In Denial 7.

autor: Sheerac50
Následujícího dne po cestě domů seděli v autě velmi tiše. Tom se kvůli tomu líbání stále cítil špatně a hádal, že Bill taky. Byl mnohem vyhýbavější než obvykle, a jen sotva se na Toma podíval. Tom by si nejraději jednu vrazil, že mezi nimi vytvořil takové trapné ticho jen kvůli jednomu hloupému okamžiku.
O pár minut později, když odbočil na parkoviště u Billova bytu, Tom vzdychl a sebral trochu odvahy.
„Moc se za ten včerejšek omlouvám, Bille,“ řekl. „Neměl jsem žádné právo tě takhle líbat.“
Bill si pohrával se svými prsty a ani se na Toma nepodíval.
„Měl jsi na to právo,“ řekl tiše. „Jen bych si přál, aby to pro tebe něco znamenalo.“
Otevřel si dveře a vystoupil, než se zpátky sklonil, aby se na Toma podíval.
„Ale i tak jsem vděčný, že jsi mě vzal s sebou,“ pousmál se. „Měl jsem se báječně,“ řekl, než dveře zavřel.

Tom ho sledoval, jak přechází parkoviště a míří ke dveřím, než nastartoval na cestu domů. Ten polibek pro něj něco znamenal. Proč by mu poté jinak trvalo hodiny, než usnul? Proč by se mu jinak točila hlava při vzpomínce na ten úžasný pocit těch jemných rtů proti jeho vlastním?

Krátce poté, když odemykal své vstupní dveře, se jeho mysl stále vracela ke způsobu, jakým se Bill tomu polibku poddal; jak Tomovi sténal do úst s takovou vášní.
Tělo mu mravenčilo vzrušením a on vzpomínal, jak ucítil pod rukama Billovu kůži, když mu jimi tenkrát náhodně zajel pod tričko, a včera v noci, když sevřel Billova malá ramena a přitáhl si jej blíž, jak se jejich polibek prohloubil.

Stále si v hlavě přehrával závěr předešlé noci, zatímco došel do koupelny a pustil sprchu. Když se začal pomalu svlékat a čekal, než bude voda teplá, jeho myšlenky si stále dopřávaly pocit Billových měkkých rtů. Vzpomínka na ten žár mezi nimi byla tak živá, že v okamžiku, kdy vstoupil do sprchy, byl už bolestně tvrdý.

Nechal si vodu dopadat na tvář a zavřel přitom oči. Jeho pravá ruka zamířila dolů, aby stiskla hlavičku jeho erekce, než kolem ní pevně omotal prsty a začal ji škádlit dlouhými tahy. Nějakým způsobem bylo jednoduché představovat si Billovo štíhlé, nahé tělo ve sprše spolu s ním a on tiše zasténal, jak si představoval černovlasého mladíka vtiskávajícího mu hladové polibky na krk a ramena. Tom zasténal hlasitěji a jeho ruka zrychlila tempo, zatímco jeho představy byly zaneprázdněny jejich vlhkými těly přitisknutými k sobě.

Tom Billa nikdy neviděl kompletně nahého, ale dost blízko na to, aby si dokázal představit, jak by vypadal, kdyby se přitiskl ke stěně sprchy zády k Tomovi, a posílal by mu přes rameno spalující pohled, jako by chtěl, aby…
V mysli Tom nechal svůj pohled putovat dolů po těch štíhlých zádech a dál, k těm pevným, hladkým půlkám, které stiskl v dlaních, než si jej přitáhl za boky, a přinutil jej se tak prohnout v zádech. Jeho imaginární Bill nic nenamítal, když se mu Tom přitiskl hrudí k zádům a jeho penis zajel mezi mladíkova stehna. Místo toho zavrněl očekáváním a prohnul se ještě víc, aby dal Tomovi přístup ke všem částem svého těla.
Tom se nikdy nedostal do bodu, kde by mohl Billovo tělo zcela vlastnit, než přidušeně vykřikl a vyvrcholil do své dlaně. Voda smyla všechny stopy jeho hříšného činu do odpadu, ale nemohla smýt odhalení, které mu běželo hlavou – on Billa chtěl. Zoufale ho chtěl a bez ohledu na to, jak moc se snažil tyto pocity ignorovat, bez ohledu na to, kolik, dalších výmluv by vymyslel, ty pocity by prostě nezmizely.

S těžkým oddechováním se opřel čelem o zapařené sklo. „Kurva,“ vydechl. „Kurva, kurva, kurva.“

Zatímco se snažil přijmout skutečnost, že se u něj rozvinuly city k jinému muži, Tom vešel do ložnice a vytáhl si ze skříně čisté oblečení. Stále se snažil pro to, že jej Bill přitahuje, vymyslet nějaké výmluvy. Možná byla jeho mysl ošálena jeho ženskými rysy? Ale na Billově těle nic ženského nebylo, a některé části, o kterých Tom fantazíroval, rozhodně nebyly části, které by se daly najít na těle dívky.

Když uplynuly už celé hodiny a jeho mysl se stále nepřestala točit kolem Billa, rozhodl se, že nemůže zůstat zabedněný ve svém bytě. Myšlenky jej ani na okamžik nenechaly o samotě a on právě teď neměl ani tušení, co má dělat. Právě v tomto okamžiku se s tím odhalením nechtěl zabývat. To, co potřeboval ze všeho nejvíc, byl čas, aby přišel na to, co to všechno znamená.

V kalhotách, které dříve nechal v koupelně na zemi, našel svůj telefon a vytočil číslo na Andrease. Jeho kamarád to zvedl s hlasitým výkřikem, který Toma přinutil trhnout telefonem od ucha pryč. „Kde to ksakru jsi?“ Zeptal se zmateně. Věděl, že Mirage neotevírá až do začátku nového roku.
„Čau Tome, jsem u Billa,“ řekl Andreas vesele a jeho hlas byl následován vysokým vyjeknutím někde v pozadí. Nebylo pochyb o tom, kdo ten zvuk vydal. Tom by Billův hlas rozpoznal kdekoliv.

„A co tam, kluci, děláte?“ Zeptal se Tom, obtěžován skutečností, že Andreas očividně trávil čas s Billem mimo práci. A taky tím, že se zdálo, že se výborně baví. Byla to jeho první zkušenost se žárlivostí, a to, jak se mu její drápky zevnitř zuřivě zarývaly do hrudi, mu dávalo najevo jednu věc – rozhodně se mu to nelíbilo.

„Nic,“ řekl Andreas a znovu hlasitě vykřikl. „Přestaň s tím! Zmrznou mi bradavky!“
„Co tam, do prdele, vy dva provádíte?“ Zeptal se Tom znovu, tentokrát neúspěšně skrýval svou frustraci.
„No, Bill mi má připravit drink, ale zřejmě se rozhodl hodit kostky ledu raději mně za tričko než do mého pití,“ rozesmál se Andreas, když se mu podařilo Billa znovu přinutit k výkřiku. „Naštěstí se umím pomstít,“ řekl triumfálně.
„Jste tam sami?“ Zeptal se Tom. Neměl tušení, že se Andreas a Bill stali tak blízkými přáteli, že se spolu scházejí i bez něj. Ta myšlenka jej nějak obtěžovala.
„Jo, proč?“ Zeptal se Andreas, aniž by rozpoznal ten vážný tón v Tomově hlase. „Bojíš se, že mě opije a zatáhne do své ložnice?“

Zvuk hlasitého vyprsknutí dorazil až do Tomova ucha.

„Leda ve snu, Andy,“ slyšel Tom Billa říct někde poblíž.
Andreas se rozesmál, nijak nedotčený Billovou poznámkou, a znovu se zaměřil na Toma.
„Chceš přijít? Budeme se dívat na nějaký nový film, co Bill koupil. Nejspíš nějaká přihlouplá holčičí komedie, ale jsem si jistý, že ty i já jsme si dost jistí svou sexualitou, takže to přežijeme,“ pokračoval Andreas.
Tom v duchu zasténal. Přál si, aby si tím mohl být tak jistý jako Andreas.
„Myslíš, že mu nebude vadit, když přijdu?“ Zeptal se Tom. Opravdu chtěl Billa vidět, ale dokázal pochopit, jestli to nebylo vzájemné.
„Proč by mu to proboha mělo vadit?“ Zeptal se Andreas překvapeně. „Přestaň se ptát na tolik pitomých otázek a už přijď, ano.“
„Okay, okay. Už jdu,“ řekl Tom a zavěsil. Podíval se na sebe do zrcadla. Náhle měl nutkání vypadat tak dobře, jak jen to bylo možné, a pokoušel se několika různými způsoby upravit své vlasy, bez úspěchu.
„Do prdele s tím,“ zamumlal a jednoduše si je svázal do vysokého culíku.

Když vycházel po schodech k Billovu bytu, srdce mu divoce bušilo. Neměl tušení, jak se Bill bude cítit, když jej znovu uvidí tak brzy po jeho hrubém zaútočení na kamarádovy rty, následovaném těmi zbaběle použitými slovy, kvůli nimž vypadaly Billovy oči tak ublíženě.

Co by se minulou noc stalo, kdyby kápnul božskou přímo tam, ve svém starém dětském pokoji? Tomovi zavířilo v žaludku jen při té myšlence. Jeho tělo bylo tak vzrušené, že nic než jen strach jej donutil přestat.
Nervózně stiskl malé bílé tlačítko zvonku a brzy poté se dveře otevřely a on byl překvapený, když jej za nimi přivítal Andreas. Stále měl na tričku vlhké proužky v místech, kde mu na kůži roztály kostky ledu.
„To ti to trvalo,“ prohlásil Andreas, zatímco Tom vešel do nyní už známé předsíně a pověsil si bundu.
„Kde je Bill?“ Zeptal se Tom a nakukoval přes kamarádovo rameno do obývacího pokoje.
„Na záchodě,“ řekl Andreas a pozvedl k Tomovi svou sklenici. „Rozhodně umí dobrou margaritu,“ dodal.
„Není to proto, že se tím živí,“ řekl Tom suše.
„Jasně,“ souhlasil Andreas se zazubením.

Dveře od koupelny na chodbě se otevřely a Tom na okamžik ztuhnul. Bude se v Billově přítomnosti teď už pořád chovat tak nepřirozeně? Bože, doufal, že ne.

Krásný černovlasý mladík k nim přišel blíž, a když se jejich oči setkaly, Tom v hrudi pocítil velkou elektrickou ránu. Jak dlouho se sám sebe snažil obalamutit, že nad Billem přemýšlí pouze jako nad kamarádem?
„Tome,“ řekl Bill a pokusil se o úsměv, který stále mezi nimi odhaloval jakousi rozpačitost. „Můžu ti přinést něco k pití? Pivo?“ Znělo to téměř formálně, když promluvil.
Andreas mezi nimi skákal pohledem. Vidět své dva přátele mluvit a chovat se, jako by se neznali, bylo velmi zvláštní a neobvyklé.
„Díky. To by bylo skvělé.“ Tom se usmál, aby skryl svou nervozitu.

Všichni tři se odebrali do obývacího pokoje a Tom s Andreasem se posadili na gauč před televizi, zatímco Bill přešel k minibaru.

Andreas se otočil k Tomovi a syknul. „Co jsi mu udělal, že je tak chladný?“
Tom se neobtěžoval zmiňovat, že Andreas z toho automaticky vinil jeho.
„Nemyslím, že to je něco, co jsem udělal, ale spíš něco, co jsem řekl,“ utrousil Tom.
Andreas se zamračil a vypadal zmateně. Tom obvykle neubližoval lidem nerudnými poznámkami, a obzvláště Bill byl někdo, ke komu se nechoval jinak než laskavě.
Když Bill Tomovi podal lahev, jejich prsty se o sebe otřely a Tom k němu skrz řasy vzhlédl. Držel jeho pohled tak dlouho, dokud Bill nezčervenal, než se posadil do křesla a díval se kamkoliv, jen ne na Toma.
Musí to vědět, pomyslel si Tom a dál po Billovi pokukoval. A vypadalo to, že je to nyní na Tomovi, jestli se věci mezi nimi nějak dál vyvinou. A on to chtěl, ale zároveň ho to děsilo.

„Takže na jaký film se budeme dívat?“ Zeptal se Andreas a naklonil se kupředu, aby se podíval na hromádku dvd vedle Billovy televize. Bill sotva vstal z křesla, když vtom Andreasovi začal zvonit telefon. Blonďák ho zvedl a Tom s Billem sledovali, jak jeho tvář zvážněla.

„Okay, hned tam budu,“ řekl a znovu si zastrčil telefon do kapsy. Otočil se k Tomovi, který ho zvědavě pozoroval. „V klubu se spustil nějaký alarm. Musíš mě odvézt, protože už jsem měl dva drinky.“
Tom pohlédl na svou vlastní lahev, která ještě nebyla ani z poloviny prázdná. „Okay.“
Zatímco Andreas mumlal, jak moc je život nespravedlivý, když nemůže mít ani jeden jediný klidný den, Tom s Billem ho následovali do předsíně.
Tom opravdu ještě nechtěl odejít, ale nemohl Andrease nechat, aby ve svém stavu sám řídil.
Jeho kamarád očividně spěchal a už byl napůl cesty ze schodů k Tomovu autu, když se Tom ve dveřích otočil k Billovi.
„Ten včerejší polibek,“ začal, palcem si přitom pohrával se zipem své bundy. „Něco znamenal,“ dokončil a uháněl ze schodů za svým kamarádem, než Bill vůbec dostal šanci otevřít ústa.

autor: Sheerac50

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “In Denial 7.

  1. Necakala som ze Tom bude ten co urobi prvy krok. Skor som si myslela ze Bill mu pride otvorit oci. Teraz je na Billovi aby sa vyjadril.

  2. Neodolala som a skukla to v origináli. Lebo toto nešlo odolať. Tom je z Billa úplne paf a zdá sa, že si to konečne začína uvedomovať. No, bolo načase. Ďakujem za preklad.

  3. Tak tohle jsem od Toma vůbec nečekala, ale už si začíná uvědomovat,že Bill je něco více než jen kamarád.Díky za další díl a překlad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics