DSDS twincestní rozloučení

Taky se vám bude po DSDS stýskat? Mně jo, byla jsem pravidelným sledovačem streamu, a ačkoliv německy rozumím velký kulový, užila jsem si to.
Asi aby nám to nebylo tak moc líto, poskytli nám kluci na závěr dva krásné twincestní momenty, tak se kochejte se mnou. Nejdřív úžasné objetí kolem Tomový ramen, pak letmý nenápadný dotek. Poslala Schmetti :o)

10 thoughts on “DSDS twincestní rozloučení

  1. Mne je to hrozitánsky ľúto. Bolo také dobré pravidelne ich vidieť a tešiť sa z ich pekných ksichtíkov. Ale ešte stále sa teším na preklady, pretože aj ja som doteraz len pozerala a kochala sa. Dúfam, že aj keď pomaly, postupne dievčatá preložia všetky časti. A tieto posledné zábery…. OBROVSKÁ vďaka za tie dary :)♥

  2. Konečně zas nějaká reálná podívaná :)) Jinak po DSDS se mi bude stejskat moc, škoda že vim prd, co celou dobu řikali 😀 Nicméně konec DSDS znamená (doufam) víc práce na muzice a já už se nemůžu dočkat novýho cédéčka, novejch fotek, videí, rozhovorů… Chybí mi i Géčka :)… Jéé, už aby to bylo :))

  3. Přidávám se ke všem, který bude DSDS chybět! Teď nevím, co budu v sobotu večer dělat 😀 4,5měsíce jsem sobotní večery trávila s klukama  a teď je mi po tom fakt smutno.
    Ale tak co, třeba se teď tím dřív dočkáme nového CD a třeba nás kluci překvapí i TH TV, jak kdysi slibovali 😀
    A tyhle animky jsou prostě k nezaplacení! Celou dobu, co o nic nebylo vědět, mi tyhle reálné twincest chvilky strašně chyběly. Na tohle se prostě krásně kouká!! :))

  4. Tak jako já většinou na DSDS nekoukala, RTL nemám a pak jsem se nemohla dokopat ke koukání ze záznamu, takže jsem pár dílů vynechala, ale občas jsem něco viděla. A na streamu mě to nebaví 😀
    Ale za tohle, to jsem ráda, takový twc momenty po sto letech!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics