Desperate Crush

autor: Skebe-Neko

Ahoj, dnes pro vás mám překlad od finské autorky Skebe-Neko. Je to její první překlad z finštiny do angličtiny, který zveřejnila na THF, takže tam prý byly v angličtině nějaké ty chybky, ale mně přišla povídka roztomilá, tak jsem požádala Allku, aby na ni mrkla. A máte ji tu. J. :o)

Sledoval jsem ho, když se kontroloval v zrcadle, zatímco čekal na mou sestru, která se ve svém pokoji neustále převlékala.

„Hej, Tome,“ řekl a podíval se mi přes zrcadlo do očí. „Co si myslíš o těchhle džínách?“ Ušklíbl se na mě a zhoupl se v bocích. Můj pohled putoval přes celé jeho tělo a ustálil se na jeho zadku zakrytém upnutými kalhotami.

„Eee, ehm, j-jsou… hezké,“ zamumlal jsem. Nebyl jsem schopný se odtrhnout od těch sexy půlek, vypadaly tak akorát do ruky.

„Hmmm… Vypadá v těch džínách hezky můj zadek?“ zeptal se mě tmavovlásek. Lehce pohupoval boky ze strany na stranu.

Nahlas jsem polkl a zachraptěl jsem: „J-jo.“ Chlapec před zrcadlem se zahihňal jako holka a já s námahou zvedl oči zpátky k jeho tváři. Bill na mě hravě mrkl a našpulil rty.

„Bille, je tenhle outfit oukej?“ zaslechli jsme hlas nesoucí se ze schodů. Podíval jsem se nahoru na svou sestru v malých černých. Blonďaté vlasy měla natočené a spadaly jí na úzká ramena. Její make-up byl skoro tak tmavý jako ten Billův a očividně měla půjčený jeho lesk, protože barva jejích rtů měla stejnou barvu jako jeho smyslná ústa.

„Jo, vypadá dobře,“ řekl tmavovlásek. „Půjdeme?“ Moje sestra vypískla nadšením a seběhla dolů tak rychle, jak jí dovolily deseticentimetrové podpatky. Když se konečně dostala k Billovi, popadla ho za ruku a mně zamávala na rozloučenou. Zaslechl jsem, jak Natalie šeptá koutkem úst: „Měl bys Toma přestat dráždit, je do tebe zabouchnutej.“ Bill se otočil a krátce se na mě podíval, na tváři tajemný úsměv. Když jsem uslyšel bouchnutí dveří, zavřel jsem oči.


***

Později v noci jsem ležel jenom v boxerkách na posteli a moje myšlenky se točily kolem černovlasého krasavce. Bill vypadal tak zatraceně sexy – jako vždycky – v tom těsném oblečení, když mě sledoval s našpulenými rty a rozpustilými ohníčky v hnědých očích. Můj černovlasý sen mi působil mravenčení v rozkroku. Jsem do Billa blázen od prvního dne, kdy ho Natalie přivedla domů. Znají se spolu od patnácti. Mně bylo tenkrát třináct. Když se na mě poprvé podíval tím svůdným čokoládovým pohledem, rozklepala se mi kolena.

Vklouznul jsem rukou do trenek a obmotal prsty kolem svého penisu. Zhluboka jsem se nadechl a začal po něm jezdit nahoru a dolů. Místo svých prstů jsem si představoval ty Billovy, ozdobené černě nalakovanými nehty, a jeho měkký hlas, který mi do ucha šeptá sprosťárny. Zrychlil jsem pohyby a sténal do prázdného pokoje. Sladká vůně Billových vlasů, jeho citlivé ruce na mojí kůži, jeho křehké tělo vedle mě, na mně, kolem mě… Mačkal jsem si penis pořád silněji a snil o tom, jak pronikám do Billovy teplé a úzké dírky. Nahlas jsem zavzdychal a ještě víc zrychlil. Potřeboval jsem už jenom několik tahů a udělal jsem se, přičemž jsem sténal jeho jméno.

Hmátnul jsem po kapesníku a utřel si z prstů sperma. Vydechl jsem a hořce si pomyslel, že Bill by se do mě nikdy nezamiloval. Byl jsem jenom sedmnáctiletý kluk, který nikdy neměl sex. Na druhé straně, Billovi bylo devatenáct a byl to senzační a přitažlivý mladý muž, kterému všichni padali k nohám. Samozřejmě byl taky pěkně vybíravý, zřídkakdy někomu dovolil dostat se mu do kalhot. Jenom jednou jsem slyšel, jak vykládá Natalii o záležitostech na jednu noc. Měl by Bill jiný důvod k tomu věnovat mi pozornost, než jenom ukázat mi všechno, co nikdy nebudu moct mít?

***

O pár týdnů později jsem seděl v obýváku a sledoval nějaký stupidní akční film s dostatkem explozí, u kterého nebylo nutné dávat pozor na děj. Natalie šla ke svému novému klukovi Gustavovi, u něhož pravděpodobně trávili zamilovaný čas tím, že spolu dělali romantické věci nebo cokoliv, co tyhle páry obvykle dělají. Pravděpodobně šukali – jako zatracený králíci. Zarazil jsem se a zavrtěl hlavou. Nechtěl jsem si představovat svou sestru při jakýchkoliv aktivitách, při nichž jsou lidi nazí.

Zaslechl jsem domovní zvonek a podivil se. Kdo by sem v tuhle dobu chodil? Máma s tátou byli na narozeninové párty jednoho ze svých přátel a pochybuju, že se vrátí dřív jak po půlnoci. A Natalie se asi taky objeví až zítra.

S povzdechem jsem se zvedl z gauče a vlekl se ke vchodu. Byl jsem připravený říct tomu, kdo stál za dveřmi, aby vypadl… než jsem je otevřel a uviděl někoho, koho bych u našeho prahu, když Natalie není doma, ani ve snu nečekal. Byl to Bill. Bill. Bill!

Otevíral jsem pusu a zase ji zavíral. Nevěděl jsem, co říct. Bill se culil a měl ten rozpustilý pohled, který jsem u něj vídal často.

„Je dobré vědět, že máš velkou pusu,“ řekl a zamrkal. Zrudnul jsem a semkl rty.

„C-co tady děláš?“ zeptal jsem se rozpačitě a pustil Billa dovnitř.
„Chtěl jsem tě vidět,“ pronesl, jako by to bylo ta nejsamozřejmější věc na světě.
„Eee… Proč?“ Pořád jsem držel kliku. Bill se ušklíbl, chytil mě za ruce a dal si je na boky.
„Mmm… Přemýšlel jsem o tobě, Tomi,“ zašeptal měkkým hlasem a obtočil mi paže kolem krku. Hned po tom, co umístil moje dlaně na svůj zadek. „Všiml jsem si toho, jak se na mě díváš,“ řekl a natiskl svoje tělo na moje. „Chceš mě.“

Skoro jsem umřel, když mi natlačil mezi nohy svůj rozkrok a začal kroužit pánví. Díky pubertálním hormonům mi stál už od okamžiku, kdy Bill poprvé promluvil. Zaznamenal to a třel se proti mně o to silněji. Zabručel jsem mu do vlasů a pevně stiskl jeho půlky. Jsou akorát do ruky, pomyslel jsem si a zhluboka se nadechl.

„Chceš jít do svého pokoje?“ zeptal se Bill během okusování mého ucha. Zachroptěl jsem na souhlas a ještě jednou stiskl jeho zadek. Starší z nás zatahal za můj dred a tiše se zasmál.

Do pokoje jsme se přesunuli v rekordním čase. Kopl jsem do dveří, aby se zavřely. Bill se mi vrhnul do náruče a začal mě vášnivě líbat. Málem jsem se na místě udělal, když mi vsunul jazyk do pusy a obtočil ho kolem mého. Znovu jsem Billovi sjel dlaněmi na zadek a začal ho třít, čímž jsem toho krasavce přinutil zakňučet do mých úst.

Bill začal couvat k posteli a táhl mě s sebou. V objetí jsme spadli na matraci. Bill mi ovinul nohy kolem pasu.

„Šukej mě,“ zasténal, když jsme se o sebe otřeli boky. Zabořil jsem tvář do jeho krku a kousl ho. Kdybych byl o pár let mladší, moje kalhoty by se právě teď naplnily lepkavou tekutinou. Děkoval jsem každému bohu všech možných náboženství, že jsem se naučil ovládat, a tudíž jsem pořád ještě nevyvrcholil.

„Bille… Já ještě nikdy…“

„Já vím,“ odvětil Bill a zvedl mi hlavu tak, aby se mi mohl dívat do očí. „Natalie mi to pověděla.“ Sestru jsem v tu chvíli proklínal. Zřejmě se mi Bill za zády posmíval, nebo ještě hůř – bylo mu mě líto a rozhodl se za mnou přijít, abych mohl přijít o panictví. „Myslím, že je to roztomilý,“ řekl Bill a povzbudivě se na mě usmál. „A vážně se mi líbíš.“

Teď jsem se cítil, jako by se v jeden den konaly Vánoce, Silvestr, narozeniny a ty nejlepší prázdniny. Můj úsměv byl tak široký, až mě od něj bolely tváře, a cítil jsem, že pokud se nepřestanu šklebit, obličej se mi rozpárá napůl. Ale byl jsem až moc šťastný na to, abych toho nechal. Bill pode mnou se sladce zahihňal a políbil mě.

„Teď když víš, že tě nechci ze soucitu, mohli bychom pokračovat?“ zeptal se a skousnul si ret. Byl ďábelsky sexy. Zatlačil jsem silněji proti němu a zase jsem rozehrál hru s jazyky. Billovi unikl tlumený sten. Třel jsem svou v džínách ukrytou erekci proti té jeho a viděl jsem hvězdy.

Bill začal být netrpělivý. Jeho ruce bloudily po mém těle, ale na žádném místě nezůstaly déle než krátkou chvilku. Z jeho nateklých rtů vycházely různé zvuky a Billovy nohy mě přitáhly blíže k jeho tělu. Zafuněl jsem mu do pusy a cítil, jak mi po páteři stekla kapka potu.

Po chvilce mě Bill přetočil pod sebe a začal z nás stahovat oblečení. Košile skončila vedle postele a hned poté našly svoje místo někde na zemi, místo neznámé, i kalhoty. Brzy jsme oba leželi na posteli jenom ve vzdouvajících se boxerkách. Bill položil ruku na můj penis a začal ho hladit přes vrstvu tkaniny. Zanaříkal jsem a přirazil k Billově citlivé dlani.

„Mmm… To vypadá slibně,“ zavrněl a dál mě zpracovával.

„Bille, nedělej to, udělám se,“ vykřikl jsem, ale přesto jsem se dál třel o jeho ruku. Bill se zasmál, zahákl prsty za okraj mého spodního prádla a stáhl mi ho až ke kotníkům, z nichž jsem ho skopnul dolů. Můj černovlasý sen si kousnul do rtu a zadíval se na moje tvrdé přirození s plamínky v očích. Jeho prsty laskaly moje břicho a stehna, a já se s každým dotekem zachvěl.

„Nemůžu se dočkat, až budeš ve mně,“ řekl a podíval se mi zpříma do očí. Popadl jsem ho za zadek a majetnicky ho zmáčknul. Bill hlasitě zasténal. Zbavil jsem ho posledního kousku oblečení, které ho zakrývalo, a konečně jsem ho spatřil v celé nahé kráse.

„Máš lubrikant?“ zeptal se a jemně se usmál. Začervenal jsem se a sáhl pod polštář, kde jsem nahmatal poloprázdnou lahvičku s gelem. „Myslel jsem, že jsi panic,“ poškádlil mě Bill.

„Oh, sklapni,“ odfrkl jsem. Věděl jsem, že Billovi došlo, ve kterých situacích jsem lubrikant asi používal.

Stále s úsměvem tmavovlásek vymáčkl z tuby pořádnou dávku a začal gel zahřívat v dlaních. Pak ho nanesl na můj penis a začal ho roztírat po celé délce.

„Je tohle to, cos s tím dělal, když jsi byl sám?“ zapředl. Přikývl jsem a zanaříkal. „Na co myslíš, když tohle děláš?“

Stiskl jsem k sobě víčka a zaskřehotal: „Na tebe.“
Bill mi zavzdychal do ucha a způsobil mi zimnici.

Bill opustil moje vzrušení a vzal si do péče tři moje prsty. Namazal je a řekl: „Dej je do mě.“ Tiše jsem zabručel a dal jsem ruku za něj. Když jsem našel malou dírku mezi Billovými půlkami, pronikl jsem jedním prstem dovnitř. Černovlásek vydal jakýsi kočičí zvuk a žádal mě, abych přidal další. Udělal jsem tak a začal jsem ho dvěma prsty roztahovat. Bill byl ještě užší a víc horký než v mých představách a já lapal po dechu jenom z vědomí, že v něm brzy bude můj penis.

Bill už skoro křičel a narážel se na moje prsty pořád silněji.
„Třetí,“ zamumlal. Splnil jsem mu přání a lehce všechny tři prsty ohnul. „Ah, ah, jo, přímo tam!“ zařval a kousnul mě do krku. Ohnul jsem prsty znovu do stejného úhlu a Bill nade mnou křičel. „Jsem připravenej, Tomi,“ řekl a skousl mi krční tepnu. Vytáhl jsem prsty ven a s Billem stále na klíně jsem se posadil.

Starší z nás vzal moje mužství a přidržel si ho v blízkosti svého zadku. Cítil jsem, jak můj penis naráží na dírku, načež začal pronikat do té úzké horkosti. Hlasitě jsem zasténal a chytil Billa za boky. Celého mě obklopilo potěšení – Bill na mně seděl a já byl hluboko uvnitř něj.

„Mmm… Jsi tak velkej,“ vzdychal a houpal se tam a zpátky. Víc jsem se k němu natiskl a vsál do pusy jeho bradavku, kterou zdobila ocelová tyčinka. Bill vykřikl a sevřel v ruce moje dredy. Pomalu se začal pohybovat nahoru a dolů.

Když zrychlil, byl jsem si jistý, že jsem umřel a dostal se do nebe. Zřejmě se mi dařilo dobře mířit, protože mi Bill občas zaječel do ucha: „Ooh, přímo tam, Tomi, ah, ah!“ Každou chvíli pochválil velikost mýho péra nebo moje talentované rty, které cestovaly po jeho kůži a hladově sály bradavky nebo krk.

Ačkoliv mi Billovy steny hezky zvedaly ego, nemohl jsem už dlouho pokračovat.

„Bille, jsem blízko,“ přecedil jsem skrz zuby. Jakmile jsem to vyslovil, černovlasý anděl se začal pohybovat ještě rychleji a silněji a naříkal: „Jo, jo, udělej se pro mě, Tome!“ Přirazil jsem k Billovu vstupu a stiskl jeho zadek ve zpocených dlaních.

Bill se nade mě naklonil a zašeptal: „Chci, abys vystříkl do mě.“ Po tomhle už jsem to nemohl dál vydržet, takže jsem přirazil hluboko do něj a vykřikl jeho jméno. Na to konto Bill zanaříkal a udělal se na svoje břicho. Jeho tělo sebou škubalo slastí.

Lehl si na mě, můj penis byl pořád v něm. Dýchal jsem mu do vlasů a ovinul jsem kolem něj paže.

„Děkuju,“ zašeptal jsem a zaculil se.
„Mmm, bylo mi potěšením, věř mi,“ opáčil Bill a přísahal bych, že jsem v jeho hlase slyšel úsměv. Chichotal jsem se a mazlil se s jeho zpocenými zády.

***

Další den večer jsem seděl na gauči a sledoval televizi. S Billem. Černovlásek mi ležel v náručí a lehce mě hladil po stehně. Moje pravá paže byla sobecky ovinutá kolem jeho těla. Líbal jsem jeho obvykle vyfoukané vlasy, které mu teď volně splývaly.

Slyšel jsem klapnutí hlavních dveří a Nataliin hlas z haly: „Jsem doma!“ Soudě podle zvuku skopla boty a zamířila do obývacího pokoje. Čelist jí spadla až na zem.

„Čau,“ pozdravil jsem vesele. Bill mé sestře zamával zpod úkrytu mé paže.

„Eeee… Vy dva…?“ Přikývl jsem a vtiskl Billovi pusu na čelo. Natalie vypískla a nadšeně zatleskala. Přistoupila k nám a oba nás s bláznivým chichotáním objala.

„Gratuluju!“ zahalekala, když nás propustila ze svého smrtelného sevření.

„Jo, jo, jsme s tvým bratrem spolu, ale nepočůrej se z toho, mladá dámo!“ řekl rozesmátý Bill a Natalie ho přátelsky pleskla do ramene.

„Oh, zmlkni, vždycky jsem si myslela, že jsi jenom Tomova beznadějná láska, takže věřím, že mám právo na to být rozradostněná,“ opáčila moje sestra a políbila mě na tvář. Zasmál jsem se a podíval se na Billa, mého Billa. Pohladil jsem ho po vlasech a pomyslel si, že před pár dny byl Bill opravdu jenom beznadějná láska.

autor: Sebe-Neko

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original


15 thoughts on “Desperate Crush

  1. Tak tohle bylo absolutně úžasné. 🙂 Normálně sice nevyhledávám povídky, kde je Bill dominantní a Tom nesmělý panic, ale tato povídka je stoprocentní výjimka. Jednoduché téma, krásně vymyšlené i sepsané, moc hezký. 🙂

  2. jezisi, ale to bylo neskutecne roztomile :') Sice mi to zezacatku nejak nedochazelo, ale az sem si to precetla 3x tne zacatek vedela sem z jakeho pohledu je to vlastne psane 😀
    ale verim, ze tuhle povidku si prectu jeste nekolikrat .. jako prave ted jdu na to podruhe 🙂

  3. Aww to je nádherné :))…Bill jako domina mě tedy upřímně překvapil..nejsem na to zvyklá ale moc se mi to líbilo :3…v jednu chvíli jsem si myslela že byl bude nějaký arogantní blbeček co Toma jenom využije…jsem ráda že to tak nedopadlo :D…a jinak děkuju za překlad :))

  4. To je krásna poviedočka. Som strašne rada, že sa to skončilo tak krásne. Všetky postavy boli úplne podarene milé. Ďakujem za preklad.

  5. Jeej, to bolo vážne krásne. Tom ako nesmelý panic 😀 Vďaka za super výber a tiež za preklad.

  6. Tak tahle povídka mi vykouzlila obrovský úsměv na rtech! 🙂 Tak strašná krásná, něžná, roztomilá 🙂 Balzám na duši :))
    Jsem strašně ráda, že povídka nakonec skončila dobře 😉 Měla jsem trošku strach, aby Bill Toma jenom nevyužil. O to víc mě těší, že Bill byl vždycky Tomovou tajnou láskou a konečně ho má u sebe 🙂
    Strašně moc děkuji za skvělý překlad! :))

  7. Tak toto bolo vážne super :)… Strašne sa mi páčilo ako bol Tom pri Billovi celý nervózny a ten ho iba dráždil :)… Začalo to aj skončilo úplne krásne :)… Nemám k tomu čo dodať 🙂 veľmi ďakujem za super preklad 🙂

  8. Tohle je tak krasny ctu tu povidku asi po 10  a jeste jsem nenapsala komentar divne 🙂  miluju ji je skvela

  9. Úžasná poviedka. Tom pôsobí neisto a milo, Bill sebaisto, no nie arogantne. Zdá sa, že sa mu Tom páčil a keď zistil, že je to vzájomné, rozhodol sa to s ním skúsiť. A vyplatilo sa. Dobre napísané, dobre preložené… Jednoducho super. Ďakujem.

  10. Mám moc rada tuhle autorku a jeji uspořádání roli ve vztahu Bill a Tom, takze nebylo pochyb o tom, ze jeji jednodilka bude trefou do černého, alespoň pro me. Klidne bych si dokazala precist par dalších dílu o novém vztahu “donedavnajeste” panice Toma a jeho “teduzneaztak” desperate crush Billa 😁. Dekuji za preklad 😊.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics