Camping with you. Mistake? 10.

autor: Cherie

Především bych chtěla říct, že tento díl neposune moc děj dopředu, ale jistě vás potěší 😀 Na tento díl jsem opravdu hrdá, ani ve snu mě nenapadlo, že něco takového dokážu napsat i já, ale stalo se 😀 Jinak musím říct, že mě strašně těší vaše komentáře, které všechny opravdu důkladně pročítám a mnohdy mi vnuknou i nějaký ten nápad.:) Děkuji moc.:)

Tom

Chytil jsem Billa kolem pasu a strčil ho dovnitř do stanu. Přikrčil jsem se a vlezl za ním. Zapnul jsem vchod a opět se natisknul na jeho tělo, které jsem přetočil pode mě. Položil jsem dlaně na jeho stehna a vjel mu jazykem do úst. Přitiskl jsem rty k jeho krku. Mírně jsem jeho světlou kůži stiskl mezi zuby a Bill zamručel. Přejel jsem mu jazykem po klíční kosti a vsunul mu dlaně pod tričko. Bill se zavrtěl a začal se věnovat mému krku.

„Nadzvedni se.“ Hned jakmile to udělal, jsem mu přetáhl tričko přes hlavu. Jazykem jsem mu obkroužil bradavku, kterou jsem následně stiskl mezi zuby. Zvedl jsem pohled k Billovi. „Bolelo to moc?“

„Kurevsky.“ Zazubil se a vtiskl mi kratičký polibek na čelo. Začal jsem mu kratičkými polibky zasypávat břicho. Bill se pode mnou se smíchem svíjel.
„Tome, nech toho! To šíleně lechtá!“
„Cože tě lechtá? Tohle?“ Naklonil jsem se nad něj a znova mu na břicho vtiskl několik drobných polibků.
„Okamžitě toho nech!“ Bill proti mně vykopl kolenem, které jsem chytil do ruky a přilehl ho svým tělem.

„Takže ty jsi lechtivý?“

„Ne, ani na to nemysli!“ Bill sebou začal prudce házet ze strany na stranu. Stočil jsem si jeho nohy pod sebe a začal ho lechtat na břiše. Bill křičel a se smíchem se pode mnou zmítal. Zbytečně, jeho síla se mé nemůže rovnat. Po zhruba pěti minutách, kdy jsem Billa vytrvale mučil, jsem se nadzvednul, aby zpod mého těla mohl vytáhnout nohy.

„Dobře, omlouvám se.“ Se smíchem jsem mu rozcuchal vlasy. Bill mě se smíchem praštil do ramene.

„Takže, kde jsme to skončili?“ Naklonil jsem se nad něj a políbil ho. Bill se ode mě odtáhl a přetočil mě pod sebe. Přisál se k mému krku, kde jeho rty zanechávaly drobné rudé flíčky. Přitáhl jsem si ho blíž a vjel mu rukou pod volné tepláky, co měl na sobě. Jedním trhnutím jsem mu je sundal. Usmál se a jazykem mi přejel po krční tepně. Přetočil jsem se na bok a mezi zuby stisknul jeho ušní lalůček. Billovy dlaně se zastavily na mých zádech. Dravě jsem ho políbil na horké rozechvělé rty.

„Kurva Bille, tak moc tě chci!“ Jazykem jsem mu přejel dolů po krku a doprovázen Billovým stenem jsem pokračoval dál, až k lemu jeho boxerek, kde jsem se zastavil.

„Tak to udělej!“ Přikývl jsem a sundal mu poslední část oblečení, která ovšem zakrývala to nejdůležitější. Bill nepatrně zrudnul, takže jsem ho rychle políbil, než stihl něco říct. Po chvíli se ode mě odtáhl a změřil si mě pohledem.
„Takže dneska se svlékám jenom já, nebo jak to bude?“
„Jestli ti to vyhovuje, tak nejsem proti.“ Zasmál jsem se a olíznul mu krk.
„Tak to teda ne!“ Bill mi se smíchem přetáhl triko přes hlavu.
„Au, Bille. Málem jsi mi urval uši.“ Bill se zasmál.
„Zmlkni.“ Přisál se k mému krku, ze kterého postupoval dolů, až k mým kalhotám, které za chvíli letěly do stejného kouta, jako mé triko. Usmál jsem se a pomalu sjel rukou Billovi do klína. Ukazováčkem jsem mu pomalu přejel po celé délce. Bill tiše vzdychnul. Zasmál jsem se a pevně uchopil jeho chloubu do ruky. Přerušil jsem polibek a začal se věnovat Billovu krku, zároveň jsem začal pohybovat rukou. Bill zasténal a prudce naklonil hlavu doprava. Čím dál rychleji jsem pohyboval rukou a jazykem sjel až dolů, k jeho bradavkám, kde jsem si začal pohrávat s kovem, který zdobil jednu z nich.

„Sakra Tome! Už mě nemuč a udělej to!“ Zasmál jsem se a pořádně si naslinil prst, který jsem stáhnul k Billovu zadku a obkroužil s ním jeho vstup. Vsál jsem mezi rty jeho bradavku a prstem pomalu vjel dovnitř. Bill tiše zakňoural. Usmál jsem se a pohnul ukazováčkem. Bill opět zasténal a já jsem se natáhl do batohu pro gel.

Připravený na jakoukoliv událost. Se smíchem jsem se mírně zašklebil a kápnul si trochu na prst, kterým jsem znovu vjel do Billa. Nahnul jsem se k němu a dostal od něj vlahý polibek. Jazykem jsem obkroužil jeho rty, a zároveň pomalu přidal druhý prst. Natiskl jsem se na něj blíž a Bill mi jazykem vjel do úst. Hravě jsem šťouchnul do kuličky, která zdobila jeho jazyk, a až jsem si byl jistý, že už je opravdu připravený, jsem přidal třetí prst. Bill mi hlasitě zasténal do úst. Následujících několik minut naše jazyky sváděly boj.

„Můžu, Bille?“ Odtáhnul jsem se od něj a s otazníky v očích jsem se na něj zahleděl.

„Tak už kurva dělej!“ Bill ze mě stáhl boxerky. Chytil jsem ho kolem pasu a přetočil ho na všechny čtyři. Zvednul jsem gel a rychle promazal jeho, i sebe. Nasměroval jsem špičku k jeho vchodu, a co nejopatrněji jsem do něj začal pomalu vjíždět. Bill hlasitě zasténal a já do něj vjel úplně až na doraz.
Můj bože, tohle je úplně něco jiného, než na co jsem zvyklý. To nádherné úzko. Teď už chápu, o čem Andy vždycky mluvil. Chvíli jsem počkal, až si Bill zvykne a pomalými pohyby jsem rozpohyboval boky. Za neustálého Billova sténání jsem mu sjel dlaněmi z pasu na boky, které jsem stisknul.

„Jo! Sakra Bille!“ Zrychlil jsem pohyb boků a políbil Billa zezadu na krk. Nahnul hlavu do strany a prohnul se v zádech. Několik dalších minut šlo slyšet jenom sténání a vzdychání. Uchopil jsem Billovu chloubu do dlaně a stisknul ji. Bill slastně zasténal. Začal jsem rukou co nejrychleji pohybovat a stále zrychloval pohyb boků. Poznal jsem, že už brzo bude konec. Hlasitě jsem zavzdychal a prsty levé ruky zaryl ještě pevněji do Billova boku. Pravou rukou jsem teď pohyboval, co nejrychleji to šlo, doprovázen Billovým hlasitým sténáním. Stanem se začalo ozývat mé jméno.

„Do hajzlu, Tome!“ Bill naposledy zavzdychal, než mi ruku potřísnila lepkavá tekutina. Přitiskl jsem si Billa co nejblíže k sobě a nepřestával přirážet.

„Kurva!“ S posledním přírazem jsem též vyvrcholil. Olíznul jsem Billovi zezadu krk a vyjel z něj. Stáhnul jsem si kondom, který jsem zavázal a zahodil kamsi za stan do lesa.
No co už, maximálně to najde nějaká parta skautíků na výletě. Znovu jsem zapnul stan a lehl si vedle Billa. Přitulil se ke mně a opřel si hlavu o mou hruď. Věnoval jsem mu něžný polibek na čelo a zavřel oči.

autor: Cherie

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Camping with you. Mistake? 10.

  1. Tak tenhle díl byl fakt hot :)) Škoda, že si na konci třeba ještě něco neřekli… Ale doufam, že to přijde ráno 🙂 Ale jak tě znam, tak to bude spíš sranda než romantika 😀
    Strašně se těším na to, jak to mezi nimi bude pokračovat 🙂 A doufam, že Andy už je ze hry 😛

  2. Tak toto bol úžas :D… super časť. Nečakala som, že sa to tak vyvinie, ale o Bill ani nevedel, čo všetko zažije, keď sa dal prehovoriť na túto stanovačku 😀 a dúfam, že Tom nebude brať Billa len ako chvíľkovú záležitosť.. to by ma naštval! 😀
    Ďakujem za super časť a veľmi sa teším na ďalšie.

  3. Moc hezký díl 🙂
    Ale po pravdě jsem tohle ještě nečekala, takže mě to překvapilo 🙂 Ale jsem za to ráda 🙂 Jen mám maličko strach, aby ráno zas Tom nebyl tím nechutně namyšleným Tomem a nechtěl Billa využívat jenom na sex. Mám maličko obavy, že bude mít problémy se do Billa zamilovat a i kdyby se zamiloval, tak si to nebude chtít přiznat, a bude na Billa škaredý. Pevně ale doufám, že se tohle nestane.
    Jsem skutečně zvědavá na další díl :))

  4. Tak toto som naozaj nečakala, že sa stane 😀 a ešte k tomu aký bol Bill riadne nedočkavý 😀 bolo to super, ale aj tak si myslím, že tí dvaja magori sa stihnú ešte tak 20 krát pohádať, to by proste neboli oni 😀 aj keď dúfam, že sa mýlim… "Maximálně to najde nějaká parta skautíků na výletě." xD to mi úplne pripomenulo, ešte keď som bola na základke a šli sme do lesa obzerať nejaké rastliny a šutre a tak 😀 ešte nikdy v živote som nevidela toľko použitých kondómov na jednom mieste xD no dobre 😀 teším sa na pokračovanie, teraz ma naozaj zaujíma ako to po tejto noci s nimi bude 🙂

  5. No, tak Tom dostal čo chcel a na čo je zvyknutý. Som zvedavá ako to bude ráno, či ho Bill prestane zaujímať keď ho už dostal a nie je o čo bojovať, alebo či sa mu Bill zapáčil tak, že sa ho nebude chcieť vzdať.
    Bolo to pekné ale nečakané.

  6. No co že jsme se nikam dál neposunuli 😀 mě se tento díl velice líbí (a jsem si jistá že nejsem jediná 😀 )..ale už teš vidím nějaké malé děti na tom výletě a najdou tam toto..no teda :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics