Work Out 17.

autor: mohanrocks
Bill zíral na Stanleyho a hlavou mu běžely miliony myšlenek. No, vlastně jenom pár, ale zato byly důležité: ´Oh, bože. Ne Tom! Je moc hezký na to, aby umřel! Políbili jsme se jenom jednou! A nikdy jsem neměl možnost mít svoje rty kolem jeho krásnýho ptáka!´

„Ty jsi ho, kurva, střelil!“ vyšiloval, zatímco následoval Stanleyho, který přenesl Tomovo tělo na ošetřovnu, aby neděsilo zbylé osazenstvo tělocvičny.

„Mířil jsem na opici!“ Hlídač se přikrčil. Ačkoliv byl čtyřikrát větší než Bill, vypadal, že se ho na okamžik zalekl.
„Ta opice byla už nějakou dobu pryč. A oba to dobře víme, Stanley.“ Chlapec si prsty promnul kořen nosu a zděšeně potřásl hlavou. „A teď tu máme omdlelého Toma s šipkou v zadku. A v dohledu žádný primát není,“ řekl něčím jako Mafia tónem. „Takže jak se ospravedlníš vedení? He? He? Protože máš hodně co vysvětlovat a já tady nehodlám dál sedět a poslouchat tvoje stupidní výmluvy!“ Bill na sebe očividně vzal roli gangstera. Vypadalo to jako ta nejvhodnější cesta k ovládnutí situace.


„Nemusím se s tebou vůbec bavit, chlapečku!“ odsekl Stanley. Měl vykulené oči a začal funět.
„Možná jsem malý. Ale můžu tu mrchu bodnout, když budu muset!“ Bill se do své role opravdu vžil.
„Teď budeš bodat koho?“ Stanley se k němu přiblížil a černovlásek hodně rychle opustil svůj gangster charakter a vrátil se k roli bezbranného čtrnáctiletého chlapce.
„Podívej, nechal jsem se trochu unést. Myslím, že jsme oba řekli pár věcí, které jsme tak nemysleli, Stanley… Pojďme prostě… vyndat tu šipku z Tomova zadku. Bereš?“ Bill váhavě natáhl svou tenkou ruku k hlídačově gorilí.
„Oukej, fajn. Ale další šance už nedostaneš, kluku.“ Stanley přijal chlapcovo smírné gesto a přešel k řešení uspávací šipky.

„Počkej!“ Bill Stanleyho rychle zastavil. „Mám dojem, že bych ji měl vyndat já. Jsem něco jako odborník na zadky,“ kývl, zatímco hodnotil situaci.

„Ani se nebudu ptát, co ten odborník na zadky znamená, dítě. Ale myslím, že bych to měl vyřešit já. Mám víc zkušeností,“ řekl sekuriťák přísně a klekl si k Tomovi.
„TEN ZADEK JE MŮJ!“ Zakřičel Bill vášnivě. Pak vyvalil oči a snažil se to rychle zamluvit a dělat chladného. „Tedy… jeho zadek je… pro mě důležitý, takže to cítím tak, že bych se měl o celou věc postarat já.“

„Máš to v hlavě nějaký popletený. Ale jestli ti na tom tak záleží, že kvůli tomu musíš křičet… Fajn, ať je po tvým.“ Stanley pokrčil rameny a ustoupil.

„Díky, Stanley. Omlouvám se za to, že jsem zvýšil hlas,“ řekl černovlásek a snažil se, aby zněl jako dospělý.

Zaklekl k Tomovi a kousl se do rtu. „Takže… uhm… prostě to vytáhnu?“

„Je to na tobě. Nechtěl jsi mou pomoc,“ odvětil tvrdohlavě hlídač.
„Asi bych mu měl sundat kalhoty,“ zamumlal zasněně chlapec ztracený ve fantazii o trenérově nahém zadku. Šipka – nešipka, opravdu obdivoval perfektní tvar Tomových hýždí.
„Oukej, teď se do toho vložím,“ řekl Stanley. „Nepotřebuješ mu sundávat kalhoty, ty perverzní kluku. Jenom tu zasranou věc vyndej. Rychle – jako když strhneš náplast.“

Bill protočil panenky a podíval se na muže nad sebou. „Víš, tohle je ta nejhorší rada ze všech. Rodiče vždycky říkají svým dětem, aby to udělali rychle. A vždycky to skončí tak, že to bolí stejným způsobem, ale mnohem víc.“

„Jo, fajn. Prostě to vytáhni, než na tebe zavolám ochranku,“ vyhrožoval hlídač.
Bill opáčil: „TY jsi ochranka, Stanley. A neodbíhej od problému.“ Váhavě vztáhl ruku k šipce, ale pak se zastavil. „Možná bych mu měl dát dýchání z úst do úst!“ zvolal, jako by to byl ten nejlepší nápad na světě.
„To, kurva ne. Bude spát, dokud mu tu šipku nevyndáš.“

„Fajn,“ zavrčel Bill. Ale pak se rozzářil, když si vzpomněl na Tomův příslib polibků, který mu dal předtím, takže mu došlo, že může přitisknout svoje rty na jeho, kdykoliv bude chtít. Na okamžik mu prolétlo hlavou, že jeho trenér vypadá jako řecký bůh, jenž padl v boji.

Potřásl hlavou nad svou fantazií a znovu sáhl po šipce. Začal ji vytahovat a vyděsil se. „Oh, bože. Je vážně tam, Stanley!“
Sekuriťák náhle pocítil s Billem soucit, takže ho začal uklidňovat. „Já vím, dítě. Musíš ji prostě vytáhnout, neuvízne tam. Není na to stavěná.“

„To je to, co říkala,“ zašeptal Bill a pak jedním rychlým pohybem konečně vytáhl šipku z Tomova zadku. Hodil ji napříč místností, jako by to byl pavouk. Pak se s očekáváním otočil na dredáče, jenž pořád spal. Bill čekal ještě pět sekund.

„LHAL JSI MI, STANLEY!“ zařval dramaticky, když se Tom ani pak neprobouzel.
„Chvíli potrvá, než se probere! Hoď se do klidu, kluku. Jdi si dát nanuka, nebo tak něco,“ prohlásil Stanley sebevědomě, ale podvědomě od Billa ustupoval.
„Nepotřebuju se zchladit, ale díky. Ačkoliv kdybys měl náhodou po ruce rýžové křupky, dal bych si je,“ opáčil černovlásek dospěláckým hlasem.
„Já… ehm… promiň, už nemám. Měl jsem, ale všechny jsem je snědl,“ přiznal hlídač zahanbeně.

Bill si nahlas povzdechl. „Jak typické, Stanley. To bude všechno. Teď můžeš jít.“ Zakoulel očima. Popadl leták informující o „Atletově noze“ a začal ho studovat, jako by to byly New York Times.

Jelikož Stanley nevěděl, co odpovědět, opravdu odešel. Bill úzkostlivě hlídal Tomovo probuzení. Prolistoval všechny letáky v místnosti a dozvěděl se dost nových věcí o odřeninách a třecích plochách při cvičení. Koule byly očividně zvlášť náchylné na bolístky. Bill si tuhle informaci uložil a udělal si poznámku, že si musí před dalším cvičením pořídit nějaký dětský pudr.

Zrovna se chystal přečíst si něco o cvičení při menstruaci, což bylo pro Billa nejenom užitečné, ale vypadalo to i překvapivě zajímavě, když zaslechl, jak se Tom pohnul.

„Haló?“ zašeptal trenér chraptivě. Bill předpokládal, že ochraptěl z toho ječení kvůli opici. Ten toho nadělal, pomyslel si.

„Jsem tady.“ Černovlásek vyskočil a přemístil se k Tomovu boku.
„Co se… kurva stalo?“ zamžoural na něj dredáč.
„Střelili tě do zadku,“ odpověděl pohotově Bill.
Tom začal vyšilovat. „Co? CO?“

„Klídek. Tvůj zadek je v pořádku. Vlastně víc než to. Ale ZASRANEJ STANLEY… Omlouvám se… Jsem na něj pořád trochu naštvaný za ty rýžové křupky.“ Bill se zhluboka nadechl. „Stanley tě omylem – jak tedy tvrdí – střelil do zadku uspávací šipkou. Byl jsi pár hodin mimo,“ prohlásil Bill profesionálním hlasem.
„Kurva… Měl jsem přece klienty,“ zasténal Tom a dal si ruku přes oči, aby je uchránil před ostrým světlem.
„Řekl jsem Stacy, aby jim zavolala. Takže se nemusíš starat,“ usmál se Bill.
Dredáč vypadal ohromeně. „Ty… ty jsi to udělal?“
„Hm! A s mým dnešním cvičením si taky nemusíš dělat starosti. Jsem si jistý, že jsem měl dost cardia, když jsem zdrhal před tou zkurvenou opicí,“ přikrčil se černovlásek.

Tom strachy vykulil oči. „Chytil jsi ji… že jo?“

Tentokrát to byl Bill, kdo lhal Tomovi, aby ho utěšil. A to přestože nebyl moc dobrý lhář. On totiž nikdy nelhal. „Jo. Chytil jsem ji a poslal na loď do Afriky, aby se připojila ke svému opičímu kmeni. Ukázalo se, že je členem kapely – jako bubeník. Ale byla prodaná na černém trhu jako opičí posel a… zbytek už znáš.“ Bill se usmál, byl na svou historku hrdý.
„Jsi nejhorší lhář na týhle planetě,“ obvinil ho trenér, ale slabě se usmál.
„Ne, on… on… on je bubeník!“ zkoušel to druhý chlapec.

„Vážně, to je v pohodě, Bille. Myslím, že když nic jiného, vyděsili jsme ho,“ ujistil ho Tom. „Ale uhm… díky, že ses snažil, abych se ohledně toho cítil líp.“

„Žádný problém,“ zazubil se Bill. Tom vypadal k zulíbání se svým kalným pohledem a zotavující se z předešlých událostí. Bill si nemohl pomoct, vyhrkl: „Chci tě teď políbit.“
Tom se kousl do rtu. „Měl jsem dojem, že jsme to probrali, Bille. Ne, dokud ti nebude patnáct.“
„Co?“ Černovlásek byl v šoku. „Slíbil jsi mi všechny pusy, které budu chtít, když tě zachráním ze spárů opice!“
„Jo, ale ty jsi mě nezachránil. Technicky vzato mě od opice zachránila ona sama tím, že utekla,“ opáčil Tom, zatímco si pomalu sedal.
„Kvůli tobě jsem si navlíknul hokejovou výstroj!! Bylo to strašný!! Nemohl jsem se dočkat, až ji sundám, ale udělal jsem to pro tebe!!“ Bill si nedůtklivě založil ruce na hrudi.

Tom se snažil nesmát. „Uhm, Bille… pořád ji máš na sobě…“

„Oukej, fajn. Je neuvěřitelně pohodlná a cítím se v ní bezpečně. To je fakt. Ale pointou je, že… to bylo o tom, že jsem tě chtěl zachránit. Přísahám, že to tak bylo!“ koktal Bill, snažil se Toma přesvědčit. Ten se jenom zaculil, což Billa dožralo.
„Fajn. Nech si svoje polibky. Nechci je. Jsou oplzlý a vůbec ne dobrý. A… vážně špatný!“ odfrkl černovlásek, čímž vypustil z úst další hroznou lež, a našpulil rty.
Tom se zachechtal a Bill se zamračil. „Bille… sundej si hokejovou masku.“
„Řekl jsem ti, že se mi líbí ji mít. Bože! Nejdřív mě odmítneš líbat a teď chceš, abych se vzdal něčeho, co jsem si zamiloval! Znáš mě vůbec??“ Jeho svěřenec nemohl věřit vlastním uším.

Tom zavrtěl hlavou a ušklíbl se. „Sundej si tu masku, ať tě můžu políbit.“

Bill potlačil úsměv. Předstíral nonšalanci. „Oh, oukej, fajn.“ Už si ji málem sundal, ale pak se zastavil. “ Myslím, že bys mě mohl políbit i přes masku, Tome.“ Ještě nebyl připravený na to ji dát pryč.
„Sundej si tu zkurvenou masku, ať tě můžu políbit slušně. Prosím.“ Tom našpulil spodní ret a Bill okamžitě věděl, že ten ret musí mít. Serval si masku z hlavy.
„Jsem připravený na líbání. Ale nemůžu ti slíbit, že budu schopný být slušný,“ ušklíbl se Bill.

„Bože, doufám, že ne,“ zasténal Tom a popadl Billa za ramena. Prakticky si ho přitáhl do klína. Mladší z chlapců potěšeně zapištěl. Jejich rty se setkaly. Ústa se pohybovala perfektně sehraně, kromě toho, když se Bill rozhodl párkrát skousnout a olíznout Tomův spodní ret. Bože, ten ret miloval. Tomův jazyk si jemně razil cestu do Billových úst, kam ho Bill hned pustil. Jejich jazyky se propletly a Bill ten Tomův hezky masíroval. Dredáč se po chvíli s vykulenýma očima odtáhl.

„Kurva, nevěděl jsem, že máš piercing v jazyku!“ zvolal.

Bill chtěl odpovědět něco sexy, ale naštvalo ho, že si jeho ozdoby Tom ještě nevšiml. „Oukej, vážně? Kriste, Tome,“ protočil oči. „Vyplazuju na tebe jazyk pořád!“
„Asi jsem si vždycky myslel, že je to kousek gumy! Kurva, neměl jsem tušení, Bille! Občas děláš zvláštní věci,“ zkoušel se ospravedlnit trenér.
Bill vzdychl. „Jo, já vím.“ Pořád byl naštvaný a Tom to cítil. Hlavně proto, že Bill byl teď neuvěřitelně čitelný.

„Zřejmě jsem to nezaznamenal, protože jsem se snažil nemyslet na tvou pusu.“ Políbil Billa přímo vedle úst. „…A na tvoje rty.“ Tom umístil další jemný polibek na Billovy rty. „A… tvůj jazyk.“ Nakonec mu věnoval hluboký francouzský polibek, přičemž špičkou jazyka obkroužil Billův piercing. Černovlásek procítěně přivřel víčka.

Kluci se líbali několik minut. Odtrhli se od sebe, až když potřebovali vzduch. Zírali jeden na druhého. Bill nikdy takové polibky nezažil a teď z nich byl pěkně tvrdý. Na moment se zamyslel a pak procedil skrz zuby: „Mohli bychom předstírat, že sis nevšiml mého penisu? Můžeš to pro mě udělat?“ Tom se zařehtal, jako by to byl vtip. Ale Bill nežertoval a ve své otázce žádný humor neshledával.

Dredáč si pak uvědomil, že to Bill myslí vážně. „Uhm, Bille. Jsem si jistý, že by bylo nemožný si nevšimnout monstra ve tvých kalhotách,“ ušklíbl se.
„Řekl jsem ´předstírat´!“ vyhrkl jeho svěřenec, ale usmál se.
„Možná až ti bude patnáct, Bille,“ zasmál se trenér. „Ale teď mě, kurva, líbej s tím svým piercingem, co není divná guma.“ Zachichotal se a mírně vyšpulil spodní ret. Bill ho znovu musel mít. A taky si ho vzal.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

10 thoughts on “Work Out 17.

  1. Toto je úžas 😀 Strašne ma baví sledovať, ako predtým zarytý heterosexuál Tom postupne podlieha Billovi 🙂

  2. Neskutočne krásne a vtipné zároveň:) kedy už bude mať Bill tie narodeniny, nech postúpia do ďalšieho anti-hetero levelu:)

  3. Áááá,začínám tu povídku milovat víc a víc! :3 Děkuju za překlad! 🙂 V aj mi toho jak jsem zjistila až moc uniklo. xD

  4. Bill a jeho histroka o tom, jak poslal opici na lodi zpět do Afriky 😀 😀 Já toho Billa fakt zbožňuju! On si to chudák ani neuvědomuje, ale on je děsně vtipný! Každým slovem co řekne, tak se prostě musím smát 🙂
    Tahle povídka mi vždycky šíleně zvedne náladu a za to strašně moc děkuji 🙂

  5. Ta povídka je úžasná. Přečetla jsem dnes najednou všechny dosavadní díly a málem jsem umřela smíchy 😀 😀 😀
    Miluju tohohle Billa!!! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics