Teach me 29.

autor: Muckátko :o*

Během páteční hodiny kytary seděli chlapci na pohovce ve výukovém pokoji. Nepokoušeli štěstí a přesně, jak se domluvili, trávili čas výuky tam. Tom seděl rozvalený na pohovce s nohama roztaženýma do stran, pravou ruku měl volně položenou na stehně a tu levou měl položenou jak dlouho tak širokou na opěradle pohovky. Bill seděl schoulený vedle něj, nohy skrčené pod bradou, objímajíc je dlouhýma rukama, natisknutý na Tomově těle s hlavou opřenou o jeho rameno. Tom občas ruku pokrčil a pohladil Billa po hlavě, nebo vtiskl drobný polibek na jeho čelo.

„Jsi dneska nějaký tichý,“ konstatoval Tom, když už bylo toho mlčení dost.

„Hmmm,“ připustil Bill zamručením.
„Stalo se něco?“ zajímal se Tom. Zdvihl pravou ruku a začal přejíždět po Billově holeni schované pod tenkou vrstvou domácích tepláků.
„Je to hloupé a budeš se mi smát a…“ Byl přerušen.
„Nebudu,“ zavrtěl Tom hlavou. I kdyby Bill z úst vypustil sebenereálnější věc, Tom by se nesmál. Byla to prostě část Billa. Smál se věcem, které nebyly vtipné, věřil věcem, které neexistovaly, tvrdil něco, co je odjakživa úplně obráceně.
„Mám divný pocit, jako by se něco mělo stát. Takové to, když jdeš třeba k zubaři a bolí tě tak podivně žaludek. Něco takového,“ svěřil se Bill.
„Oh no…“
„Já vím, je to blbost,“ zabručel Bill a schoval obličej do Tomova krku.
„Neříkám, že je to blbost, jen přemýšlím, co by se mohlo pokazit, jestli má ten tvůj pocit nějaké odůvodnění, ale nejsem si vědom ničeho, co by nějak směřovalo k průšvihu nebo tak,“ zapřemýšlel Tom.

Bill zdvihl hlavu a podíval se do Tomova soustředěného obličej. Dal by ruku do ohně za to, že teď Tom opravdu usilovně přemýšlel nad tím, čeho by se mohl ten Billův divný pocit týkat. Usmál se a znenadání se přitiskl k Tomovým ústům.
„A tohle je přesně jedna z těch věcí, pro které tě miluju,“ pohladil Toma po tváři.
„Hm?“
„Posloucháš mě, a když něco řeknu, opravdu to vnímáš a přemýšlíš nad tím. Není to tak, že bys to pustil jedním uchem dovnitř a druhým ven. Jsi opravdu skutečný? Nejsi třeba nějaký dokonalý prototyp muže z filmu?“ uculil se Bill.
„Bohužel nejsem. A že nad tím přemýšlím? To je samozřejmé. Zaobíráš se tím ty a je na tobě vidět, že to nemůžeš dostat z hlavy, tak jsem chtěl pomoct.“
„Zapomeň na to. Možná to nic neznamená. Občas takové pocity mám a většinou se po nich stejně nic nestane. Jen tentokrát je to prostě zvláštní,“ pokrčil ramenem, pohladil si levou holeň a nechal ruku spadnout k nártu, kde se usídlila hned vedle té druhé, která ležela na Tomově stehně.
„Zkus myslet na něco jiného hm?“ poradil mu Tom a líbl jej na tvář. Bill se na něj podíval pohledem, který Tom nedokázal rozluštit. Jen Bill věděl, že jeho pohled znamená otázku, jestli si je Tom svojí radou úplně jistý a nechce ji ještě formulovat jinak. Jelikož Tom nic neřekl, přebral si to Bill po svém.

„Asi máš pravdu,“ přikývl pokorně a nechal levou dlaň, aby se usídlila uprostřed Tomova klína. Hladil to místo velmi lehce. Sotva se dotýkal látky Tomových kalhot, ale ten šimravý dotek cítil Tom ohromně intenzivně a měl tendenci zdvihat boky výš, aby jej Bill pohladil plnohodnotně. Zatím cítil jen lehké vibrace, které k němu vysílala látka. Billova pravá ruka se loktem zabořila do opěradla pohovky vedle Tomovy nohy a podepřela Billovu hlavu. Bill postavil prsty a nehty začal džínovinu škrábat. Chvění se dostávalo až do Tomova klína, což hýbalo především Tomovým žaludkem. Upřeně se díval do Billových očí, které se mu skoro vysmívaly.

„Kdokoli sem může přijít, Bille,“ upozornil jej Tom. Ještě se dokázal plně ovládat. Hlas i tělo.

„Já vím.“
„A je ti to jedno? Kam se ztratila naše domluva, že si budeme dávat pozor?“ zeptal se Tom a polkl, když Bill dlaň přitiskl k Tomovu klínu naplno a dlouze jej hladil.
„No jsem zády ke dveřím, takže pokud někdo vejde, nic tvého neuvidí.“
„Uvidí tebe sedět zatraceně blízko u mě,“ vyhrkl Tom a tiše usykl, když se Billovy prsty zaryly do jeho džínů a neomaleně stiskly celý jeho klín.
„Kdybych seděl na druhém konci pohovky, sotva bych mohl rozepnout bronzový knoflíček,“ řekl a pomocí palce a ukazováčku vyvlíkl knoflík z knoflíkové dírky, „a rozepnout zip,“ doplnil a po uchopení jezdce s ním lehce škubl a sjížděl dolů, pozorujíc zoubky, jak se od sebe poslušně oddělují a rozevírají tak poklopec. Pomohl oběma stranám se naplno rozevřít a odhalil tak nepravidelný trojúhelník tmavého prádla. Několikrát provokativně přejel prstem po hrubých zoubkách zipu a hned na to pohladil Tomův penis bříšky prstů, zajíždějíc pod Tomovy kalhoty, pokládajíc na penis posléze i celou dlaň.
„Bille,“ vydechl Tom a na chvíli sklonil hlavu, aby Billovo počínání vydýchal.

Bill si nebyl jistý, jakou emoci má za Tomovým oslovením jeho osoby hledat. Jestli chce, aby Bill přestal, aby pokračoval, nebo aby zrychlil. Proto prostě nepřestával hladit Tomův klín, zajíždějíc hluboko do jeho kalhot, aby nevynechal ani citlivá varlata a slabiny. Občas si vypomohl roztažením prstů, aby klín poškádlil a nechal prsty, aby se přizpůsobily konturám jeho záhybů. Tom se musel zatraceně ovládat, aby se okamžitě nevzrušil. Když nad tím Bill tak uvažoval, při takovém dráždivě pomalém tempu by měl Bill už krátce před vyvrcholením, ale Tom ne. Nevěděl, jestli se Tom brání, nebo si to chce co nejvíc užít.

Znovu spolu navázali oční kontakt ve chvíli, kdy Bill vyjel prsty z kalhot, zatáhl za gumu spodního prádla a stáhl ji tak, aby mohl ven vyndat Tomův penis. Zjistil velmi brzy, že nebude schopný Toma udělat levou rukou, protože na tyhle věci byla jeho levá ruka opravdu levá. Nechal Tomův penis klesnout jen na pár okamžiků, než vyměnil ruce. Popojel na pohovce trochu níž, aby mu kolena, která měl stále přitisknutá k hrudi, příliš nepřekážela a aby mohl rukou volně pohybovat. Stiskl v ruce Tomův penis a jen velmi pomalu po něm začal přejíždět nahoru a dolů. Musel se tiše zaculit. Ještě nedržel v ruce Tomův penis, když byl v poměrně klidném stavu. Vždy se k němu dostal, když už byl tvrdý, proto jej to teď pobavilo. Jistě. Z předchozí péče byl mírně nateklý, ale Bill si byl jistý, že kdyby teď přestal, penis by znovu plně ochabl, aniž by z toho musel být Tom dlouho frustrovaný.

Hladil Tomovo přirození tak pomalu a s takovým hraným nezájmem, jako by hladil Tomovu ruku. Musel hodně bojovat sám se sebou, aby jej tohle erotické divadlo nedostalo do problému. Sedělo by se mu velmi nepohodlně, kdyby si bouli mezi nohama mačkal stehny k břichu.

Tomův dech se s každou minutou začal pomalu prohlubovat. Jeho prsty občas stiskly postranní opěradlo a hned jej zase pustily. Bill byl okouzlen, když mohl cítit, jak Tomův penis, roste, tvrdne a mohutní pokaždé, kdy vyjede dlaní nahoru, dolů, palcem pohladí hebký vrcholek, nebo změní intenzitu stisku.

„My si tak zahráváme,“ procedil Tom mezi zuby, aby nešlo poznat, jak velký problém má najednou s dechem.

Jeho žaludek začal permanentně bolet, cítil záškuby v podbřišku a střeva se mu pravděpodobně s každým Billovým pohybem zamotávala víc a víc. Čím dál častěji z jeho rtů uniklo zasténání, nebo zaskučení a jeho prsty nyní křečovitě svíraly opěradlo, aby Tom mohl své vzrušení kompenzovat alespoň někde. Jakmile však jeho penis naprosto nabyl úplného vzrušení, otočil tvář k Billovi a natáhl se po jeho ústech. Zakňučel, když se Bill odtáhl a nenechal jej políbit.

„Ne. Nechci, aby ses rozptyloval líbáním. Dívej se,“ hodil Bill hlavou k Tomovu klínu, kde Tom cítil momentálně největší horkost. Zpod přivřených víček se zadíval dolů na místo děje a zasténal. Jeho klín se zdál být najednou příliš blízko jeho obličeje a on měl pocit, jako by naživo sledoval prvotřídní porno a seděl přitom v první řadě.
„Bille, Bille,“ šeptal a házel sebou. Chvílemi roztahoval nohy více od sebe a z toho měl obrovskou chuť je semknout k sobě a přinutit Billa přestat.

Nezvladatelně pomalé tempo jej pomalu zabíjelo, ale on nebyl schopný požádat, aby Bill zrychlil. Mohl jen sténat, kňučet a hluboce dýchat. Poposedával na pohovce a pokoušel se nedostat infarkt, když cítil, jak jeho srdce klepe na kosti jeho hrudního koše, snažíc se vyskočit, utéct a vrátit se až bude po všem.

„Měl jsem si to natočit. Pouštěl bych si to ve chvílích, kdy bych se cítil osamělý. Ležel bych na posteli a moje ruka by pomalu a líně putovala přes bradavky, bříško, podbřišek až k mému klínu. Něžně bych se uchopil do dlaně a stiskl. Moje víčka by se přivřela a z hrdla by se vydral spokojený vzdech,“ šeptal Bill Tomovi do ucha, aby mu přivodil ještě více příjemných pocitů.
„Uuuuch drž hubu, Bille,“ zavrčel Tom a poměrně hlasitě zasténal.

Hloupý Bill mu svými řečmi vnutil poměrně žhavé divadlo, které se momentálně odehrávalo v Tomově hlavě. Viděl Billa ležet v saténových pokrývkách. Nahého. Jeho nohy byly mírně roztažené, víčka přivřená, ústa mírně pootevřená. Každou chvíli si navlhčil vysušené rty horkým jazykem. Vzpínal hrdlo ke stropu a žádostivě vzdychal, zatímco tiskl své vzrušení a rytmicky přejížděl nahoru a dolů. Jeho levá ruka se přeplazila přes jeho hrudník a mezi palcem a ukazováčkem stiskla vzrušenou bradavku. S každým rychlejším vzdychem, který ze sebe vydal Bill v jeho hlavě, se Tom přiblížil svému vrcholu. Proklínal Billa, že jej tak snadno dostal. Naprosto jej ovládal, a kdyby teď o něco požádal, Tom by kňučel jako štěně, aby mu mohl každé přání vyplnit.

„Kurva! Kurva! Aahhhh,“ zasténal a zaklonil hlavu dozadu.

„Dívej se, Tomi, dívej,“ nabádal jej Bill a sám nespouštěl z té podívané oči. Tom poslechl a s námahou vrátil hlavu do původního stavu. Zastřeným pohledem se podíval na svůj natlakovaný penis. Někde v nejzazším koutku své hlavy usoudil, že Billovy štíhlé dlouhé prsty se na jeho vzrušení nepředstavitelně vyjímaly. Cítil, že Billův stisk zesílil a tempo malinko zrychlilo.
„Bille, kruci, jsem… jsem blízko,“ vydal ze sebe a zasténal. Bill přikývl. Na tohle čekal. Nemohl Toma nechat udělat se do jeho dlaně. Všechno by mu po prstech steklo na Tomovy kalhoty, a ačkoli měl Bill nepředstavitelně bujnou fantazii, nevysvětlil by bílé fleky na Tomových kalhotách na tak specifickém místě. Tomův penis sebou začal mocně škubat a Tomův dech se zkrátil a zrychlil. Jeho tělo se dostávalo do konečné křeče, kdy se přes tělo převaluje vlna orgasmu. Bill rychle seskočil z pohovky, usídlil se mezi Tomovýma do široka roztaženýma nohama, a když sjel dlaní v pravidelných pohybech dolů ke kořenu, nahoru už nevyjel. Horní část neočekávaně schoval ve svých horkých teplých ústech a mocně nasál. Tom hlasitě vykřikl a okamžitě vyvrcholil do Billových úst.

V jeho hrudníku něco explodovalo, vnitřnosti udělaly kotrmelec a hlava se mu zamotala tak, že děkoval tím zbytečkem soustředění, které mu zbylo, Bohu, že seděl. Kdyby ne, zhroutil by se na zem a možná by si i ublížil, jak bezvládně by padal. Přes všechnu únavu a dokonalý pocit byl schopný podívat se dolů, aby zjistil, co způsobilo tak neuvěřitelně skvostný pocit těsně před tím, než vyvrcholil. Hlasitě zasténal a málem by byl i ochotný se znovu vzrušit, když viděl Billa, jak klečí mezi jeho nohama na kolenou, ruce zapřené o vnitřní stranu jeho stehen a slabiny, takže ze své pozice viděl jen první články a žmoulá Tomův uspokojený penis v ústech, aby jej zbavil i těch nejposlednějších kapek spermatu. Olízal jej kolem dokola a poté jej opatrně schoval do boxerek, a jak jej předtím odhalil, tak jej zase skryl. Zapnul Tomovi džíny a olízl si spodní ret. Zamrkal očima.

„Nemohl jsem tě nechat udělat se do mé ruky. Bylo by to všude po tvém oblečení,“ vysvětlil, proč klečí na zemi a olizuje se. Tom hodil hlavou dozadu a chraplavě se začal smát. Podíval se dolů na nechápavého Billa a znovu se zasmál.

„Pojď sem,“ natáhl se po jeho ruce, která stejně jako ta druhá ležela na jeho stehně. Přitáhl si Billa na svůj klín a objal jej. „Zatraceně moc tě miluju,“ zavrněl do Billova ramena.
„Já tebe taky,“ usmál se Bill a zakutal se do Tomova krku.
„Oh bože! Ty jsi mi dal,“ vydechl Tom unaveně.
„Vážně?“
„Uch! Jo. Udělal jsem se s tebou vedle sebe i uvnitř mé hlavy,“ přiznal. Billovi se na rtech rozprostřel uličnický úsměv.
„Představoval sis, jak si to dělám sám?“
„Jo a bylo to kurevsky žhavý. Možná bych to chtěl někdy vidět naživo,“ nadhodil.
„Myslíš to, jak ležím na posteli, hladím se v klíně, vzdychám tvé jméno, propínám tělo…“
„Uch! Zmlkni, nebo budeš moct znovu na kolena,“ zakňučel Tom a odolal boky přirazit k Billovu zadečku.

Dráždivá chvilka byla pryč v momentě, kdy sebou Bill cukl, seskočil z Tomova klína a odebral se do bezpečné vzdálenosti.

„Co je?“ napřímil se Tom.
„Čtvrtá parketa nad schodištěm zleva vrže. Někdo sem jde. Nohy k sobě!“ zavelel Bill a kopl nohou do Tomova kolena, aby jej zhoupl k tomu druhému. Tom se spořádaně posadil na pohovce, přehodil levou nohu přes pravou a opřel kotník o koleno. Během pár sekund se opravdu otevřely dveře a dovnitř vešel majordom.
„Omlouvám se za vyrušení, ale rád bych vám oznámil, že čas výuky vypršel,“ pronesl strojeně.
„Děkujeme. Už jsme skončili,“ pronesl Bill a Tom by se skoro začervenal, když měl na mysli skončení něčeho úplně jiného. Majordom přikývl a odešel. Tom bezděčně zabloudil očima k hodinkám. Přetáhli obvyklé dvě hodiny o 15 minut. Měli kliku, že paní domu opět nebyla doma.

„Uf!“ oddechl si Tom a vstal. Mířil přímo k Billovi, který stál u okna. Bill se usmíval, protože to vypadalo, že Tom přijde k němu, políbí jej a obejme. Místo toho Tom došel těsně k němu, sáhl za něj a podal si sklenku s džusem. Nahltal se a s úsměvem ji zase položil zpět.

„Blbče!“ praštil jej Bill do ramene a vypískl, když jej Tom násilně políbil.
„Co? Během předchozí půl hodiny mi vyschlo v krku,“ pokrčil rameny a na Billa mrkl.
„Zavolám ti,“ přislíbil Bill.
„To můžeš. Záleží na tom, jestli to zvednu,“ ušklíbl se na Billa. Otevření Billových úst předznamenávalo další salvu zbytečných slov, proto se Tom znovu přitiskl k Billovým ústům.
„Budu na tvůj hovor čekat,“ zašeptal a líbl Billa na tvář. „Miluju tě.“
„Já tebe taky,“ vrátil Bill Tomovo pevné objetí a pak jej propustil.

Pocit štěstí, že je s Tomem, se vytratil, zatímco podivný tlak u žaludku se vrátil.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Teach me 29.

  1. Bill je teda pekný diablík 😀 Vidno, že pri Tomovej výuke dával pozor 😀
    Ale nepáči sa mi ten jeho divný pocit. Keď  ho spomenul na začiatku, tak som celý čas potom tŕpla, či ich náhodou niekto neprichytí. Našťastie sa tak nestalo, ale som strašne zvedavá a zároveň sa aj bojím toho, čo sa bude diať ďalej.

  2. Tie divné pocity sa mne vždy neomylne plnia. Veľmi by som si želala aby sa Billovi nesplnili zlé tušenia, ale to by potom o nich nebolo písané, že? Mám strach čo sa stane. Nechcem aby trpeli. Veľmi pekne ďakujem za prekrásnu vzrušujúcu kapitolu:)

  3. :/ Stejně jako Bill mam divný pocit. Vlastně už několik dílů se trochu bojím, co se přihodí.
    No, nebudeme malovat čerta na zeď předčasně a necháme se překvapit 🙂
    Těším se na další díl 🙂

  4. Další krásný díl. 🙂 Mám ale pocit, že každou chvíli musí Simone přijít na to, co spolu Bill a Tom mají. A bude to v prdeli. 😀

  5. Tak vidím, že nejsem jediná, kdo se obává toho Billova divného pocitu. Já sama jsem si taky říkala, že zatím je všechno fajn a v pohodě a že se prostě musí něco stát. No jo, já věčný pesimista 😀 Bojím se toho, že Simone přijde na to, že Tom Billa na žádnou kytaru neučí. Stejně kluci strašně riskují. Já vím, že zatím je nikdo při jejich ´výuce´ nevyrušil. Ale náhoda je blbec! A nechci ani pomyslet na to, že by Simone mohla do toho pokoje vtrhnout v nějakou ne zrovna vhodnou chvíli. To by byla mela!
    Něco ve mně stále doufá v to, že se nic nestane, jenže pochybuju, že by pak byl v tomhle díle zmíněn ten Billův divný pocit. Tak si asi budu muset počkat na další díl, abych měla jasno v tom, jestli se něco děje nebo ne 😉
    Moc děkuji za další krásný díl! ♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics