Vyvolení 13.

autor: T-KAY

Tom ale věděl, co se nejspíš v Billovi odehrává, vzal ho za bradu a hlavu mu zvedl. Palcem mu setřel stékající slzy z tváře, opět se k němu naklonil.
„Miluju tě, Billy, a udělám cokoliv, abychom byli spolu. Slibuju. Aspoň v něčem mi věř,“ šeptal mu.
„Já ti věřím, ale bojím se,“ hlesl černovlásek a natiskl se znovu na Tomův hrudník.
„Nemusíš se bát,“ šeptl mu dred do vlasů a pevně ho objal. „Ehm… mohl bych se obléknout, broučku?“ zeptal se s mírným uchechtnutím.
„Oh… jistě,“ zasmál se i Bill a odtáhl se.

Tom se rychle oblékl, posadil se k Billovi na postel a pevně ho objal. Tulili se k sobě, dokud je nevyrušila Emily.

„Kluci, máme poštu,“ vešla potichu dovnitř, jako by se bála, aby je od něčeho nevyrušila.

„Jo, jdeme,“ řekl Tom, společně s Billem vstali a odešli do obýváku, kde Eric držel v ruce obálku.
„Tak co na nás nachystali?“ zeptal se Tom se smíchem.
Všichni se uchechtli, aniž by se k tomu nutili. Eric tedy rozevřel obálku, a dal se do čtení.

„Milí Vyvolení, jelikož jste včera zažili pár vypjatých chvilek, rozhodli jsme se, že vám dopřejeme trochu odreagování. Máte hodinu na to, abyste na papír napsali, jakou hudbu byste chtěli pouštět a jaké pití byste si přáli. Nezapomeňte taky na heslo ‚všeho s Mírou‘.“


Všem se v tu chvíli zalesklo v očích. Konečně je napadlo něco pořádného. Okamžitě si všichni sedli k jídelnímu stolu, Eric si vzal tužku a na druhou stranu listu začal psát buď názvy písniček, nebo interprety, které si ostatní diktovali. To jim ale zabralo přibližně půl hodiny, tak se začali dohadovat, jaké pití napíšou. Ericovi se zároveň zrodil v hlavě plán. Trochu škodolibě se usmál a začal psát to, co si přál on, a pak teprve zapisoval ostatní názvy.

Přesně po hodině šel Eric odevzdat papír do zpovědnice, a pak už nezbývalo nic jiného, než čekat. Přibližně po dvou hodinách jim štáb oznámil, že mají všechno v garáži, a tak šli Eric s Tomem to všechno vyzvednout. Vilou se začala rozléhat hudba, o kterou si napsali, a tak se začali konečně bavit.

Bill se téměř vůbec nehnul od Toma, byli pořád spolu. Tančili spolu, pili spolu, ale bavili se i s ostatními. To byl taky důvod, proč začal Eric po Billovi častěji pokukovat a snažil se ho odtáhnout od Toma. Po pár hodinách se mu to podařilo. Bill už měl trochu upito a Tom akorát zmizel ve vile, protože si šel vzít něco k snědku do kuchyně. Eric si sedl vedle Billa a ještě chvíli s ním popíjel. Bavili se konečně jako normální lidi. Žádná zášť, tedy téměř žádná.

Když Eric uznal, že Bill má v sobě dost alkoholu, vzal ho za ruku, napovídal mu pár sladkých slov a odváděl ho do druhé ložnice, kde vlastně už nikdo nespal.

Tom se vrátil na zahradu a překvapeně se rozhlížel kolem sebe. Billa ale nikde neviděl. Zeptal se Emily, zda neví, kam se poděl, a ta mu řekla, že ho Eric někam vedl.

V tu chvíli se Tomovi zatmělo před očima. Rychle se vydal zpět do vily a začal černovláska hledat. Vůbec ho nenapadlo, že by mohli být v druhé ložnici, tak ji nechal jako poslední možnost.
A taky to tak bylo. Otevřel dveře, rozsvítil a zasekl se v půli pohybu. Na posteli ležel Bill a na něm Eric a ruce měl pod černovláskovým trikem. Když se ale podíval pořádně, tak poznal, že to rozhodně Bill nedělá dobrovolně. Rukama se ho snažil odstrčit, ale moc mu to nešlo. Jeho tělo na to nebylo dost silné, a navíc byl trochu napitý. Eric ho líbal na krku a snažil se rukama prodrat k jeho bradavkám, ale to už Tom nemohl dopustit. Pár dlouhými kroky se přemístil k posteli a doslova Erica z Billa strhnul. Černovlásek hned vyskočil na nohy a schoval se za Tomova záda.

„Tomi, promiň… já to nechtěl, ale on mě neposlouchal,“ šeptal rozechvěle a vyděšeně Bill.

„Kecá, kdyby nechtěl, tak nejde,“ oponoval Eric.
„Kolik jsi toho do něj nalil?“ zeptal se ho naopak Tom.
„Já do něj nic nelil. Pil sám,“ pokrčil rameny Eric a chystal se odejít.

Jenže to Tom nemohl dopustit. Rychle ho dohnal a zase vtáhl do ložnice. Nehodlal to jen tak nechat být. Chytl ho za límec, a kdyby mohl, zabije ho jediným pohledem.

„Kolik toho měl?“ zavrčel mu do obličeje.

„Co vím, tak pár panáků určitě,“ řekl ledabyle Eric.
„Upřesni to,“ v Tomovi doslova vřela krev, tolik mu chtěl jednu vrazit, ale věděl, že by byl vyhozen.
„Takovejch deset určitě,“ pokrčil rameny blonďák.
„Ty ses normálně posral, ne? Vždyť předtím měl taky nějaký pití. Napadlo tě třeba, že už má trochu připito, když jsi ho ožíral?“ zakřičel mu do obličeje dred.
„Je to jen děvka, Tome. Kdyby nebyl, nebo kdyby tě tak miloval, tak se mnou nepůjde sem,“ řekl Eric a strčil do Toma tak, že ho pustil.

Bill udělal pár nejistých kroků k Tomovi a chytl ho za zápěstí. Ten se na něj otočil a zadíval se mu do očí. Chtěl tam najít něco, co by ho utvrdilo v tom, že ho Bill miluje, nebo zda si s ním jen hraje.

Všude v místnosti bylo ticho a ani jeden z chlapců si nevšiml, že Eric odešel z ložnice se škodolibým úsměvem. Povedlo se mu vzkřísit v Tomovi pochybnosti o Billovi.

„Billy…“ povzdechl si. „Proč?“

„Tomi… prosím, věř mi, já chtěl jít za tebou, ale on mě zatáhl sem,“ řekl tiše černovlásek a trochu se mu třásla brada.
„Já nevím, čemu věřit. Co by se dělo, kdybych nepřišel včas?“ zeptal se ho dred.
„Já bych s ním nic nedělal. Snažil jsem se ho odstrčit, prosím, věř mi,“ šeptal černovlásek smutně a v očích se mu hromadily slzy.
„Opravdu jsi s ním nechtěl nic mít?“ zeptal se Tom a podíval se do Billových smutných očí.
„Ne, Tomi, nechtěl. Miluju jen tebe. Nejsem děvka… takový nejsem,“ řekl Bill a po tvářích se mu rozkutálely slzy.

To Tomovi stačilo. Rychle černovláska objal a začal ho utěšovat. Bill mu naopak stále šeptal, že ho miluje a že by ho nepodvedl. Dredáč měl takovou chuť někoho uhodit, ale to nepřicházelo v úvahu, když měl teď v náruči to malé vzlykající černovlasé stvoření, které tolik miloval. Musel ho nejdříve uklidnit. Přesunuli se tedy do druhé ložnice, kde měli svou postel, a tam si s ním lehl. Jelikož už bylo dost hodin a alkohol v jejich krvi začal působit tak, jak asi každý zná, prostě únavou oba usnuli.

Ráno si Eric v pohodě vykračoval po vile a hledal něco k jídlu. Byl jako první vzhůru, protože ostatní vyspávali kocovinu. Nevšiml si totiž toho, že Bill s Tomem spí v objetí, jako by se včerejšek nikdy nestal. O to překvapenější byl, když z ložnice vylezl Tom s úsměvem na rtech.

„Co tak vesele?“ zeptal se ho.

„Proč bych nebyl veselý? Krom toho, že mám kocovinu jako hovado, ale na to jsem zvyklý, jsem se vzbudil vedle svého přítele, který se ke mně láskyplně tulil,“ řekl Tom naschvál. Všechno si pamatoval a takovou kocovinu zas neměl.
„Vy jste v pohodě?“ zeptal se už zaskočeně Eric.
„Jasně. Proč bysme nebyli? Věříme si, a to je hlavní,“ usmál se dred a spokojeně zašel do koupelny, aby provedl hygienu.

Eric doslova pěnil, když viděl úsměv na Tomově tváři, ale nehodlal to vzdát. Věděl, že všichni spí, tak zašel do ložnice a ihned zamířil k posteli, kde v klidu vyspával Bill. Rozhlídl se a k jeho překvapení z šuplíku koukal dlouhý šátek. Rychle ho popadl a opatrně jím zavázal Billovi oči.

Ten se zavrtěl a usmál.

„Tomi,“ povzdechl si černovlásek. „Nechceš teď, že ne?“ dodal ještě a chtěl si stáhnout šátek z obličeje. Jenže to mu Eric nedovolil.

„Co chceš dělat?“ šeptal Bill už docela překvapeně. Nechápal, co Toma popadlo.

Eric se ušklíbl a rukou sjel k Billovu rozkroku. Ten vzdychnul a zabořil hlavu do polštáře. A protože měl Bill jen boxerky, tak mu je stáhl. Černovlásek se snažil zadržet vzdychání, ale šlo to hodně těžko. Eric si sám stáhl tepláky a přesunul se mezi jeho nohy a surově je roztáhl.

Bill se trochu zamračil, tohle se mu nelíbilo. Takovej Tom přece není. Pak ale ucítil u svého vstupu něčí penis a na ústech se mu najednou objevila ruka, aby ho umlčela. Tlak v jeho pozadí a bolest, která se najednou objevila, byla k nevydržení, a nebýt té ruky, křičel by opravdu nahlas.

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Vyvolení 13.

  1. no to si děláš srandu že??? tak tohle udělat Billymu???…..:O tak okamžitě další díl je tit o jasný..:D:D:D no a doufám že jestli tam Tom vlítne uvěří snad Billovi že sním nic mít nechtěl ne??..:D

  2. No tak to sme zvedava, co se opravdu stane!! preci si tohle nemuze dovolit .. vzdyt ho sledujou kamery ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics