Oheň pouště 10.


autor: Davidoff a Viollett Shadow


Máme tu dílek kulatého čísla 😛 U tohoto dílu se dozvíte, co ke komu náš Billí cítí a co taky všechno udělá. Musím podotknout, že u tohoto dílku si přijdou na své (snad 😀 )fanoušci obou pairingů. Jak hlavního Billshida, tak samozřejmě AlBilla. Začíná to být čím dál zamotanější (čímž potěšíme zejména Schmettinku – tímto bych si to neodpustil a posílám pusinku, zlatko :D). Užijte si to Davidoff a LízatQo

Staršímu muži se rozšířily zorničky, když se jeho rty setkaly s mladšími a hebčejšími. Přivřel oči a vychutnával si jeho polibek. Jeho smysly byly blokovány.
Hmat byl zaměstnaný Billovou tváři.
Chuť byla zaměstnána Billovým jazykem.
Čich neměl na práci nic jiného, než nasávat Billovu tělesnou vůni, protkanou vůni orchidejí.
Zrak byl dočasně oslepen a jeho sluch byl pod nápory Billových vzdychů.

Celé toto vzezření mu přišlo tak kouzelné a tak procítěné. Cítil toho hubeného tvorečka tak blízko sebe a jejich jazyky spolu hrály vášnivou hru, kterou ani jeden z nich nechtěl prohrát. Jejich háďata se o sebe náruživě třela a Ehanovy ruce sjely z Billových tváří přes krk a paže na útlé boky. Bill zakňučel a natiskl se k snědému muži více. Jeho kořeněná vůně jej vábila stejně jako vosy na med. Byl to jistý druh afrodiziaka a na mladého chlapce silně působilo.

Snědý muž laskal pokožku na bledém laním krku a jeho ruce opatrně sjely na zadek a promnuly jej. Bill vzdychnul a trochu se rozkrokem otíral o Ehanovo tělo. Nevěděl co s rukama, proto je jen lehce spojil za Ehanovým krkem a nastavoval svůj krk ještě více, aby vycházel vstříc dráždění, jež mu Ehanovy rty a zuby způsobovaly.


Snědý muž dlouho nečekal. Cítil, jak je Bill vláčný a oddaný v jeho náručí. Vysadil si jej na stůl a lehce jej donutil si na něj lehnout. Bill neprotestoval ani tehdy, když byla jeho stehna lehce roztáhnutá a nad ním se skláněl Ehan.

Ehanovy prsty zajely pod černou látku u Billových kotníků a pečlivě a opatrně ji nadzdvihovaly. Sjížděly po Billově hladkém lýtku, přes koleno až na úzké stehno, zatímco se látka shrnovala nahoru. Přitom jeho oči kontrolovaly grimasy mladšího chlapce, ostražitě a s trpělivostí.

„Třeseš se…“ Zkonstatoval Ehan a bříškem prstů pohladil Billa po obnaženém bříšku. Doufal, že se netřese strachy, ale vzrušením z něčeho nového. Pohled stále nespouštěl z jeho očí. Byly přivřené a rty otevřené, přímo vybízely k další hře. Nyní jeho ruka putovala směrem k Billovu rozkroku, dokud nebyla zastavena Billovým nesouhlasným zakňučením.

„Ehane. Mohl by… mohl by někdo přijít…“ Vydechl a lítostivě kouknul do Ehanova pohledu. Tak moc se chtěl oddat zrovna tomuto muži. Poprvé chtěl okusit i tělesnou lásku, kterou mu Ehan mohl nabídnout. Toužil po tělesném spojení, které by je svázalo dohromady už navždy, ale… byl tu jiný problém, a to byl sultán… I když byl sultán krutý a nelítostný, přece jen v něm něco bylo. Ehan byl zcela jiný. Bill cítil, že je do tohoto muže zamilovaný, ale stále tu bylo sultánovo charisma a to vnitřní „něco“, které mu nedovolovalo se do Ehana bezhlavě zamilovat. Lhal by, kdyby tvrdil, že je mu sultán naprosto lhostejný. Měl v hlavě dilema. Zase tak velké dilema, a bohužel nevěděl, jak s tím naložit… Nemohl odmítnout sultána, protože by jej potrestal a Ehana by zabil. Kdyby odmítl Ehana, jeho srdce by puklo a on by nemohl žít s pocitem, že by zlomil snědému muži srdce. Byl na rozcestí a ani trochu nevěděl, kterou z dvou cest se má vydat.

Ehan jen chápavě kývnul hlavou, ale pozici neměnil. Trochu stáhl Billovi talár a přitom se dotkl látky, pod kterou se skrývala Billova erekce. Byl naprosto tvrdý a chlapec jen zafuněl a přitáhnul si muže za týl k sobě, aby mohl spojit jejich rty v dalším z vášnivých polibků. Ještě jeden polibek a pak se budou muset vrhnout na učení arabského jazyka…

***

Večery v této zemi byly chladnější než dny. Pro obyvatele to byla úleva, jelikož se v chladném prostředí líp spí a člověk si více odpočine, než se vrhne znova do práce. To však neplatilo pro vyšší hodnosti a Billa v paláci. Ti mohli spát dosytosti a nikdo je do práce nenaháněl.

Bill ležel neklidně na svém lůžku, jeho nohy lehce překrývala tenká látka. Převaloval se ze strany na stranu, až látku odkopal. Jeho vlasy ležely všude na polštářích a jeho tvář byla zkřivená, nebyla povolná a klidná jako vždy. Nejspíš se mu zdála noční můra, která jej drtila ve snech. Chlapec něco zamumlal a pak vyděšeně vyletěl do sedu.

Další infarkt málem nastal, když spatřil sultána, jak sedí na velkém a honosném křesle blízko jeho postele a pozoruje ho.

Bylo ticho. Bill tiše pozoroval sultána a sultán nehybně a tiše seděl na křesle a také pozoroval mladšího chlapce. Nevěděl, co jej napadlo, že přišel uprostřed noci do Billových komnat, ale měl takové zlé tušení a chtěl se jen ubezpečit, že je jeho habibi v pořádku. Avšak z letmého nakouknutí uplynuly už dvě hodiny. Celé ty dvě hodiny jen koukal na Billův neklidný spánek a občas jej pohladil starostlivě po tváři. Kdyby jen věděl, co ten mladý chlapec s ním dělá. Věděl, že Bill mu nebude rozumět ani jedno slovo, ale chtěl se k němu víc přiblížit, chtěl, aby byl jen jeho a nikoho jiného.

Pomalu se zvedl, aby chlapce zbytečně nevyděsil a přesunul se k němu na postel. Byl naprosto klidný, ale cítil, že Bill je v jeho přítomnosti nervózní, a když se přiblížil, tak to cítil intenzivněji. Posadil se k němu na postel a otočil hlavu směrem k němu, byl tak krásný, když byl rozespalý. Byl rozcuchaný a jeho oči byly lehce rozmazané, protože byl tak unavený, že si ani neumyl obličej a rovnou padl do lože.

„Co chceš, pane?“ Zeptal se Bill, když zalovil v hlavě pár arabských frází, které se naučil při hodině s Ehanem. Jeho lámaná arabština byla sladká a sultán se jen pousmál. Neusmíval se často, proto Billa jeho úsměv naprosto odzbrojil. Ten úsměv mu velice slušel a Bill jen němě zalapal po dechu. Zase cítil to magické teplo v bříšku. Takový pocit míval vždy jen z Ehana, a teď se objeví i u sultána, co mu tím chtějí bohové říci? A proč ho staví do tak svízelné situace. Je možné, že by se zamilovával i do sultána? Jak může člověk milovat dva lidi? Vždyť když člověk miluje, tak dá srdce a svou duši jen jednomu… Ale Bill si připadal, jako by se jeho srdce a duše rozpůlila vedví neviditelnou arabskou mačetou.

Jeho mysl si dělala, co chtěla. Když byl s Ehanem, tak jeho mysl nepomyslela na sultána, a když byl se sultánem, tak jeho mysl potlačila myšlenku na Ehana. Mysl si hrála s jeho mozkem jak kočka s klubkem nití.

„Tebe.“ Vydechl Anis a zadíval se Billovi do očí. Bill věděl, co již toto znamená a jen nahlas polknul. Ne, nebyl připravený na to, aby se oddal sultánovi. Nebyl schopný se oddat ani Ehanovi. Ještě to nechtěl. Zavrtěl hlavou a trochu se od sultána odtáhl, jenže ne moc. Věděl, čeho je sultán schopný a nepřekvapilo ho, kdyby si ho vzal násilím hned teď a tady. Uvažoval nad tím, jak by sultána mohl zarazit v tom, aby si jej vzal. Jediné východisko bylo, když převezme žezlo a svede ho dřív k něčemu jinému, než zamýšlel.

Jen lehce přikývl a pomalu vstal, aby se mohl uvelebit na sultánových kolenou. Těžko říct, jak se cítil. Nedělal to úplně dobrovolně, ale ani mu to nevadilo. Usadil se na sultánových kolenou a hned cítil, jak se sultánovy pevné paže ovinuly kolem jeho pasu. Billa do nosu udeřila jeho vůně. Tak silná a exotická, že musel přivřít oči, aby si ji mohl pořádně vychutnat. Hned zabořil nos do sultánova krku, aby ji mohl nasávat co hrdlo ráčí, nemohl se nabažit a musel uznat, že jak Ehan, tak sultán mají podobné vůně. Obě jsou exotické a tak sexy…

Sultána překvapila ta náhlá změna a rozhodně nečekal, že si Bill na něj sedne a zaboří mu tvář do krku. Přitiskl si jej víc na sebe a otřel se rozkrokem o jeho zadeček. Bill zpozorněl. Zatlačil sultána, aby si lehnul. Probleskla mu hlavou myšlenka, jak jej takto pokládal Ehan na stůl. Poprvé ochutnal kůži sultánova krku, byla horká a Bill zoubkama kousal plochu, kterou mu sultánův krk nabízel. Bill postupoval instinktivně. Trochu se zavrtěl na Anisově klíně a rukama se zapíral o jeho hrudník. Po chvíli jeho štíhlé prsty rozepínaly knoflíček po knoflíčku a odhaloval tak Anisovu vypracovanou hruď. Toto jej dostávalo. Nevěděl proč, ale pro mladšího chlapce byla vypracovaná hruď tak přitažlivá. Oba ji měli. Sultánovu právě viděl a Ehana se dotýkal a podle doteků byl také tak krásně vypracovaný. Jeho rty se přitiskly na Anisovu hrudní kost a pořád rozepínal knoflíky až k stejně vypracovanému břichu.

Sultán to nevydržel a zvedl chlapcovu bradu dvěma prsty a přitáhl si jej blíž ke své tváři. Byl jeho a on měl právo se jej jakkoliv dotýkat, proto se lehce nahnul k němu a spojil jejich rty. Políbil ho něžně. Ne tak jak tehdy na chodbě, kdy se zlekl a utekl. Vychutnával si jeho chuť a nedovolí, aby mu dnes utekl.

Bill si polibek užíval, ale také se přistihl, že srovnává oba muže i v líbání. Nejdřív srovnával vůně, pak těla, a teď jak kdo líbá. Povzdechl si do polibku a položil se celou muší váhou na sultánovo tělo. Nemusel se bát, že by Anise rozmačkal. To prostě nebylo možné. Polibek nabíral na intenzitě a Billův mozek potlačil myšlenky na Ehana a ani se nebránil, když si jej sultán přetáčel pod sebe a vtiskl se mezi jeho hubená stehna…

autor: Davidoff a Viollett Shadow

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Oheň pouště 10.

  1. To nemyslíte vážně, že to useknete takhle!! 😀 Já chci číst ten sex, protože prostě proto! 😀
    K téhle kapitole řeknu to, že u mě vede opět Anis, takže 2:1 pro něj 😀 Bylo to vážně sexy. Bill to má složité, takové dilema 😀
    Moc děkuju za zmínění mé osoby a pusinku 😀 :-* 🙂

  2. To snad ne!! Takhle useknout obě sceny… Miluju tuhle povidku a nemuzu se dockat dalsich dilu. Jen nas nenech dlouho cekat! Jse tak zvedava, koho si vlastne vybere (ale priznam, ze u mne vede Anis 🙂

  3. bille .. ja bych ty dva vubec nesrovnavala a vrhla se rovnou na Anisaka .. Jezisi jak ja ti to zavidim 😀
    Proste is tne sex s nim musis uzit 😀

  4. prosila bych neusekávat. 😉
    Bill se nám nějak spouští a neví, pro koho dřív nohy roztáhnout. 😀 už jsem fakt skoro věřila tomu, že dá prvnímu Ehanovi. takovou cenu útěchy, protože stejně skončí s Anisem. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics