In Denial 8.

autor: Sheerac50
Silvestr – ten čas v roce, kdy můžete začít znovu a dát si nová předsevzetí pro zlepšení vašeho života. Tom byl nekuřák a už teď díky své práci téměř každý den cvičil, takže neměl moc věcí, které by mohl sám sobě slibovat. Napadala ho jen jedna věc, která mu v životě chyběla.
Díky Andreasovu klubu měli teď vždy místo na večírky. V osm hodin byli Tom i jeho přátelé už lehce v náladě. Spousta zaměstnanců Mirage se stala dobrými přáteli a plnili místnost se skleničkami v rukou spolu s lidmi, se kterými Tom s Andreasem chodili do školy.
Tom stál u vstupu a povídal si s Andreasem, zatímco mu oči neustále utíkaly ke dveřím pokaždé, když někdo vstoupil.

„Čekáš na někoho?“ Zeptal se ho Andreas, když Tom opět otočil hlavu ke dveřím a pozoroval dívku v tmavě červených šatech vcházející dovnitř z venkovního chladu. Tom obrátil svou pozornost zpátky ke svému nejlepšímu příteli a zavrtěl hlavou.

„Ne. Na koho?“ Řekl, ač věděl, že to je lež. Byla tam jedna osoba, kterou v posledních dnech opravdu postrádal. Řekl Billovi, jak se ohledně něj cítí. Celkem neohrabaným způsobem, možná, ale i tak, pověděl mu to. Hloupě doufal, že mu Bill zavolá nebo si jej najde, ale nic takového se nestalo a nyní Tom téměř litoval, že nedržel svou nevymáchanou pusu zavřenou.

Bill zjevně necítil to samé, a proč by taky měl, když Tom vždy sám sebe prohlašoval z celého srdce za heteráka. Bill se jen sotva zajímal o někoho, kdo nevěděl, na které noze vlastně stojí. I s tímto vědomím měl Tom oči přilepené na dveřích pokaždé, když se otevřely. Cítil se, jako by byl znovu v šesté třídě a holka, do které byl v tu chvíli zakoukaný, měla mít oběd ve stejný čas jako on. Tenkrát se velmi styděl a nikdy s tou holkou nepromluvil a Andreas jej kvůli tomu popichoval. Od té doby už hodně vyrostl a navzdory tomu, jak věci šly, byl rád, že byl k Billovi upřímný. Jen kdyby mohl přestat být tak nervózní.

Andreasovi se znovu podařilo získat jeho pozornost a Tom na okamžik zapomněl každou minutu kontrolovat dveře. A najednou byl tady, vcházel do místnosti a Tom se zarazil uprostřed věty a zíral na něj. Ten krásný černovlasý mladík se dnes večer rozhodně překonával. Jeho make-up byl bezchybný a jeho vlasy nádherné. Černé tričko, které měl na sobě, bylo tak úzké a krátké, že se vyhrnovalo a vystavovalo polovinu hvězdného tetování, stejně tak i spodní část jeho břicha, když zvedl ruce, aby objal dívku, která jej přivítala ve dveřích. Tom v ní rozpoznal dívku, která s Billem pracovala za barem, ale z nějakého důvodu se Tom nikdy nedozvěděl její jméno. Dokonce i Andreas otočil hlavu, aby pozoroval nově příchozího a s tichým smíchem potřásl hlavou.


„Do prdele. Přísahám, že občas zapomínám, že není holka,“ řekl a podíval se na Toma pro souhlasné potvrzení. Tomova fascinace z něj momentálně udělala hluchého a on na Billa nepokrytě zíral, dokud do něj Andreas nešťouchnul.
„Co?“ Zeptal se Tom a podíval se na svého kamaráda, jako by jej svou přítomností překvapil, i když spolu už minimálně deset minut mluvili.
„Přesně o tom mluvím,“ usmíval se Andreas a rozešel se přivítat androgynního mladíka, přičemž po cestě popadl ze stolu sklenici.
Bill Andrease také objal a přijal sklenici šampaňského. Přes blonďákovo rameno se podíval na Toma a věnoval mu jemný úsměv. Tom mu úsměv oplatil a v břiše ucítil divoké zavíření.

To zavíření se ještě desetkrát zhoršilo, když se Bill rozešel směrem k němu. Tom mu udělal naproti sotva jeden krok, když několik přátel zahulákalo Billovo jméno z druhé strany místnosti. Bill se na něj usmál, než se rozešel na opačnou stranu, aby zjistil, co chtějí. Ať už to bylo cokoliv, muselo to být vtipné, protože se Bill rozesmál a jeho tvář tak byla ještě víc dechberoucí.

Jeden z Tomových přátel ze střední školy si přišel popovídat se svým starým spolužákem a Tom dělal, co mohl, aby se soustředil na to, co jeho kamarád říká, ale oči mu nepřestávaly ujíždět k Billovi. Byl celý roztěkaný a uvnitř rozechvělý. Nadále zíral Billovým směrem, a když si toho Bill všiml, ohlédl se po něm a usmál se na něj způsobem, až Tomovi poskočilo srdce.

Brzy začalo být Tomovi jasné, že nebude schopný vést s Billem soukromou konverzaci. Jednoduše tam bylo příliš mnoho lidí, kteří toužili po pozornosti jich obou, a tak Tom rezignoval a řekl si, že bude muset počkat na později.

Na člověka, který obvykle pil jen pivo, bylo několik skleniček šampaňského až příliš, a on už začínal cítit jejich účinek. Hlava se mu příjemně točila a celé tělo měl neuvěřitelně uvolněné. Andreas vždycky pevně věřil, že ten zlatavý nápoj by měl téct po celý večer a nejen o silvestrovské půlnoci. Díky tomu byl celý večírek trochu nákladnější, ale žádný z hostů si nestěžoval.

Brzy se z kuchyně přineslo jídlo a Tom se posadil vedle několika svých přátel z tělocvičny. Carrie, která vedle hodiny spinningu po Tomových hodinách kickboxu, byla oblečená v neuvěřitelně nádherném a odhalujícím modrém kousku, ale Tom si jí jen sotva všiml. Jeho oči byly přilepeny k vysokému, štíhlému mladíkovi, který kráčel z druhé strany stolu, aby se posadil přímo naproti němu.

Tom mohl říct, že měl Bill už víc než jeden drink, podle toho, jak měl červené tváře a lehce zamlžený pohled. A když věnoval Tomovi dlouhý, intenzivní pohled následovaný koketním mrknutím, Tom silně zčervenal a věděl, že Bill bude dnes večer nebezpečný. Jestli se takhle choval kvůli tomu Tomovu dřívějšímu přiznání, nebo proto, že měl v sobě už hodně alkoholu, to Tom nevěděl, jen doufal, že to bylo z Billovy strany něco víc než jen bezmyšlenkovité škádlení.

Znovu a znovu se během rozhovoru s přáteli Tomovy oči setkávaly přes stůl s Billovýma, a ty se na něj pokaždé rozzářily s tak obdivným pohledem, že se Tom neustále červenal. Slov, kterých si spolu s Billem ten večer vyměnili, bylo méně než kdy jindy, a on si ani nepamatoval, kdy takhle naposledy přicházel o řeč.

Na druhé straně se zdálo, že Bill nemá toho večera žádný problém najít slova. Živě diskutoval s, alespoň co Tom věděl, neznámou dívkou po pravé straně a jejich rozhovor byl velmi otevřený. Tom zaslechl slova jako nakupování a krása, ale nijak nereagoval, dokud nezaslechl jednoho z nich říkat cosi o orgasmu, a to tak nenuceně, jako by mluvili o počasí. Trhnul hlavou a zíral na ně a našel Billa, jak se na něj sladce usmívá.

„Nebo co myslíš ty, Tome? Je předehra opravdu pro všechny kluky tak nepodstatná?“

Tom polkl, nebyl připravený vést tuto diskuzi před cizími lidmi. Přišlo mu nejlepší ukrýt se za bezstarostný úsměv.
„Proč se ptáš mě? Ty jsi taky kluk, ne?“
Bill se pomalu usmál, očima po Tomovi blýsknul. „Pak bych řekl, že není nepodstatná, ale rozhodně oceňovaná.“
Tom věděl, že jediný důvod, proč Bill s těmihle řečmi o sexu přišel, byl ten, aby ho otestoval, anebo přivedl do rozpaků, a rozhodně uspěl. Jak způsobovat Billovi rozkoš bylo v Tomově mysli více než jednou během posledního týdne.
Bill jej nadále soustavně pozoroval a stále se škádlivě usmíval, zatímco Tom držel jejich pohledy uzamčené, nechtěl dopřát Billovi to uspokojení a nechat se přinutit odvrátit pohled. Bill sklopil řasy a poslal mu poslední spalující pohled, než se obrátil zpátky k dívce po svém boku.

Tom nechal svůj pohled putovat dál kolem stolu a uviděl Andrease, jak jej sleduje se zmateným výrazem. Tom pozvedl svou skleničku a kamaráda na dálku pozdravil, aniž by přitom registroval tázavý pohled, který dostal na oplátku. Tom začínal být víc než jen trochu opilý, jak z alkoholu, tak ze způsobu, jakým s ním Bill flirtoval. Protože teď už si byl zcela jistý, že s ním Bill flirtuje.

Zanedlouho poté se židle vedle Toma uvolnila a Bill obešel stůl a posadil se vedle něj, ruku položil Tomovi na stehno. Tvářil se nesměle, pomrkával řasami a donutil tak Toma ke smíchu, kůže se mu v místech, kde se jej Bill dotýkal, rozhořela.
Když Tom vzhlédl, stále s úsměvem, zíral přímo do Andreasovy tváře. Jeho kamarád se ušklíbal a vrtěl nad nimi hlavou, pak vědoucně mrknul a otočil se zpátky k hezké zrzce vedle něj.

Tom už toho vypil až příliš, aby se staral o to, jak se jeho kamarád jemu a Billovi posmívá. Tohle všechno bylo velmi nevinné, tím si byl Tom jistý, dokonce i když Billova ruka byla momentálně umístěna na té jeho a jejich prsty byly téměř propletené.

„Bavíš se, Tome?“ Zeptal se Bill, a Tom si nemohl pomoct a všiml si, jak Bill náhle zvážněl.
Tom mu pohlédl do očí a začal se v nich utápět. „Ano, a ty?“
Bill se pomalu usmál tomu, jak Tom držel jejich pohledy uzamčené, a přikývl.
„Ano, ale začíná mi být trochu horko. Myslím, že se potřebuju jít ven trochu zchladit.“ Stiskl rukou Tomovo stehno, než se zvedl ze židle. „Chceš se přidat?“
Tom tiše přikývl a také vstal. Andreas je se zájmem sledoval, zatímco Tomova ruka přistála na spodní části Billových zad, aby jej vyvedl dveřmi na vestavěnou terasu.
Jemu nepřipadali jako dva přátelé jdoucí na čerstvý vzduch.

autor: Sheerac50

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “In Denial 8.

  1. Bill zistil ze ma sancu, a tak zacal vabit. 🙂 a Tom sa nechal velmi rad zvabit. 🙂 uvidime ci sa chlapci schladia vonku….alebo?

  2. Bylo vážně roztomilé jak Bill s Tomem flirtoval a jak z toho byl Tom nervózní, náš king Tom.
    Opět krásný díl, děkuji za něj a těším se na další. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics