For The Right Price 6.

autor: elvisfan
Tome,
jsme u bazénu. Přijď nás hledat.
Bill

Tom měl Billův vzkaz v ruce, když se podíval ven, kde byl bazén na střeše, avšak Billa nikde mezi těmi pár slunečními paprsky neviděl. Najednou uslyšel zvuk smíchu a kostek ledu. Zvuky přicházely z jedné ze soukromých kabinek. Bill ležel na jedné modropolštářové lavičce v nejmenších černých plavkách, jaké kdy Tom viděl. Ruku měl na břiše, jak ho bolelo od smíchu. Andy a Natálie leželi na opačné lavičce, Andyho hlava ležela v Natáliině klíně. Byl to Andy, kdo Toma spatřil jako první.

„Pan zazobanec.“ Zařval. „Hey, slibuju, že je to jen rakovinová tyčinka.“ Ušklíbl se a zvedl cigaretu.

„Tome.“ Bill se posadil a klekl si za Toma, který si sedl. Bill omotal své dlouhé ruce kolem Tomova hrudníku. „Jaký jsi měl den, zlato?“ Zasmál se.
„Můj byl dobrý.“ Tom se usmál přes rameno na kluka za sebou, který měl červené oči. „Myslím si, že tvůj byl lepší.“
„Dneska jsem našel hotelové lázně, Tome.“ Bill mu ukázal nově modře nalakované nehty. „Byl jsem na manikúře a masáži, a když jsem viděl ten bazén, hned jsem musel pozvat tu blonďatou palici, aby to se mnou sdílela. Máme vlastního poslíčka, který nám sem nosí občerstvení a pití a…“
„Zjevně spoustu drinků.“
„Už jsem jich pár měl.“ Bill políbil Tomův krk, povolil mu kravatu a rozepnul mu límec.

„Takže jak šla tvoje schůzka?“

„Skvěle. Všechno už mám podepsané a poslal jsem to zpátky do kanceláře.“
„Kolik to bylo tentokrát?“
„Čtyři miliardy.“
„Whoaa.“ Natáliina brada málem skončila na zemi. „Kolik z toho dostaneš?“
„Ne tolik, kolik utrácíme.“ Vysvětlil jí Tom.
Bill úplně rozepnul Tomovu košili a rukou sklouzl pod rozepnutý modrý materiál. Jeho prsty našly Tomovu bradavku, cítil, jak pod jeho dotykem ztvrdla. Tom mu chytil ruku a zastavil ho, rozhlédl se okolo kabiny, když viděl, jak se na něj Bill nechápavě dívá.
„Čas na koupání pro vás dva?“ Billovi to došlo. Usmíval se, když jeho kamarádi odešli a zatáhli za sebou závěsy. „Takže jsi jen můj do pátečního rána?“ Vydechl a zuby jej kousal jemně do krku, košili mu stáhl úplně.
„Mám pár naplánovaných věcí, ale jinak…“
Billova ruka přejela přes Tomův rozkrok, jemně stiskl jeho penis a začal se věnovat jeho pásku. Tomova ruka sjela do Billových vlasů a nechal ji na zadní straně.
„Yeah … celý tvůj.“ Vydechl.

Tom se postavil a čelem se otočil k Billovi, když se začal svlékat. Bill zíral a rukou si hladil svůj rozkrok, když se Tomovo tělo před ním odhalovalo. Bill se posadil na paty a rukama chytil Tomův zadek a přitáhl si ho blíž. Tom pootevřel pusu a zaklonil hlavu, když si ho Bill vzal do pusy. Jazykem obkroužil špičku a celou délku si vzal do úst. Tom zasténal, jemně šukal Billovu pusu ve stejném rytmu, jako ho Bill kouřil. Chvilku si to užíval, a poté Billa jemně odtáhl za vlasy.
„Jak mě chceš?“ zeptal se jej Bill, prakticky sténal a stáhl ze sebe plavky.
„Na všechny čtyři.“ Řekl mu Tom, jedno koleno už měl na lavičce. „Zvedni zadek.“
Bill udělal, jak mu bylo řečeno, díval se zpět na Toma. Tom pohladil Billa po zadku, rukou mu přejel přes jemnou kůži a koule. Přejel špičkou jazyka přes Billův vstup, slyšel zasténání a výkřik, když začal lízat jeho vstup.

„Kde máš svůj gel?“ Zeptal se Tom a prstem jezdil nahoru a dolů přes Billův vstup.

Bill ukázal na modrou plátěnou tašku ležící vedle stolu.
„Natálie má vždycky všechno. V její plážové tašce.“ Bill supěl. Natálie měla vždycky kondomy a gel. Tom byl brzy zpět na kolenou za Billem. Prsty si potřel gelem a pomalu do něj vnikl. Bill sténal a kňučel, když bylo jeho tělo pod nátlakem, hlavu měl položenou na rukách. Jeho dech se zrychlil, když Tom našel jeho prostatu, zakroutil prsty a staral se o to místo, dokud to Bill už nemohl vydržet.
„Tome, prosím. Už mě ojeď,“ zaprosil Bill.
Tom se ušklíbl a ještě chvíli ho provokoval předtím, než vytáhl prst ven. Nasadil si kondom, potřel se gelem. Ruku položil na Billova záda a druhou přidržoval sebe, jak do Billa pronikal.

Bill se ohlédl přes rameno, jejich oči se setkaly, když do něj Tom vnikl jedním pohybem.

Nečekal. Nemohl čekat. Okamžitě začal pohybovat boky, jeho penis klouzal dovnitř a ven. Drtil Billovy boky vždy v protisměru, když on přirážel. Bill pevně sevřel boky a kousal si ret, dokud už to neudržel, opakovaně sténal, když ho Tom šukal.
Tomovy rytmické přírazy přešly do kratších úderů, v rukách víc drtil Billovy boky. Bill se prohnul v zádech a rukou vyhledal svůj penis.
„Tome, nepřestávej.“ Křičel. Jeho klouby zbělaly, když drtil polštář. „Bože…“
Tom hlasitě zasténal, když cítil Billovo tělo, jak se napíná.
„Kurva.“ Tom přivřel oči a sevřel čelist. Snažil se oddálit svůj orgasmus. „Už budeš?“
Bill sténal Tomovo jméno pořád dokola, dokud se neudělal. Sperma pokrývalo jeho ruce a polštář pod ním. Jeho tělo se napjalo, když uslyšel za sebou dlouhé zamručení. Tom se uklidnil, když vyvrcholil do Billova těla. Bill vykřikl a rukou si zajel do vlhkých vlasů. Cítil Tomovu ruku na svém hrudníku, a najednou byl zvednut. Opřel se o Tomovo tělo a rukou zajel na zadní stranu Tomova krku, otočil hlavu a položil si ji mezi rameno a Tomův krk. Jejich těla byla stále spojena.

***

Byly to tyhle časy, kdy se Bill cítil, že opravdu vydělává peníze. On a Tom byli na večeři s panem Hudginsem nebo Higginsem, nebo jak se vlastně ten chlap jmenoval. Bill si to nemohl zapamatovat. Byl znuděný k smrti. Dokázal rychle nahodit pohled á la „zajímá mě to“ pro noc, jako byla tahle, ale uvnitř sebe křičel. Žena toho muže se ani nesnažila navázat konverzaci, po většinu času sledovala svůj make up a vlasy. Aspoň to jídlo bylo dobré.

„A co si myslíš ty, Bille?“ Pan Husgins/Higgins se najednou zeptal. „Hrajete na trhu?“
Hrát na… o čem to do prdele… oh, akciový trh.
„Myslím si, že trh je momentálně nestálý,“ odpověděl Bill, vzpomínal na nějaké náhodné články, které viděl den předtím. „Ale malé obchodní společnosti jsou dobré riziko.“
„Přesně tohle jsem dneska říkal…“ pan Higgins/Hudgins řekl nadšeně a plácnul do stolu. „Říkal jsem mému makléři…“ Bill zachytil Tomův pohled, když se ten druhý muž nechal unášet tím, co říká, a sdíleli spolu konspirační úsměv.

„Jsi dobrý.“ Řekl Tom Billovi, když se dostali do auta o hodinu později. „Díky bohu za noviny, že?“

„Buď rád, Tome. Pomáhám ti vypadat dobře,“ ušklíbl se Bill.
„Je to v pořádku?“
„Myslím, že si zasloužím medaili, že jsem neusnul u stolu. Řekni mi, proč jsi někoho pozval na večeři, když už jsi vlastníkem od dnešního rána.“
„Dobrý byznys…“ pokrčil Tom rameny.
„Nudný byznys.“ Bill objal Tomovu ruku, aby mu dal najevo, že není úplně rozladěný. Položil bradu na jeho rameno a podíval se na něj. „Slib mi, že se můžeme zítra bavit.“

***

„Bille, proč chceš utrácet svoje peníze za mě?“ přemýšlel Tom nahlas.

„Dobrá tedy, utrácím tvoje peníze za tebe,“ připomněl mu Bill. „A protože dneska je to tvoje poslední noc ve městě a musíš vypadat úžasně, když půjdeme ven.“ Podíval se na tričko, které si Tom oblékl. „Odporné, další…“
Tom si sundal tričko a cítil na svém hrudníku Billovy rty.
„Víš, nemyslím si, že kabinka je pro více než jednu osobu.“ Ušklíbl se. Tom potlačil sten, když se jejich těla dotkla. Cítil ruku nebezpečně blízko svého rozkroku, chytil Billovo zápěstí a držel jej.
„Pokračuj a ten chlap venku si bude znovu odkašlávat.“
„Jen žárlí…“ rozhodl Bill a rukou sjel na jeho hrudník.
„Na koho?“ zvedl Tom jedno obočí a zeptal se ho zvědavě. „Na tebe, nebo na mě?“
Bill se zasmál. „Na oba…“ Rozhodl se být hodný chlapec a odtáhl se. Podal Tomovi poslední tričko, které vybral z poliček. Bylo bílé s černo-bílým potiskem New Yorku vepředu a Bill si myslel, že bude perfektní. Tom si ho oblékl a Billovi se vyhladily vrásky na čele.

„Takže se to setkává s tvým souhlasem?“ zeptal se ho Tom.

„Skoro.“ Bill mu podal černý kožený opasek se stříbrnou sponou. „Obleč si to.“
„Mám opasky.“
„Máš jen byznysové opasky, které nosíš se sakem. Snažíme se ti najít obyčejný. Obleč si to.“
Tom udělal, jak mu bylo řečeno. Věděl, že se nemá s Billem hádat, když nakupovali; čekal. Bill ho skouknul od hlavy až k patě a zazářil. Tom se na něj podíval s úsměvem. Právě přišel na to, že takhle se mu Bill líbí nejvíc.

autor: elvisfan

překlad: Danny
betaread: J. :o)

3 thoughts on “For The Right Price 6.

  1. Neviem ako vam, ale mne Natalia a Andreas strasne vadia. Uplne mi kazia tu atmosferu medzi chlapcami. Hroza. 🙂 este stale netrpezlivo cakam na to kedy sa chlapci zalubia, respektive kedy si ubedomia ze toto je ten pravy. 😉

  2. Ich čas sa zas blíži ku koncu… A oni stále akosi nič. Som fakt zvedavá, ako toto bude pokračovať.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics