Change of lifestyle 41.


autor: Muckátko :o)

Tom nechápavě kroutil hlavou. Jak mohl být po tom včerejším sexuálním maratonu plného naprostého vyčerpání tak brzy vzhůru? Ať se snažil jakkoli, ani Billova přítomnost a teplo, které vycházelo z jeho těla, mu nepomohlo znovu usnout. Malinko se zastyděl, když si uvědomil, jak majetnicky si k sobě Billa tiskne. Neměl chudáček možnost se ani pohnout, jak jej Tom svíral ve své náruči. Tom uvolnil svaly a pomalu se odmotal od Billova těla. Snažil se být potichu, i když jak se tak na Billa díval, neprobudil by jej ani výbuch atomovky. Tom se usmál. Tipoval, že do oběda ho z postele nevytáhne ani násilím.

Posadil se na posteli, protáhl ztuhlá záda a zazíval. Zamrkal, aby zahnal slzy a vstal. Ve skříni vyhrabal čisté oblečení a zavřel se v koupelně. Moc sprchování neprotahoval. Vykonal to nejpotřebnější a sprchu vypnul. Nechtěl tam zbytečné postávat a riskovat, že tekoucí voda Billa přece jen probudí.

Čistý a svěží vešel zpět do pokoje a usmál se, když viděl Billovo hluboké bezvědomí. Poškrábal se na předloktí a s tichým klapnutím dveří opustil pokoj. Mezitím, co bude Bill spát, stihne spoustu věcí. Vzal vyvenčit psa a cestou zpět se stavil v obchodě pro pár věcí do lednice a pro pečivo v pekárně. Odemykal hlavní dveře, když mu někdo skočil na záda. Vyjekl leknutím a rychle se otočil.

„Nejsi ty náhodou kretén?“ zamračil se Tom a vydýchával leknutí.

„Dobré ránko i tobě, Tomíku,“ zahalekal Georg a zasmál se, když si všimnul Tomova rozpoložení. Co mu už tak úsměvné nepřišlo, byl výhrůžný postoj Tomova psa, který vypadal, že po Georgovi co nevidět skočí. On tuhle malou nevinnost zřejmě vnímal jako napadení svého pána.

„Co tady vůbec strašíš takhle po ránu?“ zeptal se Georga a nechal jej, aby jej následoval k výtahu a následně ke dveřím jeho bytu.
„Jedu k našim a měl jsem ještě cestu kolem, tak jsem se chtěl zeptat, jestli něco nepodniknem příští víkend, abys se mnou počítal,“ řekl Georg a nevybíravě přibouchl dveře. Tom se naježil.
„Nemohls s tím třísknout ještě víc? A nevřískej tady!“ napomenul jej a odložil nákup na kuchyňskou linku.
„Tak promiň. Nevěděl jsem, že ti na těch dveřích tak záleží,“ ušklíbl se Georg a posadil se na barovou židličku.
„Na těch dveřích ne, ale na tom, aby se Bill nevzbudil, na tom mi záleží,“ objasnil mu.
„Ty tady máš toho svýho mazlíka?“ vytáhl Georg obočí a okamžitě přepnul svoji mluvu do módu ‚Pojďme Toma poškádlit‘.
„Spí v ložnici, takže kroť svoje hlasité projevy.“
„No nekecej! Můžu ho vidět?“ zavrtěl se a očima utíkal směrem k ložnici. Tom se mu skoro postavil do cesty, aby se tam ani nedíval.
„Šibe ti? Zapomeň!“ zavrčel. Billovi klidně mohla ze spánku sklouznout přikrývka z těla a vážně nehodlal dovolit Georgovi, aby ho očumoval, když na sobě nic nemá.
„Že on toho na sobě chlapeček moc nemá?“ zasmál se. Tom mu věnoval vražedný pohled. „Myslel jsem si to,“ rýpl si Georg a raději Toma obezřetně pozoroval.

„Co s tím víkendem?“ přijal hrníček s kávou.

„Nevím. Jsem tak nějak nepřímo domluvený s Billem,“ pokrčil Tom ledabyle ramenem, když si vzpomněl na Billovu poslední smsku.
„Co? On tu zůstane na celý víkend?“ podivil se Georg.
„Je tu od včerejška od pěti hodin a zůstává až do neděle a příští týden asi taky,“ nastínil Georgovi plány.
„No nekecej! A co si vymyslel za výmluvu?“ zeptal se a Tom na chvíli zalitoval, že jej do všeho zasvětil.
„Vlastně nevím. Když jsem s ním mluvil po telefonu, řekl, že to mám nechat na něm, no a včera jsem se ho nějak nezeptal,“ usrkl ze svého šálku a dal se do přípravy bohaté snídaně pro toho svého malého ospalého ťunťu.
„Dovedu si představit proč,“ uchechtl se Georg. Tom se k němu otočil. Podíval se k ložnici a pohledem se vrátil zpět ke svému kamarádovi.
„Nikdo mě nezničil tak jako on včera, potažmo dneska,“ svěřil se Georgovi, kterému po této informaci skoro vypadly oči z důlků.
„No ty vole! A že tys už něco zažil!“ zvolal, když zavzpomínal na všelijaké dobrodružné kousky, se kterýma se mu Tom svěřil. Tom přikývl a otočil se zpět. „Začínám si přát, abych taky dovedl šukat kluky,“ pronesl Georg vážně a na chvilku se zamyslel. Tom se jeho výrazu musel zasmát.

„I kdybys dovedl, v životě bych tě nenechal na Billa sáhnout.“

„Sobče!“ urazil se Georg a dopil kafe.
„Radši zvedni zadek a zmiz,“ popohnal jej Tom a chystal připravenou snídani na tác.
„Hmpf!“ odfrkl si Georg a sjel z židle. „Takže ten víkend padá?“ zeptal se ještě.
„Ještě se ti ozvu, nebo se zastavím u tebe v práci,“ přislíbil Tom.
„Fajn, tak se měj!“
„Čau a opovaž se třískat dveřma!“ varoval jej Tom. Uslyšel jen nerudné zabručení a tiché klapnutí dveří. Když se ujistil, že je Georg pryč, popadl tác plný dobrot a sunul se k ložnici. Loktem si otevřel dveře, odložil tác na noční stolek a došel zavřít dveře, aby za nimi nevběhl pes.

Tom přelétl Billovo tělo. Ležel na boku obličejem k Tomovi, nohy přitisklé až skoro k hrudníku. Posadil se k němu a přitiskl se rty k Billově tváři. Polibky se pomalu přesunul až k Billově odhalenému oušku, které začal něžně žužlat.

„Mmmm,“ zamručel Bill ze spaní a zavrtěl se.
„Dobré ráno, ty můj malej nymfomane,“ zabrumlal mu Tom do ucha a začal se probírat jeho blonďatými vlasy. Bill pootevřel oči jen na úzkou škvírku, zaregistroval Tomův úsměv, a hned na to oči zavřel. Péče věnovaná jeho vlasům byla až příliš příjemná. Znovu upadal do snění, když jej vyrušil Tomův hlas.
„Vstávej, Billi, udělal jsem snídani,“ podíval se Tom na tác.
„Slyšel jsem hlasy. Matně, ale slyšel,“ zachraptěl Bill.
„Stavoval se tu Georg,“ přiznal.
„Hmm,“ zamručel Bill souhlasně.
„Vstáváš?“
„Asi ne,“ dostalo se mu odpovědi.
„No taaak. Bude to studené.“ Slyšel, jak si Bill povzdychl. Přetočil se na záda, posadil se a na vratkých pažích se přisunul k čelu postele, aby se mohl opřít. Tom se natáhl pro tác a položil jej na Billův klín.

„Ooh mňam,“ zajiskřily Billovi oči, když viděl všechno to voňavé pečivo a čerstvé ovoce.

„Nevěděl jsem, jaký si dáš čaj, tak jsem ti sem dal několik sáčků. Je tam černý, ovocný, jasmínový a nějaký bylinkový nebo tak něco,“ zamračil se na sáčky.
„Děkuju,“ usmál se Bill a sáhl po tom ovocném. Hodil pytlík do horké vody v hrníčku a sledoval, jak se voda okamžitě zabarvuje.
„Spal jsi dobře?“ upil Tom ze své kávy a natáhl se pro pár kousků nakrájeného ovoce.
„Ještě by to pár hodin chtělo,“ přiznal Bill s plnou pusou.
„Nechtěl jsem tě původně budit, ale řekl jsem si, že po včerejšku si zasloužíš snídani až do postele a aby ti nevystydla, musel jsem tě vzbudit,“ podal Tom logické vysvětlení.
„Odpuštěno,“ pousmál se Bill a znovu se zakousl do máslového croissantu.
„Co tvoje… uhm… kyčle? Je to lepší?“ Bill opatrně zahýbal nohama a malinko je roztáhl od sebe. Hned zkřivil obličej.
„Moc ne,“ podíval se na Toma a vrátil nohy k sobě. Tom pobaveně zavrtěl hlavou.
„Nevadí. Venku to stejně vypadá, že bude co nevidět pršet, takže se můžeme klidně válet, nebo se přesuneme k televizi a budem koukat na filmy,“ usmál se Tom.
„To zní dobře. Jen doufám, že se ty kyčle vrátí do neděle zpátky na svoje místo,“ uchechtl se Bill a pustil se do misky s ovocem. Tom pobaveně sledoval, jak hladový Bill luxuje veškeré jídlo na tácu a chvílemi se obával i o prázdné misky. Nebylo divu. Včerejšek z nich musel vycucat tolik energie, že by jim nikdo nesměl mít za zlé, kdyby k snídani snědli každý jedno vypasené sele.

„Bille?“

„Hm?“
„Co jsi vlastně řekl vašim? Ohledně toho, že nebudeš celý víkend doma,“ zeptal se Tom opatrně. Bill zamrkal a polkl. Nevěděl, jestli to Tomovi má říct, protože verze, kterou strčil pod nos matce, nebyla tak úplně pravdivá. Ještě stále nevěděl, co mezi sebou s Tomem mají.

„No já… řekl jsem jí, že mám… no… př-přítele a že budu na víkend u něj,“ dostal Bill ze sebe. Tom se nad spojením ‚mít přítele‘ trochu pozastavil.

„Oh aha,“ přikývl nemastně neslaně.
„Já vím, že spolu nechodíme nebo tak něco, ale tohle bylo jediné, o čem jsem si myslel, že by matka mohla akceptovat. A taky že jo. Moc se nevyptávala.“
„To je v pohodě. Jsem rád, žes to takhle… zařídil,“ klesl hlasem, ale rychle se vzpamatoval, aby Bill nic nepoznal. Nějak mu bylo najednou úzko.
„Je ti něco, Tome?“ zeptal se Bill, když přes jeho obličej přelétl stín.
„Ne nic. Všechno v pohodě. Takže… jaký film bys rád viděl?“ zamluvil celou situaci a nasadil svůj několik let naučený úsměv.

Ještě několik dlouhých minut seděli na posteli, dojídali snídani a dohadovali se, co si pustí za film. Tomova nálada se malinko vrátila do normálu, ale při každém pohledu do Billových očí se mu sevřelo srdce. Měl pocit, jako by něco neudělal, nebo zapomněl říct. Neuměl to správně definovat.

Po snídani Tom pomohl Billovi se obléct a odnesl jej v náruči do haly na pohovku, na klín mu položil několik pouzder s filmy a nechal ho, aby něco vybral. Mezitím uklidil v ložnici, otevřel okno a naskládal nádobí od snídaně do myčky. Jakmile měl všechno hotové, strčil Billem vybraný film do přehrávače a s dálkovým ovládáním se posadil vedle Billa. Ten se přitiskl k němu, svoje nohy přehodil přes Tomovů klín a spokojeně se usmál, když jej Tom kolem těla objal. Na ovladači stiskl ‚Play‘, odložil ovladač na stůl a levou ruku položil na Billova stehna. Ruka po většinu času ležela klidně, ale byly i chvíle, kdy Tom rukou pohnul a pohladil Billa po noze. Jen krátce a letmo.

Nepřekvapilo jej, když Billova hlava po dvaceti minutách filmu klesla na Tomovo rameno, čelo se opřelo o Tomův krk a horký dech pronikal přes látku Tomova trička až k jeho kůži. Usmál se, když po okenní tabuli sjelo několik prvních kapek deště.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Change of lifestyle 41.

  1. Krása ♥ Já si i s klukama užívám to, že spolu můžou být celý víkend 😀 Jsem za ně oba moc šťastná, jen jsem opravdu zvědavá, kdy oba procitnou a uvědomí si, že se spolu neschází jen tak, ale že skutečně tvoří pár ♥ A to, že tvoří pár mi skutečně nikdo nevymluví, protože proč by spolu jinak trávili tolik času? Proč by se k sobě pořád tulili, těšili se na sebe? Mám chuť jim oboum proplesknout – no, možná Tomovi o něco víc – aby jim konečně docvaklo, že se milují! Mám takový pocit, že potřebují nějak popostrčit. Nevím, jestli zrovna Tomovi někdy docvaknou jeho city. Pořád se mi nelíbí to, že se snaží předstírat sám sobě, že vztah nechce a na city není. Takový možná byl, ale Bill jej totálně změnil! Už to není žádný arogantní frajírek, který se stará hlavně sám o sebe a dělá všechno proto, aby se měl on dobře. Naopak se z něj stal milý, pozorný a hlavně milující chlap! Ta jeho péče o Billa mě dostává do kolen ♥ Ony to jsou jenom takové maličkosti, ale právě na těch se pozná, jak moc mu na Billovi záleží. A ať se mi ani sobě nesnaží tvrdit, že to dělá jen proto, že se s Billem cítí fajn. Prdlačky! Je do něj zamilovaný, proto to dělá! To, jak si ho k sobě vždycky tulí, jak se snaží být potichu a nezdržovat se moc ve sprše, aby Billa nevzbudil. To, jak mu sám pro sebe vždycky říká jiným oslovením. To není jenom tak, tak si to už Tome sakra přiznej! Nebo jak v dnešním díle láskyplně připravoval snídani. Jasně Tome, určitě to bylo jenom kvůli tomu úžasnému sexu 😀 A rozmrzelý jsi byl proto, že tě štve, že jsi Billovi nikdy neřekl, že by jsi s ním chtěl být pořád a být jeho přítel. Vím, možná si to ještě ani sám neuvědomil, ale je to tak!
    A Geova přepadovka mě pobavila 😀 Nejen, že jsem se musela smát, když mu Georg skočil na záda 😀 Takoví ´staří´ chlapi to jsou, a pořád takhle blbnou 😀 Ale právě to se mi na tom líbí 🙂 Ale když si Tomův pes hlídal svého páníčka, tak jsem si hnedka vzpoměla na mého malinkatého pejska, který by se Georgovi už zakousl do nohy 😀 Ono stačí, když si spí u mě na klíně a projde okolo brácha, tak už cení zuby a čeká, že po něm vyjede, pokud by se ke mně až moc přiblížil 😀 No a pak se mi samozřejmě líbila ta Tomova nepřímá žárlivost, kdy by Billa Geovi prostě nepůjčil a kdy se Geo na Billa prostě nemůže ani podívat! :)) Jsem si téměř 100% jistá, že kdyby tam byla nějaká ta jeho bývalá holka, tak by to Tomovi bylo jedno a určitě by ji rád půjčil i Geovi, aby ji ozkoušel 😀 Ale Bill je prostě speciální a patří jenom Tomovi ♥
    Takže moc děkuji za další krásný díl a doufám, že klukům brzy pomůžeš procitnout :)))

  2. Doufam, ze ti dva si mezi sebou brzo ujasni, na cem jsou. Chapu, ze Tom neni zvykly na to mit vztah, ale prece jen by si o tom mohli promluvit. Je ocividne, ze se maji moc radi. Tesim se na dalsi dil 🙂

  3. Ách, škoda tej reakcie na priateľa, ale hlavne, že Tom cíti, že niečo povedať mal… Je to strašne krásne. Ja milujem akí sú k sebe zlatí. Ďakujem za kapitolu♥

  4. …dal se do přípravy bohaté snídaně pro toho svého malého ospalého ťunťu. To byla nejhezčí dnešní věta 🙂 Chci být taky ťunťa 😀
    Ach jo, já už bych těm klukům přála, aby jim docvaklo, že se milují a že pár tvoří už dávno :)) Hlavně Tome, ty si uvědom, že se o tebe minule fakt nepokoušel infarkt 😀 Ale zároveň je mi jasný, že až jim to dojde, bude asi konec týhle bestovní povídky… A nevim nevim, jestli jsem se už smířila s tím, že tahle nádhera někdy skončí… :)) Tak jim to ještě můžeš chvíli protahovat, Muckátko :))

  5. teda .. takhle se to musi useknout a ukoncit dil? ale to se nedela!!
    a verim, ze te to Bille zarazilo, jak Tom reagoval, ale ver mi, ze ty si jeho hlavni zmena v zivote .. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics