Our REDhead darling 6.

autor: S & LilKatie
Od znovu nalezení svého vztahu mezi dvojčaty uběhl týden. Tom ho čas od času, když se nikdo nedíval, plácl přes zadek nebo si neodpustil nějakou tu nemravnou poznámku doplněnou Billovým červenáním se. Bill se na druhou stranu snažil pro Toma vypadat, co nejlépe to šlo, snažil se nebýt tak zlý na Riu, šlo mu to poměrně dobře. Možná to bylo tím, že měl jistotu, že má pořád své místo v Tomově srdci. A také tiše doufal, že se mu ji časem podaří z jeho srdce vystrčit nadobro.
Dokonce pozval oba dva na večeři, jen tak spontánně. Dobrovolně bude křenit a zdálo se, že to ani jednomu z nich nevadí. Tom nabídku zvesela přijal a Ria byla naprosto příjemná, což ho překvapilo. Její chování k němu se zlepšilo alespoň o 70 procent.

„Tomi, Bill je jako vyměněný, co se s ním stalo?“ smála se, ale mluvila tiše, když se v Tomově pokoji převlékala. Tom ležel na posteli a jedl čokoládu.

Tom k ní zvedl pohled a pousmál se.
„No… To víš, konečně si taky užil, jestli víš, co myslím…“ zasmál se tajemně a výmluvně pohnul pánví.
Ria zamrkala. „Oh, no, dobře pro něj… Je to vážné?“
„To se zeptej jeho a ne mě…“ pousmál se trochu nejistě.
Ria si sepnula přední vlasy dozadu a sedla si na zem, neuměla si totiž nandat ponožky ve stoje. To Tom miloval, bylo to sladké.

„Tak přece si říkáte všechno, počítám s tím, že mě zná do detailu, jelikož jsi hrozný žvanil,“ máchala mezi řečí rukama a ponožka byla na noze.
Tom se zasmál.
„Co si to o mně myslíš?“
„Jen to nejhorší!“ smála se a po kolenou přilezla k posteli. „Dej mi kousek.“
„Budeš tlustá,“ provokoval.
„Nebuď drzý, jo?“ ukradla si polibek a taky kousek čokolády. Dál s plnou pusou odlezla a s huhláním bojovala s druhou ponožkou. „Zhusím se ho zheptat, ješli mi ho tea bue chít žíct. Žda há hoku ebo kuka ebo o byl šex na hednu noč…“


Bill prošel kolem jejich pokoje po chodbě, tiše si broukal, pak se ale zastavil, zacouval a nakoukl k nim. „Jak jste na tom? Už budete?“ pousmál se, a aniž by počkal na odpověď, pokračoval do koupelny, aby si nějak upravil vlasy.
Tom se převalil a polkl kousek čokolády. „Já jsem hotový!“ zavolal za ním.
„Chápu!!“ slyšel Billa, jak ječel zpátky. Popravdě, Bill by ani křičet nepotřeboval, i tak mluvil nahlas. Stejně jako Tom.
„Měl by si užívat častěji, pak je hrozně milý,“ usmála se rudovláska a soukala se do legín a nějakého volného trička. „Malovat se nebudu.“
„Nemaluj, jsi krásná i tak, Bill je taky krásný bez make upu.“
„Bill je krásný?“ zasmála se tiše a málem se zabila o položenou botu na zemi. Nakonec ale přistála po hlavě na posteli a soukala se do nich vleže. „To by snad měli soudit jiní a ne jeho dvojče… ty jeden narcise.“

Tom se ušklíbl. „Haha, jsem hezčí než on…“

„Pchee, ale já jsem nejhezčí!“
„No to vůbec jako,“ Tom byl idiot, navíc… nehnul ani brvou a dál se tláskal čokoládou.
„Můžeš mě vyfotit, jak jím čokoládu?“ zeptal se jí. „Chci to poslat na BTK app aliens.“

Ria se tiše zasmála. „Jo, to je fakt vytrhne! Tom Kaulitz, jí čokoládu! Oh my God!“ zapištěla hraně a sebrala mu telefon, vycvakla ho a hodila ho po něm. „Když takhle budeš pokračovat, bude z tebe velká koule plná špeků…“

„Hele, nech si toho,“ Tom se tvářil dotčeně, přičemž upravoval fotku, aby byl vidět opravdu jen on, okolí zamlžil a přidal sepia efekt. „A navíc, aliens mě milují, jsou vděční za každou fotku, zato ty? Ty máš možnost mě vidět nahého a je ti to jedno, a taky vidíš, jak tu čokoládu žeru, koušu, polykám. Oh, mohl bych se natočit. Myslíš, že je to dobrý nápad?“ byl totálně nadšený!

Ria měla pocit, že zešílel.
„Jeblo ti? Koukám, že Billova nálada je spojená s tebou, jsi nějak plný energie.“

Tom zavrtěl hlavou.
„To není Billem, to je tou čokoládou! Jako malí jsme ji jíst nesměli, protože mamka nás pak nezvládala, pořád jsme běhali… cukr je… pro nás jak fet.“ Zasmál se zase a odeslal to na App s popiskem *Já a čokoláda!* Kdyby náhodou fanoušci byli úplně hloupí a nepoznali to.
Ria se zvedl z postele a obula si boty, aby nějak dohnala Tomovu žirafí výšku. „Jasně, tak to si budu pamatovat…“ ušklíbla se trochu.

***

Dvojčata s Riou dovečeřela a právě vycházela z restaurace.
„Viděls to? Ta chobotnice měla taková pachadla-„
„Chapadla,“ opravil ji Tom.
„Jo, mně se to plete s filipínštinou, ale to už od mala, znáte mě přece,“ mavála rukama, jako když šermuje. Bill měl dost. Musel se jí smát.

Pobaveně zavrtěl hlavou a položil jí ruku na rameno. „Přestaň mávat těma rukama, nebo tu ještě někomu ublížíš…“ pousmál se a pohledem zavadil o Toma, věnoval mu jeden ze skoro neviditelných úsměvů a trochu zazíval. Z kapsy vyndal cigarety a jednu si zapálil. „Půjdeme pěšky, hm?“ nakrčil tázavě obočí a znovu se na ty dva podíval. Nevěděl proč, ale šli tak dobré dva metry vedle něj, jako by se ho snad báli.
„Můžeme,“ Tom se culil a sledoval svoje dokonale bílé boty. V ruce klíče a účtenku.
„Jo, klidně, a taky se můžeme stavit někde na víno nebo něco, opravdu se mi nechce ještě domů!“ prohrábla si vlasy a podrbala se na koze. Urovnala podprdu.
„No dobře, auto máme stejně daleko,“ Bill pokuřoval a díval se dopředu.

Opět netušil ani jeden z nich, že je pozoruje Lies Angeles; fotí a natáčí.

„To ale nemění nic na tom, že se pro to auto bude muset někdo vrátit.“ Pousmál se Tom a taky si zapálil. „Někdo, kdo bude určitě já, jak vás dva znám…“ pousmál se a zamířil k nějakému klubu, kde by si mohli dát do nosu. Všichni ho beze slova následovali.

Večer pokročil, stejně jako nálada u stolu, Bill popíjel už třetí sklenici červeného a mnul si čelo. Nespokojeně. Tom se na Riu lepil, doslova, pořád ji líbal a osahával a Bill tu seděl jako tvrdé Y.

„Možná nebyl dobrý nápad sem jít,“ zamumlal Bill a kopl do sebe zbytek sklenky. Hned si dolil.
„Proooč?“ vypískla Ria a hrála si s vlasy.
„Protože jsem jako křen, se tu cucáte a já? Mám přítele, kdo ví kde, hajzl. Vlastně to není můj přítel, jen jsem s ním píchal asi před týdnem, třeba teď osahává někoho jiného.“
„Někoho jiného?“ nakrčila Ria obočí. „Ale Billy, neblbni, to by ti přeci neudělal!!“ rozhodila skandálně rukama.
Bill si odfrkl. „Jo, neudělal… Jasně… hajzl je to.“
„Jak by mohl podvést tebe? Vždyť jsi tak skvělej kluk!!“ sesedla z Toma a vrátila se k sobě na židli, aby byla blíž k mladšímu z dvojčat. „Víš, já vím, že mě asi nemáš rád, že ti kradu bráchu, ale já tebe ráda mám!“

Tom se tvářil nespokojeně. Raději mlčel.
„Jdu se vychcat.“

Bill protočil oči směrem k bratrovi. „Jo, jdi, jsme rádi, že to víme…“ pak se otočil zpátky na Riu. „Tos uhodla, jo…“ přikývl. „Já jen, já… když…“ Jazyk se mu pletl. Znovu se napil. „Ty mě máš ráda?“ nakrčil obočí. „Hmm…“ zabroukal nepřítomně a nečekal na její odpověď. Natáhl se pro svou tašku a vyndal z ní peněženku. „Sakra…“ zabručel nespokojeně a hledal v kabelce dál. Nakonec vyndal krabičku od bonbonů a vyndal z ní jeden prášek, který si následně hodil do pusy.
„Co to bylo?“ podívala se na něj zamračeně.
„Tic Tac,“ odpověděl okamžitě Bill.
„Ty bys nezapíjel, Tic Tac je od toho, aby se ti osvěžil dech, a tak je logické, že ho musíš cucat,“ nalila si další sklenku a opřela si hlavu o ruku.
Bill se mračil, dělal držky.

„Byl to prášek na hlavu,“ vysvětlil. Nikdo kromě něj na světě neví, že bere antidepresiva. „Občas mám migrénu, znáš mě,“ udělal šermířský pohyb jako ona. Ria se na něj široce usmála. „Asi žárlím, ale teď jsi milá, vlastně… jsi super holka.“

Ria se na něj doširoka usmála. „Děkuju, ty taky…“ poplácala ho po stehně. Bill se zasekl a podíval se na ni.
„Já taky?“
„Jop.“
„Jsem super holka nebo co jako?“ krčil jedno obočí.
„Jasně, fousatá holka…“ zasmála se trochu a dopila Tomovo pití.
„Máš ráda vousy?“ ne, neflirtoval, zjišťoval.
„Je mi to jedno,“ zabrmlala a vjela prsty do jeho vlasů. Bill se zaškaredil.
„Huh, co děláš?“
„Prááááávěěěěěě jsem se rozhodla, že se o tebe budu starat, když na tebe ten tvůj sere, budu tvoje nejlepší kámoška!“
„Moje nej kámoška je ale Nat.“
„Ta tu ale není!“
Bill rezignovaně svěsil ramena a hlavu. Asi nemělo cenu jí odporovat, navíc cítil, jak prášky začínaly zabírat…

Tom se vrátil ze záchodu a zalezl si zpátky na svoje místo, změřil si je pohledem. „Co je? Pomlouvali jste mě tu snad?“ Nakrčil nedůvěřivě obočí.
Bill přikývl. „Samozřejmě…“ ušklíbl se trochu ironicky a znovu se napil.

„Domluvila jsem se s tvým dvojčátkem, že jsme od teď nejlepší kamarádi,“ hodila ho do obrazu a Bill se musel zasmát, nutilo jej to.
„Super,“ Tom zabručel a chtěl se napít, jenže viděl, že má prázdnou sklenku. Než odešel, byla plná. Stejně jako lahev vína. „Myslím, že pojedeme domů. Jsem unavený.“

***

Bill se nakrucoval před zrcadlem, byl opilý. A když byl Bill opilý, nebylo dobré mu dávat do ruky, co v sobě mělo foťák. Ani nic, co mělo internet, když už jsme u toho. Všechno to se pak stávalo nebezpečnou zbraní a všechno to pak mohlo v jedné vteřině třeba zničit jeho kariéru.
„Bille, jsi tak sexy,“ zpíval si sám pro sebe. „A Tom radši píchá s Riou, ale ty jsi sexy… A ona je jen holka… A ty jsi sexy…“ tancoval po koupelně a snažil se najít holicí strojek. „Kuuurvaaa… to je Tom… a můj strojek, heh, Tom je můj strojek, kurva,“ zamotal se a zachytil se za umyvadlo, dosedl na kraj vany, načež se začal hlasitě smát. A brečet. Svezl se na zem a lehl si.

Bill se přitulil roztřeseně k podložce, co byla před vanou, a vydechl. Teď byl opravdu rád, že neměl černě rámované oči, všichni by pak věděli, co se tu stalo. Tiše vzlykal, snažil se uklidnit, ale alkohol v jeho systému mu to pořád nějak nechtěl dovolit. Slyšel tiché cupitání a zvedl pohled, slabě se pousmál a rozvzlykal se ještě víc, když mu horký jazyk jednoho z jejich miláčků začal slzy olizovat.
Zrovna když měl pocit, že se všechno lepší, se všechno vrátilo ještě pod bod, než to bylo předtím…

autor: S & LilKatie

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Our REDhead darling 6.

  1. Přesně z tohoto jsem měla strach 🙁 Že se Bill bude trápit daleko víc než předtím. Toman je pěkný debil! Začínám si myslet, že nemá absolutně žádné city, že je mu všechno ukradené, hlavně že si zapíchá!! A to je mu vlastně taky jedno s kým. Jestli to bude Ria, Bill a nebo někdo jiný. Vážně mě už začíná pěkně štvát! Jak kdyby nevěděl, jak ho má Bill rád a pak se po tom všem zase plazí po Rie před Billem. Ach jo. Bill to má čím dál horší. To, že bere antidepresiva..no popravdě se ani nedivím. Musí to být na něj všechno moc. A divím se, že ani Toman o tom neví..i když..něco mi říká, že to má hodně co dočinění kvůli Tomovi, tak je to logické. Pomalu se začínám děsit dalších dílů, protože je mi Billa vážně moc líto a mám strach, na co všechno se ještě bude muset koukat a co poslouchat. Víc se mi líbilo, když Bill do Rii ryl a neměli se rádi. Ona Ria v téhle povídce není vůbec špatná, ale pro Billa to musí být složitější když si ji připustí k tělu. A taky si pomalu začínám myslet, že Ria je ta chudina ve vztahu s Tomem 😀 Ona je taková hodná holka tady (aspoň teda zatím) a Toman jí tak zahýbá, občas si do ní taky pěkně rýpne a občas umí být i pěkně lhostejný vůči ní. Normálně ji začínám litovat 😀
    Jinak mě opět pobavila zmínka o aplikaci 😀 A Tomanové fotce s čokoládou 😀
    Tak holky děkuji za další krásný, i když smutný díl a moc se těším na pokračování 🙂

  2. Bille, Bille .. mozna se ti to chovani preci jen vyplati, ale nebo mozna taky ne .. no jak vidim, treba tak doopravdy fotky na aplikaci vznikaji 😀 Bille vyfot me se psem a bla bla :DD
    No jsem teda zvedava, co z toho jeste vyleze :DD

  3. Tak prece jen Ria neni tak spatna. Ale k Tomovi stejne patri Bill, i kdyz si ho Tom ani nezaslouzi. No uvidime, jak se to bude jeste vyvijet. Uzasne 🙂

  4. tak jsem to sfoukla cely hezky od zacatku! Paradni povidka, jen Toma bych tak trosku, decentne, fakt jen malicko… kopla do pr**le!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics