiluj mě,“ vydechnu chtivě.
„Pomiluju a moc rád. Jsi dokonalý, tak horký a těsný,“ zašeptá mi rozechvěle a přichytí mě za bok. Poté už se uvnitř mě začal pohybovat, třel se mi silně o prostatu, čímž mě nenechával klidným. Začal jsem rozechvěle vzdychat a tisknout se k němu. Sevřel jsem ho v sobě, prohnul se v pase a hlasitě vydechl. Rty se mi přesunul na krk a líbal mě na něj. Jazykem mi rejdil pod uchem a rukou mě stále všude po těle hladil. Sjel mi potom i do rozkroku, kde uchopil mé mužství do dlaně a jemně po něm vyjížděl. Spíš si roztouženě pohrával. Palcem mi masíroval špičku penisu. Jeho přírazy byly stále pomalé, ale nabíraly zvolna na intenzitě. Dýchal mělce, snažil se v sobě hlasité vzdechy udržet. Přesunul jsem horní nohu přes něj a opět si na něj napůl nalehnul. Chytil jsem se ho silněji kolem krku, abych nesklouznul a zavrtěl jsem zadkem. Chtěl jsem cítit jeho obnaženou pokožku na své, otírat se o jeho horké tělo svým. On si mě však přivinul víc na sebe, aby mě mohl i více cítit. Dlaní mi sjel přes třísla k varlatům a jemně je masíroval, mačkal a hladil. Dotýkal se mě s citem a láskou. Chytil si mě kolem hrudi, abych mu nesjížděl a tisknul si mě k sobě. Boky pohyboval proti mému zadku a kroutil se, aby se mi co nejvíce třel o prostatu.

Začal jsem sténat hlasitěji, nedokázal jsem v sobě tu rozkoš dusit. Snažil jsem se mu alespoň svým sténáním dávat najevo, jak se mi to líbí. Občas jsem na něm zakroutil boky, abych to i jemu zpříjemnil a nemusel přirážet stále jedním směrem. I přesto ho to očividně po chvíli omrzelo, jelikož jsme se nemohli plně pohybovat. Začal krčit nohy, takže jsem vlastní zvedl a nechal ho lehnout si podle toho, jak potřeboval. Když se uložil, aniž by ze mě vystoupil, zapřel jsem se chodidly o jeho stehna a víc se na něj položil. Náhle jsem ucítil, jak mě jednou rukou pustil kolem hrudníku, avšak tou druhou mě silněji zmáčkl, zatímco mě tou druhou chytal za stehno. Přizpůsobil jsem se, chytil si druhou nohu, čímž jsem mu vytvořil plno prostoru pro dobré přirážení a druhou rukou, jíž jsem měl ovinout zepředu kolem jeho krku, jsem se ho chytil za vlasy. Ačkoli to byl něžný sex, i tak mi nevadilo v jistých směrech přitvrdit. Bill začal silněji přirážet a otírat se o mě při tom vlastním tělem.

„Bože, mačkej mě,“ zažádám si vzrušeně. Tělo jsem měl v jednom ohni a chvěl se pod návalem rozkoše.

„Mhhaaah,“ zasténal nahlas a začal do mě přirážet poměrně prudce. Mačkal mi v dlani stehno, ale po chvilce i zadek. Hladil mě po něm, ale poté mě přes něj i zlehka plesknul. Znovu mi stiskl stehno a přidržoval si mě, aby se mu lépe přiráželo. Umřu… já umřu… slastí, kurva! Oh bože můj!
„Aahh, aaahhhh,“ zasténal jsem přes celý pokoj. Silně jsem ho tahal za vlasy, abych upokojil ten nepokoj ve svém nitru, ale marně. Dokonce jsem ho čapnul za paži, kam jsem mu ryl nehty, jenže ani to mi nepomohlo. Tohle bylo přesně to, co jsem celou tu dobu hledal. Něžný sex s tvrdším podtextem, kdy se mě nebojí plesknout a mačkat. „Ještě, oh bože, ještě… Přidej…“ vrtěl jsem se na něm rozkoší.
„Kurva,“ syknul a začal přirážet opravdu dost rychle. Plesknul mě několikrát přes zadek, ale poté mi nohu za stehno trošku přizvednul. Podíval se tam dolů a nahlas zasténal. Tak intenzivně mě mačkal a prsty mi zatínal do pokožky. Cítil jsem, jak se pode mnou chvěje a jeho svalstvo silně pracuje. Napínal se a prohýbal v zádech.

„Oh Dios, agrega, a la mierda!“ křiknu bezmyšlenkovitě a přirazím se na něj. Ty vole, mam řvát německy a ne španělsky. Tohle už je nemoc.

„Ohh, cože?“ vzdychnul nahlas a nadzvedl mě za zadek. Začal do mě přirážet v trošku jiném směru. Bylo to snad ještě více intenzivní.
„Abys ještě… oh, kurva… Přidej,“ zasténám udýchaně. Zaryl jsem mu nehty do předloktí, jelikož jsem nic lepšího v ten okamžik nenašel a dál jsem mu rval vlasy. Už i zakláněl hlavu, jak jsem ho tahal. Nahlas oddechoval a divoce si mě bral.
„Ahh, pane bože,“ vzdychal nahlas. „Tome, sakra! Mhhha…“ jeho křik se rozléhal po celém pokoji.
„Bože, pusť mě,“ požádám vyčerpaně. Teď chci být dominantní já. Celou dobu si určuje on, a i když zatraceně dobře, taky si to chci chvilinku užít. Jen tiše zakňučel a pomalu mě pustil, jak jsem si žádal. Nechal jsem ho ze sebe vyklouznout a otočil jsem se k němu čelem, načež jsem na něj obkročmo dosedl. Chytil jsem ho za penis, párkrát si jeho vlhký žalud otřel o otvor a poté jsem ho do sebe pomalu zasunul.

„Mmhh,“ oddechnu vzrušeně nosem. Rozetřel jsem mu sliny u kořene a zasunul ho celého do sebe, nad čímž jsem nedokázal nesyknout. Poté jsem se zapřel rukama o jeho hruď a začal se na něm intenzivně pohybovat. Svíral jsem ho v sobě a hlasitě sténal, přičemž jsem zakláněl hlavu. Chci, aby to nikdy neskončilo. Chci s ním zůstat jedním navždy, navždy se milovat v téhle posteli a užívat si jeho doteků, polibků a lásky.

„Ohh,“ zvrátil hlavu dozadu a chytnul mě za boky. Silně mi je svíral v dlaních a hladil mě. Sjel mi nehty po stehnech, když nahlas oddechl. Pokrčil mírně nohy a potom do mě začal také přirážet, snažil se mi vypomoct. Rychle jsem se na něj přirážel, snažil si ho otírat o prostatu a sténal. Opět jsem se dostal do jiné dimenze, z níž nebylo cesty zpět, dokud se nedostanu až na konec. Vždy, když jsem se k němu sehnul pro polibky, chytil mě za zadek, přizvedl mě a začal do mě sám hluboko přirážet. Pouze jsem ho v sobě svíral a sténal mu do úst.
Nebyl to žádný tvrdý sex ani šukačka, při níž bychom nadrženě řvali jako zvířata, ačkoli nám pár hlasitějších výjevů uniklo. I přesto to bylo dokonalé. Bylo to naše nejkrásnější milování, můj nejlepší sex, ač jsem jich zažil hodně. Kouzlo bylo v důvěře, bez níž pravá láska neexistuje.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Denial 58.

  1. Uff, tak toto bola pekne žhavá časť 😀 Ale Bill bol dnes super.. presne vedel, ako na Toma, aby ten prestal "vymýšľať" a ako mu pomôcť zbaviť sa strachu 🙂
    Ale najviac sa mi aj tak páčila tá scénka s tým, keď sa Tom hral na urazeného a Bill si ho mal udobrovať 😀
    Vďaka za časť a teším sa na ďalšiu.

  2. No teda Naprosto dokonaly.Jen doufam ze pojede s Bilem zpatky a zustanou spolu nechci uz aby se trapili:-D

  3. Aj v tejto kapitole sa ukázalo, že Bill prišiel na systém ako sa s Tomom a jeho náladičkami vysporiadať. Strašne sa mi páčilo ako ho nepustil do tej kúpelne. Nevzal Tomove odťahovanie sa ako urážku ani nebol ublížený ale pochopil z čoho má Tom strach a pomohol mu ho prekonať. Možno sa už viac spoznáívajú a Bill nemyslí len na to ako mu Tom ubližuje ale snaží sa čítať jeho reakcie (blbé ale asi je to Tomova povaha) a dokáže to riešiť. Užila som si s nimi poriadny sexík:D ale to milovanie sa bez kondómu… teda ja chápem, že to chceli, ale je to riziko… No ale snáď sa nič nestane ked sa nerozdivočia do krvy…

  4. Myslím, že tohle bylo dokonalé! Konečně Bill Tomovi ukázal, co a jak se má, ale trochu ve mě hrklo, když říkal, že to chce bez… měla jsem hnedka myšlenku, co když se nakazí oba dva…:( Ale jsem opravdu zvědavá, jak tohle celé dopadne.

  5. Já mám jenom strach, kdy ta jejich idylka zase skončí. Bojím se, že až bude muset jet Bill zpět do Německa, tak se zase všechno pokazí 🙁
    Každopádně jsem si tenhle díl užila, i když občas mě pořád ty Tomovy nálady štvou, ale už si začínám zvykat jako Bill 😀
    Děkuji za krásný díl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics