Our REDhead darling 23.

autor: LilKatie & S
„Baby loves to dance in the dark, cause when he’s lookin‘ she falls apart, Baby loves to dance in the dark babeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!“

Dieter si prošťouchl ucho a zamračil se, co to sakra bylo za skřek? Zrychlil krok a prošel kolem vily dvojčat rychleji než obvykle. Bill se sprchoval a zpíval si, ne zrovna potichu.

Znělo to jako prase na porážce. Příšerné!
„Dobrý den!!!!!!!!!!!!!“ ozvalo se z boku a za ním. Ženský hlas.
„Oh, dobrej!“ Dieter se široce usmál a díval se na to, jak k němu cupitá krásná miss deutsch filipino vietnam, BOSKY! Roztomile máchá rukama. „Máte pěkné plavky, Rio.“
„Oh děkuju!“ usmála se na něj, proběhla kolem a za rohem si rozbila držku. Škoda, že to dvojčata neviděla.

Mezitím se Bill vyklouzal ze sprchy, celá země v koupelně byla od nějak jako za povodně. „Baby baby it’s youuuu, you da one I loooove, you’re the only thing I neee-íííííí-d!“ vtančil do své ložnice a oblíkl si plavky. Moment, proč se sprchoval, když se chystal do bazénu? Někdy byl opravdu blond.


Dieter měl VOČI všude. A jako správný galán přeskočil malý plůtek a zvedal Filipínskou Redku ze země.
„Jste v pořádku? Nestalo se vám nic?“ držel ji pod zády.
„No nevím, bolí mě koleno a kotník a záda a loket a-„
„Riuš!“ Bill. Přiběhl jako kůň skrz dveře z ložnice a hned pomáhal Dieterovi ji zvednout a dostat na dřevěné lehátko. „Nezlomila sis nic?“ začal ji osahávat všude možně a kontrolovat, byl chorobně starostlivý a nevnímal Bohlena. Skoro o něm nevěděl.
Dieter na to nechápavě koukal, nechápal proč se o ni tak Bill zajímá, vždyť na ni vždycky nadával, tak co se změnilo?
„Bille, nech mě,“ odstrčila ho trochu, čeho bylo moc, toho bylo příliš. „Jsi horší jak moje máma… Jen jsem upadla, nic víc, proboha. Nejsem z cukru…“ zvedla se z lehátka a s hrdostí odpajdala pryč. Měla hlad. A tak šla do restaurace.
Bill se zatvářil dotčeně a vyčítavě se podíval na Dietera a beze slova odešel zpět do vily, aby se s ním nemusel bavit.

„Co se tak mračíš?“ přišel Tom do Billovy ložnice, která byla zařízena jednoduše, ale luxusně. V bílém stylu.
„Tvoje holka upadla, Dieter jí pomáhal, já taky a pak mě před ním seřvala, že ji mám nechat být,“ pohodil povýšeně hlavou a hledal opalovací krém.
„Má krámy,“ vysvětlil Tom a podrbal se na koulích a v zadku. „Vždycky je protivná.“
„To ti říká, kdy ji navštívila kámoška z Ameriky?“
„Uhm, to poznám sám, ale někdy to říká.“
„Jo, poznáš, protože ji nemůžeš šoustat,“ Bill se urazil, zase žárlil. A odešel k bazénu.

Tom protočil oči a bezděčně si čuchnul k ruce, protočil oči a šel se vysprchovat, byl zpocený a nechtěl mít zapařenou prdel.

Bill se položil na lehátko a dal si stínítko tak, aby mu nesvítilo do obličeje, to nenáviděl.
„Stalo se něco, princezno?“
„Nejsem princezna, Davide…“ zabručel.
„Bývals…“
„Ano, to možná ano, ale už dávno tvoje princezna nejsem, tak mi tak neříkej.“
„Ano, od tý doby, co nosíš tu směšnou věc na obličeji, jestli ti to mělo dodat na mužnosti a odradit všechny chlapy, co po tobě pálej, tak myslím, že to účel nesplnilo.“
„Nic nevíš, tak to není…“ vydechl.

„Co se zase děje? Jsi smutný,“ David změnil téma a posadil se vedle na lehátko.
„Nesnáším, když mi někdo vyčte, že jsem starostlivý,“ řekl půl pravdy.
David se pousmál. „Vyser se na to, hm? Princezno…“ ušklíbl se a Bill ho praštil do ruky.
„Přestaň s tím… Nejsem…“
„Já vím…“ zvedl se David a odešel k bazénu.
Bill se za ním díval.

„Nikdy mi whisky nechutnala…“ zamručel Bill nespokojeně a odložil skleničku, dal si vlasy z krku. Ty dredy byly neuvěřitelně těžké, ale sexy, a o to tu šlo především.
„Upřímně? Mně taky ne, ale jsem přeci gentleman a ti ji pijí…“ ušklíbl se David.
„Oh, ano… samozřejmě, sire,“ uculil se černovlasý a protáhl si záda. „Půjdu si už lehnout… Jsem opravdu rád, že mě tu dnes necháváš přespat…“
„Není zač, Bille…“ usmál se David a típnul cigaretu. „Já ještě půjdu do sprchy… za chvíli jsem u tebe, princezno,“ zasmál se a odešel. Bill se taky zasmál. Samozřejmě, že to byl vtip. Oba to věděli.

Mladík se zvedl a odešel do ložnice, svlíkl se jen do svých mini boxerek a zalezl si do obří postele. Byl tu tak sám ve velkém prostoru. V tuhle chvíli si snad i přál, aby David před pěti minutami nežertoval.

Billa štvalo, že byl pořád unavený a nemohl slavit společně se zbytkem kapely a několika dalšími přáteli. Navíc, Tom se teď seznámil s nějakou holkou starší než oni, prý pracovala pro Deluxe a upravovala mu vlasy. Tom se toho chytl a byl domluvený, že shodí dredy a nechá si od ní udělat cornrows. Jmenovala se Ria Sommerfeld, byla to miss Vietnam Německa a ještě nějaká, to už si Bill nepamatoval. Jen teď s nimi chodila snad všude a celá kapela z ní byla vedle. Pravda, Billovi se líbila, byla pěkná, ale miloval Toma. Stále.

„Tak jsem tady…“ zasmál se David lehce kozím hlasem a naklonil se nad něj. Ležel, jednou rukou se opíral přes Billa. Hodlal svůj žert dotáhnout do konce. A Bill hodlal spolupracovat.
„Tobě to trvalo…“ ušklíbl se.
„Omlouvám se, kotě…“ oplatil mu škleb David a sklonil se nad něj ještě víc. Normálně by v tuto chvíli už asi oba dva vyprskli smíchy, vždycky spolu hráli tyhle hry. Jen aby provokovali ostatní. Jenže teď si ani jeden z nich nebyl jistý, jestli to pořád ještě ta hra je, nebo jestli je to něco víc.

První krok udělal Bill, nevěděl proč, snad jen už z toho důvodu, že měl dojem, že asi zešílí, jestli ještě chvíli bude v tak bezprostřední blízkosti, aniž by něco udělal. Přitiskl se mu na rty a byl opravdu překvapen, a snad i rád, když se David neodtáhl.

Jejich rty se poprvé dotýkaly v mimo přátelské rovině. David zavřel oči a jeho i Billova ruka se automaticky zvedla, chytili si jeden druhého za tvář. Bill pootevřel ústa, vyčkával, kdy uvnitř ucítí vlhký jazyk.
David se činil, nemohl čekat, nemohl se udržet. Nemohl, když měl pod sebou někoho takového, jako byl Bill. Ještě jednou si ho v krátké chvíli prohlédl, usmál se slabě a vpil se mu do rtů, hluboce a něžně prozkoumával jeho rty jazykem. Trochu ho prsty nevědomky tahal za vlasy, co měl za uchem. Vychutnával si každou vteřinu, stejně jako Bill.

Bill tiskl víčka k sobě, měl živé vzpomínky. Naklonil hlavu a trhl s ní, jako kdyby chtěl všechny ty věci vyklepat pryč.
„Jdu si taky zaplavat, doufám, že jsi do tý vody nenačůral,“ Bill se zvedl a skočil šipku. Postříkal Dejva.

Ten se zašklebil. „Ne, ty prase…“ cákl na něj. „Fuj… Nejsem tvůj bratr, ten to dělá furt… a myslí si, že o tom nikdo neví…“
Bill se ošil.
„To si děláš srandu! Tom nečůrá do bazénu! Do moře možná, ale do bazénu?!“
David pokrčil rameny a usadil se do vodního lehátka s vířivkou. Nějak se opravdu nechtěl bavit o Tomovi.
Žárlil? Možná.

Jenže Bill ho nenechal v klidu, doplaval k němu, opřel se o kraj bazénu a šťouchl do něj.
„Co ti je? Jsi v depce? To bychom mohli složit song.“

„Ale prd, nejsem…“ pousmál se David. „Měl bys jít za Tomem, určitě toho máte spoustu co na práci…“ zavřel oči a snažil se uvolnit.

Bill pokrčil rameny, vylezl z bazénu a obul si žabky. Odklouzal se po nich dovnitř, nebavilo ho dnes chodit normálně.

***

DSDS začínalo, přípravy. Kandidáti se potulovali po pláži a nechali si bílým pískem spalovat chodidla, zpívali, trénovali, tančili. Porota byla o něco dál a diskutovala. Mluvilo se hlavně o Lauře a Sarah.

Bill měl zelené tílko a bílé kalhoty, Tom jak slíbil sám sobě, tričko, džíny a bílo růžový šátek kolem krku.

„Ne, stojím si za svým, Laura zpívá pěkně a Sarah taky, nechápu, co proti nim máte. Sarah je svá a rázná,“ Bill měl založené ruce na hrudi.
„Je to kráva,“ Tom si nebral servítky, cítil, jak mu teče pot po zádech a byl na nervy.
„A ty jsi vůl, copak soudíš podle toho, jak vypadá? Jestli ti připomíná fakt Riu a bojíš se si přiznat, že bys ji chtěl do postele, tak si ten problém vyřeš ve své hlavě a ne na ní.“
„Bill je nějaký drsný, Tome, nezdá se ti,“ Dieter se začal smát.

Jenže já ji šukal, pomyslel si Tom a povzdychl si. Nemohl přeci nikomu říct, že hned před prvním natáčecím dnem po té party skončil na pokoji s touhle holkou. Byl v prdeli. V královské prdeli.
„Tak Tome, řekni něco!“ vyjel Bill.
„A co mám říkat?! Prostě ta holka podle mě zpívá blbě, když se to spojí s osobností, jako nějakej klaun! Nemám rád cirkus a ona je jak z cirkusu, se na ni podívej!“ ukázal kamsi za sebe, kde Sarah pochodovala v modrých šatičkách a právě běžela do moře s Talinou.
„Jsi idiot,“ rozhodl Bill.
„Myslím, že bychom měli uvažovat nezaujatě,“ zabručel Mateo a Tom založil ruce na hrudi a naprosto si neuvědomil, že Sarah pozoruje. Pohled na ni ho uklidňoval, nevnímal to.
Dieter se podíval na Matea a přikývl. „Jo, to bysme měli…“
„To řekněte jemu…“ zabručel Bill a zmuchlal papír do kuličky, zahodil ho kamsi pryč.

***

Bill seděl v tichosti na pláži. Slunce už zapadlo za horizont a na nebi svítily třpytivé hvězdy. Usmíval se. To mu v LA chybělo. Nebe plné hvězd. Kam se poděly časy, kdy říkal, jak nenávidí přírodu, jak je městský člověk. Poslední dobou byl v přírodě čím dál tím radši. A tohle byla prostě nádhera. Hele, velký vůz. Usmál se.

„Pojď už do postele…“ ozval se za ním měkký hlas a Bill se pousmál.
„Chybím ti tam?“
„Strašně, bráško…“ sedl si k němu Tom a za pas si ho k sobě přitáhnul, políbil ho do vlasů.

Bill měl chuť trucovat, Tom mu přes den lezl na nervy.
„A co Ria? Tu vyhodíš? Máme přece oddělené pokoje,“ připomněl blonďák a olízl si rty.
„Ta šla pařit s kontestanty, výslovně mi řekla, že bude spát u nich, divím se, že jí to štáb dovolil.“
„Jo tak…“ přikývl Bill trochu. „Fakt si mě dneska naštval…“
„Nemluvme o tom, prosím… Já jsem… Je to osobní, přiznávám…“
„Byla alespoň dobrá?“
„Cože?“ zamrkal Tom.
„Nemysli si, že jsem idiot, Tome…“
„Nevím, byl jsem na mol…“ promnul si obličej.
„Ah tak…“

autor: S & LilKatie

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Our REDhead darling 23.

  1. Achjo, achjo 🙁
    Tento díl mi přišel vyloženě smutný! Toman mě prostě štve, jeho chování tady opravdu nemám ráda a opravdu si o něm myslím svoje. Jak není Ria po ruce, je mu dobrý i Bill..ale jinak po něm ani ´neštěkne´. Jo, možná mu trošku křivdím, nevím co se odehrává v té jeho palici, ale když vidím jak se chová..
    Opět si začínám myslet, že si Billa prostě nezaslouží. Bill je taková hodná dušička, která miluje bratra celým svým srdcem a udělal by pro něj snad cokoli. Je mi líto, že je do něj tak zamilovaný, protože mám strach, že se opět spálí.
    A jako Toman spal i se Sarah, jo? Já bych mu jednu vrazila! On prostě podvádí koho může! :/ Nemám ho ráda a asi ho ani nikdy mít nebudu..to by se musel hooodně změnit..cože se asi nestane 🙁
    Já se normálně začínám bát dalších dílů….:(

  2. ale i tak mi to přišlo vtipné, i když sme se dostala ke konci .. Takze Tome, to ze is spal ez Sarah ukazuje pravy duvod, proc ji vlastne nemas rad 😀 a beztak je to tak i ve ksutecnosti .. ale ze by Riuska na to prisla taky a dala ti kopacky? 😀
    A Bille, ty nebud tak blby a dej od nej ruce pryc i kdyz ho milujes ..

  3. Take mi prisel tenhle.dil tak smutny… v kostce Tom Billa cely zivot trapi a to mi je hrozne lito.. protoze tohle si nezaslouzi..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics