A lot of Barriers 5.

autor: Mykerina

„Voní to.“ Otočí se na mě s úsměvem. Málem se mi podlomí kolena. Doklopýtám ke gauči a sednu si. Čekal jsem, že se Tom odsune nebo se aspoň lekne, ale on nic. Zahřeje mě u srdce. Nabídnu mu pizzu a on se do ní s radostí pustí. Za chvilku sní skoro všechno a kečup s tatarkou má snad všude, jen ne v puse. Nahnu se k němu a opatrně mu ji setřu. Trošku se zarazí, ale neuhýbá. Bojím se, vím, že ucukne, ale přesto se k němu natahuju čím dál tím víc. Tom se ke mně prudce přitiskne a stulí do náruče. Zalapám po dechu.
„Omlouvám se, nemůžu.“ Šeptne.
„Chápu.“ Špitnu, ale snažím se, aby to nevyznělo moc zklamaně.
„Dej mi čas, moc prosím.“ Dýchá mi na tričko.
„Kolik budeš chtít.“ Pohladím jej po vlasech. Vděčně se ke mně přitiskne.


Uběhlo pár dní, kdy jsem se k Tomovi pomalu přibližoval. Nechával se ode mě objímat, hladit, ale polibek mi nikdy nedovolil. Jsem z něj zoufalý, tolik toužím okusit tu krásu a měkkost jeho růžových rtů. Nevím, co mám udělat, aby mi věřil úplně, aby se ode mě nechal hýčkat. Vzhledem k tomu, že mám teď mít hodně řešení s jeho případem a hlavně s útěkem Alexandera, jsem přišel na celkem zajímavý nápad.

„Tommy, můžeš jít na chvilku dolů?“ houknu do prvního patra. Za chvilku se ozvou tiché kroky a následně se objeví blonďatá hlava. Usměju se na něj.

„Copak?“ zeptá se a se zájmem mě pozoruje.
„Víš, mám pro tebe překvapení. Ale to ti dovezu až odpoledne, ale jiná, mnohem důležitější věc. Sehnal jsem ti učitele němčiny.“
„Cože?“ vyjekne.
„Klid. Naučí tě německé základy aspoň. Ta angličtina mě ničí. Zkus to kvůli mně.“ Přiblížím se k němu. Povzdechne si.
„Ale no tak, já vím, že se ti nechce učit, ale budeš to potřebovat.“ Pohladím jej po tváři.
„Tak ok.“ Šeptne nakonec svolení. Teď už jen musím zavolat šéfovi a oznámit mu, že potřebuju sehnat učitele němčiny.

„Pojď ke mně.“ Špitnu a přitáhnu si jej k sobě. Potřebuju se jej dotýkat, i když mi to neopětuje. Hladím jej po pažích a zádech. Vdechuju tu svěží vůni. „Chci tě políbit.“ Špitnu mu do ucha. Odtáhne se ode mě. Svěsím hlavu. Čekal jsem to. Sakra, proč mi to nedovolí? Kurva, vždyť já mu nechci ublížit. Otočím se s tím, že se odejdu utápět žalem do své ložnice, když mě chytne za loket. Pomalu se na něj otočím. Zrudne. Že by to přece jen nebylo ztracené?

„Já… já ti to dovolím.“ Zamumlá si někde pod bradou. Mé srdce se divoce roztluče. Co že to řekl? Že mi to dovolí? A sakra, je to tady. Kruci. Přistoupím blízko k jeho tělu. Cítím to sálající teplo. Opatrně mu zvednu bradu.

„Opravdu?“ zadívám se mu do očí. Kývne. Lehce jej chytím pod vlasy. Zachvěl se. „Šššš… “ nahýbám se k němu a přivírám oči. Cítím jeho horký dech na tváři, za pas si jej přitáhnu více k sobě. Trošku se vzepře. „Klid.“

Jemně se přitisknu na tu růžovou tkáň. Naprosto si ten dotyk vychutnávám. Nikam nespěchám. Dávám mu čas, aby si zvyknul, uvolnil se. Když povolí křečovité držení těla, lehce mu přes spodní ret přejedu jazykem. Cukne. Jemně jej začnu hladit po krku. Vydechne. Opatrně vpluju jazykem dovnitř. Vyhledám ten jeho a obtočím se kolem něj. Vyzývám jej, ale nereaguje. Vsunu se zpátky a začnu opět laskat jeho rty. Opatrně je skousávám, prokrvuju. Znovu udělám nájezd na jeho jazyk. Tentokrát se trochu osmělí a lehce s ním zapohybuje. Trošku mi škubne v rozkroku, musím se ovládnout. Hlavně teď nesmím udělat žádnou blbost, kterou bych jej zase vyplašil. Trošku se od něj odtáhnu, aby necítil moji narůstající erekci. Dráždím jeho jazyk a naprosto si užívám tu spolupráci. Tak dlouho jsem na to čekal. Opatrně sjedu dlaní těsně nad bedra. Trochu sebou cukne.

„Neboj se mě.“ Šeptnu uklidňujícím hlasem. Tom se trošku odtáhne. Ne, ještě, prosím, ne, chci ho ještě líbat. Pokusím se přitáhnout jej zpátky, ale viditelně se vzepře.

“ Ok, klid.“ Pustím ho. Nechci, aby si hned myslel, že… na něj naléhám nebo tak něco. „Odpoledne tě čeká malé překvapení. Doufám, že se ti bude líbit.“ Natáhnu k němu ruku. Tom pozvedne obočí.
„Překvapení? Pro mě?“ chytne se mě opatrně.
„Yeah, pro tebe.“ Udělám k němu krok. Necouvnul, on opravdu necouvnul.
„Doufám, že se ti bude líbit. Aspoň zabiješ čas, protože já teď moc času mít nebudu.“ Dořeknu opatrně.
„Jak to?“ stulí se ke mně. Aaaaaaaaaaa…
„Ehm… “ sakra, mám mu to říct? Nechci, aby se mi tu zase sesypal.
„Jdu po… Alexanderovi.“ Šeptnu.

autor: Mykerina

betaread: J. :o)

8 thoughts on “A lot of Barriers 5.

  1. Opäť ďalšie zblíženie sa 🙂 Síce sa Tom osmeľuje pomaly, ale isto 🙂 Dúfam, že to bude len čoraz lepšie, i keď som teraz zvedavá na jeho reakciu na Billovu poslednú vetu.

  2. Tak kluci se nám zase trochu sblížili, to je dobře:-) v téhle povídce je Tom úžasnej, jak je prostě nevinnej… Vůbec se Billovi nedivím, že z něj blázní, měla bych to stejně:-) a Bill jako ten silnější se mi moc líbí. Moc se těším na další díl:-)

  3. Takové povídky mě vyčerpávají. Chce se mi brečet pro dvojče, které je zrovna týrané, celkově se pak cítím mizerně.
    Jenže Mykerině nedokážu odolat!
    Vždycky se znova začtu a dobrovolně se nervuju.

    Bude pokračovat povídka "Prokletí"?

  4. Fúha, Tom dovolil aby ho Bill pobozkal 🙂 to je super, je zaujímavé pozorovať ako sa Tom pri ňom stále viac uvoľňuje a už nie je taký kŕčovitý :)… To ako Bill z Toma úplne šalie je super 🙂 som zvedavá aké prekvapenie má pripravené… A fakt ma zaujíma Tomova reakcia na to čo mu Bill povedal… Teším sa na pokračovanie 🙂

  5. Tom je strašně skvělý 🙂 Vážně jsem si ho v téhle povídce oblíbila 🙂 Sice je mi strašně líto, co se mu dělo, ale líbí se mi to, jak je bojácný a nevinný. Takový sladký 🙂 Mám ráda, když mají kluci vyměněné role, kde je Bill ten víc dominantní a ochraňuje Toma 🙂
    Ty Tomovy pomalé krůčky se mi líbí 🙂 Je jasné, že hnedka Billovi nepadne kolem krku, ale to je právě to, co se mi líbí. To jejich postupné, pomalé sbližování 🙂 Moc ráda sleduji jejich vztah 🙂
    A já jsem strašně natěšenána to Billovo překvápko 😀 Mě napadlo, že by mu mohl koupit pejska 😀 ale spíš to bude něco jiného. Jsem moc zvědavá a těším se na další díl :))

  6. Aww no to je nádhera :))…jsem ráda že se Tom už přeci jen trochu uvolnil a pustil si Billa blíže k tělu :))..jen aby to takhle šlo i dál :D…a jsem zvědavá na jeho reakci po Billově oznámení že jde po Alexandrovi..snad ho to moc nevyděsí O.o

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics