Dobrodružství ve světě povídek 2.

autor: Maddy

Cestville

Tom se orosil studeným potem. Tohle bylo až moc.

„Tome, proč sakra ještě nejsme vzhůru?!“ vypískl Bill zděšeně. „Mein gott, VSTÁVEJ, JÁ! Vstávej!“
Bill si tahal za vlasy a plácal se do čela. Tom k němu přeběhl a snažil se ho uklidnit tak, že mu položil ruku na rameno.
„NE! Nech mě!“ vykřikl Bill, odstrčil bratra, jako kdyby pálil. „Nejsem ještě připravený na to, abych si to s tebou rozdal!“
Bill se přestal vztekat, když viděl někoho přicházet.
„Aaaaaaajeeee!!!“ zakřičel a běžel se schovat za lavičku.

Tom vydechl a protočil oči. Jeden z nich musel být silný. Sedl si na lavičku a zastínil shrbeného Billa.

„Hej Bille, není se čeho bát. Něco vymyslíme. A podívej, ten člověk, co k nám jde, je holka! A je celkem roztomilá…“
„Tome, ty kreténe. To není holka. To jsem JÁ!“
Tom si promnul oči a podíval se na „dívku“ se znovunalezenou hrůzou. Byla to opravdu fiktivní kopie jeho bratra, až na to, že FicBill měl vlasy dolů, čímž vypadal mnohem zženštileji.
Tom cítil, jak se lavička chvěje, a nebyl si jistý, jestli to je Bill nebo on, kdo se chvěl. Polknul, když si FicBill sedl vedle něj, vypadal úzkostlivě.

„Tomi,“ začal FicBill, přejel svůdně prstem po Tomově obličeji. „Co s námi budeme dělat?“

Tom se musel držet, aby nezačal dávit. Tohle bylo tak na hlavu.
„Er, uh, Bille? Možná, uh, bychom toho měli nechat…“ zachraptěl tiše, ale opravdový Bill ho zpod lavičky bouchl do nohy.
„Jestli se odsud chceš dostat, tak s tím budeme muset hrát,“ sykl Bill.
„To se ti lehko řekne!“ sykl Tom zpátky.
Ale Bill měl pravdu. Tom zaúpěl a podíval se k FicBillovi.


„Billy, musíme pokračovat v našem incestním vztahu. Chci říct, jsme dvojčata a oba jsme extrémně sexy. Dává to smysl, že bychom spolu měli spát!“ vydral ze sebe.
Neměl čas připravit se, když ho FicBill přitáhl do nedbalého polibku s otevřenou pusou. Tom vykulil oči, ale neodtáhl se. Dokázal se nadechnout, když FicBill konečně opustil jeho ústa. Tom usykl, když si uvědomil, že FicBill lezl do jeho klína. A co to na sobě ten kluk sakra měl? Těsné růžové triko a úzké kalhoty, které vypadaly, jako kdyby je měl na sobě natetované?! Cítil Billův hrůzný pohled, který se provrtával dřevem pod ním.
„Oh, Tomi. Nech už ty groupies, co mají STD (sexuálně přenosné pohlavní nemoci). Jsem jediný milenec, kterého kdy budeš potřebovat.“ Zavrněl FicBill.
Tom na chvíli zavřel oči, sebral svoji sílu. Pak si rezolutně otočil čepici obráceně a dal ruce na pas svého fiktivního bratra.
„Ano, Billy. Pro tebe všechno. Změním na sobě všechno kvůli naší incestní nelegální lásce,“ zamumlal.
Ulevilo se mu, když ho FicBill znovu políbil. Alespoň pak neříkal různé sladké řečičky svému bratrovi do obličeje. Po tom, co znělo jako hodiny hubičkování, FicBill konečně zmizel. Opravdový Bill vylezl zpod lavičky, bledý a otřesený.

„… dobrá… práce.“ Řekl Bill po chvíli ticha.

Tom měl obličej schovaný v rukou. Zdálo se, že tiše vzlyká. Bill od něj odvrátil pohled. Chtěl Toma obejmout, ale pak si uvědomil, že po tom, co se právě stalo, by to asi bylo nevhodné. Pod nosem zanadával na prokletou lahev absintu. Konečně Tom zvedl pohled a začal se skrze slzy smát.
„Jen už mi to nepřipomínej,“ řekl.
Bill se také začal smát. Tohle bylo až moc absurdní na to, aby to byla pravda.
„Moje fiktivní já se zdálo jako taková děvka,“ řekl, jeho chichotání se změnilo v hlasitý výbuch smíchu.
„A hej, nebylo to TAK těžký!“ řekl Tom, vysloužil si tak od Billa znechucený pohled. „Chci říct, ani jsem se nemusel snažit předstírat, že jsi holka!“

Billův zmatený výraz zmizel a přišel otrávený. Pořádně Toma praštil do ramene a pak založil ruce. Obdivoval Toma, že dokáže žertovat po tom, co se právě stalo, ale on sám byl stále moc vyděšený. Rozhodně nebyl připravený na svoje setkání s fiktivním Tomem. Slyšel šustění a všiml si, že Tom zmizel. Podíval se pod lavičku a viděl bratrův vyděšený pohled.

„Uh, Tome? Co to – oh. Oh bože,“ řekl, když viděl, jak přichází známá dredatá postava.

FicTom se posadil blízko Billa a položil mu ruku na koleno, Bill překvapeně vypískl.

„Víš, že tohle mám rád, zlato,“ zamručel FicTom, vzal Billa za ruce a přitiskl ho k lavičce.
Bill skoro vykřikl, ale snažil se hrát hru.
„Oh Tomi, jsem jen nevinný zženštilý chlapec. Vezmi si mě, ty zkušený mužný kriminálníku!“
FicTom se zdál být s touto odpovědí spokojený, protože si agresivně Billa přitáhl blíž a začal ho líbat.
„Mysli na Jessicu Albu,“ zašeptal Tom nápomocně zpod něj.

Bill zavřel oči a snažil se ignorovat piercing ve rtu svého fiktivního bratra.

No, alespoň je můj fiktivní bratr neskutečně dobrý v líbání, pomyslel si, než se málem nakopal za to, na co to myslí. Vydechl úlevou, když se FicTom konečně odtáhl, ale skoro v tu samou chvíli toho litoval.
„Mmm… potřebuju víc, Billy,“ řekl FicTom, vzal ho za ruku a vedl ho do budovy.
„Um, Tome? Tome?! Kam jdeme?!“ řekl Bill, hlas vysoký strachem.
Otočil se na Toma, který se stále schovával pod lavičkou, uvědomil si, že bude lepší, když tam zůstane, než aby šel s nimi a viděl to… ať se stane cokoliv. Bill se zachvěl, když mu v mysli začaly nabíhat nechtěné myšlenky. Uvědomil si, že FicTom ho odvedl do překrásného hotelu.

„No tak, pojďme k nám do pokoje. Gusti a Georg jsou zaměstnaní,“ řekl a svůdně se na Billa podíval.

Bill se nuceně usmál a zvedl palce, než byl zatažen do výtahu a odvezen do čtvrtého patra. Zaúpěl, když ho FicTom odvedl do pokoje 483.
„Je tu bilion další trojčíselných kombinací. PROČ se musí zafixovat na téhle?!“

Nadskočil, když za ním FicTom zavřel dveře, a byl ještě vyděšenější, když ho začal svlékat. Tohle mohlo vést jen k jedné věci. Než měl šanci myslet, byl položen na postel jen ve svých boxerkách. Přestal to zvládat, když se FicTom objevil s kelímkem lubrikantu. Vyskočil na nohy a běžel ke dveřím, ale zastavil se, když pomyslel na jiné možnosti. Co když tenhle FicTom bude nahrazen jiným? Opravdu radši bude mít sex s agresivním Tomem, než s afektovaným, neohrabaným Tomem. A byl v CestLandu. Co když bude Tom vyměněn jeho…

„Udělám to,“ rozhodl se Bill.
Vrátil se na postel, zavřel oči a zaťal zuby. Cítil, jak chladný vzduch uhodil do jeho holého zadku, a to byla poslední věc, kterou si pamatoval, než se rozhodl vypnout svou mysl a paměť.

Tom byl stále schovaný pod lavičkou, když si uvědomil, že zmizela. Nebyl si jistý, jestli cítit úlevu, nebo být znechucen, když zjistil, že se jeho okolí znovu mění. Teď stál uprostřed překrásného lesa. Otočil se a viděl, jak se Bill přikolébal zpoza stromu. Obličej jeho bratra mu říkal vše, co potřeboval vědět, ať už to chtěl vědět nebo ne.

„Oh, ježiši, Bille. Tak moc… se omlouvám.“
„Drž hubu,“ řekl Bill nabroušeně, mnul si bolavý zadek. „Doufám, že je tu nějaká populární povídka, která zahrnuje tebe rozrytého od pakoně.“
„Hej! Nevylévej si na mně vztek! Tohle byla POVÍDKOVÁ verze mě, kdo tě tam v hotelu rozryl. Tak si nás NEPLEŤ!“
Bill usykl nad slovem ‚rozryl‘ a znovu a znovu nadával na absint.

„Proč vždycky musím já schytat to nejtvrdší?!“ rozkřikl se zoufale.

Tom nemohl zabránit úšklebku, Bill na něj skočil s rozzlobeným vrčením. Spadli dolů z kopce a dopadli na louku s překrásnými zlatými listy. Bill přitiskl hlasitě se smějícího Toma k zemi a začal ho mlátit.
„Velmi vtipné! NEJTRVDŠÍ. Co jsi?! Je ti kurva dvanáct?! Ukážu ti tvrdost… svojí PĚSTI!“

Oba se zasekli, když viděli přicházet dvě postavy.

„Co to DO PRDELE je?!“ řekli unisono.

autor: Maddy

překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

11 thoughts on “Dobrodružství ve světě povídek 2.

  1. Tahle povídka je vážně šílená a já se těším, jak moc šílená ještě může být! 😀 Je to taková krásná oddychovka 🙂 Dnešní díl se mi líbil o dost víc, než minulý. Možná tím, že tu byli jenom kluci, ne holky 😀 Opravdu jsem se musela smát, jak kluci byli zděšeni z toho, co budou muset se svým fiktovním dvojčetem dělat 😀 Bill to chudák zase schytal nejhůř 😀 Začínám mi ho být líto! Tom zatím vždycky v klidu vyvázl 😀
    Já jsem tak zvědavá, co přijde v dalším díle! Opravdu moc děkuji jak autorce, tak překladatelce za tuhle povídku 🙂

  2. Občas se do toho zamotám, ale FicBill byl dobrý 😀 Chudáci kluci. Jak se Bill bál, že místo Toma to bude třeba… kdo? Máma, táta, Gordon? 😀

  3. tak toto je sila xDDDDD uff celý čas som sa smiala, kto toto vymyslel je génius xDDD som teda zvdavá kto to tam prichádza, možno Bushido a.. niekto xD ááá teším sa na ďalší diel xD

  4. Chudák Bill, když se musel nechat ojet FicTomem 😀
    Ale bille, ráda si to s tebou klidně vyměním .. A nenadávej na to, že to vždycky schytáš, přeci neojedeš ty Toma no ni? 😀
    těším se na další díl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics