Vyvolení 19.

autor: T-KAY

Ahojky twinsátka. Vím, že jste asi nabručený, že mi to tak dlouho trvalo, ale prostě jsem se k tomu nemohla nijak dokopat. Ne že bych nechtěla, ale v jednu chvíli jsem se zasekla a nešlo s tím hnout. Ale snad si užijete předposlední díl, protože s konečnou platností je příští díl poslední.

No dost blábolení a užijte si to. Dala jsem si záležet.
Pa T-KAY

Ráno pro ně nebylo nijak chaotické, dokud Tomovi nezazvonil telefon. Rozespale vstal z postele, začal se kvapně přehrabovat ve věcech, a jakmile našel, co hledal, hovor přijal.

„Já tu na tebe čekám v kanceláři a ty nikde,“ řekl mu otec naštvaně.

„Oh… promiň, tati, včera jsem si zapomněl klíče doma a zabouchl jsem si. Přespal jsem u Billa,“ vysvětlil Tom a snažil se aspoň trochu probrat.
„U Billa? No myslím, že ti dneska dám volno. Anebo víš co? Do konce týdne tě nechci v práci ani vidět,“ zasmál se do telefonu Tomův otec.
„Počkej, to jako vážně?“ zeptal se ho překvapeně Tom.
„Naprosto. A jestli mi na konci týdne řekneš, že jste se k sobě nevrátili, tak ti osobně nakopu pozadí,“ zasmál se jeho otec, a pak už se ozval jen tón oznamující ukončený hovor.

Tom nevěřícně koukal na svůj mobil a nedokázal hned pochopit otcova slova. Až po chvíli se usmál a šel zpět do postele, kde se Bill nebezpečně převracel, že to vypadalo, že brzy vstane. Opatrně si lehl zpět a převracení toho drobečka v posteli náhle ustalo. Musel se nad tím ještě víc usmát. Miloval ho snad ještě víc než ve vile, ale hlavní je to, co se děje. Jsem v posteli se svým miláčkem, a i když se nic nestalo, připadal jsem si jak zfetovaný a po několika orgasmech.

Lehl jsem si na bok a podepřel si rukou hlavu, takže jsem měl na Billa krásný výhled. Hlavou mi proběhla myšlenka na to, že by se mnou Bill dělal ve firmě. Úplně jsem se ho na to zapomněl zeptat. Ale co, počkám, až se probere a pak se ho zeptám.

Z přemýšlení mě vydrhlo zaklepání na dveře. Jen jsem tiše řekl dále a ve dveřích se objevila hlava Billovy mamky.
„Oh… neruším?“ zeptala se tiše, když viděla spícího Billa.
„Ne, nerušíte, už jsem nějakou chvíli vzhůru,“ usmál jsem se.
„A dal by sis něco k snídani? Jdu dělat i Billovi, tak by ses mohl přidat,“ usmála se Simone a znovu sjela pohledem na svého syna.
„Rád se připojím, paní Trümperová,“ řekl dred s úsměvem a podíval se na Billa.
„Pro tebe Simone, Tome,“ řekl ještě a odešla.

Tomovi to trochu vyrazilo dech, ale nakonec se jen usmíval jako měsíček na hnoji. Sledoval spící tvář člověka, kterého opravdu miloval, a teď už se ho odmítal vzdát.

„Broučku,“ šeptl, políbil ho na tvář a pohladil po boku. Bill se však jen zavrtěl a spal dál. „Billy, to chceš prospat celý den?“ zasmál se a znovu ho políbil.

„Klidně, ale s tebou,“ zazněla rozespalá odpověď.
„Mám kliku, že mi dal tatík volno, jinak bych už tu nebyl,“ řekl dred, otočil Billa na záda a pohladil ho po tváři. Ten otevřel oči a usmál se.
„Opravdu ti dal volno?“ zeptal se Bill šeptem.
„Jo… ale pod jednou podmínkou, ale tu myslím myslel z legrace,“ zasmál se Tom.
„Jakou podmínkou?“ Bill byl opravdu zvědavá osůbka, ale to se Tomovi na něm líbilo.
„Že jestli se do konce týdne nedáme zase dohromady a nebude to mezi námi v pořádku, tak mě nakope do zadku,“ Tom se musel krotit, protože mu to přišlo strašně vtipný.
Ale to Billovi taky a začal se nahlas a od srdce smát.

Chvilku trvalo, než se oba chlapci uklidnili dost na to, aby se na sebe nepodívali, aniž by se začali opět smát. Teď však na sebe koukali pohledy, které mohli lidé znát už z televize. Tom se zapřel rukama a naklonil se pořádně nad Billa, aby ho mohl co nejněžněji políbit. Bill se zatetelil blahem. Tolik mu tyhle polibky scházely. Jeho ruce vystřelily vzhůru, objal Toma a začal ho hladit po zádech. Tomovy prsty si teď hrály s černovláskovými vlasy, ale líbat se nepřestali. Naopak.

Polibek ještě více prohlubovali a oba cítili, jak se jim krev hrne do rozkroků. Bill už to nemohl vydržet a klínem se otřel o Tomovo stehno. Ten ho přestal líbat, aby tak mohl vidět do černovláskova obličeje.

„Je to šílený, ale já tě chci, Tomi,“ vydal ze sebe černovlásek, dívajíc se na něj očima ztmavlýma touhou.

„Není to brzo, Billy?“ zeptal se Tom trochu zdráhavě. Nechtěl, aby si pak Bill něco vyčítal.
„Není. Tolik jsi mi scházel, a teď tě nenechám odejít. Chci tě,“ vzdychl Bill a znovu se otřel klínem o milencovo stehno. Co ale nečekal, bylo to, že Tom vstane. „Kam jdeš?“ zaúpěl.
Tom se jen usmál. „Nic proti tvé mamce, ale raději zamknu.“

Bill se tiše zasmál nad svým strachem a vyčkával, až si k němu Tom lehne. Dred rychle otočil klíčem, otočil se zpět k posteli a usmál se. Pár kroky byl zase u postele a pomalu si lehal na tělo svého milého. Polibky posypával jeho hrudník a mířil nahoru ke krku a pak ke rtům. Černovlásek se snažil, aby nebyl moc hlasitý, ale občasné steny mu i tak unikly. Dredáčova ruka se pomalu přibližovala k Billovu rozkroku. Jemně ho přes boxerky pohladil po chloubě a sledoval, jak Bill zaklání hlavu dozadu a sténá. Usmál se, tohle mu chybělo.

Bill roztáhl nohy od sebe, aby se tam mohl Tom natěsnat mezi ně. Při tom pohybu se však jejich rozkroky o sebe otřely, a to je donutilo zasténat. Tom přesunul ruce na černovláskův hrudník a lehce mu začal přejíždět přes bradavky. Zároveň zaútočil na jeho krk, přesněji na místo, kde se nacházela krční tepna, protože věděl, že je to Billovo citlivé místo.

Když mu bradavky ztvrdly pod prsty, sjel přes bříško k boxerkám a drze pod ně ruku zasunul, aby tak mohl pevně uchopit Billův penis.

„Oooooh,“ zavzdychal hlasitě černovlásek a začal instinktivně přirážet proti Tomově ruce.

„Jsi nedočkavý,“ uchechtnul se Tom a začal pohybovat rukou.
„A… a t-ty se di-divíš?“ zakoktal se Bill a byl doslova na hranici.
„Ani ne,“ řekl jen dred, pevněji sevřel penis v ruce a velmi rychle jí zapohyboval.

Bylo pro něj vzrušující sledovat, jak se jeho milenec pod ním prohýbá v zádech a sténá. Netrvalo to však dlouho a po chvíli ucítil, jak mu v dlani penis škube. Proto zrychlil, dokud se Billův dech nezadrhl a on tak potřísnil spermatem Tomovu ruku a svoje bříško. Dred si olízl prsty, pozorujíc přitom těžce oddechujícího černovláska ležícího na posteli.

Bill po chvíli otevřel oči a podíval se na Toma. Věděl, co nastane a chtěl to. Proto se posadil a hned pohladil svého milence přes spodní prádlo v rozkroku.

„Billy, nemusíme,“ řekl rychle Tom, utírajíc si ruku do papírového kapesníčku.

„Ale já to chci. Dokonce víc, než jsem to chtěl poprvé. Chci tě v sobě,“ řekl černovlásek svůdně, a zároveň Tomovi stahoval prádlo.

Tomu se ale díky tomu ulevilo, když jeho zdražovaná erekce nebyla látkou ještě víc drážděna. Bill se jen usmál nad Tomovým výrazem a vzal ho do pusy. Dočkal se zalapání po dechu. Tomovi se div nezatmělo před očima, když se ocitl v tom úžasném prostředí Billovy pusy. Zaklonil hlavu a zasténal.

Chvilku si ještě užíval toho teplého vlhka kolem svého penisu, než se Bill narovnal a políbil ho na rty.

Černovlásek se otočil v Tomovi zády, aby mohl ze stolku vytáhnout lubrikační gel. Ucítil na svém bříšku dredovu dlaň a usmál se. Když ze stolku vysvobodil gel, narovnal se a natiskl se na Tomův hrudník. Tubu mu vsunul do dlaně na bříšku, otočil hlavu a políbil svého milence tak vášnivě, že mu tím dával svolení ke všemu.

Tom otevřel tubu s gelem a trochu si vymáčkl na prsty, které o chvíli později přesunul k Billovu vstupu. Ten se klekl na všechny čtyři, špulíc na Toma zadeček. Dostalo se mu pobaveného smíchu. Hned na to ale Bill cítil, jak do něj Tom proniká nejdříve jedním prstem.

„Oh… jo,“ vydechl černovlásek a prohnul se v zádech.

„Copak? Neříkej, že ti to chybělo,“ usmál se Tom, přidal druhý prsty a lehce jimi přirážel do Billova těla.
„Je to šílený, ale… oh… spali jsme spolu jednou… proboha, Tome!!!“ ani nestačil doříct to, co chtěl, protože Tom narážel na jeho prostatu. „Chybělo mi to,“ vydechl nakonec.
„Ty jsi mi chyběl,“ šeptl Tom u jeho ucha a přidal i třetí prst a dal se do roztahování Billova vstupu.
„Tomi… sakra, chci tě!“ žadonil Bill, svíjejíc se slastí.
„Řekni mi, co chceš,“ Tom stále šeptal a stále přirážel prsty proti Billovi.
„Chci tě v sobě,“ vydechl Bill, zavřel oči a vnímal jen Tomovy prsty.

Na to Tom prsty vytáhl a zaslechl přitom nespokojené zamručení. Vzal opět do ruky gel, vymáčkl si větší množství, potřel si jím svůj penis a trochu znovu na Billův vstup. Dívali si navzájem do očí, když se Tom nad něj naklonil a penisem přejel po dírce. Černovlásek křečovitě stiskl víčka a zasténal. Dredáč se jen usmál a začal se pomaličku tlačit dovnitř. Nespouštěl ale oči z Billova obličeje, který byl momentálně zkřivený slastí.

Vniknul do něj po špičku a chvilku vyčkal, než si na to černovlásek zvykne a uvolní se, ale nemusel dlouho čekat.

Když byl v černovláskovi až po kořen, naklonil se nad něj a ukradl si polibek, který byl z Billovy strany naléhavý.

„Sakra… pohni se,“ zasténal Bill a zaklonil hlavu.

Tom ho okamžitě poslechl a začal pomalu přirážet. Billovy ruce ho hladily po zádech a v momentě, kdy se tom otřel o jeho prostatu, mu do nich zaryl nehty. Tom to v ten moment ani necítil. Snažil se být něžný, ale pomalu se v něm probouzela ta divokost.

„Miluju…tě,“ vydal ze sebe Tom.
„Já taky, ale… oh bože… prosím, přidej,“ sténal černovlásek.

Samo sebou nemusel čekat, protože Tom hned přidal a začal tvrdě přirážet. Bill okamžitě hlasitě zasténal a ještě víc se prohnul. Oba ale věděli, že při tomhle tempu ani jeden dlouho nevydrží. Tom tedy jednu ruku vsunul mezi jejich těla, pevně uchopil Billův penis a v rytmu přírazů začal pohybovat zápěstím. Černovláskova ústa se otevřela v němém výkřiku a ještě víc zaryl nehty do Tomových zad.

„Tomi… já… už…“ vydal ze sebe těžce Bill.

„Jen do toho, broučku. Já už taky dlouho nevydržím,“ řekl Tom a zasténal, když ho v sobě Bill stisknul.

Netrvalo to ani setinu vteřiny, když se Bill prohnul v křeči, pevně se stáhnul, že Tom nemohl přirážet, a udělal se mezi jejich těla. To ale dostalo i Toma za pomyslnou hranici a začal plnit Billův zadeček.

Unaveně dolehl na černovláskovo třesoucí se tělíčko a sem tam mu vtiskl polibek na jeho chlapecký hrudník. Oba se snažili zklidnit svůj dech. Chvíli tam tak leželi, než se Tom nadzvedl a pomalu z Billa vystoupil. Ten z toho náhlého pocitu prázdnoty ublíženě vydechl. Dredáč se uchechtl a znovu černovláska políbil.

„Měli bysme jít do sprchy,“ zasmál se tiše Tom.

„Spolu? Klidně,“ usmál se i černovlásek.
„Hele, to ti to nestačilo?“ podivil se dred.
„Nevím, na co ty myslíš, já se s tebou chtěl jen osprchovat,“ řekl Bill a zamířil do koupelny následován Tomem.

Ten byl opravdu rád, že má to svoje sluníčko zase u sebe. Musel uznat, že s ním je ráno veselejší, a ještě k tomu zajímavější.

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Vyvolení 19.

  1. abych rekla tak nemam ani paru o tom co se v minulem dile stalo, ale sem rada, ze si spolu svoje druhe uzili dostatecne 😀

  2. Krása:) také ráno… hmm, komu by sa nepáčilo.
    Som veľmi rada, že sú spolu. Snáď sa už nič nestane keď bude už len jedna kapitola:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics