Tisíc a jeden příběh 1.

autor: Saline A.

pairing: Bill/Bushido

Příběh 1. – Sen, kterým všechno začalo



Venku už se dávno setmělo a do pokoje jednoho mladíka tak dopadalo pouze světlo měsíce ozařující jen křivky dvou těl. Horká snědá dlaň přejela po celé délce těla chlapce s alabastrovou pokožkou, a to od lýtka až k rameni, na které starší muž následně přitiskl své plné rty. Putoval s nimi přes krk až k líčkům, načež skončil na rtech mladíka. Ten se jako alkoholik natahující se po další lahvi okamžitě prsty zabořil do jeho vlasů a přitáhl si ho k sobě, jen aby mohl se zoufalým lapnutím po dechu prohloubit jejich polibek. Zřetelně cítil, jak se jeho protějšek do polibku usmál, zatímco dlaněmi zamířil k jeho bokům, které mu jemně promnul, a zároveň se mu nenásilně vtěsnal mezi stehna.

Mladší z páru, Bill, s tichým stenem začal Anisovi naléhavě vyhrnovat tričko, až bylo možné mu ho odhodit stranou. Hned na to roztřesenými prsty přejel přes jeho vypracovaný hrudník. Byl ztělesněním všeho, co kdy Bill chtěl.

Sotva Anis zaháknul prsty za lem jeho boxerek a začal je stahovat dolů, Billovi se po tváři rozlil drobný úsměv. Jakmile Billovo spodní prádlo bylo dole, Anis se svými prsty vrátil na předchozí místo a přejel po celé délce chlapcova vzrušeného penisu. Bill neslyšně vykřikl a prohnul se v zádech. Jako kdyby Anis přesně věděl, co jeho tělo žádá a po čem touží; jemně ho laskal prsty dál, zatímco rty přejel na jeho krk. Bill mu pevně promnul ramena, tiše sténajíc Anisovo jméno, než našel odvahu vydat se na cestu k jeho klínu, kde sebevědomě obemkl dlaň kolem jeho penisu. Jen vlastní intuice ho nabádala k tomu, co a jak má dělat tak, aby se to jeho milenci líbilo co nejvíc. Že je jeho intuice správná, se ukázalo hned vzápětí, jelikož Anis se prohnul v zádech, přirazil do Billovy dlaně a slastně zasténal. Jakmile si pak pohlédli do očí, věděli, že už není cesty zpět. I kdyby tohle bylo poprvé a naposled, ani pro jednoho z nich už by nic nebylo to, co dřív.



Neuplynula nijak dlouhá doba od prvního polibku, než se jejich těla spojila v jedno. Šero pokoje krásně zdůrazňovalo kontrast těch dvou – snědý oproti alabastrovému, starší vůči mladinkému, silný proti téměř porcelánově křehkému. Dva muži, kteří k sobě zdánlivě vůbec nepasovali, ale osud s nimi měl očividně jiné plány. Jejich těla do sebe přesně zapadala, téměř jako kdyby byly dva dílky puzzlí, jak by řekli někteří romantici.

Anis přirážel v pravidelném rytmu; byl rázný a vášnivý, ale zároveň i něžný, protože si nebyl jistý, zda by se mu drobný chlapec pod ním nerozpadl. Nemohl se pohledu na něj nabažit. Od líbání nateklé rty měl vzrušeně pootevřené, zatímco dlaněmi laskal sametově hebkou pokožku mladíka.

„Anisi!“ hlasitý výkřik opustil Billovy rudé rty, když přišel jeho brzký, ale přesto mohutný vrchol.

°°°

V šoku jsem se se zrychleným dechem prudce posadil a vyděšeně rozhlédl ztemnělou místností. Nepříjemný tlak v kalhotách na spaní prozrazoval, jak moc živý sen to byl – o to vyděšenější jsem byl. Němě jsem vykřikl, když se vedle mě ozvalo zašustění peřiny, ze které vykoukl obličej hlavního aktéra z mého snu.

Na nic jsem nečekal ani vteřinu a okamžitě z postele vyskočil, hned míříc k Tomovi. Sotva jsem ale otevřel dveře, prudce jsem zalitoval svého rozhodnutí. Na nepříliš velké posteli leželi, do sebe zapletení, nahý Kay s Tomem, což pro mě bylo jako facka.

Spěšně jsem vyběhl rovnou do koupelny, kde jsem se zamknul a s vyděšeným pláčem se svezl k zemi. Co se to se mnou dělo? Stal jsem se snad homosexuálem?

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Tisíc a jeden příběh 1.

  1. Wow, celou povídku jsem četla se zatajeným dechem! Moc se mi líbí…jen tak dál a jsem si jistá, že budeš mít hodně čtenářú až do konce. Hlavně nás nenech čekat na další díl!

  2. Počkat není to…? Prosimtě řekni mi, že je to volné pokračování Billova příběhu 😀 Joooo bože! 😀 Tak tohle budu číst:) Tenhle pairing se mi hrozně líbí:)

  3. Ohou 😀 no vypadá to parádně :D…už po tomhle prvním díle jsem si jistá že budu číst dál :))…opravdu jsem zvědavá co nám tahle povídka přinese :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics