And the winner is… 35.

autor: Iveth Biersack

Tak moji drazí 🙂 Pomalu ale jistě se blížíme k závěru. Neříká se mi to lehce, ale všechno má jednou svůj konec. S povídkou jsem spokojená, i když teda jsem měla díky vedrům delší odmlku a mrzí mě to 🙁 Slibuju ale, že už se to stávat nebude, jelikož teď bude škola, a to bude času na psaní habaděj 😀 Zatím si tedy užijte další díl a doufám, že budete spokojeni 🙂

Iveth~

Nastal večer, Bill už se navlékal do nového oblečení a Tom ho už dávno připravený vyrazit pobaveně sledoval. Pořád totiž nadával, že tohle měl vzít jinou barvu, tohle zase o číslo větší a podobně. Když nakonec asi po další půlhodině byl černovlásek se svým vzhledem spokojený, mohli vyrazit. Šli pěšky, protože autem by to nemělo cenu, když budou oba pít. Lucas, Kayl i Trevor už na ně netrpělivě čekali před klubem a bavili se. O čem jiném než o tom, koho večer zase zatáhnou do temné uličky nebo kamkoliv jinam.

„Nazdar kluci!“ mával na ně už z dálky Bill a býval by se za nimi rozběhl nemít vysoké podpatky. Vlasy měl jenom vyžehlené a spuštěné volně na záda, na sobě potrhané džínsy a volné tílko.

„No konečně! Naše královna trapasů!“ zasmál se Trevor a šel se s ním přivítat.
„No jo simtě, ty aby sis nerejpnul,“ dloubl ho Bill do žeber a zasmál se. Pak se pozdravili všichni a vlezli do klubu. Sem novináři nechodí, protože se tu o tom moc neví. Vypadá to zvenku jako obyčejný, nic moc klub, ale vevnitř to je všechno jinak. Moderně zařízené a scházejí se tu všechny možné existence. Normální smrtelník tu vydrží jenom málokdy.

***

„Ty Tomeeee já už-už potřebuju domů!“ smál se Bill zavěšený do Lucase, který se mu jenom smál a snažil se mu vysvětlit, že on NENÍ Tom, že šel jenom na záchod a hned se vrátí. Bill ho ale jakoby neposlouchal a pořád se smál a opakoval, že chce okamžitě domů. Lucas už z něj nemohl, tak ho vzal ještě na panáka. Potom už byl černovlásek úplně grogy.

Přihnal se Tom taky s úsměvem od ucha k uchu a převzal si Billa. S ním to bylo jako s miminem, když se napil. Mlel pořád dokola nějaké pitomosti a tlemil se tomu. Byl opilý, jako snad se mu ještě nikdy nepovedlo, a měl z toho hroznou srandu.
„Tak pojď, ty moje princezno ožralo!“ zasmál se Tom, mávl na kluky, že oni už jdou, a vypařili se ven. Tom ještě zavolal nějakým způsobem taxíka a čekali. Bill se choval hrozně vyzývavě a Tom už to prostě nevydržel. Namáčkl Billa na zeď a rozjel s ním vášnivou hru jazyků. Bill neohrabaně, ale velmi rád spolupracoval. Tohle bude mít doma ještě dohru, napadlo Toma. Teda jestli jeho princezna doma nepadne za vlast, což by se ani nedivil v jeho stavu.
Jeho domněnky se vyplnily. Přišli domů a Bill, jen co zmerčil postel, padl do ní a usnul. Tom ani moc nepil, tak byl už v pořádku. Sundal Billovi boty, svlékl ho do trenek a nechal ho spát. Dal si sprchu a přidal se k němu.

***

Druhý den brzy ráno ho vzbudily dávivé zvuky z koupelny. A nojoooo, princeznička přebrala. Ušklíbl se a jenom se otočil na druhý bok a pokoušel se usnout znovu.

„Tomiiiii, mně je špatně,“ zakňučel mu Bill do ucha, když se asi po pěti minutách připlazil zpátky. Tom tedy neochotně otevřel oči a koukl na něj. Byl úplně bledý. Tedy ještě víc než u něj bylo zvykem.
„Ty moje trdlo, nemáš tak pít,“ zasmál se Tom a soucitně ho pohladil po tváři.
„Tak si lehni, já ti pro něco dojdu, hm?“ usmál se a jenom sledoval, jak se Bill potěšeně chumlá do peřin a kouká na něj. Tom se musel zasmát a vstal. V kuchyni někde našel šumák a uvařil mu kafe. Ještě udělal tousty k snídani a vracel se se vším k němu. Pořád ležel a pustil si televizi. Zrovna na MTV běžely novinky, co se kde událo, kdo s kým, kde a jak a podobně. Člověk by si pak mohl myslet, že slavní lidé nemají nic jiného na práci, než si utvářet trapasy, aby byli vidět a mluvilo se o nich.

Nějak v půlce Bill zaslechl své jméno, tak zpozorněl a zesílil zvuk. Byl to jenom krátký úryvek z rozhovoru z té show, kde Bill vysvětloval, že s Nickem nikdy nic neměl. Musel se usmát. I v televizi to vypadalo věrohodně, přesně, jak doufal. Spokojeně sledoval další zprávy a pomalu upíjel šumák, co mu donesl Tom.

„Vidíš to. Já ti říkal, že to zabere,“ usmál se Tom a líbl ho na čelo. Černovlásek kývl a usmál se.
„Jo, bude to zase fajn… já myslím, že Nick se vrátí do LA a dá pokoj,“ usmál se na Toma a vzal si toust.

***

Uběhly dva měsíce a o Nickovi nebylo ani vidu ani slechu. A Bill s Tomem se měli královsky. Zrovna se váleli na pláži na Maledivách, kam Bill strašně moc chtěl, a bylo jim dobře.

„Jdu si zaplavat,“ líbl Tom černovláska na nos a odebral se do vody. Na opalování on moc nebyl, tak většinu času trávil ve vodě. Bill jenom souhlasně zamručel a víc se uvelebil na lehátku. Sledoval Toma skrze velké, černé brýle a usmíval se. Objednal si další koktejl a užíval si sluníčka. Za pár minut už upíjel Sex on the beach a ve stejnou chvíli na něj dopadlo několik studených kapek následovaných smíchem.

„Tome! Tohle si vypiješ!“ rozkřikl se Bill a snažil se snížit svůj tep na normál. Tak se lekl! Pak se ale začal smát s ním. „Já z tebe jednou budu mít smrt!“ smál se pořád, až málem upustil skleničku.

„No co, ani se nenamočíš, jenom tu ležíš,“ rejpnul si Tom. „Co otestovat ty nový ploutve a spol, hm? Snad jsme to nekupovali nazmar,“ dloubl do něj Tom a pokynul na všechny věci, co ležely vedle nich na lehátku. Bill si jenom povzdechl.
„Tak dobře. Ale pokud nebudu mít skvělé opálení, až se vrátíme domů, můžeš za to ty a budeš to poslouchat do další dovolené!“ zasmál se.
„Tak to klidně budu poslouchat, hlavně když se teď namočíš!“ zatvářil se vážně Tom a už si vzal svoje věci a šel se nazout do ploutví blíž k vodě a čekal na Billa už s brejlema a šnorchlem ve vodě. Bill se k němu nějak neohrabaně dokolíbal a vlezl do vody.
„Bože, to je studený!“ vypískl a chtěl se vrátit na lehátko, ale Tom už ho nepustil.
„Neblázni, není to tak děsný,“ zasmál se Tom a tak plavali, topili se a dělali blbosti.

***

Později večer si dali večeři a šli se projít ruku v ruce po pláži. Bylo to kouzelné. Odněkud byla slyšet kytara, svítil měsíc a nikde ani živáčka. Jenom oni dva a tiché vlnky. Kousek došli a sedli si do písku. Chvilku bylo ticho, které potom prolomil Bill.

„Miluju tě, Tomi,“ stiskl mu ruku a usmál se. „A děkuju ti za tohle všechno, co pro mě děláš,“ usmál se a políbil ho. Tom se usmál a polibek mu oplatil.
„Vždyť já tebe taky, prdelko moje,“ bylo mu dobře. Už myslel, že to od něj neuslyší. Dál seděli v písku a tiše si povídali, smáli se. Byla to pro ně kouzelná noc. Celý tenhle ostrov byl kouzelný. Tenhle malý ráj na Zemi jenom pro ně dva.
autor: Iveth Biersack
betaread: J. :o)

3 thoughts on “And the winner is… 35.

  1. Jsem rada, ze si ti dva odjeli na dovolenou, kde snad nebudou zadne starosti a zadny Nick hlavne 🙂 jenom sem zvedava na pokracovani 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics