Never give up 9.

autor: MajKy
Je zajímavé, že vždy když si připadáte, že už byste mohli být konečně šťastní, tak se něco pokazí a vy jste opět sraženi na kolena. Bill už byl na dně poněkolikáté. Pomalu ztrácel sílu vstát a postavit se osudu.

Seděl v jednom strip-baru, který patřil jednomu z nejvyhlášenějších gangsterů v Berlíně, kde se scházely podivné existence, prostitutky a gangy z celého Berlína, jemu to však už bylo jedno. V tuhle chvíli mu bylo úplně všechno jedno.

„Špatnej den?“ zeptala se ho postarší barmanka. Už delší dobu ho pozorovala. A strašně ji zajímalo, co sem může přivádět tak roztomilého kluka, který se tváří, jako by mu někdo utopil rybičku.

„Dal jsem výpověď,“ zašveholil opilecky Bill a požádal si o dalšího panáka.
„Aha a proč?“ zeptala se, když mu nalila dalšího panáka. Bylo jí ho líto. „Možná už bys toho neměl tolik pít.“
„Protože je šéf debil, a protože jsem mu zlomil nos,“ usmál se a kopl ho do sebe panáka a tu druhou poznámku jako by přeslechl. Měl chuť pít. „Hele nevíš o nějaký práci?“ zeptal se jí, protože tak nějak tušil, že by mohla o něčem vědět.
„No podle toho, co umíš,“ usmála se na něj a na chvíli ho nechala o samotě. Musela jít obsloužit i další zákazníky. Bill se rozhlížel kolem, všude byla spousta polonahých holek, co se kroutily svým zákazníkům na klíně a strkaly jim jazyk až někam za mandle. Na chvíli se však zarazil, přísahal by, že viděl toho kluka z toho festivalu, kluka ze svých snů…
„Šéf hledá nový lidi, možná bych se za tebe mohla přimluvit,“ mrkla na něj. Bill odvrátil pohled, aby se na ni podíval, a když se podíval zpátky tím směrem, kde ho před chvílí viděl, už tam nebyl.
Zbytek večera si už nepamatoval.

TOM:

Přišla za mnou Amanda, servírka.

„Tome kde je Chriss?“ vběhla ke mně do pokoje, zrovna když jsem byl v tom nejlepším s jednou „luxusní společnicí“.
„Mmm nevím,“ odmlčel jsem se, abych se mohl znovu věnovat té roztomilé blondýnce.
„Tome, tohle je důležitý!“ křikla na mě trochu rozpačitě. Chtěl jsem něco namítnout, ale její výraz v očích mě zastavil.
„Okej, dej mi 5 minut, jo?“ mrkl jsem na ni, „ještě tady mám rozdělanou práci.“ Konečně odešla a já…

Konečně jsem se oblékl a dokopal jsem se na bar. Celou dobu mi vrtalo hlavou, co bylo asi tak důležitý, že to nemohlo počkat do zítřka.

Na pár vteřin mi přestalo bít srdce. ON tam stál s lahví vodky v ruce a snažil se tančit kolem tyče. Pohled na něj mě úplně paralyzoval a já tam jenom stál a zíral. Nechápal jsem se. Tisíce motýlků se mi rozlétly v podbřišku. Už jsem ani nedoufal, že ho někdy potkám. Sakra, Tome, je to kluk a ty nejsi gay. Nadával jsem si v duchu. Srdce to cítilo jinak. Rozhodl jsem se ten cit ignorovat.

„Tome, seš v pohodě?“ dloubla do mě Amanda a já se konečně probral.
„Jo… co jsi potřebovala?“
„Vidíš ho?“ ukázala směrem k tomu černovlasému stvoření, které si zrovna ustlalo na jednom ze stolů.
„Hmm…“ broukl jsem a nemohl z něj spustit oči. Nevím proč, kluci mě nikdy nepřitahovali, nebo tak něco, ale on byl prostě kouzelnej.
„Potřebuji, abys ho nějak zpacifikoval, zákazníci už si stěžujou, já nemůžu, páč mám plnej bar a bodyguardi mají nějakou rvačku na parkovišti a…“
„Okej, okej, v pohodě, postarám se o něj.“ Odfrkl jsem si otráveně a vydal se ke stolu.

*

Tom do Billa opatrně šťouchl, aby ho probudil. Bezvýsledně. Černovlásek se otočil a spal dál.

„Sakra vstávej,“ dloubl do něj znovu, zase nic. „Arghh,“ zavrčel, když ho bral do náruče. Normálně takové lidi vyhazují na ulici, ale pro tentokrát se Tom rozhodl, že ho nechá přespat u sebe. Ne že by ho třeba nezavezl domů, ale spíš proto, že z něj nebyl schopen vypáčit jediné slovo, natož celou jeho adresu. Měl pocit, že ho musí ochránit.

Svlékl ho z mokrého oblečení, které si po cestě stačil polít vodkou, a uložil ho do postele. Tom byl možná na povrchu nedobytným gangsterem, ale uvnitř byl moc hodný a křehký, poznamenaný svou minulostí.

Přistihl se, jak se usmívá nad obrazem spícího chlapce. Jaké by to asi bylo, dotýkat se ho. Rychle ty myšlenky ale zahnal. Nejsem žádnej pojebanej gay! Odplivl si a radši si odešel lehnout na gauč. Dlouho nemohl usnout, pořád musel přemýšlet nad osobou spící kousek od něj. Asi po hodině, co se snažil usnout, ač bezvýsledně, se zvedl a šel si na bar pro nějakou slečnu. Ne že by měl chuť na sex, ale musel si prostě nějak dokázat svou heterosexualitu.

***

„Prosím, neubližujte mu. Andy!“ plakal Bill. Radši by zemřel, než aby se díval na to, jak chtějí ublížit jeho lásce.

„Na to jsi měl myslet dřív,“ špitl jeden z Millerových goril a jedním pohybem prstu stiskl spoušť. Kulka chladnokrevně prolétla Andyho hlavou. Klesl na kolena a s očima stále upřenýma na Billa padl k zemi. „Neee…“ zazněl poslední výkřik plný nesnesitelné bolesti.

***

Bill se s trhnutím probudil. Jeho čelo pokrývaly kapičky ledového potu. Po tvářích se mu kutálely hořké slzy strachu.

Chvíli mu trvalo, než si uvědomil, že to byl jenom ošklivý sen. Měl strach po tom, co se včera stalo. V hloubi duše věděl, že to Miller nenechá jenom tak, určitě se mu nějak za to ponížení a za ten zlomený nos pomstí, přece jenom to byl boss. Nechtěl si to však připouštět.

Druhý šok se ale dostavil náhle, ještě se zalepenýma očima se snažil rozpoznat, kde to vůbec je.

Byl v nějakém pokoji. Byl zmatený a skoro nahý. Jeho tělo krom tenké látky boxerek nic nezakrývalo. Nikde kolem neviděl svoje oblečení. Doháje. Zaklel. Hodil na sebe aspoň deku a vydal se prozkoumat místo, kde se zrovna nacházel.

autor: MajKy

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Never give up 9.

  1. Tak v prve rade je mi lito Billa, ze se ocividne trapi kvuli sve vypovedi v praci, ale ja i on vime, ze udelal nejlip jak mohl. 🙂 Taky po tom jeho snu zacinam mit strach, aby se Miller vazne nechtel nejak pomstit. Tak doufejme, ze opravdu zustane jenom u toho snu. Nerada bych, aby se Andymu neco stalo. Mam ho rada, protoze ma rad Billa a je na nej hodny. Coz mi taky pripomina, ze jestlu nakonec nekdy Bill skonci s Tomem, tak mi bude Andyho fakt lito. Nejak jsem si ho oblibila 🙂 Je to hodny kluk. Ale na druhou stranu jsem opravdu rada, ze se kluci opet setkalu 🙂 Tak dlouho jsem na to cekala a konecne je to tady! 🙂 Jsem zvedava, jak se na sebe budou kluci tvarit. Bill uz strizlivy 🙂 No bude to jeste myslim zajimave 🙂 a moc se na to tesim! 🙂
    A tz si Tomane sakra priznej, ze se ti Bill strasne libi a jsi gay jenom na nej 😉 😀
    Moc dekuji za dalsi dil! 🙂

  2. Rýchlo nech pride Toooooommm :D:D:D:D:D Som zvedavá na Billov ksicht keď ho uvidi hehehehe :D:D:D: super to jeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

  3. No nemusela jsi to ukoncit zrovna ted 😀 Celou dobu budu napnuta, co bude dal. Ale stalo se to, co jsem tak zhruba ocekavala 😀 Tesim se na dalsi dil 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics