Change of lifestyle 50. 1/2

autor: Muckátko :o*


Dveře od bytu tiše klaply. Tomův pes, který svého páníčka obvykle bouřlivě vítal, jen pozvedl hlavu a po zjištění, že se dovnitř nedostal nikdo nevítaný, ji zase položil na přední packy, jako by vycítil, že na hluk a zbrklé pohyby není ta správná chvíle.

„Dáš si něco k jídlu nebo k pití?“ zeptal se Tom.

„Ne děkuji. Před chvílí jsme večeřeli, pamatuješ?“ připomněl mu Bill, aniž by to myslel nějak zle.
„Oh. Pravda,“ pronesl Tom a kuchyni se tedy vyhnul. Dovedl Billa do haly a nechal jej posadit se. Sám se usadil hned vedle něj. Dlouhou dobu bylo ticho. Bill měl hlavu skloněnou k dlaním, zatímco Tom těkal očima po jeho bezchybné tváři.

„Víš, ulehčil bych ti to, ale nemůžu. Nevím, co se ti honí v hlavě, takže budeš muset začít ty,“ promluvil Bill a podíval se Tomovi do očí. Ten pouze přikývl. Nemohl se na Billa zlobit, že jej v tom nechává. On nevěděl, co se mu Tom chystá sdělit.

„Myslím, že začnu omluvou. Omlouvám se, za svoje chování posledně. Bylo to hloupé a na můj věk celkem nedospělé. Mrzí mě, že jsem na tebe křičel a choval se jako magor. Měl jsem v hlavě zmatek a nebyl jsem si pořádně jistý, co vlastně chci říct, nebo co cítím,“ snažil se vysvětlit.
„To je v pořádku. Odpuštěno,“ mávl nad tím Bill rukou. On nebyl jeden z těch, který by toho druhého potřeboval citově vydírat kvůli omluvě.
„Ne počkej, Bille, myslím to vážně. Opravdu mě to mrzí,“ natočil se k Billovi tělem.
„Já vím, Tome. Já ti opravdu odpouštím. Každý prostě jednou vylítne, ani k tomu nemusí mít důvod a já to chápu. Nebudeme z toho dělat zbytečnou vědu. Vždyť to ani nebyla pořádná hádka,“ pověděl mu Bill a stiskl Tomovu ruku, aby mu dal najevo, že to opravdu nebyla žádná katastrofa, která by je poznamenala do konce života.

„Já ten důvod měl,“ špitl Tom.
„Hm?“ pozvedl Bill obočí.
„Nevyšiloval jsem bezdůvodně,“ přiznal Tom.
„Udělal jsem něco špatně? Bylo jsem to já?“
„Ne!“ vyhrkl Tom rychle. „Samozřejmě že ne. Ty za nic nemůžeš!“
„Tak co to bylo?“ vyčkával Bill trpělivě. Tom se s povzdechem odtáhnul a otočil se čelem k plazmové televizi. Sklonil hlavu, vydýchal se a hledal způsob, jak Billovi popsat všechen ten zmatek.

„Víš já… než jsem si začal s tebou, můj život byl o ničem. Nebude se ti to poslouchat dobře, ale málokdy jsem měl jednu holku na dýl než týden. A to už byl většinou rekord. Žádné randění, žádné romantické večeře, kino nebo ostatní věci, které k vztahu patří. Vždycky šlo jen o sex. Nesmíš se urazit, ale s tebou jsem nejdřív chtěl zacházet stejně. Jenže po tom prvním sexu se to všechno nějak zvrtlo a já tě chtěl vídat pořád. Pak do toho začal vrtat Georg a všechno, na co jsem byl zvyklý, šlo do kytek. Přestal jsem pít, kouřit, žádný divoký večírky, žádný holky z baru na jednu noc. Nic. V to odpoledne jsem chtěl… potřeboval jsem zjistit, jak se ohledně mě cítíš. Co zamýšlíš a jak dlouho bys se mnou zůstal, kdybychom se rozhodli tomu dát šanci a nazývat to opravdovým vztahem. Se vším všudy. Jenže já se v tom začal topit a nevěděl jsem, jak z toho ven,“ vydechl Tom a udělal malou pomlku, než se nadechl a konečně vyslovil to, co měl říct už dávno.

„Miluju tě, Bille,“ podíval se Billovi krátce do očí a hned na to sklonil hlavu jako předtím. „Opravdu tě miluju a poprvé ve svém životě jsem ochotný mít plnohodnotný vztah, který chci mít s tebou. Cítím to tak pravděpodobně už nějakou dobu, ale asi jsem potřeboval speciální čas, abych si to uvědomil,“ zakončil Tom svoji malou zpověď, a když se dlouho nic neozývalo, otočil se na Billa a zahleděl se mu do tváře. Jeho oči se momentálně topily v krokodýlích slzách a Bill usilovně bojoval, aby ani jedna nestekla po jeho tváři.

„Oh bože, proč brečíš, ty trubko?! Nikdo neumřel! Jen jsem ti řekl, že tě miluju!“ zasmál se Tom malinko odlehčeně a přitáhl si ten dojatý uzlíček do náruče. Jakmile se však Bill přitiskl k druhému tělu a ucítil něžné dotyky Tomových dlaní na svých zádech, rozvzlykal se naplno. Tom jej tiskl k sobě a smál se.

„Ty jsi takový blboun! Jestli budeš pokaždý, kdy ti řeknu, že tě miluju, brečet, to abych si zřídil továrnu na kapesníky, a přestaň si utírat nos do mého oblečení,“ dloubl Billa do boku a zasmál se. Bill mu smích plačtivě oplatil a odtáhl se. Několikrát popotáhl a zadíval se Tomovi do očí. Nechával dlaně na jeho ramenech a mrkal, aby zaostřil. Tom se usmíval a začal Billovi utírat tváře od slz.
„Ty jsi moje malá citlivka, co?“ líbl Billa na horké čelo a podal mu balení papírových kapesníčků. Bill několikrát zatroubil a otřel si oči. Přikývl na Tomovu předchozí otázku a zhluboka se nadechl.
„Taky tě miluju a nechám si tě tak dlouho, dokud mě taky budeš chtít,“ přislíbil mu a znovu se mu vrhl do náruče, která byla připravená jej zachytit a nepustit.

Tom se rozněžněle usmál, když mu Bill spokojeně zavrněl do krku. Nechal jej, aby omotal svoje nohy kolem Tomova pasu, zvedl se a nesl si svého blonďáčka do ložnice. Kopl do dveří, aby se za nimi zavřely, a společně s Billem sebou praštil do peřin. Beze slova Billa políbil a hned na to jej zbavil veškerého oblečení. Bill se tak brzy ocitl na matraci nahý s oblečeným Tomem na sobě. Cítil se nesvůj, když si jej Tom tak toužebně prohlížel.

„Děje se něco?“ polkl Bill.
„Hmmm,“ zavrčel Tom a zúžil oči.
„Co?“
„Už tady neležíš jako nahý kluk beze jména.“
„N-ne?“ Tom zavrtěl hlavou.
„Teď už tu ležíš jako můj nahý přítel Bill.“
„Stejně si myslím, že bys mě měl nejdřív vzít na pořádné rande. Růže, večeře, kino a všechno bys platil ty,“ přitáhl si Bill nenápadně přikrývku. Chtěl se přikrýt, aby tam neležel tak vystavený. Tom ale přikrývku zachytil a rychle ji z Billova těla strhl.
„Nejdřív,“ odmlčel se a sklonil se těsně nad Billa, špičkou nosu se lehce dotýkajíc toho Billova, „nejdřív chci vědět, co si na to rande beru,“ ušklíbl se a lehce Billa kousl do spodního rtu. Bill jen překvapeně zamrkal.

Starší z dvojice se narovnal a usadil se tomu mladšímu přesně v klíně. Zavrtěl se, aby zjistil, zda sedí na správném místě, a když z Billových rtů uteklo spokojené souhlasné zamručení a jeho dlaně se umístily na Tomových stehnech, aby se ani o centimetr nepohnul stranou, uchopil Tom svoje tričko a pomalu ho stahoval ze svého těla. Schválně poposedával a vrtěl se při každém pohybu, aby jeho zadeček vyvíjel tlak na Billův klín. Tričko letělo obloukem za Tomova záda.

„Oh! Myslím, že jsem se pohnul. Špatně se mi sedí,“ zavrčel Tom nespokojeně a několikrát na Billově klíně zahopsal. Na chvíli zastavil.
„Co myslíš? Už sedím správně?“ zeptal se Billa vážně.
„Uh! Ne-e?“ zasípal Bill.
„Hmm taky si myslím,“ našpulil Tom rty a zakýval boky tam a zpět. Bill vydechl, zatnul prsty do Tomových kalhot a zaklonil hlavu. Jeho penis tvrdnul závratnou rychlostí.
„Tak dobře jsem se usadil, a teď budu muset zase dolů,“ zamlaskal Tom a klekl si. „Svlékneš mě, nebo ti dnes postačí ústní práce?“ zeptal se Tom laškovně a prohnul se v zádech, aby vystrčil klín. Bill okamžitě ožil. Prsty hmátly po knoflíku a zipu a v momentě byly Tomovy kalhoty rozepnuty. Bill zatáhl a stáhl kalhoty i Tomovo spodní prádlo do půli jeho stehen, aby Toma ani nenapadlo svlékání ještě dál prodlužovat. Tom se uchechtl a zbylého oblečení se sám zbavil.

„Tak. Kde jsme to přestali?“ zeptal se a znovu se usazoval v Billově klíně. Hmátl rukou k jejich rozkrokům a stiskl Billův napůl tvrdý penis.

„Ahhh!“ vydechl Bill a omotal prsty kolem Tomova předloktí.
„Tak jednoduchý!“ ušklíbl se Tom a dál Billa zpracovával dlaní.
„Oh mlč už! Já se tě ještě nedotkl a už jsi ze mě tvrdej!“ oplatil mu Bill narážku a chraptivě se zasmál. Tom se zamračil. Netušil, že by se Bill mohl takhle ubránit. Pustil Billův penis a podíval se do jeho skelných očí.
„Chceš být nahoře nebo dole?“ zeptal se potutelně a usmál se.
„Můžu do tebe?“ vykulil Bill oči.
„Ne, ty blbečku! Buď si na mě sedneš, nebo ti ho tam zasunu teď,“ zhoupl se provokativně. Přesně takhle to chtěl. Schválně svoji otázku položil tak, aby Billa potrápil.
„Uuuuch!“ zhroutil se Bill do přikrývek. Tom se zasmál a přitáhl si Billa do sedu k sobě. Přitiskl své rty k Billovu uchu a dráždivě zašeptal:
„Oba dobře? Já tě teď pomiluju a udělám se do tebe. Když vydržíš, budeš se moct udělat do mě,“ pověděl Tom a odfoukl pramen vlasů, který Billovi spadl. Podíval se Billovi do tváře.
„Souhlasíš?“ zeptal se Tom a dostalo se mu zběsilého přikyvování.

Bill se začal hrabat zpod Toma, ale Tom jej dlaní zastavil.

„Ne! Zůstaň ležet,“ zatlačil dlaní proti Billovu hrudníku a donutil jej tak položit se zády na matraci. Sáhl do nočního stolku, odkud vytáhl lubrikant, a nechal jej ležet vedle na matraci. Sklonil se k Billově tváři a se všemi pocity, které v sobě objevil, jej políbil. Žužlal blonďáčkova ústa, objížděl špičkou jazyka konturu jeho rtů a poté se ponořil dovnitř. Bill jen souhlasně pokníkával a do široka rozevíral rty, aby pustil Toma dovnitř. Bezděčně se otíral svým klínem o ten Tomův, aby je postupně vzrušil na maximum. Tomovy velké dlaně přejížděly po Billově hrudníku, prsty do široka rozevřené, aby ani kousíček Billovy kůže nezůstal bez pohlazení.

Tomovy rty se s mlasknutím odsunuly od těch Billových a drobnými pusinkami přes Billovu tvář se přesunuly na Billův labutí krk. Bill vydechl a natočil hlavu mírně stranou, aby Tomovi poskytl dostatek prostoru. Dech se mu zadrhával v hrdle, když všemi částečkami těla cítil Tomovu lásku. Jeho buňky se mohly zbláznit, když vstřebávaly všechen ten cit, který k němu proudil.

„Tomi,“ zasténal a prohnul se v zádech, když se Tom příliš dlouho láskyplně věnoval jeho krku a uchu. Možná donutil Toma, aby pokročil, ale moc si nepomohl. Jeho mučivě pomalé a důkladné olizování a sání Billových bradavek, bylo až příliš.
„Tomi, prosím…“ zaškemral a odtahoval hnědovlasou hlavu od svého těla. Tom se chtěl tedy přesunout do Billova plně vzrušeného klína, ale Bill jej zastavil.
„Jestli ho vezmeš do pusy, okamžitě budu,“ dýchal zrychleně a očima jej prosil, aby v dráždění nepokračoval.
„Ty se prostě mermomocí chceš dostat do mého zadku, že?“ zasmál se Tom a sáhl po tubě. Bill stydlivě přikývl a díval se, jak si Tom nanáší gel na prsty.

„Počkej!“ chytil Bill Tomovu ruku, která mířila k Billovu vstupu.

„Copak?“
„Já jen… neprodlužuj to. Dej ten gel dovnitř a vytáhni ty prsty ven.“
„Jak jen si přeješ,“ přikývl Tom a čistou rukou Billovi pokrčil nohy. Přiložil dva namazané prsty k Billově dírce a zkušebně zajel dovnitř oběma. Byl připravený je vytáhnout a zkusit to nejdřív jedním, kdyby jej Billovo tělo odmítalo pustit, ale k Tomovu potěšení byl Bill dokonale uvolněný, a tak prsty vklouzly dovnitř okamžitě. Řídil se Billovým přáním. Několikrát projel Billův zadeček tam a zpět, aniž by dráždil prostatu, a když se ujistil, že je Bill dostatečně promazaný, vytáhl prsty ven a natřel svůj penis.
„Můžu?“ zeptal se a držel špičku u vstupu. Bill přikývl a roztáhl pokrčené nohy ještě více do stran. Tom zatlačil a vnikl špičkou dovnitř. Přidržel si penis ve správném úhlu a pomalým vláčným pohybem se dostal do Billova těla až na doraz. Jakmile kůže na tříslech polechtala kůži na Billových stehnech a zadečky se o sebe otřely, oba hlasitě zasténali a zaklonili hlavy. Bill se usmál. Bylo pěkné Toma opět cítit.

Tom se vydýchal a snažil se pročistit si hlavu. Hmátl po tubě a podal ji Billovi.

„Nemysli si, že mi ho tam zase vrazíš na sucho a bez přípravy,“ vysvětlil mu, když se mu dostalo nechápavého pohledu. Přisunul se k Billovi, jak nejvíce to šlo. Přitiskl Billova roztažená stehna po stranách jeho břicha a sám nohy rozkročil, takže měl kolena po stranách Billových boků.
„Namaž si prsty,“ vydechl a snažil se nemyslet na horko a úzko, které obklopovalo jeho vzrušení. Bill poslechl a na ukazováček a prostředníček si nanesl pořádnou dávku gelu. Položil tubu vedle sebe, aby ji měl po ruce, kdyby bylo ještě potřeba. Tom se ujistil, že má dostatečně roztažené nohy, aby se k němu Bill pohodlně dostal.
„Nejdřív namaž všechno kolem,“ řekl Tom a sledoval Billa, jak se pravou rukou plíží za jeho záda a hledá Tomův otvor. Ukazováček se po chvíli přitiskl na stažený kroužek svalů a vyvíjením tlaku jej masíroval v pomalých pohybech. Tom vzrušeně vydechl a stiskl víčka.

„Dobře! Dobře. Stačí. Teď vsuň ukazováček dovnitř. Pomalu,“ šeptl a čekal, až Bill udělá to, co řekl. Bill tedy postavil ukazováček kolmo k otvoru a špičku zavrtal dovnitř. Kousek po kousku vnikal dovnitř, až byl prst celý pohřbený v Tomově těle.

„Pohybuj s ním,“ polkl Tom těžce a skousl si ret. Myslel, že vybuchne okamžitě. Celá jeho dolní polovina těla hořela. Jeho penis byl pohřbený v Billově těsném těle a v jeho zadečku šmejdil Billův prst a dráždil jej.
„Přidej další,“ zavelel a snažil se uvolnit, když se dovnitř tlačil k ukazováčku ještě prostředník.
„Je to dobré?“ zeptal se Bill, když sledoval Tomův zčervenalý rozechvělý obličej. Tom jen přikývl a stiskl přikrývku v pěst.
„Drž prsty uvnitř. Budu přirážet k tobě i k prstům,“ řekl Tom a ztěžka se narovnal. Bylo to sice malinko krkolomné, ale jedině tohle mohlo zajistit, že se Tom udělá dostatečně rychle, aby do sebe mohl pustit Billa.

Prvních pár přírazů hledali oba tempo i nejlepší cestu, jak zkoordinovat pohyby, ale nakonec se to podařilo. Tom přirážel k Billovu zadečku a Bill se musel soustředit na to, aby byly jeho prsty na stejném místě. Vše dobře klouzalo, a tak byl Tom drážděn hned na dvou místech. Čím rychleji a dravěji přirážel k Billovi, tím snadněji si prsty v jeho těle hledaly prostatu.

„Ooohh! Billi!“ vykřikl, když špičky prstů neomylně zatlačily na jeho prostatu. „Už jen chvíli, už jen chvíli!“ opakoval a nepřestával přirážet. Bill pod ním sténal a kroutil se, čímž nadbíhal jeho přírazům.

„Aaaahhhhh!“ zakřičel Tom, když se Billovy prsty několikrát otřely o jeho bod a zadeček pod ním stiskl jeho penis.

„Oohh!“ vyhekl Bill, když se jeho tělem rozlilo teplo. Byl rád, že vydržel a neudělal se. Tom se přestal hýbat. Vstal od Billova těla, takže Billovy prsty vyklouzly ven. Tom narovnal Billovy nohy k sobě a obkročmo si sedl na jeho stehna. Podal Billovi tubu, aby si namazal penis. Udělal by to on, ale nevěděl, kolik Bill ještě snese. A měl pravdu. Bill hlasitě usykl a zanadával, když se dotkl naběhlého vzrušení a opatrně na něj nanášel gel.
„Jak mě chceš?“ zeptal se Tom koketně. Bill polkl a vyprostil se zpod Tomova těla.
„V kleče. U zdi,“ ukázal na místo, kam se má Tom přesunout.
„Ty jeden dráčku,“ zasmál se Tom, ale našteloval se tak, jak předpokládal, že to Bill chtěl. Položil dlaně na zeď a hned na to se Billovy rty zakously do jeho krku a dlaně stiskly jeho boky. Bill roztouženě zavzdychal do Tomova ucha a klínem se několikrát otřel o Tomův zadeček.
„Roztáhneš pro mě nohy, Tomi?“ zeptal se Bill a s úsměvem pozoroval, jak se Tomova kolena rozjela od sebe a on výrazně klesl. Billova pravá ruka stiskla penis a naváděla jej do Tomova těla.

„Bille? Já vím, že to potřebuješ, ale zkus být opatrný. Nechci, aby to bylo naposled,“ zaprosil. Bill přikývl a vtlačil svůj penis dovnitř.

„Ah! Kurva! Sakra! Mmmmm!“ zasténal Bill, když se jeho penis po kořen dostal do Tomova těla. Musel se na chvíli opřít o Tomova široká záda a ten úžasný pocit vydýchat.
„Po tomhle do tebe budu chtít každý den,“ přiznal Bill.
„Noooo bezva!“ zakroutil Tom hlavou a litoval své benevolence. Na oko. Bill se pohnul a rozvlnil své boky. Bohužel byl ale natolik vydrážděný, že stačilo párkrát přisunout pánev k Tomovu zadečku a šimravý pocit uspokojení ovládl jeho tělo.

*

Bill spokojeně dýchal do Tomovy hrudě, užívajíc si pevný stisk jeho paží kolem svého těla. Tom co chvíli pusinkoval Billovo čelo, tváře, spánky nebo vlasy, prsty propletené s těmi Billovými. Nově nabytý cit k tomu druhému jim koloval v žilách a rozváděl jej až do konečků prstů. Tom se sklonil, usmál se a pohladil Billa po vlasech.

„Billi?“

„Hm?“
„Bude tvoje máma hodně vyšilovat, když budu chtít, aby ses sem nastěhoval?“


autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Change of lifestyle 50. 1/2

  1. Úžasný, prostě úžasný! Jsem dojatá 🙂 Nádherné vyznání, nic přeslazeného, krásně to zapadalo do stylu povídky 🙂 Jo, a nejsem si jistá, jestli už jsem ti někdy chválila sexuální scény. Většinou mě to u povídek ani moc nebaví číst, protože je to tak nějak všechno na jedno brdo, ale u tebe si je vyloženě vychutnávám :)) Máš na jejich popisování zvláštní talent 🙂
    A stěhování? Teda, že by to byl až takový happyend? 🙂 No, nechám se překvapit 🙂
    Dneska to byla opravdu bomba <3

  2. Woooow 😀 teda .. tome tome .. doceho ses to dal? ale je krasne videt, ze ste rovnocenni partneri 🙂 a ten posledni odstavec? ani nemam k tomu slov .) to bylo tak nadherne .)

  3. Úžasné. Tom sa tak krásne zmenil. Na začiatku by som ho bola najradšej nakopala niekam absolútne som nečakala, že by mohol byť takýto. Je to dokonalé. Milujem keď sú Bill a Tom rovnocenní milenci. A sexi scénka – dychberúca nádhera.

  4. To rozhodne bude, Tome 😀 Jsem zvedava, co mu na to Bill rekne, ale myslim, ze se bude chtit nastehovat. Tesim se na dalsi dil 🙂

  5. Je pravda, že se na všechny díly povídky strašně moc těším a kolikrát se nemůžu dočkat, ale na tenhle díl jsem se těšila asi nejvíc ze všech! Byla jsem trochu nervózní za ně oba a hlavně jako věčný pesimista jsem měla trošku obavy, že se třeba něco pokazí, kluci se nepochopí a všechno bude zničené. Takže jsem byla zvědavá, jak bude tenhle díl vypadat a musím říct, že naprosto předčil moje očekávání! ♥ Vím, že jsem to říkala už několikrát 😀 ale tenhle díl je nejlepší ze všech! ♥ Naprostá bomba! Nemohla jsem od toho odtrhnout oči a opět jsem řádky jenom hltala očima. Já jejich vztah prostě miluju a hlavně miluju si ten vztah číst v Tvém podání 🙂
    Musím říct, že jsem Tomovi vůbec nezáviděla 😀 Já jsem člověk, který mluví strašně nerad o svých pocitech a hlavně pokud přijde na to, že bych měla někomu říkat, co k němu cítím. Úplně jsem s Tomem soucítila a byla jsem nervózní za něho 😀 Protože představa, že bych měla být na jeho místě..no fuj, asi bych ten vztah radši ukončila 😀 Ne, tak to přeháním, ale asi by mi dlouho trvalo, než bych ze sebe tohle dostala. Tom je šikula a strašně se mi líbilo, jak to Billovi hezky řekl ♥ Pěkně po svém způsobu, nic přeslazeného, ale přesto krásného a plného citu! ♥ No a to jeho ´Miluju tě, Bille´ ♥♥♥ Myslím, že ani nemá cenu popisovat, jak jsem se u toho cítila, protože jsem se málem zbláznila 😀 Nějak jsem nemohla ani uvěřit, že to Tom vypustil z pusy 😀 Je fakt hezké vidět, co s ním Bill provádí 🙂 Když si představím, jak se k Billovi choval na samém začátku a jak teď ♥ Tom se naprosto změnil, ale v dobrém slova smyslu 🙂 Stejně jako Billovi i mě vyhrkly slzičky, protože jsem fakt čekala, že si na tahle slova budu muset ještě nějaký ten díl počkat 😀 Čekala jsem, že si Tom už své pocity přiznal, ale nečekala jsem, že je přizná i Billovi. Vážně mě mile překvapil a jsem za to neskutečně ráda 🙂
    Konečně se mi splnil můj sen, že si kluci vyznají city! ♥ V některých částech povídky jsem pomalu přestala doufat, že by někdy k něčemu takovému mohlo dojít a přece! Konečně jsem se v 50.díle dočkala! Musela jsem si teda sakra dlouho počkat 😀 ale stálo to za to! ♥ Tahle povídka mě dělá neuvěřitelně šťastnou 😉
    A já jsem věděla, že Tom přece jen svolí k tomu, aby byl Bill ´ten nahoře´ 🙂 Akorát nevím, jestli si chudák na sebe neupletl bič a Bill teď nebude chtít dělat nic jiného, než tohle 😀 Ale i kdyby, tak věřím tomu, že Tom by to Billovi dovolil pokaždé, když by chtěl. A navíc si to Tom užívá stejně jako Bill 🙂 Jejich sex byl opět bravurní! Moc mě tyhle scény od Tebe baví číst a to i přesto, že normálně tohle v povídkách moc nevyhledávám. Ne jednou se mi stalo, že jsem v povídkách dokonce tyhle scény prostě přeskočila 😀 Ale od Tebe bych to mohla číst opravdu pořád, protože máš všechno skvěle popsané a hlavně ty scény nejsou nikdy nudné ani stejné 🙂
    A nevím jak to děláš, ale máš opravdu skvělý talent ukončovat povídky strašně krásně ♥ Vždycky nějaká krásná věta, dovětek, či něco vtipného nebo originálního. Tenhle závěr dílu mě totálně dostal! Já jsem si Toma v téhle povídce strašně zamilovala (ne že by Billa ne, protože ten je taky skvělý!, ale Tom je prostě Tom! :D) a strašně mě v téhle povídce baví 🙂 Vždycky má nějakou trefnou poznámku a nebo je takový roztomilý šmudla 😀 Ta jeho závěrečná věta ♥ No prostě nádhera! 🙂 Jsem zvědavá, co na to Bill řekne a hlavně jestli by Bill vůbec chtěl bydlet u Toma.
    Z celého dnešního dílu jsem naprosto skvěle naladěná a šťastná 🙂 Děkuji, že mi touhle povídkou zlepšuješ dny ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics