Our REDhead darling 24.

autor: S & LilKatie

Ria navštívila Talinu v jejich chatce, kde bydlela se Sarah a ještě jednou blondýnou, ale její jméno si nepamatovala. Ač se Sarah Rie podobala, Rie nevadila. Holky se chystaly na plážovou párty, kterou organizovalo DSDS, zaměstnanci. Byl vymyšlen průběh, potřebovalo se natočit několik záznamů pro upoutávky a tak podobně.

„Doufám, že mě pak vystřihnou ze záběru,“ Ria stála nad Talininým kufrem, pomáhala jí vybrat vhodné šaty.
„Neboj, když tak to bude vypadat jako já,“ zasmála se Sarah, zrovna si na jedno oko nalepila umělé řasy.
„Pravda!“ Ria luskla prsty a klekla si na zem. Sama už byla oblečená z jejich vily. Volné tmavě modré šaty a vlasy z poloviny sepnuté do skřipce.

Holky tancovaly a povídaly si, měly už značně upito, a tak se opravdu bavily o čemkoliv. No a nebyly by to holky, kdyby se nedobraly k sexu. Obzvlášť Sarah měla tohle jméno neuvěřitelně ráda. Její druhá nejoblíbenější věc hned po party.


„Jak dlouho chodíš s Tomem Rio?“ zazubila se na ni.
„Budou to tři roky, skoro, známé se sice dýl, ale byli jsme přátelé, Tomovi trvalo, než se rozhoupal, nejdřív jsme spolu měli jenom sex, chodila jsem k nim, pronajímal nám v Hamburku kino a tak, ale… ujišťoval se, zda se mnou chce něco opravdu mít vážně.“
Sara zamrkala.
„Oh aha, já myslela že jste spolu tak měsíc nebo tak…“ usmál se nejistě. To se s ní jako vyspal, i když chodil s Riou? Nebo to byl možná právě ten důvod. Bylo to jedno, spala s Tomem Kaulitzem!

„Oh, ne,“ Ria dopila drink a hned si brala nový. Lokla si a začala se smát, protože viděla Denise a jeho taneční kreace. „Ten je šílený!“
„Připomíná nám Billa,“ svěřila se Talina a Ria zavrtěla hlavou.
„Ne, Bill není až tolik šílený, je blázen, ale ne takhle! On je jiný, víc vážný,“ pousmála se.
„Máš ho ráda?“
„Jasný, je to zlatíčko,“ myslela to vážně.

„Nevypadá jako zlatíčko, bez urážky…“ pokrčila rameny. „Nevím, co proti mě Tom má, Rio, fakt ne… Je na mě dost hnusnej a chová se jak arogantní debil, při tom za to samý nadává mně, ale já to neřeším… je mi u prdele, co si o mně lidi myslí…“ pohodila vlasy. „Zvláštní,“ napila se dalšího panáka, „že když mě šukal, tak mu to bylo jedno…“

„Cože tě?!“ Ria se zakuckala a vytřeštila na Sarah oči, Talina a její blond kamarádka se na sebe podívaly a skously si ret, proč to Sarah vykecala?!

Sarah se nejistě zasmála, asi toho bylo už opravdu dost i na ni, což bylo co říct. „Nic…“ pokrčila rameny. „Jen žertuju…“
Ale Ria věděla, cítila to, že to vtip nebyl. Jenže v ní nevzplanula nenávist k ní, ale k Tomovi! Ten bastard!!!
„Dámy, omlouvám se, ale musím si odskočit, zapomněla jsem si vzít prášek, vrátím se,“ možná, pokud Toma nezabije a nezavřou ji do basy.

***

Bill se od srdce zasmál něčemu, co mu Tom pošeptal do ucha, a plácl ho přes koleno. „Ale no tak…!“ culil se a jemně ho políbil. „Jsi sprostý…“
„Já? Nikdy…“ ušklíbl se Tom a hodil mu mušli do výstřihu volného tílka.
„Neházej to po mně, bůhvíco v tom je za breberky…“
„Ty jsi breberka…“ povalil ho Tom do písku. Skláněl se nad ním. „A já breberky rád…“
Bill se znovu rozesmál, ale umlčel ho Tomův hravý polibek.

„Tvůj smích nám ruší romantickou chvíli…“ culil se Tom.
„Proč?“
„Protože hyeny nejsou romantické…“ ušklíbl se.
„Zmlkni, směješ se stejně!“ praštil ho Bill, ale Tom ho znovu políbil.
„Bibi, zmlkni už, ano?“ pohladil ho palcem po tváři a vpíjel se mu jemně do rtů. Jako by to bylo před několika lety, kdy měli jen sebe, a svět neexistoval.
„Bibi,“ Bibi se široce usmál. „Tak jsi mi neřekl dlouho.“
„Jsi rozněžnělý,“ Tom se stejně usmíval a nosem přejížděl po Billově tváři.
„Miluju tě,“ šeptl Bill.
„Já tebe víc, Bibi,“ spojil jejich rty a něžně vklouzl jazykem do jeho úst. Bill pokrčil koleno kolem Tomova boku a ruce smotal za jeho krkem. Přestal dělat hlouposti a oddal se Tomovi.

Poprvé po tolika letech pocítili jejich nedostupnou bublinu, ve které existovali jen oni dva. Uklidňující hudba moře, narážející vlny na břeh a šumění mořské pěny bylo narušováno pouze mlaskáním a občasným kňournutím.

Tomovo triko zvlhlo díky zdejšímu vzduchu a nechal si jej od Billa vysvléct.

Bill roztáhl nohy, aby mohl Tom dosáhnout pohodlnější pozice. Ten toho okamžitě využil a vtěsnal se mu mezi ně, spojil jejich rty v dalším nabitém polibku. Tiše zavrčel. „Jsi dokonalý.“ Vydechl mu Bill do rtů.
„Egoisto,“ uculil se Tom a přesunul se na jeho krk, který spokojeně začal oždibovat.
Bill zavřel oči a spokojeně se usmál, naklonil hlavu na stranu, aby Tomovi udělal víc místa.
Starší ho líbal na jeho hebkou kůži, jazykem cestoval po hebkém sametu, až přes hranici, kde se objevovalo jeho třídenní strniště, dál a dál, až našel jeho kouzelné místo. Přímo pod spojem ucha a čelisti. Stačilo jen trochu přitlačit rty a…

„Tomi!“ zamňoukal Bill.

Tom se pousmál.
„Copak?“ dělal hloupého.
„To je moje místečko,“ kňournul Bill a zamrkal jako panenka.
„Já vím,“ vydechl mu Tom do ucha a vsunul horkou dlaň pod Billovo tílko. „Pomilujeme se v moři? Máš to rád…“
Bill jako by roztál a jen zářil, což byla odpověď. Tom mu věnoval polibek jako další odpověď a svlékl z Billa onen kus látky.
„Tomi, ale… co když někdo přijde? Nejsme tu sami, kdokoliv může přijít, kdokoliv! Nechceme přeci, aby nás někdo-„
„Zmlkni,“ zopakoval Tom dnes už asi po sté a znovu bratra políbil. „Prosím tě, vydržíš třicet vteřin, aniž bys otevřel pusu?“
„To jsem nikdy nezkoušel…“ uculil se Bill a zatahal ho za dred. Chytl se ho znovu kolem krku. „Nebude to tady za palmou bezpečnější?“ mumlal tiše.
„Za palmou? No nevím, jestli chceš mít v zadku písek,“ Tom se ušklíbl.
„Lepší než titulek v novinách o tom, že jsem spal se svým bratrem…“ pousmál se Bill a pohladil ho jemně po rameni.

„Dobře, ty jsi šéf,“ Tom ho zvedl do náruče. „Ale jenom někdy,“ dodal úšklebek a Bill jej praštil do ramene.

„Jen někdy? Opravdu?“ nakrčil čelo.
„Samozřejmě…“ zasmál se Tom a položil ho za objemnou palmu na zem, vtěsnal se mu mezi nohy. „Když budeš mít zadřenej písek, tak mi pak prosím nenadávej…“
„A nechceš dát pode mne alespoň tvoje triko?“ Bill našpulil rty a zavrtěl se zadkem na písku.
„Ne.“
„Ale moje je moc malé!“
„Jenže já už nenosím stany, miláčku,“ mrkl Tom a ucpal Billovy rty svým jazykem. Stahoval mu bílé kalhoty rovnou i s prádlem. Dlouho to nedělal, skoro vyšel ze cviku, ale některé věci se nezapomínají. Třeba jako jezdit na kole.
A Bill byl pořádně dobré a zachovalé kolo.

„Tolik tě miluju…“ šeptal Bill Tomovi do ucha, zatímco ho jeho bratr svlíkal. „Tak strašně moc…“
Tom se jen samolibě culil. „Já vím…“ vydechl a prstem mu zvědavě přejel po hrázi.

„Tomi,“ zakňučel nespokojeně.
„Vždyť já tebe taky, z celé mé duše tě miluji, celou mou existencí,“ Tom se mu zhluboka zadíval do očí a Bill podlehl. Roztál ještě víc.

***

Ria nasupeně pochodovala po pláži, plně rozhodnuta toho zasranýho děvkaře zabít! Zabít zabít zabít zabít! Pumatay! Připochodovala k jejich společné vile, vlítla dovnitř jako tornádo, ale u Toma v pokoji nikdo nebyl. Ani u Billa v pokoji nikdo nebyl. Kde sakra všichni byli a proč tu nikdo nebyl? Vydala se teda ven a šla na pláž, nakrčila čelo, když slyšela smích a Tomův hlas… a steny? Zrudla v obličeji, že nikdo nemohl poznat, kde jí začínají vlasy, a vrátila se do kuchyně pro kudlu. Vykastruje ho!

„Babaero, babaero, DU BABAERO!!!!!!!!!“ Ria letěla jako filipínská plachetnice přes pláž a naštvaně křičela, jako divoká domorodkyně!

„Du kurevskej babaero!!!! Ich tě pumatay!!!!!“

Tomovi chvíli trvalo, než se zorientoval a stejně nepochopil, co se mu Ria snažil říct. A už vůbec nepochopil, proč se nedotáhl od zděšeného Billa, ve kterém měl právě až po kořen zasunutý penis.
Billovi vyschlo v krku, zatmělo se mu před očima, měl dojem, že omdlí. Ten výraz v červenovlásčiných očích po tom, co si všimla, s KÝM to tu její Tom je, byl směsicí hororu, naprostého zděšení a znechucení.
REDce vypadla kudla z ruky a zapíchla se do písku těsně vedle Billova chodila.

„Du babaero…“ šeptala šokovaně. „Schweine, úchyle, hovado, ICH HASSE DICH!!!“

Bill vypískl a rychle nohu stáhnul blíž k sobě, odstrčil ze sebe Toma dolů a rychle si natáhl kalhoty, bylo mu jedno, kolik písku s nimi.
Tom jen kulil oči, ale docházelo mu to, pomalu ale přeci. „R-Rio to… to není tak, jak to vypadá!“ Nejdebilnější věta ever.
„Oh, opravdu, není?!!!!!!!! Pícháš tu svýho vlastního bratra, ty zasraný prase!!!!!!!!“
Padla na kolena a začala do Toma bušit pěstmi jako smyslů zbavená. Křičela, vřeštěla, ječela!!!
„Don’t scream and shout!!!“ Bill sebral nůž a odhodil ho daleko pryč, aby náhodou nezaútočila, a popadl ji za vlasy.

Ria vyjekla, když ji Bill svou namakanou rukou odtáhl od Toma pryč a dotáhl ji do vody. On ji snad chtěl utopit! Vrhl se na ni, pevně ji přišpendlil k zemi a vraždil ji pohledem. „Jestli o tom někomu cekneš, tak tě zabiju, rozumíš?!!!!!!!“

„Jsi prase jako on!!!! Posranej teplouš!!!“ Snažila se mu bránit, ale Billovy paže byly silnější.
„Já kurva nejsem žádnej teplouš!“ vrazil jí facku, jej, v životě neuhodil dívku. A teď svoje pravidlo porušil, vyděšeně vědom si své chyby, ji pustil a zacouval od ní do moře. Kde šlápnul na kraba, vyjekl a začal poskakovat po jedné noze.
Zpoza palmy se vynořila Laura po boku Diyany a vesele se smály, za nimi Tim a Timo.

Tom na sebe honem házel oblečení. Kurva!!!
„Laura?! Ne!!!“ Bill dostal šok.

Ria se otočila. „A co vy tu děláte?! Pořádá se tu snad nějaká swingers party pro nezletilý nebo co, kurva?!!“ vřískala. Bill odhodil kraba, co se ho dost zoufale držel za malíček a roztřeseně vydechl.
„Ne, Rio… Ne, to… to ne, mlč sakra!“ syknul směrem k ní.
„Vypadněte, vy puberťáci!!!“ nabrala do ruky hrst písku a mušlí a trefila Lauru do vykulených očí. Tom se začal smát, neměl ji rád. Blbá Laura!!
„A ty se moc nesměj, Kaulitzi!“ obořila se na Toma.
„No tak, Rio…“ zamumlal Bill smířlivě, když čtveřice zmizela. „Můžeme si promluvit? Vysvětlíme ti to, opravdu…“
„No to jsem teda zvědavá.“

autor: S & LilKatie

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Our REDhead darling 24.

  1. Ačkoliv to co se v tomhle díle stalo není moc veselé jako takové, tak jsem se mohla utlouct smíchy díky stylu, kterým to píšete 😀 Úplně jsem viděla tu scénku, jak Ria trefila Lauru tou mušlí a Tomův hyení smích, než se na něj redka obořila 😀 Tak nějak už asi tuším, jak to skončí, mám dojem, že další díl už je poslední, ne? Ne, že bych chtěla, aby tahle výborná povídka skončila, ale všechno má svůj konec ://
    Bože, jak jí tohleto chtěj vysvětlit? 😀  Nemůžu se dočkat dalšího dílu 🙂

  2. A do p… 😀 No… tak to jsem nečekala, že je načape. 😀 Jsem zvědavá, co s tím udělají, protože docela pochybuju, že si to Ria nechá jen pro sebe.

  3. Rii je mi opravdu líto! 🙁 Napřed se dozví, že ji Tom podváděl se Sarah a pak ho ještě nachytá s Billem. Ta musí být chudina opravdu v šoku, nevím, co si teď musí myslet ani jak se musí cítit, ale opravdu mi jí je líto. Celou dobu jsem ji měla celkem ráda, přišla mi hrozně fajn, i když občas měla nějaké slabé chvilky :D, a tohle si prostě nezaslouží. Vůbec si nedokážu představit, jak chtějí tohle kluci vysvětlit 😀 To se snad ani vysvětlit nedá, ne? 😀 Na konci jak Ria zuřila, to bylo výborné 😀 Nedivím se, že tam sprdla všechny přítomné 😀 A toho Tomane za to všechno, jak všem neustále jenom ubližoval, vykatrovat měla 😀 😀 Ne, zas tak hnusná nejsem, ale aspoň vystrašit Tomana mohla 😀
    Nejvíc mě v tomto díle asi dostalo, když Tom naszval Billův smích hyenní 😀 😀
    Děkuji za další díl 🙂

  4. No sice Riu fakt nemam rada, ale tadyji proste lituju .. fakt ja kse odzvi jedne podvod, nachyta ho pri druhem .. 😀
    ale i tak mi to prijde strasne smesne, ze do toho zamotate i chudaka kraba 😀
    No, ale Tome, jak to vysvetlite Riance ,to fakt netusim .. 😀

  5. Presne, jak uz to tu holky psaly, i presto, ze to, co se stalo neni vtipne, jsem se po celou dobu musela smat 😀 A myslela jsem, ze se smichem udusim, kdyz jste tam pripletly toho kraba a Lauru 😀 Jen ted pochybuju, ze tohle dokazou nejak normalne vysvetlit. Moc se tesim na pokracovani 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics