Dobrodružství ve světě povídek 7.

autor: Maddy

Město písniček a Hororville

„Hm, zdá se, že jsme v tom domě, kde jsme natáčeli video „Rette mich,“ zauvažoval Bill, když se procházel po novém areálu světa povídek. „Možná jsme ve světě písniček?“

Tom zůstal uprostřed pokoje, odmítal se pohnout.
„Mám z toho místa divný pocit, Bille.“
„Oh Tome, prosím tě,“ řekl Bill, sehnul se k zemi, aby se podíval do praskliny. „Nebuď taková baba. A přestaň mi dýchat na krk, úchyle.“
Bill natáhl ruku dozadu, aby Toma odstrčil, ale zarazil se, když vrazil do něčeho zaprášeného. Najednou se vzduchem prohnal zápach hniloby. Zvedl pohled a všiml si, že Tom stojí daleko od něj a v obličeji má výraz naprosté hrůzy. Pomalu se otočil.

„AAAAAAAAAHH!!“

Vyskočil a utekl pryč, zatímco po něm zombie mával rukama. Dvojčata vypadla z pokoje a skutálela se dolů po schodech. Bill zoufale tahal za kliku, ale ta se nechtěla otevřít.
„Oh bože, oh bože, já chci maminku.“ Šeptal Tom.
„Ok, zmlkni. Musíme přemýšlet,“ řekl Bill.
Vzal svého bratra a zatáhl ho do vedlejšího pokoje, aby se schovali. Ale znovu utekli s křikem, když na ně v pokoji zíral duch mrtvé dívky s černýma očima.
„Neutíkejte, chlapečkové moji,“ švitořila hypnotizujícím hlasem.

Tom s Billem zvedli pohled a viděli postavu v kápi, která se na ně dívala z druhého patra. Sundala si kapuci a odhalila bledý, překrásný obličej orámovaný černými vlasy.

„Jsem čarodějnice tohoto domu, a vy jste pod mou kontrolou. Pojď kupředu, ty.“
Ukázala dlouhým nehtem na Toma, kterého tím bez jeho vůle přitáhla k sobě.
„Ty jsi ten krásný,“ zavrněla a pohladila Toma po tváři.
„Um… díky? Asi? Vím, že jsem neodolatelný, ale nevěděl jsem, že přitahuju i čarodějnice!“
Bill málem umřel. Tom si nemohl vybrat lepší čas na svoje debilní vtipy. Neměl ani čas na to, aby protočil oči, když ho chytly dvě upírky. Podíval se na ně a všiml si, že rozhodně nejsou tak hezké jako ty z Alternativního vesmíru. Tyhle upírky měly hnijící kůži, žluté zuby. Bill se s nimi pral, aby se od nich dostal, než si všiml, že ta překrásná čarodějka Toma líbala. Bill se zachvěl a přemýšlel, jestli si to s těma dvěma bude muset rozdat.

„Um, slečny? Jo, krásně se usmíváte! Omlouvám se, ale, um, nemyslím si, že jsem váš typ…“

Bill s nimi bojoval, aby ho pustily, ale ony ho jen chytily víc a děsivě se na něj usmály.
„Ugh, proč musím být tak nádherný,“ odfrkl si Bill a snažil se, aby ho nezakously.
Znovu se podíval na Toma a zalapal po dechu. Tom blednul, když ho líbala. Uvědomil si, že jít přes romantiku nebyla asi v Hororvillu ta správná cesta. Tom s ní měl bojovat a ne ji líbat!
„Tome! Tome, přestaň!“

Ale Tom nechápal, že slábne víc a víc. Ta čarodějnice ho nějak očarovala.

„Přestaň se snažit mi zase zkazit zábavu, Bille,“ řekl podrážděně nad Billovou žárlivostí.
„Tome! Tome! Já tě nechci otravovat! Přestaň!“

Ale Tom hlavu neodvrátil. Byl až moc očarován jejím hezkým obličejem a skromným oblečením. Bill se snažil vymyslet způsob jak si přitáhnout bratrovu pozornost. Nemohl na nic přijít, ale nakonec se jeden nápad objevil.

„In mir, wird es langsam kalt wie lang könn wir beide hier noch sein,“ zpíval, co nejhlasitěji mohl.
Věděl, že Tom nesnáší, když mu zpíval In Die Nacht mimo podium, a tak to dělal často, jen aby ho nasral. Jednou to bylo tak zlé, že Tom Billa svázal do prostěradel a zacpal mu pusu, aby ho donutil přestat. Bill se modlil, aby ta písnička teď Tomovi zachránila život. Zpíval hlasitěji, když viděl, že ho ty upírky pomalu pouštějí. Byly z Billova hlasu v transu. Vzal to jako šanci, aby se osvobodil, a rozběhl se nahoru po schodech, stále zpíval, co nejhlasitěji mohl.
„Bráško Toooomiiii, ich will da nicht allein sein lass uns gemeinsam in die naaaacht!“
Usmál se, když Tom odvrátil hlavu, aby mu řekl, ať drží hubu. Teď když byl polibek prolomen, měl šanci bratra odtáhnout pryč. Táhl protestujícího Toma dolů po schodech.

„Bille, panebože. Přestaň žárlit, že jsem vždycky v páru s holkama, jo?“

Tom přestal nadávat, když viděl, jak se rozzlobená čarodějnice ukázala ve své pravé podobě. Její krásný obličej byl nahrazen opravdu odporným a obklopeným bílými vlnitými vlasy.
„Vy BLÁZNI!“ rozkřikla se. „Mně neutečete!“
Bill použil všechnu svou sílu a skočil s Tomem proti dveřím. Ty se otevřely a oni vypadli na ulici.
„Proč tohle ošklivé místo nemizí?“ zeptal se Tom, mnul si hlavu v místě, kterým narazil do dveří. Pak si utřel rychle pusu, bylo mu špatně z toho, s jakou rašplí se líbal.
„Já nevím, Tome.“ Dýchal Bill zrychleně. „Ale teď poběž!“

Běželi, dokud nedoběhli ke střední škole.

„Tohle místo vypadá bezpečně!“ řekl Bill a vběhli dovnitř.
Brzy byli obklopeni středoškoláky. Dvojčata polkla.
„Zabijte ty šílence,“ řekl někdo.
„Zabijte je, než zabijí oni nás!“ přidali se ostatní.
„Oh bože, ještě jsme neskončili,“ řekl Bill. „Nenávidím Hororville.“
Zamračil se. Najednou se ozvala rána a všichni se otočili. Bill byl překvapen, když viděl, jak na zem spadl kus stropu.
„To Satanovo dítě! Už zase používá svá kouzla! Rychle je dostaňte!“ vyjekl vysoký chlapec.
Bill automaticky zacouval a zvedl ruku před sebe. Zalapal po dechu, když ten kluk odletěl.
„Hahaha, hustý!“

Bill se otočil, když uslyšel vypísknout dívku, Tom testoval svou novou moc. Jedním mávnutím ruky z té holky sundal oblečení.

„Aww yeah! Na tohle bych si mohl zvyknout! Wooo! Bojte se mě, směšní smrtelníci! Jsem SATANOVO DÍTĚ!“ řekl Tom a nadšeně tleskal rukama.
Díky tomu dva studenti odletěli vzduchem a neustále do sebe naráželi. Bill nemohl potlačit úšklebek. Ty dvě oběti vypadaly opravdu vtipně. Bill se zaměřil na ošklivé triko jednoho ze studentů.
„Puntíky vyšly z módy už vloni,“ prohlásil Bill a to triko lehlo popelem.

Studentka vykřikla, snažila se oheň uhasit. Bill vyprskl smíchy, i když byl trochu překvapen, když z jeho hrdla vyšel hluboký zlý smích. Rozhodl se experimentovat a začal zpívat Scream z plna hrdla. Smál se, když všichni studenti v tělocvičně začali skákat nahoru a dolů a vřeštěli. Všichni byli naprosto pod jeho kontrolou! Tohle začínala být zábava.

Chaos ještě nějakou chvíli pokračoval, děvčata se svlíkala, ošklivé oblečení hořelo, náhodní studenti poletovali vzduchem nebo směšně tancovali a kusy budovy se rozpadaly. Nakonec jediné, co zbylo, byl prachový kouř a hromada sutin. Bill a Tom destrukci přežili, ta se pak začala točit a mizet.

„Řekl bych, že to je všechno…“ řekl Bill.

Bylo mu trochu trapně z toho, jak moc velkou radost mu dělalo zabíjet ty lidi. Podíval se na Toma, který byl stále v radostném deliriu z toho, že mohl svlékat holky svou myslí. Vydechl a radši byl zticha. Udělal to, aby je odsud dostal, aby zachránil sebe a Toma. A byla sranda podpalovat ošklivé oblečení. Znovu se usmál. Hororville rozhodně nebyla tak špatná.
„Nejspíš to byl nějaký hybrid Hororu a písniček.“ Řekl Tom, když konečně přestal myslet na nahé holky. „Protože tvoje skřehotání mělo na věci velký dopad.“
Bill ho uhodil. „Můj nádherný hlas ti zachránil prdel, když jsi musel líbat tu starou ježibabu, do který jsi byl tak zamilovaný.“
Přestali se hádat a čekali na jejich další dobrodružství.

autor: Maddy

překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

4 thoughts on “Dobrodružství ve světě povídek 7.

  1. Úplně jsem si ty dva, co do sebe naráželi, živě představovala a musím uznat, že mě to taky rozesmálo 😀 a představa dvojčat jako satanistických dítek taky nebyla špatná, ba naopak 😀 už se nemůžu dočkat dalšího dílu, tahle povídka mě opravdu chytla a musím říct, že každý den to tu čekuju, jestli náhodou zrovna dneska není 😀 Mockrát děkuju za překlad Katie 🙂

  2. Tak tento díl byl opravdu skvělý! 🙂 Neuvěřitelně moc jsem se u něj pobavila..hlavně když kluci dostali moc a Bill podpaloval škaredé oblečení 😀 😀 A nebo když tom svlíkal krásné holky. No věřím, že tohle se i jim neuvěřitelně líbilo! 😀 🙂
    Opravdu jsem zvědavá, co dalšího je čeká příště a jestli z toho budou taky tak nadšení jako teď 😀 A taky jsem moc zvědavá, co se bude dít, až se kluci probudí a jestli si to vůbec budou pamatovat 😀
    Děkuji za překlad :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics