Kristy 1.

autor: Cincina

Zdravím. Přicházím s dalším projektem, který jsem původně měla rozepsaný s kamarádkou, se kterou jsem se pohádala 🙂 A nechtěla jsem, aby tato povídka zůstala na ocet. Proto jsem se rozhodla a přepsala ji podle sebe. Já doufám, že se Vám bude líbit.


Tom se loudal z práce domů. Byl unavený po těžkém dni. Každé ráno brzo vstával a domů se také vracel za tmy. Přesto svou práci miloval a chodil tam vcelku rád. I když se moc nevyspal.
Šel pomalým krokem ulicí, kterou osvětlovalo pár lamp, jež lemovaly chodník. Nikde nikdo nebyl, ticho, a i to bylo narušováno jemným šumem listí. Občas se mu zdálo, že se za ním mihl stín, ale na tohle si zvykl, protože je to normální. Každý člověk, když jde v noci sám, si představuje něco, co není.

Procházel kolem jedné z lamp, když v tom zhasla. Trochu přidal do kroku, i když si říkal, že se není čeho bát a byl vcelku klidný. Přesto svůj krok urychlil a ulevilo se mu, když uslyšel nějaký zvuk.

Zní to divně, že by si oddechl, ale tohle byla hudba z nedalekého klubu. Gay klubu. Tom tam občas zašel pobavit se. Přemýšlel, jestli by se tam neměl zastavit a nakonec se tedy rozhodl, že si dá aspoň jeden drink na uvolnění a půjde domů. Už tam na něj čeká Kristy.


***

Kristy je jeho mladší sestra. Vždy ji ochraňoval a staral se o ni, kdykoliv jen mohl. Když byla menší, šikanovali ji kluci na základní škole. Tom neváhal a těm klukům rozbil ústa. Vůbec se s nimi nemazal a nebral si servítky. Od té doby jí dali pokoj a bylo všechno v pohodě.

I přesto si jeho sestra odnesla ze šikany občasné deprese. Situace ze základní a vlastně z jakékoliv školy se odráží v našem budoucím životě.

Kristy byla dívka menšího vzrůstu s černými vlasy, které nosila ledabyle v drdolu. Měla jasně zelené oči a krásně plné rty. Když se usmívala, byla nádherná a Tom pár dotěrných nápadníků musel odhánět. Samozřejmě, pokud si to jeho sestra přála. Jinak jí do vztahů nemluvil.

Pro chlapce kombinace černých vlasů a zelených očí působila jako magnet. Bylo to zvláštní, ale fungovalo to prakticky na každého. I Tom se přistihl, že pomyslel na nemravnosti. Ale byl to bratr, takže si zakázal myslet na takovéto věci.

***

Přišel domů asi o hodinu později, než slíbil Kristy. Ona nervózně svírala mobil, a když viděla, že Tom se vesele usmívá, myslela, že ji budou omývat.

„Tome?“

„Promiň, Kristy.“ Zasmál se. „Musel jsem se uvolnit.“
„Neříkej mi, že si se někde kurvil?“
„Jak to se mnou mluvíš, sakra? Jasně, že ne!“ Tom se kolem ní prosmekl a zamířil do kuchyně se napít.
„Jenom aby.“ Zamumlala Kristy a šla za ním.

„Šel jsem z práce, tak jsem se chtěl jenom uvolnit.“ Škytl. „A ty z toho děláš kovbojku.“

„Víš co? Tak si trhni. Prostě jsem se o tebe bála.“ Otočila se na patě a šla spát. Může se na to vykašlat. Měla pouze strach a Tom jí to vyčítá. No dobře, možná na něj byla trochu ostřejší, ale nikdo se jí nemůže divit, když přišel pozdě a nedal o sobě vědět. Byl to hrozný pocit.

Tom si sedl ke stolu a upil ze sklenice vody. Po těch panácích vodky mu to stejně moc nepomáhalo, ale lepší, než nic.

Zítra v práci bude nepoužitelný. Opět bude mít kocovinu a šéf si ho podá. Ale možná se mu to povede nějak zamaskovat. Na tom zapracuje ráno.

V takovém stavu obvykle uvažoval nad svým životem. Připadal si jako workholik. Ráno vstane, jde do práce, kde je celý den, a večer zase domů. Nemá žádný osobní život, protože všechno se točí kolem práce.

Chtělo by to potkat někoho nového.

Nějakého sladkého a rozumného kluka. Představoval si, jaké by to bylo, mít popletenou hlavu a být zamilovaný. Přemýšlel nad svou pubertou, kdy chodil s holkama, a pak se jednou zamiloval do kluka, který ho naprosto okouzlil a zaučil ho, co se sexu týče.

Ano, Tom byl gay. Ale na první pohled to na něm nepoznáte. Nevypadá a rozhodně se nechová žensky jako pár jedinců, kteří na sebe pouze chtějí upoutat pozornost. Tom byl muž. Svalnatý, chytrý a v práci dobře placený. Nechoval se jako neurvalec a k ženám dokázal být pozorný.

V práci se mu už kolikrát stalo, že ho nějaká kolegyně pozvala na rande, ale on s díky odmítl. Žádná z nich to nevěděla a on to v práci nikomu neřekl. Neměl důvod svěřovat se s tak intimní věcí.

Raději už přestal přemýšlet a šel si lehnout. Už to stejně nemělo smysl, ale zkusil to.

RÁNO

Budík mu zazvonil o půl páté. Tak brzo musel vstávat, aby vše stihl. Rychle provedl ranní hygienu a použil sestřinu kosmetiku na skrytí kruhů pod očima. Nikdo by to do něj neřekl, ale s kosmetikou uměl. Akorát se s tím nechlubil, protože tohle nikdo vědět nemusel.

Vyběhl z domu a celou cestu do práce běžel, protože musel být v práci dříve než šéf. Dařilo se mu, takže to opravdu stihl. Zasedl ke svému stolu, spustil počítač a pustil se do práce.

Asi o dvě hodiny později si šéf svolal všechny pracovníky do zasedací místnosti.

„Ehm.“ Odkašlal si, aby na sebe upoutal pozornost. „Chtěl bych vám někoho představit.“ A pohled stočil na mladého chlapce. „Toto je Bill Kaulitz a je to váš nový kolega. Doufám, že ho skvěle přijmete.“

Postupně k němu všichni chodili a podávali si s ním ruku. Tom se k tomu moc neměl. Ne, že by se styděl, ale toho kluka odhadoval na gaye. Byl si tím stoprocentně jistý, protože na tohle měl čuch. A bál se, že on to na něm taky pozná, a to by byl v háji.

Nakonec se ale za ním vypravil.
„Ahoj, jsem Tom.“
„Těší mě.“ Podal mu ruku a mile se na něj usmál.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Kristy 1.

  1. hmm,zajíma mě jak to bude mezi nima pokračovat ale chtěla bych vědět kolik jim je ,určitě tuhle povídku budu číst 🙂

  2. Zajímavý začátek, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. 🙂 Soudím, že Tomova sestra bude hrát nějakou výraznou roli, když se podle ní povídka jmenuje. 😀

  3. Vždy si hovorím, že by som už mala prestať začínať čítať nové poviedky, lebo ich mám rozčítaných už strašne veľa.. a nikdy to nedodržím 😀
    Toto vyzerá v každom prípade zaujímavo, som zvedavá, kde vlastne Tom pracuje a hlavne ako to bude ďalej. 🙂

  4. no tak to sme zvedava kolik klukum vlastne je, co tom dela za praci a proc ten nazev nese Kristy, kdzy je ot jeho sestra 😀 ale treba me to prekvapi a dozvime se vice :))
    Tesim se na dalsi dil 🙂

  5. Jsem hrozně zvědavá, co dělají kluci za práci 😀 A hlavně jak se přijmou, jak se budou seznamovat, co máš na ně připravené. A taky jsem zvědavá, proč se povídka jmenuje po Tomově sestře 🙂 Předpokládám, že to má nějaký význam 🙂
    Děkuji za povídku 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics