Work Out 5.

autor: mohanrocks

„Takže proč se tohle vůbec jmenuje činky?“ zeptal se Bill, zvedl jednu dvoukilovou a dělal, že přepadne, protože je moc těžká. Tom vypadal, že tomu na moment uvěřil, než zatřepal hlavou.
„Upřímně nemám nejmenší tušení,“ rozchechtal se. „Nicméně jestli jsi takovej slaboch, že ti dělá problémy dvoukilovka, pak nevím, jestli ti dokážu pomoct.“
„Já jsem fakt silný, Tome! Ale tyhle jsou prostě… pitomý.“ Bill bojoval s tím smát se tomu, co právě řekl, a snažil se udržet vážnou tvář. Jeho vtípek ale očividně přišel vniveč, protože Tom bez jakékoliv reakce odešel něco připravit do rohu místnosti.

„Oukej, začneme s dřepy s touhle tyčí. Jenom s ní. Žádné závaží na ni zatím přidávat nebudeme. Myslím, že ta tyč má sama o sobě kolem tří kil. Dáš si ji takhle přes ramena,“ ukázal trenér. „A potom budeš dělat dřepy a výpady.“ Tom mu všechno předvedl a Billovi to připadalo docela jednoduché. Ale když se o to pokusil sám, podlomila se mu kolena. Tom rychle chytil tyč, než mohla Billa uhodit. „Myslím, že na tohle ještě nejsi dost připravený,“ řekl trenér s omluvným úsměvem.


„Já myslím, že podceňuješ, jak slabý doopravdy jsem, Tome. Představ si list papíru. Ne normální papír, ale ten recyklovaný, který vyrábíš ze starých džín nebo podobných blbostí, když je ti pět. Rozpadne se, kdykoliv s ním zkusíš cokoliv udělat, takže je bezcenný. Ale může dobře vypadat, protože k němu můžeš přidat kousky usušených květin nebo třpytky,“ řekl Bill a v očích mu zajiskřilo.
Tom se na okamžik zamyslel, připravoval si odpověď. „Takže Bille, ty říkáš, že se rozpadneš, když s tebou zkusím jakkoliv pracovat, ale budeš při tom hezký na pohled?“
Billova pusa se roztáhla do nemožného levelu: „Jo! Věděl jsem, že to pochopíš. Díky bohu, že si navzájem rozumíme,“ zamrkal a radostně poskočil.

Tom se mezitím posadil na jednu z posilovacích lavic. Na okamžik složil hlavu do dlaní, pak vzhlédl a podíval se na stále se usmívajícího Billa. Nechtěl být tvrdý, ale někdy to situace, v nichž se s klienty ocitl, vyžadovaly.

„Takže… proč jsi vlastně tady, Bille? Mám na mysli, za co mě platíš? Všechno, co jsme zatím dělali, jsi vzdal, když jsme nebyli ani v polovině. Jediná věc, kterou zvládáš dobře, je běhání. A pánbůh ví, že to při svém tréninku nepotřebuješ, protože tím bys jenom ztratil kila, kterých už teď máš málo. Takže co po mně chceš?!“ Tom se postavil. Už ječel. Sám nechápal, proč ho Bill tak vytáčí.

Bill vypadal doslova jako ztracené malé děťátko, když se před Tomem běžel schovat do rohu, kde se přikrčil. Tom okamžitě litoval svých krutých slov, ale nevěděl, co říct, aby to napravil. Naštěstí dřív, než ze sebe musel něco vymáčknout, promluvil Bill.

„Jsem tady, Tome, protože už mám plný zuby tý padavky a toho divnýho kluka, kterej se kdykoliv může zlomit jako párátko! Mám plný zuby toho, že se mnou všichni zacházejí jako s malým dítětem kvůli tomu, jak jsem malej! Mám na mysli… Doprdele, vím, že je to se mnou složitý, vím, že jsem divnej a že nejsem jeden z tvejch perfektních klientů s perfektníma prsama, kteří tě vykouří v šatně!“

Tom vykulil oči a odvrátil hlavu od Billova vzteklého pohledu. Polkl a zpracovával slova svého svěřence.

„Jo, Tome. Všechno jsem slyšel. A mimochodem, ona zněla, jako kdyby vůbec nevěděla, co dělá. Ale na tom nesejde… Myslím, že jsem měl představu, kterou jsi mi ty dostal do hlavy… Že mi pomůžeš být silnější…“ vydechl.

Bill věděl, že tím myslí, že by mu Tom pomohl být silnější nejenom po fyzické, ale i po emocionální stránce. Tohle vypadalo jako perfektní moment pro to začít brečet. Ale on nebrečel od toho dne. Ode dne, kdy mu zemřeli rodiče. A byl si jistý, že nebude plýtvat svými slzami na tohohle blba.

Tom vypadal, jako kdyby ho někdo profackoval. A Bill si přál, aby to byl on, kdo by ho mohl uhodit do tváře, protože to by bylo opravdu drsný.

„Bille, já…“ začal Tom a díval se na podlahu.

„Zapomeň na to. Nezdrhnu odsud jako nějaká nána. Možná vypadám trochu jako holka, ale jsem odolný, to tě ujišťuju. No, už žádný ulejvání. Jdem se zničit, nebo jak to vy podělaný sportovci říkáte,“ ušklíbl se Bill.

Tom vypadal šokovaně. Bill o sobě věděl, že by mohl tahat změny nálad z klobouku, ale Tom o tom zatím neměl tušení. Jestli ale měl s tímhle klientem pracovat celé léto, byla tahle vlastnost něco, na co si prostě musí zvyknout.

„Víš, že nadáváš víc než já?“ uculil se trenér a opřel se o nejbližší zeď. „Nezdáš se jako čtrnáctiletý.“

„No, za dva týdny mi bude patnáct!“ vyprsil se hrdě Bill. „A kromě toho, jsem si jistý, že jsem toho doteď prožil víc jak třicátník. Ale no tak, už nechci být padavka. Vážně chci zkusit tyhlety střepy,“ přikývl a vzrušeně vyskočil.
„Myslíš dřepy?“ zařehtal se Tom. Bill se zamračil, ale kývl. „Oukej, no, já budu stát takhle za tebou, abych se ujistil, že neupadneš,“ slíbil trenér a Bill cítil, jak se mu rozbušilo srdce. Ačkoliv pro Toma ta slova nebyla dvojsmyslem, jeho svěřenec si nemohl pomoct, cítil jejich sladký podtext.

***

K překvapení obou byl nakonec Bill schopný prokousat se celým tréninkem. Ačkoliv několikrát tvrdil, že se o něj pokouší infarkt, vydržel.

„Jsem na tebe zatraceně hrdej, dítě.“ Tom ovinul paže kolem Billových ramen a stiskl ho. Společně kráčeli k šatnám. Bill se díky tomuto bočnímu objetí rozhodl mávnout rukou nad tím, že byl nazván dítětem. Boční objetí bylo něco, co se mu opravdu líbilo, protože si mohl užívat vzájemnou blízkost bez rizika, že by svou erekcí trefil Toma do boku.

„Jo jo, jen si nevyplýtvej všechnu měkkost na mně,“ poškádlil svého trenéra.
„Jsem cokoliv, jenom ne měkký,“ pyšnil se Tom a zvedl si tričko, aby se pochlubil perfektními břišními svaly. Billovi spadla čelist. Rychle z toho udělal zívnutí, aby zamaskoval, jak ohromený je.

„Ty… myslíš, že bych mohl jednou vypadat takhle?“ zeptal se pokorně.
Tom se zastavil, otočil se a podíval se svému svěřenci do očí. „Kurva, že jo.“
Bill zrudnul a usmál se tak široce, až si byl jistý, že se mu tvář roztrhne napůl.

Když dorazili do šaten, Bill si najednou uvědomil, jak je zpocený. Připadal si oplzle. Kiran by rozhodně neměla radost, kdyby zase přišel domů takhle promočený.

„Ah, jsem celej mokrej,“ zamumlal Bill a Tom se zahihňal.

„Můžeš si dát rychlou sprchu, než půjdeš. Taky to udělám,“ řekl trenér a pokrčil rameny.
„Nemám nic na převlečení,“ zabrblal Bill a v ruce mačkal lem propoceného trička. To byla pravda, tedy v případě, že se tu ještě někde nevyskytovala čepice Krispy Kreme. Mohl by si z ní vyrobit kryt na penis, ale byl by radši, kdyby nemusel.
„Mám tu něco, co bych ti mohl půjčit,“ řekl Tom a zamířil ke své skřínce. Billovo srdce začalo tlouct jako o závod při představě, že bude mít na sobě oblečení svého idolu. V tom případě by dneska výjimečně nespal v centru nahý. Zabalil by se do Toma.
„Jo, jasně, to by bylo fajn,“ řekl s předstíranou nonšalancí a dramaticky zazíval. „Díky.“

Tom se rozesmál: „Žádný problém. Jenom mi to zítra přines zpátky, jo?“ Podal Billovi nějaké kalhoty a tričko.

„Jo, spolehni se. Ty věci budou čisté jako lilie!“ Bill vážně nechápal, proč ze sebe chrlí tyhle směšné fráze. „Tak… uhm…“ Než stihl říct něco dalšího, Tom se začal svlékat. Sundával si všechno. Bill věděl, že neexistuje způsob, jak kontrolovat svoje zírání a slintání, takže se rychle přesunul k další řadě skříněk.
Začal se pomalu zbavovat svých svršků a čekal, až uslyší, jak Tom pustil vodu, aby mohl nahý sprintovat k nejbližší sprše. Naštěstí tu někdo nechal šampon. Překvapivě to byl spíš holčičí šampon. To bylo v pánských šatnách trochu divné, ale Bill to i tak ocenil. Když se namydlil, zaslechl hlas zpoza závěsu.

„Zapomněl jsem, že budeš potřebovat ručník. Jsou na polici, ale já jsem pro tebe jeden vzal. Dám ti ho sem na háček, oukej?“

„Jo, díky…“ Billovi se podařilo zareagovat, i když jeho srdce zběsile tlouklo, protože Tom stál tak blízko a on byl nahý jako v den, kdy se narodil. Tom mohl kdykoliv odhrnout závěs a přitlačit Billa ke zdi. Ano, bylo by to kluzké. Ale bylo by to žhavé.

Když dokončil očistu, poslepu se natáhl a vzal si z věšáku ručník. Trochu si s ním vyždímal vlasy a pak si ho ovinul kolem pasu. Opatrně po špičkách vylezl a rozhlédl se, jestli někdo není venku.

Zahnul za roh ke svojí skřínce a narazil přímo na něčí mužnou hruď. Mokrou mužnou hruď.

„Oh, doprdele, omlouvám se, jsi v pohodě?“ zeptal se ustaraně Tom a přidržel Billa za ramena, aby neupadl.

A v tu chvíli se čas zastavil. Alespoň na okamžik.
Tom byl taky jenom v ručníku. Bill ho sjel pohledem od chodidel až k obličeji. A Tom se zhluboka nadechl a udělal to samé jemu.

Trenér byl nakonec ten, kdo prolomil ticho. „Předtím jsem si nevšiml, že máš tetování… Je hezké,“ zamumlal a sjel prstem dolů ke hvězdě na Billově boku. Dotkl se jí jen lehce, ale i to stačilo, aby Billův penis okamžitě hrozil prasknutím.

Mladší z chlapců se rychle odtáhl a rozešel se ke skřínce. Z nějakého důvodu, i když by tak moc chtěl u Toma být, to na něj v tu chvíli bylo moc. Oblékal se a nechal tam svého trenéra zmateně stát. A pak řekl Bill něco, o čem věděl, že toho bude litovat, ještě před tím, než to vyslovil, ale stejně to ze sebe vyrazil.

„Nemůžeš se mě, do hajzlu, takhle dotýkat.“ Zamračil se, popadl svůj batoh a protáhl se kolem Toma. Cestou vrazil do nějakého baculatého chlápka. Ten spadl na zem a Bill se kvůli němu cítil špatně. Pomohl mu vstát a řekl mu, ať chvíli počká.

Doběhl ke skřínce, v níž předtím schoval Krispy Kreme čepici, vzal ji a s úsměvem ji muži předal. Mohl mu taky dát banán, ale ten byl překvapivě pryč. Chlápek byl trochu vyděšený, ale i tak poděkoval.

Než Bill opustil šatny, pomalu se otočil a očima vyhledal Toma, který pořád stál na stejném místě stejně zmateně. Zamumlal: „Promiň. Uvidíme se zítra.“

***

Šel domů v Tomových věcech a zkoušel zjistit, proč zastavil to, co se předtím dělo. Jeho plán svádění vycházel a on se nakonec takhle podělá.

Intenzivně o všem uvažoval – a dával si velký pozor, aby se držel dál od Parkinson Street – a najednou se zastavil. Došlo mu totiž, že nechce Toma jenom na sex. V tom byl zakopaný pes. Nejdřív ho chtěl poznat a potom možná, ale tím si nebyl jistý, chtěl, aby Tom poznal jeho.

„Doprdele,“ procedil skrz zuby, znovu nabral tempo a ovinul kolem sebe paže.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

11 thoughts on “Work Out 5.

  1. Já z týhle povídky vážně nestíhám. 😀 Bill je takovej úžasnej puberťák, nálady mění víc než aprílovy počasí, někdy je na facku, ale pořád roztomilej. 😀 Jenom kdyby nebyl idiot a od Toma neutekl. 😀 Doufám, že to příště napraví.

  2. Bille Bille . .ta ted pocitej s tim, ze Tom se te vubec nedotkne uz vubec nez tak aby ti pomohl jen se cvicenim .. 😀 :/
    ale ta povidka se mi libi :))

  3. Souhlas s Rin :D..ty změny Billových nálad a to jeho pubertální chování je k nezaplacení :D…a doufám že Tomovo svádění bylo první ale ne poslední :D…už se těším na pokračování 😀

  4. oh shit…no Tomovi teda musela zklapnout pořádně ta jeho pusa..Bille máš můj obdiv. To s tou čepicí mě oprvadu rozseklao. JSem ráda, že se můžu zasmát. Jen tak dál

  5. Já z téhle povídky prostě nemůžu 😀 Vždycky se u ní děsně chechtám 😀 Bill je strašně vtipný, všechny ty jeho myšlenky a věty, které vypustí z pusy dřív, než nad nimi zauvažuje 😀
    Moc děkuji za překlad 🙂

  6. Strašne sa mi páči ako je vystihnutá logika 14 vlastne skoro 15 ročného puberťáka:) Je roztomilý, na zjedenie. Tomovi nezávidím, musí mať z toho blbečka strašný zmätok:) Ďakujem za túto rozkošnú poviedku.

  7. Ja som z tohto príbehu úplne mimo 😀 Bill je tak úžasne zlatý… na ňom sa proste nedá nesmiať 😀 Teším sa na ďalšie časti a ďakujem za preklad.

  8. Tahle povídka je prostě návyková. Vážně jsem si ji zamilovala.
    Nemohla jsem si pomoct, a tak pomocí překladače strýčka googlu jsem dnes skončila u 15 dílu:D
    No každopádně se těším na překlad, angličtinu zase tak neovládám 🙂

    Díky moc Allko:)!

  9. Neviem prečo, ale som z tých dvoch strašne zmätená :D… Nechápem prečo Bill zdrhol, keď sa Tom dotkol jeho tetovania, aj keď to sčasti chápem 😀 xD (viem, že moje komentáre obvykle nedávajú zmysel :D)… Ten Tomov výbuch a následný Billov záujem cvičiť bol dobrý :D… Bill je naozaj strašne zvláštny človek, ale tým dobrým spôsobom 🙂 celé si to neviem nejako predstaviť, ale to nevadí naozaj ma to baví a páči sa mi to 🙂 ďakujem za preklad 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics