Change of lifestyle 44.


autor: Muckátko :o*

Ahojte, zase jednou bych Vám – stálým čtenářům a pravidelným autorům komentářů – chtěla strašně moc za ty komentáře poděkovat. Nevím, kolik z Vás čte reakce na Vaše komentáře, tudíž to píšu sem. Mockrát děkuji.

Navzdory ne moc příznivé situaci u Billa doma, jsem do tohoto dílu přece jen zapojila něco krásného a láskyplného! Užijte si dílek! Vaše Muckátko :o*

Simone si díky bohu nevšimla, že Bill odešel. To by jí ke klidu moc nepomohlo. Gordon se pohodlně usadil na židli a opřel se, aby dal Simone najevo, že on je v klidu a nenechá se rozhodit. Gordon nekřičel. Nikdy. Jen když to bylo opravdu nutné.

„Nemyslels to doufám vážně, co jsi tady před chvílí řekl,“ začala Simone normálním hlasem, ale nabroušeně.

„Myslel,“ přikývl Gordon.
„A co to má být? Nějaká stupidní hra, jak ze mě udělat nepřejícnou zlou matku, zatímco ty dostaneš u Billa body navíc? Jestli se mu chceš pro nic za nic zavděčit, tak to fakt nechápu,“ založila si ruce na hrudi.
„Nikomu se nezavděčuju. Řekl jsem, co si myslím.“
„Jak můžeš být na jeho straně?! Jak?! Co to může být za chlapa, že se tahá se studentama, kteří jsou minimálně o pět let mladší než on. Už jen to je nějakým způsobem zvrácené!“
„Mně to zvrácené nepřijde. Navíc není nikde napsáno, že si partnery hledá jen mezi mladšími. Pokud se do Billa zamiloval, věk je jenom číslo,“ pokrčil ramenem.
„Oohh bože nevytahuj zase ta svoje moudra! Buď té lásky,“ odfrkla si Simone.
„To není moudro. To je pravda a ty bys Billa mohla nechat chvilku dejchat. Šlapeš mu na paty, kam se pohne. Přeháníš to,“ vytmavil jí.
„Prostě s ním nebude a tečka,“ zamítla Simone.
„A co dál, huh? Budeš čekat, až zdrhne beze slova z domu? Budeš se strachovat, kde je a vyčítat si, že jsi na něj byla taková? Nebo by ti bylo milejší, kdyby se chytl nějaké pochybné party? Vykašlal se na studium, začal chlastat, brát drogy a podobné věci? Přítel není v tomhle případě absolutně žádné zlo!“

Simone zamlela pusou a na chvíli zmlkla. Musela honem vymyslet, čím se bude bránit, protože Gordon byl zatraceně dobrý v argumentování.

„Říkej si, co chceš! Nikdy nebudu souhlasit s tím, aby s ním Bill byl.“
„Zkus mu dát šanci. Pozveme ho na oběd, zjistíme o něm něco, a když bude vypadat nebezpečně, sám s Billem promluvím,“ nabídl se Gordon.
„Já ho znát nechci! Nechci o něm vědět vůbec nic,“ prskla Simone zatvrzele.
„Fajn. Dej mi vědět, až se uklidníš,“ zvedl se Gordon od stolu a hodlal zamířit do ložnice.
„Pošli mi sem Billa!“ přikázala mu.
„Bill tu není,“ odpověděl Gordon.
„Kam jako šel?“
„Za ním.“

První talíř dopadl na zem a roztříštil se na obrovské množství střepů.

*

Bill vyjel výtahem do patra k Tomovu bytu a přešel ke dveřím. Ty už byly otevřené a v nich stál Tom. Bill se před prahem zastavil, zmučeně se na Toma podíval a pokrčil oběma rameny. Tom se uchechtl a za ruku vtáhl Billa dovnitř.

„Tak co?“ zeptal se Tom v předsíni.

„Možná se tím bezdomovcem stanu raději dobrovolně,“ vydechl Bill a kráčel dál do bytu.
„Ty jsi trdlo,“ usmál se Tom a mířil do pokoje.
„Chtěl jsem jít do sprchy. Vydržíš chvilku?“
„Jdu s tebou,“ natlačil Toma do koupelny a zavřel dveře. Oba ze sebe stáhli oblečení a zavřeli se do sprchového koutu. Tom nastavil příjemnou teplotu a postavil se pod proud teplé vody. Bill úlevně vydechl a natlačil se Tomovi do náruče. Ten omotal svoje ruce kolem Billova pasu a něžně prsty přejížděl po jeho dlouhých hladkých zádech. Idylka.

„Máma vylítla ještě víc než po tvém odchodu. Pak přišel táta a zastal se mě. Nemyslí si, že je špatné, že jsem s tebou. Teď nejspíš sedí v kuchyni a musí chudák poslouchat hysterické výlevy, že je na mé straně,“ svěřil se Tomovi a ústy se přitiskl k Tomovu ramenu, kam vložil polibek. Slíbl přitom několik kapek vody.

„Tak vidíš. Vyvinulo se to nad očekávání dobře. Horší by bylo, kdyby byli proti oba. To by bylo daleko těžší je přemluvit.“ Tom se natáhl pro sprchový gel a v malých kroužcích jej vmasírovával do Billovy napjaté kůže.
„Zůstanu tu přes noc, nevadí?“ podíval se Tomovi do obličeje.
„Víš, že ne,“ mrkl na něj Tom a pokračoval v mydlení celého jeho těla. Dělal to pečlivě, protože si začínal uvědomovat, že se taky klidně mohlo stát, že by o Billa přišel, a na to nebyl připravený. Ne teď, když si najednou užíval každou minutu, kdy ho měl kolem sebe.

„Jsi na mě tak hodný,“ zavrněl Bill uvolněně. „Víc než vlastní matka.“ Tom se uchechtl.

„Ale prosím tě. Tvůj vztah s matkou a se mnou nemůžeš srovnávat,“ poučil jej a posunul Billovo tělo pod sprchu, aby z něj pěnu spláchl.
„V tomhle můžu,“ stál si Bill za svým.
„Ty abys neměl poslední slovo,“ zasmál se Tom a překvapeně zamrkal, když mu Bill vytrhl sprchový gel z ruky.
„Já,“ pronesl důležitě a pomalu umýval Tomovo tělo. Nemohl se nabažit pocitu, když přejížděl dlaněmi po Tomových vyrýsovaných prsních svalech. Tom se zachvěl a z preventivních důvodů překryl Billovy dlaně a přemístil je na bezpečnější místo. Bill se laškovně usmál, ale o pokračování se nesnažil.

Po půlhodině vylezli oba z koupelny jen v ručnících. Tom na sebe hodil tepláky a triko a vytáhl dva kousky i pro Billa. Ten si ještě vysušoval ručníkem vlasy. Přehodil ručník přes vanu, oblékl si tepláky a do trička mu pomohl Tom. Jakmile mu hlava vykoukla z trička ven, líbl Tom Billa na špičku nosu a stáhl mu tričko k pasu, kde ho urovnal.

„Tome?“ oslovil Bill muže před sebou a propletl s ním prsty.
„Copak?“ pohladil Billa po tváři.
„Nemáš něco k jídlu? Mám hlad,“ pohladil si místo, kde se nacházel žaludek. Tom se zasmál a líbl Billa na spánek.
„Podíváme se, ty hlade. Nevečeřel jsi?“
„Ani neobědval. Na oběd už jsem pak neměl náladu a večeři jsem nedostal,“ přiznal Bill a ťapkal za Tomem do kuchyně. Tom se zamračil.
„Nechceš mi doufám tvrdit, že tě teď doma matka hodlá trápit hlady, aby dosáhla svýho,“ zavrčel.
„Neee. Ona byla jen tak v ráži, že tu večeři nedodělala a já si nestihl nic vzít, protože jsem jel za tebou,“ posadil se Bill na barovou židličku a sledoval Toma, jak kouká do lednice.
„No doufám, že to bylo poprvé a taky naposled, co jsi byl o hladu. Udělám tousty, co ty na to?“ zeptal se Billa a jako odpověď mu naprosto stačily natěšené jiskřičky v jeho očích.

*

Bill si pochutnával na křupavých toastech, kterých dostal opravdu požehnaně. Začínal si na Tomovi všímat drobností. Třeba teď nadělal spoustu toastů, ale dal je přednostně hladovému Billovi. Sám musel ještě počkat několik dlouhých minut, než dodělal další várku pro sebe. Když se dal konečně do jídla, chroustal Bill už poslední toast.

„Jestli chceš, můžeš to zapít mlíkem. Je v lednici ve dveřích,“ ukázal Tom na bílou věc v rohu kuchyně.
„Fceš haky?“ zeptal se Bill s plnou pusou a seskočil na zem.
„Cože?“ zeptal se Tom pobaveně. Bill hlasitě polkl.
„Jestli chceš taky,“ ozvalo se tlumeně, když Bill otevřel lednici a strčil dovnitř nos.
„Jo, nalej mi taky,“ přikývl a pozoroval Billa, jak od lednice hopsá ke skříňce se sklenicemi a spokojeně si brouká. Tom zakroutil hlavou. Teď má Bill možná ještě trochu energie, ale po tom, co jej Tom nakrmil a napojil mlékem, usne jako miminko.

„Tady to je,“ postavil před Toma nízkou skleničku plnou mléka.

„Díky,“ sáhl po sklenici a napil se, aby mu toasty lépe klouzaly do krku.
„Bylo to vážně výborný,“ pochválil jej Bill, olízl si prst a sbíral po talíři kousky toastového chleba a sýru.
„Ale prosím tě. Zase taková kuchta nejsem,“ mávl Tom rukou a polkl poslední sousto.
„Ne vážně! Byly výborný. Takový nedělá ani máma. Má je vždycky takový mokrý nebo co. Tyhle byly fajn křupavý,“ zavrtěl se Bill a napil se mléka tak moc, až mu na horním rtu zůstaly bílé vousky. Rychle je setřel, aby si toho Tom nevšiml a nemyslel si o něm, že je jako dítě.
„No tak když už na nic, tak na toasty tě utáhnu vždycky,“ kývl Tom hlavou a dopil mléko ve sklenici. Sesbíral nádobí a postavil jej do dřezu. Teď se tím nechtěl zabývat. Bill hlasitě zazíval, až mu do očí vhrkly slzy.

„Tak pojď, ty ochrapo. Jdeme spát,“ zhasl Tom v kuchyni světla, zezadu Billa objal a poslepu s ním pajdal až do ložnice. Zavřel za nimi dveře. Pustil Billa, aby si mohl vlézt do postele, a hned ho následoval. Přikryli se a Bill se přitulil k Tomovu tělu.

„Hmmm. Je mi tak dobře,“ zavrněl Bill a znovu zívl proti Tomově pokožce.
„Ještě aby ne, když jsem se o tebe tak pěkně postaral,“ musel se Tom pochválit.
„Pravda,“ uznal Bill a líbl Toma na tvář. „Děkuju,“ usmál se a uhladil si vlasy, aby Toma nelechtaly v obličeji.
„Spěcháš ráno domů?“
„Ne-e,“ zavzdychal Bill ospale. Posunul hlavu na Tomovu hruď a zavrtal nos do trička. Pravá ruka se omotala kolem Tomova těla a nahmatala kus volné látky, který stiskla v dlani, aby mu Tom neutekl. Spokojeně se zavrtěl a začal klidně oddechovat.

„Dobrou noc, broučku,“ zašeptal Tom a políbil Billa do vlasů. Odpovědi se mu už nedostalo, ale to nevadilo. Dokud byl Bill omotaný kolem jeho těla, všechno bylo v pořádku.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Change of lifestyle 44.

  1. Dokud byl Bill omotaný kolem jeho těla, všechno bylo v pořádku. – Zase jedna z těch krásných vět, které mě v tvojí povídce dostávají 🙂
    Jinak Simone je fakt na pěst, ale věřím tomu, že Gordon jí nakonec přivede k rozumu. Moc moc moc si přeju, aby to u Billa doma bylo brzy v pořádku a aby se Tom nemusel už bát, že o něj přijde. I když ono není občas špatný si uvědomit, že nic není jistý 🙂
    Jinak na závěr (už obligátně :D) dodám, že tu povídku prostě miluju :))) Na nic se netěším tolik jako na nový díly tohodle úžasnýho příběhu <3

  2. Konecne se nam tom zamiloval .. jezisi a ta posledni veta bya tak neskutecne krasna :') nad tim se budu rozplyvat dneska cely den .. ted uz by se jen vse mohla urovnat doporadku a byla bych spokojeny clovek .. ale jsem rada, ze se gordon zastal Billa 🙂

  3. Ja táááááááák strašne nerada komentujem, lebo sa neviem dobre vyjadriť :(.. Ale aby som urobila radosť ^^♥
    Takže, toto je jedna z tých najlepších poviedok čo som kedy čítala. (Som dosť náročný čitateľ, so xD)Každý diel je lepší a lepší a ja sa vždy na ne tak strašne teším ♥.
    Píšeš to úplne nádherne.
    Už ma pomaly prestávalo baviť čítať, lebo takmer každá poviedka je o tom istom, všetko sa v nich opakuje a to je nudné.
    Ale toto je úplne niečo iné *-* ♥.
    Skutočne milujem tento fanfik :3
    A myslím že by si nám nemala ďakovať za komentáre. My by sme to komentovanie mali brať ako samozrejmosť a mali by sme ďakovať my tebe za to že píšeš :3.
    Takže ja ti mooooooooooc ďakujem za túto dokonalosť ♥.
    A už sa neviem dočkať novej kapitolyyyyy :3♥♥
    P.S.: Dúfam že som aspoň trochu potešila týmto trápnym komentárom :"DDD…

  4. Za tenhle nádherný, oddechový díl jsem skutečně ráda ♥ Protože už teď se začínám bát toho, co bude v tom dalším. Simone mě vůbec nepotěšila, nějak jsem doufala, že se už uklidní a i když nerada, tak přijme fakt, že má Bill přítele, který jí není po chuti. Mám strach, že si Bill slízne to, že takhle ´utekl´ za Tomem, i když to měl dovolené. Jenomže dovolené to měl od Gordona a ne od Simone, tak mám strach, že tohle bude kámen úrazu. No, asi nebudu spekulovat a raději si počkám na další díl 😀 Já bych totiž vymyslela ty nejhorší scénáře 😀 Ale i tak, strach prostě mám a přemýšlet o tom beztak budu pořád 😀 Už takhle jsem se na tenhle díl klepala a měla jsem po celou dobu strach, co se ještě nestane. Očekávala jsem, že bude třeba Simone Billovi volat ať se okamžitě vrátí a nebo si někde sežene adresu (i když sama upřímně nemám ponětí kde by ji vzala :D) a bude na Toma zvonit a hulákat na celý panelák, že je úchyl když se schází se studentem 😀 Noo, ona třeba i volala a Bill o tom třeba zase akorát neví 😀 Upřímně teda doufám že nee, protože by z toho měl ještě větší průser, než má teď. Tak budu naivně doufat, že to už Simone nechá být a nechá Billa konečně žít si svůj vlastní život. Gordon je prostě bombastický, ten jeho klid mě naprosto dostává 🙂 I když být na místě Simone a vidět, jaký je klidný, tak mě to akorát ještě víc rozčílí 😀 Ten jeho nápad s obědem se mi líbil. Líbí se mi, že to vůbec neřeší, bere to v pohodě a ještě chtěl Simone uklidnit oběděm. Ovšem ta mě dostala tím, že Toma nechce ani za nic poznat 😀 Ale tak třeba se ještě někdy dočkám toho, že Simone Toma skutečně pozná a zamiluje si ho. Uvidíme 😉
    A Tom? 😀 Tak na toho už vážně nemám slov. Je prostě dokonalý! ♥ Já vím, u něho se opakuju pořád dokola, ale ta jeho změna mě i po tolika dílech ještě pořád dostává. Nemůžu si pomoct, ale vždycky, když o Billa pečuje, tak se musím uculovat a tišše Billovi závidím 😀 Přijde mi, že je do Billa den ode dne zamilovanější a zamilovanější 🙂 A moc se mi líbila ta jeho myšlenka, že ještě není připravený na to, přijít o Billa ♥ Já na to taky nejsem připravená 😀 tak doufám, že k tomu nikdy ani nedojde 😉 No a poslední věta byla opět totálně nádherná ♥ A taky jsem moc ráda, že konečně v posledních pár dílech vidím, jak moc zaláží i Billovi na Tomovi a že v tom Bill určitě taky vidí něco víc 🙂 Chvíli jsem fakt měla strach, že to Bill bere jen tak a třeba nakonec Toma pustí k vodě 😀 Teď už se tohoto přestávám bát a věřím, že si i on jednou uvědomí, jak moc Toma miluje 🙂
    Opět moc děkuji za další perfektní díl ♥ Tuhle povídku miluju stejně tak moc jako miluje Tom Billa ♥ ( I když Toman si to ještě stále nechce přiznat, já to přiznávám! :D)
    A další díl už opět netrpělivě očekávám 😀 :))

  5. [4]: Niki, potěšila jsi mě moc, zvlášť proto, když jsi zmínila, že moc nekomentuješ. Proto si toho vážím ještě více 🙂

    [6]: Mischulko, co dodat, Tvoje komentáře stále zůstávají na přední příčce všech komentářů. Obrovské díky! 🙂

    [2]: Allko, jsem moc ráda, že Ti svým amatérským psaní dokážu alespoň malinko zlepšit náladu a zpestřit den 🙂

  6. Nadherne nezny dilek, udelal mi radost. Kdyz si vzpomenu, jak se Tom choval k Billovi a zacatku povidky, nechce se mi ani verit, ze se to tak krasne zmenilo. Bill aspon ted ma jistotu, ze Tomovi na nem zalezi a ma v nem oporu. Je to nadherne <3 Doufam, ze i Simone tohle co nejdriv dojde a zacne mit Toma aspon trochu rada.
    Moc se tesim na pokracovani <3

  7. Tom sa zachoval strašne krásne. Tá sprcha, jedlo a všetky Tomove myšlienky a gestá boli táááák nádherné, že som sa úplne rozplynula. Ďakujem za prekrásnu kapitolu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics