Novel of Dreams – Our Life 47.

autor: Mischy & Turmawenne

TOM

Celý den jsem prakticky nic nedělal, ale zároveň neustále něco. Snažil jsem se něco udělat, něco uklidit, ale po čase už nebylo co, tak jsem jen tak hleděl a hledal každou i miniaturní chybičku v tomhle baráku, již bych mohl napravit. Nejspíš jsem měl pocit, že tím napravím i všechno ostatní, ale bohužel… Bill také nic nedělal. Většinu času na mě jen koukal jako na šílence, nebo se věnoval notebooku. Opravdu tu nebylo co dělat a já se na návštěvu k Yvonne vážně necítil. Ani nevím, zda se na ni ještě někdy vůbec cítit budu.

Večer jsem si alespoň napustil horkou vanu s pěnou, v níž jsem si poležel dobrou hodinku a půl. Potřeboval jsem si uvolnit ztuhlé svalstvo na ramenou i v dalších částech těla. Všechno mě bolelo. Měl jsem pocit, jako by mě někdo převálcoval tankem. Z uvolňující němoty mě ovšem vyrušilo otevření dveří. Jej, ten taky nesmí nikde chybět.

„Neutopil ses mi?“ strčí Bill hlavu do dveří. Natočím k němu hlavu.

„Ne,“ brouknu, zajedu hlouběji do vody, abych nebyl příliš vidět, a začnu si jen tak nevinně plácat rukou do pěny na hladině vody. Stejně přijde ke mně, vím to.
„Měl jsem jen starost. Jsi tu už docela dlouho, víš,“ došel pomaličku k vaně a pohladil mě po tváři. No, to říkám.
„Hmm,“ pokrčím rameny, zvednu k němu pohled a pokračuji v lehkém brouzdání prstů ve vodě.
„Dobře,“ nadechne se a pomalu se odtáhne. Semknu rty k sobě a zadívám se do zbytků pěny, do nichž začnu dloubat prstem, abych je také zničil. Nevím proč, ale všechny představy o tom, jak si takhle budou hrát naše děti ve vaně, mě náhle opouštějí jako bublinky pěny. Zmocňuje se mě neustále větší strach z toho, že je nedostaneme.



„Nechceš umýt záda?“ nabídl se mi Bill náhle.
„Ale jo,“ brouknu, načež se odšoupnu od okraje, aby mi je mohl lehce omýt a nemusel ruku složitě strkat jen tam, kam dosáhne.
„Dobře,“ zaslechnu v jeho hlase úsměv. Během chvilky už seděl na hraně vany a omýval mi jemně lopatky.
„Nechceš tohle?“ nabídnu mu nacucanou houbu, s níž jsem si hrál na potápějící se loď. Je pravda, že se mi potopila během pár vteřin, takže mě to pak přestalo bavit, ale celkem k zabavení posloužila.
„Ahm, jo, klidně,“ brouknul a vzal si ji ode mě. Opřel jsem se hrudníkem o pokrčená kolena a zavrtěl se. Bill mě dál omýval, postupoval pomalu níž a níž po celých mých zádech. Jemně mě u toho pusinkoval na krk. Nechával jsem si veškerou jeho péči líbit. Políbil mě na ucho a pomalu mi sjel houbičku až na bok. Spokojeně jsem při tom zavřel oči. Přejel mi houbou několikrát přes celá záda a začal se věnovat druhému boku, přičemž mi už ucho skousával a vždy jej pak ošetřil polibky. Líbilo se mi to, což byl důvod, proč jsem ho v tom nechal pokračovat. Vlastně mi takováhle péče chyběla. On také notnou chvíli pokračoval. Ač se zeptal jen na záda, začal mi zezadu omývat i hruď. Abych mu to usnadnil, zády jsem se opřel a ruce rozložil podél okrajů vany. Zavřel jsem oči pro větší požitek z tohoto hýčkání.

„Mmm,“ oddechl a posunul se po okraji vany. Hruď mi omýval chvíli houbou, ale poté ji vyměnil za vlastní dlaň, aby to bylo jemnější. Nahnul se ke mně a políbil mě. V ten okamžik mě napadl dokonalý nápad, jak ho tu u sebe zdržet na dobu neurčitou. Měl na sobě sice kalhoty, ale umytý ještě nebyl. Narovnal jsem se a vztyčil hlavu, abych si vyžádal více polibků. A on mi je s radostí dával, přesněji jeden za druhým. Polibky přerostly v líbání, které doprovázelo tiché mlaskání našich rtů. Raději se nadechni, miláčku. Usmál jsem se mu do rtů, přichytil ho prsty za triko, jejž jsem pevně chytil, a prudce ho stáhnul k sobě do vany.

„Haaa!“ vykviknul se smíchem a sklouzl dolů. Sice vystříkla voda téměř na celou koupelnu, ale namočil si vlasy, čímž se mu tam vytvořilo pochybné hnízdo pro vrány, což mi přišlo ohromně vtipné, tak jsem se začal smát. „Budeš se smát, jo?“ zasmál se a začal mě lechtat na bocích. To je ale lotr. V tu ránu jsem začal se smíchem vřískat na celou koupelnu a házet sebou tím způsobem, že jsem vycákal na zem ještě víc vody, než dokázal on. Celou dobu se smál se mnou, lechtal mě všude na břiše, bocích a nakonec sjel i na podbřišek. To už jsem ho od sebe však dokázal odstrčit kolenem a přitlačit ho na opačný konec vany, než jsem byl já.

„Huuh, hajzle,“ zasměju se udýchaně.
„Hajzle? Zopakuj to,“ řekl výhružně, ale poté se zasmál a přímo se po mně vrhl. Díky tomu jsem zajel pod vodu a dřív, než jsem si uvědomil, že se pod hladinou nemám smát, začal jsem se topit. Slyšel jsem, jak zanadával. Ještě bude nadávat. Vždyť se snaží utopit vlastního manžela! Chytl mě v podpaží a vytáhl mě nahoru do sedu.

„Blázne, ještě se mi utop,“ otřel mi obličej v mžiku. Jakmile jsem se nadechl, začal jsem se smát, aniž bych na něj vůbec přes vodu v očích viděl. Během chvíle jsem však už měl v dlaních ručník, abych se mohl otřít.
„Ještě jsme neskončili,“ zasmál se a polechtal mě na žebrech. A furt bude provokovat. Asi mu taky ukážu, jak chutná voda s pěnou.
„Pokusil ses mě utopit, a to si piš, že to ti jen tak nezapomenu,“ otřu si především oči, abych viděl víc, než jen rozmazané kontury jeho těla. Poté ručník hodím zpátky na věšák, z nějž ovšem sklouzne přímo do kaluže vody. „Hups.“
„Ty ses topil sám, já jsem tě zachránil,“ zasměje se, ale poté se podívá na ručník. Podzvedne obočí a zahledí se na mě s rukama v bok. Juj, jak se čertí.
„Vidíš, co děláš!“ vyhrknu hned se zdvihnutým ukazováčkem mířícím k němu.
„Vidím, vidím, co děláš ty,“ zasměje se a přitáhne si mě k sobě, načež mě hluboce políbí. Hah, si asi myslí, že všechno hned vyžehlí. Já se od něj však odtrhnu a schválně se přímo před ním znechuceně otřu.

„Tohle jsme si jako nedomluvili, abys věděl,“ řeknu naoko přísně. „Navíc chutnáš po mýdlu a já mám hubu plnou pěny,“ rozesměju se nanovo.

„Noo…“ nadechne se zhluboka a udělá uraženého, „to si budu pamatovat.“
„Fajn, já si zas budu pamatovat, jak ses mě pokoušel utopit,“ pokrčím hraně rameny, naznačujíc naprostou lhostejnost. Vyškrábu se na nohy a začnu vylézat ven. On mě na sebe však stáhne, ale opatrně, abych se ani neuhodil.
„Mmm, promiň,“ zakňučí a udělá smutný obličej. Prosit budeš.
„Chmpf,“ překřížím si ruce na hrudi a umanutě našpulím rty, čehož využije a dá mi dlouhou pusu. Hajzl, ví jak na mě. To už mě ovšem rozesměje, tak ruce spustím podél těla a usadím se na něj alespoň nějak pohodlněji.
„Mmm, to je ono,“ usměje se a políbí mě. Rukama mi sjede na boky a přitáhne si mě k sobě víc. Trochu se na něm zavrtím.
„Změna…“ brouknu jen a nechám to jediné slovo odeznít, zda-li se chytí.
„Změna?“ broukne nechápavě. Hihí, chytil se jak úhoř na udici. Úhoř… To je přesný.
„Že mě tlačí tvoje kalhoty a ne ten tvůj aktivní dřeváček,“ začnu se nahlas tlemit. Kdybych opravdu nazval jeho bráchu úhořem místo dřeváčkem, tak mě utopí dobrovolně.
„No dovol,“ vyjeknul se smíchem a začal mě nanovo lechtat. Tentokrát mě štípnul i do zadku. To jsem vypísknul, nadskočil a tvrdě na něj opět dopadl.

„Tak za tohle už si na něj ani nešáhneš,“ pohladím se chmurně po zadku.

„Neboj se, já bych mu neublížil,“ zaculí se a sám mě po něm také pohladí. Jak hned žehlí, pche.
„Dej tu pracku pryč. Můj,“ plesknu ho přes ni pobaveně a znovu se začnu zvedat, abych mohl vylézt.
„Můj. Můj medvídek, moje prdelka,“ usměje se, ale nenechá mě vylézt. S láskou mě políbí pod ouško a tu jemnou kůži na krku mi nasaje.
„Uhmmmm,“ odkašlu si, abych přehlušil zavrnění, které jsem v sobě neudržel. „Tohle jsme si ale nedomluvili.“
„Pšššt,“ pohladí mě prstem po rtech a pokračuje. Ještě chvíli jsem se mu pokoušel bránit, až jsem se nakonec podvolil a krk napnul pro jeho lepší přístup. Cítím, že má chuť. Zvláštní, že má chutě za každé příležitosti, co jsem nahý, ať se děje cokoli. I kdyby byla apokalypsa a já tu poletoval nahý a vřískal jako magor, on by mě přitlačil někde ke zdi, ucpal by mi pusu klidně vlastní rukou a projel by mě.
„…tady?“ šeptnu s přivřenýma očima. No proč ne, alespoň se odreaguju. Umí mi dobře odvést myšlenky jinam. Ne, ne, nebudu na to myslet. Teď je tu jen Bill.

„Hmmm,“ sjede mi dlaněmi po nahých bocích a jemně je zmáčkne. Však on si s prostorem poradí. Skousne mi opravdu něžně mezi zoubky kůži a nasaje ji, poté ji hned ošetří jazykem, kterým mi následně vyjede po krční tepně těsně pod ouško.

„Tak fajn,“ vydechnu vzrušeně a víc se k němu přivinu. Mám rád, když mě laská a hýčká a já se k němu při tom můžu schovat. Připadám si v ten okamžik zranitelný víc než za normální situace. Proto se mi líbí, když mě majetnicky objímá ve svém náručí. Je to pro mě jakýsi obranný štít před okolním světem. A přesně to on udělal. Majetnicky mě objal, přitiskl na sebe a oddechl mi do ouška. S každým polibkem, který mi věnoval, mě zároveň i hladil po bocích a zadku. Přejel jsem mu dlaní po rameně, načež jsem stáhnul paže kolem jeho krku. Opřel jsem se tváří o jeho spánek, takže mě mohl líbat na krku. To jsem si teď přál. Chtěl jsem cítit všechnu jeho lásku, jak mě laská a hýčká. Přímo jsem to vyžadoval. Snad to na mně i poznal, jelikož spokojeně zavrněl a užíval si mé pokožky. Líbal ji, laskal ji jazykem anebo po ní rty pouze zlehka přejížděl, jako by se bál, že ji jakkoli poruší. Zato já si neodpustil sjet mu nehty po zádech a jemně je zatnout přes triko do lopatek.

„Ahhm,“ vydral se z jeho úst tichý sten. Slyšel jsem, že jeho dech je nepravidelný, rozechvělý a trhaný. Juj, ten je na tom asi vážně tragicky. Ani ho nelíbám, jen jsem mu sjel po zádech. No jo, sex jsme neměli snad už pár dnů. Ani nevím kdy… Pokusil jsem se o něj rozkrokem alespoň otřít, ale hrubá látka jeho džínů mě nepříjemně zaštípala.

„Kurva, jau,“ usyknu.
„Copak?“ pošeptá a přesunul se rty k těm mým.
„Zadřel jsem si ten tvůj zkurvenej zip do koulí,“ slezu z něj, přičemž si nespokojeně promnu v dlani varlata.
„Sss,“ usykne snad i za mě bolestí a pohladí mě po břiše. „Promiň, to jsem nechtěl,“ šeptne provinile.
„Jo, já vím,“ pohladím ho po paži. Zvednu se a s největší opatrností vylezu z vany, abych náhodou se svým štěstím neuklouzl na té mokré podlaze. Vezmu si Billovu osušku, do níž se zabalím a v rychlosti mu dojdu pro novou, jelikož ta moje se válí mokrá na podlaze. Když jsem se vrátil, už také lezl ven, tak jsem mu ji rovnou podal.
„Děkuju,“ usměje se mile a otře se. Poté se ale zastaví, jako by se zamyslel. Po pár vteřinách ze sebe začne svlékat absolutně promočené oblečení. Když je nahý, začne se teprve otírat osuškou. Já si otřel jen intimní partie, oblékl jsem si boxerky a poté jsem tu začal vytírat, abychom se náhodou nezabili. U nás to totiž bylo dost pravděpodobné. Jen, co se Bill trošku osušil, začal mi pomáhat. Oba jsme si pak dokonali svoji hygienu podle potřeb, a zatímco Bill trávil ještě dobu v koupelně, já se přemístil do ložnice. Rozestlal jsem postel a spadl do ní. Ještě by mi mohl udělat masáž a mohl bych spokojeně spát…

BILL

Jen co jsem si vyčistil zuby a trošku si ručníkem prosušil vlasy, rozešel jsem se za tím mým zlatíčkem do ložnice. Jsem rád, že jsem ho alespoň trošku uvedl na jiné myšlenky a alespoň dnes ho chci myšlenkově držet daleko od Yvonne. Už se kvůli ní natrápil dost a zítra tuším, že se natrápí ještě víc a já s ním. Jakmile jsem vešel, musel jsem se usmát.

„Snad mi tu někdo neusnul jako Šípková Růženka,“ zasměju se tiše a dojdu až k posteli. Tom však jen tiše zabručel a překulil se na bok tak, že na mě vystrčil zadeček. To si žádá alespoň pohlazení či polibek.
„Ou,“ šeptnu a kleknu si na postel vedle něj, načež ho na ten zadeček políbím. To jen zavrněl a lehl si zpátky na břicho. Zaculil jsem se a pohladil ho hezky po obou půlkách. Nakonec jsem mu na obě začal sázet jeden polibek za druhým a dlaněmi ho hladil po bocích. Má pokožku jemnou jak dětskou prdelku.

„Chmm,“ zaslechl jsem jeho spokojené zafunění, přičemž se mi v dlaních trošku zavrtěl.

„Je to dobré?“ zeptám se tiše, přičemž už znovu laskám rty tu jeho prdelku.
„Hm,“ vzdychne si pouze. Jen podzvednu krátce levé obočí, ale poté už se zase věnuji jeho zadečku. Dostal jsem se polibky z jeho beder až mezi půlky, které jsem od sebe opatrně poroztáhl a jazykem mu přejel po vstupu. Ucítil jsem, jak se celý uvolnil a klidně oddechl. To pro mě bylo to nejlepší znamení, proto jsem i pokračoval. Nějakou dobu jsem mu po vstupu jen opravdu něžně přejížděl jazykem ve snaze jej navlhčit. Po chvíli jsem jazykem kroužil kolem dokola, dokonce jsem do něj špičkou jazyka i zajel. Sem tam jsem mu vlípnul na zadeček pusinku a za stálého hlazení jej jsem pokračoval. Byl jsem něžný a pomalý, chtěl jsem se mazlit, laskat ho a hýčkat si ho, jak je jen možné. Tom při tom sjel dlaní po prostěradle, načež tiše vydechl. Očividně se mu to líbilo a užíval si to.

Tohle je pro mě jako balzám. Miluju, když vidím, že si to užívá a líbí se mu to. Dovést ho k orgasmu, uspokojit ho a laskat ho, je pro mě víc než vlastní uspokojení. Samozřejmě se z něj těším, ale když uspokojím jeho… mhh, nepopsatelné.

Odtrhl jsem se jazykem od jeho vstupu a trošku na to místečko rozkoše plivnul. Popolezl jsem po posteli o něco výš a dlaní mu sjel po zádech až ke kostrči. Poté jsem už sjel mezi ty dvě drobné půlky a prstem proti vstupu do toho horkého těla zatlačil. Podařilo se mi do něj dostat bez problémů, za což jsem byl rád. Opravdu s veškerou něžností jsem se v něm prstem pohyboval, jen abych našel bod, který jej dělal šíleným. Rty jsem se naopak pohyboval po jeho vypracovaných zádech a ramenou.

„Mmhh,“ vzdychl tiše, když zaklonil hlavu o pár stupňů. Přesně tohle je pro mě ta největší odměna, když se mu to líbí. Všiml jsem si, jak zatnul prsty do povlečení. Zadeček proti mně trochu povystrčil, jako by si přál, abych měl k němu lepší přístup. Doopravdy mi to tím usnadnil. Zajel jsem do něj o trošku hlouběji a zvolna do něj prst zasouval. Miloval jsem tyhle něžnosti, kdy jsem si ho mohl hýčkat. Natáhl jsem se až k jeho krčku a začal jej líbat pod ouškem. To už mi doslova začal tát v náručí, přičemž předl jako koťátko. Měl to rád.

„Co že tak najednou?“ pošeptá omámeně. Chtěl bych tohle dělat častěji. Vlastně nechápu, proč to tak není. Budu to muset napravit.

„Chci si tě laskat a hýčkat,“ šeptnu mu do ouška, načež ho na něj políbím.
„Hmmhh, a co kdybys mě líbal?“ začal se vrtět, jako by se snažil otočit.
„Moc rád, zlatíčko,“ usměju se a víc se k němu nahnu, aby se nemusel příliš přetáčet. Jakmile jsem si vyhledal ty dokonalé růžové polštářky, začal jsem je zasypávat láskyplnými polibky. „Mmff,“ zafuněl spokojeně nosem. Jemně mě přichytil dlaní za tvář a polibky se mi snažil oplácet. Mazlivě se o mně otíral. Spokojeně jsem oddechl, přičemž jsem se mu vpil do rtů o něco více a vyhledal si svým jazykem ten jeho. Pomazlil jsem se s ním, ale potom jsem s ním rozpoutal sladkou hru mimo naše ústa. Prostředníčkem jsem se dál probojovával do jeho těla, ale něžně a jemně. Zanedlouho jsem bříškem prstu už přejížděl po prostatě. Hned se napnul a na okamžik mě sevřel. Cítil jsem, jak se rozechvěl. Byl to pro něj naprostý spouštěč toku slasti, což mi dokázal i tichým vzdechem. Donutilo mě to se usmát a začít jej líbat o něco hlouběji. Je teď zase tak zranitelný, absolutně dokonalý. Krouživými pohyby jsem mu prostatu dráždil, jen jsem zvolna zrychloval.

„Mhh,“ začal mi kňučet do rtů. Ach jo, chci ho líbat, chci ho prstit, třít se o něj, ale pořádně k němu nemůžu. To se musí vyřešit

„Miláčku, počkej,“ zašeptám tiše. Ačkoli nerad jsem se odtrhl od těch dokonalých, teď už načervenalých, polštářků, dal jsem i svou dlaň pryč. Přetočil jsem ho na bok a položil si ho na polštář, trošku výš na posteli. Usmál jsem se a přilehl si k němu, přičemž jsem rukou zajel mezi jeho nohy, ale posunul jsem ji dál, až k jeho prdelce, kde jsem se znovu uvelebil a prstem do něj zajel. Znovu jsem si vyhledal bod rozkoše v jeho těle a začal ho nanovo líbat i s jazykem. Na to mi jen vzrušeně zavzdychal do pusy a pokrčil nohu v koleni, aby mě netisknul stehny, čímž by mi stěžoval přístup. Jsme sehraní, roztomile sehraní. I když jsem v něm rozeznal touhu, cítil jsem předtím správně, že si teď chtěl užít něžností. Přímo je vyžadoval, což jsem si v tento okamžik dokonce přál. Ostatní prsty jsem pokrčil a soustředil se prostředníčkem pouze na ten bod, který mu způsoboval všechnu tu slast. Natiskl jsem se k němu tělem o něco více a začal se o něj jen drobně třít.

„Ahhmm,“ pohladil mě po tváři a sklonil se ke mně, aby si mohl více užít mých polibků, jelikož byl výš. Snažil jsem se u něj být po všech stránkách. Líbal jsem ho, nepřestával jsem, dokud to udýchával. Prstem jsem ale o dost zrychlil a přitlačil. To už se začal slastí kroutit jako neposedné dítě. On však jako dítě rozhodně nebyl. Byl vyspělý, vzrušený muž plný touhy a vášně.

„Ohh,“ oddechnu nahlas a odtrhnu se od jeho rtů. Musel jsem se dívat na to, jak se tváří. Miloval jsem tenhle pohled. Ruka mě bolela, měl jsem ji div ne v křeči, jak rychle jsem do něj už prstem přirážel.
„Bože, bože, bože,“ lapal zoufale po dechu, přičemž se ke mně bezbranně tisknul. Já se snad udělám jen z toho, jak vzdychá. Pane bože, co to se mnou jen dělá…
„Mhh, udělej se takhle, miláčku,“ pošeptám mu do ouška a začnu jej pod něj líbat. Nesoustředil jsem se na tu křeč, ale jen na to, jak jeho prostata nabírala na objemu, jak mi vzdychal do ucha a tiskl se ke mně. Byl to pro mě dokonalý pocit.

„Ještě… chvilku,“ otřel se mi svým tvrdým penisem o břicho. Cítil jsem, jak mě v sobě začal impulzivně svírat.

„Mmm-hmm,“ přikývnu, nepřestávajíc ho líbat pod ouškem. Chvilkami jsem mu nasál ušní lalůček a skousl ho. Prstem jsem kroutil a přirážel v různých intervalech. Jeho dech se zkracoval a hrudník se mu splašeně zvedal proti mému. Kroutil se a svíral mě v sobě. Náhle se zadrhl v dechu, načež se prohnul v pase, celý se napjal a dlouze, avšak tiše zasténal. Ucítil jsem jen, jak se mi vystříkal na bříško. Tohle je vážně ještě intenzivnější, bože.
„Ještě, hezky se ke mně přitiskni,“ pošeptám a prudkými pohyby mu několikrát ještě přirazím na prostatu. Nemusel jsem ho dlouze podbízet. Doslova se mi vmáčknul do náruče, obličej mi s dalším stenem zabořil mezi krk a rameno a nakonec se mi do něj s něhou zakousl, jako by se snažil utišit. Prudce cukal pánví a svíral mě v sobě. Přesně tohle jsem chtěl a podařilo se.
„Ohmm…“ oddechl jsem jen ztěžka a přitiskl si ho k sobě. Už jsem jen jemně prstem uvnitř něj jezdil a nechával doznít orgasmus, který právě prožil.
„Bože,“ vydechoval mi splašeně na pokožku, přičemž se jemně chvěl.
„Šššš,“ políbil jsem ho na spánek, jak jsem se k němu propracoval a prstem z něj vyšel. Pohladil jsem ho po zádech a objal ho. Vpletl si nohu mezi mé a vzápětí na to se mi schoulil do náruče. Láskyplně jsem ho pusinkoval na spánek a vlídně jej hladil po zádech, abych ho alespoň trošičku uklidnil.

„Nevěděl jsem, že se… dá udělat i… i takhle,“ šeptl mezi výdechy.

„V tom případě jsem moc rád, že jsem ti to ukázal,“ usměju se a přivinu si ho k sobě víc. Natáhnu se jen letmo pro přikrývku a oba nás přikryju.
„Vážně v tom chceš spát?“ poodtáhne se ode mě. „Ah bože, dnes jsem to nově povlíknul,“ povzdechne.
„Mám skoro všechno na břiše,“ usměju se a natáhnu se pro kapesníček. Je nutnost je mít vždy při sobě.
„…skoro,“ poznamená s úsměvem. Nadzvedl mi deku, abych na to lépe viděl, i když jsem dobře cítil, kde to mám.
„Díky,“ usměju se a otřu si to. Otřu bříško trošku i jemu a poté kapesníček odložím na noční stolek. „Teď pojď ke mně, ty moje prdelko,“ usměju se sladce a přitisknu si ho k sobě.
„A kdo zhasne,“ stulí se ke mně, přičemž mi ruku ovine kolem pasu. Lenoch můj malej. Hlavičku si položí až těsně ke mně, přesněji na mé rameno, aby si obličej mohl zabořit k mému krku, jak to měl rád. Aniž bych mu odpověděl, tleskl jsem a zaculil se. Co bych pro něj neudělal, že.
„A co kdybychom teprve měli lampičku a ty ses tam musel dlooouze natahovat ručičkou,“ pošeptám mu a políbím ho na tvářičku.
„Tak bych tě se svým medvědím pohledem poprosil, abys to udělal za mě,“ broukne sladce. Zavrtal se mi při tom nosem k uchu, na nějž mě vzápětí políbil.

„Mmm, ani bys prosit nemusel, čumáčku,“ pošeptám a stáhnu kolem něj o něco více paže.

„Víš, že jsem vychovaný,“ šeptne. „Navíc ty ten můj pohled zbožňuješ,“ broukne pobaveně. Ah, ten si ale věří. Jenže ten pacholek má pravdu, to je na tom to nejhorší a nejlepší zároveň.
„To víš, že ano,“ usměju se a líbnu ho na čelo. „Miluju tě, medvídku.“
„Já tebe taky…“ vzdychne si spokojeně, „…koblížku,“ dodá s rozkošným úsměvem.
„Mhh, to je ale sladká přezdívka,“ uculím se a prsty ho pošimrám na boku.
„K tobě stejně nestačí,“ zavrtí se. „Leda bys měl někde čokoládku,“ zasměje se tiše.
„Kdepak, přes čokoládku jsi tu jedině ty, miláčku,“ usměju se a pohladím ho. Nad tím se však jen uculil a zafuněl mi do pokožky.
„Jsi unavený?“ zeptám se potichu.
„Docela už jo,“ vydechne, avšak mě párkrát něžně líbne na klíční kost.
„Dobře,“ začnu ho hladit po boku. „Tak spinkej, kocourku můj.“
„Dobrou noc,“ popřeje mi šeptem. Více se mi vmáčkne do náruče.
„Dobrou noc,“ usměju se a zavřu oči.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Novel of Dreams – Our Life 47.

  1. No ja uz ani nejak nevim, co k tomu mam vlastne napsat .. mozna jen to, ze sem zvedava na to, jak se Yvonne zachova ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics