Novel of Dreams – Our Life 8.


autor: Mischy & Turmawenne

TOM

Bylo kolem jedenácti dopoledne, když se Bill začínal převalovat, jako by se měl již brzy vzbudit.

„Mhh,“ zavrněl a zavrtěl se pod prostěradlem. Odtrhl jsem pohled od obrazovky, podíval se na něj a pohladil ho po odhaleném koleně pravé nohy, již vystrkoval zpod prostěradla. Pod mým dotykem se znovu zavrtěl a začal hmatat po posteli. Jen jsem mu nohu rukou objal a dál si prohlížel nějaké domky. Pár se mi jich opravdu zalíbilo a jejich cena také připadala v úvahu. Nejvíce se mi však líbil můj vysněný dům, který jsem si našel už doma.
„Tomi,“ zakňučel. Znovu se začal vrtět a neposedně se přetáčet. To už mi ovšem nedalo jen tak spát. Jak mám asi klidně sedět, když se mi to jeho nahé tělíčko vrtí pod prostěradlem. Huuh, na to nemám. Šoupnu notebook stranou, podlezu mu pod nohou a začnu ho něžně líbat na vnitřní straně stehna, přičemž z něj pomalu stáhnu prostěradlo, které mu zakrývalo jen intimní partie.
„Mhhh,“ oddechl a zabořil se víc do polštáře. Stiskl v dlani trošku prostěradlo a zavrtěl se. Líbí se mu to. S úsměvem ho políbím na penis a přesunu se na druhé stehno, jejž začnu zaplavovat polibky stejně jako první.

„Oh…“ oddechl a sjel si dlaní po těle k penisu. Začal se už probouzet. Moc se nejspíš nevyspal, tak mu dopřeju alespoň krásné probuzení. Zaslouží si teď trochu lásky a hýčkání po tak těžké noci. Což mu já velmi rád věnuji. Ruku jsem mu jemně sundal. Vtiskl jsem mu několik polibků na varlata, a poté jsem mu začal dělat špičkou jazyka mokrá kolečka ve slabinách. Hladil jsem ho při tom po podbřišku.

„Tomi,“ téměř zafňukal a pomalu se začal zvedat do sedu.
„Lež…“ pošeptám a položím ho zpátky na polštář. Vezmu do ruky jeho již probouzející se mužství a začnu ho něžně olíbávat u kořene.
„Ohh…“ skousne si spodní ret a prohne se v zádech. „To je probuzení, bože,“ oddechne. Taky si říkám.
„A takhle by to mělo být každé ráno,“ šeptnu s úsměvem. Stáhnu mu předkožku a špičkou jazyka ho zašimrám po obnaženém žaludu, až ho celý objedu a následně nasaju. Přivřu oči, pohladím ho po stehně a začnu ho pomalu kouřit. Tohle mě nejspíš nikdy neomrzí. Je nádherné se dívat, jakou mu působím slast.



„To si… nechám líbit,“ zvrátí hlavu a uvolní se. Sjel mi dlaní na hlavu a pohladil mě po vlasech. Trošku se pode mnou chvěl. Párkrát mu po penisu přejedu rukou a poté ho znovu začnu kouřit. Nabýval objemu přímo v mé puse a pod mými dotyky, což mi připadalo naprosto úžasné. Po chvíli jsem se přesunul polibky na jeho varlata a začal mu ho honit rukou. Jemnou kůži na varlatech jsem mu sál, olizoval a hrál si s ní. Bavilo mě to. Hlavně se mi líbilo, co to s ním dělalo. Doslovně se pod mými činy zmítal, kňučel a naříkal. Bylo až neskutečné, jak se jeho dech zrychloval.
„Chci tě…“ vydechnul náhle a nastavil mi boky. Chce mě? Nebo mě v sobě? Nebo co? Pohladím ho po stehně a narovnám se.
„Co přesně chceš? Chceš se se mnou milovat?“ pošeptám a prsty mu přejedu po otvoru. Opřel si tělo o lokty a podíval se mi do očí. Roztáhnul nohy od sebe a přitáhnul si mě k sobě.
„Ano, chci se s tebou milovat,“ pošeptal a pak mě naléhavě políbil. Polibek mu oplatím, a poté ho otočím na bříško. Dobře, přeje si to, já mu to dám. Rád bych to také zkusil… Nejdřív si ho však připravím. Není zvyklý a nerad bych, aby ho to bolelo.

„Můžeš na čtyři?“ požádám ho a natáhnu se na stolek pro lubrikační gel.

„Ahm… jo, jo,“ šeptl. Poslušně si kleknul na všechny čtyři a oddechl. Pohladím ho po zadečku a zhluboka se nadechnu. Fajn, tak do toho. Skloním se k němu, trochu mu od sebe roztáhnu půlky a špičkou jazyka mu opatrně přejedu po vstupu. Nedělá mi problém mu tohle udělat, jen je to nezvyk, je to pro mě nové. A já se obvykle nových věcí obávám. Zatřásl se, ale slastně oddechl. Vyšpulil na mě zadeček trošku víc a sám se přichytil za jednu půlku. Popolezl jsem si k němu blíž a začal mu zadeček lízat. Snažil jsem se být jemný, což se mi snad i vedlo, a hlavně jsem na nic nepospíchal. Nakonec jsem mu přejel po otvoru prstem a jen po nehet ho na okamžik dovnitř zasunul.

„Opravdu to chceš?“ ujišťuji se ještě jednou. Tiše vydechl, otočil ke mně hlavu a kývnul.

„Chci, lásko,“ usmál se a olíznul si rty. Bylo vidět, že je trošku nervózní, ale očividně se nebál.
„Už jsi to někdy dělal?“ zeptám se polohlasem a dál jezdím prstem po jeho otvoru. Bože můj, jsme manželé a já ani nevím, jestli se vůbec někdy pokoušel milovat obráceným způsobem, než na jaký je zvyklý.
„Jen… jednou a nebylo to moc… dobré. Nebylo to nic pro mě…“ šeptl.
„Ah…“ vydechnu a na okamžik skloním pohled. To mě tedy moc neuklidnil. No, chtěl to. Buď se mu to bude líbit, nebo ne. Já udělám, co budu moct, aby se mu to aspoň trochu líbilo. „Takže tě nemusím seznamovat co a jak…“ šeptnu si spíš pro sebe. Otevřu lahvičku od lubrikantu a vystříknu si trochu na prsty.
„Ne, ale můžeš mě seznámit se svou metodou,“ usměje se na mě, když otočí hlavu.
„Nemám na to metodu. Je to pro mě přirozený,“ pousměju se. Rozetřu mu gel kolem otvoru a poté i na něj. „Pokusím se tě roztáhnout, ale připrav se, že to bude bolet i tak, i když ne tolik,“ brouknu. Přejedu ukazováčkem po vstupu a pomalu vniknu dovnitř. Nijak jsem nepospíchal, ale i přesto jsem byl během okamžiku celým prstem uvnitř.

„Já vím,“ vydechl jen a stáhnul kolem mě svalstvo. Víc se rozkročil, snažil se co nejvíc uvolnit. Prstem jsem uvnitř zakroutil, pomalu ho vytáhnul a znovu ho zasunul dovnitř. Zatím to vypadá dobře. Nemuselo by to dopadnout až tak špatně.

„Po chvilce si zvykneš, ale budeš mít pořád tendenci mě svírat,“ dám mu pusinku na bedra a začnu prstem trošku pohybovat.
„Mhh,“ zabručel celkem spokojeně a prohnul se trošku v zádech. Otočil ke mně hlavu a s pootevřenými rty to sledoval. Nebudu to zbytečně protahovat. Dva prsty nejsou až tak moc, a i když ho roztáhnu a připravím, stejně ho to bude bolet. Pak už bude záležet jen na mé metodě a Billově přizpůsobení. Jakmile jsem prst vytáhl, přidal jsem i druhý a pomalu jsem je do něj začal zasunovat. Ačkoli mě sevřel, po chvilce povolil, a tak jsem mohl dojet až na konec. Chvíli jsem je jenom tak protáčel, až jsem je s pomocí lubrikantu začal vysouvat a zasouvat. Začínal už pravidelně oddechovat. Zvykal si, pomalu, ale přeci jen. Trošku proti mým prstům začal i přirážet, kroutil boky, avšak občas mě ještě sevřel. Vždy, když jsem zajel až na konec, naprosto se uvolnil a vzdychl. Podle jeho slov jsem čekal větší odpor a komplikace. Zdá se, že to však půjde hladce, za což jsem jedině rád. Bral jsem to jako dobré znamení. Vyhledal jsem prsty jeho prostatu a začal ji prsty jemně masírovat.

„A tohle je tvá prostata,“ pošeptám s úsměvem, načež ho líbnu na zadeček.

„Ouuuh,“ otočil se ke mně, jeho výraz byl zkřivený slastí. Náhle se začal snažit proti mým prstům více pohybovat, domáhal se mě. Roztáhl jsem prsty od sebe, abych využil okamžiku jeho nepozornosti, a tak ho více roztáhl, a poté jsem mu prsty začal přirážet na prostatu. Nebudu lhát, že mě to nevzrušuje. Vzrušuje, a moc. Ale teď nejde o mě, nýbrž o Billa. Ale on si toho všiml, zaznamenal to. Stáhl se, ale po pár vteřinách si přivykl.
„…ještě,“ skousnul si spodní ret, přičemž zakroutil boky. Kleknul jsem si na kolena a začal do něj prsty přirážet trochu tvrději, aby si alespoň zčásti přivykl, protože potom to bude ještě mnohem horší. Tiše usykl, ale nepřestával se hýbat. Sjel si dlaní po stehně, a nakonec vyjel zase nahoru k rozkroku. V ruce, jíž jsem ho držel za bok, jsem mu bok začal mnout. Zakroutil jsem prsty a poté mu jen masíroval prostatu, aby opět vnímal slast a nejen bolest.

BILL

„Ahh bože, to je dokonalý,“ zakňučím a zakroutím se. Když mi dráždil takhle prostatu, byl jsem vážně v sedmém nebi. Sice jsem nervózní, ale nijak se nebojím. Nemám čeho. Jemu věřím a vím, že mi nijak neublíží. Tohle nebude jako tehdy. Tohle bude skutečné milování. Zaslechl jsem, jak se zasmál a pokračoval v tom. Byl jemný, ačkoli se mě snažil s každým okamžikem více a více roztahovat, což se mu vedlo. Cítil jsem se uvolněný, jen občas jsem ho stáhl, ale to byl jednoduše reflex. Až bude uvnitř mě, možná mu to bude i příjemné. Nechával jsem ho pokračovat, jak on chtěl. Měl volnou ruku, vážně jsem mu bezmezně věřil. Tomuhle říkám překrásné probuzení. Nechal bych si to líbit každý den, kdyby to šlo. Nejradši bych se s ním pořád mazlil, líbal, miloval a říkal mu, jak moc ho miluju.

Po chvilce ze mě Tom prsty pomalu vytáhl a nahnul se ke mně.

„Je to dobrý?“ ujišťoval se. Byl vždy starostlivý, a to se mi na něm líbilo také.
„Hmm, ano,“ usměju se a zadkem se k němu natlačím. „Pojď,“ pošeptám mu. Cítím se docela dost uvolněný, tak nač čekat. Vážně ho chci.
„Opravdu?“ zeptal se tiše.
„Jo, pojď. Chci tě už v sobě,“ otočím k němu hlavu a věnuji mu dlouhý polibek plný něhy a lásky. Oplatil mi ho a pohladil mě přitom ještě po boku.
„Dobře,“ přikývl nakonec. Natáhl se znovu pro lubrikant. Jakmile ho měl ovšem v ruce, vymanil jsem mu ho a otočil se k němu čelem. Sehnul jsem se, jak u mě klečel a začal ho ještě rychle kouřit. Chtěl jsem si ho pořádně nabudit a vydráždit. On mi na to konto ihned zajel do vlasů a tiskl mi je u kořínků. „Ahh, Bille,“ zašeptal. Byl viditelně také dost vzrušený, což mi říkalo i jeho mužství v mých ústech, které nabývalo velmi rychle na objemu. Až po nějaké chvilce jsem ho z úst vypustil, sám si vystříkl do dlaně trošku lubrikantu a začal mu ho po penisu roztírat. Tom si také trošku vystříkl na prsty a pro jistotu mě ještě mírně promazal, což mi nevadilo. Potom jsem se k němu zase otočil zadkem a otřel se mu s ním o mužství, čímž jsem ho nalákal. Ani jsem nemusel nic říkat a sám mi od sebe poroztáhl půlky. Oba stejně víme, o co jde, oba to známe a víme, do čeho jdeme. Ovšem i přesto je to pro nás něco nového. Jednu jsem si ovšem chytil sám, abych mu uvolnil ruku. Poté už se chytil u kořene penisu a své mužství namířil přímo proti mému vstupu.

„Budu opatrný, slibuju,“ pohladil mě po boku. Byl snad i trošku rozechvělý. Je na mě tak hodný. Miluju ho za tohle všechno. Mám občas pocit, že mi ho seslalo samo nebe.

„Děkuju, já vím,“ šeptnu a pohladím ho po té ruce, kterou mě hladil. „Pojď se se mnou už pomilovat,“ usměju se. Slyšel jsem, jak slastně oddechl, a poté se do mě už začal zvolna tlačit. Nešlo to dokonale, ale docela dobře. S jeho velikostí to nebyla sranda, ale dokázali jsme to. Po chvilce ve mně zmizel po celý žalud. A je to. Huh, ještě aby to šlo alespoň takhle dál. Sice mě to bolí, ale to je normální. Vím, že on na to půjde pomalu a opatrně. Aniž bych chtěl, jednoduše jsem se stáhl. Moje svalstvo ho uvnitř drželo, což ho donutilo vzdychnout.
„Mhh, pomalu, pomalu,“ pošeptal mi tiše a pohladil mě po břiše. „Jsi v pořádku?“
„Jo, je to…dobré,“ oddechnu a natlačím se proti němu. Sice to pálí a štípe jako blázen, ale to k tomu patří. Zlepší se to. Nemám strach. Sám jsem měl snahu ho do sebe dostat zase o kousek víc, jelikož jsem svaly povolil. Třásl jsem se, v celém těle jsem cítil zvláštní pocit slasti, zároveň bolesti a euforie. Tom se do mého těla dostával pozvolna víc a víc. S každým milimetrem jsem se jím cítil víc pohlcen. Cítil jsem více naše spojení a těšil se z toho, že jsme jeden. Netrvalo to ani příliš dlouho a byl uvnitř mě až po kořen.

Nahlas oddechl, jakmile jsem ho uvnitř sebe sevřel. To je velikost, sakra. Cítím ho absolutně všude. Byl mnou plně obklopen a náležitě si to dle jeho dechu a stenů užíval. Byl vůči mně opatrný a něžný, za což jsem mu byl vděčný. Opravdu nebyl malých rozměrů a já si musel zvykat, což mi ale nevadilo. Užíval jsem si tenhle okamžik a přál si ho zažívat stále. Tomuhle se říká skutečné milování, ne sex. Tady cítím to spojení, to, že jsme jeden.

„Ohhm, tam, tam,“ zakňourám, když ze mě pomalu zase vyjížděl, a poté se cpal znovu dovnitř. Otřel se mi silně o prostatu a to ne jednou. Roztřásla se mi kolena snad ještě víc, než když mi tenhle bod slasti dráždil jen prsty. Tohle byl teprve pocit, že jsem myslel, že budu křičet. A že opravdu také asi budu. Nechci, aby to skončilo.

V tento okamžik jsem se znovu přesvědčil o tom, jak je hodný, ohleduplný a snaží se se mnou veškerou rozkoš sdílet. Hladil mě po břiše, po podbřišku i v rozkroku. Vskutku se mu podařilo mé tělo dostat do stavu naprostého uvolnění. Nedbá jen na sebe, naopak se snaží všechnu rozkoš spíše dělat mně. Dostávalo se mu ode mě jen vzdychů a stenů, které vůbec nebyly souběžné s mým dechem, který byl přímo trhaný. Zlehka do mého těla přirážel a sténal přes celý pokoj. Já se jej dožadoval, co jsem jen nejvíce mohl. Ačkoli to bolelo, tuhle bolest jsem si přál prožívat stále, jelikož ji provázel překrásný pocit slasti a blaha. Byl jsem tolik vzrušený, roztřesený a odevzdaný pouze jemu.

„Ahh, bože můj,“ zakňučel a po nějaké chvíli trošku zrychlil. Najednou byl divoký, chtivý, ale stále opatrný. Zaznamenal jsem, jak mi mne a tiskne občas boky v dlaních.

„Víc, dráždi mě tam, prosím,“ vzdychnu nahlas a prohnu se v zádech. Nemohl jsem normálně přemýšlet, když byl tak hluboko uvnitř mě, a ještě mi mnul v dlani žalud. Bylo to tak silné a intenzivní. Tím jsem ho snad ještě víc vyburcoval. Jeho přírazy se staly intenzivnějšími a o poznání tvrdšími. Ovšem o to víc jsem i já sténal a kňučel. O moji prostatu se třel tak silně, že jsem myslel, že opravdu už vyjeknu. Dokonce se mi to párkrát povedlo. Kdo to má taky vydržet. Nejradši bych se už udělal, jelikož cítím, že to není daleko. Dělá to tak skvěle, že nemůžu ani jinak.
„Uhhm, jsi tak úzký,“ zasténal nahlas a snažil se do mého těla prodírat dál, což jsem mu dál umožňoval, spíš jsem to i chtěl. A ty tak velký a objemný, lásko. Snažil jsem se nevnímat cukání v penisu, přicházející orgasmus a všechnu tu slast. Chtěl jsem si to prodloužit, co to jen půjde. Zaklonil jsem se, prohnul se v bocích a narovnal se tak, abych u něj jen klečel. Jakmile jsem tak udělal, chytl si mě kolem pasu a víc mě na sebe přimáčkl.
„Ohh,“ zasténal táhle přímo mně do ucha a jednou rukou mi přejel znovu tvrdě po penisu. Celý jsem sebou cuknul a narovnal se, čímž jsem docílil toho, že do mě přirážel hezky zespod. Mačkal jsem se proti němu a hladil ho po boku, kam jsem jen dosáhl. Tohle nebude na dlouho, i když ještě nechci.

„Už-už budu,“ pošeptal a prudce si mě na sebe nabodával. Ah, aspoň v tom nejsem sám. Třeba se uděláme ve stejný okamžik.

„Já taky,“ vzdychnu a natočím k němu hlavu, přičemž si od něj hned vymaním jeden z jeho dlouhých polibků. Spokojeně mi polibek oplatil a chytil si mě jednou rukou za bok, aby mi ještě vypomohl. Sám jsem se na něm totiž začal docela rychle pohybovat a přímo vysedávat. Naše vzdechy se linuly po celém pokoji, stejně tak jako náš splašený dech. Oba jsme byli trošku zpocení, udýchaní a roztoužení po tom druhém. To se také po chvilce projevilo. Ucítil jsem, jak mi Tom pevně zatnul prsty do boku, rukou mě k sobě více natiskl, jak mě objímal, a hned poté táhle zasténal. V ten okamžik jsem cítil, jak se do mě udělal a že jeho nadílky nebylo zrovna málo. Schválně jsem na něm ještě přitom vysedal, čímž jsem mu orgasmus prodlužoval a on mi ho v minutce přivodil také. Skoro stejně, hezké. Jenže já asi zešílím. Udělal mě přes prostatu. Celý jsem se na něm zkroutil, zaskučel a poté nahlas zavzdychal jeho jméno. Přidržel si mě u sebe a láskyplně mě hned políbil na krk.

„Miluju tě,“ zašeptal mi do ucha a znovu mě pod něj políbil.

„A já tebe…“ oddechnu a přivinu se k němu. Ani jsem nechtěl, aby ze mě vyšel. Bylo mi to příjemné, ačkoli jsem měl pocit, že mám zadek na maděru. Chvíli jsme se k sobě takhle tulili, ale nakonec ze mě Tom vyšel. V mžiku otřel sebe, mně zadek i bříško. Poté se se mnou už schoulil do postele a přitiskl své horké tělo na mé.
„Bylo to nádherný, děkuju,“ usmál se sladce a jemně mě políbil i s jazykem, čehož jsem hned využil a plně mu to oplatil.
„Já tobě děkuju. Jsem… za to rád. Miloval ses se mnou,“ zašeptám se sladkým úsměvem a schoulím se mu do náruče. Mám z toho dobrý pocit. Je to pro nás jako další krok a myslím, že dost velký. On ví, že jsem svoje tělo nerad odevzdával, spíš neodevzdal. Ale on má moji důvěru a já to chtěl. S ním chci poznat všechno, protože s ním je vše jen krásnější. Propletli jsme si spolu nohy a v tomhle roztomilém chumlu, dalo by se říci, jsme u sebe po chvilce ještě na nějakou dobu usnuli.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Novel of Dreams – Our Life 8.

  1. Wow .. to opravdu cumim, ze to Bill nechal Toma udelat .. ale sem opravdu za to rad,a ze to zvladnul pro Toma .. 🙂
    Snad uz tohle jen jejich vztah posili 🙂
    Tesim se na dalsi dilek 🙂

  2. jujky…. to prohotzeni se mi libi, ale myslim ze jsme se ji dockaly jen jednou… mam proste takovej pocit…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics